View Full Version : Köşe Yazıları ve Röportajlar Bölümüne İlgi
ThersoN
06.Eylül.2009, 02:42
Ntvspor.net'in okur-yazar olayı gibi turksportal forumundada böyle bir uygulama yapılabilir, siteye yazı yazan bir kaç isim dışında bu konuya ilgi gösteren yok, tüm üyelere açık ama bazı ödüller konulması teşvik edebilir. Tabii ntvnin yaptıgı gibi güzel köşe yazılarını televizyonda okumak daha teşvik edici olmayabilir. fakat çok sayıda üyesi olan bir topluluguz sanıyorumki aramızda spor ile ilgili araştırma yapıp yazı yazmak isteyen forum üyelerine sunup görüşler almak isteyen üyeler vardır. bu konuya ilgi gösterilir mi diye burda küçük bi başlık açtım eğer ilgi olmazsa unutup gideriz, fakat aramızda amatör de olsa iyi yazarlar çıkabilir, nitekim ntvspor.net te baya iyi yazılar çıkıyor.
E.Cartman
06.Eylül.2009, 03:22
Ne zamandır akLımdan geçiyordu böyle bir şey hislerime tercuman oLdun ben destekliyorum seni abi...
Sekopej
06.Eylül.2009, 03:24
Şu an ki düzende bu mümkün olmasa da, yakın zamanda olacak bazı değişikliklerle yazılarını paylaşmak isteyenler için özel bölümler oluşturulabilir. Güzel yazıların ortaya çıkması, paylaşılması bizleri de mutlu eder.
The.Crow
06.Eylül.2009, 03:29
İyi bir fikir gibi görünüyor. Şu an durum nedir bilinmez ancak yeni sitede kullanıcılar blog yazabilecek diye biliyorum profillerine bağlı olarak. Eğer öyle bir durum olursa bu işe meraklı amatör arkadaşlar o alanı kullanabilirler.
ThersoN
10.Ekim.2009, 03:55
İyi bir fikir gibi görünüyor. Şu an durum nedir bilinmez ancak yeni sitede kullanıcılar blog yazabilecek diye biliyorum profillerine bağlı olarak. Eğer öyle bir durum olursa bu işe meraklı amatör arkadaşlar o alanı kullanabilirler.
bu sanırım uzun vadede gelecek, bi kıpırtı yok daha, kısa zamanda bişiyler yapamazmıyız
Sekopej
10.Ekim.2009, 18:37
Yeni sisteme geçilmesi için de kısa bir süre kaldı zaten. Orada, yeni sistemin getirdikleri üzerinden konuşmak daha iyi olur.
güzel fikir sizleirn bu konuda istekli olması ve bu tarz çalışmalarınızı paylaşmanız bizim içinde sevindirici, eğer bu tip yazıları paylaşabilirseniz yayınlamaktan dolayı memnun oluruz