PDA

View Full Version : Fenerbahçe-G.Antep Tarihi Maç

scar face
30.Ağustos.2009, 07:25
http://www.youtube.com/watch?v=Ro3LbXnDvQs&feature=related

O müthiş geceye bi daha gidelim dedim :)
anlatılmaz,yaşanır...Yeni doğan genç Fenerbahçeli kardeslerimiz bu maçı iyice belleklerine kazımalı...

Bekq
30.Ağustos.2009, 07:32
4. golü attığımızda desibel rekoru kırdığımız maç. O zamanlar 8 yaşındaydım ve tam hatırlamıyorum ama müthiş maçtı orası ayrı.:D

Alicanfmfan
30.Ağustos.2009, 07:33
2. golde antepli oyuncu nasıl bi hata yapmıs ya :D

Estranged
30.Ağustos.2009, 07:34
Tebessüm yarattı yüzümde :)

tarikko
30.Ağustos.2009, 08:22
Vay be ne macti :)

Anlatilmaz Yasanir ;;)

SAİT71
30.Ağustos.2009, 08:38
Unutulmaz, anlatılmaz,

Revivo, Rapaic, Uche, Serhat

Son golümüz dos santosun attığının eski versiyonu :)

Sekopej
30.Ağustos.2009, 19:00
İlk devre taraftarın protestosu nedeniyle sessiz geçer ve 3-0 geride kapatırız. 2. devreye takım erken çıkmıştır ve taraftar sanki maçın başı gibi destek vermeye başlar, taraftarın suskunluğunu bozması takımı da ateşler. Gaziantep 3-0'ın verdiği rehavetin kurbanı olur, karşılarında hem ilk yarıdaki takım hem de ilk yarıdaki taraftar yoktur. sonrasını anlatmaya gerek yok, videoyu izlemek yeter.:)

MeMo
30.Ağustos.2009, 19:06
O maçta yemekte gibi bir yerdeydik maçı izleyememiştim yaşım da baya küçüktü :D Haber geldi maç 3-0 diye ama kimin önde olduğunu duymamışız.İyi diyorum 3-0 biter bu maç o zamanlarda hiç yenilmiyoruz evimizde baya iyi bir serimiz vardı :D Sonra bir haber daha geldi Antep öndeymiş 3-0.Babam diyor bu iş biter,ben de hiç kaybetmiyeceğimize inanıyorum maç Kadıköy'de ya.Diyorum 4-3 biter.İkinci yarı başladı radyo falan bulduk goller birer birer gelmeye başladı o günü unutamam.Maç bittiğindeki coşkuyu.

sananes
30.Ağustos.2009, 19:44
ne mactı yahu evde değil çarsıda izlemistik macı ilk yarı 3-0 bitti babam tez canlı adamdır sinirlendi yürü eve gidiyoruz dedi bende çocugum tabi itiraz edemeden arkasından gittim.tam eve girerken ya 4-3 yenersek baba dedim balık burcuyum ya hayalci kişilik iste:D oglum 4 gol daha olursa 7-0 olur bu mac dedi babam eve bi gittik 3-2 :) sonra kazandık tabi çok sevinmiştim unutamayacagım 2-3 mactan biridir

Maksic
30.Ağustos.2009, 20:46
Ah be Antepim yenseydik şampiyon olmamız içten bile değildi..

EreN
30.Ağustos.2009, 21:32
O gün bir kokteyl'e davetliydi babam. Benide götürdü yanında. Arabada maçı dinliyoruz 3*0 oldu tabi biz canımız sıkkın halde duruyoruz. Eve bir geldim 4-3 olmuş. :)

scar face
30.Ağustos.2009, 21:37
O gün evde radyodan maçı dinliyorduk babama çok kızmıstım maça gelmediği için...Senin yüzünden yeniliyoruz demiştim...3-0 olunca dünyam basıma yıkılmıstı...Sonraki gollerde umutlandım belki de Fenerbahçe'de en sevdiğim oyuncu olan Uche golünü atınca çıldırdım.Sonra da Rapaicin o golü olduğunda apartman yine facia günlerinden birini yasadım.Babam her zaman sakin olmamı söyler ama konu Fenerbahçe olunca olamıyorum işte....:)
Sonra babamdan özür dileyip tvnin karşısına geçtim...

Unutamayacağım günlerden biridir o gün...

World Hollow o1
30.Ağustos.2009, 21:48
Esat Dergi Döktürmüş - Bedava Maça Gidin adlı konudan ufak bir yazı aklıma geldi hemen bu maçdaki ağlamaları görünce.. :)

Bu arada gollerden sonra kısa bir süre sağa sola savrulacaksınız aman dikkat! Ağlayanlar da var bazen durduk yere‚ gol yokken‚ nerede olduğunun farkına varıp‚ sevinçten ve heyecandan ağlayanlar. Fenerbahçe sevgisi promosyonlar ile sağlanmamış‚ geniş aile!

Professeur
30.Ağustos.2009, 22:54
İlk yarı 3-0 bitti diye ağlaya ağlaya yatmıştım.Sonra bir kalktım maç 4-3 olmuş.Sevinçten havalara uçmuştum tabi ki :).

El Barto
30.Ağustos.2009, 23:24
Gerçekten etkileyici bir performanstı.

Fakat maçı anlatan arkadaşın sesi kısılmış çok belli etmiş rengini. :D

Varonil
30.Ağustos.2009, 23:54
Bende babamla birlikte evde seyrediyordum maçı.3-0 olduktan sonra babam sinirle içeri gitti.Ben ağlayarak devamını da seyredeceğimi söyledim.Gözlerim yaşlı maçı seyretmeye devam ederken o muhteşem 2.ci 45 dakikada gelen her golde çığlık çığlığa evin içerisinde koşuşturmamı unutmuyorum.Muhteşem bir maçtı gerçekten.