View Full Version : Diyarbakırspor-Galatasaray
Burak Duran
06.Nisan.2006, 19:11
izmir alsancak stadında saat 20:00 de başlıcak kapalı 50 ytl kale arkası 20 ytl diyarbakırspor taraftarları için açık 21 ytl maça gidecek var mı???
Nedvedmania
06.Nisan.2006, 19:20
ben gidemicem çünkü maç izmirde vede çok pahalı
Laz_Asker_61
06.Nisan.2006, 19:22
bu fiyatlar ne böyle yaw
Maymuncuk
06.Nisan.2006, 19:28
Heralde geçen hafta hasılat yoktu onun acısı :)
Laz_Asker_61
06.Nisan.2006, 19:33
olabilir ama giden olursa kazanırlar olmaz ise yine hasılatsız bir maç olur bence de öyle olacak
Burak Duran
06.Nisan.2006, 19:33
çok kazık valla kapalıya gidilmez
Burak Duran
06.Nisan.2006, 19:37
olabilir ama giden olursa kazanırlar olmaz ise yine hasılatsız bir maç olur bence de öyle olacak
giden çok olucak çünkü takımımız buraya sık sık gelmiyor 40 yılda bir :D
Laz_Asker_61
06.Nisan.2006, 19:41
giden çok olucak çünkü takımımız buraya sık sık gelmiyor 40 yılda bir :D
o tarafını fazla düşünmedim tabi :D
Burak Duran
06.Nisan.2006, 19:42
zaten onun için abartıyolar fiyatı manisa maçı 20-40 tı buda 20-50 batıyoz valla 2 maça 100 milyon para gidiyo ama değer be :D:D
Efe_ustad_Han
06.Nisan.2006, 19:46
Senede 1 kere ya geliyor takım ya gelmiyor 50ytl değer bence.Maça gelince taraftar desteğiyle rahat kazanırız gibi geliyor.
Burak Duran
06.Nisan.2006, 19:50
kazanıcaz zati :D büyük çoğunluk kale arkasına gider yani istanbul taraftarı :D
Siz o zaman Fenerin maçlarına hiç gelmeyin :)
biletler 45 milyondan başlıyor Buna rağmen her maç stada en az 35-40 bin kesin geliyor!
stad tam dolmaz ama yinede gs taraftarı doldurması(!) lazım her sene bi kaç defa anca geliyor takımlar oraya
nart_susruko
06.Nisan.2006, 23:48
iyi de bu maç normalde diyardakırın stadında değilmiydi...yani maç hasılatını diyarbakırspor almayacakmı???
Sekopej
07.Nisan.2006, 00:07
ben bir fenerli olarak bu fiyatlara tepki gösteriyorum. ve maçın izmirde oynanmasına da ama federasyon kararı böyle neyse yıllarca izmire gelen büyük takımların maçlarında fiyatlar çok yüksek oluyo. izmirli olanlar bilirler zaten takım farketmiyo hepsi pahalı. geçen sene juventus hazırlık maçında bile kale arkası 20 milyondu(atatürk de kale arkasına değmez gerçekten) bizi yoluncak kaza benzetiyolar (ve yoluyolarda napalım takım aşkı). ayrıca şöle bir durum da var bizim burda gidenler bilir çok fazla biletsiz seyirci giriyor maça ve biletliler dışarda kalıyor(en son çek cum. maçı elimizde biletler fakat maça giremedik) izmirli arkadaşlar siz de benim gibi mi düşünüyor musunuz???
( bu arada konuyu açan arkadaş kusura bakma konuyla pek ilgisi olmasa da içimdekileri yazdım buraya)
Burak Duran
07.Nisan.2006, 00:15
ben bir fenerli olarak bu fiyatlara tepki gösteriyorum. ve maçın izmirde oynanmasına da ama federasyon kararı böyle neyse yıllarca izmire gelen büyük takımların maçlarında fiyatlar çok yüksek oluyo. izmirli olanlar bilirler zaten takım farketmiyo hepsi pahalı. geçen sene juventus hazırlık maçında bile kale arkası 20 milyondu(atatürk de kale arkasına değmez gerçekten) bizi yoluncak kaza benzetiyolar (ve yoluyolarda napalım takım aşkı). ayrıca şöle bir durum da var bizim burda gidenler bilir çok fazla biletsiz seyirci giriyor maça ve biletliler dışarda kalıyor(en son çek cum. maçı elimizde biletler fakat maça giremedik) izmirli arkadaşlar siz de benim gibi mi düşünüyor musunuz???
( bu arada konuyu açan arkadaş kusura bakma konuyla pek ilgisi olmasa da içimdekileri yazdım buraya)
aynen katılıyorum çek maçında 3 saat bekleyip dışarda kaldım en ucuz maç bileti 20 ytl oluyor günah bizede ama yapıcak bişi yok gidiyoz mecburen maçlara
Sekopej
07.Nisan.2006, 00:34
aynen katılıyorum çek maçında 3 saat bekleyip dışarda kaldım en ucuz maç bileti 20 ytl oluyor günah bizede ama yapıcak bişi yok gidiyoz mecburen maçlara
evet gidiyoz napalım seviyoz takımlarımızı (fb gs farketmez) bu arad haftaya manisa maçı için fener gelecek bilet fiyatlarını görecez bakalım ne olacak...
RoCCo_42
07.Nisan.2006, 11:11
İnsallah birgün CİMBOMBOM'u Konyada izleme sansına sahip olurum ALİ SAMİ YEN'de ve ISPARTA'da izleme sansım olmusdu.
Maça gelirsek DİYARBAKIR'u ait yere göndermemiz için büyük bir fırsat.Hadi hayırlısı görüsmek üzere DİYARBAKIR seneye yine bekleriz demek istiyorum ve insallahda dicem tabi gene bi oyunlar olmazsa.
zargı
07.Nisan.2006, 15:21
bence diyarbakır ezicez ve gerektiği yere göndericez
kral_67
07.Nisan.2006, 16:45
İnşallah kazanır lideliği alırız...
Maymuncuk
07.Nisan.2006, 17:03
http://img97.imageshack.us/img97/9537/gs4ik.png (http://imageshack.us)
Bu maçın telafisi yok!
Galatasaray, altı final maçından ilkine bu akşam İzmir’de çıkıyor, rakip ateş hattında bulunan Diyarbakırspor. Bu gece İzmir'de hayat duracak...
20.00’de hayat duracak
Şampiyonluk için Fenerbahçe’yle nefes nefese bir yarışa tutuşan Galatasaray, Diyarbakırspor’la İzmir Atatürk Stadı’nda müthiş bir mücadele verecek. Beraberliğin iki ekibi de tatmin etmeyeceği mücadelede kazanan umutlarını koruyacak, kaybeden kabus dolu günler yaşamaya başlayacak. 20.00’de başlayacak kritik mücadelede bir zorlu görevi de maçın hakemi Selçuk Dereli üstlenecek.
Isı 21 derece olacak!
Zorlu randevu öncesi iki ekipteki son durum şöyle; Galatasaray, sakatlıkları süren Ümit, Orhan, Uğur, Saidou ve Yalçın’dan yoksun mücadele edecek. Ancak önceki gün yapılan ödemeler ve yönetimin desteği, teknik ekip ve futbolcularda moralleri zirveye çıkardı. Rakip Diyarbakır’da ise Sinan Turan dışında eksik yok. Kırmızı-Yeşilliler geçen hafta Vestel Manisaspor’u devirerek umutlarını tazeledi. Bir de ayrıntı; futbolcular rakipleri kadar 21 derecelik sıcaklıkla da mücadele edecek!
Diyarbakırspor
Metin
Göksel
Stavrevski
Talip
Sinan Demircioğlu
Jupi
Cumhur
Mikiç
İlyas
Rakoviç
Maznov
Galatasaray
Mondragon
Cihan
Emre (Song)
Tomas
Ergün (Ferhat)
Hasan Şaş
Volkan
İliç
Ayhan
Necati
Hakan
Hakem: Selçuk Dereli,
Saat: 20.00,
Yayın: Lig TV,
Stat: İzmir Atatürk
Biletler 15.00’te satışta..
Diyarbakırspor’un cezası nedeniyle İzmir’de oynanacak maçın biletleri saat 15.00’ten itibaren İzmir Atatürk Stadı gişelerinden satılacak. Galatasaraylı taraftarların yer alacağı kapalı tribün biletlerinin fiyatı 50 YTL olarak açıklanırken, kale arkası biletlerin ise 20 YTL’den satılacağı ifade edildi. Diyarbakırsporlu taraftarlar için ayrılan açık tribün biletlerinin ise 21 YTL olarak belirlendiği kaydedildi. Stat kapılarının saat 16.00’da açılacağı ve taraftarların içeri alınmaya başlanacağı duyuruldu. Mücadeleye Egeli futbolseverlerin yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Bu sezon Vestel Manisaspor’la İzmir’de karşılaşan Sarı-Kırmızılı ekip rakibini 4-1’lik skorla devirmeyi başarmıştı.
----------------------------------------------ALINTIDIR------------------------------------------
Nedvedmania
07.Nisan.2006, 18:56
zaten artık galatasaray için hiçbir maçın telafisi yok
Maymuncuk
07.Nisan.2006, 21:53
Gerçekten D.Bakır çok iyi başladı ilk defa D.Bakır'ı bu kadar iyi gördüm ;)
Galatasaray ağırlığını koydu bunda biraz D.Bakırlı futbolcuların geriye çekilmesi de var neden olarak..Galatasaray'ı dostluk götürüyor..Görmediniz mi gol oldu herkes birbirine kenetlendi..
Şu anda maç zevkli ilerliyor bakalım ne olacak..2 Golde de Hasan ve Hakan Şükür'ün imzasının olmasına ayrı bi sevindim ;;)
_sonic_
07.Nisan.2006, 22:04
ilk yarı zevksiz futbol ama önemli olan yenmek:)
Maymuncuk
07.Nisan.2006, 22:06
Zevksiz mi ??
Hangi maçı seyrediyorsun.Tamam çook zevkli değil ama çekişmeli bir maç ;)
_sonic_
07.Nisan.2006, 22:09
yani kalitesiz :roll:
Maymuncuk
07.Nisan.2006, 22:12
Heh oldu şimdi :)
zargı
07.Nisan.2006, 22:46
bu maç biter böle lideriz hadi sivas gönlümüz seninle(aa)(aa)(aa)
Nedvedmania
07.Nisan.2006, 22:48
3-1 öndeyiz hala goller 2hakan(2) neco(1) ve mikiç(1)
Maymuncuk
07.Nisan.2006, 22:57
Necati'nin golü gerek hazırlanış gerek son vuruş olarak Harikaydı (!)..
Galatasaray haketti biraz daha ciddi ve gol aruzusu ile oynasa idi daha çok gol bulabilirdi ;)
Necati'nin pozisyonu bence foul ve dolayısıyla kırmızı karttı ;)
Laz_Asker_61
07.Nisan.2006, 23:11
gs şampiyonluğu ne kadar hakettiğini gösterdi
d.bakır da olması gereken yere adım adım gidiyor
Selman Ozturk
07.Nisan.2006, 23:39
Bu yoruma eklenecek pek birşey yok galiba. :)
nart_susruko
07.Nisan.2006, 23:39
güzel bir yorum aynen katılıyorum...
Eray Dengiz
07.Nisan.2006, 23:52
Sanalman'ın yorumu herşeyi anlatıyor dediğiniz gibi..
Galatasaray şampiyonluğu sonuna kadar hakediyor. Tüm futbolcular şampiyonluk için oynuyor. Hasan'ından Hakan'ına hepsi süperdi..
comandante
08.Nisan.2006, 00:09
diyarbakırı düşürmezler...
ayrıca kamerama neydi öyle ya saçma sapan işler yapıldı.
Stad bildiğim kadarıyla 70 bin kişilik ama maçta 10 bin civarında gsli vardı üzücü bir durum.....
Maymuncuk
08.Nisan.2006, 00:36
Üzücü bir durum mu ??
Galatasaraylılara ayrılan bölüm doldu ;)
Eray Dengiz
08.Nisan.2006, 00:39
Umarım bundan sonra maçlarımızı dolu oynarız..
Taraftarımız yavaş yavaş anlıyor şampiyonluğa gittiğimizi. Onun içinde zamanla stadlar dolacaktır ;)
RoCCo_42
08.Nisan.2006, 01:07
Çok ama çok zevksiz bir maçtı bence hiç zevk almadım maçı izlerken GS ikinci yarı nedense gol atmak için oynamadı DİYARBAKIR 3-3 yapsaydı o zaman görürlerdi bu kadar laubaliliği.
kral_67
08.Nisan.2006, 01:22
kötü oynadık ama bu tip tip dönemeçlerde önemli olan skor hedefe 1 adım daha yaklaşdık...
ama diyarbakırsporla ilgili yapılan yorumların hiçbirine katılmıyorum...Diyarbakır Türkiye Cumhuriyetinin güzide bir ilidir...Kimseye verecek, kaptıracak çakıl taşımız dahi yok...her Türk insanını diyarbakıra sahip çıkmaya davet ediyorum...
gs kazanadı şimdi artık FB nin kaybetmesini bekliyor. Diyarbakırspor da düşme ylunda emin adımlar ile ilerliyor...
Burak Duran
08.Nisan.2006, 12:15
maçta bulunana biri olarak stadta 25bin civarı taraftarımız vardı. ben skorboard kale arkasındaydım ve bizim kale arkası full dü herkes ayaktaydı kapalının küçük bir bölümü boştu diğer kale arkasının yarısından fazlası doluydu. dbakıra açık verildiği için bir çok taraftarımız maça gelmedi kale arkasından seyir zevki olmadığı için. dbakır 500le 1000 kişi arasında adam vardı buda tam bir rezillikti. maça gelince maç öncesi polis sahaya giren bir dbakır taraftarını dışarı aldı. tribünlerde biraz hava gergindi özellikle dbakır tarafında 2-3 kere kavga çıktı. maçla ilgili yıorum yapamıcam bağırmaktan fazla odaklanamadım maça ama güzel bi maç oldu 2-3 tane 100de 100 lük gol kaçırdık. helal olsun aslanlarıma helal olsun taraftara 90dk susmadık umarım tv de duyulmuşuzdur dbakır artık hakkettiği yere yaklaşıyor bence 2.lig a garanti onların hakkettiği yer 2.lig b umarımda oraya giderler
bu arada maç esnasında polis bizim tribüne gelerek biber gazı sıktı ve ortada hiç bir taşkınlık yokken ve kameralarla tribünü görüntülediler ama biber gazı olayı çok mantıksızdı çünkü herkes sadece galatasarayımızı destekliyordu
zargı
08.Nisan.2006, 14:32
abi dünkü maçtan sonra artık diyarbakırın düşmesini tüm kalbimle istiyorum
emirduman
08.Nisan.2006, 17:54
3. gole kadar zevkli bir maçtı, sonrası sıkıcı geçti....
Gollerin hazırlanışı ve goller çok güzeldi, tebrik ediyorum GS'yi....
Diyarbakır'ın maçı kazanacağı yoktu zaten, pek istekli görmedim takımı...
TüMeR_yAğıZ
09.Nisan.2006, 01:21
Umarım bundan sonra maçlarımızı dolu oynarız..
Taraftarımız yavaş yavaş anlıyor şampiyonluğa gittiğimizi. Onun içinde zamanla stadlar dolacaktır ;)
güzel söylüyorsunda zaten beş altı hafta bişey kaldı ligin bitmesine şunun şurasında,yavaş yavaş daha nasıl dolacakki :)
Frank_Castle
09.Nisan.2006, 02:38
Ligin kaderi Kadıköyde belli olacak..2 takımda takılmaz o maça kadar..
Fenerbahçe yenerse, zaten 3 hatta puan eşitliğini de sayarsak 4 puan öne geçecek 3 hafta kala.. yani %99 şampiyon olacak .. Trabzona takılsa bile 2 hafta kaldığı için o maçtan sonra, bırakmazlar şampiyonluğu.
Galatasaray 1-0dan daha avantajlı skorla yenerse ki 1-0 harici tüm galibiyetler oluyor bu 4 puan avantajlı olacak, muhtemelen sonraki hafta moralsiz fb trabzona da takılacak ve Galatasaray samiyende 32. haftada tur atacak ..
Eğer berabere biterse, o zaman iş karışıyor, işin içine beşiktaş ve trabzonda dahil oluyor; kupada finale kaldı diyebileceğimiz bjk kupayı alamasa bile fenerbahçe cl ye gideceği için uefa yı garantilemesi nedeniyle maça asılmayacaktır; ama trabzonun başka şansı yok ..
Diyarbakır maçı için bişi dememe gerek yok, zevkli maç beklememek gerek artık ..