1 ile 9 arası toplam 9 sonuç

Konu: 2 takimi kontrol etmek

Hybrid View

Default 2 takimi kontrol etmek

bişy kafama takildi da 2 takimi ayni anda yönetebiliyormuyuz dielimki 1 senedir bi takimi kontorl ediyorz 1 sene sonnunda başka bir takimida kontorl edebiliyormuyuz ayni anda yada istedigimiz takimi kontrol edebiliyrmuyuz

Quote Originally Posted by oskis View Post
    bişy kafama takildi da 2 takimi ayni anda yönetebiliyormuyuz dielimki 1 senedir bi takimi kontorl ediyorz 1 sene sonnunda başka bir takimida kontorl edebiliyormuyuz ayni anda yada istedigimiz takimi kontrol edebiliyrmuyuz
    evet kardesım yapabılırsın
    kayıtlı oyununu ac
    yukardan optıonsa gır orda new user war.. ona tıkla aynı anda ya da ıstedıgın takımı kontrol edebılırsın

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Aynı kullanıcı ile hayır. Aynı kullanıcı ile boştaki bir takıma teklif yapabilirsin. Kabul edilirse gider o takımı yönetirsin.

Ama arkadaşın yazdığı gibi 2 farklı profil ile takım yönetmen mümkün.

bi sorum daha vardi maç sonunda hakemin yalniş werdigi kararlardan ötürü eleştirebilirmiyiz ?

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Eğer sana haber gelirse bununla ilgili evet ama normal olarak hayır. Kendin eleştiremiyorsun.

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Eğer sana haber gelirse bununla ilgili evet ama normal olarak hayır. Kendin eleştiremiyorsun.
    bşiy daha wardi yeni transfer ettim ama kadro numarasi wermedgim için adam oynayamiyor nasil weriliyor kadro numarasi real time ile weriliyor die duydum bilginiz warmi nasil yapildigindan

Quote Originally Posted by oskis View Post
    bşiy daha wardi yeni transfer ettim ama kadro numarasi wermedgim için adam oynayamiyor nasil weriliyor kadro numarasi real time ile weriliyor die duydum bilginiz warmi nasil yapildigindan
    kardeş o oyuncuyla sozlesme ımzaladıktan sonra sana bı msj gelıo kadro numaraları, oyuncu antrenmanı ve oyuncu raporu dıe seceneklerı wardır ordan kadro numaralarına gırerek numara verebılır ya da sezon baslamadan kısa bır sure oncesınde kadro numaralarını onaylamanı ıstıo senden orda numara verebılırsın

Quote Originally Posted by bnmv View Post
    kardeş o oyuncuyla sozlesme ımzaladıktan sonra sana bı msj gelıo kadro numaraları, oyuncu antrenmanı ve oyuncu raporu dıe seceneklerı wardır ordan kadro numaralarına gırerek numara verebılır ya da sezon baslamadan kısa bır sure oncesınde kadro numaralarını onaylamanı ıstıo senden orda numara verebılırsın
    raporla antremanlar war kadro numaralari yok

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Bu teknik bir sorun degil arkadaslar.

Lutfen asagidaki konudan devam ediniz.

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=70127

Mesaj Yetkileri