İBB
Galatasaray
Beraberlik
Geçtiğimiz hafta oynanan derbi sonrası Galatasaray'da moraller bozuk. İstanbul Büyükşehir Belediyespor ise üst sıralardaki takımları her zaman zorlamıştır. Galatasaray'da eksik çok ama ne olursa olsun kazanacaktır Galatasaray...
I'm back...
Belediyenin Trabzona Yaptığı Gibi Bir Beraberlik Koparacağını Düşünüyorum
Kazanmaktan başka çaremiz yok. Kazanır mıyız ? Hiç sanmıyorum..
Olimpiyat stadında oynanan her maç zor olur.Bu yüzden ben beraberlik bekliyorum.
Artık lig bitmiş bu saatten sonra kazansakta kazanmasakta farketmez nasılsa şampiyon olamayacağız çok eksigimiz var bu maçta yaşanacak olası bir puan kaybı ile avrupada zora girer.
İstanbul Bşb'nin kazanacağını düşünüyorum.Bu hafta G.Saray ve F.Bahçe puan alamayacak ve lige havlu atacaklar.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bende Belediye yaralı ve şokta olan Galatasaray'ı devirir diyorum. Zaten ters bir takım. Bu fırsatı değerlendirir...
Aslında Galatasaray hala şampiyonluk yarışının içerisinde. Tek dezavantajı takımın bunu unutmuş olmasıdır. Beşiktaş bu hafta yener yada yenilir ancak Sivasspor'la puan farkını indirmek için ele geçmeyecek bir hafta içerisindeyiz. Sivasspor puan kaybettiği haftada kupa maçına çıkacak. Yener yada yenilir farketmez ama hafta sonu Trabzonspor maçını mutlaka etkileyecektir. Yine düşündüğümüzde rakiplerimizin birbirleriyle maçı olduğu gibi Galatasaray ile maçlarıda var. Nasıl ki rakiplerimiz bizi yenmek zorundalarsa aynı oranda şampiyon olmak istiyorsak bizde yenmeliyiz. Önde giden takımların mutlaka avantajı var. Geriden gelmek ise her zaman daha hayırlıdır. İşte şampiyonluğun yolu bu kadar basit. Defalarca teptik artık tepmeyelim.
Baştada dediğim gibi inanç gittiği için şampiyonluk hayal duruyor. Biri işleri yoluna sokarsa sürpriz olur demiyorum. Galatasaray şampiyon olur.
Galatasaray ve Fenerbahçe yine Aynı puanda kalmaya devam ederler. Belediye Bu maçtan 3 puan alır gibi geliyor.
İkitelli'nin o harika rüzgarıyla(!) Belediye kazanır diyorum...
Fenerbahçe kaybetti ya kazanmak olmaz , umarım yanılırım , solda Volkan oynamasında kim oynarsa oynasın.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Zamanında Carlos'la kıyaslanan Volkan'a yapılan yorumlara bakın siz.
Gönlüm Belediye'den yana.
Rahat alırız bu maçı.Olimpiyat'ın rüzgarı falan etkilemez bizi.Adam gibi çıkıp oynarız maçı da alırız.3-0 bence (:
Rakiplerimizi puan kaybettiği haftada galibiyet çıkartmalıyız. Mutlak galibiyet, beraberlik falan işimize yaramaz.
Fenerbahçe'nin kaybettiği hafta galibiyet alamıyoruz hiç. Tek korkum bu sanırım.
Şampiyonluk şansımız hala duruyor. Yeter ki kayıpsız, düzenli, hırslı oynayalım.
İstanbul BŞB ile aramızdaki kalite farkı belli. Yeter ki içimizde hırsla oynayalım. Bu farkı ortaya çıkaracak şey budur.
Galibiyet alırız diye düşünüyorum.
İBB büyük takımlara karşı oldukça etkili oynuyor.Bu maçtada bunu yapıp en azından 1 puan alacaklardır.İçimden bir ses 1-1 biteceğini söylüyor.
Fener'in kaybettiği hafta Galatasaray da kaybeder gerçeği yine değişmez diyorum ben :8
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Vay be semih onbirde..Semih için büyük sans..
Onbirler Belli Oldu !!
İSTANBUL BŞB: Mehmet Ali, Marcin, Efe, Cesario, Zeki, Barbosa, Tjikuzu, Gökhan, Erman, İbrahim, Bebbe
GALATASARAY: Sanctis, Serkan Kurtuluş, Emre Güngör, Semih Kaya, Hakan, Barış, M. Topal, Ayhan, Kewell, Lincoln, Baros
De Danctis
Serkan Kurtuluş -Semih -Emre Güngör -Hakan
Barış -Ayhan -Mehmet Topal- Kewell
Lincoln
Baros
Çıkabilecek en iyi kadro cıkmış. Bu macı kazanacagız.
En dogru karar , bunu başında vermeliydi Bülent hoca.
CimBom alir maci. Kadro nun kalitesi ile ama Bulent Korkmazin bu takimin basinda bi isi yok
Gs öyle kritik maçlar oynadı ki en ufak hatada Semih çok yıpratılırdı, Can Arat'ın başına gelenleri unutmamak lazım.
H.Balta'ya eleştiri kaldırılır ama Semih bir daha şans bulamazdı, bulursa t.direktörün kellesi olurdu.
Biz o anlayışa sahip olabilecek kadar çaba gösteren bir toplu değiliz.
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Aynen katılıyorum Semihi hem Türk futbolu hem de Galatasaray kaybederdi...
Semih'in yanında bazı genç futbolculara en azından az zaman verilerek şans tanınmalı bence bu sezon.Bu maçı 1-0 veya 2-0 kazanacağımızı düşünüyorum.
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Bir çok dünya kulübü vardı?
Gerçekten teklif gelirse hiçbir oyuncu durmaz, Chelsea-Arsenal vs.. altyapılarına girmek hiç o kadar kolay değil.Galatasaray da izin verir zaten gitmek isteyene.
Can o kadar kötü değildi, Can ile Semih'i kıyaslamakda yanlış yok, zaman Can'ı geriye taşıdı sadece.Semih fizik olarak Süper Lig seviyesine göre pek yeterli sayılmaz.
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Tamam , herşeyi sen biliyorsun![]()
Etkili başladık , Emre Güngör hafif bir sakatlık geçirdi galiba tedavisi yapılyordu.
Emre devam edemiyor Volkan oyunda ..