View Full Version : 1.Hafta | Samsunspor - Karabükspor |
CeNTeR_TR
23.Ağustos.2009, 17:41
Yer ; Samsun 19 Mayıs Stadyumu
Saat ; 21 : 00
Bu sene Ligin beLkide en sıkıntıLı takımı biziz.MaLum Transfer tahtası kapaLı takımdan giden oyuncuLar var geLmek isteyen oyuncu var ama transfer yapamıyoruz.Biz samsusporLuyuz diyen birçok futboLcu Samsunspor'u vurmaya çaLışıyor.Şehir takıma adam akıLLı sahip çıkmıyor.Birçok iş adamı sadece Lafta kaLıyor.Takımı yıkan Adam sayın beLediye başkanı'na taraftarLardan tepki büyük.
Neyse bunLar bi yana eğer Ligde kaLmak istiyorsak veya hedefLerimizi üst sıraLar koymak istiyorsak Kendi sahamızda kazanmamız gerekir.Maçta sezon açıLışı için çeşitLi organizasyonLar düşünüLüyor.Umarım maçı kazanan taraf oLuruz ve sezona 3 puanLa başLarız..
LaigLeNoiR
23.Ağustos.2009, 18:19
Samsunspor bu sezon Kocaelispor ile birlikte ligde maddi anlamda büyük sıkıntı yaşayan takımlardan bir tanesi.
Geçen seneki kadrolarını neredeyse korudular.
Karabükspor ise gerçekten çok iyi bir kadro kurdu benim bu sezon ki favorilerim arasında.Bu maçı da Karabükspor'un kazanacağını düşünüyorum.
CeNTeR_TR
23.Ağustos.2009, 19:07
Murat biz 2,3 senedir yaşıyoruz bu sıkıntıyı :) KocaeLi bi şekiLde haLLedebiLir ama bizim bunu haLLetmemiz imkansız başımızda haLkı soyan bir beLediye başkanı oLdukça.
Maç içinse kendi saha ve seyircimiz önünde en azından 1 puan diyorum.
Aşk-ı Şehir
23.Ağustos.2009, 19:14
Ben Samsunspor'a güveniyorum. İddiada gözüm kapalı 1 oynadım. :p 2.40 sağlam oran. :D
LaigLeNoiR
23.Ağustos.2009, 19:19
O zaman geçmiş olsun.
Ben Bankasyayı yakından takip eden birisi olarak bu maça banko 2 diyorum :D
CeNTeR_TR
23.Ağustos.2009, 20:12
Bende İşi Garantiye aLmak için 10 çifte şans diyorum :)
Since-1907
23.Ağustos.2009, 20:14
Ben gollü beraberlik bekliyorum bu maçtan kazanan bir takım olursa da Samsunspor olur bence.
bugra 1905
23.Ağustos.2009, 22:28
Karabük Alır Bence
Aşk-ı Şehir
23.Ağustos.2009, 22:39
O zaman geçmiş olsun.
Ben Bankasyayı yakından takip eden birisi olarak bu maça banko 2 diyorum :D
Kupon 36 Milyar 800 milyon veriyo zaten. :D Tutmaz ama Samsun kazansın.:)
LaigLeNoiR
24.Ağustos.2009, 00:31
5. dakikada Karabük'ün golüne 12.dakikad Burhan cevap verdi 1-1 devam ediyor. Dakika 20.
LaigLeNoiR
24.Ağustos.2009, 00:44
27. dakikada Sefa'nın golüne 28'de Burak cevap verdi 2-2 maç devam ediyor :)
Aşk-ı Şehir
24.Ağustos.2009, 01:39
3-2 önde Samsun. :) Samsun gol gol gol. :D
LaigLeNoiR
24.Ağustos.2009, 01:46
Evet Samsun iyi götürüyor maçı ve önde :)
LaigLeNoiR
24.Ağustos.2009, 02:00
Ve beklenen oldu Karabük attı 89'da :) 3-3
Since-1907
24.Ağustos.2009, 02:43
Ben gollü beraberlik bekliyorum bu maçtan kazanan bir takım olursa da Samsunspor olur bence.
Vay anasını son noktayı koymuşum :)
CeNTeR_TR
24.Ağustos.2009, 19:17
Bu kadar saçma bir hakem yönetimi oLmaz ! KarabüK'ün 3.goLünden sonra oLanLarı görmüşsünüzdür deLi saçması adeta..Ama herşeye rağmen güzel top oynadık ve bekLenenLerin aksine iLk haftadan 1 puanLa lige başLamasını biLdik.
LaigLeNoiR
24.Ağustos.2009, 19:29
Son dakikada 2 önemli oyuncusu Samsun'un kırmızı kart görmüş. Maçları henüz izleme fırsatımız olmadı. Bir yer bulup izlersek iyi olacak.
CeNTeR_TR
24.Ağustos.2009, 19:38
Murat çok saçma şeyLer oLdu.TribünLer deLirdi 5 maç saha kapatma cezası aLacak büyük ihtimaL Samsunspor.Bide bunLarı yapan Maraton'da eLinde çekirdek oLan seyirci kısmı !! YaptıkLarı sadece takıma zarar verdi başka kimseye değiL.Hakem 4Lüsünüde kutLamak Lazım bu kadar basitçe bir yönetim oLmaz oLsun.
LaigLeNoiR
24.Ağustos.2009, 19:52
Ne oldu Turgut anlatsana :) Merakta bırakma beni.
CeNTeR_TR
24.Ağustos.2009, 20:06
Bak ben aLatmayayım ama gazeteLerden yorumLar :)
Haber Gazetesi
Hakem katliamı
Kırmızı-Beyazlılar, Kardemir D. Ç. Karabükspor karşısında iki kez öne geçtiği maçta rakibiyle 3-3 berabere kaldı. Samsunspor’da Burhan ile Volkan, mücadelenin 88’inci dakikasında hakemin ağır kararları sonrasında kırmızı kart gördüler ve Turgut ile Tanju’dan sonra Karşıyaka deplasmanı öncesinde cezalı duruma düşen diğer futbolcular oldular.Samsunspor, Bank Asya 1. Ligi’nin ilk haftasında evinde Kardemir D. Ç. Karabükspor’un ağırladı. Maça konuk takım hızlı başladı ve 3. dakikada Muhammed’in attığı golle 1-0 ene geçti. Çabuk toparlanan Samsunspor, 8’inci dakikada Volkan’ın ortasına Burhan’ın yaptığı kafa vuruşuyla beraberliği yakaladı (1-1). Baskısını arttıran Kırmızı-Beyazlılar, 25’inci dakikada Sefa’nın muhteşem frikik golü ile 2-1 öne geçti. Savunmada basit hatalar yapan Samsunspor, 28’inci dakikada Burak’ı tutamadı ve kalesinde ikinci golü gördü (2-2). Bu gol ilk yarının da skoru oldu. İkinci devreye hızlı başlayan Samsunspor, 53’üncü dakikada Oktay’ın güzel golü ile 3-2 öne geçti.
AĞIR KIRMIZI KARTLAR
Golden sonra da güzel futbolunu sürdüren Kırmızı-Beyazlılar, Murat ve Volkan’la aradaki farkı açma şansını yakalasa da bunları değerlendiremedi. Maçın 87’nci dakikasında atak yönüne göre sağ korner çizgisi yakınlarından Ömür taç atışını kullandı. Burhan pozisyonda rakibi tarafından çekildi ancak hakem bariz faule devam kararı verdi. Bu pozisyonun devamında Karabükspor’dan Şenol topu ağlara gönderince skora denge geldi. Bu pozisyonda hakeme itiraz eden futbolculardan Burhan direk kırmızı, Volkan’da ikinci sarıdan kırmızı kart gördü ve Samsunspor sahada 9 kişi kaldı. Uzatma bölümleri ile birlikte geride kalan 8 dakikada skor değişmedi ve Samsunspor, ligin ilk haftasında Karabükspor ile 3-3 berabere kaldı.
Samsunspor’u yaktı
Samsunspor-Kardemir D. Ç. Karabükspor maçının orta hakemi Hüseyin Sabancı, karşılaşmanın 88’inci dakikasında adeta Samsunspor’u yaktı. Karşılaşmanın 87’nci dakikasında Burhan’a yapılan bariz faulü vermeyen ve bu pozisyonun devamında üçüncü golün oluşmasına fırsat veren Hakem Hüseyin Sabancı ==> işte bu pozisyon bariz fauL herkes duruyor ama oyun devam ediyor ve Karabük goL atıyor.., kendisine itiraz eden sahanın iki yıldızı Burhan Coşkun ve Volkan Çekiç’e itiraz ettikleri gerekçesi ile kırmızı kart gösterdi. Verdiği bu ağır kararlarla adeta Karşıyaka maçı öncesinde Samsunspor’u yakan Hüseyin Sabancı, maç 3-2’yken Karabükspor kalecisi Bülent Ataman’ın takım arkadaşı Süleyman’a attığı tokatı sarı kartla geçiştirmişti.
Halk Gazetesi
LaigLeNoiR
24.Ağustos.2009, 20:17
Turgut bu olayı anladım ama şu tribündeki olayları sormuştum ben :)
CeNTeR_TR
24.Ağustos.2009, 20:31
He tribün'e geLince o pozisyondan sonra çıLdırdıLar zaten..
Ayrıca Karabük taraftarı daha öncesinde Sakarya'nın veya KocaeLi'nin öLmüş insanLarına sövdüğü için bizimkiLer zaten uyuzdu Karabük takımına ve taraftarına.Maçtada böyLe saçma hakem hataLarı oLunca ve o kadar sıkıntıdan sonra sezon açıLışında Lige kendi sahanda 3 puanLa başLıcakken bir anda 1 puana mecbur bırakıLınca taraftarda atLattı sahaya koLtuk yağdı maçta :)
LaigLeNoiR
25.Ağustos.2009, 00:59
Karabük taraftarının zaten anlaştığı,geçindiği bir tane takım,taraftar tanımıyorum ben.
Biz de her gittiğimiz Karabük deplasmanında taşlar,koltuklar vs. yabancı maddeleri yiyoruz ancak evimizde oynanan maçlarda güzelce ağırlanıp en ufak bir olay olmadan geri yolluyoruz ancak akıllanmıyorlar.Haftaya Karabük deplasmanına gideceğiz yine bir olay çıkarsa artık ikinci yarıdaki maçta bilmiyorum neler olacak.
Bu arada taraftarın ne olursa olsun galeyana gelmemesi lazım. Samsunsporun zaten maddi durumu çökmüş durumda bir de saha kapatma falan gelirse mazallah :)