View Full Version : Dario Simic Fenerbahçe'ye Doğru
Koray Düşova
03.Nisan.2006, 15:50
http://www.turksportal.net/tsi/v2/image/haber/manset_simic_fenerbahceyolunda.jpg
100. yıla çok güçlü bir kadro ile girmeye hazırlanan Fenerbahçe'nin, Milan'ın Hırvat defans oyuncusu Dario Simiç'e teklif yaptığı öğrenildi. DHA'nın telefon ile ulaştığı Simiç'in menajeri Marco Naletiç de Sarı-Lacivertlilerin teklifini doğruladı...
http://www.turksportal.net/futbolhaber/9383/fenerbahce-dario-simice-resmen-teklif-yapti.htm
Maymuncuk
03.Nisan.2006, 16:38
Fenerbahçe defans sorununu çözüyor mu ...
zargı
03.Nisan.2006, 17:18
Fenerbahçe defans sorununu çözüyor mu ...
fener kimi alırsa alsın basında o hoca varken hiçbişeyini çözemez hehe
hezzo
03.Nisan.2006, 17:33
kaç yaşında simic yaşlı diilmi??
Maymuncuk
03.Nisan.2006, 17:49
30 yaşında biliyorum ben ;)
Burak Duran
03.Nisan.2006, 17:52
bence yanlış bi transfer olur
30 yaşında ama defans olması yaşını kapatıyor
Jesus_FB
03.Nisan.2006, 18:02
simic çok sağlam bir adam olursa iyi bir transfer olur defansı toplar yıllarca italyada milan, inter gibi takımlarda oynadı tecrübesiyle defansa büyük katkı sağlar
mertcan1304
03.Nisan.2006, 18:26
simic bence fenerbahce için doğru bir transfer olmaz.
nart_susruko
03.Nisan.2006, 18:47
fener kimi alırsa alsın basında o hoca varken hiçbişeyini çözemez hehe
bende aynı fikirdeyim...önce hoca değişmeli ama istikrar sinyalleri veren aziz başkanın yeni bir td ye sıcak baktığını söylemekte zor bu arada..
barahir
03.Nisan.2006, 18:58
Fenerbahce hoca değiştirmez şuan da. Daumu her ne kadar eleştirsekte adam 2de 2 yaptı yani bunu kimse göz ardı yapmasın. Ayrıca önemli olan istikrardır. bakın man. utd ye. 20 yıldır alex ferguson
emirduman
03.Nisan.2006, 19:13
Yaşlı olmasa çok güzel bir transfer olabilirdi ama yine de kötü bir transfer olmaz, en azından 100. yıl için....
Ama dünyanın parası verilmezse tabi, hak ettiği kadar vermek lazım...
kaptanonder
03.Nisan.2006, 19:18
bence cok gereksiz en fazla oynayacagı 2 -3 sene okadar genc süper yetenekler var buna verilecek paraya yazik birde türkiye de isen :D futbolcuya lafım yok güzel oyuncu yas bakımından dolayı kaybediyor artık gerisi Aziz Yıldırıma kalmıs bisey :D:D
FeYYaz1989
03.Nisan.2006, 19:23
Yaşına rağmen Fenerbahçeye yarar sağlar ama transfer yapılırken abartmamak lazım.Yüklü bir bonservis ve maaş olacaksa olmasa daha iyi olur.Ancak uygun bir fiyata alınacaksa bence iyi olabilir.
Selman Ozturk
03.Nisan.2006, 19:54
Umarım Fenerbahçe'ye yararlı bir transfer olur.Bu sene kiralık kontratı sona eren Luciano'nun da gönderileceği böylece kesinleşti sanırım.
perpetua
03.Nisan.2006, 20:03
Simic bir defans oyuncusu icin kesinlikle yasli degil. Tam tersine normalde defans oyunculari en iyi performansini 30-32 yaslari arasinda gosterir cunku defans'in gobeginde oynamak tecrube gerektirir.
Simic Turkiye ligleri icin kaliteli bir oyuncu. Ancak Avrupa'da cok daha kaliteli forvet oyuncularina karsi bence yeterli olmayacaktir.
kavara
03.Nisan.2006, 20:21
simic çok sağlam bir adam olursa iyi bir transfer olur defansı toplar yıllarca italyada milan, inter gibi takımlarda oynadı tecrübesiyle defansa büyük katkı sağlar
buna katiliyorum, + defans dedigin yaslı oluR defans oyuncusu diger mevkilere göre daha fazla tecrube gerektiren bir mevkidir eger fenerbahce transferi gerceklesirse süper olur .
kaptanonder
03.Nisan.2006, 20:33
buna katiliyorum, + defans dedigin yaslı oluR defans oyuncusu diger mevkilere göre daha fazla tecrube gerektiren bir mevkidir eger fenerbahce transferi gerceklesirse süper olur .
güzel alsın süper bir futbolcu ona lafimiz yok ama türkiyede cok is yapar o kadarda süper kaliteli ama onun yerine söyle daha genc biri olsa bence süper olur ama rebarto carlosu alırsa lafımız olmaz her mac bir frikik cekse yeterli olur sanırsam hehehe :D:D
ama su var hem terbübeli hic yoktan fenerbahce deki futbolcular defans nasıl yapılırmıs onu ögrenirler :)
BaTuHN
03.Nisan.2006, 20:35
yaşlı bi oyuncu faydalı olmaz luciano daha iidir bundan adam gol atıyo bari:D
kaptanonder
03.Nisan.2006, 21:27
luciano gol atıyor ozaman forvet te oynasın fenerin defansını öldürüyor birde deniz barıs gittimi tane güzel defans oyuncusu olsınlar güzel olur :D
TüMeR_yAğıZ
03.Nisan.2006, 23:11
luaciano'nun ülkesine döneceği kesinleşmişti zaten.onun yerine yapılmış bir transfer.adam iyi bir oyuncu ama yaşından dolayı bir takım şüphelerde olacaktır.
exlove
03.Nisan.2006, 23:20
sanırım çok saçma olur.onun ayarında o güçte birçok oyuncu bulunur hemde çok daha genç
10_Osmanozc
03.Nisan.2006, 23:46
Ben Fenerbahçe için yararlı bir transfer olacağı görüşündeyim.
zargı
04.Nisan.2006, 01:56
luciano bi iki maç çıkıp gol atıyo fener onun yüzünden her maç gol yiyo
Burak Duran
05.Nisan.2006, 14:27
bence daha genç ve simiçten daha kaliteli adam alabilecek bütçesi var fenerin
Maymuncuk
07.Nisan.2006, 17:58
http://img81.imageshack.us/img81/8430/simic6ou.png (http://imageshack.us)
Simic İngiltere'yi seçti
Fenerbahçe ile anlaştığı iddia edilen Milan'ın Hırvat yıldızı Dario Simic İtalyan kulübünden ayrılmak istediğini açıkladı. Kadroya girmekte zorlanan milli futbolcu "Ancelotti beni düş kırıklığına uğrattı" açıklamasını yaptı.
Simic'in gideceğini açıklamasının ardından uzun süreden beri Hırvat futbolcuyu kadrosuna katmak isteyen Everton atağa geçti ve Fenerbahçe'nin de listesinde bulunan Simic ile büyük ölçüde anlaştı.
------------------------------------------------------ALINTIDIR------------------------------------------------------
yasin211
09.Nisan.2006, 19:11
beyler anlamadıgım bu 100. yıl ne imiş yaw fener bütün dünyayı alıyo r.carlos ta yalan cıktı bence bu haberlere inanmayın
barahir
09.Nisan.2006, 19:13
beyler ben carlos işinin asılsız olduğunu düşünmüyorum. Adam takımdan kovulacaktı nerdeyse. Ama ben simici takımımıza layık görmüyorum.
Not: Bu arada yasin211 sen nerelisin ve nerde yaşıyosun
Berkaiser
10.Nisan.2006, 13:54
Simic gereksiz bir transfer.;)
gorkemyilmazkarasu
10.Nisan.2006, 14:03
zaten aziz yıldırımda ilgilenmediklerini açıkladı ama ...... ayrıca bence fb roberto carlos diye gidip ronaldoyu alır anelkayıda 20 m euroya kakalar bi ingiliz takımına keyfine bakar bence
J.M SaLas
11.Nisan.2006, 12:24
Simic'in yararLı ßır Transfer Olacağına İnanıorm.. ama defansı derleyip toparlamak icin sadece simic yetmez.. Fenerbahcenin sol beki de sorunlu !