View Full Version : 2 takimi kontrol etmek
oskis
30.Ağustos.2009, 02:24
bişy kafama takildi da 2 takimi ayni anda yönetebiliyormuyuz dielimki 1 senedir bi takimi kontorl ediyorz 1 sene sonnunda başka bir takimida kontorl edebiliyormuyuz ayni anda yada istedigimiz takimi kontrol edebiliyrmuyuz
bnmv
30.Ağustos.2009, 04:14
bişy kafama takildi da 2 takimi ayni anda yönetebiliyormuyuz dielimki 1 senedir bi takimi kontorl ediyorz 1 sene sonnunda başka bir takimida kontorl edebiliyormuyuz ayni anda yada istedigimiz takimi kontrol edebiliyrmuyuz
evet kardesım yapabılırsın:)
kayıtlı oyununu ac
yukardan optıonsa gır orda new user war.. ona tıkla aynı anda ya da ıstedıgın takımı kontrol edebılırsın:)
El Barto
30.Ağustos.2009, 13:11
Aynı kullanıcı ile hayır. Aynı kullanıcı ile boştaki bir takıma teklif yapabilirsin. Kabul edilirse gider o takımı yönetirsin.
Ama arkadaşın yazdığı gibi 2 farklı profil ile takım yönetmen mümkün.
oskis
30.Ağustos.2009, 13:52
bi sorum daha vardi maç sonunda hakemin yalniş werdigi kararlardan ötürü eleştirebilirmiyiz ?
El Barto
30.Ağustos.2009, 13:54
Eğer sana haber gelirse bununla ilgili evet ama normal olarak hayır. Kendin eleştiremiyorsun.
oskis
30.Ağustos.2009, 16:25
Eğer sana haber gelirse bununla ilgili evet ama normal olarak hayır. Kendin eleştiremiyorsun.
:Dbşiy daha wardi yeni transfer ettim ama kadro numarasi wermedgim için adam oynayamiyor nasil weriliyor kadro numarasi real time ile weriliyor die duydum bilginiz warmi nasil yapildigindan
bnmv
30.Ağustos.2009, 16:47
:Dbşiy daha wardi yeni transfer ettim ama kadro numarasi wermedgim için adam oynayamiyor nasil weriliyor kadro numarasi real time ile weriliyor die duydum bilginiz warmi nasil yapildigindan
kardeş o oyuncuyla sozlesme ımzaladıktan sonra sana bı msj gelıo kadro numaraları, oyuncu antrenmanı ve oyuncu raporu dıe seceneklerı wardır ordan kadro numaralarına gırerek numara verebılır:) ya da sezon baslamadan kısa bır sure oncesınde kadro numaralarını onaylamanı ıstıo senden orda numara verebılırsın:)
oskis
30.Ağustos.2009, 16:53
kardeş o oyuncuyla sozlesme ımzaladıktan sonra sana bı msj gelıo kadro numaraları, oyuncu antrenmanı ve oyuncu raporu dıe seceneklerı wardır ordan kadro numaralarına gırerek numara verebılır:) ya da sezon baslamadan kısa bır sure oncesınde kadro numaralarını onaylamanı ıstıo senden orda numara verebılırsın:)
raporla antremanlar war kadro numaralari yok :mad:
MaliKaya
30.Ağustos.2009, 21:34
Bu teknik bir sorun degil arkadaslar.
Lutfen asagidaki konudan devam ediniz.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=70127