Bir BURSASPORLU Olarak "Çarşı" Grubunu Tebrik Ediyorum...
gerçekten bugün gazatede okuduğum bir haber beni duygulandırdı bunu sizle paylaşmak istedim.
Çarşı, tavır koydu!
Çarşı grubu, Malatya maçına Türk bayraklarıyla gelerek, son dönemde yaşanan olumsuz gelişmelere tavır aldı
Beşiktaş’ın etkili tribünlerinden çarşı, dün yine güncel olaylara ilişkin tepkilerini ortaya koydu. Soğuk hava ve şiddetli yağmura rağmen kapalıdaki yerini alan Siyah-Beyazlılar, karşılaşmaya Türk bayraklarıyla gelerek, son dönemde yaşanan olumsuz gelişmelere tavır aldı. “Çarşı teröre karşı” pankartı dikkat çekerken, zaman zaman bölücü terör örgütü ve elebaşına yönelik tezahüratlar da duyuldu. Bu arada Polis Teşkilatı’nın 161. yılının kutlamaları paralelinde özel eğitimli polis köpekleri müthiş bir şova imza atarken, tribünlerden, “Emniyet Fener’i buraya getir” sesleri yükseldi.
Bu konuda çok hassas 2 grup tanıyorum
1-)texas
2-)çarşı hoş ikiside birbirini hiç sewmez ama konu vatan olunca hepsi tek yumruk olur.bir ara bursa izmir deplasmanından dönerken apoya destek için giden otobüslerle karşılaşmış ve kavgaya (resmen çatışmaya) başlamıştır ama buraya kadar herşey normal ama karşı taraftan gelen bir grup vardı çarşı o anda çarşı texas tek yumruk olmuştu o zamandan beri bu konuda her zaman desteklemiş ve yanında olmuşumdur.
teşekkürler ÇARŞI...
Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...