Log in

View Full Version : Galatasaray - Fenerbahçe [TSL 27. Hafta]

Pages : [1] 2

DisCo
08.Nisan.2008, 23:00
http://i44.tinypic.com/2wqzm9v.jpg

DisCo
08.Nisan.2008, 23:04
Turkcell Süper Lig'de Galatasaray ile Fenerbahçe arasında 12 Nisan Pazar günü yapılacak 2009'un ilk derbisine ezeli rakipler geçmiş yıllara oranla buruk çıkacak.

Ligde 26. hafta sonunda üçüncü ve dördüncü sırayı paylaşan ezeli rakipler, 14 sezon sonra ikisi birden zirvenin uzağında bir derbide mücadele edecek.

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında, şampiyonluk yarışının kızıştığı, sezonlarda ikinci yarılarda oynanan derbi maçlar baz alınarak yapılan değerlendirmeye göre, ezeli rakiplerden her ikisi birden 1994-95 sezonun ardından ilk kez puan cetvelinin ilk 2 sırası dışında derbiye başlayacak.

Turkcell Süper Lig'de 26. hafta maçlarının ardından Sivasspor 53 puanla lider, Beşiktaş 52 puanla ikinci sırada yer alırken, Fenerbahçe ile Galatasaray ise 47'şer puan ve gol averajıyla üçüncü ve dördüncü sırayı paylaşıyorlar.

SON 14 SEZON
Turkcell Süper Lig'in son 14 sezonunda ikinci yarılardaki Fenerbahçe-Galatasaray derbileri öncesi ezeli rakiplerin puan cetvelindeki durumları şöyle:

1994-1995 Sezonu
25. hafta: 1- Beşiktaş 56 puan, 3- Galatasaray 51 puan, 4- Fenerbahçe 48 puan
1995-1996 Sezonu
25. hafta: 1- Fenerbahçe 64 puan, 4- Galatasaray 49 puan

1996-1997 Sezonu
20. hafta: 1- Galatasaray 47 puan, 2- Fenerbahçe 44 puan

1997-1998 Sezonu
21. hafta: 1- Fenerbahçe 44 puan, 2- Galatasaray 42 puan

1998-1999 Sezonu
22. hafta: 1- Galatasaray 50 puan, 2- Fenerbahçe 49 puan

1999-2000 Sezonu
25. hafta: 1- Galatasaray 66 puan, 3- Fenerbahçe 43 puan

2000-2001 Sezonu
30. hafta: 1- Galatasaray 67 puan, 2- Fenerbahçe 64 puan

2001-2002 Sezonu
22. hafta: 1- Galatasaray 50 puan, 3- Fenerbahçe 43 puan

2002-2003 Sezonu
22. hafta: 1- Beşiktaş 53 puan, 2- Galatasaray 48 puan, 4- Fenerbahçe 42 puan

2003-2004 Sezonu
22. hafta: 1- Beşiktaş 51 puan, 2- Fenerbahçe 48 puan, 4- Galatasaray 38 puan

2004-2005 Sezonu
32. hafta: 1- Fenerbahçe 77 puan, 2- Galatasaray 73 puan

2005-2006 Sezonu
30. hafta: 1- Galatasaray 74 puan, 2- Fenerbahçe 71 puan

2006-2007 Sezonu
32. hafta: 1- Fenerbahçe 64 puan, 3- Galatasaray 56 puan

2007-2008 Sezonu
31. hafta: 1- Fenerbahçe 70 puan, 2- Galatasaray 70 puan

2008-2009 Sezonu
26. hafta: 1- Sivasspor 53 puan, 3- Fenerbahçe 47 puan, 4- Galatasaray 47 puan

GodfatheR
08.Nisan.2008, 23:09
Çok zor maç olucak :\ Haftasonu ya biri ya da ikisi birden şampiyonluk yarışından kopacak.

KaF KeF
08.Nisan.2008, 23:17
Allah'ın izniyle maçı alacağımızı düşünüyorum..Umarım Yanılmam..

a.arıcı-11
08.Nisan.2008, 23:21
Bizde Alex büyük ihtimalle oynayamayacak.Eğer oynamazsa bu sezon Galatasaray'a karşı hiç oynamaması ilginç bir anektod olacak.

Maça gelirsek ligin ikinci devresinde oynadığımız Sivas ve Kayseri maçlarındaki gibi oynarsak kazanabiliriz ama onun dışında bir futbol sergilersek Ali Sami Yen'de işimiz zor olur.Maça;
------------------Volkan----------------
Gökhan-----Önder----Lugano-----Carlos
-----------Deniz-------------------------
-----------------------Emre---------------
Deivid-------------------------------Uğur
----------Güiza------Semih-----------

Bu taktik ve 11 ile maça çıkmak en doğrusu olur.Alex oynarsa Semih'i keser onu oynatır Aragones.Birde ben Deniz'i daha yararlı olarak görsemde Ön libero Selçuk oynar heralde.

GodfatheR
08.Nisan.2008, 23:26
Alex sakatlanma korkusuyla oynadığı zaman hayalet gibi dolaşıyor sahada bu yüzden Alex hafta sonu oynamasa daha iyi olur gibime geliyor.Tabii sağlıklı bir Alex'i kimseye değişmem :)

sekilaso
08.Nisan.2008, 23:36
Alırız insallh ve yarıstan kopmayız derbilerde alıcagımız sonuclar bu yarıstaki kaderimizi belirlicek allah yardımcımız olsun...

RoSeSHaH
08.Nisan.2008, 23:49
İki takımda çok iyi durumda değil..

Eksiklerimiz yavaş yavaş kapanıyor, bu bizim için iyi haber..

Kaybeden çok büyük yara alacak. Hem prestij hem şampiyonluk açısından..

Evimizde oynuyoruz, süper hazırlıklar var ve harika bir atmosfer olacak yine CEHENNEM'DE !

Maçı kazanacağız, sahadaki 11 Metin ile !

bugra 1905
09.Nisan.2008, 00:13
Fenerbahçe Büyük Maçları Çok İyi Oynayan Bir Takım Ama Bu Derbi Hiç Birşey Belli Olmaz Hakeden Kazansın Bu Arada Fenerbahçede Emrenin Gol Atacağını Düşünüyorum

anil luque
09.Nisan.2008, 00:20
Bir Beşiktaşlı olarak berabere bitsin istiyorum tabiki =)

Bu hafta gerçekten ligde çok şey değişebilir ve bunun en büyük sebebi de bu derbi. İki takımın da şu anda brbirinden üstün bir tarafı yok gibi ama Galatasaray evinde oynamanın avantajıyla maçta daha şanslı.

Alex'in olmayışını kimi Fenerliler iyi olarak değerlendiriyor kimi ise çok kötü.. Bence Alex'in olmayışı özellikle Es-Es maçını izledikten sonra Fenerbahçe için tam bir felaket. Ama öte yandan Galatasaray'ın Antep maçındaki ikinci yarısını görünce Alex'in olmayışı daha iyi diyorum çünkü Galatasaray 65. dk dan sonra çok pozisyon verdi yani kondisyon konusunda biraz sıkıntı olduguna ısarettır bu..

Gönlüm dediğim gibi beraberlikten yana ama ankette de oyumu kullandıgım gıbı Galatasaray alır ..

DisCo
09.Nisan.2008, 00:21
Herşeyi bir kenara bıraktığımızda Galatasaray tempolu oynadığı zaman Fenerbahçe bu tempoya ayak uyduramamaktadır. Durağan oyun Fenerbahçe için avantaj diye düşünüyorum.

Galatasaray maça tempolu başladığı takdirde ilk 20 dakikada gollerle buluşur. Tabi önemli süreç bundan sonra başlıyor. Golleri bulduktan sonra geriye yaslanırsa maç berabere biter. Ancak gücünü dengeleyerek tempoyu istediğinde artırırsa farklı bir sonuç çıkacağını düşünüyorum.

İki taraftan birisi toparlanamayacağı bir darbe alacak bu derbiden.

Trabzonspor
09.Nisan.2008, 00:27
İki takım içinde zor geçecek bir karşıılaşma olacak.Galibiyete yakın olan araf ev sahibi olduğu için GS.Bu maçtan berabelik çıkması halinde BJK ve Sivas liderlikte yanlız kalacaklar.Bizim halimiz zaten arap saçı :D

Crocodile1963
09.Nisan.2008, 00:29
Fenerbahçe'nin deplasman fobisi bu maçta da devam edecek mi acaba ?
İki takımın da formda olduğu söylenemez. Kavganın, gürültünün olmadığı bir maç temenni ediyorum . . .

TR.CaPTaiN
09.Nisan.2008, 00:46
Alex'in olmayışını kimi Fenerliler iyi olarak değerlendiriyor kimi ise çok kötü.. Bence Alex'in olmayışı özellikle Es-Es maçını izledikten sonra Fenerbahçe için tam bir felaket. Ama öte yandan Galatasaray'ın Antep maçındaki ikinci yarısını görünce Alex'in olmayışı daha iyi diyorum çünkü Galatasaray 65. dk dan sonra çok pozisyon verdi yani kondisyon konusunda biraz sıkıntı olduguna ısarettır bu..

Alex'in oynayıp, oynayamayacağı belli değil ve bence de Alex'in olmaması büyük dezavantaj olur fakat Eses maçında Alex ile birlikte Emre'nin de olmaması o futbolu meydana getirdi. Yaratıcı oyuncu sözünü pek sevmesem de Eses maçında bu tipte oyuncumuz yoktu. Deivid biraz o tipte fakat o da son zamanlarda iyi durumda değil.

Kaybeden tarafın şampiyonluk şansının büyük sürprizler olmaması halinde biteceği çok açık. Beraberlik durumunda iki tarafın da hemen hemen şansı kalmıyor. Derbilerde genellikle daha farklı bir Fenerbahçe oluyor. Derbilerde form durumu, en son maçta takımların ne yaptığı, takım içindeki karışıklıklar vs. maç için tahminde bulunmada yardımcı olmuyor. Bunun örneğini defalarca gördük. Apayrı bir hava.

Fanatik'te çift defansif ortasaha önlerinde Emre - Alex'in mevkisinde - forvette ise Güiza olacağını fakat Dede'nin tam kararını vermediğini ve Semih'e yer açmaya çalıştığını yazıyordu.

Gökhan Önder Lugano Carlos

Deivid Deniz Emre Uğur

--------Semih Güiza

Alex'in olmaması durumunda bu kadro iyi olur düşüncesindeyim. Alex yetişirse Güiza yerine Alex ve ilerleyen dakikalarda duruma göre Güiza girebilir. Semih büyük oyuncuların yanında adeta bu yaşına kadar pişti. Çok ince paslar atabiliyor, çok iyi yer tutuyor, kafa topu alıyor. Kendisini müthiş geliştirdi. Alex'in olmaması durumunda çift forvetli sistemde Güiza'nın biraz arkasında oynayarak Güiza'ya güzel pozisyonlar hazırlayabilir.

BeeTLeJuiCe
09.Nisan.2008, 00:47
Bu maç Alt biter. 1-0 Alırız diye düşünüyorum. İnşallah golü Emre atar.

PesimiSTyLa
09.Nisan.2008, 01:08
Ali Sami Yende bu sezon ve gecen sezon derbi kaybetmiyoruz. Gecen sene Fenerbahceyi 2 kere, Besiktası gecen sezon ve bu sezon, Trabzonu da aynı sekilde gecen sezon ve bu sezon maglup etmiştik. Bu macın da öyle olacagını umuyorum, temenni ediyorum.

Ortasaha, hucum anlamında neredeyse kusursuz bir takıma sahibiz. Ortada Ayhan, Barıs; önlerinde Arda, Kewell ve bu macta cok büyük bir ihtimalle ilk 11 olacak Lincoln ve forvette Baros. Barosun son haftalarda müthiş yükselen bir grafigi var, umarım bu macta da devam eder. Defans bölgemizde ben bu sefer göbekte Hakan-Emre ikilisinden değil; sol ve sag beklerimizden cekiniyorum. Özellikle sol bekte Volkan yaman son antep macında berbat oynadı. Yozgatlı o tarafı koridor gibi kullanmıştı. Buna bakarak Sabri antep macında eski maclara nazaran iyi bir oyun oynamıştı ama onunda sagı solu belli olmuyor. Volkanın korudugu kanatta Deivid oynayacak muhtemelen; cekindigim isim deivid degil, geriden bindirme yapabilecek Gökhan. Deividin tam anlamı ile kanat gibi oynadıgını düşünmüyorum. Sabri kanadında ise Ugur olacak. 2 dengesiz karsı karsıya. Kimkime dumduma artık.

Hucum anlamında kesin gol atacagımızı düşünüyorum; fakat önemli mesele gol yememek olacak bizim için. Savunmada dikkatli olursak mutlaka galibiyet ile ayrılacagımızı düşünüyorum. Allah yardımcımız olsun.

El Comandante
09.Nisan.2008, 01:22
Bizim icin bu mac, ligin en önemli macidir. Eger bu maci kazanirsak, Fenerbahce'yi safdisi birakacagiz ve zirveye biraz daha yaklasacagiz. Yok kaybedersek, uefa bile zora girer.

Bu macta sakatligi gecen Mehmet Topal'in stopere cekilmesil, Hakan Balta'nin da sol bekte yani asil mevkisinde oynamasi gerekiyor. Mehmet Topal stoper olarakta gayet basarili oynabiliyor. Hakan Balta'da stoper olarak gayet iyi, ama Volkan Yaman tehlikesini göz önüne alirsak, böyle bir degisikliligin bu macta uygulanmasi gerekiyor. Hakan Balta - Arda Turan uyumu da bize bu macta avantaj kazandirir.

Lincoln bu macta oynatilmalidir. Artik kendisinin son sansi bu Fenerbahce maci. Eger bu macta etkileyici bir performans sergilemezse, bu sezonun kalan maclarinda kadroda dahi giremez. Sezon sonunda postalanir. Bu da onun bilincinde ve ben bu macta Lincoln'den cok seyler bekliyorum.

Sonuc olarak, güzel bir mac bizleri bekliyor. Iki takim icin hayati önem tasiyan bir mac. Kazanan yoluna devam eder, kaybeden hüsrana ugrar.
Bence, ev sahibi olmanin avantajini iyi degerlendirir, taraftarlarimizla bütünlesir ve bu maci kazaniriz.

Alicanfmfan
09.Nisan.2008, 02:02
Macı öyle veya böyle alıcagız İnşAllah , sahada herkes yüregini koyarak mücadele ederse farkta atabiliriz , Allah utandırmasın ve yardımcımız olsun , Başarılar aslanlarımıza.

DenizlispoR
09.Nisan.2008, 02:27
Eğer Alexli oynarsak 4-1-3-1-1 oynamalıyız.
Volkan
Carlos Önder Lugano Gökhan
Deniz
Uğur Emre Deivid
Alex
Semih.
Alex oynamayacaksa takım daha çok basmalı.Yani 4-1-3-2 Alexsiz sisteme uyabilirm.Buradaki püf nokta Güizanın pivot değil 2. santrafor olarak oynaması.Yani;
Volkan
Carlos Önder Lugano Gökhan
Deniz
Uğur Emre Deivid

Güiza
| Semih

uAburak89
09.Nisan.2008, 05:49
Arda'nın maçı olacağına inanıyor, takımımıza sonuna kadar güveniyorum. Seyir zevki yüksek bir maç olur umarım.. :)

Deniz
09.Nisan.2008, 06:17
Güzel bir maç olacak. Üst olur diye düşünüyorum. Gollü, zevkli, centilmence bir maç olması dileğiyle..

OMANA
09.Nisan.2008, 07:04
Bu tip maçları ya evsahibi olan yada daha çok ihtiyacı olan alır genelde ...

ama bir veri varki derbilerde genellikle hiç değişmez..

oda favori olan kaybeder...

şimdi galatasaray bence favori...bu yüzden kazanan fenerbahçe olacak...beraberlik de yüksek ihtimal...

bol gollü bir maço hepimiz bekliyoruz.kaliteli dosttça adına yakışan bir maç olsun...ve en iyi oynayan en çok hak eden kazansın

tarikko
09.Nisan.2008, 07:23
Bencede kazanacagiz Gs saha avantaji var ama bu takimin derbilerdeki performansi cok iyi ins. maci erken koparip Sami Yen de ki taraftarlarimizinda destegi ile maci kazaniriz..

Jesus_FB
09.Nisan.2008, 19:35
oldurcek beni bu maclar

RoSeSHaH
09.Nisan.2008, 21:31
Fenerbahçe'nin derbilerdeki performansını fazla abartıyorsunuz bence. Bu yıl sene başından beri oynadığı futbol da ortada. Sami Yen'de fb taraftarı desteğinin olacağını düşünenleri de anlamak hayli güç.

Cengo
10.Nisan.2008, 04:45
Fenerbahçe'nin derbilerdeki performansını fazla abartıyorsunuz bence. Bu yıl sene başından beri oynadığı futbol da ortada. Sami Yen'de fb taraftarı desteğinin olacağını düşünenleri de anlamak hayli güç.

Çok iyi maçlar da oldu çok kötü maçlar da.
Takımın bir kalitesi var.

Fenerbahçe daha fazla direnç gösteren, sinirlerine hakim olan taraf olacaktır.
O yüzden Fenerbahçe.

Galatasaray'ın futbolunu da hatırlatmak isterim, Fenerbahçe daha iyi durumda şu an.

ShevAnil
10.Nisan.2008, 05:07
Kaybeden Takım Aşağıya İner Bu Yüzden Kazanıp Yolumuza Devam Ederiz, Lincoln oynarsa Şov Yapar. =)

PesimiSTyLa
10.Nisan.2008, 05:34
Galatasaray'ın futbolunu da hatırlatmak isterim, Fenerbahçe daha iyi durumda şu an.

Kimsenin kimseden iyi oldugu falan yok suan. 2 takımda iyi futbol oynamıyor gercek olan bu. Tabi derbi havası farklı olur. O yüzden 2 takımda farklı motive olacaktır. 2 takımında birbirlerine üstünlük kurdugu bölgeler var. Eger Galatasarayın bekleri Volkan-Sabri olursa bu bölgede Fenerbahce daha üstün olur. Volkan degilde sol bek Hakan olur Stoperde Topal oynarsa daha iyi olur ama yine de defansif acıdan fenerbahce daha üstün Galaatasaraydan. Buna nazaran hucum ve forvet anlamında da Galatasarayın üstün oldugu gözleniyor. Ortasahada Ayhan, Barış; önlerindeki Kewell, Arda, Lincoln ve Baros Fenerbacenin bu bölgedeki adamlarına nazaran daha cok tehlikeli olabilecek, etkili isimler. Taraftar bakımından da Galatasarayın üstünlüğü olacak.

İlk golü Galatasaray atar ve Fenerbahce buna erken cevap veremezse, taraftarın da coşması ve takımı coşturması ile Galatasaray macı koparır diyorum bende.

RoSeSHaH
10.Nisan.2008, 05:36
Çok iyi maçlar da oldu çok kötü maçlar da.
Takımın bir kalitesi var.

Fenerbahçe daha fazla direnç gösteren, sinirlerine hakim olan taraf olacaktır.
O yüzden Fenerbahçe.

Galatasaray'ın durumunu biliyorum da, Fener'in daha iyi olduğu kanısına nereden vardınız ?

Ayrıca burada kalite meselesine hiç girmeyelim aksi takdirde saçmalamış oluruz..

scar face
10.Nisan.2008, 06:02
Bir gün sonra sınavım var ama kim takar sınavı :) 20 yasındayım 15 16 yıldır derbilerde kendimden geçiyorum coğu zaman güldük,kimi zamansa ağladık haydi be Kanaryam bu sene pek mutlu edemedin bizi...Haydi...
Maçta KralAlex olmayacağına göre Semih-Güiza ikilisi ya da Emre-Güiza ikilisi görev alacak...Aragones Selçuk-Josico-Emre yi denemis orta sahada son idmanda böyle cıkarsak bastan mağlubiyeti ya da mahkum oynamayı kabul ederiz...
Volkan-Gökhan G.,Lugano,Önder,R.Carlos,Deivid,Selcuk(Deniz),Emre ,Uğur Boral,Semih,Güiza 11i dısında bi 11 düşünemiyorum...Güiza Semihin arkasında görev alırsa cok daha yararlı olabilir.Hızlı kosularla araya atılan toplarla sonuc arayabiliriz.Maça Gsnin tempolu baslayacağını küçük cocuklar bile biliyordur onun için Dedemiz tandemi güçlü tutmalı gecen sezon mücadele eksikliğinden Ali Sami Yende kaybetmistik,Zico'nun ipi cekilmisti.Bu sene ise var olma macına cıkıyoruz.Gecen senenin aksine R.Carlos gibi bir oyuncu var sol da(sakat olduğu için Uğur oynamıstı sol bekte)
Aureilo,Kezman,Edu gibi oyuncular olmayacak.Aureilo en büyük eksiklik gibi görünüyor...
Futbolcular çubuklu formaya bi baksınlar bi de onları canlarından cok seven bizlere...Nasıl yapmak istiyorlarsa ona göre oynasınlar...Bu topiğe ilk ve son kez yazıyorum.Allah utandırmasın!!!

JunkChorn
10.Nisan.2008, 08:29
Umarım 'küresel ısınma'ya duyarlı taraftarlar maçı izler:) Umarım iki takım adına da kavgasız ve küfürsüz olur.

Maça gelirsek iki takım kaybettiği anda ne olursa olsun çıkılmaz bir deliğe düşer, bu çok büyük gerçek.

Uzun zaman sonra ilk kez bir derbinin favorisi yok, yani favori kaybedecek dahi diyemiyoruz. Galatasaray'ın taraftar avantajı bir yana kenarda hazır kıta bekleyen Lincoln'ü de var! Fenerbahçe'de ise Edu ve Alex yok. Diğer yandan ne oynayacağını bilmediğimiz bir Emre ve son haftaların formsuzu Selçuk var.

Guiza sanki biraz açıldı, ben ümitliyim.

Arda'nın maçı olacağını düşünmüyorum. Galatasaray, Fenerbahçe maçlarını hep takım oyunu ile kazanmıştır. Yarın olursa da bence değişmeyecektir. Fenerbahçe ise daha çok şans diyebileceğimiz; kritik anlarda gelen goller ile maçı koparmıştır. (4-0, 4-1, 2-1 biten maçlarda bunu görebiliriz)

Eğer yarın Aragones sahaya Emre-Deniz ikilisi ile çıkar sola da Vederson'u koyarsa bence maçı kazanan Fenerbahçe olur. Carlos önünde defansif yönü kuvvetli oyuncu olduğunda daha iyi oluyor.

Alex olmadan oynadığımız 2 Ali Samiyen maçını da kazandığımızı belirtmek isterim. Tahminim 2-1 Fenerbahçe.

İki takıma da başarılar.

DisCo
10.Nisan.2008, 17:54
SANAT DÜNYASI

MEHMET ALİ ERBİL: Bu konularda konuşmak istemeyen biri olarak beraberlik diyorum.

HÜLYA AVŞAR: Fenerbahçe 2-1 alır gibime geliyor.

DOĞA RUTKAY: Koyu bir Galatasaraylı olarak gönlüm Galatasaray'dan yana. 2-1 veya 3-2.

TAMER KARADAĞLI: Fenerbahçe tek farkla kazanır.

MAHSUN KIRMIZIGÜL: 1-0 Galatasaray.

MUSTAFA ÜSTÜNDAĞ (MURO): Tabii ki Fenerbahçe. 1-0 diyorum.

SEYFİ DURSUNOĞLU (HUYSUZ VİRJİN): 2-2 berabere kalırlar.

KAAN URGANCIOĞLU: Fenerbahçe 2- 0 rahat kazanır.

EMEL MÜFTÜOĞLU: Fenerbahçe 1- 0 kazanır.

KADİR ÇÖPDEMİR: Bir Fenerbahçeli olarak takımımın 2-1 kazanmasını ümit ediyorum.

ZERRİN ÖZER: Fenerbahçe 1-0 veya 2-1 kazanacak gibi geliyor.

NEFİSE KARATAY: Takım tutmayan birisi olarak 2-1 Fenerbahçe diyorum.

SEZEN CUMHUR ÖNAL: Kalbim Fenerbahçe'den yana ama 2-2 biter diyorum.

NİLAY DORSA: Galatasaray taraftarı olarak evimizdeki maçı 2-1 kazanırız.

İŞ DÜNYASI

HAMDİ AKIN: 0-2
ABDULLAH KİĞILI: 1-1
SÜLEYMAN ORAKÇIOĞLU: 2-2
TANIL KÜÇÜK: 0-1

SPOR YAZARLARI

FATİH ALTAYLI: 7-0
NEZİH ALKIŞ: 1-1
ATTİLA GÖKÇE: 3-1
SERDAR ALİ ÇELİKLER: 2-2
HALİL ÖZER: 1-1
GÜRCAN BİLGİÇ: 1-2
HAKAN ÜNSAL: 2-1
TAHİR KUM: 1-2
MEHMET DEMİRKOL: 1-0
SELÇUK YULA: 1-2
SELİM SOYDAN: BERABERE
OSMAN TANBURACI: G.SARAY KAZANIR

POLİTİKACILAR

METİN KAŞIKOĞLU (AKP-DÜZCE):1-1
MEHMET GÜNAL (MHP-ANTALYA): GALATASARAY KAZANIR
HARUN TÜFEKÇİ (AKP-KONYA):2-1

FATİH ALTAYLI: 7-0

:n:

SiR ToMaSRoSiCkY1
10.Nisan.2008, 18:12
Fatih Altaylı yanılmaz inşallah:D:D

GodfatheR
10.Nisan.2008, 18:26
Bütün F.Bahçe'li ünlülere sormuşlar sanırsam :)

Olmayacak duaya Amin denmez F.Altaylı :)

scar face
10.Nisan.2008, 22:57
Fatih Altaylı rüyasında görmüs galiba aman dikkat etsin :n:

Sekopej
10.Nisan.2008, 23:14
Fanatizm yok, yorumlarınızı rakibi rencide etmeyecek şekilde atarsanız herkes için iyi olur. Maç başlamadan germeyin ortamı yahu.

Alicanfmfan
10.Nisan.2008, 23:19
Ortamı ben germedim benim mesajımı silip ben yaptım gibi göstermeyelim lütfen.

DisCo
10.Nisan.2008, 23:23
Bir olayı başlatmak önemli değildir. Başlatan için gereken yapılır.

Olay başladıktan sonra işin bir ucundan da sen tutarsan mesajında silinir, uyarıda alırsın. Biri ortamı geriyor diye sana herşeyi söyleme hakkı doğmaz. Bilgine...

Sekopej
10.Nisan.2008, 23:26
Ortamı ben germedim benim mesajımı silip ben yaptım gibi göstermeyelim lütfen.

E yuhh artık. Senin mesajını mı sildim ben? 2 mesaj sildim ikisi de senin değildi, diğer yorumunu silmemek için mesajını editledim. Mesajın tamamını silsem bu sefer de ilk yazdığımda ne vardı derdin? Her türlü laf söylerdin yani.

Alicanfmfan
10.Nisan.2008, 23:29
E yuhh artık. Senin mesajını mı sildim ben? 2 mesaj sildim ikisi de senin değildi, diğer yorumunu silmemek için mesajını editledim. Mesajın tamamını silsem bu sefer de ilk yazdığımda ne vardı derdin? Her türlü laf söylerdin yani.

Tamam Serkan abi , yok yani benim mesajımı editleyip sebebi sakin diyince , ama gerçekten arkadaşın yaptıgı yorum çok küstahcaydı.

TR.CaPTaiN
10.Nisan.2008, 23:38
MEHMET ALİ ERBİL: Bu konularda konuşmak istemeyen biri olarak beraberlik diyorum.

Fenerbahçe kendisinin programına çıkmayı reddettiği için taraftarlığı dondurmuş Erbil, bu yüzden konuşmak istemiyor herhalde. :n:

Sakatlığı nedeniyle takımla birlikte çalışmalara katılamayan Alex De Souza, milyonlarca taraftarı heyecanlandıracak bir gelişmeye imza attı.

Fenerbahçe’de sakatlığı nedeniyle çalışmalara katılamayan Brezilyalı yıldız dün Teknik Direktör Aragones’e ağrılarının azaldığını ve maç gününe kadar daha da iyi olabileceğini belirtti, derbide görev istedi

Fenerbahçe’de kaptan Alex de Souza’nın durumu tam bir bilmeceye dönüştü. Sakatlığı nedeniyle takımla birlikte çalışamayan ve Galatasaray’a karşı oynamasının bir hayli zor olduğu açıklanan Brezilyalı yıldızın Teknik Direktör Aragones ile dün yaptığı görüşmede forma giymek istediğini bildirdiği öğrenildi.

Sarı-lacivertli takımın dünkü idmanında da yer almayan ve özel programa tabi tutulan Alex’in, “Ağrılarım çok azaldı. Maç gününe kadar daha da iyi olacağımı düşünüyorum. Bu şartlarda oynayabilirim” dediği ve İspanyol hocadan görev istediği kaydedildi. Aragones’in, Alex’i yakın takibe aldığı ve kesin kararını yarın vereceği bildirildi.

Bu arada tecrübeli çalıştırıcı, oyuncularıyla bir toplantı yaparak çeşitli uyarılarda bulundu. Aragones maçı sürekli pas yaparak ve topa daha fazla sahip olarak kazanabileceklerini belirtti, “İki takım da kazanmak zorunda. Ancak biz daha az gergin olacağız. Paniğe kapılmayın ve mümkün olduğunca topun daha fazla sizde kalmasını sağlayın. Geriye yaslanmanızı istemiyorum. Eğer oyunun kontrolünü rakibe verirsek başımız çok ağrır. Kontrollü oynarsak goller bulacağımıza inanıyorum” dedi.
Tribünlerden gelecek baskının da kendisi için bir anlamı olmadığını kaydeden İspanyol hoca, “Siz zaten bu tip seyirci baskısına alışıksınız. Bunun üstesinden gelirsiniz” diye konuştu.

Fenerbahçe bugün gireceği kampta, Galatasaray’ın maçlarını videodan izleyip, yine Aragones’in yorumları ile hazırlıklarını sürdürecek.

İnternetspor

Sekopej
10.Nisan.2008, 23:39
Sen görmemiş olabilirsin belki ama 2 mesaj attı ikisi de burada bulunmaması gereken cinstendi ve silindi. 3. yaparsa uyarı alır devam ederse daha ağır cezalandırılır.

Ama, bu tür istenmeyen mesajlara siz cevap verirseniz, sizlerin de mesajı silinir, gerekirse uyarı da verilir. Ben başlatmamıştım ki, bir savunma olarak kabul görmez. Silinmesi gereken mesajı uyarı butonuna basıp bildirmediyseniz ve cevap verdiyseniz yapılacak yaptırımları da kabul etmişsiniz demektir.

Lafım sana değil Alican, genel olarak herkese söylüyorum. Uyarı butonunu kullanmaktan çekinmeyin, oraya yazın yazmak istedikleriniz yazınca rahatlıyorsanız.

DisCo
11.Nisan.2008, 00:30
Galatasaray'ın taraftar oluşumu ''UltrAslan''ın internet sitesinde, derbi maç öncesi yer alan duyuruda, sarı-kırmızılı taraftarlara alkol ve küfürlü tezahürat uyarısı yapıldı.

İnternetteki ''www.ultraslan.com'' adresli web sitesinde yapılan duyuruda, maç öncesi aşırı alkol alımının yaşanabilecek olumsuz olayları tetiklediği ifade edilerek, ''Son birkaç senedir oynanan derbi müsabakalarında, maç öncesi alınan aşırı alkolün tribünümüzü olumsuz şekilde etkilediğine şahit olduk. Yaşanabilecek olumsuz olayları tetikleyen aşırı alkolden lütfen uzak durunuz'' denildi.

Açıklamaya şöyle devam edildi:
''Hem biz hem de takımımız bu zorlu gecede önemli bir sınav verecek. Ayrıca, ceza sınırında olduğumuzu hatırlatıp bu konuya da Galatasaray tribününe yakışacak şekilde gereken hassasiyeti göstereceğinizden eminiz. Şampiyonluk yolunda takımımızı destekten mahrum bırakmamak için lütfen küfürlü tezahüratlardan kaçınınız.''

bugra 1905
11.Nisan.2008, 00:34
Gerçekten Önemli Bir Duyuru Yapmış Ultraslan İnşallah Küfürsüz Güzel Bir Derbi İzleriz

RoSeSHaH
11.Nisan.2008, 02:38
Galatasaray'ın taraftar oluşumu ''UltrAslan''ın internet sitesinde, derbi maç öncesi yer alan duyuruda, sarı-kırmızılı taraftarlara alkol ve küfürlü tezahürat uyarısı yapıldı.

İnternetteki ''www.ultraslan.com'' adresli web sitesinde yapılan duyuruda, maç öncesi aşırı alkol alımının yaşanabilecek olumsuz olayları tetiklediği ifade edilerek, ''Son birkaç senedir oynanan derbi müsabakalarında, maç öncesi alınan aşırı alkolün tribünümüzü olumsuz şekilde etkilediğine şahit olduk. Yaşanabilecek olumsuz olayları tetikleyen aşırı alkolden lütfen uzak durunuz'' denildi.

Açıklamaya şöyle devam edildi:
''Hem biz hem de takımımız bu zorlu gecede önemli bir sınav verecek. Ayrıca, ceza sınırında olduğumuzu hatırlatıp bu konuya da Galatasaray tribününe yakışacak şekilde gereken hassasiyeti göstereceğinizden eminiz. Şampiyonluk yolunda takımımızı destekten mahrum bırakmamak için lütfen küfürlü tezahüratlardan kaçınınız.''

Grubumuzun ismini doğru yazarsanız sevinirim, bizim için gerçekten önemli bir durum bu.

ultrAslan

Teşekkürler.

Homer J.S
11.Nisan.2008, 04:32
Galatasaray-Fenerbahçe derbisi hakkında bende 1-2 kelime edeyim. Öncelikle şu kafadan kadro kurma işini bi kenara bırakalım Bülent Hoca veya Aragones yine kafalarına göre kadrolarını kuracaklar. Ancak Bülent Hoca'dan istediğim tek şey gözünü kapatıp Semih'i stoper oynatması. Bi de Aragones Guiza'yı oynatsın başka bir şey istemiyorum. =)

Maça gelirsek Galatasaray'ın seyirci avantajı var ve takımın başında gerçekten Galatasaraylı bir teknik adam var. Ligin ilk yarısında Michael Skibbe Galatasaray'ın başındaydı, sonuçta yabancı bir teknik adam ve daha önce Galatasarayla hiç bir alakası olmamış. Ama bu sefer takımın başında Galatasaray'ın yıllarca kaptanlığını yapmış bir isim var. Eğer Galatasaray bu maçta geriye düşerse kesinlikle taktik önemini kaybedecektir ve Bülent Korkmaz ruhu devreye girecektir.

Fenerbahçe'nin bu maçtaki en büyük kozu eğer gerçekten oynarsa Emre Belözoğlu olacaktır. Ancak Galatasaray'ın o mevkisi gerçekten güçlü zaten hücumda ve orta alanda Galatasaray'ın üstün olduğu su götürmez bir gerçek. Bu maçta Fenerbahçe'nin en büyük kozu Daniel Guiza veya Semih olacaktır. Çünkü Galatasaray'ın en zayıf bulunduğu mevki şu anda defans. Ancak bazı arkadaşlar Sabri'nin bulunduğu kanadın Fenerbahçe tarafından rahatça kullanılabileceğini yazmış. Buna hiç katılmıyorum. Çünkü futbolda ruha çok fazla inanıyorum, Sabri gerçek bir Galatasaraylı.

Galatasaray'ın kozuna gelirsek aklıma Arda ve Baros geliyor ilk olarak. Baros'un süper golcülüğü ve Arda'nın güzel adam eksiltişiyle Galatasaray gerçekten o bölgelerde güçlü. Eğer Lincoln oynarsa "Asist Amirliği"ne geri döner ve Baros'a bir asist çıkartır. Eh bu kadar yazdığımdan Galatasaray'ın hücum bakımından çok güçlü olduğu anlaşılıyor. Galatasaray bu maçta defansif bakımdan hiç bir hata yapmazsa maçı 2 ya da 3 farklı kazanır gibi geliyor, umarım dediğim çıkar.

King_91
11.Nisan.2008, 19:20
Keşke dediğin gibi 2-3 farklı olsa Galatasaray hiçbir zaman gol atıp 2.yi de atıp maçı koparamamıştır . kopardığını sandığımızda , şimdi açılacaklar daha çok pozisyon bulacağız dediğimizde de golleri yiyip eşitlik ya da yenilgi olmuştur . En iyi ihtimalle stresten ölmüş oluruz maçı kazansak bile . Ama fener çok kötü oynadığında bile , hiç atağı yokken bile bize biraz şans yardımıyla da 1-2 gol atabilmiştir . bu maç kadıköyde olsaydı maçın özeti büyük ihtimalle bu şekil olurdu . biz oynarız tak fener gol atar . tam tekrar baskı kurmaya başlarız net pozisyonlar harcarız tak 2 olur . sonra farka gider . Allahtan SamiYen'de durum farklı oluyor . onun için bu maçtan ümitliyim . kadro kalitemizle Galatasaray ruhumuzla bu maçı alacağımızı düşünüyorum . Ama 2-3 farklı olacağını sanmıyorum . tek farklı bir galibiyet en mantıklısı olur sanırım .

KaF KeF
11.Nisan.2008, 20:40
İlk derbi F.Bahçe'nin: 0-3

PAF Ligi'nin 27. haftasında Florya Metin Oktay Tesisleri'nde oynanan karşılaşmada Galatasaray, Fenerbahçe'ye 3-0 mağlup oldu. İlk yarısını 0-0 biten karşılaşmada, maçın gollerini 51. ve 77. dakikalarda Yasin, 67. dakikada] Nuh kaydetti.Karşılaşmannın 78. dakikasında Galatasaray'dan Onur Arıkan kırmızı kart görerek, oyun dışı kaldı ve takımını 10 kişi bıraktı.
Galatasaray
Emirhan Ergün, Onur Arıkan, Sinan Osmanoğlu, Emrah Yollu, Berk Neziroğulları, Ahmet Kesim (K) (Dk.58 Berkin Arslan), Cumhur Yılmaztürk, Caner Öztel, Serdar Eyilik (Dk.70 Mert Afyon), Emre Çolak, Cem Sultan (Dk.76 Anıl Dilaver)
Fenerbahçe
Ertuğrul Taşkıran (K), Barış Yardımcı, Sertaç Eren, İbrahim Doğan, Nuh Aşkın, İsmail Aslan (Dk.66 Görkem Özkul), Soner Ömer Ökte (Dk.90 Enis Gül), Yasin Gurbet, Özgür Çek, Mehmet Alaeddinoğlu, Cengiz Veisoğlu (Dk.88 Erdi Taşkent)
Sarı Kart: Dk.18 İsmail Aslan, Dk.89 Nuh Aşkın (Fenerbahçe)
Kırmızı Kart: Dk.78 Onur Arıkan (Galatasaray)
Goller: Dk.51-77 Yasin Gurbet, Dk.67 Nuh Aşkın (Fenerbahçe)

12.04.2009

Kaynak : Sporx.com

TR.CaPTaiN
11.Nisan.2008, 21:23
Tebrikler Paf takımımıza.

_______

Alex maalesef yetişememiş.

Turkcell Süper Ligi'nin 27. haftasında, Ali Sam Yen Stadı'nda bugün Galatasaray ile karşı karşıyı gelecek olan Fenerbahçemizin 18 kişilik maç kadrosunda şu oyuncular yer almaktadır: Volkan Demirel, Volkan Babacan, Gökhan Gönül, Ali Bilgin, Önder, Yasin, Lugano, R.Carlos, Selçuk, Emre, Deniz, Josico, Deivid, Kazım, Vederson, Uğur Boral, Semih, Güiza.

Fenerbahce.org

GodfatheR
12.Nisan.2008, 00:03
Paf takımımız 2.yarı çok güzel oynadı ve maçı kazandı.Özgür Çek duran topları çok iyi kulandı,golleri de getirdi.Ancak GSTV'nin hiçbir pozisyonu Replay yapmaması yada bu teknolojiye sahip olmaması maçın zevkini çok düşürdü.

WebMaster91
12.Nisan.2008, 00:23
Paf takımımız 2.yarı çok güzel oynadı ve maçı kazandı.Özgür Çek duran topları çok iyi kulandı,golleri de getirdi.Ancak GSTV'nin hiçbir pozisyonu Replay yapmaması yada bu teknolojiye sahip olmaması maçın zevkini çok düşürdü.
İyi güzel tebrikler PAF takımınıza ;)..Ama şu çamur atma işinden de artık vazgeçin ;)..Ortada bir şey yokken gerginlik yaratmayın ;)..

Maça gelirsek; fazla söze gerek yok bence ;)..Umarım dostça bir derbi olur ve Galatasaray kazanır diyorum :);)..

MeMo
12.Nisan.2008, 00:27
İyi güzel tebrikler PAF takımınıza ;)..Ama şu çamur atma işinden de artık vazgeçin ;)..Ortada bir şey yokken gerginlik yaratmayın ;)..

Maça gelirsek; fazla söze gerek yok bence ;)..Umarım dostça bir derbi olur ve Galatasaray kazanır diyorum :);)..

Ben herhangi bir çamur atma görmedim.Vazgeçin derken sanki sürekli oluyormuş gibi demişsin.Sen bu forumda çamur atma görmemişsin :)

Maç için iyice heyecan bastı.Kadroyu da merak adiyorum nasıl çıkacak.Umarım Semih - Guiza çıkar.

WebMaster91
12.Nisan.2008, 00:32
Ben herhangi bir çamur atma görmedim.Vazgeçin derken sanki sürekli oluyormuş gibi demişsin.Sen bu forumda çamur atma görmemişsin :)

Maç için iyice heyecan bastı.Kadroyu da merak adiyorum nasıl çıkacak.Umarım Semih - Guiza çıkar.
Hem o kişinin mesajında hem de bu forumda daha önce çok gördüm merak etme :)..Neyse olayı büyütmeye gerek yok ;):)..Alınması gereken kişi üzerine alınır umarım :)..

Konuyu saptırmaya gerek yok :);)..

tarikko
12.Nisan.2008, 00:36
Aziz Yıldırım geliyor!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım yıllar sonra Ali Sami Yen'e geliyor !.. Galatasaray Başkanı Adnan Polat'ın yemek davetini ileriki bir tarihte düzenlenmek üzere geri çeviren Yıldırım, takım otobüsüne bindi ve futbolcularla birlikte Mecidiyeköy'e doğru yola çıktı !..

LigTv

tarikko
12.Nisan.2008, 00:50
Süper Lig'de bu akşam Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak derbi öncesi taraftarlar, Ali Sami Yen Stadı'na 15.00'ten itibaren alınmaya başlandı.
Derbi karşılaşmasının başlamasından saatler öncesinde Ali Sami Yen Stadı çevresinde toplanmaya başlayan taraftalar, saat 15.00 itibariyle tribünlere alınmaya başlanırken, güvenlik güçleri tarafından saat 13.00'ten itibaren alınan geniş önlemler de dikkat çekti.
Stat çevresinde oluşturulan kontrol noktalarından arama yapılarak ve biletleri kontrol edilerek taraftarlar alınmaya başlarken, bazı taraftarların kimlik kontrollerinin de yapıldığı görüldü.
Fenerbahçeli taraftarlar ise kendilerine ayrılan tribün için saat 16.00 sularında stada gelmeye başladılar. Güvenlik kordonunda tutulan Fenerbahçeli taraftarlar ile Galatasaraylı taraftarlar arasında uzaktan uzağa sözlü sataşmalar oldu. Polisler olay çıkmasına izin vermedi.

GodfatheR
12.Nisan.2008, 00:56

Ne çamur atması be kardeşim.Durup dururken adamın ashabını bozuyosun ne çamur atma varmış orda söylede bileyim.Zaten kimin ortalığı karıştırdığı çok açık.Maç konusunda böyle şeyler yazmak istemiyorum ama bazı haddini bilmeyen kişiler beni buna zorluyor.

Maça gelirsek inşAllah fair-play çerçevesinde bol gollü güzel bir maç olur ve inşAllah F.Bahçe kaanır :)

DisCo
12.Nisan.2008, 00:57
Dostça bir derbi yorumunu hemen hemen herkes dile getirdi. Maç sonunda bu dostluğun forumumuzada yansıması dileğiyle...

Pozisyon tartışmaları, maç tartışması herşey bu gece burada olacak. Ancak amacı farklı olan arkadaşlarımız hemen ayırt edilip gerekenin yapılacağınıda belirtmek istiyorum.

Nedvedmania
12.Nisan.2008, 00:58
Stad etrafında Fenerbahçeli taraftarlar kendi aralarında şiddetli bir şekilde kavga ediyor.

Addolorato
12.Nisan.2008, 01:05
Ben dostça bir derbi olmasını istiyorum fakat öyle olacagını düşünmüyorum özelliklede Fenerbahçe'den bir oyuncuya karşı pek olumlu düşünceleri yok Galatasaray taraftarlarının.

Fenerbahçe'de Alex yok bu ortasahalarının daha dirençli olacagını gösterir ama malesef Fenerbahçe'de bu bölgede oynayan oyuncular pek bir işe yaramıyor bu yüzden olumlu yada olumsuz olacagını maç başlayınca görebiliriz ama yaratıcılıklarının düşeceği gerçek. Bu maçta Emre Belözoglu'na çok iş düşecek ama taraftar baskısı elbet onda olacak eğer sinirlerine hakim olamazsa bu maçı tamamlayamayabilir.

Bu maç ile beraber Mehmet Topal geri dönüyor bizim için çok büyük avantaj fakat Mehmet'in kaç maç defansın göbeginde oynadıgını bilmiyorum sanırım Almanya maçında oynamıştı ve sırıtmamıştı umarım bu maçtada sırıtmaz. Ayrıca Hakan Balta - Emre Aşık ikilisinin İspanya maçlarında ki performansı çok iyiydi ben Bülent Korkmaz bu ikiliyi bozmazsa şaşırmam açıkcası.

Niye Eze Eze çünkü ben Galatasaray'ın Ali Sami Yen'de Fenerbahçe'ye karşı bir farklı oynadıgını düşünüyorum. Aynı şekilde Şükrü Saraçoglu'nda Fenerbahçe bir acayip oynuyor bize karşı. Ayrıca Bülent Korkmaz kurufasulye gibi bir adam taktiksel bilgilerinden çok Galatasaray'lı oldugundan gaz verebilir bu maçta bence. Zaten Bülent Korkmaz'ın taktiksel bilgilerindende şüpheliyim.

tarikko
12.Nisan.2008, 01:19
Kadrolar
GS:
De Santcis
Sabri
E.Aşık
M.Topal
H.Balta
Arda
Ayhan
Barış
Kewell
Baros
Ümit

FB:
Volkan
Gökhan
R.Carlos
Lugano
Önder
Deivid
Selçuk
Emre
Uğur Boral
Semih
Guiza

Bordo61Mavi
12.Nisan.2008, 01:24
Ruyamda 3-1 fenerin aldigini gordum ama benim ruyalarim cikmaz :D

Beraberlik bize yaricaktir ve bana gore en buyuk olasilikli sonuc bu olur

BeeTLeJuiCe
12.Nisan.2008, 01:29
Kadroları gördükten sonrada maçın 1-0 biteceği tahminimin arkasındayım.

Kadrodaki tek süpriz stoper olarak Mehmet'in oynayacak olması. Ama maç içerisinde bu kadroya göre 3'lü defans yapıp ilerde daha çok adamla çıkabilir Galatasaray.

Emre A., Ayhan, Ümit, Lugano, Emre B. Bu maçta bence kırmızı kart görme potansiyeline sahipler.

DisCo
12.Nisan.2008, 01:37
Kewell'dan topu direkle buluşturup bir gol atmasını bekliyorum bugün.

WebMaster91
12.Nisan.2008, 01:38

Beraberlik halinde iki takım da şampiyonluğu unutur ;)..Bu yüzden mutlaka bir kazanan çıkacaktır diye düşünüyorum..

Umarım gülen taraf biz oluruz..Fakat Bülent Korkmaz neden halen Lincoln'ün bu takım için önemini anlayabilmiş değil, ben de onu anlayamıyorum..Böyle bir maçta Lincoln'ü oynatmamak şansınızı yarı yarıya düşürür..İnşallah yanılırım da maçı alırız..

RaSenGan
12.Nisan.2008, 01:39
Kewell'dan topu direkle buluşturup bir gol atmasını bekliyorum bugün.

Direğe çarpmadan olsa olmaz mı :D

DisCo
12.Nisan.2008, 01:42
Direğe çarpmadan olsa olmaz mı :D

Rüyamda gördüm. Üst direğe ordan yere sonra filelere gidiyordu top.

eXcitinG
12.Nisan.2008, 01:45
Ne maç be herkesin rüyaLarına girmiş bir şekiLde.

GaLatasaray kazanıcak gibi geLiyor bana.

barahir
12.Nisan.2008, 01:47
Benimde rüyalarıma girdi ancak kapkaranlıktı hiçbişi göremedim.. Bu yüzden Türkiyenin karanlık maçlarından bişi olacağını düşünüyorum:D (espri tabi yanlış anlamayın hemen;))

BaFraLı
12.Nisan.2008, 01:51
İnşl. Ali Sam Yen'de galip gelen taraftar biz oluruz.

bugra 1905
12.Nisan.2008, 01:54
Lincolnün Oynamaması Büyük Eksiklik Umarım Bülent Korkmaza Pahalıya Patlamaz

Nedvedmania
12.Nisan.2008, 02:54
Bu Fenerin amacı ne ? Sırf faul yapmak oyunu gerginleştirmek için gelmişler.

Selçuk Kırmızı görmğyor bütün yaptıklarına rağmen :mad:

uAburak89
12.Nisan.2008, 02:55
Selçuk'un atılması lazımdı, hakem atmadı. Şu anda Deniz ısınıyor Fenerbahçe'de, Selçuk çıkar büyük ihtimal...

Nedvedmania
12.Nisan.2008, 02:57
Sabri Emreyi dövücek şimdi :D

KaF KeF
12.Nisan.2008, 02:59
Sabri Emreyi dövücek şimdi :D
2 mesaj üstte amacımızı sorgulayana bak sen..

uAburak89
12.Nisan.2008, 03:00
Arda çok güzel bir ara pası attı, Ümit Karan biraz daha hızlı olsa 1-0 öne geçmiştik.

Nedvedmania
12.Nisan.2008, 03:01
Lincoln Geliyor

barahir
12.Nisan.2008, 03:03
sporx'den takip ediyorum maçı, her 10 dakkada, belki de 5, şu yazıyor:

"Sabrinin hakeme çok büyük itirazı var.."

...

uAburak89
12.Nisan.2008, 03:04
Selçuk çıkıyor, Deniz giriyor. Beklenen değişiklik, akıllı bir hamle yaptı Aragones.

Spiker Mehmet Polat diyip duruyor yahu. xD

DaveJones
12.Nisan.2008, 03:06
Cidden mehmet polat kim yahu :D Selçukta direkleri tekmeliyor :o Denizin girmesi iyi oldu bence.

Nedvedmania
12.Nisan.2008, 03:07
İlk yarının sonucu 0-0

Bariz bir şekilde üstün oynadık. Çok tempolu bir maç oluyor. Son dakikaya kadar ayakta kalan kazanır.

WebMaster91
12.Nisan.2008, 03:11
sporx'den takip ediyorum maçı, her 10 dakkada, belki de 5, şu yazıyor:

"Sabrinin hakeme çok büyük itirazı var.."

...
Bende maçı canlı izliyorum; Selçuk neden atılmadı?!..

BeeTLeJuiCe
12.Nisan.2008, 03:13
Selçuk'un atılması için bir neden yok niye atılsın?
Sarı kartı gördüğü pozisyon kartlık ise her pozisyona kart vermesi gerekir. O pozisyondan hemen önce olan daha sert bi müdahalede uyarıda bile bulunmadı. Fırat Aydınus daha ilk yarıda kararlarına bi ştandart oturtamadı.

Sekçuk'un Ümit ile olan pozisyonuna sarı kart gerekli diyen var ise kapatsın izlemesin maçı bu kadar net konuşuyorum.

Sabri'nin bu kadar itiraza, çemkirmeye rağmen sarı kart bile görmemesi ise şaşırtıcı.

PesimiSTyLa
12.Nisan.2008, 03:14
İlk yarı iyi olan taraftık. Kewell ile 2 bir de Ümitin agır kaldıgı pozisyonumuz var. Kewell ın hakan ın ortasına ayagına oturtturamadıgı pozisyon en neti idi. Selçuk nasıl atılmadı bende anlamadım. Hakem eger hareketlerinden yanlış aanlamadıysam pozisyonu görmedim diyor; e o zaman faulu nasıl veriyorsun. Selçuk atılmalıydı. İyi ve baskılı oynayan tarafız. Umarım böyle devam eder ve gol yada goller bulup kazanırız.

KaPaLı
12.Nisan.2008, 03:14
Selçuk pozisyonunda hiçbirşey yok. Orda Selçuk topa bakıyo ve ayağını kaldırıyo Ümit Karan profesyonelce sarı kart aldırmaya çalıştı ama hakem yemedi.

Emre Aşık Roberto Carlos'a yaptığı ve üstüne yürüdüğü pozisyondan sarı görmeliydi hakem atladı.

Sabri hakemleri dövcek az kaldı (::) Ama hala sarı kart yok.

Sıkıcı maç oldu pozisyon hiç yok. 2. yarıda Deniz'in girmesi Deivid rahatlatacaktır. Galatasaray'dada Lincoln oyuna girecek büyük ihtimalle Ümit çıkacak. Böyle olması Fenerbahçe'nin işine gelir. Baros - Yasin eşleşmesinden ciddi ataklar çıkarabilirdi Galatasaray.

Nedvedmania
12.Nisan.2008, 03:15
Selçuk'un atılması için bir neden yok niye atılsın?
Sarı kartı gördüğü pozisyon kartlık ise her pozisyona kart vermesi gerekir. O pozisyondan hemen önce olan daha sert bi müdahalede uyarıda bile bulunmadı. Fırat Aydınus daha ilk yarıda kararlarına bi ştandart oturtamadı.

Sekçuk'un Ümit ile olan pozisyonuna sarı kart gerekli diyen var ise kapatsın izlemesin maçı bu kadar net konuşuyorum.

Sabri'nin bu kadar itiraza, çemkirmeye rağmen sarı kart bile görmemesi ise şaşırtıcı.

Nasıl bir maç izlemedir yahu bu. Hadi Ümite yaptığı sarı kart değil diyorsun. İlk sarıkarttan sonra ettiği itirazdan dolayı kırmızı kart görmesi lazımdı. Sabri itirazdan sarı kart görmeli diyorsan Selçuğunda sarı kart görerek oyundan atılması lazımdı.

KaF KeF
12.Nisan.2008, 03:16
Kazım girerse maçı değiştirir düşüncesindeyim..

BeeTLeJuiCe
12.Nisan.2008, 03:18
İlk pozisyon sarı kartlık bir pozisyon olmadığı için itirazdan verebilir sorun yok. :)

Sabri'nin Lugano'nun itiraz şekli var, Selçuk'un Kewell'ın itiraz şekli var. Aralarında dağları bırak dünyalar kadar fark var. ;)

Ayrıca Türkiye'de sarı kart gösterdikten sonra itiraz etti diye, ikinci sarı kartı gösterebilecek hakem yok!

Aykut'a katılıyorum Devidi ruh gibi. Gökhan çıktıktan sonra Sağ kanattan sadece Güiza ile etkili olmaya çalışıyoruz. Kazım'ın girmesi orada Hakan'ı rahatsız edebilir.

barahir
12.Nisan.2008, 03:18
Bende maçı canlı izliyorum; Selçuk neden atılmadı?!..

Maçı izlemediğimi belirttim.. Sanırım bu sorunun muhatabı ben değilim.. izleyen birine sor, bence daha sağlıklı bi cevap alırsın..

Nedvedmania
12.Nisan.2008, 03:19
Ayrıca Türkiye'de sarı kart gösterdikten sonra itiraz etti diye, ikinci sarı kartı gösterebilecek hakem yok!
Kurallara göre konuşuyorsak göstermeli :j:

BeeTLeJuiCe
12.Nisan.2008, 03:20
Kurallara göre konuşuyorsak göstermeli :j:

Türkiye ştandartları.
Burası Türkiye yok öyle :)

Tabi benim onun hemen bir üst satırında dile getirmek istediğim şeyi es geçmişsin :)

uAburak89
12.Nisan.2008, 03:21
Ben Selçuk atılmalıydı diyorum, maçı da kapatmıyorum izlemeye devam edeceğim.

Aragones farketti durumu, adam pimi çekilmiş bomba gibi dalıyordu sürekli. Yoksa niye ilk yarıda iki değişiklik birden yapsın ki.

Sabri için söylenecek bir şey, oynasa ne oluyor. Rakibe çalışıyor zaten çoğu zaman, onun işi gücü ufacık boyu ile diklenmek.

tosunpasa
12.Nisan.2008, 03:24
Hakem eger hareketlerinden yanlış aanlamadıysam pozisyonu görmedim diyor; e o zaman faulu nasıl veriyorsun.
hakem orda selçuk'un topa baktığını anlattı ben öyle anladım.

oyun sıkıştığında topu alıp götürecek bir oyuncuya ihtiyaç var. kazım'ın girmesi taraftarıyım bende. ilk yarıdaki fb'yi hiç beğenmedim. bu şekilde devam edersek -şansa bala bir gol atmazsak- ikinci yarı yenilgi ile ayrılabiliriz. deniz'in girmesi iyi oldu beğendiğim bir oyuncu kendisi. umarım yasin bir felaket yaratmaz başımıza. dediğim gibi kazım'ı alarak oyunu hareketlendirmemiz lazım. guiza kayıpta o çıkartılıp semih en ileriye arkasına deivid sağada kazım yerleştirilebilir..

Nedvedmania
12.Nisan.2008, 03:24
İlk pozisyon sarı kartlık bir pozisyon olmadığı için itirazdan verebilir sorun yok. :)

Sabri'nin Lugano'nun itiraz şekli var, Selçuk'un Kewell'ın itiraz şekli var. Aralarında dağları bırak dünyalar kadar fark var. ;)

Aykut'a katılıyorum Devidi ruh gibi. Gökhan çıktıktan sonra Sağ kanattan sadece Güiza ile etkili olmaya çalışıyoruz. Kazım'ın girmesi orada Hakan'ı rahatsız edebilir.
İyi o zaman cevap vereyim.

Bence (ve herkezce) ilk pozisyon sarı karttı. Ki zaten sarı kart gösterildi.

Sabriyede sarı kart gösterilmeliydi diyorum zaten.

Umarım cevabım yeterli olmuştur.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kapalıda meşaleler başladı :)

uAburak89
12.Nisan.2008, 03:34
Semih'in bencilliği, Fenerbahçe'yi golden etti. Meşale, yabancı madde bizim saha kesin kapanacak..

Deniz
12.Nisan.2008, 03:35
Fenerbahçe gole çok yaklaştı! Sağ kanattan Güiza'non ortası! De Sanctis'ten sekti! Denmiz aldı topu! Deniz vuramadı ceza sahasında! Semih'in önünde kaldı! Semih kalenin hemen önünde döndü vurdu sağ ayağıyla! Savunma araya girdi korner!

Sabri diklenme artık.

İki takımda maçın başından beri eşit basıyor..

uAburak89
12.Nisan.2008, 03:36
Büyük Kaptan'ın kumarı, Lincoln oyuna girecek..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ümit Karan çıktı, Lincoln oyunda.

Deniz
12.Nisan.2008, 03:39
Lincoln'den tam performans alırsak bu dakikadan sonra, anca golü öyle atarız. Tam zamanında oyuna giriyor..

Ümit Karan - Lincoln değişikliği..

Nedvedmania
Lincolnün Gelmesi lazımdı artık. Ben İnanıyorumki Gerçek lincoln şimdi sahada olacak.

IcedEarth
Yapma bunu Bülent Kaptan... Dakika 60 'ta aldığın kırgın Lincoln'den nasıl bi katkı bekliyorsun???

Deniz
12.Nisan.2008, 03:41
Yapma bunu Bülent Kaptan... Dakika 60 'ta aldığın kırgın Lincoln'den nasıl bi katkı bekliyorsun???Bu değişikliğin olması bence mecburi, yapmak zorundaydı. Lincoln ya oynar ya oynamaz. Gol atmamız bu duruma bağlı..

Nedvedmania
12.Nisan.2008, 03:41
Peki bu sarı kartlık mıydı ?

-------------

Şu numaralıdaki adamı susturun ya :D

-------------

Hakeme bak ya çekilmiyor topun önünden

uAburak89
12.Nisan.2008, 03:45
Emre Aşık bu maçı tamamlasa bari.

Deniz
12.Nisan.2008, 03:46
Maçın en net pozisyonunu kaçırdık.

KaF KeF
12.Nisan.2008, 03:48
Kazım girdi..Bir şeyler bekliyoruz..Haydi Kazım...

Nedvedmania
12.Nisan.2008, 03:51
Of baros ya hep ofsaytdesin

barahir
12.Nisan.2008, 03:53
kontralara iyi çıkarsak gol bulabiliriz..

KaF KeF
12.Nisan.2008, 03:55
yeter artık sabri...

Deniz
12.Nisan.2008, 03:56
Sabri - Emre sarı kart.

barahir
12.Nisan.2008, 03:57
hakem en iyisini yaptı eferin...

Deniz
12.Nisan.2008, 03:58
lincoln gireli 20 dk oldu, daha bir icraat yok..

uAburak89
12.Nisan.2008, 03:59
Arda ve Mehmet Topal çok çok iyi oynuyor.

Deniz
12.Nisan.2008, 04:02
kapattım maçı. gol olmaz artık..

uAburak89
12.Nisan.2008, 04:07
Sabri adam gibi pas verse çok rahat pozisyon bulurduk.

Nedvedmania
12.Nisan.2008, 04:07
Çok sıkıcı bir maç

barahir
12.Nisan.2008, 04:08
Gs kaç ofsayta düştü bugün?

uAburak89
12.Nisan.2008, 04:09
Maçtan çok spiker eğlenceli. Mehmet Polat, Semihe Semiş diyor, Baros'a Barış diyor. xD

Nedvedmania
12.Nisan.2008, 04:10
Nonda şaşırdı oyuna giriceğini duyunca :D

El Barto
12.Nisan.2008, 04:11
70 dk dayanabildim bu maça. :)

Nedvedmania
12.Nisan.2008, 04:11
Maçtan çok spiker eğlenceli. Mehmet Polat, Semihe Semiş diyor, Baros'a Barış diyor. xD

Vallaha ya :D

Semişhh diyor :D

DaveJones
12.Nisan.2008, 04:16
Saha karıştı :F

uAburak89
12.Nisan.2008, 04:16
Ortalık karıştı, Emre Aşık'ın kanaması var galiba, Lugano ile arasında bir şeyler oldu. Arda ile Semih de kapıştı resmen, Arda delirdi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tribünlerde gaza geldi, facia olacak valla. :S

Nedvedmania
12.Nisan.2008, 04:17
Afferim size :k:

barahir
12.Nisan.2008, 04:18
rüyam çıkacak galiba:)

uAburak89
12.Nisan.2008, 04:18
Semih, Lugano, Arda ve Emre Aşık kırmızı kart gördü.

Gangstaa
12.Nisan.2008, 04:19
2 takımında şampiyonluk şansı zora girdi.Beşiktaş şampiyon olur bu sene

Nedvedmania
Semih
emre
Arda
Sabri

KaF KeF
hele şükür sabri'ye kırmızı verdi hakem..atılmadı mı sabri?:Q

barahir
12.Nisan.2008, 04:20
yahu yeter be sabri yeter be yeter.. yeter yeter yeter... ne alıp veremediğin var şu emreyel be delirdim ya resmen bi insan bu kadar mı olur ya..

PesimiSTyLa
12.Nisan.2008, 04:23
yahu yeter be sabri yeter be yeter.. yeter yeter yeter... ne alıp veremediğin var şu emreyel be delirdim ya resmen bi insan bu kadar mı olur ya..

Emre denilen futbolcu sütten cıkmış ak kasık dimi ?

El Barto
12.Nisan.2008, 04:23
36 yaşındaki Emre fitili ateşledi saha fena karıştı son dakikada.

barahir
12.Nisan.2008, 04:25
Emre denilen futbolcu sütten cıkmış ak kasık dimi ?
ben öle bişi mi dedim bi daha oku..

BeeTLeJuiCe
Sabri ve Emre B.'ye de Kırmızı kart gösterilmeliydi. Birbirlerini yediler, şahsen beni TV Başında deli ettiler.

Semih-Arda pozisyonunda Semih sakin kalabilseydi kart görmeyecekti, Lugano sarı ile kurtarabilirdi ama sanırım Emre ile yumruklaştılar.

Hepsine müstahak akılları başlarına gelsin.

Maçta çok kırmızı kart olacağı ve alt biteceği tahminim tuttu ama 1-0 yeneceğimiz tahminim tutmadı. Önemli olan Galatasaray'a yenilmemekti. BJK, Sivas, TS artık yarıştan koparlar...

Nedvedmania
Olduda bitti Maşallah . . .

PesimiSTyLa
12.Nisan.2008, 04:26
ben öle bişi mi dedim bi daha oku..

O zaman tek taraflı konuşma.

barahir
12.Nisan.2008, 04:26
Benimde rüyalarıma girdi ancak kapkaranlıktı hiçbişi göremedim.. Bu yüzden Türkiyenin karanlık maçlarından bişi olacağını düşünüyorum:D (espri tabi yanlış anlamayın hemen;))

O bu değil rüyam çıktı son dakkada:D

BlackEagle19o3
12.Nisan.2008, 04:27
Çoğu futbolcu ucuz kurtuldu.Daha çok kart çıkabilirdi.Fırat Aydınus'a dua etsinler.

İstediğimiz sonuç çıktı maçtan ,bu beraberlik çok yaradı bize...

PesimiSTyLa
12.Nisan.2008, 04:28
2 takımda artık 3.lük küçük bi ihtimal 44 ve 5. lik için cekişir. Fenerbahce en azından FTK dan uefa bileti kapabilir bizim o sansımız da yok. Kartlar ve muhtemelen kapatılacak stad bizim için kötü olacak.

Nedvedmania
12.Nisan.2008, 04:34
Keşke maçın içinde kart gösterseydide maç sonu bu olaylar olmasaydı !

KaPaLı
12.Nisan.2008, 04:36
http://img515.imageshack.us/img515/2910/adsz2m.jpg

No Comment (::)

Nedvedmania
12.Nisan.2008, 04:37
Stadın kapanması önemli değil. Stad kapalı olduğunda nasıl oynadığımızı herkez iyi biliyor. Keşke her maç kapalı sahada oynansa diyorduk.

Zaten şampiyonluk gitmişti. Belki 2. lik olurdu bu maçla iki takım içinde o fırsatda kaçtı. 3. iki takımdan biri olur.

barahir
12.Nisan.2008, 04:38
O zaman tek taraflı konuşma.

Kusura bakma da buna sen karar veremezsin.. herkes takımını savunur. Bana karışma hakkını kimden alıyosun anlamış değilim..

Herneyse daha fazla da uzatmayalım istersen..

Nedvedmania
12.Nisan.2008, 04:38
No Comment (::)

Yorum yapsan daha anlaşılır olurdu.

Nedvedmania
12.Nisan.2008, 04:40
Bu arada az kalsın tribün çöküyordu :D

Aydin
12.Nisan.2008, 04:40
volkan demirelin terbiyesizliği sayesinde bir tribün çökecekti. ne güzel milli futbolcularımız varmış öyle. arda,semih,volkan,sabri,emre.

volkanı, sabriyi, emreyi bir nebze anlarım. ama arda ve semihin kavgası akıl almaz birşey.

Nedvedmania
12.Nisan.2008, 04:41
Volkan ve Ayhan nasıl sakin kaldı ben ona şaştım. :)

Evet oda ayrı bir olay :)

Sahada kavga olurken Lincoln le Carlos sohbet ediyordu :D

uAburak89
12.Nisan.2008, 04:41
Sabri'nin taraftarlığı profesyonelliğini gölgeledi, maç boyunca Emre'nin üzerine oynadı, o da zaten dünden razı, ikisinin de atılması lazımdı. Son çıkan olaylarda, Emre Aşık'ın başlattığı fikrine katılmıyorum, ben Lugano'yu geçen sene canlı izledim iki kere, sürekli sertlik ve tribünlere oynayan bir yapısı var. Emre Aşık'ın kanaması vardı. Sonrasında Arda'nın delirmesine çok şaşırdım, en son Bordeaux maçındaki kafa olayından sonra sakindi Arda, sanıyorum Semih'in bir hareketi var, resim de eklenmiş zaten. Sinirlerine hakim olamadı, bedelini de öder Arda bunun. Attığı yumruklar en az 3 maç ceza olarak geri gelecek. Şampiyonluk falan yalan artık, çok zor bir dönem bekliyor bizi.

KaPaLı
12.Nisan.2008, 04:42
Bülent Korkmaz lugano karıştırdı diyo. Adam Emre yerdeyken acele etsin diye kaldırmaya çalışıyo. Artis emre aşık luganonun elini itti. Ardından Mehmet Topal diklenmeye başladı. Kendisinde değil herhalde daha maçın heyecanı geçmemiş.

nerazzuri
12.Nisan.2008, 04:43
Evet oda ayrı bir olay :)

Sahada kavga olurken Lincoln le Carlos sohbet ediyordu :D
Bu olayda dikkat çekici, sanki sıradan bir olaymış gibi gülüşüyorlardı birde :)

Nedvedmania
12.Nisan.2008, 04:44
Bülent Korkmaz lugano karıştırdı diyo. Adam Emre yerdeyken acele etsin diye kaldırmaya çalışıyo. Artis emre aşık luganonun elini itti. Ardından Mehmet Topal diklenmeye başladı. Kendisinde değil herhalde daha maçın heyecanı geçmemiş.

Lugano içerde emre aşığı yere indirdi. Sonra sanki birşey yapmamış gibi kaldırmaya çalıştı. Emrenin tepkisi "Hem yere indiriyor hemde kaldırıyor" düşüncesindendi. Tepkiside doğaldı. Mehmet topalda bunu gördü oda tepki gösterdi. Sonra zaten saha karıştı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Bu olayda dikkat çekici, sanki sıradan bir olaymış gibi gülüşüyorlardı birde :)
Eminim volkan kavgaya karışsaydı lincoln de girerdi ardından :D

Bordo61Mavi
12.Nisan.2008, 04:45

Ruyam herzamanki gibi olmadi ama dusundugum oldu :)

BeeTLeJuiCe
12.Nisan.2008, 04:45
Kartlardan maça gölge düştü.

Galatasaray ortasahada hakimiyeti özellikle Lincoln girdikten sonra eline geçirdi. Biz ise Milli Takımın Hakan Şükür'lü zamanlarındaki gibi şişir ileri Hakan indiriri, şişir ileri Semih indirir olarak uyguladık. Ama birşey oldumu hayır.

Son 10 dakikada top bi o kalede bi bu kalede gidip geldi, uzatmalardı ha GS, ha FB atacak derken bu kavga olaya noktayı koydu.

Fırat Aydınus'u sadece ortalığın karıştığı pozisyonlarda olayın içine girmeyerek, kartları iyi süzmesi iyiydi onun dışında kararlarında standart uygulayamadı.

70-90. dakikalar arası zevkli geçen bir maçtı. Onun dışında gergin ve amaçsız pasların olduğu bir oyundu. İki takımada yaramayan 1 puan ve ilk 2 ile açılan puan farkı...

uAburak89
12.Nisan.2008, 04:46

Emre Aşık mı artis şimdi ? Sen hiç Lugano'yu canlı izledin mi ?

MeMo
12.Nisan.2008, 04:46
Sabri,Arda,Emre Aşık kusura bakmayın bunlar fitili ateşledi.Sabri her pozisyonda döndü Emre B.'ye saldırdı.Gerçi bu futbolculardan böyle bi maçta beklenilecek hareketler o sinir harbiyle.Ama ayıp...

Sabri'nin kart görmemesini hala daha anlayamadım :confused:

PesimiSTyLa
12.Nisan.2008, 04:47
Fitili atesleyen Luganonun Emreye attıgı dirsekti. Sonra olaylar oldu zaten.

barahir
12.Nisan.2008, 04:48
hakkaten semih ve arda milli takımın iki göz bebeği ve televizyondan gördüğüm kadarıyla 2 en iyi arkadaşdılar.. Ancak maç bitince de arda ve semihin bu hareketlerinden dolayı pişman olduğunu düşünüyorum..

nerazzuri
12.Nisan.2008, 04:48
BeeTLeJuiCe (http://forum.turksportal.net/vb/member.php?u=33283)
amaçsız pasların olduğu bir oyundu.

Bu cümleye şiddetle katılıyorum, özellikle Fenerbahçe.

Pas yapıyor gibi görünüp çok acemice, sürekli panik halinde ne topu kontrol edebiliyorlar ne doğru yere pas sürekli sert hızlı isabetsiz paslar halinde ileriye çıkmaya çalıştık ilk yarıda, fakat bu tutmayınca ikinci yarı uzun toplar ileri denedik şansımızı.

uAburak89
12.Nisan.2008, 04:49
Görüntüler anlatıyor herşeyi. Ortada ateşlenen bir fitil varsa, bir çok defa olduğu gibi yine, yeniden Lugano.

KaPaLı
12.Nisan.2008, 04:50
Eminim volkan kavgaya karışsaydı lincoln de girerdi ardından :D

Emin ol en son isteyeceği şey olurdu. (::)

''Saha içinde 90 dk küfür edip saha dışında abi diyenler çok ayıp ediyo'' Volkan Demirel.

MeMo
12.Nisan.2008, 04:52
Görüntüler anlatıyor herşeyi. Ortada ateşlenen bir fitil varsa, bir çok defa olduğu gibi yine, yeniden Lugano.

Evet Lugano tek suçlu her zamanki gibi.Maçın başlarında ona buna saldıran Lugano idi.Maçın sonucunu kabul etmek gerek.

RaSenGan
12.Nisan.2008, 04:53
Emin ol en son isteyeceği şey olurdu. (::)

''Saha içinde 90 dk küfür edip saha dışında abi diyenler çok ayıp ediyo'' Volkan Demirel.

Ayhan yalanladı bunu böyle bir şey olmadığını söyledi.

tarikko
12.Nisan.2008, 04:54
Ilk yarida GS daha etkiliydi bastirdi ustumuzde Gokhanin cikmasi onlari dahada rahatlatti 2. Yari cok iyi basladik gercekten 2 net pozisyonumuz vardi atsaydik farkli olacakti ama

Bu olaylar maci golgeledi yazik gercekten bu oyuncular nasil boyle seyler yapti bunlarin nasil arkadas,kardes oldugunu hepimiz bilioruz nasil boyle olaylar olabildi aklim almiyor !!!!! Su an Arda basin toplantisi yapiyor..

DenizlispoR
12.Nisan.2008, 04:55
mAyg volkan kişi göstermemiş ki :D.Direk üstüne mi alınmış ?

Cengo
12.Nisan.2008, 04:55
Ne şiş yandı, ne kebap.

Geçmiş olsun Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarlarına ...
Şampiyonluk uzak hayal..

Crocodile1963
12.Nisan.2008, 04:56
Bu maç Türk futbolunun ayıbıdır. Baştan aşağı yanlışlarla dolu bir maçtı.
Yıllarca klübüne hizmet etmiş bir oyuncunu rakip takıma gitti diye bütün maç küfür etmek.
Lugano'ya geldiği günden beri müsamağa gösteren hakemler.
Gerekli - gereksiz herşeye itiraz eden Sabri'ye gereken zamanda kart vermemek.
Her faulde olaya koşan 22 oyuncuya gereken müdahaleleri yapmamak(gerek hakem gerekse T.D tarafından).
2 hafta önce beraber İspanya'ya karşı oynayan milli futbolcularımızın birbirlerine şiddetlice küfür etmeleri.
Taraftarların sahaya attığı maddeler.
Madem bu Dünya derbisi idi Dünyaya rezil olduk.

Addolorato
12.Nisan.2008, 04:57
Maça iyi başladık dedim maçın başında bir gol bulursak mükemmel olur. Kewell'ın girdiği pozisyonu Volkan çıkarmasaydı bu dedigim olabilirdi. Sonra Fener maçı dengeledi ve genelde ortasaha mücadelesi olarak geçti maç. Selçuk'un ilk yarı atılması gerekirdi fakat hakem Ümit Karan'a yaptıgı hareketi es geçti. Zaten Aragones'te mesajı aldı ve doğru bir karar olarak düşündügüm Deniz-Selçuk degişikligini yaptı ve bence zaten Deniz daha formdaydı ve onla başlaması lazımdı maça. Selçuk oyundan çıkarken neden bu kadar hırs yaptı anlamadım dogrusu.

İkinci yarıda ben Bülent Korkmaz'dan Lincoln-Ümit Karan degişikligini bekliyordum fakat biraz gecikti bence bu degişiklik. Deniz'in ortasahaya yerleşmesiyle ikinci yarıda Fenerbahçe daha çok top yapmaya başladı. İkinci yarıda Sabri ve Emre Belozoglu arasında gerginlikte oldu bence burda haksız olan Sabriydi. İkinci yarı bence futbol adına hiç birşey yoktu çünkü ilk yarı bişey yapmaya çalışan Kewell ve Baros yoruldular ve etkisiz kaldılar.

90+3'te olan olayların başrol oyuncuları atıldılar. Bence çok kötü oldu Galatasaray adına zaten defans bölümünde çok sıkıntımız vardı Emre Aşık'ta cezalı oldu sanırım ilerleyen haftalarda göbekte Hakan-Mehmet ikilisini göreceğiz. Ben Sabri neden atılmadı hala anlamıyorum bu maçta en çok atılmayı hak eden oyuncuydu bence Sabri.

Artık şampiyonluk defteri Galatasaray için kapanmıştır. Bundan sonra olsa olsa UEFA için savaşırız ama bence 5. olarak bitireceğiz ligi. Şimdiden önümüzdeki sezonun hesapları yapılmaya başlanırsa iyi olur. Şampiyonluk yolunda Beşiktaş , Sivasspor ve Trabzonspor'a başarılar dilerim.

KaPaLı
12.Nisan.2008, 04:58

Aygün tek bir oyuncunun dediğini söylemiyorum. Aynı şeyi Uğur'da söyledi. Ben ayhan abiyi çok seviyorum ama hiçbir zaman küfür veya saygısızlık yapmadım çünkü o benden yaşça büyük dedi. Biraz dikkat etmesi gerekiyo futbolcuların.

Aydin
12.Nisan.2008, 04:58
Bu maç Türk futbolunun ayıbıdır. Baştan aşağı yanlışlarla dolu bir maçtı.
Yıllarca klübüne hizmet etmiş bir oyuncunu rakip takıma gitti diye bütün maç küfür etmek.
Lugano'ya geldiği günden beri müsamağa gösteren hakemler.
Gerekli - gereksiz herşeye itiraz eden Sabri'ye gereken zamanda kart vermemek.
Her faulde olaya koşan 22 oyuncuya gereken müdahaleleri yapmamak(gerek hakem gerekse T.D tarafından).
2 hafta önce beraber İspanya'ya karşı oynayan milli futbolcularımızın birbirlerine şiddetlice küfür etmeleri.
Taraftarların sahaya attığı maddeler.
Madem bu Dünya derbisi idi Dünyaya rezil olduk.

Sabri dışındakilere katılıyorum. Sabri'nin hala Türk topraklarında top oynaması Galatasaray kulübünün ayıbıdır.

tarikko
12.Nisan.2008, 05:01
Arda ilk Semih'in kendisine vurdugunu soyledi

sakary Ali
12.Nisan.2008, 05:02
Yazık ya gerçekten yazık.

Hakem zaten maçın başında olayı bitirdi.Selçuğu ilk gösterdiği sarı karttan sonra atmalıydı.Hakemin üstüne yürüdü hakem hiçbir şey yapmadı.Orada atacaktı atamadı zaten sonrası geldi.

Emre ve Sabri olayı bu ikisi ateşledi bence en başta.

Ve maçın son dakikasında Lugano ortalağı karıştıran oyuncuydu.Hemde bariz.Sen gidip adamın arkasından kafa at.Birde yukarıda bazı arkadaşlar Lugano hiçbirşey yapmamış gibi yazmış.Ben size şunu diyorum siz Emre'nin yerinde olsanız arkanızda görmediğiniz biri tarafından kafa yiyorsunuz ve o adam gelip sizi kaldırmaya geliyor sizde hiçbirşey olmamış gibi kalkacaksınız? Ben Emrenin yerinde olsam tekme tokat dalardım :D Semih ve Arda ikiside ayıp etti.Herkes ayıp etti.

RaSenGan
12.Nisan.2008, 05:03
O olayı yaratanları hepsine yazıklar olsun.Lugano,Volkan,Arda,Semih,Kazım,Emre,Sabri,Em re vs..Zaten Lugano her zaman böyleydi..Maç içinde Emre ve Sabri birbirini yedi zaten.O ayrı çirkeflik yaptı bu ayrı.Tokatlar yumruklar falan.Ne saygı kaldı ne sevgi.Adam gibi top oynayamadınız bari kavga etmeyin..Sonuç noldu ? Dayağınızı yediniz şampiyonluk yarışından koptunuz..Maçı konuşmaya gerek yok zaten bi şey olmadı..Türk futboluna yakışmayan bir maç oldu.Hepsi gözümden düştü.Arda ve Semih'ten böyle bir şeyi beklemezdim.Sorsalar kim kavga eder diye en son söyleyeceğim bu ikili olurdu..Umarım aralarındaki sorun düzelir.Arda dedi zaten aramızda bi sorun yok yine dostluğumuz devam edicek diye..Adam gibi oynayan tek oyuncu Topal'dı.Kendisini tebrik ediyorum.İyi takıma da geçmiş olsun diyorum.Umarım bir daha bu tarz şeyler yaşanmaz.

Addolorato
12.Nisan.2008, 05:03
Hani nerde ezeli rekabet ebedi dostluk. Maçtan önce sarmaş dolaş poz verende bu oyunculardı şimdi küfür edip birbirlerine vuranlarda bu futbolcular. Özellikle ben Semih Şentürk ve Arda'yı sakin oyuncular olarak bilirdim bu yaptıklarını ikisinede yakıştıramadım.

EreN
12.Nisan.2008, 05:04
İlk yarıda Selçuk efendi be Sabri efendi oyundan atılsaydı bu hadde gelmezdi olaylar. Hani lugano şunu yaptı, arda terbiyesiz böyle, semih yumruk salladı, kaleci semihe tekme salladı vs yazmaya gerek yok. Rezaletti. Ayıp gerçekten olanlar. Tribündeki taraftardan farkı kalmamış oyuncularla başarı gelmez.

BeeTLeJuiCe
12.Nisan.2008, 05:04
Arda ilk Semih'in kendisine vurdugunu soyledi

Maç içinde Kameralara yansıyan yada benim aklımda kalan Semih'in ayırmak için oraya girmesi, daha sonra bi konuşmadan sonra Arda'nın yumruk atması yada atmayı denemesiydi. Saha o kadar çok karışmıştıki kameralar hepsini yakalayamamış olabilir.

Erman - Şansal ikilisine iyi malzeme çıktı bugün. :)

puskas
12.Nisan.2008, 05:07
Bence selcuk oyundan atilmaliydi.buda hakemin görmezlikten geldiği bir olaydir.atilsa mac böyle olmazdi.2 tarafada yaramadi.lugano herzamanki gibi yine kavgasini cikarti.

Bordo61Mavi
12.Nisan.2008, 05:08
Arda ya gercekten helal olsun :) bunu ictenlikle soyluyorum

Adam gibi vurdum dedi

feanorringeril
12.Nisan.2008, 05:08
Evet gördğüm oaly doğru, Carlos frikik kullanmak için gerilirken Lugano Emre' ye arkadan yakalşıp kafa atıyor, hiçbirşey olmamış gibi de yürüyor. Maçı yorumlayan Tulun ve spiker de demin bunu söylediler, biz bile buradan görmedik, Lugano' nun adice bir provakasyonu var dediler. Adam kafa atıyor ve hiçbirşey olmamış gibi yürüyor. Fotoğrafı birazdan buraya koyucam da esas şu var;
...Benim bu maçtan anladığım Lugano, Sabri ve Emre Belezoğlu' nun çok ciddi bir şekilde cezalandırılmaları ve gerekirse aylarca futboldan men edilmelerininin gerektiği. Tüm bunların arasında Lugano' nun suçu hepsinden büyük, bu yorumum içtenlikle söylüyorum ki Galatasaray taraftarı olduğum için değil;
Fransa bisiklet turunda yere düşen rakibini bisikletini kenara çekip beklemiş Jan Ullrich' i seyredip izleyen ve profesyonel anlamda motorspor ile uğraşan bir sporcu olarak söylüyorum... son dakikada maçta bu kadar gerilen ortamın kesinlikle farkında olan bir kişinin, Lugano' nun, maçın son dakikasında kendi takımı frikik kullanırken rakibine arkadan yaklaşıp kafa atması ve tüm bu olayları adeta barut fıçısına kibrit atarak başlatması ve üstelik bu hareketi yapıyor, kafa atıyor ve birşey yapmamış gibi yürüyor ! futbolun ayıbıdır, ben öyle adama sporcu demem, ki bana da kimse burada luganoyu savunmaya fikan kalkmasın düşüncesini kendine saklasın.. rezil herif.

Cengo
12.Nisan.2008, 05:09
Arda ya gercekten helal olsun :) bunu ictenlikle soyluyorum

Adam gibi vurdum dedi

Şiddetin hiç bir şekli kabul edilebilir değildir.

EreN
12.Nisan.2008, 05:09
Yahu o başlattı bu durdurdu muhabbeti şu an en gereksiz muhabbet, olayların başlangıcı çifttir bunlardan birisi sabrinin hatırlayamadığım bir futbolcumuzu boğazlaması ve selçuk'un atılmaması.

edit: kendimle çelişeyim dedim:icon_cool:

DenizlispoR
12.Nisan.2008, 05:10
Bakın.Kendinizi selçuk yerine koyun.Top havadan geliyor.Arkanda en son kimse yok.Topu almak için ayağını kaldırıyor,ve ümit karan direkman kafasını sokuyor.Hedef top değil sarı kart.İtiraz diyorsanızda sabri 2 kere arka arkaya atılırdı ;;).

puskas
12.Nisan.2008, 05:11
Lugano kavganin baş mimaridir.az önce yine izledim tek suclusu o benim görusum.ama olan oldu mac bitti.2 takimada yaradimi hayir.gecmiş olsun hepimize

anilton
12.Nisan.2008, 05:14
Adnan Polat şaşırdı;

İki güzide ekip devre dışı bırakılmaya çalışıldı diyor...

Bordo61Mavi
Şiddetin hiç bir şekli kabul edilebilir değildir.

Semih bey diorki ilk Arda vurdu ;)

Arda ise yalan soylemeden, ilk o vurdu sonra ikimizde vurduk en sonda bi tane daha vurdum.

Lugano ve Sabri coktan kirmiziyi yeseydiler bu mac boyle bitmezdi

tarikko
Adnan Polat iki takimin bitirildigini soyledi..

Nedvedmania
12.Nisan.2008, 05:15
Arda çok doğru konuştu.

Lugonun yaptığı insanlık değil. Adama arkadan kafa atıyor. Atıcaksan yüz yüze at. Emrenin bişeyden haberi yok birden arkadan kafa darbesi geliyor. Bide bişey yapmamış gibi kaldırıyor.

EreN
12.Nisan.2008, 05:17
Semih bey diorki ilk Arda vurdu ;)

Arda ise yalan soylemeden, ilk o vurdu sonra ikimizde vurduk en sonda bi tane daha vurdum.

Lugano ve Sabri coktan kirmiziyi yeseydiler bu mac boyle bitmezdi

Spikerin soruyu soruş şekline de bağlı bir cevap bu. İkisinin de yaptığı terbiyesizlik. Neyi savunuyoruz anlamadım hala?

Bu arada Lugano'nun yaptıkları katiyyen doğru değil ama Emre aşık sizde durduk yere mi saldırıya uğradı? :)

RaSenGan
12.Nisan.2008, 05:19
Spikerin soruyu soruş şekline de bağlı bir cevap bu. İkisinin de yaptığı terbiyesizlik. Neyi savunuyoruz anlamadım hala?

Bu arada Lugano'nun yaptıkları katiyyen doğru değil ama Emre aşık sizde durduk yere mi saldırıya uğradı? :)

O pozisyonda evet.Maç içinde o kadar şey yaptı o zaman kafa yese tamam da o pozisyonda bi şey yapmadı.

anilton
12.Nisan.2008, 05:20
Fırat Aydınus yumuşak davranayım derken olay koptu...

Sabri ve Lugano gibi her pozisyonda itiraz eden,bağıran,el kol hareketleri ile hakemleri aşağılayan futbolcuları bırakın kartı uyarmazsan onlarda hareketlerine devam ederler.Çek kartlarını konuşan Sabri ile Lugano'ya bak bakayım bir daha gıkları çıkıyor mu?Onlar baktı hakem bir şey demiyor kafalarına göre artistlik yapmaya devam ettiler...

Clayman
12.Nisan.2008, 05:21
Böyle bir derbi izlemez olaydım yani. Maçın bu noktaya gelmesinde suçlu 3 kişi var: Sabri, Lugano ve saygıdeğer Fırat Aydınus. Bu iki oyuncu zamanında atılsaydı oyundan buralara gelmezdi heralde. Çünkü her faulden her hareketten sora itiraz eden isimler bu iki futbolcu. Maçın sonundaki kavganın baş mimarı da Lugano'dur. Kafa atıp ortalığı karıştırdıktan sonra hiçbirşey olmamış gibi ordan uzaklaştı. Semih ise hala küçük çocuklar gibi ilk o başlattı muhabbetine girmişken Arda olgunluk gösterip kendisinin de Semih'in de vurduğunu söylüyor:) Adnan Polat'ın açıklaması da tam yerindedir ve barizdir bana göre, bu maçın beraberlikle bitmesi Sivas,Trabzon ve Beşiktaş'a yarayacağı için bu maç berabere bitmiştir. Bundan açık olamazdı heralde...

El Comandante
Simdi kimse burada Lugano'yu falan savunmasin. Adam 3 senedir burada oynuyor, bir macinda cirkeflik yapmadigi görülmemistir. Bu macta da görüntüler de görmüssünüzdür hepiniz. Lugano, Emre Asik'a kafa atiyor, sonra onu yerden kaldirmaya calisiyor ! Vay kurnaz vaaay. Kimse kusura bakmasin, cirkefligin kralini yapti Lugano. Ondan sonra fitil koptu zaten. Arda gitti ortaligi yatistirmaya, Semih Arda'ya arkadan vurdu. Arda da karsilik verdi. Lugano denen cirkefin yaptigi oyunlari herkes görüyor, bos yere onu temize cikarmaya calismayin ...
Emre Asik'in atilmasi cok agirdi, sonucta ilk darbe Lugano'dan geldi. O ne yapsin yahu ? Adam zaten kavga boyunca yerde yatti.
Sabri ve E. B. coktan atilmaliydilar. Hakem maci katletti resmen. Cok hatalar yapti.

Mac hakkinda konusulacak birsey yok. Iki takiminda sampiyonluk hayalleri bitmistir. Artik 3.lük icin mücadele etme zamani ...

PesimiSTyLa
Arda ve Semih kavgası yanlış anlasılmadan ibaret. Arda Kazım ve Semihe cıktı vurdum dedi. ama 2.5 senedir Luganonun yapttıkları konuşulmaz falan dedi. Sonra Semih çıktı dedi ki Ben ardayı ayırmak için arkadan sertce cektim dedi. O da vurdugumu sanıp geldi dedi. Yani bu yaanlış anlamadan oldu.

Bordo61Mavi

Kavgayi savunmuyorum ama dogru soyliyeni savunurum.

Sen kavga savunma diosun ama Emre Asigin yok yere kafa yemedigini diyorsun. Sebebi olsada bunun karsiligi kafamidir

RoSeSHaH
Yazık yahu yazık..

Neler oluyor..

RaSenGan
12.Nisan.2008, 05:23
Emre Asik'in atilmasi cok agirdi, sonucta ilk darbe Lugano'dan geldi. O ne yapsin yahu ? Adam zaten kavga boyunca yerde yatti.

O çoktan atılmalıydı zaten.Bi şeyler yaptı diye.Hakem kırmızı kart verirken hazır bi şekilde bekliyodu zaten.Hakem kırmızı gösterdi direk hakeme koştu (:

Addolorato
12.Nisan.2008, 05:24
Maç bitmiş olan olmuş bu saatten sonra verilecek cezalara bakmak gerekir bence.

Gangstaa
12.Nisan.2008, 05:26
Lugano olayları başlatıyor,Emre Aşık bedava bi kart görüyor,semih futbolcuları ayırmaya çalışan Ardaya gelip arkadan vuruyor.Yazıklar olsun semihle Lugano'ya özelliklede semihe.Gs taraftarlarınında sempatisi vardı ama bu maçta yaptıklarından sonra herkez nefret ediyor semihten.Aynen bende diğer arkadaş gibi düşünüyorum helal olsun Arda'ya.

RoSeSHaH
12.Nisan.2008, 05:27
Arda senin Allah'ına kurban !

Yazıklar olsun sana Lugano..

EreN
12.Nisan.2008, 05:27
Arda ve Semih kavgası yanlış anlasılmadan ibaret. Arda Kazım ve Semihe cıktı vurdum dedi. ama 2.5 senedir Luganonun yapttıkları konuşulmaz falan dedi. Sonra Semih çıktı dedi ki Ben ardayı ayırmak için arkadan sertce cektim dedi. O da vurdugumu sanıp geldi dedi. Yani bu yaanlış anlamadan oldu.

Arda dedi zaten aramızda sorun yok diye. Ben şimdi burda arda olgunluk gösterdi semih şunu yaptı diyen arkadaşları anlamıyorum. Kavgalar esnasında da semih bırakın beni konuşurum o benim arkadaşım diye yanına gittiğinde yine tekme yedi. Demek olgunluk orda yokmuş sonradan bir ışık parlamış.

Lugano'ya ise lafım yok. Gerçekten kendisini cengaver sanıyor olacak ki her yerde var. Herşeyi geçtim, sen kutsal bir forma taşıyorsun. O formaya yakışmaz o hareket! Yaptığının savunulacak bir tarafı yok.

KaPaLı
12.Nisan.2008, 05:28
http://img208.imageshack.us/img208/821/adszxfx.jpg

Volkan kalesine dönerken kaşıdığı için Galatasaray seyircisi tahrik olmuş o yüzden çıkmışlar tribünün önündeki yere..

Galatasaraylı, Lugano Semih. Fenerbahçelisi Sabri - Arda - Emre aşık suçluyo :)

Nedvedmania
12.Nisan.2008, 05:30

Volkan kalesine dönerken kaşıdığı için Galatasaray seyircisi tahrik olmuş o yüzden çıkmışlar tribünün önündeki yere..

hı hı herşey tesadüf. Kaşıntısı tuttu tribüne döndü gevşiye gevşiye kaşındı Kapalı tribünü çöktü. Tövbe Tövbe

EreN
12.Nisan.2008, 05:30
Kavgayi savunmuyorum ama dogru soyliyeni savunurum.

Sen kavga savunma diosun ama Emre Asigin yok yere kafa yemedigini diyorsun. Sebebi olsada bunun karsiligi kafamidir

Evet, paso luganoya sallayanlara bir cevap olarak söyledim onu. İkisininde yaptığının izahı yok.

Ardaya helal olsun ha? Vay be...
Ben bu yorumdan sonra birde ah be birde sağ kroşe vursaydın az geldi o yumruk diye bir yorum bekliyorum.

RaSenGan
12.Nisan.2008, 05:32
Evet, paso luganoya sallayanlara bir cevap olarak söyledim onu. İkisininde yaptığının izahı yok.

Ben bu yorumdan sonra birde ah be birde sağ kroşe vursaydın az geldi o yumruk diye bir yorum bekliyorum.

En azından kıvırmıyo diğerleri gibi.Vurdum diyo adam helal olsun..Yoksa biz kavga etmesini takdir etmiyoruz.

BeeTLeJuiCe
12.Nisan.2008, 05:33
hı hı herşey tesadüf. Kaşıntısı tuttu tribüne döndü gevşiye gevşiye kaşındı Kapalı tribünü çöktü. Tövbe Tövbe

Kapalı Trübün o sırada polislerin önünde olduğu, Volkan'ın arkasında kalan kısım değil mi?

tarikko
Ardaya soyledikleri icin helal olsun diolar heralde yoksa Ardaninda savunulacak hicbr yani yok

Nedvedmania
"Volkan yalan söylüyor"

Turkcell Süper Lig 27. hafta mücadelesinde Galatsarayımız evinde ağırladığı Fenerbahçe ile 0-0 berabere kaldı. Karşılaşma sonrasında Ayhan Akman mikrofonlara konuştu.

Turkcell Süper Lig 27. hafta mücadelesinde Galatsarayımız evinde ağırladığı Fenerbahçe ile 0-0 berabere kaldı. Ali Sami Yen Stadı'nda oyanan karşılaşmada futbol yerine daha çok son dakikada futbolcular arasında yaşanan olaylar ön plana çıktı. Maçın ardından mikrofonlara konuşan Ayhan Akman sözlerine Volkan Demirel'e cevap vererek başladı:

"Az önce Volkanın açıklamalarını dinliyordum, Volkan şaçmalıyor heralde ve yalan söylüyor. Bizm onlara Ali Sami Yen Stadı'nda küfür ettiğmizi söylüyor. Volkan heralde saçmalıyor, ne dedğinin farkında değil. Herkes ortamı gerdi, ben ayırmaya çalışırken Lugano'nun Emre Aşıka'a vurduğunu gördüm. Volkan'ın yaptıkları gerçekten çok ayıp.

Maçla ilgili çok az konuşan Ayhan, "Oyunu oynayan oynamak isteyen bizdik oynatmamak isteyen bir Fenerbahçe vardı karşımızda."

-----------------------

"Volkan'ın konuşmaları çok ayıp"

Galatasarayımız'ın yıldız oyuncusu Arda Turan, Volkan Demirel'in maç sonrasında yaptığı açıklamalara sert yanıt verdi.

Galatasarayımız'ın yıldız oyuncusu Arda Turan, Volkan Demirel'in maç sonrasında yaptığı açıklamalara sert yanıt verdi. Arda, herkes haddini bilecek diyerek, Volkan'ın açıklamalarının çok yanlış olduğunu söyledi.

Arda sözlerini şöyle sürdürdü: "Volkan'ın konuşmaları çok ayıp, bizim onlara sürekli küfür ettiiğimizi belirtmiş. Futbolda böyle skorlar var, bazı Fenerbahçeli oyuncuların açıklamaları varmış. Biz abi çekiyoruz diye, saygımızdan kusur etmiyoruz diye kusur mu oldu. Milli Takım'dan arkadaşlarımız vuracak sonra haklı onlar mı olacak. Kadıköy'de böyle olaylar olmuyormuş, herkes yapılanlara baksın, iki buçuk senedir Lugano'ya kimse sesini çıkarmıyor. Dışarıda abi çekiyoruz içeride başkalar, biz içeride neysek dışarıda da öyleyiz, o açıklamaları yapan kişiyi bilgilendirin.

Lugano Emre abiye kafa atıyor,Kazım daha sonra Emre Abi'ye vuruyor, Milli takımda herşeyi paylaştığımız insanlar Semih abi bana arkadan vuruyor, sonra onun peşinden gittim, sonra ben ona vurdum o da bana vurdu, sonra ben de ona vurdum. Yerli oyuncuların daha dikkatli olması gerekiyor, çok merak ediyorum. Kadıköy'e her gittiğmizde 55 bin kişiden küfür yiyoruz, kim küfür etmiyor ki, kimseden korkumuz yok. Bizim abi deyişimiz saygıdan, kimseye saygısızlık yapmadık sahada birşey yapılana kadar. Herkes haddini bilerek konuşacak."

feanorringeril
12.Nisan.2008, 05:35
Elli metre depar atıp ardayı arkadan "kollayan" semih de, kazıma vuran arda' da hepsi suçlu. Temiz memiz değil.
Fakat burada konu olan Lugano' nun gerilen ortamın tamamen farkında, attığı o kafa. Arkadan yaklaşıyor, kafa atıyor ve sonra uzaklaşıyor. Hiçbirşey olmamış gibi. Bilinçli yapılan, adi bir provakasyon. Son saniyede fenerbahçenin belki gol atacağı frikiki kullanamamasının, maçın bitememesinin, savaş alanına dönmesinin baş sorumlusu. Sonuna kadar gerilmiş ortamın tamamen farkında olmasına rağmen gidip kafa atıyor adam. Bırakalım onu bunu, bu saatten sonra Lugano' nun aylarca, Semih, Arda, Sabri, Emre B. ' nun da haftalarca ceza alması, kendilerine çeki düzen verilmeden sahalara çıkarılmamaları lazım. psikolojik destek mi olur, yüklü para cezaları mı, dayak mı orasını bilmem. adam olsun bunalr önce. en başta lugano. rezil herif. maç biterken bunu bir oyuncu bilinçli yapıyorsa söze ne hacet. provokasyon öyle değil, böyle olur. maçı da, takım arkadaşlarını da, tribündeki başkanları da herkesi rezil etti. başta fenerbahçe camiası bu futbolcuya, sonra da iki camia bu olayın tüm sorumlularına kendi içinde ceza vermeli. federasyonun cezalarından öte. yazıklar olsun.
halen kalkıp burada bu yazılanları "kim başlattı" sevdası sananlara, eveleyip geveleyen ve tüm bu olanları normalmiş gibi karşılayanlara ise söylenecek söz de yok, siz ki heralde ne olduğunu nasıl olduğunu anlayamadınız, eveleyip geveliyorsunuz.

Alicanfmfan
Emre aşık'a yazık oldu bosuna atıldı , Lugano geldiginden beri böyle her pisligi başlatan bir futbolcu , futbolcu demeyede dilimv armıyor , bide Semih demezmi çektim ayırmak için resmen arkadan yumruk atıyor , volkan'ında ne oldugunu biliyoruz yani ne diyelim kafayı yiyen Emre'ye 123242 maç ceza gelir , kafa atan lugano ya kulüpleri tahkime gider 2 maça iner herşey belli be

uAburak89
Ayrıca şu küfür olayı artık sıktı. Etmeyen yok kardeşim, burası Türkiye. Yanlış diyende ediyor yeri gelince. O kadar kişinin içinde, o atmosfer de insan kendi takımının oyuncusuna bile küfür ediyor.

Memedov
12.Nisan.2008, 05:36
Fenerbahçe Aragones'i bu takıma ne için getirdi ? Disiplinli olduğu için. Şuan Fenerbahçe'de disiplin varmı ? bence '' D '' si bile yok. Sen teknik direktör'ün seni oyundan alıyor diye tavır yapıp gidip direğe tekme atıyorsan bir daha o takımda işinin olmaması gerek.

Avrupada heyecanlı tansiyonu yüksek ne derbiler izliyoruz, Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanan maçlarda heyecanlı ve maçta tansiyon olmasa bile ya maç sonunda ya da maç esnasında muhakkak kavga cıkıyor. Kadıköy'de de Alisamiyen'de de bu böyle kimse kendini kandırmasın zeytin yağ gibi üste çıkmaya çalışmasın.

Dünyanın en iyi üçüncü derbisi diyoruz. dünyanın izlediği bir derbi diyoruz. helal olsun bizi dünyaya rezil ettiğiniz için.

Nedvedmania
İzlemediğin birşey için konuşma. Bu hareketi kalesine giderken yapıyo. Yani Fenerbahçe taraftarı vardı kale arkasında. Kapalı tarafına dönüpte birşey yaptığı yok. Saçma sapan şeyler söylemeyin.

Videonun tamamını koyda izleyelim o zaman

RoSeSHaH
Lugano olayına hiç şaşırmadım nedense, her zamanki Lugano..

Volkan'a da yazıklar olsun..

Bordo61Mavi
12.Nisan.2008, 05:37

Dedigim gibi guzel kardesim, dogru soylemesine helal olsun diyorum. Yine derim ARDA TURANA HELAL OLSUN kivirmadi

Mac sonrasi konusanlari gorduk kim kivirdi kim kivirmadi

Herseyin goruntusu var Volkan ve Semih bey hicte yalan soylemeye gerek yok az Arda Turan gibi soyleseydiniz.

Lugano ve Sabri macin ilk yarisinda atilcakti ozaman bu olaylar buraya gelmezdi. Lugano Emre Asigin kafasina vuruo ilk yarida guye basina bi madde gelmesin diye :D cirkeflige bak. Sabri Emrenin bogazindan tutuo adami bogacak sanki

MeMo
Emre aşık'a yazık oldu bosuna atıldı , Lugano geldiginden beri böyle her pisligi başlatan bir futbolcu , futbolcu demeyede dilimv armıyor , bide Semih demezmi çektim ayırmak için resmen arkadan yumruk atıyor , volkan'ında ne oldugunu biliyoruz yani ne diyelim kafayı yiyen Emre'ye 123242 maç ceza gelir , kafa atan lugano ya kulüpleri tahkime gider 2 maça iner herşey belli be

İyice saçmalamışsın.Sanki hep Fenerliler suçluymuş gibi yazmışsın.Gören sırf Fenerliler ortalığı karıştırdı sancak.

Addolorato
Roberto Carlos'ta tribüne sus işareti yaptı Lig Tv kameraları onuda gösterdi.

anilton
12.Nisan.2008, 05:38
http://i39.tinypic.com/zmebk2.jpg
http://i40.tinypic.com/2mnhyrs.jpg
http://i40.tinypic.com/qr0zg2.jpg
http://i41.tinypic.com/avforb.jpg

El Comandante
12.Nisan.2008, 05:39
Kimseye terbiyemi bozmadım ama benim yazdığım mesaja birisi böyle mesaj yazarsa düşünürüm. Lafını bilde konuş !

İzlemediğin birşey için konuşma. Bu hareketi kalesine giderken yapıyo. Yani Fenerbahçe taraftarı vardı kale arkasında. Kapalı tarafına dönüpte birşey yaptığı yok. Saçma sapan şeyler söylemeyin.

Isocan, eger sen Volkan'in bunu art niyetle yapmadigini düsünüyorsan, ya cok safsin yada takimini koruma hissine kapildin.
Volkan'in bi tipine bak, oradan bile anlasiliyor ne yapmaya calistigi.
Burada kimse kimseyi kandiramaz, cocuk yok burada.

KaPaLı
Volkan'a da yazıklar olsun..

Arkadaşım niye yazıklar olsun söylesene ! Ne yaptı adam ?

Videonun tamamını koyda izleyelim o zaman

Maratonda canlı yayında gösterdiler. Videoda apaçık gözüküyo Volkan kalesine doğru gidiyo. O Kavgada Volkan olsaydı sadece Emre Aşık burnu kanamazdı ve Volkan önceki olaylarından dolayı çok ceza alırdı. O yüzden kalesine döndü.

Baran adam kalesine dönüyo yapmayın Allah aşkına. Herkesin böyle bir problemi her an olabilir.

Nedvedmania
Yahu fotoğraflarla hiçbirşey belli olmaz. Bi zahmet açın televizyonu canlı canlı tamamını izleyin.

Alicanfmfan
Birde bu Lugano için pankart asanlar var , yazıklar olsun.

KafKaf1912
12.Nisan.2008, 05:40
Lugano'ya alıştık artık her derbi böyle hareketler ki resimlerdede açıklanmış ne yaptıgı.Olan emre aşık'a oldu boş yere kırmızı verdiler adama.

tarikko
12.Nisan.2008, 05:40
Ahmet Cakar fena sinirlendi Mahmut Ozgenere ates puskuruyor maca gelmedi diye Kurtlar Vadisi falan karistirdi :D

xxvolkan09xx
12.Nisan.2008, 05:41

Volkanin surat ifadesine bakan anlamasi lazim normalde adamin tribünlere yapmadigini, tribünlere yapan nouma gibi yapar.

Ardayada yaziklar olsun ermaninda dedigi gibi aile terbiyesi pek alamamis. Yasca büyügü Semihe yumruk atiyor. Sonrada kamplarda semih abi diyor. volkan demirel ve ugur boral cok iyi dedi, dostluklari demek sahteymis ;;)

uAburak89
Lugano'nun attığı kafa da kim suçlu ? Emre'nin arkası dönük, itişme yok, mesafe var. Adam geliyor, önce kendi takımına ihanet ediyor, senin takımın hücum da ne kafa atıyorsun. Sonra herşeyi berbat ediyor. Carlos'un çektiği şut gol olsa, bütün Fenerbahçelilerin Lugano'ya bakışı nasıl olacaktı, çok merak ediyorum...

PesimiSTyLa
Durup dururken kimse orasını burasını kasımaz. Volkan o hareketi tribüne yaptı. Tribündekilerin dedikleri de bu yönde.

Alicanfmfan
12.Nisan.2008, 05:42
Yaşça küçük diye , abi diyor diye kimse kimseyi ezemez , eger abisi arkadan vuruyorsa yedigi yumruklarıda küfürlerede itiraz etmiyecek

feanorringeril
12.Nisan.2008, 05:43
Kavgada Volkan olsaydı sadece Emre Aşık burnu kanamazdı
birader sen ne dediğinin farkında değilsin heralde, neymiş, Volkan orada olsa Emre' nin sadece burnu kanamazmış. Klavye başındayken fazla geliyor heralde adrenalin. çıkın soluklanın, ne yazdığınızın farkına varın. ring sandınız heralde çimi. akıl fikir..

Neron_FB
12.Nisan.2008, 05:46
Volkanın tahrik etme amaçlı yaptığını hiç sanmıyorum..Suratındaki ifadeden de belli.. Düzgün bi futbolcu yapmaz zaten bunu..

TR.CaPTaiN
Birde bu Lugano için pankart asanlar var , yazıklar olsun.

Pankartın küçüklüğünden dolayı biz de şikayetçiydik.

Futbol adına derbiye yakışır kalitede bir maç olmadı. Fenerbahçe'de Emre ve Selçuk defansif açıdan iyilerdi, görevlerini yerine getirdiler. Fenerbahçe'de bir revizyondan bahsedilecekse bu revizyon Deivid'le başlamalı. Tamam geçen sene bizi çok önemli noktalara taşıdı fakat fazla duygusallık takıma zarar veriyor. Galatasaray'da göze batan isim Kewell'dı.

Nedvedmania
Laflara bak ya :) Sakin olun yazıcağınız şeyi 3 kere düşünün öyle yazın. Sonra ortaya komik laflar çıkıyor.

Vieri
erman toroğlu kuralları geçerli sanırım bu dünyada :)

Nedvedmania
12.Nisan.2008, 05:47
Volkanin surat ifadesine bakan anlamasi lazim normalde adamin tribünlere yapmadigini, tribünlere yapan nouma gibi yapar.

Ardayada yaziklar olsun ermaninda dedigi gibi aile terbiyesi pek alamamis. Yasca büyügü Semihe yumruk atiyor. Sonrada kamplarda semih abi diyor. volkan demirel ve ugur boral cok iyi dedi, dostluklari demek sahteymis ;;)

Ermannın zaten tüm lafları doğru demi. Adam sürekli saçma sapan konuşuyor.

Ayrıca Arda bu lafa cevap verdi.

uAburak89
12.Nisan.2008, 05:47
O Kavgada Volkan olsaydı sadece Emre Aşık burnu kanamazdı ve Volkan önceki olaylarından dolayı çok ceza alırdı.

Pardon ? Ne yapardı ki Volkan, kafa mı atardı yoksa ? :confused:

barahir
12.Nisan.2008, 05:48
Söylediğiniz laflara dikkat edin beyler.. Bundan sonra hakaret kullanan karşılığını alır.. Kim olursa olsun ona göre..

Bu ilk ve son uyarımdır.. İpin ucu kaçmaya başladı..

KaPaLı
Lugano, Volkan..

Bunlar olayları ateşleyen ve devamını getirenler oldu. Aslan gibi karşılığını verip gerçekleri söyledik en azından..

Kıvırmadık sarı-lacivertliler gibi..

Sana artık cevap verecek birisi yok. Dengesiz olduğunu artık garantiledin.

Durup dururken kimse orasını burasını kasımaz. Volkan o hareketi tribüne yaptı. Tribündekilerin dedikleri de bu yönde.

Emre yapma Allah aşkına adam neresini kaşıyacağınımı düşünecek sahada. Kavga çıkmış adam kalesine giderken yapıyo. Tekrar söylüyorum bu hareketi Galatasaray tribünlerine bakmıyo bile. O tarafa dönüp yapsa en ağır şeyleri söylerim ama kalesine gidiyo.

Nedvedmania
erman toroğlu kuralları geçerli sanırım bu dünyada :)

Öyle olmuşta haberimiz yok :icon_eek:

RaSenGan
12.Nisan.2008, 05:49
Galatasaray'da göze batan isim Kewell'dı.

Evet çok kötüydü (: Pasları falan bitiriciliği iyi değildi.Sonları iyi bitiremedi yoksa çok farklı olabilirdi maç.

El Comandante
12.Nisan.2008, 05:50
Yeter ama artık.Bu adamı biri durdursun!Daha neler gelecek bekliyorz :icon_confused:

Ayrıca ne Luganoy'muş aynı mesaj gene 10larca kez yazılmaya başlandı.Anladık derdinizi,sakin...

Nedense her hafta böyle tavirlar sergiliyorsun. Ortaligi karistiriyorsun, provakatif mesajlar yaziyorsun, ondan sonra da "biri bunu durdursun" , " yönetim nerede " gibi mesajlar yazarak, kisilerin ceza almasini sagliyorsun.
Burada herkesin sinirleri bozuk, böyle mesajlar yazarak ortami daha da kizistirma.

EreN
12.Nisan.2008, 05:50
Baros iyiydi maçta, kewell ise biraz yorgun düştü. Mehmet topal süper pozisyonlar kesti

KaPaLı
12.Nisan.2008, 05:52
Pardon ? Ne yapardı ki Volkan, kafa mı atardı yoksa ? :confused:

Bütün mesajımı oku sonra bana cevap ver. Volkan'ın cüssesinde bir oyuncu yok sahada. Volkan kavgaya girseydi çok kişi zarar görerdi orda.

O Kavgada Volkan olsaydı sadece Emre Aşık burnu kanamazdı ve Volkan önceki olaylarından dolayı çok ceza alırdı. O yüzden kalesine döndü.

MeMo
12.Nisan.2008, 05:52
Nedense her hafta böyle tavirlar sergiliyorsun. Ortaligi karistiriyorsun, provakatif mesajlar yaziyorsun, ondan sonra da "biri bunu durdursun" , " yönetim nerede " gibi mesajlar yazarak, kisilerin ceza almasini sagliyorsun.
Burada herkesin sinirleri bozuk, böyle mesajlar yazarak ortami daha da kizistirma.

Baran yapma Allah aşkına.Gene suçlu ben oldum.Her sayfada Lugano'ya sövmeler.Volkan'a pislik demeler falan bunlarada mı ben sebep oldum?Kimin ne olduğu belli sadece bu maç konularında değil.

Alicanfmfan
12.Nisan.2008, 05:53
Ümit Karan'ın yine varlıgı yoklugu belli degildi...

Nedvedmania
12.Nisan.2008, 05:53
Lugano Da çıktı doğru düzgün söyledi "Attığım kafa için özür dilerim. Kavganın ateşini ben yaktım"

Alicanfmfan
12.Nisan.2008, 05:55
Bune yahu yap yap özür dile böyle gitmez bu işler.

MeMo
Buyrun Lugano kavgayı başlatmıştı ya ona da helal olsun deyin.Önemli olan yapmış olmak ne dersen de hiç önemli değil...

RaSenGan
Ümit Karan'ın yine varlıgı yoklugu belli degildi...

Güiza'yla ikisi hiç yoktu zaten.

Alicanfmfan
12.Nisan.2008, 05:57
Buyrun Lugano kavgayı başlatmıştı ya ona da helal olsun deyin.Önemli olan yapmış olmak ne dersen de hiç önemli değil...

Ama bu Lugano'nun ilk vukuatı degil MeMo :) ,

xxvolkan09xx
12.Nisan.2008, 05:58

lafim sana deyil yanlis anlama.
Bazilari Ardaya "helal olsun, aslan, adam gibi adam" diyordu kabul etdi diye, bakalim simdi ayni kisiler lugano icin aynisini diyebiliceklermi ;;)

El Comandante
Baran yapma Allah aşkına.Gene suçlu ben oldum.Her sayfada Lugano'ya sövmeler.Volkan'a pislik demeler falan bunlarada mı ben sebep oldum?Kimin ne olduğu belli sadece bu maç konularında değil.

Senin yaptigin sey olaylari tek tarafli olarak göstermek. Buna sinirlendim ben. Burada sen de Galatasarayli futbolculara laf attin. Buna ragmen gidiyorsun yönetimin isine karisip, popülist yorumlar yapiyorsun. Igneyi kendine, cuvaldizi baskasina batiracaksin.

Nedvedmania

Tabikide gitmez ama en azından bazıları gibi yalan söylemiyor.

Vieri
12.Nisan.2008, 05:59
Lütfen bundan sonra klavyeden yazdıklarınızı bir kez daha okuduktan sonra yorumda bulunun. Ne siz be biz yorulalım kimseyede ceza vermak zorunda kalmayalım. Kimse kimseyi kırmasın. Bu maçların adrenalini hep yüksek oluyor ki maçta olanları da görüyorsunuz. Tasvip etmediğimiz olaylar yaşandı olaylar orada kaldı. Futbol olarak konuşacak birşey yoktu ztn...

scar face
12.Nisan.2008, 06:00
Lugano yapmaması gereken bi hareket yaptı kabul o bizim her seyimiz hata yaparsa cezası verilir.Siz ilahınız Arda için ne düşünüyorsunuz ana avrat küfürler beyefendi olarak tanınan bu sahsiyete yakıstı mı...
Sabri zaten çifkefin tekidir..
Ayrıca kendisini pavyonda sanan bi arkadas var galiba kıvırmaktan söz ediyor konusmaya devam et sen kocum...

EreN
12.Nisan.2008, 06:00

Arda yaptım deyince aferim be olgun çocuk, lugano yaptım deyince bıdı vıdı :D

p.s. acaba arda ve semih milli takımdan ceza alacak mı*

sekilaso
12.Nisan.2008, 06:01
Bitane dogru yorum yok herkes Galatasaraylıysa Ardayı emreyi sabriyi savunuyor Fenerliyse Emreyi Semihi Luganoyu savunuyor

Pisligi en basta SAbri cıkardı trübünlere oynadı Milli takımda kaptanlıgını yapmıs birinin bogazını sıkmak ne demek ? Son cıkan olaylar tamamen luganonun sucu tabi görüntülere göre yorumlar yapıyoruz hiç birimis sahanın icinde degiliz. Semih bence ayırmak icin Ardayı cekti tamam cekme şiddeti biras fazla olabilir ama De Santis inde Semihi yerden nasıl aldırdıgını gördük Semihin kalkım y yumrkmu atması gerekirdi ? Kalktı Arda nın yanına gitti sarıldı belkide özür dilicekti ama Arda okadar gerilmiştiki kimseyi gözü görmes oldu bi tarafta lugano emre bitarafta semih arda bi tarafta sabri emre birbirlerine girmiş bu ne yahu futbolcumusunuz mahalle kabadayısımı ? En güzelini Carlosla Lincoln yaptı aferin onlara..

Su bi gercekki Lugano 5 mactan aşşagı ceza almas.. Kırmızı kart haricindede bi cok oyuncu ceza alıcaktır. Galatasarayın sahası kapanacak + 100 150 bin arasında bir ceza alıcak belki Fenerbahce kulübüne bir para cezası gelebilir ama su bi gercekki bu derbi Hem Galatasarayın hemde Fenerbahcenin ligden kopmasına sebep oldu okadar oyuncu cezalıyken ve iki takımın defansıda suanda ciddi derecede hasarlıyken iştahlı Anadolu kulüplerine karsı ne yapıcaklar ben cok merak ediyorum

Alicanfmfan
12.Nisan.2008, 06:01
Arda yaptım deyince aferim be olgun çocuk, lugano yaptım deyince bıdı vıdı :D

Ben Arda'ya helal olsun , yürü be adamım dedim mi _?

LaigLeNoiR
12.Nisan.2008, 06:02
Baştan sona adam akıllı futbol oynanmayan bir derbiydi.Doğru düzgün posizyon da yoktu doğal olarak.

Son dakikada ise artık iki takımda gol bulamayacağını anladı ve şampiyonluğun gittiğini düşünerek çileden çıktılar.Birbirlerine saldırdılar...

Fenerbahçe'de Edu'dan sonra Lugano'da neredeyse sezonu kapatmıştır artık.En az 4'er 5'er maç ceza alması gerekiyor bence kırmızı kart yiyen oyuncuların.

Bordo61Mavi
12.Nisan.2008, 06:02
Luganoyada Arda ya dedigim helal olsunun aynisini soyluyorum kivirmadi :)

Yaptiginin cezasini biliyor ikiside ama Semih , Volkan ve Sabri daha goremediler gercekleri

Vieri
12.Nisan.2008, 06:03
Bence bu Sabri'nin artık biletinin kesilmesi gerekiyor. Sağ kanatta sıkıntı olmasa eminim bu kadar uzamazdı...

TR.CaPTaiN
12.Nisan.2008, 06:04
http://www.youtube.com/watch?v=Y8ajfH9iB7M

BeaT
Çok hareketli bir maçtı ama gol olmadı Fenerbahçe hem deplasmanda olması hemde eksiklerinden dolayı yenilmemek adına iyi oldu.TFF bu maçı genel anlamda değerlendirir kart gören veya görmeyen futbolculara ceza gelebilir.

Vieri
bu Erman Toroğlu'nun Türk hakemlerine karşı garezi var bence : )))

barahir
12.Nisan.2008, 06:06
p.s. acaba arda ve semih milli takımdan ceza alacak mı*

milli takım bu durumdayken o yemez eren..

Alicanfmfan
Erman Toroğlu laf olsun torba dolsun cinsinden bir insan.

RaSenGan
Bence bu Sabri'nin artık biletinin kesilmesi gerekiyor. Sağ kanatta sıkıntı olmasa eminim bu kadar uzamazdı...

Sabri olunca daha da sıkıntı oluyo :icon_biggrin:

anilton
Son derece manidar bir fotoğraf;

http://ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_id_Carlos-Lincoln.jpg

Nedvedmania
12.Nisan.2008, 06:07

Normalde youtubeye girebilmeme rağmen bu videoyu göremiyorum. Link koyarmısın

TR.CaPTaiN
12.Nisan.2008, 06:08
http://img412.imageshack.us/img412/7716/xxxx.jpg (http://img412.imageshack.us/my.php?image=xxxx.jpg)

barahir
12.Nisan.2008, 06:08
Türkler birbirini yiyo, yabancılar keyfini sürüyo diyebiliriz herhalde.. bu resmi çeken ödül verilmeli bence..

Nedvedmania
12.Nisan.2008, 06:09

Harbi diyorum bu kareyi yakalayan adama ödül verilmeli.

BeaT
İnanılmaz güzel bir kare olmuş anilton fotoğrafı çeken gazeteciyi kutlarım.

TR.CaPTaiN
Normalde youtubeye girebilmeme rağmen bu videoyu göremiyorum. Link koyarmısın

KaPaLı
12.Nisan.2008, 06:10
bu Erman Toroğlu'nun Türk hakemlerine karşı garezi var bence : )))

Mustafa abi adam hepsinin bırakmasını istiyo :icon_biggrin: Bu hakemede kulp taktı :icon_biggrin: Eski günlerini özledi herhalde yaş dolayısıyla bırakınca :icon_biggrin:

O kadar şey konuştuk maç hakkındada birşeyler yazayım. Maça çok durgun başladık ortasahada Selçuk olması nedeniyle. Deivid çok kötüydü o yüzden biraz durduk. 2. yarıda Deniz girince ortasahamız çok rahatladı Deivid forvet arkasına geçmeye başladı, ama formsuz oluşu herşeyi berbat etti. Kazım girdikten sonra biraz etkili olmaya başladık. Sol kanatta Hakan Balta ve Sol Stoperde Mehmet Topal'ın olması Galatasaray'ın savunmasını çok güçlendirdi. 1 puan aldık 4. sıradayız Sivasspor'u Türkiye kupası yarı finalinden eleyip finale çıktığımız anda kaybetsek bile avrupa yolu bize açık.

Alicanfmfan
12.Nisan.2008, 06:10
Bunlarda Mahallenin korkak çocukları gibi olmus :D

tarikko
12.Nisan.2008, 06:11
Super foto gercekten

LaigLeNoiR
12.Nisan.2008, 06:12

Türk futbolcusunun amatörlüğü bence bu resmin başlığı.

Varonil
12.Nisan.2008, 06:14
Dünya derbisi diyorlar ya birde.Yazık gerçekten yazık.Kendi evlatlarımız,birbirleri ile kardeş olan futbolcuların maçın stresinden düştükleri duruma bak.

Bizlere profesyonellik dersi veren Roberto Carlos ve Cassio Lincolnü tebrik ediyorum.

RaSenGan
12.Nisan.2008, 06:15
Türkler birbirini yiyo, yabancılar keyfini sürüyo diyebiliriz herhalde.. bu resmi çeken ödül verilmeli bence..

Adamlar disiplinli ve profesyonel.Zamanında Lincoln kaşındı ama dersini aldı.(: Carlos'u bi kavgada düşünemiyorum.Yakışmaz zaten..İkisi de en iyisini yaptı.

Memedov
Lincoln ve Carlos biz nereye geldik der gibi bakıyorlar fotoğrafta. iyi yakalamışlar bu kareyi tebrikler.

Nedvedmania

Lugano türkmü ?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Dünya derbisi diyorlar ya birde.Yazık gerçekten yazık.Kendi evlatlarımız,birbirleri ile kardeş olan futbolcuların maçın stresinden düştükleri duruma bak.

Bizlere profesyonellik dersi veren Roberto Carlos ve Cassio Lincolnü tebrik ediyorum.

Dünyanın önemli derbileri hep kavgalı takımlar arasında olanlardır. Bu derbi nin bukadar çok duyulması bu kavgalar sayesinde (yada yüzünden) oldu. İtalya ligindeki derbiler sürekli kavgalı takımlar arasında mesela.

barahir
12.Nisan.2008, 06:17
Asimile olmuş:)

eXcitinG
Dünya derbisi boşuna denmiyor. Dünya da Dünya derbisi diye geçen her maçta bu tarz oLayLar oLur, bu yüzden Dünya derbisidir zaten. Maç sonunda kavga, kırmızı kart oLmasaydı şüpheLenirdim ben.

Memedov
Lugano türkmü ?

Resimdeki karede, Arda ve Semih yumruklaşırken Lincoln ve Roberto Carlosun bu olaya şaşkınlıkla bakması Türk futbolcularımızın amatörlüğünü göstermektedir.

El Barto
12.Nisan.2008, 06:18
36 yaşındaki Emre fitili ateşledi saha fena karıştı son dakikada.

Bu mesajı yazdığım için utandım. Yatmıştım vallahi kalkıp bunu düzeltmem gerektiğini hissettim. Emre Aşık'tan özür dilerim. Adam bir araba dayak yemiş birde atılmış oyundan. :)

Başkada söyleyecek birşey yok zaten. Futboldan çok o böyle yaptı şu şöyle etti, bu böyle vurdu falan uzar gider. Üzmeyin birbirinizi, koca koca adamların yapamadığını siz burada yapın. ;;)

Vieri
12.Nisan.2008, 06:21
Nonda'ya üzüldüm bende :D

adam oyuna girmesiyle kavga ayırmaya çalışması bir oldu adamın ya :D

RaSenGan
12.Nisan.2008, 06:21
Tercüman Samet'in kafaya bir cisim gelmiş.Hastaneye kaldırmışlar.8 dikiş atılmış.

LaigLeNoiR
12.Nisan.2008, 06:23
Şu yorum bile yapılacak seviyedeyse artık söylenecek fazla birşey de yok.Şu durumda bile Cihan, sen Lugano'ya laf atıyorsun "Türk mü ?" diye.

Olay bitmiştir, az bile yapıyorlar.

barahir
12.Nisan.2008, 06:23
Tercüman Samet'in kafaya bir cisim gelmiş.Hastaneye kaldırmışlar.8 dikiş atılmış.
Kanyak şişesi gelmiş..

Alicanfmfan
12.Nisan.2008, 06:24
Kavgayı bir kenara atalımda ,

Maçta yardımcı hakemin sürekli , ofsayt olmayan pozisyonun bazılarını kesmesi bizleri çıldırttı hakem çok kötüydü gerçekten .
.
.
.

RaSenGan
12.Nisan.2008, 06:25
Maçın ortasında faul olduğunda Aragones kulübeye sahanın içinden koşarak geçti ya koptum orda :D

Nedvedmania
12.Nisan.2008, 06:26
Şu yorum bile yapılacak seviyedeyse artık söylenecek fazla birşey de yok.Şu durumda bile Cihan, sen Lugano'ya laf atıyorsun "Türk mü ?" diye.

Olay bitmiştir, az bile yapıyorlar.

Memedov anlamış zaten ne demek istediğimi.

KaPaLı
12.Nisan.2008, 06:27
Lugano'nun açıklamarı dikkatimi çekti.

Çıkan olaylarla ilgili ise Uruguaylı futbolcu, “Oyunun son bölümünde Carlos’un yaptığı faul sonrası olay yerine gittim. Emre orada üç kez ayağıma bastı. Çok büyük bir hata yaparak bende ona kafa attım. Ancak sert bir hareket değildi. Bu hareketimden sonra olaylar başladı. Bunun için herkesten özür dilerim” diyerek sözlerini noktaladı.

RaSenGan
12.Nisan.2008, 06:29

Ayağına bastılar diye kafa atıyorsa diğer maçlar Lugano neler yapıyor rakiplerine o zaman onların Lugano'yu öldürmeleri lazım.

PesimiSTyLa
12.Nisan.2008, 06:29
Dünya derbisi boşuna denmiyor. Dünya da Dünya derbisi diye geçen her maçta bu tarz oLayLar oLur, bu yüzden Dünya derbisidir zaten. Maç sonunda kavga, kırmızı kart oLmasaydı şüpheLenirdim ben.

Orası da doğru. Türk Futbolunun ayıbı falan deniyor da daha dün Lazio Roma macında da 4 kırmızı kart, kavgalar falan oldu. Keske olmasa ama durum bu, oluyor işte.

barahir
12.Nisan.2008, 06:31
Orası da doğru. Türk Futbolunun ayıbı falan deniyor da daha dün Lazio Roma macında da 4 kırmızı kart, kavgalar falan oldu. Keske olmasa ama durum bu, oluyor işte.

o maçlarda bombalar patlıyodu:) bizim arkadaşlar o sese hayran kalıyolardı hatta:)

PesimiSTyLa
12.Nisan.2008, 06:31

Ceza sahası içi. Herkes afedersin kıç kıça elbette birbirinin ayaklarına basma durumları olacak. Bu gayet normal birsey. Ayagıma bastı diye kafa atacaksan rakibe her mac 1 2 kafa atman lazım.

Alicanfmfan
12.Nisan.2008, 06:32
Lugano'nun hiçbir kelimesine inanmıyorum kusura bakmayın , bence yalan söylüyor.

Kage
12.Nisan.2008, 06:45
@Çıkan olaylarla ilgili ise Uruguaylı futbolcu, “Oyunun son bölümünde Carlos’un yaptığı faul sonrası olay yerine gittim. Emre orada üç kez ayağıma bastı. Çok büyük bir hata yaparak bende ona kafa attım. Ancak sert bir hareket değildi. Bu hareketimden sonra olaylar başladı. Bunun için herkesten özür dilerim” diyerek sözlerini noktaladı.

Bu sözleri sarf eden adamdan ne beklersin ? bide üstüne üst'lük kafa atım diyor ya büyük bi ceza alması lazım bence Luganonun

Deniz
12.Nisan.2008, 06:51
Hiç beklemediğim oyunculardan çirkef hareketler. Her iki takımda da hatalar var.

Maç gelecek olursak;

sıkıcı bir maçtı. Ortada geçti, iki takımda az da olsa bulduğu pozisyonları değerlendiremedi.

Tabiri caizse, birbirlerine oynadılar.

nerazzuri
12.Nisan.2008, 06:53
Gerçekten helal olsun sana abi. Türk futbolunu tek kalemde bitirebildin ''amatör'' gibi bir laf kullanabildin tek fotoğrafa.

Bu olayların daha fazlası avrupa ülkelerinde de oluyor. En yakın örnek İtalya'yı verebilirim. Dünyanın bir çok ülkesinde de olan olaylar.

Evet, kara bir gece olabilir. Olayı bu kadar abartmanıza saatlerce anlam veremiyorum. Çıkan olay her derbide olan itişmeler kartlar kavgalar ama ne olduysa bu gece oldu 2 saatte Türk futbolunu Türk sporcuları yerle bir ettiniz gerçekten hepinize helal olsun. Hayretler içinde 2 saattir sizi izliyorum buradan.

İstediğiniz kadar tepki gösterebilirsiniz, lafımın arkasındayım.

Sahada yapılanların bir farklısını burada forumda yapıyorsunuz.

Alicanfmfan
12.Nisan.2008, 06:57
Ayrıca ''Çok Profesyonel'' dediginiz Carlos ve Lincoln'ün geçmişini hatırlıyalım isterseniz , Schalke deyken leverkusenli futbolcuya yumruk atmıs ve Türkiyede yardımcı hakeme ''P.tana '' tam olarak bilmiyorum yabancı bir küfür etmiş adamları 2 dakikada profesyonel yaptık :)

DisCo
12.Nisan.2008, 06:57
Fenerbahçe zaten yarış bitti en azından Galatasaray'a yenilmeyeyim mantığıyla oynadı. Galatasaray'da kondisyonu 20 dakika yettiğinden ancak bu kadar tempo yapabildi maçı kazanabilmek adına... Bu süreçte gelecek bir gol maçı koparabilir yada beklediğimiz bol gollü derbiyi getirebilirdi.

En iyi hakem olarak görünen Fırat Aydınus sürekli derbilere atanıyor. Semih'in yaptığı makası sarı kartsız bırakıyor. Selçuk'un arkadan yaptığı makası sarı kartsız bırakıyor. Emre, Carlos'u düşürüyor onada sarı kart yok. Sabri itirazın artık suyunu çıkarıyor onada ses yok.

Sonra aklın bu pozisyonlarda kalıyor ve ucuz sarı kartlardan birini Selçuk'a ilerleyen dakikalarda da Emre'ye veriyorsun. Tabi Selçuk'a verdiğin ucuz kart elinde patlıyor çünkü ne Ümit'e yaptığı harekette nede direğe vurduğu tekmede kart gösterme cesaretini kendinde bulamıyorsun.

Yanlış kalkan bayraklar, Deivid'in yaptığı penaltı. Emre ve Sabri arasındaki gerginlik. Lugano kafayı atıyor kırmızıyı veremiyorsun.

Herşeyin bir başlangıç noktası vardır. Böylesine ciddi bir maçta bu kadar rahat bırakırsan sahayı ve verdiğin yanlış kararlarla gerersen zaten gergin olan bir maç bu noktaya gelir. Herşeyin tamamen özeti budur.

Yukardaki herşeyden vazgeçtim. Lugano'nun attığı kafaya kırmızı verseydi. Lugano'ya Galatasaraylı futbolcular diklenmeyecekti. Kazım gelmeyecekti, Arda gelmeyecekti, Semih gelmeyecekti. vs. vs. vs.

Bir hakemin maça etkisi budur. Oyuncularda çıkardıkları bu kavga ile hakemi tertemiz hale getirmiş, kendilerini rezil etmişlerdir.

TR.CaPTaiN
12.Nisan.2008, 06:59
Galatasaray maçının ilk yarısında, kaburgalarından sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan ve yerini Yasin'e bırakan oyuncumuz Gökhan Gönül, Kadıköy Acıbadem Hastanesi'ne kaldırıldı. Öte yandan, ilk yarının son dakikasında Selçuk'un oyundan alınması sırasında kafasına tribünlerden atılan bir kanyak şişesi isabet eden tercümanlarımızdan Samet Güzel de hastaneye kaldırıldı. Gökhan'ın sakatlığı hakkındaki detaylı bilgilerin daha sonra verileceği belirtirken, kafasına kanyak şişesi isabet eden tercümanlarımızdan Samet Güzel'e hastanede 8 dikiş atıldı.

Fenerbahce.org

Gökhan ve Samet'e geçmiş olsun.