Konyaspor
Sivasspor
Beraberlik
Ligin lideri Sivasspor iyi oynamadan kazanmaya devam ediyor. Bu maçtada kötü Konyaspor karşısında galibiyet alacaklarını düşünüyorum...
I'm back...
Artık Mehmetin Patlamasını Bekliyorum Bu Maçta Mehmet Yıldızdan Goller Bekliyorum Maç İçinse Konya Zor Bir Deplasmandır İnşallah 3 Puanla Çıkacağız
Konyaspor istikrarsız grafiğine devam ediyor.Bir hafta kazanıyor iki hafta kaybediyor,iki hafta kazanıyor bir hafta berabere kalıyor...
Küme düşme hattının hemen üstündeler ve kendi evlerinde puan almak değil galip gelmek zorundalar.İyi bir kadroları var.Kadroları ile bulundukları yer çok orantısız.Galip gelmek zorunda olmalarından dolayı hücum futbolu oynayacaklardır.Buda Sivas'ın işine gelebilir belki.Ama ben Konyaspor'un yenilmeyeceğini düşünüyorum...
Konya düşmemek istiyorsa burdan 3 puan almalıdır.Giray hoca buraları haketmiyor...
Sivas için inanılmaz kolay bir maç olur.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Konya'nın kadrosu iyi olsada sezon başından beri takım olmayı başaramadılar.Sivasspor zaten çok iyi oynamasada 3 puan almayı başarabiliyor ki bu saatten sonrada ha tek atak yapıp maçı almışsın ha 90 dk atak yapıp almışsın pek farketmez.Önemli olan 3 puan bunuda bu maçta alacaklardır.
sivas alacak maciherzamanki gibi
Sylla'nin Mustafa Er'ì sakatlamaya yönelik faulünü ( direk bilege daldi ), kartsiz gecistiren hakeme helal olsun.
Ama bu oyunla Konyaspor bu maci kaybetmez.
Çok Vasatız Ama İnşallah İkinci Yarı Toparlanırız
Aynı Bünyamin Gezer Saraçoğlu'nda Cisse'nin üflemelerine kart çıkarıp oyundan atmıştı.Gülsem mi,ağlasam mı?
Sivas her topu dan dun ileri vuruyor.Daha çok isteyen,ısıran Konyaspor.Biri lider diğeri kümede kalma mücadelesi veriyor.Bilmeyen biri izlese tam tersi sanır heralde...
Bu Konyaya Bir Fobimiz Var Yenemiyoruz Deplasmanda İnşallah Bunu Bugün Kırarız İyi Yada Kötü Futbolla Artık Önemli Olan 3 Puan Saldır Sivassporum
Balili Nasıl Kaçırdın O Topu Nasıl
Maç 0-0 sona erdi.
Malesef Maç 0-0 Berabere Bitti Gerçekten Çok Kötü Oldu Ama Umutsuzluğa Düşmek Yok
İnşallah Bu Sene Şampiyon Anadoludan
Ve maç bitti 0-0.Bu moral bozukluğuyla deplasmanda iyi oyun oynayan Trabzonsporumuzda Sivastan 3 puan aldığı zaman tekrar zirvenin ortağı oluruz.
Evt bjkye liderlik şansı doğdu bu hafta büyük ihtimalle de liderliğe oturacaklar
Bu kötü oldu Sivas için.
Beklediğim gibi yenilmedi Konyaspor.Sahada futbol adına pekte iyi şeyler olduğunu söyleyemeyiz.İki takımda karambole gol atmanın peşindeydi.Önce gol yemeyelim,gol bulursakta buluruz felsefesi hakimdi sahada...
Sivasspor önemli bir avantajını kaybetti.Haftayada Trabzonspor ile oynayacaklar ve o maçıda kazanamayacaklarını düşünüyorum.Bence bu sonuçla Sivas bir hayli uzaklaştı şampiyonluktan...
Bu maçtan itibaren Sivas'ta düşüş başlar; haftaya da Trabzon yendi mi , ligi hakettikleri gibi 5. bile bitirebilirler.Konya'nın net bir penaltısı da verilmemiş sanırım, şu an Konya'nın galibiyetini konuşuyor olabilirdik.
Hakem Konyaspor aleyhine cok büyük hatalar yapti. Sylla'yi atmadi oyundan. Konyaspor'un net bir penaltisini vermedi.
Düzgün bir hakem yönetseydi maci, Konyaspor kazanirdi.
Bu beraberlik çok iyi oldu. Bursa'yı yenersek artık tutulmayız![]()
Cihan'ın penaltı beklenen pozisyonunda el var, müdahaleden önce.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
heyt be sivas kaybetti yarın bursayı yenelim koltuktayız.![]()
Cihan'ın pozisyonunun penaltı olduğunu söyleyemeyeceğim,daha öncesinde elle oynamada var gibi.Ama Sylla ve Sezer bugün oyundan atılmalıydılar.Sylla M.Er'e yaptığı hareketten direk,Sezer ise yaptığı 4 sarı kartlık hareketten atılmalıydı.Normalde çok kolay!!! sarı kart çıkaran Bünyamin Gezer bugün kart göstermemek için çabaladı...
Sivas hafta içinde F.B ilede maç yapacak buda bizim için bir avantaj olacak.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bugün de gördük ki;
Can Tongo diyorsa doğrudur.