View Full Version : Trabzonspor - Fenerbahçe [ TSL 34. Hafta ]
goosfraba
28.Mayıs.2009, 05:21
http://i0905.hizliresim.com/2009/5/28/244.jpg (http://urlal.com/rj)
bugra 1905
28.Mayıs.2009, 13:23
Fenerbahçeden Galibiyet Bekliyorum
Trabzon Tepemizde Olası Bir Kaybımızda Bizi Geçebilirler
Kalbim Fenerbahçe İle İnşallah Fenerbahçe Alır Maçı
shamur1
28.Mayıs.2009, 15:39
Fenerbahçeden Galibiyet Bekliyorum
Trabzon Tepemizde Olası Bir Kaybımızda Bizi Geçebilirler
Kalbim Fenerbahçe İle İnşallah Fenerbahçe Alır Maçı
Bak senin beklentilerin hep ters tepiyor , Trabzonspor'dan galibiyet bekliyorum dersen beLki asıl beklentin gerçekleşebilir.. 4 Haftadır rakiplerimizden galibiyet bekliyorsun bizde 4 de 4 yaptık uğrumuzsun heralde sen :)
Neyse kısa ve öz.. Ahmet Özen ile 5 de 5 diyorum.
Trabzonspor
28.Mayıs.2009, 15:42
İlk yarıda FB önünde müthiş oynadık bu maçta stadyum ful dolu olacak biletler tükenmiş.Oyuncular taraftara güzel futbol seyrettirir inşallah.
Homer J.S
28.Mayıs.2009, 15:47
Trabzon'un kazanması lazım. Benim gönlüm her türlü Trabzonspor'dan yana. Fener'i yenmesi lazım TS'nin, çünkü ben bir Galatasaraylı olarak UEFA'da 3 ön eleme oynamamızı istemiyorum.. Bir de Galatasaray Sivas'ı yenerse Trabzon için tadından yenmez. Sivas'ı sevmiyorum onun için Trabzon'un kazanmasını istiyorum, umarım öyle olur.
Sekopej
28.Mayıs.2009, 15:54
Kaybetmeyeceğimiz düşüncesindeyim. Kadro yine aynı olur, son defa Aragones'i izleriz. Gollü beraberlik çıkabilir. Güiza yine atar inşallah hatta 3 puanı getiren golü atarsa, rezil geçen sozeunun sonlarında bir nebze tebessüm oluşturur belki.
tarikko
28.Mayıs.2009, 15:56
İnşallah ligin son maçından galibiyetle döneriz..Konya maçındaki gibi başlarsak Trabzon üzerinde etkili olabiliriz.Futbolcular bu maçın bilincine varıp kazanmalılar..
shamur1
28.Mayıs.2009, 16:00
İşte ezeli rekabet..! Bu maçı 2 farklı kazanarak hem toplamda ki galibiyet sayılarını eşitlemeyi hem de atılan gollerde öne geçmemizi diliyorum inş gerçekleşecek :)
http://img33.imageshack.us/img33/3192/asasasq.jpg (http://img33.imageshack.us/my.php?image=asasasq.jpg)
Trabzonspor
28.Mayıs.2009, 16:11
Son 5-6 yıl önce o tabloda baya üstündük ama FB'nin yükselişi ve bizim derbilerdeki saçmalıklarımız yüzünden FB öne geçti.
Universal
29.Mayıs.2009, 02:57
Fenerbahçe'li futbolcular 15 gün daha geç sezonu açmak için ölümüne oynayacaklar. Bununla birlikte Trabzon'un büyük iddialar ile çıktığı Fenerbahçe maçlarında hep sahadan boyunu bükük ayrıldı. Bu Trabzonlular üstünde baskı yaratır, evlerinde zaten bu sezon çok puan kaybettiler bu büyük bir dezavantaj, Fenerbahçe derbilerde hiç kaybetmedi bununla birlikte Yattara'da maçta oynamıyacak. Bununla birlikte Fenerbahçe gene favori olarak çıkmıyor... Büyük ihtimalle Fenerbahçe gene süpriz yapıp iyi oynayarak kazanacak...
Tabii Trabzon, Fenerbahçe'yi 6-0 yener. Denizlispor, Beşiktaş'ı 3-0 yener ve Sivas'da puan kaybederse Trabzonspor şampiyon...
Varonil
29.Mayıs.2009, 10:41
Kazanacağımızı düşünüyorum nedense,futbolcularımız için söz konusu tatilse gerisi tefferruat olarak kalacak gibi.
aliCHaN_FM
29.Mayıs.2009, 17:31
Trabzonun rahat bir galibyet alacağını düşnüyorum
Takımda forma rekabeti oldukça yüksekmiş. İlk yarıda oldukça güzel oyun sergilemiştik, Ama gerek Umut'un, gerek Gökhan'ın etkisiz şutlarıyla bir türlü galibiyet gelememiştik. Biletler sanırım 2.günden tükendi. Rahat bir galibiyet alıp, Sivasspor'un üstüne çıkacağımızı düşünüyorum. :)
Onurap
29.Mayıs.2009, 19:55
Trabzonspor kazanır gelenek devam eder..
TR.CaPTaiN
29.Mayıs.2009, 20:01
Hangi gelenek ?
Turkcell Süper Ligi'nin 34. ve son haftasında 30 Mayıs Cumartesi(Yarın) deplasmanda Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçemizin maç kadrosu belli oldu. Samandıra Kamp Merkezi'nde ve sabah yapılan antrenmanın ardından açıklanan maç kadrosunda şu oyuncularımız yer alıyor:
Volkan Demirel, Volkan Babacan, Ali Bilgin, Gökhan Gönül, Maldonado, Yasin, Roberto Carlos, Selçuk, Deniz, Emre, Deivid, Kazım, Uğur Boral, Gökhan Emreciksin, Gürhan, Alex, Semih, Güiza.
Kafilemiz, bugün saat 15.25'te Sabiha Gökçen Havalimanı'nda kalkacak özel bir uçakla Trabzon'a hareket etti.
Fenerbahce.org
Sekopej
29.Mayıs.2009, 20:04
Lugano yerine Yasin oynar, başka değişiklik olmaz. Hem gelenekten kasıt nedir anlamadım, bir gelenek varsa bu Fenerbahçe kaybetmeyecek diye yorumlanabilir çünkü son yıllarda tüm büyük maçlarda olduğu gibi Trabzonspor'a karşı da Fenerbahçe'nin üstünlüğü ortada.
Ne geleneğiymiş bu :D
nekop
29.Mayıs.2009, 21:08
Ahmet Özen'le 4'te 4 yapılmasından bahsediyor sanırım.
Gangstaa
29.Mayıs.2009, 21:59
Gönlüm Trabzon'dan yana inşallah kazanırlar.
Fernando Gago
29.Mayıs.2009, 22:02
Fark yiyebiliriz bu maçta Trabzon Fenerbahçe maçlarına farklı hazırlanır ...
scar face
29.Mayıs.2009, 23:45
Gelenek , bir toplumda, bir toplulukta çok eskilerden kalmış olmaları dolayısıyla saygın tutulup kuşaktan kuşağa iletilen, yaptırım gücü olan kültürel (http://tr.wikipedia.org/wiki/K%C3%BClt%C3%BCr) kalıntılar, alışkanlıklar, bilgi, töre (http://tr.wikipedia.org/wiki/T%C3%B6re) ve davranışlar.
Türk Halk bilimi gelenek kavramı:)
rekabette biz üstünüz bu arada... ve Avni Aker'de gecen yıl kaybetmeden önce 2 mac üst üste almıstık diye hatırlıyorum...
Knightmare
30.Mayıs.2009, 15:03
kim kazanır söylemesi cidden zor ama bol gollü bir maç olacağı konusunda şüphem yok :) Trabzon açık oynamak gol atmak zorunda. Fenerbahçe Trabzon'a göre daha rahat konumda. Bol pozisyonlu bol gollü bir maç olacak bence.
barahir
30.Mayıs.2009, 15:25
bu maç tamamen gs-sivas maçına bağlı.. Ordan gelicek haberlerle maç içinde çok fazla atmosfer değişikliği olacaktır bence..
shamur1
30.Mayıs.2009, 15:55
http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/78841_4_090530090558.jpg
LaigLeNoiR
30.Mayıs.2009, 16:15
3-1 falan Trabzonspor kazanır diye düşünüyorum.
Addolorato
30.Mayıs.2009, 16:54
Fenerbahçe'nin defansı ne öyle yahu evlere şenlik Trabzon kazanır :)
Sekopej
30.Mayıs.2009, 16:57
Beşiktaş maçındaki defansın aynısı. İnönü'de oynanan maçın. Oyuncular sezonu kafalarında bitirmişlerse zaten Trabzon kazanma iştahıyla maçı alır ama kötü sezonu kötü kapatmayalım, artık son maç diye işi ciddiye alırlarsa kaybetmeyiz düşüncesindeyim.
Trabzonspor
30.Mayıs.2009, 17:06
Ersun yanal varken kadro belliydi ama rekabet olmadığı için bazı oyuncular seriyordu resmen.Ama şimdi kimsenin yeri garanti değil.Tayfun defansta ön liberoda oynuyor.ceyhun ön liero ama kanata bile koyuyor.Kadro eksikken değişik adamalrdan verim almayı biliyor.Ersun hocanın sevmediğim huyundan biride sürekli aynı taktikle oynaması yani lig maratonu içinde Kocaeli ilede aynı Sivaslada aynı şekilde oynuyor rakibe göre önlemler alırsın ama onda o yoktu.Karşısına Barca cıksa yine aynı sistem oynar :D
BeeTLeJuiCe
30.Mayıs.2009, 17:12
Bu Ceyhun stoper, ön libero olan dimi?
Bi an Ceyhun Eriş sandım ordakini. Geçen hafta 2 gol atınca kanat oynar olmuş:) Gerçi bizdede Gökhan 2 top kesince stoper oynar oldu :) Ceyhunu hiç izlemediğim için bilmiyorum ama hocası orda oynatağına göre vardır bi bildiği.
Maç için tahminimse beraberlik.
Galatasarayda bizde berabere kalıcaz gibi bi his var içimde. Ama keşke Trabzon yense, Sivas kaybetse. Seneye Trabzon daha iyi olur Şampiyonlar Liginde. Bizim içinde sezon erken açılacağı için transferler için elimizi daha çabuk tutarız o şekilde.
Trabzonspor
30.Mayıs.2009, 17:23
Ağzından bal damlıyo adaş :D
Trabzonspor
30.Mayıs.2009, 17:57
1.Beşiktaş 69
2.Trabzonspor 68
3.Sivasspor 66
4.Galatasaray 61
5.Fenerbahçe 58
6.Bursaspor 58
Sıralama bu şekilde biterse GS 61 oluyor :D
Sekopej
30.Mayıs.2009, 18:03
Fenerbahçe yensin hem 2 tane 61 olur, daha iyi olmaz mı?:D
Trabzonspor
30.Mayıs.2009, 18:05
Yok canım tek 61 yeter :D
nekop
30.Mayıs.2009, 19:39
Bu Ceyhun stoper, ön libero olan dimi?
Bi an Ceyhun Eriş sandım ordakini. Geçen hafta 2 gol atınca kanat oynar olmuş:) Gerçi bizdede Gökhan 2 top kesince stoper oynar oldu :) Ceyhunu hiç izlemediğim için bilmiyorum ama hocası orda oynatağına göre vardır bi bildiği
Oradaki görünüme aldanmayın.MAç içince Hüseyin DM, Colman ve Ceyhun MC, Alanzinho AMC oynuyor.
Universal
30.Mayıs.2009, 20:02
İddaa'da Fenerbahçe'me oynadım... Hadi hayırlısı... =))
Gollü bir maç olsun bari, sezonun son maçı... Hiç olmassa gol izleyerek tatile girelim. :)
bySilver
31.Mayıs.2009, 00:10
Gol oldu Umut
Clayman
31.Mayıs.2009, 00:17
Trabzon 1-0 önde...
TR.CaPTaiN
31.Mayıs.2009, 00:30
Fenerbahçe yalandan yükleniyor gibi gözüküyor fakat Trabzonspor kontralarla çok iyi geliyor.
Memedov
31.Mayıs.2009, 00:46
Alex attı 1-1 ..
ilk yarı bitti.
Clayman
31.Mayıs.2009, 00:46
İlk yarı sonucu 1-1. Golü Alex atmış.
Trabzonspor
31.Mayıs.2009, 00:48
1.dk dayanamdılar yahu.
Universal
31.Mayıs.2009, 00:48
Son dakikada gelen gol çok güzel oldu. Umarım ligi bir galibiyet ile bitirirz. :)
tarikko
31.Mayıs.2009, 00:50
Güzel oldu valla son dakikada helal Alex..Guiza'nın da asisti çok güzeldi.İkinci yarı kontrollü oynarsak ligi galibiyetle bitiririz..
TR.CaPTaiN
31.Mayıs.2009, 00:53
Asist Güiza gol Alex De Souza. Skor 1-1 olmuş, 2-1 olmuş pek önemli değil fakat şu kadroda olan Selçuk gibi Deivid gibi adamlarla sözleşme yenilenmesi yönetimin ayıbıdır. Şu takımda bir revizyon olacaksa Selçuk'tan Deivid'ten başlanmalıdır. Selçuk geleli 58 sene oldu şu takıma, hala kendisinin çalım atma yeteneğinin olmadığının farkında değil. Birgün birisi şu adamı karşısına alıp bak güzel kardeşim sende şu çalım yeteneği yok bu yüzden ileri çıkarsan sakın bunu zorlama demedi mi ? Alanzinho'nun şutu direğin yanından sıyırdı gitti, girse belki maç tarihi farka gidecek.
tarikko
31.Mayıs.2009, 00:59
Ya bu Ali Bilgin'in ilk yarı boyunca 1 isabetli ortasını gören varmı..İnsan 1 isabetli orta bile açamazmı ? !!!
Cyzio
31.Mayıs.2009, 00:59
Kendi kendimize gol attık ya.Akıllı oynasak fark atarız..
tarikko
31.Mayıs.2009, 01:02
Kendi kendimize gol attık ya.Akıllı oynasak fark atarız..
Nereye fark atıyorsunuz ?
tarikko
31.Mayıs.2009, 01:14
Ya boş kaleye atamadık Deivid kaçırdı !!
Trabzonspor
31.Mayıs.2009, 01:28
http://www.paylaskiresim.com/8363/y7lctwu8kx.jpg
http://www.paylaskiresim.com/8363/xlltup3yc.jpg
bySilver
31.Mayıs.2009, 01:30
Maç nasıl gidiyor ? Mustafa abi son resim çok hoş :D
Trabzonspor
31.Mayıs.2009, 01:32
İki tarafta oynuyor. ama atmalıyız 10 m € bu az değil hadi artık ş.l gelmeli artık.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Semih girdi kesin gol atar :D
TR.CaPTaiN
31.Mayıs.2009, 01:40
Ortasahayı çok rahat geçiyoruz şu dakikalarda gol gelebilir.
eXcitinG
31.Mayıs.2009, 01:41
Trabzon goLü atarsa ŞampiyonLar Ligine giricek.
Universal
31.Mayıs.2009, 01:53
Deivid boş kale helal olsun...
Gol geldi 4.bitiriceğiz galiba :)
tarikko
31.Mayıs.2009, 01:54
Gol be gol !! :)
Addolorato
90+4 gol Güiza..
fenerbahce_1907
Son sn golü ile 4. bitirdik ligi.
El Comandante
31.Mayıs.2009, 01:56
Böyle is olmaz ya, off be Trabzon, hem kendini hem de bizi yaktin.
uAburak89
Tüh ya, ah be Trabzon..
KaF KeF
Helal Olsun..(:
Cengo
31.Mayıs.2009, 01:57
Çok iyi top oynadı Fenerbahçe bugün, kazanamasaydık çok yazık olurdu :)
Helal Güiza, solla vurdu hemde.
bySilver
31.Mayıs.2009, 01:57
Güiza son haftaların futbolcusu oldu :) Tebrikler Fenerbahçe...
bugra 1905
31.Mayıs.2009, 02:05
Teşekkürler Fenerbahçe
tarikko
31.Mayıs.2009, 02:06
Helal be Guiza seneye daha iyi olacağına eminim..Bu arada Semih'in oyuna girmesi de büyük katkı yaptı bize çoğu pozisyonu başlatan isimdi ...
Sekopej
31.Mayıs.2009, 02:07
Genelde oyunun hakimiydik, Trabzon için en önemli silah defansın arasına ve arkasına atılan toplardı çünkü defans böyle pozisyon vermeye çok çok müsaitti. Kontralarla bu pozisyonları da yakaladılar aslında.
Şu Deivid'i göndereceksin ama döverek göndereceksin. Maçı erkenden koparmak varken son saniyeye kadar sıkıntıya soktu bizi. Golden sonra yaşanılan sevinç Trabzon maçı kazanıldı diye değil 15 gün daha tatil yapacağız diyeydi bence.
Güiza da geç açıldı, seneye kaldığı yerden devam eder inşallah. Fenerbahçe'yi kutlamıyorum çünkü çok kötü bir sezonu geride bıraktık, şimdi bu sezonu unutturacak hamleler bekliyorum. Tek sevindiğim nokta ligi Galatasaray'ın üstünde bitirmek oldu.
Trabzonspor'a da sezon başında 3.lük versen kabul ederdi herhalde. Bu maçı kazansa hedeflerine ulaşacaklardı ama olmadı. İleride çok basit top kaytıpları yaptı takım. Ersun Yanal'ın takımına 2-3 iyi takviyeyle ve iyi bir hocayla seneye de şampiyonluk yarışında yer alacaklardır. Trabzonspor'u da tebrik ederim.
TR.CaPTaiN
31.Mayıs.2009, 02:07
Galatasaray'ın 2. golü gelene kadar çok rahat bir maçtı. Galatasaray'ın golünün Avni Aker'de öğrenilmesiyle Trabzonspor ŞL için yüklenmeye çalıştı, Galatasaray'ın golü maçtan kopan taraftarı da tekrar maça bağladı fakat Fenerbahçe'de ileride çok boşluk buluyordu ve nihayetinde 94'te maçın adamı Güiza ile golü buldu. Son haftaların oyuncusu Güiza maçı 1 asist ve 1 golle tamamladı. Ligi de 4. bitirdik yanılmıyorsam 15 gün daha geç açacağız sezonu. Tebrikler Fenerbahçe'm. Önümüzdeki sezon çok ciddi revizyon gerekiyor. Bakalım ne kadar büyük çapta revizyon gelecek, merakla bekliyoruz.
Fernando Gago
31.Mayıs.2009, 02:09
Son dakika golü iyi geldi yine de Bu seneyi bir an önce unutmak istiyorum
Universal
31.Mayıs.2009, 02:13
Çok süper oldu, şampiyon olmuş gibi sevindim... =))) Ama Deivid sağ olsun gitti güzelim farklı sonuç... =)) Yıllardır bize çelme takmaya çalıştılar başaramadılar, bu sezon bir gol attık hem onları Şampiyonlar Liginden ettik hemde Galatasaray'ın üstüne geçerek onların daha erken sezon açmasını sağladık.
Vallahi çok sevindim gol olunca :D
TR.CaPTaiN
31.Mayıs.2009, 02:39
Kupa finali ve Sivasspor maçı hariç büyük maçların hiçbirini kaybetmedik. Ama görüldüğü gibi sadece büyük maçlar yetmiyor.
Varonil
31.Mayıs.2009, 02:39
Tatil aşkına (!)
Saha içinde oldukça iyi bir futbol oynadık,bu maç bizim hakkımızdı.Güiza 11.ci golünü kaydetti,seneye çok daha iyi olacak.Şimdi yaralarımızı sarma vakti.Şimdi acıyla geçen bu sezonu unutma vakti.
Universal
31.Mayıs.2009, 02:40
Kupa finali ve Sivasspor maçı hariç büyük maçların hiçbirini kaybetmedik. Ama görüldüğü gibi sadece büyük maçlar yetmiyor.
Hiç olmassa tesellimiz var. :D
Sekopej
31.Mayıs.2009, 02:44
Beşiktaş şampiyon olduğu için Süper Kupa maçını da biz oynayacağız. Bu da iyi oldu. Maç içinde Aragones'in hareketleri, durmadan takıma birşeyler demesi sanki 10 yıl daha bu takımın başında izlenimi verdi bana.:D
BeeTLeJuiCe
31.Mayıs.2009, 02:45
Lig bitti Güiza harbiden açıldı :D
Yine bir Trabzon maçını izlemedim ve kazandık :D
Onurap
31.Mayıs.2009, 02:53
Lig bitti Güiza harbiden açıldı :D
Yine bir Trabzon maçını izlemedim ve kazandık :D
Genelde kezmanda ligin sonlarına doğru açılıyordu.. :p
Universal
31.Mayıs.2009, 02:57
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-05-30_mac5.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-05-30_mac7.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-05-30_mac10.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-05-30_mac11.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-05-30_mac12.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-05-30_tsmac4466.jpg
BeeTLeJuiCe
31.Mayıs.2009, 03:07
Kezman'dan daha çok gol attı sanırım 1 sezonda. Ligde 11 gol attı.
bySilver
31.Mayıs.2009, 03:09
2 tane 61 oldu Ligde :)
Sekopej
31.Mayıs.2009, 03:10
Sadece gol atması değil, maçları devamlı takip edenler de farketmiştir ki Güiza son 5-6 haftadır daha diri gözüküyor ve sezon başından beri denemediği veya denese de başarılı olamadığı uzun şutlar atıyor hem de etkili şutlar. Fenerbahçe hedeften tamamen kopunca üzerindeki baksı da kalkmış oldu, cesaret edemediği şeyleri denemeye başladı.
Bu son deönemde attığı, attırdıkları ve mücadelesi de seneye moralli girmesini sağlayacaktır sadece.
TR.CaPTaiN
31.Mayıs.2009, 03:11
Kezman'ın oynadığı takım ŞL'de yarı final kapısından döndü, Güiza'nın oynadığı takım 2 puanla İstanbul'a döndü. Her ne kadar 1-2 oyuncu değişse de teknik eibin değişmesi, diğer oyuncuların formsuzluğu derken Güiza kötü dönemde oynadı. Güiza da zaman zaman çok kötü maçlar çıkardı ama özellikle son haftalarda çok iyi oynadı. Asist sayısı tam olarak kaç bilmiyorum ama epey asist de yaptı. Seneye daha güçlü ortasaha ve daha etkili kanatlarla birlikte daha iyi olabilir.
World Hollow o1
31.Mayıs.2009, 03:12
helal olsun..
hiç değilse büyük maçlarda keyfimizi yerine getirdi.. :)
barahir
31.Mayıs.2009, 03:16
Valla sezonu güzel kapadık ne diyelim:) Guiza beklediğimden baya geç açıldı ama açıldı önemli olan bu:) seneye devam eder inşallah..
Universal
31.Mayıs.2009, 03:19
Kezman'ın oynadığı takım ŞL'de yarı final kapısından döndü, Güiza'nın oynadığı takım 2 puanla İstanbul'a döndü. Her ne kadar 1-2 oyuncu değişse de teknik eibin değişmesi, diğer oyuncuların formsuzluğu derken Güiza kötü dönemde oynadı. Güiza da zaman zaman çok kötü maçlar çıkardı ama özellikle son haftalarda çok iyi oynadı. Asist sayısı tam olarak kaç bilmiyorum ama epey asist de yaptı. Seneye daha güçlü ortasaha ve daha etkili kanatlarla birlikte daha iyi olabilir.
Kezman'ın oynadığı takım UEFA'da mücadele etti. Bu arada Kezman seneye PSG'de... Bizimkiler madde koymuş, PSG ligden düşmesse Kezman'ı 2,5 milyon € almak zorundadır diye...
Cengo
31.Mayıs.2009, 03:24
ŞL geliri olmaması kötü ama ŞL yerine UEFA'da puan ve başarı ilk Avrupa Ligi için çok önemliydi.İyi bir kaç transfer sonrası Çeyrek Finale ulaşabilecek durumda olacağız.Hefef kupayı almak.
Sezon başı Saraçoğlu'nda tam kadrolar ile Shahktar'ı yen, sezon sonu gelsin Saraçoğlu'nda UEFA'yı alsın Shakhtar :)
http://www.turkfutbolu.net/fenerbahce/2008-09hazirlik/2008-09hazirlikmac4.html
shamur1
31.Mayıs.2009, 03:30
Ömrümde bu kadar ruhsuz bir taraftar topluluğu görmedim.. 1-0 öne geçmişsin , Gs'de Sivas karşısında önde gidiyor bütün stad sus pus..
Alanzinho'ya yıne hayran kaldım.. Seneye onu izlemek için sabırsızlanıyorum.. Bugün takımın herşeyiydi Egemen ile birlikte.
Song gibi tecrübeli bir oyuncuyu bir kalemde silip atanlara yazıklar olsun yediğimiz 2 golde ki amatörce hatalar Ş.Ligine gitmemize engel oldu. Neyse sağLık olsun Tebrik ediyorum F.Bahçe'yi.
barahir
31.Mayıs.2009, 03:33
Beyler seneye kombine alacak var mı? FB Maraton üst a blok.. Eğer varsa bana ö.m atın beraber alalım.. bi terslik olmazsa
TR.CaPTaiN
31.Mayıs.2009, 03:39
Kezman'ın oynadığı takım UEFA'da mücadele etti. Bu arada Kezman seneye PSG'de... Bizimkiler madde koymuş, PSG ligden düşmesse Kezman'ı 2,5 milyon € almak zorundadır diye...
Kezman'ın geçen sene oynadığı Fenerbahçe takımından bahsediyorum. : ) Kezman ve Güiza'nın ligin sonuna doğru açılması mevzusu açıldı ya o bakımdan Kezman'lı Fenerbahçe ile Güiza'lı Fenerbahçe'yi kıyasladım. Bahsettiğim oydu.
Universal
31.Mayıs.2009, 03:53
Beyler seneye kombine alacak var mı? FB Maraton üst a blok.. Eğer varsa bana ö.m atın beraber alalım.. bi terslik olmazsa
Oradan alma, fiyatının düşük olmasının nedeni üst blokta ki en dandik yerde olması... Kale arkasını tercih et veya Alex tribünlerini....
Kezman'ın geçen sene oynadığı Fenerbahçe takımından bahsediyorum. : ) Kezman ve Güiza'nın ligin sonuna doğru açılması mevzusu açıldı ya o bakımdan Kezman'lı Fenerbahçe ile Güiza'lı Fenerbahçe'yi kıyasladım. Bahsettiğim oydu.
Tamam, benim hatam PSG'den bahsettiğini düşündüm. :)
barahir
31.Mayıs.2009, 03:58
Oradan alma, fiyatının düşük olmasının nedeni üst blokta ki en dandik yerde olması... Kale arkasını tercih et veya Alex tribünlerini....
Ya en dandik yer olduğunu biliyorum ama tam köşe değil.. Siteden de baktım fena gözükmüyo saha.. Almadan önce stadı gezip bakamıyo muyuz?
Varonil
31.Mayıs.2009, 05:03
ŞL geliri olmaması kötü ama ŞL yerine UEFA'da puan ve başarı ilk Avrupa Ligi için çok önemliydi.İyi bir kaç transfer sonrası Çeyrek Finale ulaşabilecek durumda olacağız.Hefef kupayı almak.
Geçen sene çeyrek finale kadar gelip ülkeler arası takım sıralamasında 19 puan almıştık.Shaktar bu sene kupayı aldı,27 puan topladı.Ülke puanına katkı sağlamak amacıyla Avrupa Ligi'nde seneye en kötü çeyrek final veya yarı final oynamamız lazım.
Raten
31.Mayıs.2009, 05:49
Sezonun son maçını galibiyet ile tamamlamak (derbilerde namağlup olarak) ve uefa'ya 2 ön eleme oynayarak katılabilecek olmamız nedeniyle son gole oldukça sevindim.İnşallah seneye böyle ufak şeylerle teselli olmayız.Aziz başkan verdiği sözün arkasında dursun.Taraftar seneye çok şey bekliyor bunun da bilincinde olsun.
Maraton A blok sanırım bağıran taraftar bloğu seneye:D
tarikko
31.Mayıs.2009, 05:54
Maraton A blok sanırım bağıran taraftar bloğu seneye:D
Evet A ve B Blok'lar öyle ..
Ya en dandik yer olduğunu biliyorum ama tam köşe değil.. Siteden de baktım fena gözükmüyo saha.. Almadan önce stadı gezip bakamıyo muyuz?
GFB alacak diye biliyorum orayı maç izlerken sıkıntı yaşayabilirsin turk telekom dan alsan daha iyi olur.
Cengo
31.Mayıs.2009, 06:05
Maraton Üst kombineler hemen hemen hepsi GFB tarafından satın alınacak.
Oradan alacaksanız bilin ki bağıracaksınız, yoksa almayın kötü olur :)
Bordo61Mavi
31.Mayıs.2009, 06:08
Maci izledigime bin pisman oldum :) bizim taraftara diyecek soz bulamiyorum
Morg gibiydi stat ses cikmadi.
En azindan son maca kadar sampionluk yarisinda kaldigimiza sukur edelim :) Seneye daha iyi olcaz
Cyzio
31.Mayıs.2009, 12:47
Galibiyeti hakettik mi?Haketmedik.FB galibiyeti hakedecek bir futbol oynadı mı?Oynamadı.Ama sonuçta kazanan onlar oldu.Tebrikler Fenerbahçe..
nerazzuri
31.Mayıs.2009, 13:18
Evet siz belki haketmediniz, ama burada Fenerbahçe'yede çamur atmak saygısızlıktır.
Maçı kazanması gerekip Şampiyonlar Ligine gitmek zorunda olman sizlerdiniz. Elinize geçen fırsatları ! değerlendiremeyip bu maçı gerçekten haketmediniz.
Biz ise 15 gün fazla tatil yapmak için kazanmak zorundaydık, ki bence gayet iyide oynadık, bulduğumuz fırsatları ! tekrarlıyorum fırsatları değerlendirdik ve bu maçı sonuna kadar hakettik.
Bir takım maçı kazanıyorsa boşa değildir.
Cyzio
31.Mayıs.2009, 15:13
Evet siz belki haketmediniz, ama burada Fenerbahçe'yede çamur atmak saygısızlıktır.
Maçı kazanması gerekip Şampiyonlar Ligine gitmek zorunda olman sizlerdiniz. Elinize geçen fırsatları ! değerlendiremeyip bu maçı gerçekten haketmediniz.
Biz ise 15 gün fazla tatil yapmak için kazanmak zorundaydık, ki bence gayet iyide oynadık, bulduğumuz fırsatları ! tekrarlıyorum fırsatları değerlendirdik ve bu maçı sonuna kadar hakettik.
Bir takım maçı kazanıyorsa boşa değildir.
Niye coşuyorsun?
barahir
31.Mayıs.2009, 15:14
Kombine alıcam ve bağırmayacam:) görülmüş şey değildir bu..:) Neyse bakalım artık.
nerazzuri
31.Mayıs.2009, 16:19
Niye coşuyorsun?
Coşarım arkadaşım, iki takımda haketmedi dersen coşarım.
Kendinizi avutma yöntemlerine başvururken, bir başka takımın emeklerini haketmediler sözüyle bir anda yok etmene tepkisiz kalamam.
Cyzio
31.Mayıs.2009, 16:56
Coşarım arkadaşım, iki takımda haketmedi dersen coşarım.
Kendinizi avutma yöntemlerine başvururken, bir başka takımın emeklerini haketmediler sözüyle bir anda yok etmene tepkisiz kalamam.
Sen galiba anlamıyorsun yazdıklarımı.Kendimi avutuyormuş gibi bir halim yok.Maç bitmiş, olan olmuş.Önümüze bakacağız..
Şimdi bu mesajıda saygısızlık olarak algılarsın sen..
Trabzonspor
31.Mayıs.2009, 17:07
Maçı izlemedim ama özetten gördüğüm kadarıyla dengeli gitmiş.İki takımda goller kaçırmış.Kazanan Fenerbahçeyi tebrik ederim.Yanlız iki gololüde son DK'lar içinde yememiz oyundan koptuumuzu gösterir.Defansımız çok yavaş bu yıl hızlı adamalr takviye etmeliyiz.Alanzinho çok hoşuma gitti benimde yeni sezonda daha iyi oynuyacaktır.Maçın hakkı beraberlikti ama Fenerbahçe buldu attı.
nerazzuri
31.Mayıs.2009, 17:09
Sen galiba anlamıyorsun yazdıklarımı.Kendimi avutuyormuş gibi bir halim yok.Maç bitmiş, olan olmuş.Önümüze bakacağız..
Şimdi bu mesajıda saygısızlık olarak algılarsın sen..
Maçı Fenerbahçe'de haketmiyor dersen o zaten saygısızlıktır.
Her mesajın altınada saygısızlık olarak algılarsın diye yazmana hiç gerek yok neyi saygısızlık olarak algıladığımı zaten belirttim ben.
Universal
31.Mayıs.2009, 18:10
GFB alacak diye biliyorum orayı maç izlerken sıkıntı yaşayabilirsin turk telekom dan alsan daha iyi olur.
Türk Telekom hangi tribün oldu?
tarikko
31.Mayıs.2009, 18:17
Türk Telekom hangi tribün oldu?
Telsim tribünü Türk Telekom tribünü oldu ..
BeeTLeJuiCe
31.Mayıs.2009, 18:17
Telsim trübünün adı Türk Telekom olarak değişti diye biliyorum.
scar face
31.Mayıs.2009, 18:26
Güiza gol atınca Volkan kalesinden cıkıp geldi ne kadar da sevindi öyle demek ki sözlesmesi uzatıldı.Nişanlısıyla tatili biraz daha fazla yapmak için costu valla:)
Deivid cok net pozisyonlar kacırdı klasına yakısmayacak derecede kötü vuruslar yaptı büyük ihtimalle gönderilir diye düşünüyorum.Ama Alex ile bu işin daha fazla olmayacağnı söylemek lazım Semih girdikten sonra takım nasıl daha iyi oynamaya basladı gördünüz...