PDA

View Full Version : Ankaragücü kongreye gidiyor !

Crocodile1963
06.Ağustos.2009, 03:26
Sezon açılışında taraftarla futbolcular arasındaki gerilimden sonra Ankaragücü kongre üyelerinin olağanüstü kongre için imza toplaması üzerine, başkan Cengiz Topel de kongre için 'evet' dedi.

Turkcell Süper Lig'de yeni sezonun başlamasına günler kala Ankaragücü yönetimi olağanüstü kongreye gidiyor. Bu sezon 100. yılını kutlayacak olan Ankaragücü'nde, Cengiz Topel Yıldırım yönetiminin, iyi bir kadro kurarak taraftarını mutlu etme çalışmaları aralıksız devam ederken, yaşanılan yönetim sıkıntısı nedeniyle, sezonun ilk maçının oynanmasına 3 gün kala, olağanüstü kongreye gitme kararı aldığı öğrenildi.
Başkent temsilcisinde kongre üyelerinin yeterli sayıya ulaşarak olağanüstü kongre kararı için başvurmasının ardından, mevcut başkan Cengiz Topel Yıldırım'ın da olağanüstü kongreye ''evet'' dediği ve yarın bu kararını kamu oyuna açıklayacağı bildirildi.

Ankaragücü Onursal Başkanı Cemal Aydın'ın 100. yılda yapılan transferlerden memnun olmamasının, ayrıca yönetimin üzerindeki baskıların sezon açılışında yaşanan olaylar nedeniyle daha da artmasının, son olarak da kongre üyelerinin olağanüstü kongre için imza toplamasının, Başkan Cengiz Topel Yıldırım'ı kongre kararı alma noktasına getirdiği belirtildi.

NTVSPOR

LaigLeNoiR
06.Ağustos.2009, 03:43
Cengiz Topel Yıldırım sezon açılışında oyuncusuna küfreden taraftarının önüne çıkıp 3'lü çektirerek zaten görevini tamamlamıştır.Türk futbolunda böyle başkanlara yer yok malesef.

PesimiSTyLa
06.Ağustos.2009, 03:47
Cengiz Topel Yıldırım sezon açılışında oyuncusuna küfreden taraftarının önüne çıkıp 3'lü çektirerek zaten görevini tamamlamıştır.Türk futbolunda böyle başkanlara yer yok malesef.

Onu yazmaya gelmiştim. Amigoluk yakışır :)

KaPaLı
06.Ağustos.2009, 12:17
Ankaragücü Onursal Başkanı Cemal Aydın'ın 100. yılda yapılan transferlerden memnun olmamasının, ayrıca yönetimin üzerindeki baskıların sezon açılışında yaşanan olaylar nedeniyle daha da artmasının, son olarak da kongre üyelerinin olağanüstü kongre için imza toplamasının, Başkan Cengiz Topel Yıldırım'ı kongre kararı alma noktasına getirdiği belirtildi.

Defol git artık be adam. Herkes gitmeni istedi kendini onursal başkan yaptın. Oda yetmedi hala Ankaragücü'nü karıştırmak için uğraşıyosun. Tekrardan geleceksin çok birşeymi değişecek ? 100. Yılda başkan yazan yerde kendi adının olmasını istiyosun. Sanki Ankaragücü'nü düşündüğün var. Cengiz başkan uğraşıyo borçlarla.

'' AMİGO '' Başkan bunların hiçbirini haketmiyo. Yönetim kurulunda olan çakallar yüzünden çıktı hep olaylar. Kavga olayı asla olmayacaktı. Malum şahsın sürekli olarak kışkırtmalarıyla yöneticiler Kapalı tribünü VIP yapmak istediği için çıktı.

Futbolcusuna sahip çıkan ANkaragücü taraftarı yeri geldiğinde kendisini hançerlemek isteyen futbolcularada tepkisini koyar. Önceki konudada yazdım Kaptanınız bandını yere atsa, takımınızda en güvendiğiniz adam '' PARA '' için rakibinize imza atarsa kulubunden habersiz. O zaman görürüm sizin tepkinizi (::)

TR.CaPTaiN
06.Ağustos.2009, 15:00
Cemal Aydın neyi istiyorsa tersi daha hayırlıdır. Cengiz Topel Yıldırım geçmiş senelerde şahit olunan tribün - yönetim/takım gerginliğinin Ankaragücü'ne verdiği zararı bildiğinden mümkün olduğunca olaylarda dengeleme yapmak istiyor.

Universal
06.Ağustos.2009, 15:24
Başkan Amigoluk yapmaya karar verdi herhalde.

LaigLeNoiR
06.Ağustos.2009, 19:54
ANkaragücünü daha yakından tanıyan arkadaşlar Cemal Aydın dışındaki her isme amenna diyor ancak koskoca 100 yıllık Ankaragücü kulübünün başkanı böyle birisi olmamalı.

KaPaLı
06.Ağustos.2009, 20:03
Yok Murat öyle değil işte. Taraftarın isteğini yapıyo başkan ama sadece bu yüzden kalsın demiyoruz. Geldiğinden beri sürekli çalışıyo. Sürekli proje - sponsor peşinde. Şu anda borç batağındayız ama bunun biraz olsun azalması için gece gündüz çalışıyo.

LaigLeNoiR
06.Ağustos.2009, 20:09
İsmail ben o takım oyuncusu olsam o başkana asla güvenemem.Bir kulübün başkanı bunu yaparsa bu oyuncu kime güvenip kim için oynayacak ? Taraftarı ona küfrediyor,başkanı arkasında durmuyor.Diyeceksin ki formanın hakkını versinler.Formanın hakkını verecek ama bu şekilde mi destek olmak gerekiyor.Bir de 100.yıl yani.Bence çok yazık.