1 ile 14 arası toplam 14 sonuç

Konu: 9.0.3 Güncellemesi

Hybrid View

Default 9.0.3 Güncellemesi

9.0.3 Versiyonunun Güncellemesini İndirdim. Sports Interactive'deki db kLasörüne attım. Bundan Sonra Ne Yapmam Gerekiyor Yardım Edin!

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

İndirdiğiniz dosyayı biryere atmayacaksınız. o bir uygulama dosyası çift tıklayın ve güncellemeleri yükleyin o zaten otomatik yükler.

UyguLama Dosyası Yokki.. DAT Dosyası Yazıyo Hepsinde :S

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

nasıl dat dosyası? 9.3.0 güncellemesi exe dosyası olmalı yanlış dosya indirmiş olmayasın.

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=72557

selam ben indirip guncellemeyi yaptım ama tekrar aktivasyon durumu cıktı ? ne yapmalıyım

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Orijinal olmalı oyunun ve aktivasyon kodunu girmelisin. Oyunun orijinal değilse zaten sana yardım edebilmemiz mümkün değil.

bu konu ile ilgili bişey oğrenebilirmiyim. ben bu yamayı kurdum oyuna girdiğimdede gozukuyor yalnız almanya milli takımı ile ilgili durumu duzeltmek için daha once 920 de denediğim we çalışan bi dosya wardı inc/all klasoru we bunu oyunun içindeki ile yer değiştirince alman milli takım oyuncular duzeliyordu. bu seferde denedim ama olmadı daha sonra oyun klasorlerine bakarken klasorun C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2009\data\db\900 olduğunu gordum bunun normalde 930 olması gerekmiyormu ama oyunu açınca dedğim gibi oyun 930 gozukuyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2009\data\updates

güncellemeler yukarıdaki dizinin içerisinde yer alıyor.

teşekkür ederim bende bakınca fark ettm

Sanırım konuyu açan arkadaşla aynı dertten muzdaribiz,yeni konu açmayayım dedim.Ben de 9.3.0 update'ini buradan yükledikten sonra oyun açılmamaya başladı.Oyuna tıkladıktan sonra şu resim ortaya çıkıyor:

Sorunu çözmenin tek yolu orijinal oyun almak mı?Bir de oyunu yüklediğimden beri Pc'nin fanı çalışmıyor.Muhtemelen oyunla ilgili bir sorun,nasıl çözülebilir?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ririshii View Post
    Sanırım konuyu açan arkadaşla aynı dertten muzdaribiz,yeni konu açmayayım dedim.Ben de 9.3.0 update'ini buradan yükledikten sonra oyun açılmamaya başladı.Oyuna tıkladıktan sonra şu resim ortaya çıkıyor:

Sorunu çözmenin tek yolu orijinal oyun almak mı?Bir de oyunu yüklediğimden beri Pc'nin fanı çalışmıyor.Muhtemelen oyunla ilgili bir sorun,nasıl çözülebilir?
    Çıkan pencereden oyun aktivasyon kodunu girmenizi istiyor. Oyununuz orjinal değil ise elinizde kod yoktur. Kod olmadığı için oynayamazsınız. Çözüm yolu yoktur, varsa bile bu siteden yardım alamazsınız.

Neyse ki Pc'nin fanı çalıştı buna şükür. Aktivasyon kodu da elimde yok doğal olarak oyun orijinal olmadığı için,oyunu orijinal alacağım 1-2 gün içinde.Peki orijinal oyunu yüklemek korsan oyunu yüklemek kadar zor mu?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ririshii View Post
    Neyse ki Pc'nin fanı çalıştı buna şükür. Aktivasyon kodu da elimde yok doğal olarak oyun orijinal olmadığı için,oyunu orijinal alacağım 1-2 gün içinde.Peki orijinal oyunu yüklemek korsan oyunu yüklemek kadar zor mu?
    Sence zormudur?
    Korsan olduğu için çalıştırmak için abidik gubidik işlerle uğraşıyorsun, orjinalde tak CD'yi yüklesin.

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Sence zormudur?
    Korsan olduğu için çalıştırmak için abidik gubidik işlerle uğraşıyorsun, orjinalde tak CD'yi yüklesin.
    Yardımınız için teşekkür ederim.

Mesaj Yetkileri