Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
28. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor

18 64.29%
  • Fenerbahçe

8 28.57%
  • Berabere

2 7.14%
Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 109 sonuç

Konu: Trabzonspor - Fenerbahçe [ TSL 34. Hafta ]

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Default Trabzonspor - Fenerbahçe [ TSL 34. Hafta ]

(/s)

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Fenerbahçeden Galibiyet Bekliyorum
    Trabzon Tepemizde Olası Bir Kaybımızda Bizi Geçebilirler
    Kalbim Fenerbahçe İle İnşallah Fenerbahçe Alır Maçı

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Fenerbahçeden Galibiyet Bekliyorum
    Trabzon Tepemizde Olası Bir Kaybımızda Bizi Geçebilirler
    Kalbim Fenerbahçe İle İnşallah Fenerbahçe Alır Maçı
    Bak senin beklentilerin hep ters tepiyor , Trabzonspor'dan galibiyet bekliyorum dersen beLki asıl beklentin gerçekleşebilir.. 4 Haftadır rakiplerimizden galibiyet bekliyorsun bizde 4 de 4 yaptık uğrumuzsun heralde sen

Neyse kısa ve öz.. Ahmet Özen ile 5 de 5 diyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

İlk yarıda FB önünde müthiş oynadık bu maçta stadyum ful dolu olacak biletler tükenmiş.Oyuncular taraftara güzel futbol seyrettirir inşallah.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Trabzon'un kazanması lazım. Benim gönlüm her türlü Trabzonspor'dan yana. Fener'i yenmesi lazım TS'nin, çünkü ben bir Galatasaraylı olarak UEFA'da 3 ön eleme oynamamızı istemiyorum.. Bir de Galatasaray Sivas'ı yenerse Trabzon için tadından yenmez. Sivas'ı sevmiyorum onun için Trabzon'un kazanmasını istiyorum, umarım öyle olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kaybetmeyeceğimiz düşüncesindeyim. Kadro yine aynı olur, son defa Aragones'i izleriz. Gollü beraberlik çıkabilir. Güiza yine atar inşallah hatta 3 puanı getiren golü atarsa, rezil geçen sozeunun sonlarında bir nebze tebessüm oluşturur belki.
    "YÜCE ATATÜRK"

İnşallah ligin son maçından galibiyetle döneriz..Konya maçındaki gibi başlarsak Trabzon üzerinde etkili olabiliriz.Futbolcular bu maçın bilincine varıp kazanmalılar..

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

İşte ezeli rekabet..! Bu maçı 2 farklı kazanarak hem toplamda ki galibiyet sayılarını eşitlemeyi hem de atılan gollerde öne geçmemizi diliyorum inş gerçekleşecek

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Son 5-6 yıl önce o tabloda baya üstündük ama FB'nin yükselişi ve bizim derbilerdeki saçmalıklarımız yüzünden FB öne geçti.

Nesil
    2006

Fenerbahçe'li futbolcular 15 gün daha geç sezonu açmak için ölümüne oynayacaklar. Bununla birlikte Trabzon'un büyük iddialar ile çıktığı Fenerbahçe maçlarında hep sahadan boyunu bükük ayrıldı. Bu Trabzonlular üstünde baskı yaratır, evlerinde zaten bu sezon çok puan kaybettiler bu büyük bir dezavantaj, Fenerbahçe derbilerde hiç kaybetmedi bununla birlikte Yattara'da maçta oynamıyacak. Bununla birlikte Fenerbahçe gene favori olarak çıkmıyor... Büyük ihtimalle Fenerbahçe gene süpriz yapıp iyi oynayarak kazanacak...

Tabii Trabzon, Fenerbahçe'yi 6-0 yener. Denizlispor, Beşiktaş'ı 3-0 yener ve Sivas'da puan kaybederse Trabzonspor şampiyon...

Kazanacağımızı düşünüyorum nedense,futbolcularımız için söz konusu tatilse gerisi tefferruat olarak kalacak gibi.

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Trabzonun rahat bir galibyet alacağını düşnüyorum

Takımda forma rekabeti oldukça yüksekmiş. İlk yarıda oldukça güzel oyun sergilemiştik, Ama gerek Umut'un, gerek Gökhan'ın etkisiz şutlarıyla bir türlü galibiyet gelememiştik. Biletler sanırım 2.günden tükendi. Rahat bir galibiyet alıp, Sivasspor'un üstüne çıkacağımızı düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Trabzonspor kazanır gelenek devam eder..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Hangi gelenek ?

Turkcell Süper Ligi'nin 34. ve son haftasında 30 Mayıs Cumartesi(Yarın) deplasmanda Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçemizin maç kadrosu belli oldu. Samandıra Kamp Merkezi'nde ve sabah yapılan antrenmanın ardından açıklanan maç kadrosunda şu oyuncularımız yer alıyor:
    Volkan Demirel, Volkan Babacan, Ali Bilgin, Gökhan Gönül, Maldonado, Yasin, Roberto Carlos, Selçuk, Deniz, Emre, Deivid, Kazım, Uğur Boral, Gökhan Emreciksin, Gürhan, Alex, Semih, Güiza.

Kafilemiz, bugün saat 15.25'te Sabiha Gökçen Havalimanı'nda kalkacak özel bir uçakla Trabzon'a hareket etti.

Fenerbahce.org
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Lugano yerine Yasin oynar, başka değişiklik olmaz. Hem gelenekten kasıt nedir anlamadım, bir gelenek varsa bu Fenerbahçe kaybetmeyecek diye yorumlanabilir çünkü son yıllarda tüm büyük maçlarda olduğu gibi Trabzonspor'a karşı da Fenerbahçe'nin üstünlüğü ortada.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ne geleneğiymiş bu

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Ahmet Özen'le 4'te 4 yapılmasından bahsediyor sanırım.

Gönlüm Trabzon'dan yana inşallah kazanırlar.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Fark yiyebiliriz bu maçta Trabzon Fenerbahçe maçlarına farklı hazırlanır ...

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Gelenek , bir toplumda, bir toplulukta çok eskilerden kalmış olmaları dolayısıyla saygın tutulup kuşaktan kuşağa iletilen, yaptırım gücü olan kültürel kalıntılar, alışkanlıklar, bilgi, töre ve davranışlar.

Türk Halk bilimi gelenek kavramı
    rekabette biz üstünüz bu arada... ve Avni Aker'de gecen yıl kaybetmeden önce 2 mac üst üste almıstık diye hatırlıyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

kim kazanır söylemesi cidden zor ama bol gollü bir maç olacağı konusunda şüphem yok Trabzon açık oynamak gol atmak zorunda. Fenerbahçe Trabzon'a göre daha rahat konumda. Bol pozisyonlu bol gollü bir maç olacak bence.
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

bu maç tamamen gs-sivas maçına bağlı.. Ordan gelicek haberlerle maç içinde çok fazla atmosfer değişikliği olacaktır bence..

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

3-1 falan Trabzonspor kazanır diye düşünüyorum.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe'nin defansı ne öyle yahu evlere şenlik Trabzon kazanır

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Beşiktaş maçındaki defansın aynısı. İnönü'de oynanan maçın. Oyuncular sezonu kafalarında bitirmişlerse zaten Trabzon kazanma iştahıyla maçı alır ama kötü sezonu kötü kapatmayalım, artık son maç diye işi ciddiye alırlarsa kaybetmeyiz düşüncesindeyim.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Ersun yanal varken kadro belliydi ama rekabet olmadığı için bazı oyuncular seriyordu resmen.Ama şimdi kimsenin yeri garanti değil.Tayfun defansta ön liberoda oynuyor.ceyhun ön liero ama kanata bile koyuyor.Kadro eksikken değişik adamalrdan verim almayı biliyor.Ersun hocanın sevmediğim huyundan biride sürekli aynı taktikle oynaması yani lig maratonu içinde Kocaeli ilede aynı Sivaslada aynı şekilde oynuyor rakibe göre önlemler alırsın ama onda o yoktu.Karşısına Barca cıksa yine aynı sistem oynar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu Ceyhun stoper, ön libero olan dimi?
    Bi an Ceyhun Eriş sandım ordakini. Geçen hafta 2 gol atınca kanat oynar olmuş Gerçi bizdede Gökhan 2 top kesince stoper oynar oldu Ceyhunu hiç izlemediğim için bilmiyorum ama hocası orda oynatağına göre vardır bi bildiği.

Maç için tahminimse beraberlik.
    Galatasarayda bizde berabere kalıcaz gibi bi his var içimde. Ama keşke Trabzon yense, Sivas kaybetse. Seneye Trabzon daha iyi olur Şampiyonlar Liginde. Bizim içinde sezon erken açılacağı için transferler için elimizi daha çabuk tutarız o şekilde.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Ağzından bal damlıyo adaş

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri