PDA

View Full Version : Ve Alex dev derbide yok !..

tarikko
10.Nisan.2008, 00:19
Fenerbahçe'nin korktuğu başına geldi ve kaptan Alex'in Pazar günü Galatasaray'a karşı oynamayacağı kesinleşti.
Kasığındaki ağrılar nedeniyle 3 haftadır antrenmanlara bile çıkamayan Alex, kendisine uygulanan yoğun tedaviye de cevap vermedi.
Bugünkü çalışmada da arkadaşlarının arasına katılamayan Alex'in, kondüsyon salonunda bir çok egzersiz hareketi bile yapmakta zorlandığı bildirildi.
Bu beklenen gelişme üzerine Teknik Direktör Aragones'in iki değişik taktik anlayışı üzerinde durduğu öğrenildi.
İspanyol hocanın ya orta sahada Deivid, Emre, Selçuk, Uğur'u, forvette de Semih-Güiza forvet ikilisini görevlendirebileceği, ya da Alex'in görevini Emre Belözoğlu'na verip, orta sahada Deivid, Josico, Selçuk ve Uğur'u oynatıp, ileride de sadece Güiza'ya forma verebileceği ifade edildi.
Samandıra'dan gelen haberler, Aragones'in maçın gidişatına göre sistem değişikliği yapmayı planladığı, karşılaşmaya çift forvet başlayıp, öne geçilmesi halinde tek forvete dönmeyi düşündüğü şeklinde.
Fenerbahçe Yönetimi'de derbi maç için olağanüstü hal ilan ederlerken, yöneticilerin futbolcuları motive etmek için özel görüşmelerde de bulundukları öğrenildi.

Ligtv

MaliKaya
10.Nisan.2008, 01:02
Valla ne diyim. Bu habere cok sevindim :) Bir Galatasaray'li olarak...

Onurap
10.Nisan.2008, 01:22
Bence kötü oldu..

tarikko
10.Nisan.2008, 01:32
Bencede bir yandan iyi oldu çünkü Semih-Guiza beraber oynayacaklar bu ikilinin uyumu beni umutlandırıyo Alex olsaydı birisi klübeye gidecekti ama ALEX olsa çok daha iyi olurdu

TR.CaPTaiN
10.Nisan.2008, 01:35
Semih ve Emre'nin daha fazla sorumluluk alması gerekecek.

sekilaso
10.Nisan.2008, 01:41
Semih emre ve deivid in neler yapacagı fenerbahce icin daha önemli bir hal aldı.

uAburak89
10.Nisan.2008, 02:25
İki takım içinde, hem avantaj hem de dezavantaj bence. Galatasaray açısından bakarsak, duran toplarda biraz daha rahat olabiliriz. Yaratıcılığı düşer rakibimizin. Ama orta saha direnci artar, savunmada daha fazla zorlanırız.

Varonil
10.Nisan.2008, 02:45
Bir yerde iyi oldu Fenerbahçe için.Alacağı her darbede sakatlanma korkusuyla tam bir verimle oynayamayacak olan Alex,her ne kadar takımımızın en önemli bir ismi de olsa oynayacağımız oyunu yavaşlatacaktı.

Semih ve Emre'nin Fenerbahçe'de maçın kilit isimleri olacağı keslnleşti.Bu futbolcuların maç içinde daha çok sorumluluk almaları gerekecek.

bugra 1905
10.Nisan.2008, 04:15
Geçen Maçtada Alex Yoktu Ama 4-1 Bitmişti Fenerbahçe İçin Fazla Problem Olacağını Sanmam Yanlız Emreye Büyük Sorumluluk Düşecek

barahir
10.Nisan.2008, 04:33
Güıza'dan gol bekliyorum ben, bu çıkışını umarım bu maça da yansıtır..

scar face
10.Nisan.2008, 05:11
Kaptan olmasada inanıyoruz biz!!!

RoSeSHaH
10.Nisan.2008, 05:39
Olsa da farketmezdi ki zaten..

Böyle şeylere takılmamak lazım..

MeMo
10.Nisan.2008, 05:46
Olsa da farketmezdi ki zaten..

Böyle şeylere takılmamak lazım..

Ne anlamda farketmezdi.Alex'i sonucu değiştirmeyecek bir oyuncu gibi önemsiz yapman komik olmuş gerçekten :icon_biggrin:

RoSeSHaH
10.Nisan.2008, 05:52
Ne anlamda farketmezdi.Alex'i sonucu değiştirmeyecek bir oyuncu gibi önemsiz yapman komik olmuş gerçekten :icon_biggrin:

Böylesine dirençli ve mücadeleci orta sahamız karşısında Alex etkili olamazdı yeterince. Bunu kastettim. Sen nasıl anlarsan anla, tamam ?

PesimiSTyLa
10.Nisan.2008, 05:53
Fenerbahce duran toplarda eksiliğini hisseder. Bu yönden bizim için iyi oldu. Diğer yönden pek bi etkisi olacagını sanmıyorum.

scar face
10.Nisan.2008, 05:53
Böylesine dirençli ve mücadeleci orta sahamız karşısında Alex etkili olamazdı yeterince. Bunu kastettim. Sen nasıl anlarsan anla, tamam ?
Herkesle bi kapısma bi gerginlik nedir bu siteye geldiğinden beri gözüme batıyorsun valla ne yalan söyleyim...

RoSeSHaH
10.Nisan.2008, 05:56
Arkadaşım her mesajımdan kendine göre anlamlar çıkaran ve birşeyler ima etmeye çalışan sizlersiniz, bende böyle cevap vermek zorunda kalıyorum.

scar face
10.Nisan.2008, 06:08
Sen yazdıklarını bir kez daha okursan ve bizim penceremizden bakarsan haklı olduğumuzu anlayacaksın bence....

garydelgadov
10.Nisan.2008, 06:10
Konu amacımızın dışına çıkmasın arkadaşLar.
Bu maçta oLsada oLmasada Gs kazanacaktır,umarım bizim maçta oynayamaz...

Aydin
10.Nisan.2008, 06:32
Kaptan olmasada inanıyoruz biz!!!

Roseshah, bu mesajdan bile ortamı gerebiliyorsan olası fener galibiyetinde hangi mesajlardan gerilmeyeceksin?

Ortamı şimdiden germeyelim. Gerenlere uyarısız bir şekilde uzaklaştırma cezası veririz.