PDA

View Full Version : Orjinal oyun almanın rezillikleri

nwdsgn
29.Ağustos.2009, 03:11
Stemdan oyunu satın almıştım. Bir kaç defa format atınca her kurulumda serialı girip rahatça oynuyordum. Diğer bilgisayarımı kardeşime verdim ve yeni bilgisayarıma oyunu kurdum. Online aktivasyon yapılmadı bu sefer. Ben de phone activationu denedim, aradım bir de ne göreyim karşımdaki ingilizce robot. Ne dediğinden bir şey anlıyorum ne yaptığımdan. Ben bir türk olarak ingiliz fonetiğini nerden bileyim patlata patlata söylediği harfleri nasıl anlayayım ?

Çevremde herkes *****lenmiş oyun kurarken ben inatla saygıdan lisanslı ürün alıyorum ve onlar çatır çatır oynarken ben mal gibi ekrana bakıyorum.

yorumsuz1i
29.Ağustos.2009, 18:40
Kardeş sonuna kadar haklısın şikayetlerinde.Buraya kimse korsan oyunu destekler nitelikte yazı yazamaz.Belki yazmak ister ama kurallara aykırı olduğu için yazamaz.Benden sana bir tavsiye zaten lisanlı ürün almayanların nasıl oynadığının farkındaymışsın.Arama motorundan ara.Çözümü çok kolay zaten.Boş yere canını sıkma. Saygıyı hakeden duymak lazım.

The.Crow
29.Ağustos.2009, 18:42
Serial konusunda 5 hakkın vardı. Lisans koltuklarını her formattan önce boşaltmışmıydın ? Ben de Steam dan oynuyorum ve hiç bir sorunla karşılaşmadım.

AlicanKidd
30.Ağustos.2009, 20:59
Serial konusunda 5 hakkın vardı. Lisans koltuklarını her formattan önce boşaltmışmıydın ? Ben de Steam dan oynuyorum ve hiç bir sorunla karşılaşmadım.

lisans hakkını boşaltmak için ne yapmak gerekiyor. oyunu silmemiz yeterlimi?

El Barto
30.Ağustos.2009, 23:29
lisans hakkını boşaltmak için ne yapmak gerekiyor. oyunu silmemiz yeterlimi?

http://deactivation.fm2009.softanchorinsight.com/

Bu adresi kullanmalısınız.

Ayrıca forumda orijinal almak şöyle kötü kopya oyunlada oynanıyor neden orijinal alıyoruz gibi konuların tartışılması ve kopya oyunun özendiriliyor olması yasak olduğundan konu GMAya gider.