PDA

View Full Version : Ferdi Elmas Ada'ya!

Hugo
10.Eylül.2009, 18:55
Ferdi Elmas Ada'ya!

http://www.sporx.com/images/1/33/6544_B_ferdi001.jpg

Galatasaray'da Hollandalı teknik direktör Frank Rijkaard'ın kadroda düşünmediği ve Haziran ayında sözleşmesi feshedilen Ferdi Elmas'a Ada yolu gözüktü. İngiltere 3. Ligi takımlarından Burton Albion 24 yaşındaki orta saha oyuncusunu kadrosuna katmak istiyor.
Burton'un patronu Paul Peschisolido Ferdi Elmas'ın transferinde umutlu. Takımın 36 yaşındaki veteran orta saha oyuncusu Marc Edworthy'ye yeni sözleşme önerilmemesinden sonra Burton orta saha için yeni isimler arayışına girmişti. Ferdi'nin önümüzdeki günlerdeki Burton Albion yedek takımıyla bir maça çıkacağı ve deneneceği ifade ediliyor.

Hollanda doğumlu Ferdi Elmas Ajax'ta başlayan kariyeriyle birlikte Hollanda U17 takımlarında forma giyerken, Türkiye U21 formasını da sırtına geçirmişti. Galatasarayla sözleşmesi feshedilen genç ismin bonservisi elinde bulunuyor.

Addolorato
10.Eylül.2009, 19:09
Bence çokta yeteneksiz bir futbolcu degil. Rize formasıyla Fener'e attıgı golü hala hatırlıyorum çok net..

Alicanfmfan
10.Eylül.2009, 19:12
Ajax'tan yetişmiş nasıl yeteneksiz olabilir ki sadece fizigi kötüydü.

ThersoN
10.Eylül.2009, 19:27
o lige göre iyi tranfer sayılır

deniz.91
12.Eylül.2009, 17:06
Bence çokta yeteneksiz bir futbolcu degil. Rize formasıyla Fener'e attıgı golü hala hatırlıyorum çok net..
Ben sadece o golünü biliyorum zaten başka olumlu bir hareketini görmedim hayrılı olsun diyelim

pogobass
15.Eylül.2009, 16:34
Carrusca'yı da harcamışlardı, yada bilemiyorum Carrusca çok beceriksizdi, ki oynadığı maçlara bakılırsa hiç sanmıyorum.Arda, Kewell, Keita, Aydın ve Caner gibi formda isimlerin olduğu bir kadroda şansı yoktu Ferdi'nin.Umarım gönlünce olur.