Beşiktaş
Bursaspor
Beraberlik
Bursa son haftaLarda formda.. Ama bizde bir yoLa başkoyduk ve bu yoLda iLerLiyoruz. Bursaspordan çok daha iyi bir takımız, kazanacağımızı düşünüyorum..
Büyünün devam etmesi diLeği iLe.
Last edited by Aydin : 17.Nisan.2009 at 18:38
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
abi hep ilk adımı başkasından beklememeliyiz. Bursaspor'u eskiden beri severim. Bu olaylardan artık sıkıldım. 3 Büyüklerle Anadolu diye küçümsenen takımlar arasındaki " sosyal uçurum " kalkmalı. Herkes istediği maçı izlemeli istediği takımı tutmalı. Umarım iyi bir maç olur.
Last edited by Aydin : 17.Nisan.2009 at 18:38
Hayro abi öyle düşünce var Bursa tribünlerindeEğer bir olay çıkarsa Ankara'da öcünü alırız diye düşünüyorlar..
Maçta Bursa'nın hızlı oyuncularının iş yapacağını düşünüyorum. Sercan cezalı Rook- Tadeu veya Rook - Gökhan oynar büyük ihtimalle. Beşiktaş'ta Nobre tekrar dönecek sahalara sanırım. Takım olarak çok formda bir ekip zaten. Beraberlik gönlümden geçen skor..
Herşeye gebe bir maç. 2.yarının en formda 2 takımı belkide bu iki takım. Ertuğrul Sağlam'ın takımın başına geçmesi ile Bursaspor nasıl oynayacağını, ne yapacağını, ne yaptığını bilir oldu. Beşiktaş ise bu maçı kazanmak zorunda. Çünkü haftaya bize geliyorlar. Daha sonra F.Bahçe ile evinde oynayacak. Eğer kazanamaz ise şampiyonluk yolunda büyük yara alır. Ama ben Beşiktaş'ın kazanacağını düşünüyorum. 2-1 veya 1-0 olur skor tahminimce.
I'm back...
Kalan maçlar arasında en rahat kazanacağımız maç olarak görüyorum Ankaraspor maçıyla beraber.Hele ki İnönü'de puan kaybına hiç tahammül yok.
Sezon başında "İnönü'de en rahat kazanacağınız maç hangisi olur?" diye bir soru sorsalar düşünmeden Bursaspor maçı derim.Bu açıdan kazanacağımızdan eminim ve çok rahatım...
Ligin en formda takımıyız.2009'da mağlubiyet yüzü görmedik.Bursaspor'da ikinci yarı ile birlikte bir çıkış yakaladı.Bu maçta en etkili isimlerden biri olan Sercan yok.Savunmamızın pek zorlanacağını düşünmüyorum.Cezası biten Toraman'da dönüyor...
iLk adım atıLacaksa bu daha önce defaLarca kez konuşuLdu. Bursaspor atıcak iLk adımı. Bizim atıcak birşeyimiz yok. İLk seyirciyi sahasına aLmayan takım kim ? Bursaspor değiLmi ? Bu geLeneğide onLar bozucak o zaman![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Sivasspor maçı gibi çok fazla abartılırsa bu maçtada puan kaybederiz. Her hangi bir maç gibi sahaya çıkarlarsa puan kaybetmeyiz.
İşte yanıldığınız ve kandırıldığını nokta bu. Bursaspor'un tekrar Süper Lige çıktığı sezon 2006-2007 sezonu değil mi. O sezon bizim Beşiktaş ile ilk olarak 15. hafta İNÖNÜ'de karşılaştık ve o maçta bizim taraftarımız ALINMAMIŞTI. İlk kez seyirci götürmeme o maçta başladı.
Maçın ayrıntısına linkten bakabilirsin. . .
http://www.ligtv.com.tr/LigSonuclarF...x?l=2&s=6&h=15
Last edited by Aydin : 17.Nisan.2009 at 18:39
Olay seyircisiz oynamanın ilk nerede başladığı falan değil.Sonuçta o sezon Bursa'da gelmedi,bizde gitmedik.Yani iki taraf içinde aynı kural uygulandı.Bu sezon biz Bursa'ya gelemedik,Bursa'da buraya gelemez,bu kadar basit.Bir karar alınacaksa iki taraf içinde aynı olmalı bu karar.Biz gelseydik sizde gelirdiniz...
Bu arada Jimnastikmiş bilmemneymiş,istediğinizi deyin.Dengimiz olmadığınız için ne söyleseniz boş...
Bursaspordan En Az Bir Beraberlik Bekliyorum Eğer BJKnın Etkili Hücumcularını Durdururlarsa Yenilmezler Dostça Bir Mücadele Olsun
O zaman bu kurala ilk İnönüde başlandıysa bu kural yine ilk olarak İnönü'de bozulacaktır.
Zaten bu saatten sonra hiçbir taraftar grubunun maça gitmek isteyeceğini zannetmiyorum.
Bursadaki maçtan sonra bir nebze de olsun yumuşayan hava Demirören'in açıklamaları var.
Ancak bunun üzerine sırf Fenerbahçe maçı için taraftar almamak. Koskoca ABD Başkanı'nı koruyup 1500 taraftarı o tribüne almamak İstanbul Emniyeti'ne yakışmadı.Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, ''Bursaspor misafirperverliğin en güzel örneğini gösterdi'' dedi.
Demirören, maçın ardından gazetecilere açıklama yapmadan önce, Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı'nın yanına gelmesini bekledi. Sözlerine Bursa emniyeti, yeşil-beyazlı taraftarlar ve Bursaspor yönetimine teşekkür ederek başlayan Demirören, ''Bursaspor misafirperverliğin en güzel örneğini gösterdi. Bursasporlu taraftarlar da sadece takımlarını desteklediler. Medeni Bursaspor taraftarına da bu çok yakıştı. İnşallah, İstanbul'daki maç da hem Bursaspor taraftarını hem Bursaspor yönetimini, İnönü'de ağırlamaktan mutluluk duyacağız. Kötü günleri unutup, hep beraber iyi günlere gideceğiz'' şeklinde konuştu.
Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı da maçın teknik olarak değil, yaşanan dostluk açısından değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.
Yazıcı, Bursasporlu taraftarların, sadece kendi takımlarını desteklediklerini, rakip takımla uğraşmadıklarını dile getirerek, ''Tribünler çok güzeldi, centilmenlik vardı. Bence bu her şeyden önemli'' dedi.
Beşiktaş yöneticisi Kenan Öner'in maç çıkışı, ''Ligin ikinci yarısında Bursaspor taraftarlarını İstanbul'da ağırlamaktan mutluluk duyarız'' şeklinde açıklama yaptığının hatırlatılması üzerine Yazıcı, ''Kendisine çok teşekkür ediyorum. Ama bu sadece söylemlerle olmaz. Medya, taraftar grupları ve yöneticiler, bu konuda istekli olmalı. Kalıcı barış sağlanmalı'' diye konuştu.
Söyleyeceklerimi söyledim. Bu başlığın altına mesaj yazmayacağım forumun havasına yakışmıyor. Bursaspor'a başarılar. . .
Herkese kolay gelsin. . .
Ertuğrul hoca gönderdiler oda gitti bursada 1 malubiyet aldı sadece burdanda bir beraberlik çıkarırlarsa çok güzel olur.
Yukarıda bazı şeyleri bilmeden konuşmayın diyorsun kendin işkembeden atıyorsun.Alınan kararla F.Bahçe maçı ile bir alakası yok.Kararı başkan,yönetici vs. almıyor...
BURSALI TARAFTARLARIN GELMESİNİ İSTERDİK
Beşiktaş Kulübü yönetim kurulu üyesi Nedim Sarsmaz, hafta sonunda Bursaspor ile yapacakları maça rakip takım taraftarların da gelmesini istediklerini, ancak İl Spor Güvenlik Kurulu`nun aldığı karara saygı duymak zorunda olduklarını söyledi.
Beşiktaş Kulübü`nün efsane başkanlarından Hakkı Yeten`in ölümünün 20. yılında Zincirlikuyu Mezarlığı`nda gerçekleştirilen anma töreninin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sarsmaz, başkan Yıldırım Demirören`in de Bursasporlu taraftarlarının maça gelmesini çok istediğini ifade ederek, ``Biz de istiyorduk. Ancak İl Spor Güvenlik Kurulu`nun aldığı bir karar var. Mecburen buna uyacağız. Bursaspor ile deplasmanda yaptığımız maçta iki kulüp yöneticileri olarak yemekte biraraya gelmiştik. Bu yemek dostluk havası içinde geçmişti. Biz de Bursasporlu taraftarların gelmesini çok istiyorduk. Ancak İl Spor Güvenlik Kurulu`nun aldığı karara uymak durumundayız`` dedi.
Şampiyonluk mücadelesi konusundaki soruları yanıtlayan Sarsmaz, ``Bütün
maçlarımız final niteliğinde geçecek. Beşiktaş gibi oynarsak hepsini kazanırız`` diye konuştu.
Bursa Avrupa Ligine gitmeyi gerçekten istiyorsa bu maçtan puan ya da puanlar koparması gerekiyor.Berabere biteceğini düşünüyorum bu maçın.
Mutlak kazanmamız gereken bir maç.
Siyah-Beyazlılarımıza başarılar...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Nedir bu Beşiktaşlıların , Bursalıları sürekli aşagılaması yok dengimiz degilsiniz, küçüklügünüz belli ediyorsnuz falan filan , bu cümleleriniz hatırlatırım .
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Alican peki , Bursaspor'un derdi neden Beşiktaş ? Neden Fenerbahçe veya Galatasaray değil ?
Üzerimizden prim yapılmasın mümkünse.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bursaspor gibi Beşiktaş'ın yanına yaklaşamayacak(tarihi,geçmişi,başarıları,potansiye li,adı,taraftarı) bir takım Beşiktaş'la dalga geçmeye çalışıyorsa bende bunun yanlış olduğunu kendilerine pekala "dengimiz değilsiniz" cümlesiyle anlatabilirim...
Bjk'nin saha ve seyirci avantaji ve Sercan'in olmamasi onlari favori yapiyor.Ama Bursa'nin surpriz yapma ihtimalide yok degil ..
Bursaspor taraftarının stat'a alınması beklenemezdi zaten, bazı arkadaşlar diyordu Demirören söz verdi Bursalı taraftar stat'a gidecek falanfilan intermilan.
Demirören'in sözüne inanmayın demiştim, ben başkan olduğum sürece Mustafa Denizli bu takıma adım atamaz demişti iyiki de atamadı yani adam Beşiktaş'ı şampiyonluğa taşıyacak belkide. nitekim bursa taraftarı alınmıyor stat'a. Bu artık böyle gider, ne bjk taraftarı bursaya gelir, ne de bursa taraftarı inönüye gider.
maça gelirsek, bursanın en az 1 puan alacağını düşünüyorum. şampiyonluk yolunda beşiktaşa darbe atarak anadoludan şampiyon çıkması ümidiyle. başarılar.
Şaka gibi ya.Hala Yıldırım Demirören diyorsunuz...
Kararı başkan ve ya yönetici vermiyor.Yıldırım Demirören ilk maçtaki yemekten sonra ikinci yarıda Bursa seyircisinin gelmesini istiyoruz demişti.Buda temenniden öteye gidemez zaten.Çünkü kararı İl Spor Güvenlik Kurulu veriyor.Keza bu Güvenlik Kurulu toplantısında Beşiktaş yönetimi Bursalıların gelmesinden yana bir tavır sergilemiştir,ancak kurul Bursa taraftarının gelmemesi yönünde karar almıştır.Bu kadar basit.Bunu anlamak zor olmasa gerek.Ayrıca Bursa taraftarının gelmemesi çok garip bir sonuç değil.Biz ilk yarıda gelmedik doğal olarak Bursa taraftarı gelseydi garip olurdu...
Artık bunu konuşmanın mantığı yok.Maçı konuşalım...
Maçı teknik açıdan tarıştımak isteyen varsa lütfen buyursun. ama fanatikliğiniz forum kurallarının önüne geçmesin lütfen. Bursasporlular ve Beşiktaşlılar arasındaki husumete dair olumlu birşeyler, barışçıl adımlar atmak istiyorsanız lütfen buyrun. ama ortamı gerecek mesajlar atmak istiyorsanız bir sürü taraftar sitesi mevcut. lütfen oraya yazın mesajlarınızı.
Rica ediyorum maçı tartışalım.
Maçın 16. Dakikasında bursalılar büyük birşey yapacakmış diye duydumMaç berabere bitecek. Eğer berabere biterse açıklamayı yaparım : )
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
İşte o yüzden bursalılar beşiktaş tarafına girecek(miş)
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Konya Maçıda Berabere Bitti Artık Tek Umut Bursa
Saldır Bursa Anadolu İçin Avrupa Kupası Hayalin İçin