PDA

View Full Version : Fatih Tekke kadro dışı!

tarikko
29.Haziran.2009, 21:36
Zenit St-Petersburg takımı, Fatih Tekke'yi resmen sildi. Tecrübeli golcüyü Avusturya kampı kadrosuna almayan Rus takımı, Fatih Tekke'den kendisine kulüp bulmasını istedi.

Fatih Tekke'nin Zenit St-Petersburg macerasında sona geliniyor. Zenit St-Petersburg, birkaç gün önce Güiza'yı transfer etmek için takas yoluyla Fenerbahçe'ye önerdiği Fatih'i kadro dışı bırakarak satış listesine koydu.

Zenit'in Avusturya kampına alınmayan yegâne futbolcusu olan Fatih Tekke'nin, kendisine yeni kulüp aramaya başladığı öğrenildi. Rus Kulübü'nün basın sözcülüğünü yapan Alexey Petrov, konuya ilişkin bir açıklamada bulunarak, "Avusturya'ya Fatih Tekke hariç tüm futbolcular geliyor. Fatih St-Petersburg'da kendisine gelecek teklifleri değerlendirecek" diye konuştu.

Sözleşmesi, Rusya'da liglerin başlama tarihlerinin farklı olması nedeniyle 8 Ocak 2010 tarihinde dolacak olan Fatih Tekke, eğer yaz aylarında kendisini bonservisini ödeyerek transfer edecek bir kulüp bulamazsa, büyük olasılıkla Ocak ayına kadar futboldan uzak kalacak. Fatih Tekke'yi bugünlerde özellikle isteyen kulüpler arasında, eski takımı Trabzonspor başı çekiyor.

Goal

Enterokinaz
29.Haziran.2009, 21:36
şaşırmadım. fatih hiçbir zaman en önde olamadı zenit'te. trabzon'a döner.

King_91
29.Haziran.2009, 21:51
rusya'ya giderek büyük hata yapmıştı zaten .

KaPaLı
29.Haziran.2009, 21:51
Gelsin Fenerbahçe'ye ben isterim böyle bir silahımızın olmasını :)

TR.CaPTaiN
29.Haziran.2009, 22:08
Fatih Tekke açıklamalarında transferimden Trabzonspor'un haberi olmak zorunda diyor. Rusya'da bekleneni veremese de kalitesi bellidir. Ve böylesine de Trabzon'a bağlı olan bir oyuncuyu Trabzonspor'un kaçırmaması lazım.

Addolorato
29.Haziran.2009, 22:12
Her yıl kadro dışı kalıyor zaten yaşıda ilerlemeye başladı artık tek gidecegi kapı Türkiye'dir. Çok golcü bir futbolcu ama sırf klübüne para kazandırmak için gitti Rusyalara kadar. Şimdide geri dönmek istiyo anlaşılan Trabzona ben Sadri Şener olsam bir dakika durmam alırım. Her sene 20 golü geçen bir adam Türkiyede bu.

Fernando Gago
29.Haziran.2009, 23:34
Türkiye'ye dönsün artık . . .

nekop
30.Haziran.2009, 03:44
Yuvaya dönecek inşallah ve yıllardır hasret kaldığımız o müthiş kafa gollerini doya doya izleyeceğiz yine..

Universal
30.Haziran.2009, 03:54
Fatih Tekke'nin en rahat edebileceği kulüp Trabzonspor'dur. Trabzon'a dönmesinde yarar var. Umut ve Gökhan'dan daha iyi olduğunu bir kez daha gösterir.

Bordo61Mavi
30.Haziran.2009, 05:27
Bunun neresi sok gecen ligtv deki aciklamasinda dedi :) Halen primlerini oduomuslar ama kendisi pek sikayetci degildi.

Yonetim bilioki Fatihi aldimi taraftarida almis olcak yanina onun icin kacirmazlar hem 3 forvet lazim takimda. Fatih pivot oyniyabiliyor yane orta sahadan ve diger forveten daha cok gol bekliyebiliriz

sananes
30.Haziran.2009, 05:28
fatih trabzonda faydalı olacaktır muhtemelen dönerse ki satıs listesine konmussa kampa bile gitmemişse ucuza alınabilir

Fietra 10
30.Haziran.2009, 05:37
Koçum benim fiyatını düşürecek :)

Kaptan bekliyoruz..

shamur1
30.Haziran.2009, 12:29
Penaltı noktasından enfes kafa golleri izlemek için F.Tekke şart :) BekLiyoruz..!

tarikko
30.Haziran.2009, 14:01
Umarım döner Trabzon'a çok yararlı olacaktır..

BeeTLeJuiCe
30.Haziran.2009, 15:43
Fatih Tekke Trabzonspora geliyor büyük ihtimalle. Bonservis bedeli olarak ise gayet düşük bir miktara. :)

nekop
30.Haziran.2009, 16:24
Penaltı noktasından enfes kafa golleri izlemek için F.Tekke şart :) BekLiyoruz..!

Fenerbahçe'ye attığı gol geldi aklıma :) Birde Umut'un dağlara taşlara vurduğu kafa vuruşları.. kaptanın dönmesi şart :)

MaliKaya
30.Haziran.2009, 16:41
Fatih Rusya da basarili olmamis olabilir ancak kaliteli bir golcudur. Bir Galatasaray'li olarak Sari Kirmizili forma giymesini isterim ama sanirim en rahat edecegi yer Trabzonspor.

Herseyin hayirlisi olsun