Tarih: 6 Ağustos Perşembe
Saat: 21:00
Yer: Jozsef Bozsik Stadı
Yayın: Atv
Tarih: 6 Ağustos Perşembe
Saat: 21:00
Yer: Jozsef Bozsik Stadı
Yayın: Atv
Derbi maçtan sonra açılacak. Kilitli.
(/s)
Devam edebilirsiniz.
(/s)
Fazla kasmayız heralde.Gerçi o hâlimizle bile en az 3 gol atarız diye tahmin ediyorum.Eğer Honved gene tamamen kendi yarı sahasına kapalı, tamamen bizim hücum yapmamızı bekleyen bir mentalite ile sahaya çıkarsa evinde de hüsrana uğrar.Ama normal bir mücadele verirlerse skoru azaltma veyahut kendilerine göre iyi skorlar alma şansları doğacaktır.
Tahminim ise 3-1 yeneriz.
Atv gösteriyor maçı , hazırlık maçı gibi olacak as kadrodan 2-3 isim de bu maç oynatılmayabilir diye düşünüyorum.Rahat bir maç olacaktır.
Maçın taraftarsız olması, ilk maçın farklı bitmesi nedeniyle hazırlık maçı havasında bir maç olacak. Yedeklerle çıkılsa sakatlık tehlikesine karşın iyi olur. Umarım ATV saçma sapan sanal reklamlar yayınlamaz.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Yedeklerle cikmamiz daha iyi olur.Ama Daum en kotu ihtimal as kadrodan 3-4 oyuncuyu oynatir gibime geliyor.
Rahat bir karsilasma olur ve ilk mactaki skor gibi bir skor olur bence.
Zevksiz bir maç olur, iki üç pozisyona girer maçı 3-0 kazanırız. Belki kaza ile bir golde yeriz.
5-0 alırız. 2 gol Alex 3 gol Güiza... Yazın bunu bir yere. Tam terside olabilir gollerde. 3 alex 2 gü...
Ligdeki Denizlispor maçı öncesinde bir sakatlık vermeyelim de.Her türlü kazanacağımız bir maç.Abdülkadir,Onur,Furkan gibi genç oyuncular da en az 25-30 dakika şans bularak maç tecrübesi kazanmak adına sahada olmalılar.
Kasmaya gerek yok turu geçtiğine göre derbideki oyuncular dinlensin..
Daum rotasyon yapmaz bence 2-3 oyuncu dısında...
Alex,Güiza,Emre oynamayacaktır...
Atv'nin vermesi güzel![]()
3 veya 4 farklı galibiyet alacağız.![]()
Bence oynarız oynamasa bile atar. 5 atarızda yermiyiz bilmiyorum. Bilica bu maça forvet çıkmalı çok gol atar o adam![]()
UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında, 6 Ağustos Perşembe günü(Yarın), deplasmanda, Honved'le karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçemizin 19 kişilik maç kadrosunda şu oyuncular yer almaktadır: Volkan Demirel, Volkan Babacan, Vederson, Alex, Güiza, Ali Bilgin, Önder, Selçuk, Deniz, Uğur Boral, Gökhan Gönül, Deivid, Bilica, Bekir, Abdülkadir, Furkan, Mert Günok, Cristian Baroni, Andre Dos Santos. Kafilemiz, bugün saat 13.30'da Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkacak özel bir uçakla, Macaristan'ın başkenti Budapeşte'ye hareket edecek.
mehmet topuz yine yok ??
Fenerbahçemize Avrupada Başarılar
Fenerbahce.org5 Ağustos 2009 tarihli Vatan Gazetesi'nde "Topuz Fener'i karıştırdı" başlığıyla yer alan haber gerçek dışıdır.
Üst adalesindeki çekme nedeniyle Beşiktaş ile oynanan Süper Kupa maçı kadrosunda yer almayan Mehmet Topuz ile Fenerbahçe teknik heyeti arasında herhangi bir sorun söz konusu değildir.
Bireysel oyuncu antrenörümüz Dolu Arslan yönetiminde çalışmalarını sürdüren Mehmet Topuz, sakatlığı devam ettiği için Honved maçı kadrosuna da alınmamıştır.
Futbolcumuzun, Denizlispor maçına yetiştirilmesine çalışılmaktadır.
Kamuoyuna duyurulur.
Saygılarımızla,
Fenerbahçe Spor Kulübü
aaaaKKKKoooo
As kadroyla çıkacak olmamız şahsen benim hoşuma gitti .. Sezona verdiğimiz önemi gösteriyor bu durum ..
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
Fazla kasmadan yine galibiyetle döner
Çekirdiğimi çitletip golleri izlicem![]()
Havamızın kaybolmaması içi mutlaka kazanmalıyız
Abdülkadir ve Bekir'in oynamasını isterdim ama şans verilmemiş. Farklı kazanırız diye düşünüyorum.
İyi başladık, golü de bulduk.İyice tek kaleye döndü maç =)
Santos'un golüyle Fener 1-0 önde maçta 43.dk.. Fabio Bilica Kırmızı kart gördü.. 10 kişi sahada Fener.
Bilicadan çekeceğimiz var ...
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
Kırmızı kartla alakası yok. Adam resmen kendini yere attı. Vederson-Santos-Alex iyi oynuyor. Önder'de Daum geldikten sonra kendine gelmiş.![]()
I'm back...