Log in

View Full Version : İstanbul BŞB - Galatasaray [ TSL 28. Hafta ]

goosfraba
15.Nisan.2008, 18:54
http://i0904.hizliresim.com/2009/4/16/1076.jpg (http://urlal.com/fmq)

Aşk-ı Şehir
15.Nisan.2008, 20:45
Geçtiğimiz hafta oynanan derbi sonrası Galatasaray'da moraller bozuk. İstanbul Büyükşehir Belediyespor ise üst sıralardaki takımları her zaman zorlamıştır. Galatasaray'da eksik çok ama ne olursa olsun kazanacaktır Galatasaray...

bugra 1905
16.Nisan.2008, 00:26
Belediyenin Trabzona Yaptığı Gibi Bir Beraberlik Koparacağını Düşünüyorum

uAburak89
16.Nisan.2008, 02:41
Kazanmaktan başka çaremiz yok. Kazanır mıyız ? Hiç sanmıyorum..

GodfatheR
16.Nisan.2008, 04:51
Olimpiyat stadında oynanan her maç zor olur.:) Bu yüzden ben beraberlik bekliyorum.

Cengo
16.Nisan.2008, 05:02
Olimpiyat stadında oynanan her maç zor olur.:) Bu yüzden ben beraberlik bekliyorum.

Hava rüzgarlı ise hele hiç oynanmıyor, rezalet oluyor.

Addolorato
16.Nisan.2008, 05:05
Artık lig bitmiş bu saatten sonra kazansakta kazanmasakta farketmez nasılsa şampiyon olamayacağız çok eksigimiz var bu maçta yaşanacak olası bir puan kaybı ile avrupada zora girer.

LaigLeNoiR
16.Nisan.2008, 06:18
İstanbul Bşb'nin kazanacağını düşünüyorum.Bu hafta G.Saray ve F.Bahçe puan alamayacak ve lige havlu atacaklar.

SAİT71
16.Nisan.2008, 11:14
Bende Belediye yaralı ve şokta olan Galatasaray'ı devirir diyorum. Zaten ters bir takım. Bu fırsatı değerlendirir...

DisCo
18.Nisan.2008, 18:04
Aslında Galatasaray hala şampiyonluk yarışının içerisinde. Tek dezavantajı takımın bunu unutmuş olmasıdır. Beşiktaş bu hafta yener yada yenilir ancak Sivasspor'la puan farkını indirmek için ele geçmeyecek bir hafta içerisindeyiz. Sivasspor puan kaybettiği haftada kupa maçına çıkacak. Yener yada yenilir farketmez ama hafta sonu Trabzonspor maçını mutlaka etkileyecektir. Yine düşündüğümüzde rakiplerimizin birbirleriyle maçı olduğu gibi Galatasaray ile maçlarıda var. Nasıl ki rakiplerimiz bizi yenmek zorundalarsa aynı oranda şampiyon olmak istiyorsak bizde yenmeliyiz. Önde giden takımların mutlaka avantajı var. Geriden gelmek ise her zaman daha hayırlıdır. İşte şampiyonluğun yolu bu kadar basit. Defalarca teptik artık tepmeyelim.

Baştada dediğim gibi inanç gittiği için şampiyonluk hayal duruyor. Biri işleri yoluna sokarsa sürpriz olur demiyorum. Galatasaray şampiyon olur.

I3esiktas
18.Nisan.2008, 19:21
Galatasaray ve Fenerbahçe yine Aynı puanda kalmaya devam ederler. Belediye Bu maçtan 3 puan alır gibi geliyor.

scar face
18.Nisan.2008, 19:23
İkitelli'nin o harika rüzgarıyla(!) Belediye kazanır diyorum...

Alicanfmfan
18.Nisan.2008, 19:51
Fenerbahçe kaybetti ya kazanmak olmaz , umarım yanılırım , solda Volkan oynamasında kim oynarsa oynasın.

nerazzuri
18.Nisan.2008, 20:05
Zamanında Carlos'la kıyaslanan Volkan'a yapılan yorumlara bakın siz. :)

Gönlüm Belediye'den yana.

RaSenGan
18.Nisan.2008, 20:25
Rahat alırız bu maçı.Olimpiyat'ın rüzgarı falan etkilemez bizi.Adam gibi çıkıp oynarız maçı da alırız.3-0 bence (:

Deniz
18.Nisan.2008, 20:38
Rakiplerimizi puan kaybettiği haftada galibiyet çıkartmalıyız. Mutlak galibiyet, beraberlik falan işimize yaramaz.

Fenerbahçe'nin kaybettiği hafta galibiyet alamıyoruz hiç. Tek korkum bu sanırım.

Şampiyonluk şansımız hala duruyor. Yeter ki kayıpsız, düzenli, hırslı oynayalım.

İstanbul BŞB ile aramızdaki kalite farkı belli. Yeter ki içimizde hırsla oynayalım. Bu farkı ortaya çıkaracak şey budur.

Galibiyet alırız diye düşünüyorum.

nekop
18.Nisan.2008, 22:01
İBB büyük takımlara karşı oldukça etkili oynuyor.Bu maçtada bunu yapıp en azından 1 puan alacaklardır.İçimden bir ses 1-1 biteceğini söylüyor.

Cengo
18.Nisan.2008, 22:35
Fener'in kaybettiği hafta Galatasaray da kaybeder gerçeği yine değişmez diyorum ben :8

Emurafu
18.Nisan.2008, 22:35
Vay be semih onbirde..Semih için büyük sans..

Onbirler Belli Oldu !!

İSTANBUL BŞB: Mehmet Ali, Marcin, Efe, Cesario, Zeki, Barbosa, Tjikuzu, Gökhan, Erman, İbrahim, Bebbe

GALATASARAY: Sanctis, Serkan Kurtuluş, Emre Güngör, Semih Kaya, Hakan, Barış, M. Topal, Ayhan, Kewell, Lincoln, Baros

PesimiSTyLa
18.Nisan.2008, 22:37
De Danctis
Serkan Kurtuluş -Semih -Emre Güngör -Hakan
Barış -Ayhan -Mehmet Topal- Kewell
Lincoln
Baros

Çıkabilecek en iyi kadro cıkmış. Bu macı kazanacagız.

Alicanfmfan
18.Nisan.2008, 22:38
En dogru karar , bunu başında vermeliydi Bülent hoca.

Bordo61Mavi
18.Nisan.2008, 22:42
CimBom alir maci. Kadro nun kalitesi ile ama Bulent Korkmazin bu takimin basinda bi isi yok

Cengo
18.Nisan.2008, 22:46
En dogru karar , bunu başında vermeliydi Bülent hoca.

Gs öyle kritik maçlar oynadı ki en ufak hatada Semih çok yıpratılırdı, Can Arat'ın başına gelenleri unutmamak lazım.

H.Balta'ya eleştiri kaldırılır ama Semih bir daha şans bulamazdı, bulursa t.direktörün kellesi olurdu.

Biz o anlayışa sahip olabilecek kadar çaba gösteren bir toplu değiliz.

scar face
18.Nisan.2008, 22:47
Aynen katılıyorum Semihi hem Türk futbolu hem de Galatasaray kaybederdi...

Alicanfmfan
18.Nisan.2008, 22:48
Gs öyle kritik maçlar oynadı ki en ufak hatada Semih çok yıpratılırdı, Can Arat'ın başına gelenleri unutmamak lazım.

H.Balta'ya eleştiri kaldırılır ama Semih bir daha şans bulamazdı, bulursa t.direktörün kellesi olurdu.

Can ile Semih'i kıyaslaman çok komik , Semih'in peşinde bir çok dünya kulübü vardı.

Ayrıca her futbolcu hata yapabilir , Yaparsada Semih yapsın .

CeSC FaBReGaS
18.Nisan.2008, 22:53
Semih'in yanında bazı genç futbolculara en azından az zaman verilerek şans tanınmalı bence bu sezon.Bu maçı 1-0 veya 2-0 kazanacağımızı düşünüyorum.

Cengo
18.Nisan.2008, 23:02
Can ile Semih'i kıyaslaman çok komik , Semih'in peşinde bir çok dünya kulübü vardı.

Ayrıca her futbolcu hata yapabilir , Yaparsada Semih yapsın .

Bir çok dünya kulübü vardı?
Gerçekten teklif gelirse hiçbir oyuncu durmaz, Chelsea-Arsenal vs.. altyapılarına girmek hiç o kadar kolay değil.Galatasaray da izin verir zaten gitmek isteyene.

Can o kadar kötü değildi, Can ile Semih'i kıyaslamakda yanlış yok, zaman Can'ı geriye taşıdı sadece.Semih fizik olarak Süper Lig seviyesine göre pek yeterli sayılmaz.

Alicanfmfan
18.Nisan.2008, 23:04
Tamam , herşeyi sen biliyorsun :)

Alicanfmfan
18.Nisan.2008, 23:34
Etkili başladık , Emre Güngör hafif bir sakatlık geçirdi galiba tedavisi yapılyordu.

tarikko
18.Nisan.2008, 23:37
Emre devam edemiyor Volkan oyunda ..

Alicanfmfan
18.Nisan.2008, 23:38
Emren Güngör çıktı , Volkan Yaman girdi , bu kadar şansızlık yeter ya.

Alicanfmfan
18.Nisan.2008, 23:42
Tjikuzu başladı tekmelere.

tarikko
18.Nisan.2008, 23:45
Galatasaray oyun kurmakta zorlanıyor.

Alicanfmfan
18.Nisan.2008, 23:50
İ.B.B maden buldu sol kanattan geliyorlar serkan pasif kalıyor.

Alicanfmfan
19.Nisan.2008, 00:05
Hüseyin Göçek başladı :)

Alicanfmfan
19.Nisan.2008, 00:16
Galatasaray'ın ne oynadıgı belli degil , igrenç bir ilk yarıydı , umarım 2.yarıda gol ve goller atıp kritik 3 puanı kaparız.

El Comandante
19.Nisan.2008, 00:20
Bu kadar ruhsuz olunmaz ki. Bari Sampiyonlar Ligi icin mücadele edin yahu.
Böyle giderse gol yeriz, maci da kaybederiz...

PesimiSTyLa
19.Nisan.2008, 00:21
Berbat bir ilk yarı. Ne bi pozisyon var ne bi atak. ya 0-0 biter yada 2 takımdan biri 1-0 kazanır.

Emrenin adelesi zorlanmış yine. Semih defansta kritik müdaheleler yaptı iyi görünüyor. Lincoln oynamıyor. Önünden gecen topa koşayım demiyor. Ardayı arıyoruz. Sag kanat sıfır. Ne barış ne arkadaki serkan bindirme yapiyor. Solda Kewell cabalıyor ama tek basına da nereye kadar. 2. yarı düzelmeliyiz yoksa yine bize hüsran.

Cengo
19.Nisan.2008, 00:26
Bu kadar ruhsuz olunmaz ki. Bari Sampiyonlar Ligi icin mücadele edin yahu.
Böyle giderse gol yeriz, maci da kaybederiz...

Ben anlamıyorum ki, niye Gs da Fb de hemen bırakır ligi, vazgeçer, umutları tükenir.

Dün maçtan farkı yok, pas yapamadılar, rakip pas yaptırmadı, orta saha dan dun geçti, süre bitti, hırs hiç yok, ligi bırakmışlar, tatil başlamış.

Alicanfmfan
19.Nisan.2008, 00:32
Lincoln yine hanımevladı gibi oynuyor.

batuhanry
19.Nisan.2008, 00:40
Hiç 3 puana ihtiyacımız yok sanki.. Şampiyonluğumuz kesin gibi.. Çok kötü bir yoldayız, sonumuz hayrolsun.

Edit : Serkan Kurtuluş çıktı. Nonda girdi.

tarikko
19.Nisan.2008, 00:42
Nonda oyunda Serkan kenarda ..

Alicanfmfan
19.Nisan.2008, 00:42
Hele Şükür Serkan çıktı yahu , Nonda oyunda Barıs sag beke geçicek galiba.

bugra 1905
19.Nisan.2008, 00:43
Lincoln yine hanımevladı gibi oynuyor.
:D İllahi Alican Gülmekten Kopardın Beni
Lincoln Gerçekten Berbat Takım Berbat Gerçi Bakalım 2.Yarı Ne Gösterecek

batuhanry
19.Nisan.2008, 00:46
Ovvv, de Sanctis..

tarikko
19.Nisan.2008, 00:47
De Santcis neler çıkardı be :D

Alicanfmfan
19.Nisan.2008, 00:48
de Sanctis mükemmel çıkardı

-Haydi shabani haydi shabani :D

Deniz
19.Nisan.2008, 00:48
Şans melekleri gitmeyin sakın.

tarikko
19.Nisan.2008, 00:51
Gs attı BAROS

batuhanry
19.Nisan.2008, 00:51
Gol ya :) Nonda' nın pasında golü Baros attı.

Alicanfmfan
19.Nisan.2008, 00:52
Goll , Golün mimarı :Nonda

batuhanry
19.Nisan.2008, 01:06
Baros çıkıyor, Yaser giriyor...

garydelgadov
19.Nisan.2008, 01:12
GaLatasarayın maçı kazanmasını,son haftaya kadar şampiyonLar Ligi ümitLerini sürdürmesini istiyorum.Çünkü oLası bir durumda Gs son hafta Sivasa yatabiLir.(:

uAburak89
19.Nisan.2008, 01:16
GaLatasarayın maçı kazanmasını,son haftaya kadar şampiyonLar Ligi ümitLerini sürdürmesini istiyorum.Çünkü oLası bir durumda Gs son hafta Sivasa yatabiLir.(:

Öyle bir şey asla olmaz ! Bir kaç sene önce, herkes son hafta Trabzon'a yatacak diyordu. Yendik geçtik. Biz şampiyon olamadıktan sonra, kimin olduğunun önemi yok.. Bu maçı alırsak, akşamda Bjk'nin puan kaybı ile, haftayı karlı kapatacağız...

bugra 1905
19.Nisan.2008, 01:18
Afedersin Ama Neyki Yatıyor Bu Merak Etme Biz Kendi Emeğimizle Yeneriz :)

batuhanry
19.Nisan.2008, 01:19
Oh be bitti... Kazandık.

Alicanfmfan
19.Nisan.2008, 01:21

Bu kelime çok komik , Galatasaray kimseye yatmaz ,

uAburak89
19.Nisan.2008, 01:24
Puan farkı Sivasla 6, Beşiktaş'ın puan kaybedeceğini düşünüyorum. Onlarlada fark 5 yada 7 olacak en fazla. Hem Sivas ile, hem de Beşiktaş ile maçımız var. Kalan 4 maç Ankara takımları ile. En kolay fikstür Galatasaray'ın, bir sonraki maçı da içerde kazanırsak, ilk iki neden olmasın ki ? Sivas'a mı yatacağız ? Peh...

Nocna Mora
19.Nisan.2008, 01:25
Semih kumaşıının kaliteli olduğunu gösterdi tam anlamıyla süperdi.
Lincoln çok kötüydü
Kewell fizik olarak oyundan erken düştü
Nonda, Ümit Karan'ın bu takımda neden oynamaması gerektiğini gösterdi
Volkan Yaman yine ünlü beliyle hareketler yaptı!

maç bu işte

Alicanfmfan
19.Nisan.2008, 01:26
Galatasaray maçı kazandı ayriyetten Semih Kaya'yı da kazandı çok güzel oynadı helal olsun aslanımıza

Trabzonspor
19.Nisan.2008, 01:28
Beşiktaş puan verirse gs 51 oldu sanırım onlarda potaya girmiş oluyıor.Beledeiyede düşsün artık ya işleri yok bu ligde.

PesimiSTyLa
19.Nisan.2008, 01:29
Teşekkürler Nonda. Maca girdi takım uyandı.
Semih gercekten cok iyi oynadı. Ona da helal olsun.
De Sanctis in kurtarışı kırılma anı oldu. Bu arada duran toplarda Sanctisin arkadaslarını uyarışı bitiriyor beni :D "Bravo Hakan", "Şabani, şabani" :n:

Lucas Neill
19.Nisan.2008, 01:29
Lincoln ölüp bitti koşamıyo hala oynatıyo hoca orta saha düştü Kewell falan yoruldu çıkarmıyo Bülent Korkmaz bence biraz daha başka takımlarda hocalık yapmalı yetişmeli sonra GS'ye gelmeli...İlk yarı ne oynadığımız belli değil pozisyon üretemiyoruz İbb frikiklerinin hepsi tehlike yaratıyo bu takım nası ant yapıyo veya antrenmanda ne yapıyo anlamıyorum...Emre Güngör madem sakat niye riske ediyosun yine 1-2 ay sakatlanırsa yazık adama...Semih bikaç hata dışında iyiydi ilerisi için umut veriyo tebrikler valla adam benle yaşıt Gs'de top oynuyo:D

Alicanfmfan
19.Nisan.2008, 01:30
Lincoln ölüp bitti koşamıyo hala oynatıyo hoca orta saha düştü Kewell falan yoruldu çıkarmıyo Bülent Korkmaz bence biraz daha başka takımlarda hocalık yapmalı yetişmeli sonra GS'ye gelmeli...İlk yarı ne oynadığımız belli değil pozisyon üretemiyoruz İbb frikiklerinin hepsi tehlike yaratıyo bu takım nası ant yapıyo veya antrenmanda ne yapıyo anlamıyorum...Emre Güngör madem sakat niye riske ediyosun yine 1-2 ay sakatlanırsa yazık adama...Semih bikaç hata dışında iyiydi ilerisi için umut veriyo tebrikler valla adam benle yaşıt Gs'de yop oynuyo:D

Oynatsa suç , oynatmasa suc :icon_biggrin:

PesimiSTyLa
19.Nisan.2008, 01:31
Bu arada son dakikada Kewell'a yapıln harekette net penaltıydı. Kazandık ya konuşulmaz bunlar.

uAburak89
19.Nisan.2008, 01:32
Bu arada son dakikada Kewell'a yapıln harekette net penaltıydı. Kazandık ya konuşulmaz bunlar.

Aslında kaybedince de konuşmanın manası yok, konuş konuş dur. Çenemiz elimiz yoruluyor da ne oluyor, sonuç değişiyor mu ? Çok çok bariz bir hata olursa, yada geri dönülebilecek bir şey olsa -kırmızı kartın iptali gibi- konuşmak işe yarıyor. Yoksa hep boşa..

El Comandante
19.Nisan.2008, 01:33
De Sanctis, Semih Kaya, Hakan Balta, Kewell ve sonradan girmesine ragmen Nonda. Bunlarin disindakiler rezil oynadilar, Baros vasatti. Golünü atti ama cok top kaybetti. Fazla begenmedim Baros'u acikcasi. Ayhan Akman bu macta bu sene oynadigi en kötü futbolu oynadi. Lincoln zaten bitmis.
Arda Turan'i aradik bu macta. Kanatlardan dogru dürüst gelemedik. Kewell sol kanadi tek basina kullanmaya calisti, gayreti takdire sayandi. Bu adamdaki futbol zekasi üst düzey.

Semih Kaya büyük gelecek vaadediyor. 18 yasinda olmasina ragmen bu kadar sogukkanli bir stoper az gördüm ben. Kademeler de cok basarili, toplara bam güm vurmak yerine tek pas oynuyor. Cok begendim kendisini.

Netice de kötü oynadigimiz bir macta 3 puan kazandik. Kazanmak tabi ki güzel ama oynanan futboldan hic memnun degilim. Umarim toparlanir takim bu alinan galibiyetle.

DisCo
19.Nisan.2008, 01:40
Kewell'ın son dakikada ki pozisyonu penaltı mı tartışılır. Ben olsam vermezdim. Ancak yine Kewell bir pozisyonda toğu göğsüne alacakken oyuncunun elle teması var. %100 penaltıydı ve hakem nasıl vermedi anlamadım. Tabi Santics'in boşa çıkarak Bebe'yi düşürmeside tartışılır.

tarikko
19.Nisan.2008, 01:51
Semih gerçekten çok iyiydi bugün gelecek vaad ediyor..

Lucas Neill
19.Nisan.2008, 01:55
Oynatsa suç , oynatmasa suc :icon_biggrin:

Yaw oynatsın ama adam koşamıyo artık yoruldu çıkar, ceza verir gibi oynatıyo:D

tarikko
19.Nisan.2008, 02:02
-“ÜZERİMİZDE GERGİNLİK VARDI”-

Zor oldu tabi ki. Yukarıdan kopmamak için bu maçı kazanmamız gerekiyordu. Üzerimizde bir stres ve gerginlik vardı. Önemli olan 3 puandı ve aldık. Arka arkaya maç kazandığımız zaman kendimize geleceğiz. Bu sene maalesef hem sakat hem cezalı oyuncularımız üst üste geldi. Bu bir mazeret değil. Bunlardan bir örnek de Semih. Onu hazırladık yavaş yavaş. Hislerimizde de yanılmadığımızı görüyoruz. Şu an ben memnunum kendisinden. Bu stresli ortamda oynaması önemliydi. Takıma katkısından çok memnunum. Ona da çok teşekkür ediyorum.

-“EMRE GÜNGÖR’ÜN DURUMU CİDDİ”-

Bir kısmetsizlik var ama. Emre Güngör oynayabilecek durumdaydı. Onun sakatlanmasına çok üzüldüm. Emre Güngör’ün durumu büyük ihtimalle ciddi daha net değil ama. Sonuna kadar şampiyonluğu kovalayacağız. Biz kazandıkça daha da iyi oynayacağız. Kazandıkça rakiplerimiz daha tedirgin olacak. Bu kadar eksik ve cezalıya rağmen oynayanlar ellerinden gelenin en iyisini yaptılar. Bizim düşüncemiz her maça final havasında çıkıp her maçı kazanmak. Lincoln de oynadıkça daha iyi oluyor. Bu takıma daha fazla katkı sağlayacaktır.

Maraton

Aydin
19.Nisan.2008, 02:07

Bence alakası yok. Gerçi ayaklarına bakmadım pozisyonda. Ayaktan taksaydı da öyle düşmezdi. Kewell kendini çok net bir şekilde yere attı. Hakem sarı kart vermeliydi bence.

PesimiSTyLa
19.Nisan.2008, 02:20
Eliyle net bir sekilde göğüs kısmından cekiyor bence.

El Barto
19.Nisan.2008, 02:37
İBB bu maçı kaybetti ya düşsünler artık. Bir takım bu kadar mı korkar yahu? Galatasaray'ın hali yok, defansı berbat, sağ taraf işlemiyor ama İBB'li oyuncular yarı sahayı geçmeye korktular resmen.

Kewell'ın pozisyonu penaltıysa artık bırakalım hiçbirşey konuşmayalım biz yahu. Bariz bıraktı kendini normalde sarı kart çıkması gerekirdi hakem hatalıysa penaltı vermemekte değil hatası kart çıkarmamakta.

King_91
19.Nisan.2008, 03:12
maçı izleyemedim ama anlaşılan kötü oynamışız . sonunda semih oynamış . onu kazanmamız iyi oldu . nonda da haftalar sonra işe yarayan şeyler yapmış . onun toparlanması lincoln'un ve ümit'in yokluğunda çok işimize yarar çift forvete dönebiliriz . böyle eksik bir maçta kazanmamız sevindirici . umarım herşey daha iyi olur .

Maksic
19.Nisan.2008, 03:28
Maçtan yeni geliyorum şuan Olimpiyat Stadı gerçekten felaket o verilen paralara yazık..Maç öyle heyecanlı bir maç değildi diyebilirim Nonda girdikten sonra baya iyi iş yaptı Nonda'nın haftalar sonra dönüşü oldu.Semih'in kumaşı iyi biraz panik yapıyor paslarda ama alışacakdır.Ama şampiyonluk bu oyunla gelmez bunuda söyleyeyim..