View Full Version : Honved - Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu 2. Maçı
tarikko
02.Ağustos.2009, 02:51
Tarih: 6 Ağustos Perşembe
Saat: 21:00
Yer: Jozsef Bozsik Stadı
Yayın: Atv
goosfraba
02.Ağustos.2009, 02:54
Derbi maçtan sonra açılacak. Kilitli.
goosfraba
03.Ağustos.2009, 19:30
Devam edebilirsiniz.
TuNdRaLoWeR
03.Ağustos.2009, 19:35
Fazla kasmayız heralde.Gerçi o hâlimizle bile en az 3 gol atarız diye tahmin ediyorum.Eğer Honved gene tamamen kendi yarı sahasına kapalı, tamamen bizim hücum yapmamızı bekleyen bir mentalite ile sahaya çıkarsa evinde de hüsrana uğrar.Ama normal bir mücadele verirlerse skoru azaltma veyahut kendilerine göre iyi skorlar alma şansları doğacaktır.
Tahminim ise 3-1 yeneriz.
Since-1907
03.Ağustos.2009, 19:36
Atv gösteriyor maçı , hazırlık maçı gibi olacak as kadrodan 2-3 isim de bu maç oynatılmayabilir diye düşünüyorum.Rahat bir maç olacaktır.
TR.CaPTaiN
03.Ağustos.2009, 19:40
Maçın taraftarsız olması, ilk maçın farklı bitmesi nedeniyle hazırlık maçı havasında bir maç olacak. Yedeklerle çıkılsa sakatlık tehlikesine karşın iyi olur. Umarım ATV saçma sapan sanal reklamlar yayınlamaz.
tarikko
03.Ağustos.2009, 19:45
Yedeklerle cikmamiz daha iyi olur.Ama Daum en kotu ihtimal as kadrodan 3-4 oyuncuyu oynatir gibime geliyor.
Rahat bir karsilasma olur ve ilk mactaki skor gibi bir skor olur bence.
Universal
03.Ağustos.2009, 20:18
Zevksiz bir maç olur, iki üç pozisyona girer maçı 3-0 kazanırız. Belki kaza ile bir golde yeriz.
SAİT71
04.Ağustos.2009, 01:13
5-0 alırız. 2 gol Alex 3 gol Güiza... Yazın bunu bir yere. Tam terside olabilir gollerde. 3 alex 2 gü...
Varonil
04.Ağustos.2009, 01:28
Ligdeki Denizlispor maçı öncesinde bir sakatlık vermeyelim de.Her türlü kazanacağımız bir maç.Abdülkadir,Onur,Furkan gibi genç oyuncular da en az 25-30 dakika şans bularak maç tecrübesi kazanmak adına sahada olmalılar.
Universal
04.Ağustos.2009, 01:31
5-0 alırız. 2 gol Alex 3 gol Güiza... Yazın bunu bir yere. Tam terside olabilir gollerde. 3 alex 2 gü...
Oynarlarsa atarlar, bu maçda oynayacaklarını sanmıyorum. :)
TuTh
04.Ağustos.2009, 02:11
Oynarlarsa atarlar, bu maçda oynayacaklarını sanmıyorum. :)
bncede 2-0 gibi bi skorla biter
MaTRaKaN
04.Ağustos.2009, 02:13
Kasmaya gerek yok turu geçtiğine göre derbideki oyuncular dinlensin..
scar face
05.Ağustos.2009, 01:05
Daum rotasyon yapmaz bence 2-3 oyuncu dısında...
Alex,Güiza,Emre oynamayacaktır...
Atv'nin vermesi güzel :)
Bekq
05.Ağustos.2009, 03:56
3 veya 4 farklı galibiyet alacağız.:)
SAİT71
05.Ağustos.2009, 03:59
Bence oynarız oynamasa bile atar. 5 atarızda yermiyiz bilmiyorum. Bilica bu maça forvet çıkmalı çok gol atar o adam :D
KaPaLı
05.Ağustos.2009, 12:20
Volkan Babacan
Ali Bilgin
Deniz
Bekir
Vederson
Selçuk
Abdülkadir
Onur
Mehmet Topuz
Uğur Boral
Furkan Aydın
Bu kadroyla çıksak bile fark olur.
Since-1907
05.Ağustos.2009, 16:48
UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında, 6 Ağustos Perşembe günü(Yarın), deplasmanda, Honved'le karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçemizin 19 kişilik maç kadrosunda şu oyuncular yer almaktadır: Volkan Demirel, Volkan Babacan, Vederson, Alex, Güiza, Ali Bilgin, Önder, Selçuk, Deniz, Uğur Boral, Gökhan Gönül, Deivid, Bilica, Bekir, Abdülkadir, Furkan, Mert Günok, Cristian Baroni, Andre Dos Santos. Kafilemiz, bugün saat 13.30'da Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkacak özel bir uçakla, Macaristan'ın başkenti Budapeşte'ye hareket edecek.
Suicider
05.Ağustos.2009, 18:34
mehmet topuz yine yok ??
bugra 1905
05.Ağustos.2009, 18:46
Fenerbahçemize Avrupada Başarılar
The.Joker
05.Ağustos.2009, 19:35
mehmet topuz yine yok ??
5 Ağustos 2009 tarihli Vatan Gazetesi'nde "Topuz Fener'i karıştırdı" başlığıyla yer alan haber gerçek dışıdır.
Üst adalesindeki çekme nedeniyle Beşiktaş ile oynanan Süper Kupa maçı kadrosunda yer almayan Mehmet Topuz ile Fenerbahçe teknik heyeti arasında herhangi bir sorun söz konusu değildir.
Bireysel oyuncu antrenörümüz Dolu Arslan yönetiminde çalışmalarını sürdüren Mehmet Topuz, sakatlığı devam ettiği için Honved maçı kadrosuna da alınmamıştır.
Futbolcumuzun, Denizlispor maçına yetiştirilmesine çalışılmaktadır.
Kamuoyuna duyurulur.
Saygılarımızla,
Fenerbahçe Spor KulübüFenerbahce.org
ogcj_me
06.Ağustos.2009, 04:17
As kadroyla çıkacak olmamız şahsen benim hoşuma gitti .. Sezona verdiğimiz önemi gösteriyor bu durum ..
deniz.91
06.Ağustos.2009, 14:42
Fazla kasmadan yine galibiyetle döner
scar face
07.Ağustos.2009, 00:03
Çekirdiğimi çitletip golleri izlicem :)
Fernando Gago
07.Ağustos.2009, 00:13
Havamızın kaybolmaması içi mutlaka kazanmalıyız
eGowiCh
07.Ağustos.2009, 00:38
Abdülkadir ve Bekir'in oynamasını isterdim ama şans verilmemiş. Farklı kazanırız diye düşünüyorum.
GodfatheR
07.Ağustos.2009, 01:05
İyi başladık, golü de bulduk.İyice tek kaleye döndü maç =)
shamur1
07.Ağustos.2009, 01:27
Santos'un golüyle Fener 1-0 önde maçta 43.dk.. Fabio Bilica Kırmızı kart gördü.. 10 kişi sahada Fener.
ogcj_me
07.Ağustos.2009, 01:30
Bilicadan çekeceğimiz var ...
Aşk-ı Şehir
07.Ağustos.2009, 01:31
Kırmızı kartla alakası yok. Adam resmen kendini yere attı. Vederson-Santos-Alex iyi oynuyor. Önder'de Daum geldikten sonra kendine gelmiş.:)
Universal
07.Ağustos.2009, 01:40
Sıradan bir hazılrık maçı gibi, Fenerbahçe iyi tempoda mücadele ediyor, Denizli maçından önce son moral maçı olur. Takım kazanmaya alışması gerekiyor. Bilica iki maç ceza alacaktır, umarım bir tur sonraki eşleşmede Bilica'yı aramayız.
TR.CaPTaiN
07.Ağustos.2009, 01:41
Tahmin edildiği gibi zevksiz bir maç oluyor. Alex'in müthiş pasıyla buluşan Deivid'in Andre Santos'a bıraktığı ve Santos'un çaprazdan attığı golle öne geçtik. Sonrasında doğal olarak oyuncularımız kendilerini fazla kasmıyorlar. Honved oyuncuları zaman zaman sert müdahalelerde bulunuyorlar. Umarım bir sakatlık yaşanmaz. Bilica'nın kırmızısı ucuz bir kart gibiydi. Rakibin gücü sınırlı olduğundan 10 kişi kalmamızın sahaya olumsuz bir etkisi yansımadı. Oyuncularımız ikinci yarıda da bol pas yaparak zamanı eritecek.
Sheriff
07.Ağustos.2009, 02:13
Ne goller kaçırdılar yahu..
IcedEarth
07.Ağustos.2009, 02:29
1-1 oldu bu arada. Honved bastırıyordu bi 15 dk. kadar önce. Golü anca bulmuşlar.
Crocodile1963
07.Ağustos.2009, 02:34
1-1 bitti. . .
LaigLeNoiR
07.Ağustos.2009, 02:36
Çekirdiğimi çitletip golleri izlicem :)
Üzgünüm Burak'cım :D
Turu geçti Fenerbahçe kazansa daha iyi olacaktı ülke puanına hiç yoktan getirisi olurdu bu hazırlık maçınında :)
DaveJones
07.Ağustos.2009, 02:36
Yazık ya, şu takıma bile net pozisyonlar verdik. Ayrıca Emre'nin ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu bir kez daha anladım bu maçta.
Universal
07.Ağustos.2009, 02:37
Honved galibiyeti hak etti, Fenerbahçe umursamadı maçı, umursamassan sonuç bu olur. Söylenecek söze gerek yok, diğer maçlara bakacaz artık. Kazanıp moral almak varken, gene kendimizi sıkıntıya soktuk.
Addolorato
07.Ağustos.2009, 02:52
Honved'in ileri uç oyuncuları kazma olmasaydı turu bile geçebilirlerdi ikinci yarı kaç tane pozisyon buldular. Güiza'da çok kaçırdı. Christian Baroni'yi beyendim en azından dikine falan oynuyo. Bilica Fenerbahçe'nin oyuncusu degil dedigimi hatırlıyorum Beşiktaş maçındada atılmak için çok çabaladı bu maçta atılmış..
Alicanfmfan
07.Ağustos.2009, 03:01
Bilica daha önceden dedigim gibi geriye gömülen takımlarda iş yapar ...
TR.CaPTaiN
07.Ağustos.2009, 03:02
İki takım da önemli pozisyonları değerlendiremedi. Karşılıklı direkten dönen toplar da vardı. Ama bunların hepsi teferruat. Şükür herhangi bir sakatlık olmadı. Artık son engeli de geçip gruplara kalma zamanı. Yola devam.
fm_monster
07.Ağustos.2009, 03:04
ali den yol yakınken vazgeçilmeli bu adam bu takımın oyuncusu degil :icon_evil:
Bu arada uğur santosa omuzu koydu girerken:icon_frown:
Universal
07.Ağustos.2009, 03:06
Honved'in ileri uç oyuncuları kazma olmasaydı turu bile geçebilirlerdi ikinci yarı kaç tane pozisyon buldular. Güiza'da çok kaçırdı. Christian Baroni'yi beyendim en azından dikine falan oynuyo. Bilica Fenerbahçe'nin oyuncusu degil dedigimi hatırlıyorum Beşiktaş maçındada atılmak için çok çabaladı bu maçta atılmış..
Merak etme, öyle bir ihtimal olamazdı, Fenerbahçe'nin eli armut toplamıyor. Fenerbahçe çıktı golü attı maçı bıraktı...
KanaKe
07.Ağustos.2009, 03:08
Su hastaliktan bir kurtulamadik gitti.. golü atinca oyundan kopuyoruz özellikle zayif takimlara karsi..
tarikko
07.Ağustos.2009, 03:10
Yok artık :) Komik yorumlar yapmayalım lütfen :)
Gncl1905
07.Ağustos.2009, 03:12
Maçı Fenerbahçe 5-1'in rahatlığıyla oynadı, maçta hiç koşmadılar :) 5-1'den sonra da beklenmezdi zaten.Honved ise devamlı gol aradı.İki takım da çok pozisyon harcadı özellikle Honved, ama o kadar beceriksizdilerki :D Sonunda golüde kolla attılar :)
Fenerbahçe'nin eleneceğine inanmıyorum, 5-1'den sonra formalite olarak maça çıktılar, elenme gibi bir durum açıkcası söz konusu bile değildi...
GebzeLi1907
07.Ağustos.2009, 03:20
Rakipte bitirici bi forvet olsa tur zora girerdi bugun takım berbattı özellikle ikinci yarı,Daum hala aynı Daum takım ölü gibi yürümüyor bile sahada hala oyuncu değişkliği yapmıyor bu Daum bu huyunu değiştiremedi gitti.Ne inat yahu..
Bilica da sezonun kazığıdır bizlere her platformda söylüyorum pozisyonda kırmızı belki ağır ama Bilica'nın adama yöneleşi girişi toplamda 5 gol öndesin ne gerek var bırak atsın golü 2 maç yalnız bırakıyosun takımı üstelik stoperde yok bu takımda..
KanaKe
07.Ağustos.2009, 03:22
Bilica'ya 2,5 milyon € + Yasin verilmisti yanlis hatirlamiyorsam... bencede yilin kazigidir.
tarikko
07.Ağustos.2009, 03:23
Stoper lazım takıma.Bilica ya da Önder'in yanına herhangi bir sakatlık ya da cezalı olma durumunda işimzi zor stoper transferi yapılmaz ise...
Clayman
07.Ağustos.2009, 03:25
Fenerbahçe'den gollü bir maç bekledim. hatta iddaa kuponuma bile 4-6 gol yazdım ama beni yanılttı Fener.
Turu geçti, Play off'da da zayıf bir rakiple eşleşeceğini düşünürsek Bilica'nın olmayışının pek sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum.
eGowiCh
07.Ağustos.2009, 03:35
İyi sinyaller vermedi takım Denizlispor maçı öncesinde, umarım bir maçlığınadır bu rezil performans.
Alicanfmfan
07.Ağustos.2009, 03:37
Genoa seri bası degilmis umarım gelmez temsilcilerimizden birine gerçi elerizde kasmadan başka takımları eleriz daha iyi :D
Gangstaa
07.Ağustos.2009, 03:40
Playoff ta fenerbahçeye dişli bir ekip çıkarsa eleneceğini düşünüyorum bu oyuncularla işi zor.Bilica zaten fazla iyi değil diğer maçta oynayamıcak.Önderle Bekire kaldı galiba savunmada.
KanaKe
07.Ağustos.2009, 03:42
Playoff ta fenerbahçeye dişli bir ekip çıkarsa eleneceğini düşünüyorum bu oyuncularla işi zor.Bilica zaten fazla iyi değil diğer maçta oynayamıcak.Önderle Bekire kaldı galiba savunmada.
Abartmasaniz olmayacak :) Bu takim ne yapar ne eder gruplara kalir 1 maclik performansa göre gelecegi yorumlamak cok sacma.
Universal
07.Ağustos.2009, 03:43
Amma karamsar yorumlar, Fenerbahçe bu maçlık böyle performans gösterdi.
Bu arada bizim elenmemizi bekleyenler, hayal dünyasında yaşamasınlar. Yarın ne getirir belli olmaz, bir bakmışsınız siz elenmişsiniz.
tarikko
07.Ağustos.2009, 03:46
Düşün Düşün :) Gruplara kaldığımızda yine düşünmeye devam edersin :)
enforcer
07.Ağustos.2009, 03:48
bu turda galibiyetin ülke ve takım puanına katkısı var mı ben yok diye biliyorum. sadece şampiyonlar liginin son elemesinden alınan puan katılıyor zannedersem...
TR.CaPTaiN
07.Ağustos.2009, 04:29
Bu takıma Emre, Gökhan Gönül, Mehmet Topuz, Semih, Özer ve muhtemelen yeni bir stoper katılacak. 10 günde 1 tanesi derbi olmak üzere 3. maçını yapan ve ilk maçta rakibine 5 gol atarak turu garantilemiş, haftasonu deplasmanda maçı olan takımın bu maçı ciddiye almaması daha doğrusu kendini kasmaması pek de anormal bir durum değil. Aslında bu maç için böyle detaylara inmeye gerek yoktu ama öyle yorumlar var ki, Fenerbahçe ölmüş, bitmiş. (:
Gangstaa
07.Ağustos.2009, 04:32
Skordan dolayı sinirli olabilirsiniz anlıyorum sizi fakat burası forum.Forumlarda fikirlerini paylaşmak için vardır.Forum kuralları içerisinde istediğin fikiri söyleyebilirsin,yoksa bu forum benim bildiklerimden değilmi.
Kurallar içerisinde istersem fenerbahçe küme düşer istersem şampiyon olur veya elenir diyebilirim benim düşüncem budur.
GebzeLi1907
07.Ağustos.2009, 04:36
Skordan dolayı sinirli olabilirsiniz anlıyorum sizi fakat burası forum.Forumlarda fikirlerini paylaşmak için vardır.Forum kuralları içerisinde istediğin fikiri söyleyebilirsin,yoksa bu forum benim bildiklerimden değilmi.
Kurallar içerisinde istersem fenerbahçe küme düşer istersem şampiyon olur veya elenir diyebilirim benim düşüncem budur.
Onlarında sana kurallar dahilinde cevap vermesi normaldir.Abarttığını düşünüyolarsa abartma derler sen gibi onlarda düşüncelerini paylaşıyor yani hatırtlatmana gerek yok bunları.
KanaKe
07.Ağustos.2009, 04:37
skor ile alakasi yok attigin mesajla insanlarin sinirini geren sensin
Gangstaa
07.Ağustos.2009, 04:39
Onlarında sana kurallar dahilinde cevap vermesi onlarda düşüncelerini paylaşıyor yani hatırtlatmana gerek yok bunları.
''Düşün Düşün :h: Gruplara kaldığımızda yine düşünmeye devam edersin :h:''
Güzel bi düşünce paylaşımı :)
Since-1907
07.Ağustos.2009, 04:40
Önümüzde Denizlispor maçı var.Kendi evinde 5-1 yenmişsin , bu maçı 1-0 kazanda turu geçiyorsun 1-1 kalsan da tabiki kazanmak isterlerdi.Ama artık ligi düşünerek kasmadı kimse kendini.Guiza belki o pozisyonlardan birini atsa Honvéd oyundan kopacaktı maç farklı bitecekti.Ama futbolcular turu geçtiklerini bildikleri için ekstra bir gayret sarfedilmedi.Defansta Bilica'nın da kırmızı görmesi Honvéd i morallendirdi en azıdan bir beraberlik çıkarma umuduyla savaştılar.Nitekimde başarılı oldular.
Ama işte maalesef skor 1-1 diye hemen Fenerbahçe kötü diye lanse ediliyor.
GebzeLi1907
07.Ağustos.2009, 04:45
''Düşün Düşün :h: Gruplara kaldığımızda yine düşünmeye devam edersin :h:''
Güzel bi düşünce paylaşımı :)
Senin ki kadar olmasada güzel :)
Ne yani sen gelip Fenerbahçe konusuna Fenerbahçe play offu geçemeyecek diyeceksin sonrada cevap gelmesin, bana karşı çıkılmasın isteyeceksin bu daha güzel bi düşünce bence..
Bu haldeyken gruplara kalamayacak diyen bi kişiye verilebilecek en normal cevaplardan biri gruplara kalınca görürsündür yada o zaman görüşürüzdür..
Sende kalamazsak bizi bulursun.
scar face
07.Ağustos.2009, 05:01
Maalesef kötü bir gece yasadık...
Bilica'nın yaptığı çok yanlıştı.Gitsin atsın golü ha o adam bitiremezdi onu o da ayrı...
Cristian harika top oynadı gerçekten...Çok beğendim...Santos çabuk yoruldu...İki maçtır böyle oluyor neden acaba erkenden kesiliyor???
Uğur'un yaptığı ise çok ayıptı...Formayı hak etmezsen kaybedersin bu kadar basit...
Umarım Denizli maçında daha iyi oynarız...
@Murat
Golleri izledik yahu işte 2 gol oldu :n:
Neron_FB
07.Ağustos.2009, 05:51
Ben kırmızı kartı biraz ağır buluyor olsam da, bilica'dan ve ağırlığından, oyunundan şikayetçiyim. Stoper lazım..
SAİT71
07.Ağustos.2009, 10:49
Dediğim gibi Bilica gereksiz ileriye dönük olmayan ve sadece bir 34 maça göre alınmış bir oyuncu. Kalitesine laf etmiyorum ama Fenerbahçe'nin stoperi daha iyi olmalı. Heleki yabancıysa ARada Bekir ile kalite farkı biraz olmalı. Bence Bekir de bugün rahat yapardı Bilicanın görevini. Bilica çok gereksiz riske giriyor. ileri çok çıkıyor ve çalıma gereğinden fazla giriyor. Nitekim bugün pozisyonda rakibe dokunmamış gibi gözüksede yinede ilerde yakalandı. Yani kademe hatası yaptı. Yer alamadı. Rakip kendini bırakmasa Bilica yine geçilmiş olacaktı. Alındığına göre Bilica ya uyarı verilmeli. Bize gol atması değil savunma yapması önemli. Ayrıca bugün hakem bence maçı bitirdi. Elle attı adam bir şey demedi. Bilica dokunmamış direk attı. Bence 10 üzerinden 5.5 felandı en fazla 6..
Ayrıca Baroni çok güzel oynadı. Selçuk gidince biraz bocalar gibi oldu ama çok muazzam topçu. Santos'ta biraz kendini geliştirirse ve daha fazla dakika forma giyerse süper transfer olacaklar..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ayrıca 10 kişide kalsak Ali Bilgin'in orada o adamın eline gelmeden o topu kesmesi lazım. Önder e laf bulamıyorum resmen pozisyonları seyrediyor. Bir kaç pozisyonun tekrarına bakıyorum aynı bana benziyor. Yani oda izliyor maçı. Ali Bilgin bence yedek olabilecek seviyede. İlk on bir hayal. Deivid pasları dengesiz ve isabetsiz. Vederson bazı maçlarda iyi olsada bazı maçlarda hatalar yapıyor. Bu maçtada pek beğenmedim. Volkan ise onunla gurur duyuyorum. Sadece Edu ile değil Başka arkadaşları ilede anlaşamayıp kaleyi boşaltarak bizlere gol yiyebileceğini gösterdi. Mecidiyeköy Hatırasından sonra birde Honved hatırası oldu. Bravo. Büyük takımlar bu tür hataları yapmazlar. Biz niye yapıyoruz. O kadar para harcadık o kadar adamımız var fakat 5-1 yendik diye hemen bırakıyoruz. bir galibiyet UEFA puanı demek. şimdi basit görünüyor ama bir CL'ye kalınca çok yararı oluyor bu maçlardan aldığımız puanların. Helede Portekiz ve Hollandayı sıralamada yakalamak üzereyken..
World Hollow o1
07.Ağustos.2009, 12:21
Dediğim gibi Bilica gereksiz ileriye dönük olmayan ve sadece bir 34 maça göre alınmış bir oyuncu. Kalitesine laf etmiyorum ama Fenerbahçe'nin stoperi daha iyi olmalı.
Bilica kadar hırslı sert agrasif oyuncu bulursan sana helal olsun..
Lugano gibi aynı kişiliği var, sadece yaşdan kaybediyor.
Ali Bilgin bir kere ALLAH aşkına ileri doğru koşu yapmadı ya, bir insan bu kadar mı sevimsiz olur koca maç başından sonuna kadar sırf ondaki toplar geri döndü, diyorlar yadırgıyo geçen senede bu adam o mevkide oynadı daha ne yapacaklar illa onun yerine robot koyup 2 3 maç mı izletmeleri lazım sinir etmekden başka hiç bir şey değil..:mad:
Universal
07.Ağustos.2009, 14:38
Bu takıma Emre, Gökhan Gönül, Mehmet Topuz, Semih, Özer ve muhtemelen yeni bir stoper katılacak. 10 günde 1 tanesi derbi olmak üzere 3. maçını yapan ve ilk maçta rakibine 5 gol atarak turu garantilemiş, haftasonu deplasmanda maçı olan takımın bu maçı ciddiye almaması daha doğrusu kendini kasmaması pek de anormal bir durum değil. Aslında bu maç için böyle detaylara inmeye gerek yoktu ama öyle yorumlar var ki, Fenerbahçe ölmüş, bitmiş. (:
Boşver, onlar bizi kötülemeye çalışıyor. Boşuna çabalıyorlar, takım bildiğin oynamadı, maçı umursamadı. Hiç olmassa 10 kişi kalınca ne yapabileceğimizi gördük.
eXcitinG
07.Ağustos.2009, 14:43
AbduLLah, Bekir gibi isimLer böyLe maçLarda oynamayacakta hangi maçLarda oynayacak ben merak ediyorum doğrusu. Maça madem As takım iLe başLayacaktın, aLışsınLar diye düşünüyorsun o zaman takım biraz oynayacak, Ama biraz daha az oynamışLarı oynatacaksın ki, maça asıLsınLar, kendiLerini gösterme çabasına girsinLer. Neden bu uyguLamaya gidiLmedi merak ettim doğrusu.
Fenerbahçe yi değerLendirmek için kesinLikLe öLçü oLmayacak bir maç. VoLkan degaj atarken biLe esneyecekti adam neredeyse, o kadar bitsede gitsek havasında oLan bir maçtı.
Aşk-ı Şehir
07.Ağustos.2009, 14:56
Honved'in santraforları biraz becerikli olsa belki bir hezimet yaşayacaktı Fenerbahçe. Daum'dan hiç beklemediğim bir hata geldi. Benim tabii ki haddime değil ancak Selçuk stoper oynarken çok adam kaçırıyordu. Çabuk önlem alınmalıydı. İlk yarının sonunda Selçuk-Deniz, Selçuk-Bekir, Christian-Deniz, Christian-Bekir değişikliklerinden biri yapılsa Fenerbahçe maçı çok rahat kazanırdı. Ayrıca Güiza'nın şutları kaleyi bulsa yine kazanabilirdi Fenerbahçe. Ancak Abraham ve Zsolnai inanılmaz pozisyonlar yakaladı. Neyse fazla uzatmayalım. Fenerbahçe'yi tebrik ederim. Umarım gruplara kalır.:)
Dos Santos ve Önder'i çok beğendim. Ali Bilgin felaketti. :)
KaPaLı
07.Ağustos.2009, 15:00
Cristian niye çıkacaktıki Mustafa ?
Aşk-ı Şehir
07.Ağustos.2009, 15:10
Cristian niye çıkacaktıki Mustafa ?
Savunmayı 4'lü yapmak için Orta sahanın ortasındaki iki isimden birinin çıkması lazımdı görünen o. :) Veya Alex çıkabilirdi.
KaPaLı
07.Ağustos.2009, 15:17
Onu yapacağı kadar Santos çıkarıp Bekir alsaydı biz o kadar zorlanmazdık. Selçuk çok kaçırdı Vederson zaten bir türlü kademe yapmayı öğrenemedi. Cristian geldiğinden beri en iyi maçıydı. Adam sürekli ordan oraya koştu.
Aşk-ı Şehir
07.Ağustos.2009, 15:40
Bence çok pas hatası yaptı Cristian. Can alıcı paslar deniyor hep. Ama bir türlü başarılı olamıyor. Bu işi en iyi yapan Alex varken Cristian'ın bu tarz işlere kalkışması mantıksız.:)
bugra 1905
07.Ağustos.2009, 16:02
Bilica#58# Kırmızı Görmüş Galiba UmarıM Bir Daha Görüp Takımını Yanlız Bırakmaz
Maç İçinse Fenerbahçeyi Tebrik Ederim:)
SAİT71
08.Ağustos.2009, 06:13
Bilica kadar hırslı sert agrasif oyuncu bulursan sana helal olsun..
Bende onu diyorum kalitesi kendi bazında iyi bir oyuncu ama Fenerbahçe için ne kadar yeterli? İleride ne fayda sağlar, Agresif olması bir şey değiştirmiyor. Aradım mı bulunur agresif oyuncu ama iş aramada. Neyse yargısız infaz yapmayayım. Yoksa bir maçta Christian ve Santos gibi bitirmeyelim adamı. Nede olsa köşe yazarı değiliz. Yoksa bizde bitirirdik şimdiye Ali Bilgin, Önder, Bilica yı. Ama bu oyuncuların maç eksikliği yüzündende böyle performans düşüklüğü yaşadığı bir gerçek. Ama yediğimiz o gol Savunmaya yakışmadı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ayrıca Vederson un bu takım için yetersiz olduğunu düşünüyorum. Adam bir kere topa basmayı bilmiyor. Çok sert giriyor ve gereksiz faullerle duran topları rakibe kazandırıyor. Çok değil Chelsea ile içerde oynadığımız maçta yediğimiz ilk golü hatırlayın. Taç çizgisine doğru dönük olan galiba Ballackı hiç bir tehlikesi yokkee yitti ve rakibe yani duran top ustalarının olduğu chelsea ye oradan böyle bir fırsat verdi onlarda golü çaktı. Gidip bende yıkarım oyuncuyu sen orada oynuyorsan daha değişik bir şeyler yap. Rakibe agresif ol fakat küt küt göstererek ayağına vurma..
Bekq
08.Ağustos.2009, 06:30
Bilica Fenerbahçe'de oynadığını anlayana kadar daha çok böyle olur.Neyse oda alışacaktır.Umarım Lugano-Bilica ikilisi olmaz.Yoksa yandıkki ne yandık.:D