View Full Version : Bir BURSASPORLU Olarak "Çarşı" Grubunu Tebrik Ediyorum...
gezenti
09.Nisan.2006, 12:29
gerçekten bugün gazatede okuduğum bir haber beni duygulandırdı bunu sizle paylaşmak istedim.
Çarşı, tavır koydu!
Çarşı grubu, Malatya maçına Türk bayraklarıyla gelerek, son dönemde yaşanan olumsuz gelişmelere tavır aldı
Beşiktaş’ın etkili tribünlerinden çarşı, dün yine güncel olaylara ilişkin tepkilerini ortaya koydu. Soğuk hava ve şiddetli yağmura rağmen kapalıdaki yerini alan Siyah-Beyazlılar, karşılaşmaya Türk bayraklarıyla gelerek, son dönemde yaşanan olumsuz gelişmelere tavır aldı. “Çarşı teröre karşı” pankartı dikkat çekerken, zaman zaman bölücü terör örgütü ve elebaşına yönelik tezahüratlar da duyuldu. Bu arada Polis Teşkilatı’nın 161. yılının kutlamaları paralelinde özel eğitimli polis köpekleri müthiş bir şova imza atarken, tribünlerden, “Emniyet Fener’i buraya getir” sesleri yükseldi.
Bu konuda çok hassas 2 grup tanıyorum
1-)texas
2-)çarşı hoş ikiside birbirini hiç sewmez ama konu vatan olunca hepsi tek yumruk olur.bir ara bursa izmir deplasmanından dönerken apoya destek için giden otobüslerle karşılaşmış ve kavgaya (resmen çatışmaya) başlamıştır ama buraya kadar herşey normal ama karşı taraftan gelen bir grup vardı çarşı o anda çarşı texas tek yumruk olmuştu o zamandan beri bu konuda her zaman desteklemiş ve yanında olmuşumdur.
teşekkürler ÇARŞI...
comandante
09.Nisan.2006, 13:12
gökhan şu beşiktaşla bursanın olayı nedir bi anlatabilir misin?nedir bursalıların beşiktaşa olan nefreti?
Berkaiser
09.Nisan.2006, 14:15
Galiba Bursaspor'un düşmesini Beşiktaş'a bağlıyorlar benim bildiğim kadarıyla.
yaramaz511
09.Nisan.2006, 14:41
ewet biz son maclarımızda a.sebat gibi takımlara ya berabere kaldık yada yenildik die sucu bize atıyolar ama dusmeden onceki senelerinde bile kıl payı kurtuluyorlardı !!
Frank_Castle
09.Nisan.2006, 15:17
Düşmeden evvelki sene de kavga ediyorlardı paso ..
Eski bir dava sanırım .
nart_susruko
09.Nisan.2006, 15:26
Bu konuda çok hassas 2 grup tanıyorum
1-)texas
2-)çarşı....................ama konu vatan olunca hepsi tek yumruk olur.
diğerleri ne yapıyor peki konu vatan olunca??
nic-39
09.Nisan.2006, 17:49
sankı sadece carsı ve teksas vatansever dıerlerı degıl!!!
gezenti
09.Nisan.2006, 20:32
ya beyler olayı saptırmayınyav hepimiz bu vatanın evletlarıyız böyle bir konuda hepimiiz çok duyarlıyız o bu diye ayırmıyorum ama bjk taraftarı ile bursa taraftarı birbirinden hiç haz etmez.hatta öyledirki intikam günü diye siteler açıldığını hatırlıyorum ama böyle bir konuda rakiplerin bile birleşip savaşabileceğini anlatmaya çalıştım.
bu türkçe ne büyük dil yarabbim istediği yere çekilebiliyor...
bu arada comandatenin sorusuna cevap vereyim bjk çok kötü bir istatistikle(hatırladığım kadarıyla)son 7 maçının hepsine yakınını düşme hattındaki takımlarla oynadı vede hiçbiriyle berabere bile kalmadan hepsine yenildi sebat yada rizeyle oynadığı maçlardan birinde kendi sahasında berabere kalsaydı bursa birinci ligdeydi.
not:yanlış hatırlıyo olabilirm.
TüMeR_yAğıZ
09.Nisan.2006, 20:44
doğru bir konuya değinmişsin.zamanında hükümet-kriz devam ederken hükümet istifa diye ilk bağıran taraftardı çarşı.toplumsal olaylarada yaklaşan ve değinen bir grup çarşı.pkk otobüsleri ile ilgili olayı duymuştum ve yaşanan bir çatışma! olsada teksası takdir etmiştim.bursaspor gibi güçlü ve seyirci desteği olan kulüpleri süper lig de görmek isterim.
gezenti
09.Nisan.2006, 21:09
doğru bir konuya değinmişsin.zamanında hükümet-kriz devam ederken hükümet istifa diye ilk bağıran taraftardı çarşı.toplumsal olaylarada yaklaşan ve değinen bir grup çarşı.pkk otobüsleri ile ilgili olayı duymuştum ve yaşanan bir çatışma! olsada teksası takdir etmiştim.bursaspor gibi güçlü ve seyirci desteği olan kulüpleri süper lig de görmek isterim.
geliyoruz zaten:D
gorkemyilmazkarasu
10.Nisan.2006, 00:00
güzel demişin iyi bir noktaya değinmişin ama küme düştüğü zaman bursaspor taraftarının yaptıklarını unutamıyorum hiç her tarafı yakıp yıkmışlardı ortalığı savaş alanına çevirmişlerdi çok sevdiğim bursaspor o olaydan sonra benim gözümden iyice düştü ben o takıma ve taraftarlarına hiç yakıştıramamıştım bunu.şimdide diyarbakırsporu eleştiriyorum bu konuda ve küme düşmesini istiyorum.
nart_susruko
10.Nisan.2006, 01:18
ya beyler olayı saptırmayınyav
kimsenin olayı saptırdığı filan yok...sen bir görüştü bulunmuşsun(-ki bence taraflı bir görüş) bizde ona karşılık görüşümüzü belirtmişiz olay bu...
meddah
10.Nisan.2006, 03:25
bjk çok kötü bir istatistikle(hatırladığım kadarıyla)son 7 maçının hepsine yakınını düşme hattındaki takımlarla oynadı vede hiçbiriyle berabere bile kalmadan hepsine yenildi sebat yada rizeyle oynadığı maçlardan birinde kendi sahasında berabere kalsaydı bursa birinci ligdeydi.
not:yanlış hatırlıyo olabilirm.
Yanlış hatırlıyor olabilirim tabirindeki iyi niyete istinaden, Beşiktaş'ın sözkonusu sezondaki son 10 maçı:
Trabzonspor (D) 0-3 (Ligi 2. bitirdi)
Elazığspor (E) 5-3 (Ligi 18. bitirdi)
Diyarbakırspor (D) 1-3 (Ligi 12. bitirdi)
G.antepspor (E) 4-1 (Ligi 4. bitirdi)
G.saray (D) 2-1 (Ligi 6. bitirdi)
Gençlerbirliği (E) 2-2 (Ligi 10. bitirdi)
Konyaspor (D) 2-2 (Ligi 11. bitirdi)
Fenerbahçe (E) 1-3 (Ligi 1. bitirdi)
Adanaspor (D) 0-1 (Ligi 17. bitirdi)
A. Sebatspor (E) 0-2 (Ligi 13. bitirdi)
Rizespor (D) 0-1 (Ligi 14. bitirdi)
Laz_Asker_61
10.Nisan.2006, 11:00
o sezon gelene gidene yenildik zaten ama bursalılar bunda sürekli art niyet arıyor kardeşim biz kaybettik te siz neden kazanmadınız son haftaya kadar son sıralarda gel bjk yenildiği için küme düş çok saçma zamanında sizde kazanıp kalsaydınız
Neron_FB
10.Nisan.2006, 11:49
Ben de art niyet olduğunu hiç sanmıyorum..O sene Adana-BJK maçına gitmiştim, Maçta öyle şaibe aranacak birşey yoktu.. Diğer maçlarda öyledir tahminimce...
Sekopej
10.Nisan.2006, 16:58
bursa o sezon haketmişti düşmeyi. bir sezon önce son maçlarda gösterdiği performansla!!! altayımızı küme düşürmüşlerdi fakat adalet yerini buldu ve 1 sezon sonra aynı olay onların başına geldi ve küme düştüler. o günden sonra bursaspora olan sempatim son buldu. bugun bursa-altay maçı var ve altay yönetimi olay çıkmasın diye taraftar götürmedi maça. ne kadar ksk li olsam da izmir takımı altayın hakkının yenmesi hiç hoş değildi. o nedenle altayın süper lige çıkmasını istiyorum(tabi ki KSKnin de)...
jacke
10.Nisan.2006, 18:55
helal kardeşime cok güzel özetlemişin.fazla söze gerek yok..
meddah
11.Nisan.2006, 00:52
X sezonda göterilen performansın, bir sezon sonra dümeyi gerektiriyor olması ilginç..
AHMET DURSUN
11.Nisan.2006, 04:32
Helal Olsun Önce Vatan İnadİna Vatan...
Sekopej
11.Nisan.2006, 19:58
X sezonda göterilen performansın, bir sezon sonra dümeyi gerektiriyor olması ilginç..
tabi ki ilginç aslında ilginç olan işte o mithiş performans!!!
orcnbykl
11.Nisan.2006, 22:34
Beşiktaşlı olmak bir ayrıcalıktır arkadaşlar ÇARŞI her türlü olumsuzluğa olduğu gibi( fener mesela) teröre de karşı...
meddah
13.Nisan.2006, 05:30
Tekrar okuyunca dikkatimi çekti, düzeltmeden edemedim..
Beşiktaş önüne gelene yenilmek suretiyle Bursaspor'un düşmesine sebebiyet verdiyse bu Beşiktaş taraftarının suçu mudur?
Ayriyeten küme düşmeden önce bir deplasman maçında Bursa taraftarı Beşiktaş çarşısında olay çıkarıyordu, müneccim midirler, nerden bilmektedirler ileride Beşiktaş'ın kendilerinin düşmesine sebep olacağını?
bursa_mc
14.Nisan.2006, 19:46
ÇARŞI DUVARA KARŞI bekleyin az kaldıııııı
VoLkaN BaROs
14.Nisan.2006, 21:14
Konu ne siz neyi tartışıyorsunuz, lütfen konudan konuya atlamayın...
Ayrıca, olayları karşılıklı grup atışmalarına çevirmezseniz memnun olurum...