View Full Version : Demirören: Biz kupayı alalım Galatasaray da ligi...
Selman Ozturk
13.Nisan.2006, 23:14
http://img346.imageshack.us/img346/1479/yildirimdemiroren011nd.jpg (http://imageshack.us)
“Bundan sonra her dedikleri olmayacak(Fenerbahçe'ye söylüyor)... Herkesi hiçe saymanın karşılığını mutlaka alacaklar... İstiyorum ki bu sene biz kupayı, Galatasaray ligi alsın. Fener’in 100. yılında da şampiyon olalım.”
‘Adalet herkes içindir’
“Artık Fenerbahçe’nin her dediği olmayacak. Herkesi hiçe saymanın, sadece kendilerine özgü bir lig gibi düşünüp hareket etmelerinin karşılığını alacaklar. Kimse sessiz kaldığımızı, yumruğumuzu masaya vurmadığımızı düşünmesin. İşte yabancı konusu... ‘Sınırsız olsun’ dediler, karşı çıktık ve bu kararı geçirtmedik. Neymiş, 100. yılda bu hakkı istiyorlarmış. Biz, 100. yılımızda şampiyon olurken kimseden özel hak-hukuk istemedik. Sonra çıkıp adaletten bahsediyorlar. Adalet herkes içindir...”
‘Her şeyi yapacağız’
“Bundan sonra Fenerbahçe istediği gibi at koşturamayacak. Bu arada şunu da belirtmeliyim: Biz, ezeli rekabetteki tüm rakiplerimize aynı mesafede duruyoruz. Hepsine de yılların getirdiği rekabet çerçevesinde saygı duyuyoruz. Ancak herkes de şunu kabul etmeli: Beşiktaş her zaman ilklerin takımıdır. Şu an gönlümden geçen şu; Biz Türkiye Kupası’nı kazanalım, Galatasaray da Süper Lig’de şampiyonluğu... Gelecek sezon da, yani Fener’in 100. kuruluş yılında da mutlu sona biz ulaşalım. Bu şampiyonluk, en az bizim 100. yılımızda gelen kadar mutluluk verecektir. Bu amaç uğruna elimizden ne geliyorsa yapacağız ve hedefe ulaşacağız...”
‘İsteyene kapı açık...’
“Hatalarımızdan ders aldık. Bir daha teknik direktör seçimlerinde yanlış yapmayız. Bu sene garip bir moda oluştu, ‘gitmek istiyorum’ diyen oyuncular ortaya çıktı. Demek ki, onlar büyük takım oyuncuları değillermiş. Bulundukları yeri hazmedemediler. Şimdi merak edip baksınlar bir zahmet; kimler nereye gitti ve ne durumdalar? Sezon sonu 13 futbolcumuzun sözleşmesi bitiyor. Benim için bitmesi değil, oyuncunun yürekten mücadele etmesi önemli. Bu kulübü istemeyen veya bu konuda en küçük bir şüphesi olan kimse, kapı ona ardına kadar açık. Burası Beşiktaş, bu formanın kutsallığını bilmeyenlerle bizim işimiz olmaz. En kral transferi yine biz yapacağız.”
‘Bomba transferler yolda’
“Geçen yıl da bazı isimler belirledik. Bizim teknik heyet izledi beğenmedi, ama adamı Milan havada kaptı! Şu an da temaslarımız sürüyor. Hocanın beğendiği isimler var. Ezeli rakiplerden sürpriz isimleri de kadromuza katabiliriz. İstediğimiz oyuncuyu alırız. Maçlara bakarsak, Tigana da hata yapıyor. Çalışan, değişim isteyen herkes hata yapar. Ancak Ankaragücü ve Antep maçlarını da o aldı. Yeni sezonda bazı yenilikler olacak. Mehmet Ekşi ile konuştum, Tigana ile de görüşeceğim. Ekşi duruma göre belki de yeniden altyapının başına ‘tam ve tek yetki’ ile dönecek. Ümraniye’ye mutlaka biri gelecek, ama bu, eskiden bu görevde bulunan kişilerden olmayacak.”
Kaynak:Fanatik
jacke
13.Nisan.2006, 23:28
inatla bişey olmaz.Öfkeyle kalkan zararla oturur.icraatını yapsın herkes.
perpetua
13.Nisan.2006, 23:34
Ne yazik ki yoneticiler her zaman oldugu gibi gereksiz aciklamalar yapiyor.
FeYYaz1989
13.Nisan.2006, 23:43
Sadece Beşiktaş hakkında açıklama yapsa daha iyi olurdu ama yinede başkanın arkasındayız.Bazı haklı olduğu noktalar var.Ama biz onu alalım o bunu yapsın falan filan bizim klübün etiklerine bence çok ters.
hezzo
13.Nisan.2006, 23:51
içimi okumuş adam tam benim istediğimi söylemiş kusura bakmayın fenerbahçelililer
emirduman
13.Nisan.2006, 23:58
Gereksiz açıklamalar birbirini kovalıyor...
Frank_Castle
13.Nisan.2006, 23:59
inşallah diyoruz ..
lakin bu açıklamalar beşiktaşın 2senedir yaşadığı başarısızlığı örtmeye yetmez..
BurakMania
14.Nisan.2006, 00:36
inşallah diyoruz ..
lakin bu açıklamalar beşiktaşın 2senedir yaşadığı başarısızlığı örtmeye yetmez..
malesef ama gercek umutlandırıp utandırdılar besiktas taraftarının bu tur gazlara ihtiyacı yok icraat yapsınlar artık ama bazende dogruları soylemiyor değil herkes haddini bilecek dedi walla dedigide oldu yabancı sınırlamasında fb nin istedigi olmadı
TüMeR_yAğıZ
14.Nisan.2006, 00:49
bazı dedikleri doğru ama bence ligi karıştırmaması lazımdı.kupayı tabiki almak istediğimizi söylemeli.yalnız bu çıkışlar bu umut verici sözler artık son beşiktaş tarihinin en kötü dönemini yaşatıyor demirören ve önümüzdeki sezonda böyle giderse youla'yı,ademi,çağdaşı gönderen taraftar demirörenide kervanın başına koyar geldiği rüzgarlar gönderir.
dinaMYt
14.Nisan.2006, 01:17
demirören son kurşununu da harcadı.kurşun ya kendine girecek ya fenere.konuşurken beşiktaş taraftarlığından çok başkanlığını anımsasa hem beşiktaş hem kendisi bu durumlara düşmezdi.
meddah
14.Nisan.2006, 10:16
Hiç mi hesap etmiyor Bşiktaş G.saray'a yenilirse kopacak yaygarayı?
Zaten boş, gereksiz ve anlamsız bir açıklama, ben niye yorum yapıyorum ki?
Frank_Castle
14.Nisan.2006, 10:42
beşiktaş gs ye yenilse ne olacak ki ?
gs illaki fb yi kadıköyde yenmek zorunda değil mi ?
eğer gs kazanırsa ve de 1-0dan başka bir sonuçla kazanırsa görünürde 3 aslında 4 puan öne geçecek .. bu durumda fbnin vay bjk yattı deme hakkı zaten kalmıcak, gs bjk ye yenilse bile şampiyon olacaktır..
fb yenerse gene aynı durum, trabzona yenilse bjk gsye yatsa bile fb şampiyon olacaktır..
beraberlikte ise iş kızışıyor
neyse bu ihtimalleri bırakıp bjk ye dönersek, demirören bıraksın; kahve üslubuyla açıklamalar yapıyor ne yazık ki... sebayla özdeşleşen bjk bu değil.. eskiden bjk yi tutmayanlar, en azından saygı duyardı; bu gidişle o saygı da yok olacak ..
görüyorum ki demirören başlamış yine atıp tutmaya ne güzel ittifak kurulmuş yine süper lige hayırlı olsun..
senderson
14.Nisan.2006, 11:40
Derbi çoktan satılmış biz hala konuşuyoruz...........
Burak Duran
14.Nisan.2006, 13:37
ya ooo fenerliler yine başladı derbi satılmış diye frank castle arkadaşımızın dediği gibi biz feneri kadıköyde 2-1 falan yenersek bjk isterse biz 10 atsın bişi olmaz böle polemik yaratmayın bugünkü fanatiği okursanız başkanların birbirlerine cvplarını görürsünüz. derbi satılmış falan değildir
zargı
14.Nisan.2006, 13:41
aziz yıldırım insanları o kadar cok fenere gıcık etti ki artık adamlarda cıkp böle acıklamalar yapıyo haklılarda bence satar satar kimsede bişe diyemez
gorkemyilmazkarasu
14.Nisan.2006, 14:14
ya fener zaten gsyi yenerse bjk maçına falan ne gereği var fenerlilerin yaygara çıkarması boş bence.fener şampiyon olmak istiyosa gsyi kendi sahasında yensin zaten yenemiyosa gsyi bu haliyle o zaman hiç şampiyon olmasın
zargı
14.Nisan.2006, 14:17
ya fener zaten gsyi yenerse bjk maçına falan ne gereği var fenerlilerin yaygara çıkarması boş bence.fener şampiyon olmak istiyosa gsyi kendi sahasında yensin zaten yenemiyosa gsyi bu haliyle o zaman hiç şampiyon olmasın
helal olsun işte bu kadar
nic-39
14.Nisan.2006, 14:54
gsnın halınde ne varmıs cok merak ettım??sankı paf takımıyla falan oynuo!!
Burak Duran
14.Nisan.2006, 15:01
gsnın halınde ne varmıs cok merak ettım??sankı paf takımıyla falan oynuo!!
halimizde şu var açıklayayım:
1)futbolculara daha ödemeleri yeni yapıldı
2) 150 milyon dolar borcumuz var
3) futbolcu kalitesi fenerden daha düşük sadece çok iyi takım oyunu oynuyoruz
4) başımızda canaydın var
işte bizim halimiz bu kardeşim
Jesus_FB
14.Nisan.2006, 15:06
halimizde şu var açıklayayım:
1)futbolculara daha ödemeleri yeni yapıldı
2) 150 milyon dolar borcumuz var
3) futbolcu kalitesi fenerden daha düşük sadece çok iyi takım oyunu oynuyoruz
4) başımızda canaydın var
işte bizim halimiz bu kardeşim
o zaman şampiyon olamazsanız hiç üzülmezsiniz:)
nic-39
14.Nisan.2006, 15:08
valla sız kendı oyuncularınızı cok kusumsuosunuz..umıt necati hakan herkesın sahıp olmak ısteyecegı forvet oyuncuları..song tomas keza aynı sekılde..mondragon-rustu hemen hemen aynı sevıyede kalecıler..hasan sas saidou ayhan volkan cıhan orhan ergun hepsı mıllı olmus oyuncular..sabrı ugur ferhat aydın umıt mıllı oyuncu keza hasan kabze a2 oyuncusu..aykut bugun fb-gs harıc her takımda rahat ılk 11 oynıcak bı oyuncu..bence fenerın gsden ole kat kat ustun bı kadrosu yok..abartıosunuz..borcla veya baskanla sahada top oynanmıo..ayrıca ben anlamıorum oyuncular para yok dıe aglıolar..sankı hepsı ac ya da sokakta kaldı..hepsının en az 1mıo dolar parası vardır..altlarında bmx-mercedes-porsche ile gezıolar!!parasızlık sadece basarısızlıga kılıftır..ayrıca gecen senede aynı kadro vardı bı afrk rıbery ıdı..gs kupayı fenere 5 atarak aldı lıgde de ıkıncı oldu..ne varmıs bu ahlınızde anlamadım yanı!!
Neron_FB
14.Nisan.2006, 15:28
valla sız kendı oyuncularınızı cok kusumsuosunuz..umıt necati hakan herkesın sahıp olmak ısteyecegı forvet oyuncuları..song tomas keza aynı sekılde..mondragon-rustu hemen hemen aynı sevıyede kalecıler..hasan sas saidou ayhan volkan cıhan orhan ergun hepsı mıllı olmus oyuncular..sabrı ugur ferhat aydın umıt mıllı oyuncu keza hasan kabze a2 oyuncusu..aykut bugun fb-gs harıc her takımda rahat ılk 11 oynıcak bı oyuncu..bence fenerın gsden ole kat kat ustun bı kadrosu yok..abartıosunuz..borcla veya baskanla sahada top oynanmıo..ayrıca ben anlamıorum oyuncular para yok dıe aglıolar..sankı hepsı ac ya da sokakta kaldı..hepsının en az 1mıo dolar parası vardır..altlarında bmx-mercedes-porsche ile gezıolar!!parasızlık sadece basarısızlıga kılıftır..ayrıca gecen senede aynı kadro vardı bı afrk rıbery ıdı..gs kupayı fenere 5 atarak aldı lıgde de ıkıncı oldu..ne varmıs bu ahlınızde anlamadım yanı!!
Söylediklerinin hepsine katılıyorum + şampiyon olamazsak rezil olucağımızı düşünenler de çok yanılıyor çünkü galatasarayın, FB ile artıları ve eksileri çok yakın.....
Yıldırım Demirören'in açıklamasının "lig şampiyonluğu" ile ilgili olan yeri çok gereksiz olmuş böyle bir zamanda..
Burak Duran
14.Nisan.2006, 15:37
şampiyonluk elden gitme olasılığı artınca fenerli arkadaşlar bizi övmeye başladı:D önce biz şampiyon olamazsak üzülür ama bu kadar çaba ve üstün futbola rağmen olamadık diye. Elimizdeki ouncularda ümit şaş ve neco ya katılırım ama diğerleri öle çok iyi oyuncular değil özellikle volkan saidoo ve ayhan ki şu anda volkan ilk 11 oynuyor düşünün halimizi. Başkan neden önemlidir biliyomusun takımının hakkını aramalı takımına yapılanları sineye çekip fair play msjları vermemelidir. aynen aziz yıldırımın demirörene verdiği cvp gibi cvp vermelidir bu takımın ve taraftarın moralini etkiler. Borç oyuncular paralarını alamayınca top oynamaz sen beleşe bi yerde çalışırmısın şahsen ben çalışmam ama ona rağmen bizi oyuncularımız insan üstü bir gayretle takımımızı bugünler getirdi... başarısızlığa kılıf arıcak bi durum yok allaha şükür çok da başarılıyız...
Neron_FB
14.Nisan.2006, 15:43
Abi şampiyonluk elden falan gitmicek inşalah bu açıklamaların onunla da bi ilgisi yok.. Bu sene ve geçensene hep söyledim.."GS HIRSLI MÜCADELECİ oynuyo bu şekilde de şampiyonluk mücadelesi veriyorlar" diye...
nic-39
14.Nisan.2006, 15:44
beles e calsımıo oyuncular..sene sonu alıolar paraları..ayrıca alp yalman baskan ıken o da canaydın gıbıydı..sesı cıkmazdı fazla..ama gs 2-3 kere sampıyon oldu o gorevdeyken..o zaman kımse demıodu baskan sessız falan dıe..ayrıca fenerlılerın cogu sene basından berı gs oyuncularını ovuyo..bu durum gsdekılerde rahatlık bızım oyuncularda ıse stres yaratıyo..paralarını zamanında alıo dıe suclu ılan edılcekler neredeyse..ayrıca sampıyonlugun elden gıttıgı falan yok..sampıyon fenerbahcedir..kendı hatasından kendı evınde rızeyle dbakırla berabere kalırsan boyle olur lıg bu hale geldı..ılk yarıdakı macta yendık sızı gene yener sampıyon oluruz..gs taraftarı once kendı gorevını yapsın sonra yonetıme laf etsın bence..8-9bın kısıye oynarken de gs lıgde 1-2 idi..
Burak Duran
14.Nisan.2006, 15:44
şampiyonluk elde gitme olayını şaka mahiyetinde söledim yanlış anlaşılmasın :D
Burak Duran
14.Nisan.2006, 15:46
allaha şükür taraftar olarak görevimizi iyi yapıyoruz... bu arada fb-gs maçının ne olacağını veya kimin şampiyon olacağını daha bilemezsin maç oynansın üstüne yorum yaparız
nic-39
14.Nisan.2006, 15:46
saidou kamerun da ılk 11 oynuo keza ılıcde kendı kıllı takımında..mondragon tartısılmaz bı kalecı yapma yanii.serkan selcuk deniz cok mu kalıtelı cıhan volkan ayhandan..bence ıkı takım arasındakı tek fark yaratan oyuncu appiah tır..
valla şampiyonluk bzim için bir amaç değil araç türkiye ligi şampiyonlığunu çok fazla önemsemiyorum ben sadece şampiyonlar ligi müziğini özledim şampiyonluk bizi oraya taşıyacak bir araç ... geçen senenin türkiye şampiyonunu gidin bir arsenal taraftarına sorun bilecek mi??? ama 2000 yılında ki uefa şampiyonunu sorun bilir real madride de taraftarıda super kupa sahibini bilir .... yani bizim amacımız bu olmalı ...
nic-39
14.Nisan.2006, 15:48
allaha şükür taraftar olarak görevimizi iyi yapıyoruz... bu arada fb-gs maçının ne olacağını veya kimin şampiyon olacağını daha bilemezsin maç oynansın üstüne yorum yaparız
son dbakır macında tam bılmıorum gslılere ne kadar yer verıldı ama ekranın karsısındakı trıbun bombostu..bu mu gorevını yapan taraftar..ayrıca gs bu sene ortalama 10bın ksısıye oynuo..bunu ben degıl adnan polat soledı gecen aksam ntv de..(dbakır amcını degıl ortalamayı)
Neron_FB
14.Nisan.2006, 15:49
Türkiye şampiyonluğu küçümsenmemeli.. Türkiye şampiyonluğu, şampiyonlar ligi için ALTIN BİR MERDİVEN dir
olimpiyat satdındaykende 33 bin ortalama ile oynamıştı bunuda ö.canaydın söylemişti....
nic-39
14.Nisan.2006, 15:50
valla şampiyonluk bzim için bir amaç değil araç türkiye ligi şampiyonlığunu çok fazla önemsemiyorum ben sadece şampiyonlar ligi müziğini özledim şampiyonluk bizi oraya taşıyacak bir araç ... geçen senenin türkiye şampiyonunu gidin bir arsenal taraftarına sorun bilecek mi??? ama 2000 yılında ki uefa şampiyonunu sorun bilir real madride de taraftarıda super kupa sahibini bilir .... yani bizim amacımız bu olmalı ...
gts:)ben arsenal taraftarıyım bıldım bak :)once yerel basarı lazımkı sonra kıtasal basarı olsun bence cvok yanlıs dusunuosun..ayrıca bızım lıg sampıyonlugu da cok onemlı..9 ay boyunca oyuncu antrenor mılyonlarca taraftar baskan yonetım o kupayı almak ıcın mucadele edıo..
Burak Duran
14.Nisan.2006, 15:51
ekranın karşısındaki tribün dbakıra aitti orda 100 kişi falan görmüş olman lazım dbakır bayraklı... gs taraftarının maça gitmeme sebebi yönetimdir canaydın bu kulüpte istenmeyen adamdır. ama son haftalarda tribünler tıklım tıklım doluyor. izmirdeki maçta 30bine yakın taraftarımız vardı ve bilet fiyatları 20-50 ytl olmasına rağmen
neron bende onu söyledim zaten sadece bir araç
Burak Duran
14.Nisan.2006, 15:52
maç dediğin gibi o olmalı ama bence TSL şampiyonluğu çok önemlidir
Neron_FB
14.Nisan.2006, 15:52
neron bende onu söyledim zaten sadece bir araç
SADECE bir araç değil işte...Nic39 un da dediği gibi aylarca o kupa için emek veriliyo...
9 ay boyunca sadece lig için çalışırsan sonra fb gibi sadece ligde başarılı olursun ... avrupada hüsrana uğrarsın
Neron_FB
14.Nisan.2006, 15:59
Peki o zmn ligi almak için uğraşmayalım onu önemsemeyelim...Şampiyonlar ligine de, ligi 6. 7. bitirip katılırız artık...
TSL şampiyonluğu önemlidir, hep de önemli kalacaktır...Hiç bir ülke kendi ligine de önemsiz demez..Biz de dememeliyiz...
bizim içim amaç değil araç diyorum yani ligi sadece şampiyonlar ligi için önemserim yani ... yoksa hers ene fb bjk ve galatasaray dan biri şampiyon oluyor ...
Neron_FB
14.Nisan.2006, 16:09
Ve bu takımlardan 2si şampiyonlar ligine gidiyor, ikisi gidemiyor..(Trabzonspor da bunların içinde)
34 haftada yapılan 34 maç takımların o seneki güçlerini göstermesi açısından ve sonunda ödüllendirilmesi bakımından çok önemlidir..TSL nin önemsiz olduğunu asla kabul etmem..
TSL amaç olmazsa, araç da olamaz.. ;;)
nic-39
14.Nisan.2006, 16:14
ekranın karşısındaki tribün dbakıra aitti orda 100 kişi falan görmüş olman lazım dbakır bayraklı... gs taraftarının maça gitmeme sebebi yönetimdir canaydın bu kulüpte istenmeyen adamdır. ama son haftalarda tribünler tıklım tıklım doluyor. izmirdeki maçta 30bine yakın taraftarımız vardı ve bilet fiyatları 20-50 ytl olmasına rağmen
bilgi verdıgın tesekkur edrim..ama unuttugun bısey var sen galatasaray taraftarısın ve ne olursa olsun takıma destek vermen gerekir..
Burak Duran
14.Nisan.2006, 16:19
bilgi verdıgın tesekkur edrim..ama unuttugun bısey var sen galatasaray taraftarısın ve ne olursa olsun takıma destek vermen gerekir..
ya haklısında bu adamda yüzsüz gitmiyor bi yere anlamadım gitti biz desteklemek istiyoruz adam denizliye diyorki benim taraftarımdan meshul değilim. o stada nasıl girdiğim bi bilsen 3 polisin üstünden atlayıp öle girebildim stada :D
nic-39
14.Nisan.2006, 16:21
sıtendekı resımden hafıf alkolık oldugunu sezınledım hem jack hem abolute carpmaısn :) bıze de yolla bı kadeh de ıcelım yahuu..
Berkaiser
14.Nisan.2006, 16:26
Bence bu tip açıklamalara hiç gerek yok.Öyle düşünebilir ama Beşiktaş başkanı olduğu için bunu söylemesi yanlış bence.Keşke söylemeseymiş.
paceywitter
14.Nisan.2006, 16:27
olimpiyat satdındaykende 33 bin ortalama ile oynamıştı bunuda ö.canaydın söylemişti....
hahahahahahaha :D:D:D:D:D çok güldüm işte buna yok daha neler başkan böyle bir şey söylemiş olamaz yanlış hatırlıyosun
seni nasıl inandırıcam onu bilmiyorum ama bu gerçektende böyle .. . yalana söylemeye gerek yok ... o stadın kapasitesini biliyorsan bu kadar gülmezdin
paceywitter
14.Nisan.2006, 16:32
seni nasıl inandırıcam onu bilmiyorum ama bu gerçektende böyle .. . yalana söylemeye gerek yok ... o stadın kapasitesini biliyorsan bu kadar gülmezdin
ya sen gerçekten ciddisin:D
ben o stadda galatasarayın 100 kişi taraftara oynadığını gördüm biraz arşivi araştır bence
yanlış anlaşılmasın bu taraftarın kötülüğünden ilgisizliğinden değil stadın bulunduğu yerin kötülüğünden kaynaklanıyor
sen anlamadın o stad kaç kişilik bana yazarmısın .... sana çok basit hesap yapıcamda ...
Berkaiser
14.Nisan.2006, 16:36
Galatasaray'ın 2003-2004 seyirci ortalaması gerçekten de 33000 kişidir.
paceywitter
14.Nisan.2006, 16:37
sen anlamadın o stad kaç kişilik bana yazarmısın .... sana çok basit hesap yapıcamda ...
Ben geçen sene şampiyonlar ligi final maçında o stadda görevliydim arkadaşım nasıl bir yer olduğnu çok iyi biliyorum stadın kapasitesi ile ne alakası var
80.000 kişilik bir stad orası ama bununla nasıl bir bağlantı kurabiliyorsun
o maç sadece derbilerde dolsa yeter ama sen bunu anlamak istemiyorsun neyse senle bunun diyaloğuna girmiyeceğim çünkü sen fb lisin ve nedersem inanmayacaksın bunu gazetelerde yazmıştı ayrıca şampiyonlar ligi finalinde görevli olman neyi değiştiriyo bende onu anlmadım ben görevli değilim ama kapasitesinide şartlarınıda biliyorum ...
Burak Duran
14.Nisan.2006, 16:55
evet 33bin kişidir bu doğru bilgi
nic-39
14.Nisan.2006, 17:54
80000kısılık stadda 33000 ortalama oynamak bı ıstanbul takımı hele hele mılyonlarca taraftarı olan bı takım ıcın ayıptır..ancaaakkkkk unutmamak gerekkı orası olımpıyat stadıdır..turkıye kupası fınalınde bıle kı amc gs-fb amcı 17ooo kısı vardı..bu yuzden gsyı suclamamak gerekır..aanccaaaakkkk alısamıyende bu sene gs kac kısıye oynuyor oan bakmak gerekırrrrr :)
francesco10
14.Nisan.2006, 20:50
konu gs-fener olayına girmiş, kadro olyında fb le gs arasında çok büyük bi fark olmamakla beraber aziz yıldırımın parayı futbolun 1 numaralı girdisi olarak gösteren icraatlarda bulunması , bu tip açıklamalara neden olmuştur ama bu açıklama son derece gereksiz ve içinde en ufak bi samimiyet yok
başkan demirören in bu son çırpınışları, bi olay olduktan sonra taraftara yamanma çabaları işalla 1 sene sonra bitick , bazı ark larn dedği gibi bu tip açıklamalar bjk nin en rezil 2 sezonunun yaşadığını unutturamz
sanane be adam ligde kim şamp olursa olsn sen dön kendi takımına bak,kupayı hedefliorz de, sonra gs maçını kaybedince türkiye ayağa kalksn hatır şikesi die
FeYYaz1989
14.Nisan.2006, 20:58
konu gs-fener olayına girmiş, kadro olyında fb le gs arasında çok büyük bi fark olmamakla beraber aziz yıldırımın parayı futbolun 1 numaralı girdisi olarak gösteren icraatlarda bulunması , bu tip açıklamalara neden olmuştur ama bu açıklama son derece gereksiz ve içinde en ufak bi samimiyet yok
başkan demirören in bu son çırpınışları, bi olay olduktan sonra taraftara yamanma çabaları işalla 1 sene sonra bitick , bazı ark larn dedği gibi bu tip açıklamalar bjk nin en rezil 2 sezonunun yaşadığını unutturamz
sanane be adam ligde kim şamp olursa olsn sen dön kendi takımına bak,kupayı hedefliorz de, sonra gs maçını kaybedince türkiye ayağa kalksn hatır şikesi die
Sana katılıyorum abi.Zaten seneye çok ilginç bir başkan adayı olacakmış galiba.Çok sağlam yerlerden duyumlar aldım.Olabilirmi bilmiyorum ama çok güzel olur olursa neyse.
Bu arada hatır şikesi olayı Beşiktaş'ta olmaz...Bunu herkes böyle bilsin.Şimdiden bütün gün Fenerbahçe'li arkadaşları dinledim.Beşiktaş,Galatasaray'a yatar diye.Böyle bir şeye izin vermeyiz zaten.
ben bir galatasaray taraftarı olarak şaibeli şampiyonluk gelceğine hiç gelmesin koskoca bjk takımı gelip maçı alın size diye hediyemi edecek bence şampiyonluk idiası olmayn bir klüp bjk bu yüzden galatasaray maçına daha çok asılacak prestij için hatta bu söylentiler çıktı diye 2 katı daha fazla maça asılacaklar eminim fb ninde bu haberleri çıkartarak amacı buydu .. yoksa bjk nin maçı vermiyeceğini onlarda biliyor ....
nart_susruko
14.Nisan.2006, 22:54
konu 4. sayfada Demirören'den girilmiş nerelere gelmiş maşaallah...
Nedvedmania
14.Nisan.2006, 23:12
e bu adam şimdi bu lafı söyledi eğer biz bejeeke yi yenersek herkez bejeke bilerek yenildi diyecek
Frank_Castle
14.Nisan.2006, 23:13
aziz yıldırımın ekmeğine yağ sürüldü..
açıklamalar yanlış ama bşir gerçek var ki, fenerbahçeliler hariç hiçkimse fbnin şampiyonluğunu istemiyor; herkes tarafından sevilmemekte ne fayda var anlamadım henüz..
zargı
14.Nisan.2006, 23:24
80000kısılık stadda 33000 ortalama oynamak bı ıstanbul takımı hele hele mılyonlarca taraftarı olan bı takım ıcın ayıptır..ancaaakkkkk unutmamak gerekkı orası olımpıyat stadıdır..turkıye kupası fınalınde bıle kı amc gs-fb amcı 17ooo kısı vardı..bu yuzden gsyı suclamamak gerekır..aanccaaaakkkk alısamıyende bu sene gs kac kısıye oynuyor oan bakmak gerekırrrrr :)
ABİ BUNUN SEBEBİ YÖNETİMDİ
Universal
14.Nisan.2006, 23:43
aziz yıldırımın ekmeğine yağ sürüldü..
açıklamalar yanlış ama bşir gerçek var ki, fenerbahçeliler hariç hiçkimse fbnin şampiyonluğunu istemiyor; herkes tarafından sevilmemekte ne fayda var anlamadım henüz..
haklısın bende nie Fenerbahceyi sevmiyorlar anlamadım yada Aziz Yıldırımımı sevmiyorlar...
Gravity
14.Nisan.2006, 23:51
Hayır 33000 kişiyle oynanmasının nedeni yönetim değildi. Başka hangi takım oynarsa oynasın ondan fazla seyirci de toplayamazdı. İlk maçlarını hatırlayın Galatasaray'ın o staddaki. Ben çok net hatırlıyorum, çünkü gidiyordum. 50-55000 civarı seyirci geliyordu ilk maçlarda, o kadar insanın hepsi gırtlağını yırtarcasına bağırıp ses çıkartamıyor, stada ulaşmak için çile çekiyor ve ciddi anlamda güvenlik tehlikeleri yaşıyordu. Bunu da direkt olarak yaşamış bir insanım, iki hafta üstüste arabamın arka camı kırılıp kolonlar çıkartılmaya çalışıldı çünkü orada. Bunda yönetimin hiç suçu yok yalnız, oranın güvenliğini sağlamak gibi bir hakları yoktu çünkü, sonrasında girişimler yapıp önlemler almaya çalıştılar ama o zamanda geç kalınmıştı. Kısaca stadı beğenmedi ve stada ısınamadı Galatasaray taraftarı, o nedenle 33000 ortalama ile oynandı sezon. Tekrar ediyorum, hangi takım olsa aynı sayıyı anca yakalardı ya da büyük ihtimal yakalayamazdı.
Diğer taraftan Demirören bir taraftar değil mi arkadaşlar. Kendi görüşleri var ve çekinmeden çıkıp söylemiş adam. Ne var bunda? Başka bir Beşiktaşlı yönetici de çıkıp "Ben Fenerbahçe'nin şampiyon olmasını istiyorum, zira o zaman UEFA Kupası'na gitmemiz kesinleşir." diyebilir. Ne Demirören'in söylediğinde bir şey var ne de benim verdiğim örnekte. Sadece belli bir şey var ki çok istasnai durumlar hariç neredeyse tüm Beşiktaşlılar kendi takımları bu sene şampiyon olamazsa Galatasaray'ın olmasını ister. Bu da Fenerbahçe yönetiminin ne kadar antipati topladığının göstergesidir. Şimdi kalkıp bazı arkadaşlar Aristo mantığıyla "Bu yönetimin başarısını gösterir." demesin çünkü bilindiği üzere neden çok farklı.
nic-39
15.Nisan.2006, 00:00
demıroren bı taraftar olsa da sonucta baskandır! !
Gravity
15.Nisan.2006, 00:09
Ne değiştirir ki bu? Ya da daha basit bir şekilde bu söylediğinin Aziz Yıldırım'ın söylevleriyle arasındaki fark ne? Aynı mantık aynı uygulama. Buyrun bir de bu açıdan düşünün.
ernusal
15.Nisan.2006, 02:19
guinti beşiktaşta oynarken ve sanırım demirören yöneticiyken guintinin ab oyuncusu olduğunu ve yabancı sayılmamasını beşiktaş federasyondan istemişti fakat federasyon ret etmişti keşke kabul etseydi benim yabancı konusunda fikrim gayet açık fakat o zaman yönetici olan demirören niye tepki vermedi de şimdi fenerbahçe istiyor diye yabancıya karşı çıkıyor anlamış değilim.
francesco10
15.Nisan.2006, 03:29
Diğer taraftan Demirören bir taraftar değil mi arkadaşlar. Kendi görüşleri var ve çekinmeden çıkıp söylemiş adam.
klüp başkanı bizm gibi tarftara benzemez, söylemleri camialarını bağlar ,kişisel dğildir
demirören tam bi dengesizlik gösterip bu talihsiz açıklamayı yapmıştr,
benm için beşiktaş lige havlu attktan sonra umrumda deil kimin şamp olcağı
zargı
15.Nisan.2006, 14:26
klüp başkanı bizm gibi tarftara benzemez, söylemleri camialarını bağlar ,kişisel dğildir
demirören tam bi dengesizlik gösterip bu talihsiz açıklamayı yapmıştr,
benm için beşiktaş lige havlu attktan sonra umrumda deil kimin şamp olcağı
arkadasım neden talihsiz bi açıklama olsun adam gönlünden şampiyon olmasını istediği klübü sölemiş kötü bişe yokki bunda neden böle tepki veriliyo anlamıyorum aynı durum bizim klübün basına gelse sampiyonluk yarısından kopsak benm klüp başkanım cıkıp ben beşiktas'ın sampiyon olmasını istiyorum dese ben bunu ters karsılamam ki böle bişe oldu fener ve trabzon sampiyonluk için yarısırken gürsoy trabzon'un sampiyon olmasını istiyorum dedi.
Neron_FB
15.Nisan.2006, 14:49
Onun yaptığı da yanlış zaten..Hiç bir yönetici basının karşısında böyle birşey söylememeli...Mesela başbakan ya da cumhurbaşkanı savaşan 2 ülkeden birinin yanında değilse, kalkıp da "umarım savaşı şu şu ülke kazanır" diyebilir mi... Bu da ona benziyo..
Zaten klüp başkanları, bizim gibi davransalardı, bizim gibi taraftar olsaydılar(bizden farkları olmasaydı) klüp başkanı olmalarının bi anlamı kalmazdı, olmazlardı ztn..
francesco10
15.Nisan.2006, 14:57
arkadasım neden talihsiz bi açıklama olsun adam gönlünden şampiyon olmasını istediği klübü sölemiş kötü bişe yokki bunda neden böle tepki veriliyo anlamıyorum aynı durum bizim klübün basına gelse sampiyonluk yarısından kopsak benm klüp başkanım cıkıp ben beşiktas'ın sampiyon olmasını istiyorum dese ben bunu ters karsılamam ki böle bişe oldu fener ve trabzon sampiyonluk için yarısırken gürsoy trabzon'un sampiyon olmasını istiyorum dedi.
ya abi açıklamanın nası yorumlanacağını kestiremezse talihsiz bi açıklama olur, senin önünde bi gs derbisi war, hem dedğim gibi bi başkanın açıklamalrı klübünün camiasını da bağlar kişisel algılanmazz
benim anlamadığın bunu sanki sadece demirören yapıyormuş gibi adamın üstüne neden gidiyorsunuz bu fanatikçe açıklamaların kaynağı fb yönetimidir ... ortamı her zamn onlar geriyor ... ayrıca demirörenin dedikleri bencede yanlış ben bir galatasaraylı olarak mutlu değilim nedeni ise fb yönetiminin bu konuşmalrından sonra bjk maça daha çok asılacak ... zaten fb yönetimininde isteği amacı bu yoksa onlarda biliyor bjk nin galatasaraya maç vermiyeceğini ...
Neron_FB
15.Nisan.2006, 17:35
Paco, Demirören'in söylediklerinin hiç biri benim umrumda değil..İstediğini de diyebilir..Ama "şu ya da bu şampiyon olsun isterim" demesi yanlış..Benim karşı çıktığım tek nokta bu...Bir tek Demirören değil, kimsenin dememesi gerekir.. Üstüne falan gittiğim yok benim ;)
zargı
15.Nisan.2006, 19:07
arkadasım klüp baskanıda taraftardır onlarda fikirlerini acıkca beyan edebilir bunun neyi ters yukarda yazdım bunu bnm baskanımda yapsa bişe demem
Neron_FB
15.Nisan.2006, 20:00
Herkes taraftar olabilir..Ben yukarda bizim gibi taraftar olsalardı derken BİZİM GİBİ demek istedim onlar da taraftar tabiki ama bizim gibi değil..Biz yeri geldiğinde ağzımıza geleni söylüyoruz.. Ancak yöneticiler bu şekilde görüşlerini belirtirken bu tür "şu şampiyon olsun" gibi söylemlerde bulunurlarsa, yanlış anlaşılma mutlaka olucaktır. Bu nedenle boşuna söylemiş ve gereksiz olmuş bunu söylemesi..
Kızmayın hemen yahu :)
perpetua
15.Nisan.2006, 20:25
arkadasım klüp baskanıda taraftardır onlarda fikirlerini acıkca beyan edebilir bunun neyi ters yukarda yazdım bunu bnm baskanımda yapsa bişe demem
Kulup baskanlari, yoneticiler, teknik heyet ve futbolcular soylediklerine cok dikkat etmeleri lazim cunku tribunlerde ve sokaklarda hatta bu forumlarda yasanan kavgalarin cogu bu kulup bu kisilerin soyledikleri nedeni ile cikiyor. Futbol kalitesi disinda her konu tartisiliyor ve takim kavgasina donuyor, donusturuluyor. Futbol zevk veren bir hobi olmaktan cikiyor.
yiğido_35
19.Nisan.2006, 20:42
önce kendi takımı ile ilgilenmesi lazım bence ...
by_ronaldinho10
20.Nisan.2006, 17:54
http://img236.imageshack.us/img236/284/12233454qh4me.gif bence kendi takımıyla ilgilensin
Maymuncuk
20.Nisan.2006, 18:55
O resim ne anlama geldi ben anlamadım :rolleyes:
TüMeR_yAğıZ
20.Nisan.2006, 21:04
O resim ne anlama geldi ben anlamadım :rolleyes:
bende anlamadım,gereksiz yere ortamı geriyor.
bu konu çok dağılmış. Gerçekten çok talihsiz bir açıklama. Ayrıca Demirören bir başkan sokaktaki taraftar gibi ağzına geleni söyleyemez...