View Full Version : 9.0.3 Güncellemesi
xLane
18.Mayıs.2009, 00:54
9.0.3 Versiyonunun Güncellemesini İndirdim. Sports Interactive'deki db kLasörüne attım. Bundan Sonra Ne Yapmam Gerekiyor Yardım Edin! :D
El Barto
18.Mayıs.2009, 00:56
İndirdiğiniz dosyayı biryere atmayacaksınız. o bir uygulama dosyası çift tıklayın ve güncellemeleri yükleyin o zaten otomatik yükler.
xLane
18.Mayıs.2009, 00:58
UyguLama Dosyası Yokki.. DAT Dosyası Yazıyo Hepsinde :S
El Barto
18.Mayıs.2009, 01:01
nasıl dat dosyası? 9.3.0 güncellemesi exe dosyası olmalı yanlış dosya indirmiş olmayasın.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=72557
husomerta
04.Haziran.2009, 02:52
selam ben indirip guncellemeyi yaptım ama tekrar aktivasyon durumu cıktı ? ne yapmalıyım
El Barto
04.Haziran.2009, 02:57
Orijinal olmalı oyunun ve aktivasyon kodunu girmelisin. Oyunun orijinal değilse zaten sana yardım edebilmemiz mümkün değil.
totti10
09.Haziran.2009, 00:12
bu konu ile ilgili bişey oğrenebilirmiyim. ben bu yamayı kurdum oyuna girdiğimdede gozukuyor yalnız almanya milli takımı ile ilgili durumu duzeltmek için daha once 920 de denediğim we çalışan bi dosya wardı inc/all klasoru we bunu oyunun içindeki ile yer değiştirince alman milli takım oyuncular duzeliyordu. bu seferde denedim ama olmadı daha sonra oyun klasorlerine bakarken klasorun C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2009\data\db\900 olduğunu gordum bunun normalde 930 olması gerekmiyormu ama oyunu açınca dedğim gibi oyun 930 gozukuyor.
BeeTLeJuiCe
09.Haziran.2009, 15:34
C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2009\data\updates
güncellemeler yukarıdaki dizinin içerisinde yer alıyor.
totti10
09.Haziran.2009, 21:38
teşekkür ederim bende bakınca fark ettm
Ririshii
11.Haziran.2009, 12:56
Sanırım konuyu açan arkadaşla aynı dertten muzdaribiz,yeni konu açmayayım dedim.Ben de 9.3.0 update'ini buradan yükledikten sonra oyun açılmamaya başladı.Oyuna tıkladıktan sonra şu resim ortaya çıkıyor:
http://img197.imageshack.us/img197/2431/930a.jpg
Sorunu çözmenin tek yolu orijinal oyun almak mı?Bir de oyunu yüklediğimden beri Pc'nin fanı çalışmıyor.Muhtemelen oyunla ilgili bir sorun,nasıl çözülebilir?
BeeTLeJuiCe
11.Haziran.2009, 14:13
Sanırım konuyu açan arkadaşla aynı dertten muzdaribiz,yeni konu açmayayım dedim.Ben de 9.3.0 update'ini buradan yükledikten sonra oyun açılmamaya başladı.Oyuna tıkladıktan sonra şu resim ortaya çıkıyor:
http://img197.imageshack.us/img197/2431/930a.jpg
Sorunu çözmenin tek yolu orijinal oyun almak mı?Bir de oyunu yüklediğimden beri Pc'nin fanı çalışmıyor.Muhtemelen oyunla ilgili bir sorun,nasıl çözülebilir?
Çıkan pencereden oyun aktivasyon kodunu girmenizi istiyor. Oyununuz orjinal değil ise elinizde kod yoktur. Kod olmadığı için oynayamazsınız. Çözüm yolu yoktur, varsa bile bu siteden yardım alamazsınız.
Ririshii
11.Haziran.2009, 15:38
Neyse ki Pc'nin fanı çalıştı buna şükür. :) Aktivasyon kodu da elimde yok doğal olarak oyun orijinal olmadığı için,oyunu orijinal alacağım 1-2 gün içinde.Peki orijinal oyunu yüklemek korsan oyunu yüklemek kadar zor mu?
BeeTLeJuiCe
11.Haziran.2009, 20:50
Neyse ki Pc'nin fanı çalıştı buna şükür. :) Aktivasyon kodu da elimde yok doğal olarak oyun orijinal olmadığı için,oyunu orijinal alacağım 1-2 gün içinde.Peki orijinal oyunu yüklemek korsan oyunu yüklemek kadar zor mu?
Sence zormudur?
Korsan olduğu için çalıştırmak için abidik gubidik işlerle uğraşıyorsun, orjinalde tak CD'yi yüklesin.
Ririshii
11.Haziran.2009, 23:20
Sence zormudur?
Korsan olduğu için çalıştırmak için abidik gubidik işlerle uğraşıyorsun, orjinalde tak CD'yi yüklesin.
Yardımınız için teşekkür ederim.:)