Log in

View Full Version : Konyaspor - Sivasspor [ TSL 28. Hafta ]

goosfraba
15.Nisan.2008, 18:55
http://i0904.hizliresim.com/2009/4/16/1079.jpg (http://urlal.com/fmq)

Aşk-ı Şehir
15.Nisan.2008, 20:44
Ligin lideri Sivasspor iyi oynamadan kazanmaya devam ediyor. Bu maçtada kötü Konyaspor karşısında galibiyet alacaklarını düşünüyorum...

bugra 1905
16.Nisan.2008, 00:17
Artık Mehmetin Patlamasını Bekliyorum Bu Maçta Mehmet Yıldızdan Goller Bekliyorum Maç İçinse Konya Zor Bir Deplasmandır İnşallah 3 Puanla Çıkacağız

anilton
16.Nisan.2008, 00:22
Konyaspor istikrarsız grafiğine devam ediyor.Bir hafta kazanıyor iki hafta kaybediyor,iki hafta kazanıyor bir hafta berabere kalıyor...

Küme düşme hattının hemen üstündeler ve kendi evlerinde puan almak değil galip gelmek zorundalar.İyi bir kadroları var.Kadroları ile bulundukları yer çok orantısız.Galip gelmek zorunda olmalarından dolayı hücum futbolu oynayacaklardır.Buda Sivas'ın işine gelebilir belki.Ama ben Konyaspor'un yenilmeyeceğini düşünüyorum...

Trabzonspor
16.Nisan.2008, 00:26
Konya düşmemek istiyorsa burdan 3 puan almalıdır.Giray hoca buraları haketmiyor...

Cengo
16.Nisan.2008, 05:04
Sivas için inanılmaz kolay bir maç olur.

nekop
16.Nisan.2008, 08:47
Konya'nın kadrosu iyi olsada sezon başından beri takım olmayı başaramadılar.Sivasspor zaten çok iyi oynamasada 3 puan almayı başarabiliyor ki bu saatten sonrada ha tek atak yapıp maçı almışsın ha 90 dk atak yapıp almışsın pek farketmez.Önemli olan 3 puan bunuda bu maçta alacaklardır.

Bordo61Mavi
16.Nisan.2008, 09:24
sivas alacak maci ;) herzamanki gibi

El Comandante
18.Nisan.2008, 00:09
Sylla'nin Mustafa Er'ì sakatlamaya yönelik faulünü ( direk bilege daldi ), kartsiz gecistiren hakeme helal olsun.
Ama bu oyunla Konyaspor bu maci kaybetmez.

bugra 1905
18.Nisan.2008, 00:11
Çok Vasatız Ama İnşallah İkinci Yarı Toparlanırız

anilton
18.Nisan.2008, 00:20
Sylla'nin Mustafa Er'ì sakatlamaya yönelik faulünü ( direk bilege daldi ), kartsiz gecistiren hakeme helal olsun.
Ama bu oyunla Konyaspor bu maci kaybetmez.

Aynı Bünyamin Gezer Saraçoğlu'nda Cisse'nin üflemelerine kart çıkarıp oyundan atmıştı.Gülsem mi,ağlasam mı?

Sivas her topu dan dun ileri vuruyor.Daha çok isteyen,ısıran Konyaspor.Biri lider diğeri kümede kalma mücadelesi veriyor.Bilmeyen biri izlese tam tersi sanır heralde...

bugra 1905
18.Nisan.2008, 00:54
Bu Konyaya Bir Fobimiz Var Yenemiyoruz Deplasmanda İnşallah Bunu Bugün Kırarız İyi Yada Kötü Futbolla Artık Önemli Olan 3 Puan Saldır Sivassporum

bugra 1905
18.Nisan.2008, 01:11
Balili Nasıl Kaçırdın O Topu Nasıl

Rsa
18.Nisan.2008, 01:26
Maç 0-0 sona erdi.

bugra 1905
18.Nisan.2008, 01:26
Malesef Maç 0-0 Berabere Bitti Gerçekten Çok Kötü Oldu Ama Umutsuzluğa Düşmek Yok
İnşallah Bu Sene Şampiyon Anadoludan

Trabzonspor
18.Nisan.2008, 01:27
Ve maç bitti 0-0.Bu moral bozukluğuyla deplasmanda iyi oyun oynayan Trabzonsporumuzda Sivastan 3 puan aldığı zaman tekrar zirvenin ortağı oluruz.

tarikko
18.Nisan.2008, 01:28
Evt bjkye liderlik şansı doğdu bu hafta büyük ihtimalle de liderliğe oturacaklar

bugra 1905
18.Nisan.2008, 01:28
Ve maç bitti 0-0.Bu moral bozukluğuyla deplasmanda iyi oyun oynayan Trabzonsporumuzda Sivastan 3 puan aldığı zaman tekrar zirvenin ortağı oluruz.
Çok Eminsin Mustafa Abi Alırız Anahtarınızı:D

BaFraLı
18.Nisan.2008, 01:31
Bu kötü oldu Sivas için.

anilton
18.Nisan.2008, 01:37
Beklediğim gibi yenilmedi Konyaspor.Sahada futbol adına pekte iyi şeyler olduğunu söyleyemeyiz.İki takımda karambole gol atmanın peşindeydi.Önce gol yemeyelim,gol bulursakta buluruz felsefesi hakimdi sahada...

Sivasspor önemli bir avantajını kaybetti.Haftayada Trabzonspor ile oynayacaklar ve o maçıda kazanamayacaklarını düşünüyorum.Bence bu sonuçla Sivas bir hayli uzaklaştı şampiyonluktan...

BlackEagle19o3
18.Nisan.2008, 01:38
Bu maçtan itibaren Sivas'ta düşüş başlar; haftaya da Trabzon yendi mi , ligi hakettikleri gibi 5. bile bitirebilirler.Konya'nın net bir penaltısı da verilmemiş sanırım, şu an Konya'nın galibiyetini konuşuyor olabilirdik.

El Comandante
18.Nisan.2008, 01:46
Hakem Konyaspor aleyhine cok büyük hatalar yapti. Sylla'yi atmadi oyundan. Konyaspor'un net bir penaltisini vermedi.
Düzgün bir hakem yönetseydi maci, Konyaspor kazanirdi.

El Barto
18.Nisan.2008, 01:47
Bu beraberlik çok iyi oldu. Bursa'yı yenersek artık tutulmayız ;;)

TR.CaPTaiN
18.Nisan.2008, 01:48
Cihan'ın penaltı beklenen pozisyonunda el var, müdahaleden önce.

sertanbaba
18.Nisan.2008, 01:49
heyt be sivas kaybetti yarın bursayı yenelim koltuktayız.:D

anilton
18.Nisan.2008, 01:53
Cihan'ın pozisyonunun penaltı olduğunu söyleyemeyeceğim,daha öncesinde elle oynamada var gibi.Ama Sylla ve Sezer bugün oyundan atılmalıydılar.Sylla M.Er'e yaptığı hareketten direk,Sezer ise yaptığı 4 sarı kartlık hareketten atılmalıydı.Normalde çok kolay!!! sarı kart çıkaran Bünyamin Gezer bugün kart göstermemek için çabaladı...

Trabzonspor
18.Nisan.2008, 02:12
Sivas hafta içinde F.B ilede maç yapacak buda bizim için bir avantaj olacak.

LaigLeNoiR
18.Nisan.2008, 05:59
Malesef Maç 0-0 Berabere Bitti Gerçekten Çok Kötü Oldu Ama Umutsuzluğa Düşmek Yok
İnşallah Bu Sene Şampiyon Anadoludan

Anadoluyu bence arkaya almaya çalışmayın geçen haftalarda Trabzonspor'a laf atıyordunuz,Anadoludan başka şampiyon çıkmasın falan filan diye...

Bu beraberlik çekirgenin son sıçraması oldu :) Bundan böyle Sivasspor 3 hatta 4.lüğe düşebilir.

Bordo61Mavi
18.Nisan.2008, 09:21
Hakem Konyaspor aleyhine cok büyük hatalar yapti. Sylla'yi atmadi oyundan. Konyaspor'un net bir penaltisini vermedi.
Düzgün bir hakem yönetseydi maci, Konyaspor kazanirdi.

Iste Ali Zitouni ye kart veren hakemler nelere kart vermio :) Sivas yara aldi, haftaya cok zor mac olcak. Iyi oynayan kazansin

Redrum
18.Nisan.2008, 09:23
Bugün de gördük ki;
Can Tongo diyorsa doğrudur.

bugra 1905
18.Nisan.2008, 19:34
Anadoluyu bence arkaya almaya çalışmayın geçen haftalarda Trabzonspor'a laf atıyordunuz,Anadoludan başka şampiyon çıkmasın falan filan diye...

Bu beraberlik çekirgenin son sıçraması oldu :) Bundan böyle Sivasspor 3 hatta 4.lüğe düşebilir.
Murat Abi Git Bir TSnin Taraftar Sitesi Bak Onlar Ağza Alınmayacak Küfürler Ediyor Ben Açıkcası TSyi Anadoludan Saymıyorum Ayrıca Bize Düşmanlık Eden Onlar
Çekirgeyi Fenerbahçe Galatasaray Maçlarında Göreceğiz Patır Patır Dökülecek
Sivasta En Kötü 3.Olacak Bu Ligde

Trabzonspor
18.Nisan.2008, 20:59
Kim kime küfür ediyor anlamdım ben Buğra?Ayrıca TS uzaydan falanda biz mi bilmiyoruz?

bugra 1905
18.Nisan.2008, 21:04
Kim kime küfür ediyor anlamdım ben Buğra?Ayrıca TS uzaydan falanda biz mi bilmiyoruz?
Mustafa Abi TSnin Taraftar Sitesinde Hakkımızda Şerefsiz Kelimesinden Tut Bir Sürü Laf Var Bak Görürsün

nekop
18.Nisan.2008, 21:28
Mustafa Abi TSnin Taraftar Sitesinde Hakkımızda Şerefsiz Kelimesinden Tut Bir Sürü Laf Var Bak Görürsün

Evet Sivas'ın tüm forumlarıda formalarındaki beyaz gibi saf ve temiz zaten..

Deniz
18.Nisan.2008, 21:36
Bu olay Sivasspor, Trabzonspor için geçerli değil.. Hemen hemen rakip takımların forumlarında geçiyor.

Trabzonspor
18.Nisan.2008, 22:08

Serhat haklı Sivas'ın bizi çekememsi ve sürekli gereksiz gerginlikler yaratması taraftarları kızıdırıyor ayrıca ben takip ediyorum sürekli ve birkaç kişinin yaptığını genelleme yapamassın.Doğrudur bende sevmeme Sivası ama nedeni başkanınız ve o takımın teknik drektörüdür.

Cengo
18.Nisan.2008, 22:40
Bu maçtan itibaren Sivas'ta düşüş başlar; haftaya da Trabzon yendi mi , ligi hakettikleri gibi 5. bile bitirebilirler.Konya'nın net bir penaltısı da verilmemiş sanırım, şu an Konya'nın galibiyetini konuşuyor olabilirdik.

Bu şahsi kanaatten öte değildir.

Sivas genele göre kötü ama Konya'yı yenecek futbol oynadı, 2-3 gol pozisyonunu değerlendiremediler, berabere bitti.

5.lik demek Sivas'a hakaret olur, istedikleriniz ile gerçekler arasındaki anlayarak şahsi kanaatlerinizi yorum gibi yazmayın lütfen.

Sivas buraya kadar hakederek geldi, kimse Beşiktaş'a pranga vurmadı.
Eğer istiyorsanız sahada kazanırsınız, ötesi hiç hoş değil.

Bu beraberliğe rağmen Sivas'ın şampiyonluk şansını hâlâ çok yüksek görüyorum.

Bordo61Mavi
18.Nisan.2008, 22:47

Siz Antalya kumeye bagirdiniz Allah bilir bizlere ne diyorsunuz. Tabi ben gidip sizin forumlariniza bakip iyice icimdeki antipatiyi bugutmek istemiom. Cunku o baskaniniz ve teknik direktorunuz gecici

bugra 1905
18.Nisan.2008, 23:34
Yahu Kimin Ne Olduğunu Biliyoruz Biz Ama Emin Olun Hiç Bir Futbolcunuza Saldırmayacağız

Bordo61Mavi
18.Nisan.2008, 23:36
Yahu Kimin Ne Olduğunu Biliyoruz Biz Ama Emin Olun Hiç Bir Futbolcunuza Saldırmayacağız

Ha sizde emin olunki hic bi futbolcumuz hic bi taraftariniza vurmicak ozaman, hersey karsilikli dimi ama :)

bugra 1905
18.Nisan.2008, 23:38
Ha sizde emin olunki hic bi futbolcumuz hic bi taraftariniza vurmicak ozaman, hersey karsilikli dimi ama :)
Neyse Abi Uzatmayalım Ceza Almaya Değmez Bizim Size Artık Tek Sözümüz
Gelin Bekliyoruz

Bordo61Mavi
18.Nisan.2008, 23:42
Neyse Abi Uzatmayalım Ceza Almaya Değmez Bizim Size Artık Tek Sözümüz
Gelin Bekliyoruz

Ceza alincak bisey yokki :) Kufur veya birbirimiz kalbini kirmioz :)

Bekleyin gelioz ozaman bizimde tek sozumuz olsun

bugra 1905
18.Nisan.2008, 23:46
Ceza alincak bisey yokki :) Kufur veya birbirimiz kalbini kirmioz :)

Bekleyin gelioz ozaman bizimde tek sozumuz olsun
Öylede Maç Konya-Sivas Bizde Sivas-TSyi Konuşuyozya Ondan Dedim :)

bugra 1905
19.Nisan.2008, 05:15
Beşiktaş Bursa İle Berabere Kaldı Bu Bizim İçin İyi Oldu Artık Haftaya TSyi Yenmekten Başka Çare Yok
İnşallah Bu Sene Şampiyon Anadoludan(İç Anadoludan)

nekop
19.Nisan.2008, 08:09
Öylede Maç Konya-Sivas Bizde Sivas-TSyi Konuşuyozya Ondan Dedim :)

Beşiktaş Bursa İle Berabere Kaldı Bu Bizim İçin İyi Oldu Artık Haftaya TSyi Yenmekten Başka Çare Yok

Evet konu gerçekten Konyaspor-Sivasspor...muş.

Kayseri'in şampiyonluk iddaası yok Ankara takımlarının yok neden bu kadar olayı kasmak yerine İnşallah bu sene şampiyon Sivassporum olacak yazmıyorsunuz anlamıyorum.Sırf bizi tahrik etmek için yazıyorsun herhalde...

bugra 1905
19.Nisan.2008, 17:58
Evet konu gerçekten Konyaspor-Sivasspor...muş.

Kayseri'in şampiyonluk iddaası yok Ankara takımlarının yok neden bu kadar olayı kasmak yerine İnşallah bu sene şampiyon Sivassporum olacak yazmıyorsunuz anlamıyorum.Sırf bizi tahrik etmek için yazıyorsun herhalde...
Açıkcası O Maçı BJK Puan Kaybetti Bizde Çok Birşey Kaybetmedik Anlamında Yazdım Ama Neyse:)
Açıkcası Şampiyon Anadoludan Yazmak İstiyorum Ama Sanki 14 Haftadır Bu Takım Lider Değilmiş Gibi Önümüze Önce TSyi Sonrada Diğer Klüpleri Yazıyorlar