1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: Köşe Yazıları ve Röportajlar Bölümüne İlgi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Default Köşe Yazıları ve Röportajlar Bölümüne İlgi

Ntvspor.net'in okur-yazar olayı gibi turksportal forumundada böyle bir uygulama yapılabilir, siteye yazı yazan bir kaç isim dışında bu konuya ilgi gösteren yok, tüm üyelere açık ama bazı ödüller konulması teşvik edebilir. Tabii ntvnin yaptıgı gibi güzel köşe yazılarını televizyonda okumak daha teşvik edici olmayabilir. fakat çok sayıda üyesi olan bir topluluguz sanıyorumki aramızda spor ile ilgili araştırma yapıp yazı yazmak isteyen forum üyelerine sunup görüşler almak isteyen üyeler vardır. bu konuya ilgi gösterilir mi diye burda küçük bi başlık açtım eğer ilgi olmazsa unutup gideriz, fakat aramızda amatör de olsa iyi yazarlar çıkabilir, nitekim ntvspor.net te baya iyi yazılar çıkıyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ne zamandır akLımdan geçiyordu böyle bir şey hislerime tercuman oLdun ben destekliyorum seni abi...
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Şu an ki düzende bu mümkün olmasa da, yakın zamanda olacak bazı değişikliklerle yazılarını paylaşmak isteyenler için özel bölümler oluşturulabilir. Güzel yazıların ortaya çıkması, paylaşılması bizleri de mutlu eder.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

İyi bir fikir gibi görünüyor. Şu an durum nedir bilinmez ancak yeni sitede kullanıcılar blog yazabilecek diye biliyorum profillerine bağlı olarak. Eğer öyle bir durum olursa bu işe meraklı amatör arkadaşlar o alanı kullanabilirler.
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Hellbells View Post
    İyi bir fikir gibi görünüyor. Şu an durum nedir bilinmez ancak yeni sitede kullanıcılar blog yazabilecek diye biliyorum profillerine bağlı olarak. Eğer öyle bir durum olursa bu işe meraklı amatör arkadaşlar o alanı kullanabilirler.
    bu sanırım uzun vadede gelecek, bi kıpırtı yok daha, kısa zamanda bişiyler yapamazmıyız

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yeni sisteme geçilmesi için de kısa bir süre kaldı zaten. Orada, yeni sistemin getirdikleri üzerinden konuşmak daha iyi olur.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

güzel fikir sizleirn bu konuda istekli olması ve bu tarz çalışmalarınızı paylaşmanız bizim içinde sevindirici, eğer bu tip yazıları paylaşabilirseniz yayınlamaktan dolayı memnun oluruz
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Mesaj Yetkileri