1 ile 20 arası toplam 20 sonuç

Konu: Ve Alex dev derbide yok !..

Hybrid View

Default Ve Alex dev derbide yok !..

Fenerbahçe'nin korktuğu başına geldi ve kaptan Alex'in Pazar günü Galatasaray'a karşı oynamayacağı kesinleşti.
    Kasığındaki ağrılar nedeniyle 3 haftadır antrenmanlara bile çıkamayan Alex, kendisine uygulanan yoğun tedaviye de cevap vermedi.
    Bugünkü çalışmada da arkadaşlarının arasına katılamayan Alex'in, kondüsyon salonunda bir çok egzersiz hareketi bile yapmakta zorlandığı bildirildi.
    Bu beklenen gelişme üzerine Teknik Direktör Aragones'in iki değişik taktik anlayışı üzerinde durduğu öğrenildi.
    İspanyol hocanın ya orta sahada Deivid, Emre, Selçuk, Uğur'u, forvette de Semih-Güiza forvet ikilisini görevlendirebileceği, ya da Alex'in görevini Emre Belözoğlu'na verip, orta sahada Deivid, Josico, Selçuk ve Uğur'u oynatıp, ileride de sadece Güiza'ya forma verebileceği ifade edildi.
    Samandıra'dan gelen haberler, Aragones'in maçın gidişatına göre sistem değişikliği yapmayı planladığı, karşılaşmaya çift forvet başlayıp, öne geçilmesi halinde tek forvete dönmeyi düşündüğü şeklinde.
    Fenerbahçe Yönetimi'de derbi maç için olağanüstü hal ilan ederlerken, yöneticilerin futbolcuları motive etmek için özel görüşmelerde de bulundukları öğrenildi.

Ligtv

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Valla ne diyim. Bu habere cok sevindim Bir Galatasaray'li olarak...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bence kötü oldu..

Bencede bir yandan iyi oldu çünkü Semih-Guiza beraber oynayacaklar bu ikilinin uyumu beni umutlandırıyo Alex olsaydı birisi klübeye gidecekti ama ALEX olsa çok daha iyi olurdu

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Semih ve Emre'nin daha fazla sorumluluk alması gerekecek.
    Last edited by TR.CaPTaiN : 10.Nisan.2009 at 19:33
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kars Arası (=

Semih emre ve deivid in neler yapacagı fenerbahce icin daha önemli bir hal aldı.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İki takım içinde, hem avantaj hem de dezavantaj bence. Galatasaray açısından bakarsak, duran toplarda biraz daha rahat olabiliriz. Yaratıcılığı düşer rakibimizin. Ama orta saha direnci artar, savunmada daha fazla zorlanırız.

Bir yerde iyi oldu Fenerbahçe için.Alacağı her darbede sakatlanma korkusuyla tam bir verimle oynayamayacak olan Alex,her ne kadar takımımızın en önemli bir ismi de olsa oynayacağımız oyunu yavaşlatacaktı.

Semih ve Emre'nin Fenerbahçe'de maçın kilit isimleri olacağı keslnleşti.Bu futbolcuların maç içinde daha çok sorumluluk almaları gerekecek.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Geçen Maçtada Alex Yoktu Ama 4-1 Bitmişti Fenerbahçe İçin Fazla Problem Olacağını Sanmam Yanlız Emreye Büyük Sorumluluk Düşecek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Güıza'dan gol bekliyorum ben, bu çıkışını umarım bu maça da yansıtır..

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Kaptan olmasada inanıyoruz biz!!!

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by scar face View Post
    Kaptan olmasada inanıyoruz biz!!!
    Roseshah, bu mesajdan bile ortamı gerebiliyorsan olası fener galibiyetinde hangi mesajlardan gerilmeyeceksin?

Ortamı şimdiden germeyelim. Gerenlere uyarısız bir şekilde uzaklaştırma cezası veririz.

Olsa da farketmezdi ki zaten..

Böyle şeylere takılmamak lazım..
    ..hayal kurmuyoruz, müze dolduruyoruz..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RoSeSHaH View Post
    Olsa da farketmezdi ki zaten..

Böyle şeylere takılmamak lazım..
    Ne anlamda farketmezdi.Alex'i sonucu değiştirmeyecek bir oyuncu gibi önemsiz yapman komik olmuş gerçekten

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Ne anlamda farketmezdi.Alex'i sonucu değiştirmeyecek bir oyuncu gibi önemsiz yapman komik olmuş gerçekten
    Böylesine dirençli ve mücadeleci orta sahamız karşısında Alex etkili olamazdı yeterince. Bunu kastettim. Sen nasıl anlarsan anla, tamam ?

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Quote Originally Posted by RoSeSHaH View Post
    Böylesine dirençli ve mücadeleci orta sahamız karşısında Alex etkili olamazdı yeterince. Bunu kastettim. Sen nasıl anlarsan anla, tamam ?
    Herkesle bi kapısma bi gerginlik nedir bu siteye geldiğinden beri gözüme batıyorsun valla ne yalan söyleyim...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Fenerbahce duran toplarda eksiliğini hisseder. Bu yönden bizim için iyi oldu. Diğer yönden pek bi etkisi olacagını sanmıyorum.

Arkadaşım her mesajımdan kendine göre anlamlar çıkaran ve birşeyler ima etmeye çalışan sizlersiniz, bende böyle cevap vermek zorunda kalıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Sen yazdıklarını bir kez daha okursan ve bizim penceremizden bakarsan haklı olduğumuzu anlayacaksın bence....

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Konu amacımızın dışına çıkmasın arkadaşLar.
    Bu maçta oLsada oLmasada Gs kazanacaktır,umarım bizim maçta oynayamaz...

Mesaj Yetkileri