PDA

View Full Version : Fransa - Türkiye[Hazırlık Maçı]

anilton
05.Haziran.2009, 14:51
http://www.tff.org/Resources/TFF/images/MilliTakimLogolari/fransa.jpg VS http://www.tff.org/Resources/TFF/images/MilliTakimLogolari/turkiye.jpg

Yer: Fransa(Lyon)
Stad: Stade de Gerland
Saat: 22:00
Hakem: Manuel Grafe
Yayın: TRT 1

anilton
06.Haziran.2009, 01:42
Milli takımın 11'i belli oldu;

-----------------Volkan----------------

Sabri--------G.Zan----H.Balta-------Deli

-------------M.Topal---Nuri------------

Tuncay----------------------------Arda

------------Mevlüt----Halil-------------

Arda ya da Tuncay'dan biri göbeğe,Mevlüt sağa yine Arda ya da Tuncay'dan biri sola alınıp 4-3-3 te olabilir diziliş...

eXcitinG
06.Haziran.2009, 01:44
HaLa BaLta yı göbekte oynatma ısrarı sürüyor ya ne diyim. Yahu oynat işte gencecik Eren var orda bırak pişsin adam biraz. Bırak DeLi yi adam futboLu bırakacak ne Lazım bize.. Sabri ne ayak. Garip. İnşaLLah parçaLamazLar bizi.

DaveJones
06.Haziran.2009, 01:45
Milli takımın 11'i belli oldu;

-----------------Volkan----------------

Sabri--------G.Zan----H.Balta-------Deli

-------------M.Topal---Nuri------------

Tuncay----------------------------Arda

------------Mevlüt----Halil-------------

Arda ya da Tuncay'dan biri göbeğe,Mevlüt sağa yine Arda ya da Tuncay'dan biri sola alınıp 4-3-3 te olabilir diziliş...

Ahahaha Deli :D Stoperleri deniyor heralde Terim. Her maç farklı stoperler.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Gerçi Hakan Baltaya pek stoper denilmez ama :D Mecburi anlarda kullanabileceği için hazırlıyor heralde. Eren veya Ceyhun da olabilirdi onun yerine. Ki Ceyhun diğer stoperlere göre daha teknik gördüğüm kadarıyla. Onu kazanmak lazım.

RaSenGan
06.Haziran.2009, 02:17
O çimler ne ya yama mı yapmışlar :D

nerazzuri
06.Haziran.2009, 02:17
Daha deminki pozisyonda, Anelka'nın Beşiktaş'a attığı gol aklıma geldi :) Yine geçti Deli İboyu.

barahir
06.Haziran.2009, 02:27
yapma be arda yahu boş kale be.. Bravo tuncayeski tuncay olsa kaleye vurmuştu

El Barto
06.Haziran.2009, 02:27
Hakan Balta-Gökhan Gönül yapsaydı aslında stoperi Gökhan Gönül kadroda değil mi?

BeeTLeJuiCe
06.Haziran.2009, 02:31
Tuncay acayip iyi oynuyo. Transferi gündemde olduğundanmıdır nedir.

RaSenGan
06.Haziran.2009, 02:32
Sen misin İbrahim'i oynatan ?

BeeTLeJuiCe
06.Haziran.2009, 02:33
İbrahim duman oldu, kırmızıyıda gördü. En baştan hatalı bir karardı İboyla başlamak..

PesimiSTyLa
06.Haziran.2009, 02:35
İbrahim mac basından beri Anelka tarafından rencide ediliyordu. Neticesinde de hatayı yaptı kırmızıyı gördü. Allahtan hazırlık macı diyoruz :p

BaFraLı
06.Haziran.2009, 02:40
Penaltılıkta bişi yoktu sanki.Anelka dengesini yitirip düşmüş gibi geldi bana :)

tarikko
06.Haziran.2009, 02:46
İbo kızardı :D Hakan Baltayı solda başlatması gerekiyordu maçın başında.Gökhan Gönül'ü de oynatması lazımdı ..

Addolorato
06.Haziran.2009, 02:47
2 gün önce konuşuyordu Maldini'den eksigim yok fazlam var falan diye İbrahim :D cevap gibi oldu biraz bu maç (: Aslında bende Tolgaya katılıyorum İbrahim orda Anelka'yı düşürmeyide becerememiş sadece dengesini bozmuş ama hakemin takdiri aslında bıraksa Volkan o topu alırdı ama Anelka'nın yapması gerekeni yaptı :D

anilton
06.Haziran.2009, 02:48
Klasik Deli icraatları...:D

Bu adamı niye oynatır hatta takıma niye alır.Keza Sabride...

Neyse Nuri ve Tuncay iyi isimler...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada Gökhan Gönül diyen arkadaşlar.Sakatlığı dolayısıyla kadrodan çıkarıldı...

Addolorato
06.Haziran.2009, 02:51
Bende Nuri konusunda katılıyorum ilk yarı çok önemli müdaheler yaptı defansta kademelere falan girdi oyunu iki taraflı oynayan bir oyuncu ikinci yarıda Sinan Bolat'ı oyuna alsada Terim görsek nasıl kaleciymiş.

DaveJones
06.Haziran.2009, 02:52
Deli ibo bi maç iyi oynadıya, illa batıracak takımı :D Ayrıca şu Sinan Bolat'ı da bi görsek iyi olur yani.

sakary Ali
06.Haziran.2009, 02:53
maç bu akşam mıydı yaa :S off ben maçı unutmuşum ulan fm :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ilk yarı bitmiş ikinci yarı kaçmasın bare :D

tarikko
06.Haziran.2009, 03:30
Volkan olmasa halimiz duman ..

Selman Ozturk
06.Haziran.2009, 03:35
REZALET!

Lanet olsun böyle taraftar zihniyetine.Bu beyinsizleri tek tek tespit edip kamuya açık alanlara sokmamak lazım. Böyle ahmaklar yüzünden toplumumuzun imajı zedeleniyor.YAZIK!

Nocna Mora
06.Haziran.2009, 03:36
Bu ne rezilliktir ya maç iptal oldu sanırm rezalet

tarikko
06.Haziran.2009, 03:36
Haydaaa ne oluyor yahu öyle Tuncay,Yusuf tribünleri yatıştırmaya çalışıyorlar.Sahaya giriyorlar adamlar..Yazık valla !!!

Universal
06.Haziran.2009, 03:39
Bunlar Türk felan değildir...

Rezalet...

Utanıyorum, utandırıyorsunuz...

Bize Uluslararası bir turnuva vermesinler, gerçekten hak etmiyoruz... Müstehaktır bize...

Nocna Mora
06.Haziran.2009, 03:42
Ne kadar cahil, koyun varsa toplamışlar oraya.. Rezillik ya

Addolorato
06.Haziran.2009, 03:45
Sonrada Fransa Türkiye AB'ye girmesin diyince karşı çıkıyoruz ülkelerinde yaşıyan türklere bakmak lazım aslında ilk.

Nocna Mora
06.Haziran.2009, 03:46
maç yayını kesilince izlemeyi bıraktım nası gidio maç :D

Nedvedmania
06.Haziran.2009, 03:52
Maç 1-0 bitti ama olayları felan kaçırdım. Biri özetliyebilir mi ?

Universal
06.Haziran.2009, 03:53
Kaybettik, Caner son iki dakikada iki mutlak golü önledi. Caner olmasa maç sonucu 3-0 Fransaydı...

tarikko
06.Haziran.2009, 03:53
Yaklaşık 1 saat 10 kişi kaldığımız karşılaşmayı kaybettik !!

Onurap
06.Haziran.2009, 03:56
Maç hakkında konuşulacak bir şey yok..

King_91
06.Haziran.2009, 04:09
ne olayı oldu ya kaçırdım olayları birisi anlatabilir mi ?

matrockmamy
06.Haziran.2009, 04:45
----------volkan
g.gönül--toraman--eren--balta[yokluktan]
---------emre[topal]--------nuri---------------
--tuncay---------------------------------arda---
------------semih-----nihat--------------------

bosna maçına böyle çıkarız inş.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bizimkiler o meşur "yabancı madde"leri attılar :D meşale fln. bzimkiler sakinleştirmeye gitti. tuncay baya sinirlendi. oyun 5-6 dk kadar[dı galiba] durdu. [fransızlar üstlerini giydi yani, çok kısa bi zaman değildi]" maç iptal edilecek böyle yaparsanız" ikazı geldi türkçe olarak sonra hafif hafif yatıştı... derken bi trk girdi fln yakaladılar galiba :D

El Barto
06.Haziran.2009, 04:48
Balta yokluktan mı?

Başka bir sol bek var mı bildiğin? :)

scar face
06.Haziran.2009, 04:51
Maçı izlemedim pek de bi şey kaybetmemisim...

El Barto
06.Haziran.2009, 04:54
Bir Fransız olsam şu maçtaki tribünlerdeki Türkleri gördükten sonra iyiki almıyoruz bunları birliğe, iyiki hoşlaşmıyoruz, Ermeni yasa tasarıları ile başlarını ağrıtıyoruz derdim.

Bir ırk bu kadar mı kendini belli eder yahu. :)

Adamlar meşaleye karşı hazırlıklı gelmişler bir el arabası kum getirmişler meşaleyi atınca bizimkiler kuma gömüyorlar hemen :D

scar face
06.Haziran.2009, 05:02
Bu kadar taskınlığa ne gerek var yahu bütün dünyaya rezil etmisler bizi yazık ki ne yazık...

Alicanfmfan
06.Haziran.2009, 05:13
Herşeyde size katılıyorum , ayıp ama Tuncay'ın yaptıgı dahada ayıp taraftarların yanına gidip ''Sakin olun'' diye ellerini sallayacagına , ''Ne atıyorsunuz ya'' diyip el kol hareketi yapması bana göre ayıp kaçtı taraftara yapılmaz bu hareketler birde kaptansın

El Barto
06.Haziran.2009, 05:14
Taraftar olana yapılmaz Alican. Bence Tuncay'ın yaptığı hareket gayet normaldi.

Bordo61Mavi
06.Haziran.2009, 05:21
Turkiye milli takiminin macimi vardi bugun ? :)

Daha izliyesimde gelmiyor

nerazzuri
06.Haziran.2009, 06:18
Aynen benimde artık.

Hiç zevk alamıyorum Milli maçlardan. Bugünde izlediğim bölümlerde çok düşük tempoda sanki parkda yürüyüş yapıyoruz, saçma sapan bir sistem ile sahada futbol oynamaya pas yapmaya gol atmaya çalışıyoruz. Sonumuz hayır olsun. Bu takım bu sistemle bir cacık olmaz kusura bakmayın.

bugra 1905
06.Haziran.2009, 16:18
Bence Türkiye Fark Yemediyse Volkana Borçludur 2.Yarı Devleşti
Bizim Futbol Yine Rezaletti Milli Maçlardan Hiç Zevk Alamıyorum Artık
Taraftarlarda Rezil Ettiler Bizi Ne Diyelim

Alicanfmfan
06.Haziran.2009, 17:54
Arkadaşlar 10 kişi ve hazırlık macı karsımızda diri bir fransa daha ne bekliyoruz ki futboldan :)

Knightmare
06.Haziran.2009, 21:56
bu beklerle bu kadar :D
en iyi oynayanlar Nuri+Tuncay+Volkan'dı bence. neler çıkardı vallahi fark yicektik :)
Nuri'yi acaip beğendim. geri, ya da enine pas attığını görmedim desem yeri var.

Onurap
06.Haziran.2009, 22:22
Nuri takımda banko oynamalı..İbrahim üzülmez yine takımı yaktı..İspanya maçınıda onun yüzünden kaybetmiştik..Eren güngörde çok iyi futbolcu..
G.zan olacağına o olsun..

----------------Volkan---------------------
Gökhan-----Servet----Eren-----H.balta---
---------------M.topal---------------------
----------Nuri--------Hamit---------------
Tuncay-------------------------Arda------
--------------Semih-----------------------

Kadromuz bu olmalı herşeye rağmen bence Türkiye her takımla kafa kafaya oynayabilir..10 kişi olduğumuz ve yediğimiz gol unutulmasın..

KaPaLı
06.Haziran.2009, 22:39
Semih'i oynatmayan Fatih Terim oyuna girdikten sonra neler yaptığını görmüştür umarım.

Birde anlamadığım Türkiye'de Sabri - İbo - Gökhan Zan yerine oynatacak adammı kalmadı. Her maçta bu adamlar yüzünden gol yiyoruz veya atak oluyo kalemizde.

tarikko
06.Haziran.2009, 22:48
Nuri takımda banko oynamalı..İbrahim üzülmez yine takımı yaktı..İspanya maçınıda onun yüzünden kaybetmiştik..Eren güngörde çok iyi futbolcu..
G.zan olacağına o olsun..

----------------Volkan---------------------
Gökhan-----Servet----Eren-----H.balta---
---------------M.topal---------------------
----------Nuri--------Hamit---------------
Tuncay-------------------------Arda------
--------------Semih-----------------------

Kadromuz bu olmalı herşeye rağmen bence Türkiye her takımla kafa kafaya oynayabilir..10 kişi olduğumuz ve yediğimiz gol unutulmasın..

Bu kadroda Topal-Aurelio değişikliği de olursa tam kadro olur ..

fmsmyrna
06.Haziran.2009, 22:57
Nuri mükemmel oynadı seneye de düzenli oynayıp daha iyi bir kulübe gitmeli.Bence Aurelio artık alınmamalı takıma