Log in

View Full Version : Sivasspor - Trabzonspor [ TSL 1. Hafta ]

goosfraba
04.Ağustos.2009, 22:04
http://i0908.hizliresim.com/2009/8/4/5336.jpg (http://urlal.com/bn)

Alicanfmfan
07.Ağustos.2009, 03:41
Trabzonspor , Sivas'a karsı sansızlıgını kıracak bence.

Favori Trabzon.

RIDVAN TLM
07.Ağustos.2009, 03:43
1-1 gibi bi skor çıkabilir...

tarikko
07.Ağustos.2009, 03:43
Trabzonspor kazanır.Durumları Sivasspor'dan daha iyi ve maçta favori onlar bence.

nekop
07.Ağustos.2009, 05:10
Sivasspor'a karşı deplasmanda galibiyetimiz yok.Ama takımımız iyi bir hazırlık dönemi geçirdi.Sivasspor'da Mehmet Yıldız falan sakat bildiğim kadarıyla bu bizim için sevindirici bir durum ayrıca hafta içi Anderletch ile Ş.L. maçı oynadılar bununda verdiği bir yorgunluk olacaktır.Çok zor bi 90 dk bizi bekliyor ama sonucunda kazanan taraf olacağımızı düşünüyorum.

scar face
07.Ağustos.2009, 05:12
Sivas maçı alacaktır...

Agbetu oynarsa Trabzon'u dağıtabilir...

Neron_FB
07.Ağustos.2009, 05:17
haftanın maçını trabzon rahat alıcakmış gibi bi his var içimde :p

gerrrard
07.Ağustos.2009, 05:22
Trabzonspor favorim fakat Agbetu'ya dikkat :D

GebzeLi1907
07.Ağustos.2009, 05:29
Trabzon yine bi Sivas maçıyla başlıyor sezona.Çok zor maç..Sivas,Bülent Uygun vermez bana göre bu maçı Sivas yada en kötü berabere diyorum.Trabzon kazanarak başlarsa müthiş moral olur iyi bi ivme yakalamalarında çok etkili olabilir bu maç kazanırsada tersi tepebilir o açıdan da önemli..
.
.

Universal
07.Ağustos.2009, 14:42
Çok gollü bir maç bekliyorum, Sivasspor ve Trabzonspor'un hazırlık performansları ortada, Trabzonspor hazırlık performansında çok güzel bir görüntü gösterdi. Trabzonspor'dan galibiyet bekliyorum.

bugra 1905
07.Ağustos.2009, 15:07
Evimizde Trabzonspora Yenilmeyeceğimizi Düşünüyorum Kamanan Oynarsa İlk Yarıda Dağıtabiliriz Trabzonu
Futbolcularımız Trabzon Maçlarına Motive Çıkıyorlar Yine Öyle Çıkarlar
2-0 Alırız Bence Allah Yardımcımız Olsun

RoNNiE91
07.Ağustos.2009, 15:27
Trabzon bu sefer kazanacak bence.

anilton
07.Ağustos.2009, 15:43
Çok güzel bir maç olacağını ümit ediyorum.Çekişmeli geçecekti...

Ben berabere biteceğini düşünüyorum ama bir kazanan olursa bu Trabzon olur...

Fietra 10
07.Ağustos.2009, 20:16
Daha iyi durumdayız..Sivas hafta içi oynadıgı maçın yorgunlugu ve moraliyle maça çıkıyor..Her ne kadar Anderlecht karşısında iyi oyun oynadıklarını düşünselerde aynı görüşte değilim..Anderlecht ne oldugunu analmadan iki gol yedi ve Sivas'ı böyle beklemiyordu açıkcası..10 dk baskılı oynadı ve yine yan toptan golü buldu ve işi bitirdi..Biz daha ciddi çıkacagız bu maça Anderlecht'e göre kuşkusuz..Defansta aynı hatalar ve her yan topun tehlikeli oldugu bir Sivas'ı bulursak Umut'a ragmen kazanabiliriz..

yunusgs
08.Ağustos.2009, 21:04
Haftanın en güzel maçı belkide.Bende çok çekişmeli geçeceğine inanıyorum.Sivasspor evinde iyi oynasada geçen seneden çok oyuncu kaybettiler.Bu yüzden bence bu maç berabere biter 1-1.

Bekq
08.Ağustos.2009, 21:36
Sivas acımaz.

Fietra 10
08.Ağustos.2009, 21:50
Sivas'tayız şimdi bayagı bi kalabalıgız..Sadece Trabzon'dan değil Samsun,Ankara ve Tokat'tan gelen arkadaşlarda burada..Şuanda 4 arkadaş Sivaslı bir arkadaşımızın evinde kalıyoruz..Öglen vakti formalarımızda şehirde gezerken polis geldi Sivaslılardan şikayet varmış formayla gezmemeliymişiz merkezde..Anlamadım valla Sivaslılar polisi aramış bizi uyardılar araya İkinci başkaınımız girdi ve sorun halloldu..

Gangstaa
08.Ağustos.2009, 21:53
Berabere biter.

Aşk-ı Şehir
09.Ağustos.2009, 00:54
Selçuk İnan attı. 1-0. Trabzonspor önde şimdi.:)

Maksic
09.Ağustos.2009, 00:54
Eğer Trabzonspor son vuruşlarda daha becerikli olursa bu maç 3 olur..

PesimiSTyLa
09.Ağustos.2009, 00:56
Alanzinho yerden cok iyi kesti. 3-4 dakika sahasına hapsetti, bastırdı Trabzon, golüde attı.

Crocodile1963
09.Ağustos.2009, 00:58
Yerden iyi bir orta ve Selçuk'u düzgün vuruşu.

Gökhan'ın geçen sene kaçırdıklarının bir benzeri gol oldu. .

Aşk-ı Şehir
09.Ağustos.2009, 00:58
Sivasspor'un topu direkten döndü.

Maksic
09.Ağustos.2009, 01:01
Sivasspor bu dakikalarda Trabzon'u baskı altına aldı diyebiliriz atarsa ama forvetleri etkisiz Ersen ve Kamanan formsuz..

GebzeLi1907
09.Ağustos.2009, 01:25
Bu Tjikuzu baya iyi şuana kadar Trabzon için çok isabetli bi transfer havası veriyor ortasahada.

PesimiSTyLa
09.Ağustos.2009, 01:36
Temposu yüksek bir ilk yarı izedik. Alanzinhoyu begendim. Selcukta cok iyiydi TS adına.

RaSenGan
09.Ağustos.2009, 01:37
İlk yarı Trabzonspor çok iyiydi.Sivasspor'dan bu sezon bi cacık olmıycak gibi geliyo bana ama hadi bakalım.Kaleye 9 şut vurmuşlardı hiçbiri kaleyi tutmamıştı en son baktığımda.Sonrasına bakmadım tuttu mu diye.Mehmet Yıldız gelince ilerideki sorun çözülebilir ama savunma,orta saha içler acısı.Trabzonspor bu gidişle 3-0 kazanır maçı.Pek sanmıyorum Sivasspor'un gol atacağını.

sakary Ali
09.Ağustos.2009, 01:37
Trabzon klasik 4-2-3-1 dizilimiyle oynuyor ilerde Umut, Umutun arkasında Selçuk sağında Engin solunda Alanzinho.

Orta sahada Colman ile Tjikuzuyu çok beğendim.İyi oynuyorlar.Sivasın savunması yine berbat çok acemice hatalar yapıyorlar.Birde Engini hiç sevmedim zaten pek hoşnut değildim.Hiç disiplin yok.Nasıl geldi Trabzona anlamadım zaten.Bir pozisyondada zaten kendini öyle bir attı ki.

İkinci yarıda zevkli geçecektir güzel bir maç oluyor.Sivas gol için çabalıyor.

GebzeLi1907
09.Ağustos.2009, 01:46
Sivas'daki Cihan da iyiydi ilk yarı iyi paslar attı gole dönük paslar denedi Sivas'ın nadir iyi oyuncularındandı bence ikinci yarı Agbetu girse biraz daha canlanabilir Sivas.

RaSenGan
09.Ağustos.2009, 01:52
1-1 oldu Yannick Kamanan..Ama yine de Trabzonspor alır bu maçı.

Clayman
09.Ağustos.2009, 02:00
Müthiş pozisyon kaçtı Trabzon adına...

GebzeLi1907
09.Ağustos.2009, 02:01
Maça iyice tempo geldi.Umut net bi pozisyonu harcadı defansın arkasına sarktı bom boş durumdaydı atamadı..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Selçuk'u çıkardı Bross niye öyle bişey yaptı acaba gayet iyi oynuyordu.Ceyhun oyunda..

Clayman
09.Ağustos.2009, 02:09
Maç çok ortada bence...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ceyhun feci bir şut çekti cirekte patladı...

Nocna Mora
09.Ağustos.2009, 02:18
izlemek isterdim okudugma göre süper mac oluyor :)

Clayman
09.Ağustos.2009, 02:20
Ceyhun bu sefer attı. Enfes bir gol...

Aşk-ı Şehir
09.Ağustos.2009, 02:21
Ben foruma girdikçe Trabzonspor gol atıyo. :D 2-1 oldu. Ceyhun Gülselam uzak mesafeden güzel gol attı. :)

Crocodile1963
09.Ağustos.2009, 02:22
Bundan önceki vuruşunda direğe takılmıştı ancak bu şutu gol oldu. . .

GebzeLi1907
09.Ağustos.2009, 02:24
Ceyhun güzel gol attı bundan önceki şutu da harikaydı.Trabzon galibiyeti hakediyor,Sivas'ın iyi oynadığını söylemek pek mümkün değil.Maçın büyük çoğunluğu Sivas yarı sahasında geçti,geçiyor.

Clayman
09.Ağustos.2009, 02:39
Trabzon 2-1 yendi. Sonuna kadar da haketti. 2. yarı Sivas çok kötü bir oyun sergiledi ve yenilgiyi hakettiler.

Cyzio
09.Ağustos.2009, 02:41
Hadi bakayım yiğidolar.Maçı kasete çekin, izleyin.Futbol teknik, taktik, sistem olmadan devamlı havadan ileri şişirme toplarla oynanan bir oyun değildir.Hadi iyi geceler, kafaya takmayın.Bu sene daha çok göreceksiniz böyle mağlubiyetleri..

Uygun'a da asker selamı..

GebzeLi1907
09.Ağustos.2009, 02:42
Trabzon iyi oynadı ellerinde iyi bi santrafor olsaydı bu maçı çok daha iyi sonuçla ve önceden koparıp bitirirlerdi bence Umut çok etkisizdi maçta onun dışında Trabzon iyiydi her bölgede galibiyeti hakettiler.Sivas ikinci yarı hiç yoktu sahada attıkları golde biraz şansa bi goldü zaten

sakary Ali
09.Ağustos.2009, 02:44
Trabzon güzel bir galibiyet aldı.

Colman harika oynadı hayran kaldım.Alanzinho'da öyle.Umut biraz gününde olsa daha da fark olabilirdi ama Trabzon kazanmayı bildi tebrikker.

RoNNiE91
09.Ağustos.2009, 02:44
Trabzon hak etti galibiyeti.Sivas varlık gösteremedi.Tebrikler Trabzonspor.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
09.Ağustos.2009, 02:45
Broos farkını hissettirmişe benziyor,Tebrikler Trabzonspor'a

yunusgs
09.Ağustos.2009, 02:47
Trabzonspor istatiklere de yansıdığı üzere hak etti.Güzel futbol oynadı ve maçı kazandı.Tebrikler Trabzonspor.

tarikko
09.Ağustos.2009, 02:47
Hak eden kazandi.Trabzonspor cok iyi bir oyun sergiledi ve onemli bir galibiyet aldi.Sivasspor ise cok etkisizdi dogru duzgun ataklari yoktu gercekten.Bugun begendigim isimler Sivasspor'dan Hayrettin ve Cihan,Trabzonspor'dan ise Egemen,Tjikuzu,Engin.Ceyhun'da maci alan adamdi ilk mukemmel sutu girmedi ama 2.sinde affetmedi :)

Tebrikler Trabzonspor..

RaSenGan
09.Ağustos.2009, 02:53
Trabzon haketti ve kazandı.Gollerden sonra Hugo Broos gerçek bir Trabzonspor taraftarı gibi seviniyor :) Sivasspor'un işi bu sene çok zor.Bu tip mağlubiyetlerin fazla çok olacak gibi geliyor bana.

PesimiSTyLa
09.Ağustos.2009, 02:57
İyi oynayan taraf trabzondu ve kazandılar. Ceyhun oyuna sonradan girdi müthiş 2 şut attı biri gol, digeri direkten döndü. İyide oynadı. Demek boşa alınmamış milli takıma.

SAİT71
09.Ağustos.2009, 03:05
Hugo hocayı tebrik etmek lazım. Trabzon çıkış yaptı hazırlık döneminde. 16 gol biraz abartı gibi :D ilk maçıda kazandı ki hemde bu deplasmanda ilerki maç daha kolay olacak. Birde bakmışız Ts yi şampiyon yapmış. :)

Sivas ise bence ilk 5 te olamaz.

İlk beşte; Fb, Gs, BJK, Ts, Bursa olur gibi. Adaylarım bunlar. E.şehirde zorlar ama girebilir mi orasını zamanla göreceğiz.. Düşmesi muhtemel adaylarım ise; D.Bakır gerisinide zaman gösterecek :D

Crocodile1963
09.Ağustos.2009, 03:06
http://i26.tinypic.com/330zrfb.jpg

GebzeLi1907
09.Ağustos.2009, 03:09
Sivas'ın işi de hiç kolay değil bu sezon haftayada kadıköye geliyorlar.Açılışı iyi yapamazlarsa toparlanma sürecide zorlu olabilir benim de görüşüm bu yıl Sivas'ın beklentileri karşılayamayacağı..

Neron_FB
09.Ağustos.2009, 03:35
haftanın maçını trabzon rahat alıcakmış gibi bi his var içimde

Trabzon belli etmişti kendini hazırlık maçlarında. tebrikler

Trabzonspor
09.Ağustos.2009, 05:00
Süper bir maç oldu.Avrupa ligine kalacaz hissi var içimde.Ceyhun 10 numara gol attı.Fatih terim milli takıma Selçuk'u da almalıydı bence.

Trabzonspor
09.Ağustos.2009, 05:15
http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/2347-5H1T4C4E.jpg

Takımımızın Sivasspor karşısında ilk golünü atan Selçuk İnan, baştan sona oyunun hakimi olduklarını söyledi.

Müsabaka boyunca istediklerini sahaya yansıttıklarını belirten Selçuk, “Sezon öncesi çalışmalarımız topun bizde kalması yönündeydi. Bugün istediğimizi aldık. Hocam ne isterde onu yapmaya çalışıyorum . Önde değerlendirmek istiyor, bende elimden geleni yapıyorum” dedi.

Selman Ozturk
09.Ağustos.2009, 15:08
Beklediğim gibi Sivasspor sudan çıkmış balık misali şaşkın,konsantrasyondan uzak bir futbol oynadı. 3 resmi maçta da gördük ki bu sene Sivasspor'un işi çok çok zor. Bu oyun devam ettiği müddetçe ilk 8'e girmeleri bile sürpriz olur benim için.

Trabzonspor yıllardır göremediğimiz pas trafiğini oturtmuş vaziyette. Maçın öyle anları oldu ki artık bu pas trafiğinden izleyiciler sıkılmaya başladı. Ancak global futbolun değişilmez şartıdır bu ve Trabzonspor başarıyla uyguladı.

Ceyhun'a ayrı parantez açmak gerek. Bu çocuk parlıyor. Fiziği ve tekniği ile neden bir Pique olmasın...

Universal
09.Ağustos.2009, 15:20
Trabzonspor'dan böyle bir sonuç bekliyordum, Sivasspor, Anderlecht ile ilk maçında nasıl bir takım olduğunu gösterdi, geçen sezonunu bana göre mumla arıyacak. Ortahasa takımda hiç yok, bu Sivasspor'u çok zorlayacak. Trabzonspor, Broos ile çok güzel bir hava yakaladı, bunun devamı gelebilir. Trabzonspor şampiyonlukda ki en büyük adayım.

Trabzonspor
09.Ağustos.2009, 15:42
Şampiyonluk adayı olmak biraz iddalı ama çalışarak azmederek başarabiliriz.Pas traiğini sıkılmadan usanmadan yaparsak meyvelerını oplarız.

KaPaLı
09.Ağustos.2009, 15:49
Mustafa zaten Selçuk - Colman - Alanzinho olduğu sürece sürekli pas yapar takım. Hepside teknik oyuncular.

Selçuk çıkardığında şaşırmıştım ama Ceyhun'u aldığı iyi olmuş kumaşı sağlam oyuncu Ceyhun.

Trabzonspor
09.Ağustos.2009, 16:06
Selçuk,Colman,Alanzinho ve Gabric de olacak.

bugra 1905
09.Ağustos.2009, 16:35
Öncelikle Trabzonu Tebrik Ederim
Defansımız Yine Zayıf Sedat-Murat Bir Türlü Uymadı Birbirine
Ve Golü Erken Yedik Trabzonlu Taraftarların Golden Sonra VIP Tribününe Yürümesine Anlam Veremedim Otur Yerinde Kardeşim Zaten Sivassporlular Sinirli Yerinde Doyasıya Sevin Sana Sevinmemi Diyoruz
Ardından Kamanan Golüyle 2.Yarı Beraberliği Sağladık Ama Takım 70.Dakikadan Sonra Koptu
Ve Ceyhun Gülselam Belki Hayatında Atamayacağı Golü Bize Attı Ne Diyim
Tekrardan Tebrik Ederim
Bu Maçta Bizim Tribünü Bayağı Canlı Gördüm 2 Kere Kavga Çıktı Maratonda
Trabzon Taraftarı İçinse Bişey Diyeyim
Ben Sivasta TeXaS Gecekondu Gençfenerliler Çarşı Gibi Gruplarıda Gördüm Ve Kendileri Vasattı

Cyzio
09.Ağustos.2009, 18:17
Güzel kardeşim, Ceyhun'un o şutları ne şans ne de sadece bu maça özgü birşey.Trabzonspor'a geldiği günden bu yana oynadığı bölümlerde uzaktan sert ve düzgün şutlarıyla herkesin hafızasında yer edindi bu kısa zamanda.Ligin ilerleyen bölümlerinde buna benzer gollerini görebilirsin Ceyhun'un..

bugra 1905
09.Ağustos.2009, 18:21
Ya Öyledir Ama Ben Trabzonsporu Takip Etmediğim İçin Bilemem
Ama Hakkaten Her Futbolcunun Atamayacağı Şut Attı Belki Kendisi Bile Böyle Gol Atmamıştır Hayatında

Fietra 10
10.Ağustos.2009, 04:41
Sivas'a geçmiş olsun..Her anlamda çok iyiydi maç taraftar,takım vs..Tebrikler Trabzonum..

LaigLeNoiR
10.Ağustos.2009, 14:29
Trabzon güzel oynadı baya.Sivas da fena değildi.Haftanın en zevkli ve güzel maçıydı.Tebrikler Trabzon'a.

Melekovic
10.Ağustos.2009, 15:27
Güzel kardeşim, Ceyhun'un o şutları ne şans ne de sadece bu maça özgü birşey.Trabzonspor'a geldiği günden bu yana oynadığı bölümlerde uzaktan sert ve düzgün şutlarıyla herkesin hafızasında yer edindi bu kısa zamanda.Ligin ilerleyen bölümlerinde buna benzer gollerini görebilirsin Ceyhun'un..

Çok haklısın.Zaten 2 pozisyonda da hem direkten dönende hem de gol olanda, arkadaşları Ceyhun vurabilsin diye zemin hazırladı.Rastgele şutu olan bir oyuncuya kimse bu kadar zemin hazırlamaz. Çocuk rastgele gidip de kendi kendine şut çekmedi yani ,iki pozisyonda çalışılmış bir alan bırakma organizasyonu ürünü.

Fietra 10
11.Ağustos.2009, 04:12
Bizim Tercüman Halil gol sevinçlerine geçen sene kaldıgı yerden devam ediyor:) Broos bile şaşırıyor onu ayaga kaldırıyor :D

http://img193.imageshack.us/img193/5858/haliln.jpg (http://img193.imageshack.us/i/haliln.jpg/)