Sivasspor
Trabzonspor
Beraberlik
Trabzonspor , Sivas'a karsı sansızlıgını kıracak bence.
Favori Trabzon.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
1-1 gibi bi skor çıkabilir...
Trabzonspor kazanır.Durumları Sivasspor'dan daha iyi ve maçta favori onlar bence.
Sivasspor'a karşı deplasmanda galibiyetimiz yok.Ama takımımız iyi bir hazırlık dönemi geçirdi.Sivasspor'da Mehmet Yıldız falan sakat bildiğim kadarıyla bu bizim için sevindirici bir durum ayrıca hafta içi Anderletch ile Ş.L. maçı oynadılar bununda verdiği bir yorgunluk olacaktır.Çok zor bi 90 dk bizi bekliyor ama sonucunda kazanan taraf olacağımızı düşünüyorum.
Sivas maçı alacaktır...
Agbetu oynarsa Trabzon'u dağıtabilir...
haftanın maçını trabzon rahat alıcakmış gibi bi his var içimde![]()
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Trabzonspor favorim fakat Agbetu'ya dikkat![]()
Trabzon yine bi Sivas maçıyla başlıyor sezona.Çok zor maç..Sivas,Bülent Uygun vermez bana göre bu maçı Sivas yada en kötü berabere diyorum.Trabzon kazanarak başlarsa müthiş moral olur iyi bi ivme yakalamalarında çok etkili olabilir bu maç kazanırsada tersi tepebilir o açıdan da önemli..
.
.
Last edited by goosfraba : 07.Ağustos.2009 at 05:44
Çok gollü bir maç bekliyorum, Sivasspor ve Trabzonspor'un hazırlık performansları ortada, Trabzonspor hazırlık performansında çok güzel bir görüntü gösterdi. Trabzonspor'dan galibiyet bekliyorum.
Evimizde Trabzonspora Yenilmeyeceğimizi Düşünüyorum Kamanan Oynarsa İlk Yarıda Dağıtabiliriz Trabzonu
Futbolcularımız Trabzon Maçlarına Motive Çıkıyorlar Yine Öyle Çıkarlar
2-0 Alırız Bence Allah Yardımcımız Olsun
Trabzon bu sefer kazanacak bence.
Çok güzel bir maç olacağını ümit ediyorum.Çekişmeli geçecekti...
Ben berabere biteceğini düşünüyorum ama bir kazanan olursa bu Trabzon olur...
Daha iyi durumdayız..Sivas hafta içi oynadıgı maçın yorgunlugu ve moraliyle maça çıkıyor..Her ne kadar Anderlecht karşısında iyi oyun oynadıklarını düşünselerde aynı görüşte değilim..Anderlecht ne oldugunu analmadan iki gol yedi ve Sivas'ı böyle beklemiyordu açıkcası..10 dk baskılı oynadı ve yine yan toptan golü buldu ve işi bitirdi..Biz daha ciddi çıkacagız bu maça Anderlecht'e göre kuşkusuz..Defansta aynı hatalar ve her yan topun tehlikeli oldugu bir Sivas'ı bulursak Umut'a ragmen kazanabiliriz..
Haftanın en güzel maçı belkide.Bende çok çekişmeli geçeceğine inanıyorum.Sivasspor evinde iyi oynasada geçen seneden çok oyuncu kaybettiler.Bu yüzden bence bu maç berabere biter 1-1.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Sivas acımaz.
Sivas'tayız şimdi bayagı bi kalabalıgız..Sadece Trabzon'dan değil Samsun,Ankara ve Tokat'tan gelen arkadaşlarda burada..Şuanda 4 arkadaş Sivaslı bir arkadaşımızın evinde kalıyoruz..Öglen vakti formalarımızda şehirde gezerken polis geldi Sivaslılardan şikayet varmış formayla gezmemeliymişiz merkezde..Anlamadım valla Sivaslılar polisi aramış bizi uyardılar araya İkinci başkaınımız girdi ve sorun halloldu..
Berabere biter.
Selçuk İnan attı. 1-0. Trabzonspor önde şimdi.![]()
I'm back...
Eğer Trabzonspor son vuruşlarda daha becerikli olursa bu maç 3 olur..
Alanzinho yerden cok iyi kesti. 3-4 dakika sahasına hapsetti, bastırdı Trabzon, golüde attı.
Yerden iyi bir orta ve Selçuk'u düzgün vuruşu.
Gökhan'ın geçen sene kaçırdıklarının bir benzeri gol oldu. .
Sivasspor'un topu direkten döndü.
I'm back...
Sivasspor bu dakikalarda Trabzon'u baskı altına aldı diyebiliriz atarsa ama forvetleri etkisiz Ersen ve Kamanan formsuz..
Bu Tjikuzu baya iyi şuana kadar Trabzon için çok isabetli bi transfer havası veriyor ortasahada.
Temposu yüksek bir ilk yarı izedik. Alanzinhoyu begendim. Selcukta cok iyiydi TS adına.
İlk yarı Trabzonspor çok iyiydi.Sivasspor'dan bu sezon bi cacık olmıycak gibi geliyo bana ama hadi bakalım.Kaleye 9 şut vurmuşlardı hiçbiri kaleyi tutmamıştı en son baktığımda.Sonrasına bakmadım tuttu mu diye.Mehmet Yıldız gelince ilerideki sorun çözülebilir ama savunma,orta saha içler acısı.Trabzonspor bu gidişle 3-0 kazanır maçı.Pek sanmıyorum Sivasspor'un gol atacağını.
Trabzon klasik 4-2-3-1 dizilimiyle oynuyor ilerde Umut, Umutun arkasında Selçuk sağında Engin solunda Alanzinho.
Orta sahada Colman ile Tjikuzuyu çok beğendim.İyi oynuyorlar.Sivasın savunması yine berbat çok acemice hatalar yapıyorlar.Birde Engini hiç sevmedim zaten pek hoşnut değildim.Hiç disiplin yok.Nasıl geldi Trabzona anlamadım zaten.Bir pozisyondada zaten kendini öyle bir attı ki.
İkinci yarıda zevkli geçecektir güzel bir maç oluyor.Sivas gol için çabalıyor.
Sivas'daki Cihan da iyiydi ilk yarı iyi paslar attı gole dönük paslar denedi Sivas'ın nadir iyi oyuncularındandı bence ikinci yarı Agbetu girse biraz daha canlanabilir Sivas.
1-1 oldu Yannick Kamanan..Ama yine de Trabzonspor alır bu maçı.