Log in

View Full Version : Beşiktaş - Bursaspor [ TSL 28. Hafta ]

goosfraba
15.Nisan.2008, 18:51
http://i0904.hizliresim.com/2009/4/16/1071.jpg (http://urlal.com/fmq)

eXcitinG
15.Nisan.2008, 19:29
Bursa son haftaLarda formda.. Ama bizde bir yoLa başkoyduk ve bu yoLda iLerLiyoruz. Bursaspordan çok daha iyi bir takımız, kazanacağımızı düşünüyorum..

Büyünün devam etmesi diLeği iLe.

bjk_melo_151
15.Nisan.2008, 19:51
Bursa son haftaLarda formda.. Ama bizde bir yoLa başkoyduk ve bu yoLda iLerLiyoruz. Bursaspordan çok daha iyi bir takımız, kazanacağımızı düşünüyorum..

Büyünün devam etmesi diLeği iLe.

abi hep ilk adımı başkasından beklememeliyiz. Bursaspor'u eskiden beri severim. Bu olaylardan artık sıkıldım. 3 Büyüklerle Anadolu diye küçümsenen takımlar arasındaki " sosyal uçurum " kalkmalı. Herkes istediği maçı izlemeli istediği takımı tutmalı. Umarım iyi bir maç olur.

KaPaLı
15.Nisan.2008, 19:54
Hayro abi öyle düşünce var Bursa tribünlerinde :D Eğer bir olay çıkarsa Ankara'da öcünü alırız diye düşünüyorlar..

Maçta Bursa'nın hızlı oyuncularının iş yapacağını düşünüyorum. Sercan cezalı Rook- Tadeu veya Rook - Gökhan oynar büyük ihtimalle. Beşiktaş'ta Nobre tekrar dönecek sahalara sanırım. Takım olarak çok formda bir ekip zaten. Beraberlik gönlümden geçen skor..

Aşk-ı Şehir
15.Nisan.2008, 20:42
Herşeye gebe bir maç. 2.yarının en formda 2 takımı belkide bu iki takım. Ertuğrul Sağlam'ın takımın başına geçmesi ile Bursaspor nasıl oynayacağını, ne yapacağını, ne yaptığını bilir oldu. Beşiktaş ise bu maçı kazanmak zorunda. Çünkü haftaya bize geliyorlar. Daha sonra F.Bahçe ile evinde oynayacak. Eğer kazanamaz ise şampiyonluk yolunda büyük yara alır. Ama ben Beşiktaş'ın kazanacağını düşünüyorum. 2-1 veya 1-0 olur skor tahminimce.

BlackEagle19o3
15.Nisan.2008, 22:54
Kalan maçlar arasında en rahat kazanacağımız maç olarak görüyorum Ankaraspor maçıyla beraber.Hele ki İnönü'de puan kaybına hiç tahammül yok.

anilton
15.Nisan.2008, 23:03
Sezon başında "İnönü'de en rahat kazanacağınız maç hangisi olur?" diye bir soru sorsalar düşünmeden Bursaspor maçı derim.Bu açıdan kazanacağımızdan eminim ve çok rahatım...

Ligin en formda takımıyız.2009'da mağlubiyet yüzü görmedik.Bursaspor'da ikinci yarı ile birlikte bir çıkış yakaladı.Bu maçta en etkili isimlerden biri olan Sercan yok.Savunmamızın pek zorlanacağını düşünmüyorum.Cezası biten Toraman'da dönüyor...

eXcitinG
15.Nisan.2008, 23:05
iLk adım atıLacaksa bu daha önce defaLarca kez konuşuLdu. Bursaspor atıcak iLk adımı. Bizim atıcak birşeyimiz yok. İLk seyirciyi sahasına aLmayan takım kim ? Bursaspor değiLmi ? Bu geLeneğide onLar bozucak o zaman :)

I3esiktas
15.Nisan.2008, 23:29
Sivasspor maçı gibi çok fazla abartılırsa bu maçtada puan kaybederiz. Her hangi bir maç gibi sahaya çıkarlarsa puan kaybetmeyiz.

Crocodile1963
15.Nisan.2008, 23:59
iLk adım atıLacaksa bu daha önce defaLarca kez konuşuLdu. Bursaspor atıcak iLk adımı. Bizim atıcak birşeyimiz yok. İLk seyirciyi sahasına aLmayan takım kim ? Bursaspor değiLmi ? Bu geLeneğide onLar bozucak o zaman :)

İşte yanıldığınız ve kandırıldığını nokta bu. Bursaspor'un tekrar Süper Lige çıktığı sezon 2006-2007 sezonu değil mi. O sezon bizim Beşiktaş ile ilk olarak 15. hafta İNÖNÜ'de karşılaştık ve o maçta bizim taraftarımız ALINMAMIŞTI. İlk kez seyirci götürmeme o maçta başladı.
Maçın ayrıntısına linkten bakabilirsin. . .
http://www.ligtv.com.tr/LigSonuclarFikstur.aspx?l=2&s=6&h=15

anilton
16.Nisan.2008, 00:16
Olay seyircisiz oynamanın ilk nerede başladığı falan değil.Sonuçta o sezon Bursa'da gelmedi,bizde gitmedik.Yani iki taraf içinde aynı kural uygulandı.Bu sezon biz Bursa'ya gelemedik,Bursa'da buraya gelemez,bu kadar basit.Bir karar alınacaksa iki taraf içinde aynı olmalı bu karar.Biz gelseydik sizde gelirdiniz...

Bu arada Jimnastikmiş bilmemneymiş,istediğinizi deyin.Dengimiz olmadığınız için ne söyleseniz boş...

bugra 1905
16.Nisan.2008, 00:22
Bursaspordan En Az Bir Beraberlik Bekliyorum Eğer BJKnın Etkili Hücumcularını Durdururlarsa Yenilmezler Dostça Bir Mücadele Olsun

Crocodile1963
16.Nisan.2008, 00:26
O zaman bu kurala ilk İnönüde başlandıysa bu kural yine ilk olarak İnönü'de bozulacaktır.
Zaten bu saatten sonra hiçbir taraftar grubunun maça gitmek isteyeceğini zannetmiyorum.
Bursadaki maçtan sonra bir nebze de olsun yumuşayan hava Demirören'in açıklamaları var.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, ''Bursaspor misafirperverliğin en güzel örneğini gösterdi'' dedi.
Demirören, maçın ardından gazetecilere açıklama yapmadan önce, Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı'nın yanına gelmesini bekledi. Sözlerine Bursa emniyeti, yeşil-beyazlı taraftarlar ve Bursaspor yönetimine teşekkür ederek başlayan Demirören, ''Bursaspor misafirperverliğin en güzel örneğini gösterdi. Bursasporlu taraftarlar da sadece takımlarını desteklediler. Medeni Bursaspor taraftarına da bu çok yakıştı. İnşallah, İstanbul'daki maç da hem Bursaspor taraftarını hem Bursaspor yönetimini, İnönü'de ağırlamaktan mutluluk duyacağız. Kötü günleri unutup, hep beraber iyi günlere gideceğiz'' şeklinde konuştu.

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı da maçın teknik olarak değil, yaşanan dostluk açısından değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.
Yazıcı, Bursasporlu taraftarların, sadece kendi takımlarını desteklediklerini, rakip takımla uğraşmadıklarını dile getirerek, ''Tribünler çok güzeldi, centilmenlik vardı. Bence bu her şeyden önemli'' dedi.

Beşiktaş yöneticisi Kenan Öner'in maç çıkışı, ''Ligin ikinci yarısında Bursaspor taraftarlarını İstanbul'da ağırlamaktan mutluluk duyarız'' şeklinde açıklama yaptığının hatırlatılması üzerine Yazıcı, ''Kendisine çok teşekkür ediyorum. Ama bu sadece söylemlerle olmaz. Medya, taraftar grupları ve yöneticiler, bu konuda istekli olmalı. Kalıcı barış sağlanmalı'' diye konuştu.Ancak bunun üzerine sırf Fenerbahçe maçı için taraftar almamak. Koskoca ABD Başkanı'nı koruyup 1500 taraftarı o tribüne almamak İstanbul Emniyeti'ne yakışmadı.
Söyleyeceklerimi söyledim. Bu başlığın altına mesaj yazmayacağım forumun havasına yakışmıyor. Bursaspor'a başarılar. . .
Herkese kolay gelsin. . .

Trabzonspor
16.Nisan.2008, 00:28
Ertuğrul hoca gönderdiler oda gitti bursada 1 malubiyet aldı sadece burdanda bir beraberlik çıkarırlarsa çok güzel olur.

anilton
16.Nisan.2008, 00:34
Yukarıda bazı şeyleri bilmeden konuşmayın diyorsun kendin işkembeden atıyorsun.Alınan kararla F.Bahçe maçı ile bir alakası yok.Kararı başkan,yönetici vs. almıyor...

BURSALI TARAFTARLARIN GELMESİNİ İSTERDİK

Beşiktaş Kulübü yönetim kurulu üyesi Nedim Sarsmaz, hafta sonunda Bursaspor ile yapacakları maça rakip takım taraftarların da gelmesini istediklerini, ancak İl Spor Güvenlik Kurulu`nun aldığı karara saygı duymak zorunda olduklarını söyledi.

Beşiktaş Kulübü`nün efsane başkanlarından Hakkı Yeten`in ölümünün 20. yılında Zincirlikuyu Mezarlığı`nda gerçekleştirilen anma töreninin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sarsmaz, başkan Yıldırım Demirören`in de Bursasporlu taraftarlarının maça gelmesini çok istediğini ifade ederek, ``Biz de istiyorduk. Ancak İl Spor Güvenlik Kurulu`nun aldığı bir karar var. Mecburen buna uyacağız. Bursaspor ile deplasmanda yaptığımız maçta iki kulüp yöneticileri olarak yemekte biraraya gelmiştik. Bu yemek dostluk havası içinde geçmişti. Biz de Bursasporlu taraftarların gelmesini çok istiyorduk. Ancak İl Spor Güvenlik Kurulu`nun aldığı karara uymak durumundayız`` dedi.

Şampiyonluk mücadelesi konusundaki soruları yanıtlayan Sarsmaz, ``Bütün
maçlarımız final niteliğinde geçecek. Beşiktaş gibi oynarsak hepsini kazanırız`` diye konuştu.

Varonil
16.Nisan.2008, 01:41
Bursa Avrupa Ligine gitmeyi gerçekten istiyorsa bu maçtan puan ya da puanlar koparması gerekiyor.Berabere biteceğini düşünüyorum bu maçın.

LaigLeNoiR
16.Nisan.2008, 05:59
Mutlak kazanmamız gereken bir maç.

Siyah-Beyazlılarımıza başarılar...

bjk_melo_151
16.Nisan.2008, 06:11
Bursa Avrupa Ligine gitmeyi gerçekten istiyorsa bu maçtan puan ya da puanlar koparması gerekiyor.Berabere biteceğini düşünüyorum bu maçın.
Puan, puandır. "Puan yada puanlar" deyimi bana saçma geliyor. Son birkaç yıldır sürüp gidiyor. Kim başlattıysa Allah bildiği gibi yapsın dilimizi çorak araziye çevirdiler!

Alicanfmfan
16.Nisan.2008, 06:15
Nedir bu Beşiktaşlıların , Bursalıları sürekli aşagılaması yok dengimiz degilsiniz, küçüklügünüz belli ediyorsnuz falan filan , bu cümleleriniz hatırlatırım .

LaigLeNoiR
16.Nisan.2008, 06:17
Alican peki , Bursaspor'un derdi neden Beşiktaş ? Neden Fenerbahçe veya Galatasaray değil ?

Üzerimizden prim yapılmasın mümkünse.

anilton
16.Nisan.2008, 06:21
Bursaspor gibi Beşiktaş'ın yanına yaklaşamayacak(tarihi,geçmişi,başarıları,potansiye li,adı,taraftarı) bir takım Beşiktaş'la dalga geçmeye çalışıyorsa bende bunun yanlış olduğunu kendilerine pekala "dengimiz değilsiniz" cümlesiyle anlatabilirim...

tarikko
16.Nisan.2008, 06:29
Bjk'nin saha ve seyirci avantaji ve Sercan'in olmamasi onlari favori yapiyor.Ama Bursa'nin surpriz yapma ihtimalide yok degil ..

Memedov
16.Nisan.2008, 16:18
Bursaspor taraftarının stat'a alınması beklenemezdi zaten, bazı arkadaşlar diyordu Demirören söz verdi Bursalı taraftar stat'a gidecek falanfilan intermilan.

Demirören'in sözüne inanmayın demiştim, ben başkan olduğum sürece Mustafa Denizli bu takıma adım atamaz demişti iyiki de atamadı yani adam Beşiktaş'ı şampiyonluğa taşıyacak belkide. nitekim bursa taraftarı alınmıyor stat'a. Bu artık böyle gider, ne bjk taraftarı bursaya gelir, ne de bursa taraftarı inönüye gider.

maça gelirsek, bursanın en az 1 puan alacağını düşünüyorum. şampiyonluk yolunda beşiktaşa darbe atarak anadoludan şampiyon çıkması ümidiyle. başarılar.

anilton
16.Nisan.2008, 20:26
Şaka gibi ya.Hala Yıldırım Demirören diyorsunuz...

Kararı başkan ve ya yönetici vermiyor.Yıldırım Demirören ilk maçtaki yemekten sonra ikinci yarıda Bursa seyircisinin gelmesini istiyoruz demişti.Buda temenniden öteye gidemez zaten.Çünkü kararı İl Spor Güvenlik Kurulu veriyor.Keza bu Güvenlik Kurulu toplantısında Beşiktaş yönetimi Bursalıların gelmesinden yana bir tavır sergilemiştir,ancak kurul Bursa taraftarının gelmemesi yönünde karar almıştır.Bu kadar basit.Bunu anlamak zor olmasa gerek.Ayrıca Bursa taraftarının gelmemesi çok garip bir sonuç değil.Biz ilk yarıda gelmedik doğal olarak Bursa taraftarı gelseydi garip olurdu...

Artık bunu konuşmanın mantığı yok.Maçı konuşalım...

Aydin
17.Nisan.2008, 00:56
Maçı teknik açıdan tarıştımak isteyen varsa lütfen buyursun. ama fanatikliğiniz forum kurallarının önüne geçmesin lütfen. Bursasporlular ve Beşiktaşlılar arasındaki husumete dair olumlu birşeyler, barışçıl adımlar atmak istiyorsanız lütfen buyrun. ama ortamı gerecek mesajlar atmak istiyorsanız bir sürü taraftar sitesi mevcut. lütfen oraya yazın mesajlarınızı.

Rica ediyorum maçı tartışalım.

Nedvedmania
17.Nisan.2008, 19:17
Maçın 16. Dakikasında bursalılar büyük birşey yapacakmış diye duydumMaç berabere bitecek. Eğer berabere biterse açıklamayı yaparım : )

GodfatheR
17.Nisan.2008, 19:24
Maçın 16. Dakikasında bursalılar büyük birşey yapacakmış diye duydumMaç berabere bitecek. Eğer berabere biterse açıklamayı yaparım : )

Stada Bursaspor taraftarı alınmıyor.

anilton
17.Nisan.2008, 22:27

Hiçbir şey olmaz...

Nedvedmania
18.Nisan.2008, 01:29
İşte o yüzden bursalılar beşiktaş tarafına girecek(miş)

bugra 1905
18.Nisan.2008, 01:29
Konya Maçıda Berabere Bitti Artık Tek Umut Bursa
Saldır Bursa Anadolu İçin Avrupa Kupası Hayalin İçin

Trabzonspor
18.Nisan.2008, 01:34
Bursa Uefa kupası için galibiyet almak istiyecektir,Beşiktaş ise Sivasın puan verdiği haftada liderliğe oturmak isticektir zevkli bir maç olucak.Ama BJK'li furbolcular üzerinde bir baskı olacak bu olumsuz etkileyebilir.

sertanbaba
18.Nisan.2008, 01:53
haydi kartal yen bursasporu otur koltuğa yenersin süper hava yakalarsın.

Deniz
18.Nisan.2008, 19:41
Beşiktaş, İnönü'de böyle bir maçdan puan kaybetmez. Zirve potasındaki rakipleri puan kaybetti. Kötünün iyisi bir beraberlik ile çıkarlar ama asla kaybetmezler. Bursaspor'da Sercan yok. Beşiktaş açısından çok ama çok önemli bir maç.

Hak eden kazansın diyorum.

EreN
18.Nisan.2008, 20:44
Bursasporu sistem kuponuma ekledim :) 10 oran ile.

tarikko
19.Nisan.2008, 01:55
Beşiktaş:

Rüştü
Toraman
Gökhan Zan
Sivok
İbrahim
Ekrem
Ernst
Yusuf
Tello
Bobo
Holosko

Bursaspor:

İvankov
Ali
Ömer
Volkan
Tuna
M.Sarp
Kirita
Romaschenko
V.Şen
M.Keceli
Shin

El Barto
19.Nisan.2008, 02:38
Bursasporu sistem kuponuma ekledim :) 10 oran ile.

Yazık etmişsin Eren'im parana. :D

Bu maçıda kazanıp artık liderliğe yükselmek istiyoruz. Ortam hazır maçı bekliyorum artık. :)

King_91
19.Nisan.2008, 03:31
Bursaspor:

İvankov
Ali
Ömer
Volkan
Bekir Ozan
M.Sarp
Romaschenko
V.Şen
Gökhan Güleç
Shin

bursa niye 10 kişi çıkıyo be :D bursa da sercan da yok iş zor . bjk almazsa büyük süpriz olur

Nedvedmania
19.Nisan.2008, 03:35
Maçın 16. Dakikasında bursalılar büyük birşey yapacakmış diye duydum
Dakika 16 İnönüde Nerdesin bursa sesleri :D

EreN
19.Nisan.2008, 03:41
Yazık etmişsin Eren'im parana. :D

Bu maçıda kazanıp artık liderliğe yükselmek istiyoruz. Ortam hazır maçı bekliyorum artık. :)

Valla cigerim sistem kuponum tuttu aldım paşa paşa 40 tl birde bjk yenerse 500 alıyorum. Ama 40 zaten cepte :D

tarikko
19.Nisan.2008, 03:45
bursa niye 10 kişi çıkıyo be :D bursa da sercan da yok iş zor . bjk almazsa büyük süpriz olur

pardon duZelttim simdi :D

Cengo
19.Nisan.2008, 03:52
Volkan Şen hakemden yanak aldı mauhau

RaSenGan
19.Nisan.2008, 03:52
Yok artık Lebron :eek: Nasıl bi şans bu ?

Nedvedmania
19.Nisan.2008, 03:54
Direkler 3 kez ardarda izin vermedi bursaya :)

Cengo
19.Nisan.2008, 03:55
Of nedir bu şans böyle

(ben de Bursa'ya oynadım)

RaSenGan
19.Nisan.2008, 03:56
Ah be yine gol geliyordu.

Nocna Mora
19.Nisan.2008, 03:58
Ne ballı takım yaw su Beşiktaş :D

bugra 1905
19.Nisan.2008, 03:58
Hadi Bursa Sevindir Bizi

Nedvedmania
19.Nisan.2008, 03:59
Bu maç berabere biteceeek :D

El Barto
19.Nisan.2008, 04:01
Toraman atıldı.

RaSenGan
19.Nisan.2008, 04:01
Toraman kırmızı yedi.Voleybola özenmiş :)

Onurap
19.Nisan.2008, 04:03
ya şansa bak be.. :D
Neyse toraman atıldı..

bugra 1905
19.Nisan.2008, 04:04
Bu Kart Güzel Oldu Bursanın İkinci Yarı Gol Veya Goller Bulacağını Düşünüyorum

Cengo
19.Nisan.2008, 04:05
Gökhan Zan o pozisyonda ittirmiş galiba.

tarikko
19.Nisan.2008, 04:05
Bjknin isi zorlasti zaten iyi oynamiyordu simdi 10 kisi kaldi Bursa kaybetmez bence ..

El Barto
19.Nisan.2008, 04:06
Deniz Çoban maçı çok gereksiz gerdi ilk yarıda. Sanırım 10 ya da 15 dakika oyunda kaldı kalmadı top.

Biz ligde standart beklerken aynı maç içerisinde standart yok kimi kandırıyoruz ki acaba?

Cengo
19.Nisan.2008, 04:09
Deniz Çoban maçı çok gereksiz gerdi ilk yarıda. Sanırım 10 ya da 15 dakika oyunda kaldı kalmadı top.

Biz ligde standart beklerken aynı maç içerisinde standart yok kimi kandırıyoruz ki acaba?

Çok elle oynandı, çok hakeme oynandı herkes itiraz, elle-kolla beline,yüzüne :D dokundular. Hakem çok gerildi, çığrından çıkmasın diye her pozisyonda kesmek zorunda kaldı.Hakemlerimizin daha deneyim kazanmaları lazım (kırmızı doğruydu ama).

El Barto
19.Nisan.2008, 04:11
Zaten makastan sonra iyice dağıldı Deniz Çoban :D

Ağırına gitti sanırım. :p

PesimiSTyLa
19.Nisan.2008, 04:11
Bursa inanılmaz goller kacırdı. Hele Shin ve Volkanın pozisyonları. Bjk nin 10 kişi kalması iyi oldu. 2. yarı gol yada goller bulup kazanırlar umarım.

El Barto
19.Nisan.2008, 04:14
Evet kırmızı doğruydu. Türk futbolcusunun meşhur çenesinden dolayı ilk sarı kartı gördü. 2. pozisyonda da kasıtlı koluyla vurdu topa Toraman.

Cengo
19.Nisan.2008, 04:16
Deniz Çoban üstünde beyaz forma oLmayanLarın eLLerini göremiyor herhaLde...
Oyunu gerdikçe geriyor.Yeni taktik bu mudur nedir?
Mecnun bey zuLadaki paraLarı takıma değiL federasyona yediriyor herhaLde hadi biz aLıştıkta bu sefer Gs fbyide yedi federasyon...
Bu sene şampiyon AnadoLudansa bu takım Trabzon!!!!

Sarp'ın koluna değdi ama yerde açmıştı, onu kontrol edemez ama pozisyonda kollarını açıp zıplarsan çarptığında sarı kart yersin.O şeklinde zıplanmaması gerekli, onu kontrol edebilirsin.O yüzden Toraman'ın atılması doğruydu.

El Comandante
19.Nisan.2008, 04:18
Bursaspor daha iyi oynadi ilk yarida. Öyle goller kacirdilar ki, sastim kaldim.
Besiktas'in sansi yanindaydi ilk yarida. Ama Toroman'in kirmizi kart görmesiyle iyice zor duruma düstüler. Bursaspor bu maci kazanacaktir bence.

Cengo
19.Nisan.2008, 04:18
Zaten makastan sonra iyice dağıldı Deniz Çoban :D

Ağırına gitti sanırım. :p

ehaue tam enstantane
hele sonra hakem dokunma sarı kart yersin diyor, bu sefer de beline sarılıyor :D :D

garydelgadov
19.Nisan.2008, 04:21
İkinci sarı kart İbonun hatası ama iLk sarı kartta yere düşerken eLine çarpıyor,İbo neden eLLe kessinki o topu?

El Barto
19.Nisan.2008, 04:24
Haydi bakalım 2. yarıda daha eğlenceli ve bol gollü bir maç olur umarım. :)

10 kişi kalmış takıma birde Yusuf girecek heralde 2. yarı, ilk yarı Bursa daha etkiliydi golü bulmalar kuvvetle muhtemel.

Hep deniyordu ya Beşiktaş mücadele ediyor falan Bursa bu akşam daha iyi kesinlikle.

Tello yok Cisse oyunda 2. yarıda.

El Barto
19.Nisan.2008, 04:24
İkinci sarı kart İbonun hatası ama iLk sarı kartta yere düşerken eLine çarpıyor,İbo neden eLLe kessinki o topu?

İlk sarı kartı elle oynadığı pozisyon için görmedi, pozisyondan sonra çalışmaya devam eden çenesi yüzünden yedi.

2. yarıya daha iyi başladı Beşiktaş.

Aşk-ı Şehir
19.Nisan.2008, 04:32
Volkan Şen'den şüphelenmiyor değilim zaten.:) Hangi maçı izlediysem hakemlere sarılıyor. Devre arası Werder Bremen ile oynanan hazırlık maçındada hakeme baya bir sarılmıştı. :n:

El Barto
19.Nisan.2008, 04:34
Holosko atacak atacak az kaldı inşallah. :)

Delgado'nun yerine Yusuf oyunda.

ah Ekrem ahhh.

RaSenGan
19.Nisan.2008, 05:01
Bjk 10 kişi ama Bursa doğru düzgün atak yapamıyo.Beşiktaş çok daha baskılı ikinci yarıda.

RaSenGan
19.Nisan.2008, 05:11
Helal be İvankov.Maç bitti sayılır artık.

El Barto
19.Nisan.2008, 05:12
Ivankov müthiş çıkardı 92. dakikada Bobo'nun topunu.

Yine lider olamadık yahu. :) Neyse artık sezon sonunda inşallah.

RaSenGan
19.Nisan.2008, 05:12
Maç bitti iki takıma da tebrikler.Şampiyonluk şansımız biraz daha arttı.(:

bugra 1905
19.Nisan.2008, 05:13
Teşekkürler Bursa Bu Haftada Lideriz Mehmet Kardeşime Selam

I3esiktas
19.Nisan.2008, 05:32
Söyliyecek bişey bulamıyorum ilk yarıda yatan bursaspor Vardı Maçın 20dk sı belkı yerlerde süründüler Deniz Çobanda bu yatmalara izin verdi onada helal olsun. Bobonun 1 tane yanıltmasına sarı kart veren Hakem o ilerde japonmudur korelimidir nedir 3 kere hakemi aldatmaya yönelik hareket yaptı 1 sarı kart yok. Ersnt Yusuf yapına fauller niye verilmio? Delgado'nun vuruşunda ceza alanı icinde top eline çarpar yine bişey yok. Helal olsun Deniz çoban Bravo yerde sürünen Bursalılar.

Crocodile1963
19.Nisan.2008, 05:35
Şanssız bir gündeydik. Ertuğrul Hoca, Beşiktaş Jimnastik Kulübününün zayıf yanlarını çok güzel etüt edilmiş. Maç "Premier Lig" seviyesindeydi. İlk yarı Volkan o golü atsa maç çok farklı olurdu. İkinci yarı Romaschenko gibi iyi top atan Sercan gibi çok hızlı bir adammımız olsaydı maçtan üç puan ile ayrılırdık. Maçtan önce beraberlik iyi bir sonuçtu ancak bu haldeki BJK yenseydik çok güzel olurdu.
Haftaya Denizli'yi bu oyunun yarısını oynarsak mağlup edip hedeflerimizi kovalarız. . .

DisCo
19.Nisan.2008, 05:38
Belgelerle ispatlayamayacağınız konuları buradan belirtmeyiniz.

Memedov
19.Nisan.2008, 05:38
Birazda şans olacak, yoksa becerikli oyunculara mı sahip olacaksınız anlayamadım. Kale boş üst üste direğe isteseler vuramazlar bizim topçular bunu başardı ve galibiyeti kaçırdık tebrikler. şampiyonluk yolunda Beşiktaşa yine çelme taktık.

Sivasspor bu sezon şampiyon olacak inşallah. :)

Nedvedmania
19.Nisan.2008, 05:40
Belgelerle ispatlayamayacağınız konuları buradan belirtmeyiniz.

O söylediğim ispatlansa zaten katliam olur :)

Alicanfmfan
19.Nisan.2008, 05:44
Söyliyecek bişey bulamıyorum ilk yarıda yatan bursaspor Vardı Maçın 20dk sı belkı yerlerde süründüler Deniz Çobanda bu yatmalara izin verdi onada helal olsun. Bobonun 1 tane yanıltmasına sarı kart veren Hakem o ilerde japonmudur korelimidir nedir 3 kere hakemi aldatmaya yönelik hareket yaptı 1 sarı kart yok. Ersnt Yusuf yapına fauller niye verilmio? Delgado'nun vuruşunda ceza alanı icinde top eline çarpar yine bişey yok. Helal olsun Deniz çoban Bravo yerde sürünen Bursalılar.

Hani denginiz degilllerdi , hani takmıyordunuz ;Bursa top oynadı pozisyon buldu kaçırdıda , hangi alengerli işlerden bahsediyorsunuz geçen haftada kocaeli alehine verilen penaltıda alengerli işlerdenmiydi acaba ,

Bursa'ya helal olsun adam gibi çıktı oynadı ,

I3esiktas
19.Nisan.2008, 05:48
Bursa'ya helal olsun adam gibi çıktı oynadı ,

Doğru Adam gibi oynadı. ilk yarı yerde sürünen. 2. Yarı Defansda sağ bek sola sol bek sağa top attı adam gibi oynadı oluyo sonra

Aydin
19.Nisan.2008, 05:51
I3esiktas, yazdıklarına dikkat etmeni öneriyorum. Takımını veya diğer takımı eleştirecekseniz lütfen üslubunuza dikkat edin.

Alicanfmfan
19.Nisan.2008, 05:53
Kim yattı Allah aşkına Beşiktaş ın tehlikeli pozisyonu holosko ile ikinci yarıda geldi , o zamana kadar Bursa iyi oynuyordu , ''yerde sürünen'' tabiri çok kötü olur, o yerde sürünenler 1 puan aldı :)

Memedov
19.Nisan.2008, 05:54
Doğru Adam gibi oynadı. ilk yarı yerde sürünen. 2. Yarı Defansda sağ bek sola sol bek sağa top attı adam gibi oynadı oluyo sonra

Yahu nedir bu yedirememezlik? 1 puan aldımı aldı. profesyonel dışı hiç bir hareket yapmadı Bursasporlu futbolcular puan almak için ne gerekiyorsa yaptılar. helal olsun. biraz yapıcı olmalısın bence.

I3esiktas
19.Nisan.2008, 05:59
1. Ben yazdıgım yazıları 5 kere tekrar okuyup öyle gönderirim bir yanlışlıgım şuana kadar olmadı simdide oldugunu düşünmüyorum.
2. Yediremezlik degil Adam diyoki ''Helal olsun adam gibi çıktı oynadı''. Ben 1. Yarı yerden Kalkmayan Bursaspor izledim. Bu laf biraz yanlış geliyo

RaSenGan
19.Nisan.2008, 06:02
1. Ben yazdıgım yazıları 5 kere tekrar okuyup öyle gönderirim bir yanlışlıgım şuana kadar olmadı simdide oldugunu düşünmüyorum.
2. Yediremezlik degil Adam diyoki ''Helal olsun adam gibi çıktı oynadı''. Ben 1. Yarı yerden Kalkmayan Bursaspor izledim. Bu laf biraz yanlış geliyo

Yere yattılar ama bir çok da atak buldular,topla oynadılar,gol pozisyonu buldular..Siz onu da yapamadınız.Adamlara laf söylemeye hakkınız olduğunu hiç sanmıyorum.

Crocodile1963
19.Nisan.2008, 06:06
Bu başlık açıldığından beri kimseyi kırmamaya, hakaret içermeyen yazılar yazmaya dikkat ediyorum ama "Yerde Sürünen" tabiri çok ağır.
İlk yarıda eze eze top oynadık direkten dönen toplar olmasaydı ikinci yarı kontradan fark olurdu fark.
İlk defa İstanbul'daki bir maç Anadolu'yu ezdirmeyen bir hakem gördüm. Kırmızı kartta hakem son derece haklıydı.
Helal olsun takımdaki bütün oyuncularımız formalarını terlettileri. Bursaspor 2 puan kaybetmiştir. . .

tarikko
19.Nisan.2008, 06:18
Helal Bursa'ya gercekten galibiyeti kacirdilar.Ilk yari cok iyi oynadilar.Besiktas ise buyuk firsat tepti liderlik koltuguna yine oturamadilar.Sivasin puan kaybettigi haftada onlarda kaybetti.

Haftaya Besiktas zorlu Eskisehir deplasmanina cikacak ve puan kaybetme ihtimali yuksek Bursa ise sahasinda Denizliyi yener bence...

DisCo
19.Nisan.2008, 06:19

Bence yazdığınız yazılardan çok üslubunuzu 5 kere kontrol edin. Durumun farkına varıp düzeltme yoluna gideceksiniz.

Her zaman demişimdir. İfadelerinizi dile getirirken düzgün bir ifade yerine neden argoya kaçarsanız. 1 olur, 2 olur 3'te uyarı gelir. Yahu ben ne yapmıştım.

Örnek:

"Mustafa Denizli eşşek değil ya bu adamı elbet oynatır."

Yanlış

"Mustafa Denizli işi bilmeyen birisi değil ki bu adamı elbet oynatır."
Doğru

EreN
19.Nisan.2008, 07:17
Tüh ya sistem tek maçtan yattı bursa neyse canın sağolsun. 55 lirada paradır:p

tarikko
19.Nisan.2008, 07:22
40 lira degilmiydi :D

BlackEagle19o3
19.Nisan.2008, 07:35
Mustafa Hoca neden kazanan takımla devam etmez , anlamam.Yahu sen bozmasana Cisse-Ernst ikilisini , arkadada da Sivok-Toraman ile devam et.Belki bugün Gökhan Zan kötü oynadı diyemeyiz ama yine de orta sahada Cisse-Ernst uyumu bozulmamalı.Formda bir Yusuf neden yedek başlar, Delgado son zamanlarda ne verdi bu takıma?İlk yarı gerçekten çok kötü bir Beşiktaş vardı sahada.Toraman'ın yaptığı da affedilier cinsten bir hata değil.Topun 2 kere üst üste direkten döndüğü pozisyonda golü yesek yazık olacaktı, Gökhan Zan sakatlandığı için kenardaydı , defans dengesini sağlayamamıştık.Neyse ki direkten döndü.2. yarı 10 kişi olmamıza rağmen daha iyi oynadık, Ekrem ve Holosko'nun kaçırdıkları goller akıl alır gibi değil.Bunlardan biri gol olsa şimdi liderliği konuşuyor olabilirdik.Son dakikada İvankov da harika bir kurtarış yaptı.Hiç hesapta olmayan 2 puan kaybettik, haftaya zorlu Eskişehir deplasmanında mutlaka kazanmamız lazım.

Hakeme de değinmek istiyorum, tamam Toraman'ın kartlarını kabul ettim de topla 4-5 kere elle oynayan Bursa'lı hiçbir oyuncunun kart görmemesi garip değil mi?Delgado'nun gole giden topunun elle kesilmesi de net penaltıdır.Toraman'ın pozisyonunun benzeri bir pozisyon.Biri ceza alanı içinde , biri dışında.Bobo'ya müdahele olmasına rağmen kendini bıraktı diyip kart veren hakem aynı şeyi 2 kez yapan Koreli'ye neden kart vermez ki.Maçta tüm takdir haklarını rakipten yana kullandı hakem beyimiz.Sahada o kadar sert oynayan bir Bursa takımı olmasına rağmen sanırım kimse kart görmedi, ya da ben öyle hatırlıyorum.Krita futbol oynamaya değil de adam öldürmeye gelmiş gibiyidi.

Neyse yine de bu takım bu sene her türlü şampiyon.Bizim inancımız tam...

DisCo
19.Nisan.2008, 17:32
Bursaspor'un normalin dışında bir sertlik uyguladığını düşünmüyorum. Topa sert oynadılar. Yeri geldi Beşiktaş'ta karşılık verdi. İkili mücadeleler oldu. Bursalılar tutup indirdiler kimi zaman Beşiktaşlılar indirdi. Hakem hepsinde pozisyonları devam ettirdi.

Toraman'ın gördüğü kartlar ile diğer verilmeyen kartlar arasında yorum farkı vardır. Uzun bir top atılır ve topu elle önüne düşürürsün. Buna sarı kart verilmez. (Tabi maç boyunca oyunu çirkinleştirmişsen hakem bunada kart verebilir.) Ancak bir takım kontraya çıkacakken atılan pası elle kesersin. Buna kart verilir. Hakemin hatalı olduğu nokta ise Delgado'nun şutu elle kesilmesine rağmen penaltıyı vermedi.

Diğer bir nokta ise ikili mücadelelerde her yere düşme hakemi aldatma değildir. Bobo'nun pozisyonuna bakın. Daha adamın ayağı gelmeden Bobo sanki bileğine darbe almışta düşüyormuş pozisyonuna giriyor.

DisCo
19.Nisan.2008, 17:44
Beşiktaş ile Bursaspor arasındaki golsüz maçın ardından sarsıcı bir iddia ortaya atıldı.

Bursaspor maçındaki yönetimiyle Beşiktaş taraftarının tepkisini çeken hakem Deniz Çoban’la ilgili şok bir iddia ortaya atıldı. Hürriyet'te yer alan haber şöyle: İddiaya göre Çoban, maçtan sonra gözlemci Ahmet Akçay’a, "Hocam, Beşiktaş’ın bir penaltısını atladım, kusura bakmayın" dedi.

Trabzonspor
19.Nisan.2008, 18:30
Şimdi ortalık yine karışır çıkar başkan açıklama yapar.Ama hakem gördüğünü verdi bence özette öyle gördüm 90 dk nasıl bir tönetim sergiledi bilemicem.

eXcitinG
19.Nisan.2008, 18:43
Beşiktaş ın dün akşam 10 kişi oynadığına 1000 şahit Lazım..

KazanabiLirdik ama oLmadı. Sanki biz değiL Bursa 10 kişi gibi oynadı. ŞansLarı iLe buLdukLarı ve şansız kaçırdıkLarı pozisyonLarı dışında zaten pozisyonLarı yok. Her maçta mutLaka garip hataLar yapan İvankov un da dün akşam çoşası geLince, sonuç kaçınıLmaz oLdu.

Trabzonspor
19.Nisan.2008, 18:45
Bursa'nın direkten dönen topları ilginçti ya hele ikincisi :D adam bomboş kalede topu nasıl direğe attı ya :D

LaigLeNoiR
19.Nisan.2008, 19:15
Son dakikalarda inanılmaz goller kaçırdık.Onlar gol olsa şu anda lider olabilirdik.

World Hollow o1
19.Nisan.2008, 19:47
Geçen haftaki maç yerine bu hafta bu maça derbi muamelesi yapsalardı Türkiye değil Dünya çok sağlam bir derbi izlerdi..

koray_capello
19.Nisan.2008, 19:51
Geçen haftaki maç yerine bu hafta bu maça derbi muamelesi yapsalardı Türkiye değil Dünya çok sağlam bir derbi izlerdi..

Ne derbisi yahu? ne dünyası ne izlemesi :)

Ayrıca Bursaspor'a ve Ertuğrul Sağlam'a tebrikler, hiç çekinmeden vakit çalmaya çalışmadan, yenmeye gelmişler tabi Beşiktaş 10 kişi kalınca işleri kolaylaştı biraz ama olsun, İnönü'ye gelen her takım gibi yerlerde yatmadılar.

Beşiktaş'ın da 10 kişi ile kaybetmemesi sevindirici en azında 2009 büyüsü devam ediyor ama Toraman atılması maçı koparırdık, Beşiktaş'a karşı 60.dakikadan sonra teslim olmayacak takım göremiyorum.

World Hollow o1
19.Nisan.2008, 19:55
bu sene bu kadar kaliteli bir maç izlemedim ligde.

anilton
19.Nisan.2008, 20:21
Önce futboldan bahsedelim,sonra hakem hakkında yorum yapacağım;

M.Denizli maça Holosko'yu oynatabilmek adına Cisse'yi keserek başladı.Buda Sivok'un önlibero oynaması demek oluyordu.Sivok önlibero oynadığı zaman resmen üçüncü stoper gibi oynuyor.Orta sahaya yaklaşmıyor neredeyse.Bu Ernst'in koskoca alanda tek başına kalmasına sebebiyet veriyor.Delgado'da alıp başını gidiyor.Bir yanlışta oydu.Haftalardır iyi oynayan Yusuf'u kesip sakatlıktan yeni çıkmış Delgado'yu oynatmak mantık dışıydı...

Şimdi bir önceki sayfaları okudum.Bursa daha iyi oynamış,galibiyeti hakeden tarafmış,yazık olmuş,Beşiktaş çok ballıymış,aslanlar gibi mücadele etmişler.Gelin birlikte değerlendirelim nasılmış dünki mücadele;

Maça hücum anlamında kötü başladık.Organize olamıyorduk.Şişirilen ve duran toplardan pozisyon bulmaya çalıştık.Sivok'un auta giden iki kafası,G.Zan'ın indirip Bobo'nun kötü dokunması,Holosko'nun sağdan içeri girip uzak köşeye plasesi ve Tello'nun İvankov'un üstüne giden sert şutu.Bunlar ilk yarı kötü oynamasına rağmen bulduğu pozisyonlar...

Bursa'nın 35.dakikada direkten dönen pozisyona kadar olan şut istatistiği 0/0...

Bu pozisyonda o dakikaya kadar Rok'a adım attırmayan G.Zan'ın kenarda tedavi olmasından dolayı kaynaklanan bir pozisyon.Orada Ernst yerine G.Zan olsa o pozisyon olmaz bile.Ve Yenal'ın auta çıkan kafası.Buda Bursa'nın son tehlikeli atağı oluyor.İkinci yarıda pozisyon dahi yok 10 kişi olmamıza rağmen...

İkinci yarıda Cisse girince Ernst hücumda da etkili olmayaş başladı.Yusuf'un da oyuna girmesiyle pozisyon üretmeye başladık.İkinci yarıda ki pozisyonlar;

Holosko'nun karşı karşıya kaçırdığı net pozisyon.Yine Holosko'nun iki üç kişiyi geçip vurduğu ve yandan auta çıkan pozisyon.Kornerden gelen topun G.Zan önüne düşmesi ve istediği gibi vuramadığı pozisyon.Bobo'nun sağdan pasında bomboş pozisyonda Yusuf'un üsten auta attığı pozisyon.Ekrem'in yüzde binlik kaçırdığı pozisyon.İ.Üzülmez'in yan ağlarda kalan yaım volesi.Serdar Özkan'ın ortasına müthiş yükselen Bobo'nun kafa şutunda İvankov'un çıkardığı pozisyon.Bütün bunları 10 kişi oynayan Beşiktaş yapıyor...

Bursa'nın ise bir kontrada G.Güleç'le yandan dışarı attığı pozisyon var bir tek.G.Zan Bursa hücumcularını resmen tek başına bitirdi...

Ve hakem.% bir milyonluk kimsenin itiraz edemeyeceği bir penaltı verilmedi...
Krita iki kez elle oynadı,Rüştü hariç herkese faul yaptı,ne kart ne uyarı...
Bobo'nun kendini atmasına kartı yapıştırdı,Rok iki kere attı,yine bir şey yok...
Volkan itiraz ediyor,suratına yapışıyor,"çek elini benden,bir daha böyle yaparsan kart görürsün" diyor.10 saniye sonra bidaha beline yapışıyor kart yok...
Beşiktaş'ın faul beklediği bütün pozisyonlara ikili mücadele yorumu yapıyor,ama aynı hareket Bursaspor'lu oyuncuya yapıldı mı,faul...
Yine Tuna,Volkan Şen,Ömer'in elle oynamalarına kart yok...

Ve yerde yatıpta sedyeyle dışarı çıkmayan Bursa'lı futbolcu kalmadı...

İşte böyle bir maçtı.Tebrikler Bursaspor,yazık oldu...

Beşiktaş bu futbolla şampiyon falan olamaz.Böyle futbol mu oynanır?F.Bahçe bu takıma yenilmiş,ofsayttan gol atmış,başka pozisyonu yok.G.Saray iki şans golüyle galip gelmiş,Ali Samiyen'de Bursa tek kale oynamış,son dakika penaltısı verilmemiş.Sivas şans golüyle berabere kalmış,Bursa'nın yine penaltısı verilmemiş.Sen ne yapıyorsun bu rakibe karşı; 10 kişi olmana rağmen böyle net pozisyonlar buluyorsun,rakibe eksikken pozisyon vermiyorsun,üst düzey mücadele ediyorsun,net penaltın verilmiyor.Yazıklar olsun Beşiktaş...

Aşk-ı Şehir
19.Nisan.2008, 20:42
Uh!! Desenize hakemler haftaya bizi katledecek.:icon_confused:

RaSenGan
19.Nisan.2008, 21:44
bu sene bu kadar kaliteli bir maç izlemedim ligde.

Ne kalitelisi yahu ? Eller kollar düzgün durmadı ki.Bence sen bu sene sadece bu maçı izledin Serhatçım böyle diyorsun :D

sertanbaba
19.Nisan.2008, 23:41
Nebiçim beşiktaş bu sivasın kaybettiği haftada liderliğe oturamadın yazıklar olsun hakem Deniz Çoban Toraman'ı atıyo niye Krita kestiğinde penaltıyı vermedin he öbür tarafta bunun hesabını vereceksin

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?adi=baskan6080
Başkanımız’dan Açıklamalar
20.04.2009 16:23

Başkanımız Yıldırım Demirören, Raydospor’da eski yöneticimiz, Prof. Dr. Mete Düren’in programına katılarak tüm sorulara içtenlikle cevap verdi. Başkanımız, Bursaspor maçında takımımıza büyük destek veren taraftarlarımıza teşekkür etti. Başkanımız’ın programdaki açıklamaları: Bursaspor Maçı...
“Bursaspor maçında galibiyeti kaçırdığımız için üzgünüz ancak buruk değiliz. Yolumuza devam ediyoruz. Ligin ikinci devresindeki gidişata bakıldığı zaman son haftalara kadar mücadelenin devam edeceği, kopmaların son haftalarda olacağı belliydi. Biz son maçımıza kadar oyunumuzu oynayıp, sahaya maçlarımızı kazanmak için çıkacağız. 4 takım şampiyonluk için mücadele ediyor.”
Rakiplerin “Tezgah” Açıklamaları...
“Tezgah diye bir şey yok. Bu yarışın içinde her takımın aleyhine ve lehine verilen kararlar oluyor. Aleyhimize verilen kararlarda hepimiz üzülüyoruz, hepimiz kırılıyoruz. “Tezgah” kelimelerini kullanmak Türk Futbolu’na zarar verir. “Tezgah” deniyorsa, herkesin eski sayfaları açması, eski şampiyonluklara bakması lazım. Biz bir kez Aralık ayında konuştuk sonra da sustuk. Ancak biz o gün Federasyonu veya hakemleri hedef almadık. Şunu da söylemek isterim; çok konuşan, çok hata yapar.”

eXcitinG
20.Nisan.2008, 00:36
Ne derbisi yahu? ne dünyası ne izlemesi :)

Ayrıca Bursaspor'a ve Ertuğrul Sağlam'a tebrikler, hiç çekinmeden vakit çalmaya çalışmadan, yenmeye gelmişler tabi Beşiktaş 10 kişi kalınca işleri kolaylaştı biraz ama olsun, İnönü'ye gelen her takım gibi yerlerde yatmadılar.

Beşiktaş'ın da 10 kişi ile kaybetmemesi sevindirici en azında 2009 büyüsü devam ediyor ama Toraman atılması maçı koparırdık, Beşiktaş'a karşı 60.dakikadan sonra teslim olmayacak takım göremiyorum.

KatıLıyorum, herkes bunu Beşiktaşın biLerek yapmadığı söyLüyor ama Beşiktaş bunu biLerek yapıyor. Oyun yapısı bu. Önce yoruyor, ardından rakibini abLukaya aLıyor ve işi bitiriyor. Zaten Beşiktaş ın görüLen sisteminde ki tek gözLe görüLebiLecek yapı da bu zaten.

Alicanfmfan
20.Nisan.2008, 02:14
Demirören geçen sene neler dedigini unutmus galiba ,

dinime küfreden müslüman olsa...

DisCo
20.Nisan.2008, 05:26
Vallahi sanırım Demirören'di. Basın toplantısı yapıp görüntüleri yorumlayarak hakemlerden, federasyondan şikayetçi oluyordu.

Yine Beşiktaş taraftarıydı sanırım. Sürekli şikayetçi olan.

Galatasaray yönetimi, Fenerbahçe yönetimi diğer kulüp yönetimleri dürüst değiller. Beşiktaş yönetimide bu yaptığıyla dürüst olmadığını ortaya koyuyor. Şimdi rakipler hakemden, federasyondan veryansın ederken biz asla etmeyiz, işte büyük kulüp böyle olunur rollerine girmeye gerek yok.

Türk milleti herşeyi çabuk unutur ama ben kendi adıma unutmam. Mutlaka benim gibi unutmayanlarda vardır.

eXcitinG
20.Nisan.2008, 05:36
Demiröreni kim takıyor ki zaten. Takım ŞampiyonLuk potasında diye onu bağrımıza basacağımızı sanıyorsa yanıLıyor. Bizim sevgimizin kime oLduğunu herkes iyi biLiyor. Bizde biLiyoruz onun dengesiz konuşmaLarını. Takmıyoruz zaten Demiröreni biz. Sizde takmayın.

Deniz
20.Nisan.2008, 05:39
Paracı yahu paracı. Ben bile sevmiyorum. Güzelim takımı batırdıkça batırıyor. Gitsin artık diyorum. Sizin camia'nız açısından çok ama çok iyi olur.

Bursaspor fazla bekletmedi, top yüzdesini çok iyi kullandı. Ertuğrul hoca adam eder bu takımı.

Beşiktaş yakaladıklarını atamadı. Atsaydı çok farklı bir sonuç ortaya çıkacaktı ama.

PesimiSTyLa
20.Nisan.2008, 05:40
yalnız Besiktas sampiyon olursa Demirören temelli kazık cakar kulübe :D

DisCo
20.Nisan.2008, 05:42
Turkcell Süper Lig'de Beşiktaş ile Bursaspor takımları arasında dün oynanan karşılaşmanın hakemi Deniz Çoban ile gözlemcisi Ahmet Akçay, medyada yer alan ve aralarında geçtiği iddia edilen diyalog ile ilgili açıklamada bulundular.

Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesi aracılığıyla yapılan açıklamada Deniz Çoban, müsabakadan sonra gözlemci Ahmet Akçay'a söylediği öne sürülen ''Hocam! Beşiktaş'ın penaltısını atladım, kusura bakmayın'' ifadesinin gerçek olmadığını bildirdi.

Gözlemci Ahmet Akçay da Deniz Çoban ile aralarında böyle bir diyalog yaşanmadığını ve iddia edilen konuşmanın hayal ürünü olduğunu ifade etti.

anilton
20.Nisan.2008, 05:42
Burada konu Yıldırım Demirören değil.Onun zaten Beşiktaş geçmişi yanlışlarla,başarısızlıklarla dolu.O açıdan onu konuşmaya gerek bile yok...

Ama en azından rakiplerinin elle kolla,faulle,ofsayttan ve olmayan penaltılarla gol attığı,kendi takımının nizami gollerinin verilmediği,net penaltılarının çalınmadığı zaman konuşuyor.Hemde bunu görüntülerle destekliyor,ispatlıyor.Yani canı yandı konuşuyor adam diyebiliriz.Hem öyle tezgah var falanda demiyor sadece bizim aleyhimizde rakiplerimizin lehinde hakem hataları oluyor diye veryansın ediyor...

Adnan Polat gibi takımın top oynamadığı,futbolcularının tekme tokat kavga ettiği,aleyhine tek bir hata olmayan maçtan sonra çıkıpta çok iddalı bir açıklama olan "tezgah var" lafını kullanmıyor.O akşam buna neremle güleceğimi şaşırmıştım zaten...

Alicanfmfan
20.Nisan.2008, 05:50
Kusura bakma ama sanane Adnan Polat'tan , burda konu Yıldırım Demirören değil diyorsunda gelip burada Adnan Polat'a laf atıyorsun ,

anilton
20.Nisan.2008, 05:57
Ben onu kendi adıma söyledim.Yani konu Demirören değil,onu yazmama,başkanlığını konuşmama gerek yok o zaten başarısız diye...

Adam katıldığı bir programda sorulan soruya yanıt vermiş.Konu Adnan Polat-Tezgah meselesi.Adnan Polat hakkında yazmayacağımda kimin hakkında yazacağım...

Bu arada kimse kimsenin ne yazıp yazmayacağına karar veremez,sanane falan deme bana...

LaigLeNoiR
20.Nisan.2008, 06:02
Maçın özetini bence Koray çok güzel yapmış.Eline,ağzına sağlık kardeşim :)

Ortamı germeye de çalışmayın boşuna.

Yıldırım Demirören bizi ilgilendirmiyo.Bizi Nobre,Delgado da ilgilendirmiyor.Beşiktaş Kulübü ilgilendiriyor.

Aşkımız renklere...

Alicanfmfan
20.Nisan.2008, 06:08
Ben onu kendi adıma söyledim.Yani konu Demirören değil,onu yazmama,başkanlığını konuşmama gerek yok o zaten başarısız diye...

Adam katıldığı bir programda sorulan soruya yanıt vermiş.Konu Adnan Polat-Tezgah meselesi.Adnan Polat hakkında yazmayacağımda kimin hakkında yazacağım...

Bu arada kimse kimsenin ne yazıp yazmayacağına karar veremez,sanane falan deme bana...

Ahkam kesmez isen sana ben degil kimse ''sanane'' diyemez :)

Cengo
20.Nisan.2008, 06:10
Kusura bakma ama sanane Adnan Polat'tan , burda konu Yıldırım Demirören değil diyorsunda gelip burada Adnan Polat'a laf atıyorsun ,

Böyle yazmayalım, düşüncelerimizi daha usülünce yazalım.Kavga ediyorsunuz ikiniz de farkında mısınız?

anilton
20.Nisan.2008, 06:16
Hiç sevmiyorum olayları tartışırken kişisel tartışmaya dönmesini,ama elde değil.Öyle bir şey yazılıyor ki ister istemez tartışmanın içinde buluyorsun kendini...

Öyle sanane falan filan yazılmasın,sabaha kadar tartışalım.Böyle oldukça insanda "futbol tartışma" zevki bile kalmıyor.Evet bu benim için bir zevk.Ama bunu farklı şekilde algılayanlar,algılamaya çalışanlar,inadına bir şeyler yapmayı sevenler oldukça kişisel tartışmalar kaçınılmaz oluyor...

Neyse...

bjk_melo_151
20.Nisan.2008, 16:51
Demirören geçen sene neler dedigini unutmus galiba ,

dinime küfreden müslüman olsa...

Ahkam kesmez isen sana ben degil kimse ''sanane'' diyemez :)
....

Demirören boşuna dememiş "çok konuşan çok hata yapar."

Maça gelince diziliş olarak iyi bir diziliş ama Delgado yerine Yusuf olsa golü bulabilirdik. Delgado bu yıl hepten bozuk, Holosko da bozuk, Bobô bozuk. Takım olarak oyun olarak baktığımızda çok iyi oynadı diyebileceğim kimse yok. Gol fırsatını birçok kez bulduk ama olmadı. Geçen yıl da buna benzer bireysel hatalardan dolayı Galatasaray'ı şampiyon yaptık, önceki yıl Fenerbahçe'yi Süper Kupa şampiyonu yaptık. Eğer oyuncular ruhsal olarak son maçlara hazırlanmazsa elbette rakiplere gün doğar, "hiç ümidi olmayan" takımlar şampiyon olur.

DisCo
21.Nisan.2008, 00:34
Olaya mantıksal olarak baktığımızda herkes kusursuz oynarsa galip nasıl ortaya çıkacaktır. Beşiktaş hata yapıyorsa diğer takımlar Beşiktaş'ın hatalarından dolayı değil kendileri hatasız gittikleri için bir yerlere gelmişlerdir. O nedenle ligin kaderinin Beşiktaş ile alakası yoktur.

Ümidi olmayan takımlara gelince ise Beşiktaş'ında ümidi yoktu bir aralar. Senin mantığın çerçevesinde değerlendirirsek ümidi olmayan bir Beşiktaş'ı diğer takımlar hata yaparak 2. sıraya taşıdılar. Beşitaş'ın 2009'daki nağmalupluğunun değeri yoktur. Tamamen öndeki takımların hataları Beşiktaş'ı 2. yapmış ve şampiyonluğun en önemli adayı haline getirmiştir.

bjk_melo_151
21.Nisan.2008, 01:08
Olaya mantıksal olarak baktığımızda herkes kusursuz oynarsa galip nasıl ortaya çıkacaktır. Beşiktaş hata yapıyorsa diğer takımlar Beşiktaş'ın hatalarından dolayı değil kendileri hatasız gittikleri için bir yerlere gelmişlerdir. O nedenle ligin kaderinin Beşiktaş ile alakası yoktur.

Ümidi olmayan takımlara gelince ise Beşiktaş'ında ümidi yoktu bir aralar. Senin mantığın çerçevesinde değerlendirirsek ümidi olmayan bir Beşiktaş'ı diğer takımlar hata yaparak 2. sıraya taşıdılar. Beşitaş'ın 2009'daki nağmalupluğunun değeri yoktur. Tamamen öndeki takımların hataları Beşiktaş'ı 2. yapmış ve şampiyonluğun en önemli adayı haline getirmiştir.
Sözü evirip çevirdin hemen saldırmaya başladın.
Ertuğrul Sağlam bu takmı yenilmemiş ve 1. sıradayken bıraktı. Mustafa Denizli ile takım geriye düştü sonra yavaş yavaş yeniden birincilik için bastırıyor. Beşiktaş iyi oynuyor ama sonuçta rakibin hatası olmadan gol atılmaz. Ancak önemli karşılaşmalarda sonucu bir türlü kendine çeviremeyen bir takıma sahibiz. Bunun bir nedeni olan ruhsal olarak iyi hazırlanmamaları. Lig'deki başarı %30 hoca ve yönetim, %60 oyuncu kadrosu, %10 şanstır.

I3esiktas
21.Nisan.2008, 01:14
Edit .. (Yanlış anlama)

KaPaLı
21.Nisan.2008, 01:22
Osman bu konuda sana katılmam. Beşiktaş çok şanslı çünkü kolay kolay oyuncularını sakatlıktan kaybetmedi, yani öyle çoook geniş ve en iyi kadro diye birşey yok. Fenerbahçe lige başladı 11 oynattığı 2 oyuncusu yoktu. Lig içerisinde Edu - Alex - Lugano - Deivid - Emre - Selçuk - Gökhan Gönül - Semih - Volkan D. sürekli sakatlık geçirdi. Yine Galatasaray içinde aynı şey geçerli. Kewell - Lincoln - Servet - Emre - Uğur - Mehmet Topal vs vs vs. Beşiktaş benim hatırladığım Delgado'yu sadece sakatlığa verdi oda pek etkilemedi o aralar Delgado zaten çok kötüydü Tello çıktı piyasaya.

Tamam Beşiktaş iyi oynuyo rakiplerini baskı altına alıyo falan ama diğer takımlarında şanssızlık yaşamadıklarını söyleyenler kendilerini kandırıyolar sadece. Beceriksizlik değil bu aslında, çok oyuncu kaybetmenin sonucu oldu.

DisCo
21.Nisan.2008, 01:43
Sözü evirip çevirdin hemen saldırmaya başladın.

Tartışma üslubunuza dikkat edin. Ben sizin yapmış olduğunuz bir yorumu kendimce yorumladım. Sizde benim yorumumu değerlendirirken size gösterdiğim özende karşılık vermek zorundasınız. Bu hem benim beklentim hemde forum kurallarının gereğidir. Saldırma, sözü evirip çevirme gibi olmayan ve size karşı kullanılmayan şeyleri yazmamanızı rica ediyorum.

I3esiktas
21.Nisan.2008, 01:51
İsmail abi Bizim 1 adamımız sakatlansa orda oynıyacak en az 2 tane oyuncu bulunuyorsa Bu bence kadro zenginligine girer. + Beşiktaş'ın 1 avantajıda bir çok oyuncusu birden fazla mevkide oynıyabilir. Adamlar Stoper sıkıntısı çekerken Transfer döneminde Üstüne 1 Stoperine satıyorsa, Lugano ve edu sakatlanınca Yasin ve Can gibi tam oturmamış Stoperler bulunuyorsa, Orta sahadan Alex gidince Takım alt üst oluyorsa Bu kadronun Seviyesini belirler.

bjk_melo_151
21.Nisan.2008, 02:42
Tartışma üslubunuza dikkat edin. Ben sizin yapmış olduğunuz bir yorumu kendimce yorumladım. Sizde benim yorumumu değerlendirirken size gösterdiğim özende karşılık vermek zorundasınız. Bu hem benim beklentim hemde forum kurallarının gereğidir. Saldırma, sözü evirip çevirme gibi olmayan ve size karşı kullanılmayan şeyleri yazmamanızı rica ediyorum.
yanıtımı yazdım zaten ama imalı yazınla beni kışkırttın. Sert çıkışım bu yüzden.