PDA

View Full Version : V.Manisaspor: 5 - Fenerbahçe 3

Eray Dengiz
15.Nisan.2006, 23:54
90+4 Ve hakem maçın son düdüğünü çaldı. Fenerbahçe haftalar sonra yenilgiyle tanışıyor.
90.dk Sinan'la gelişen Veztel atağında ceza alanına giren Sinan düşürülüyor ve hakem penaltı noktasını gösterdi. sinan'ın kullandığı penaltı vuruşunda top beşinci kez Fener ağlarıyla buluştu
89.dk hakem 4 dakika uzatma verdi ve Fenerbahçe Vestel kalesini ablukaya almış durumda.
88.dk Fenerbahçe'de Apha topu Alex'e aktardı Alex'in vuruşu önce defansa çarptı köşeye giden topu kaleci kornere tokatladı.
86.dk Vestel Manisaspor'un geliştirdiği kontra atakta topla buluşan Zelenka topu sinan'a aktardı Sinan'ın soldan plese vuruşu direkten geri geldi
83.dk Fenerbahçe beraberlik golü için yükleniyor ceza alanı içine doldurulan topta kaleci göksel boşa çıktı. Nobre'nin aşırttğı top kaleye giderken defans son anda topu kornere attı
78.dk Fenerbahçe tüm hatlarıyla Vestel Manisa kalesine yükleniyor. Alex'in ortasında Servet ve Caner birlikte yükseldi. Caner'in ters vuruşunda Fenerbahçe farkı bire indirdi
72.dk Fenerbahçe'nin orta alanda kaptırdığı topa hareketlenen Polosko Sinan'ı topla buluşturdu Sinan Kaloğlu ceza alanı içinden ser ve düzgün vurdu ve Vestel'in dördüncü golünü attı
70.dk Anelka'nın sağ kanattan ortasıyla Semih Buluştu kaleciyle karşı karya kalan Semih çok kötü bir vuruşla topu üstten auta attı
65.dk Serkan'ın sağ kanattan ortasına sol kanattaki Semih Nobre'ye indirmek istedi Nobre'den önce kaleci topu kontrol etti
63.dk Fenerbahçe'doe Serkan ve Semih oyuna girerken Tuncay ve Önder Turacı oyundan çıktı
61.dk Fenerbahçe beraberlik golü için yükleniyor. Peş peşe atılan kornerlerden sonuç alamayan sarı lacivertli ekipte Apha sağdan ortaladı Servet'in vuruşunda top yandan auta çıktı
60.dk Alex ceza alanı içindeki Apha'ya indirdi. Apha'nın yarattığı karanbolü defans son anda çıkardı
57.dk Goller arka arkaya geliyor. Fener'in golünden bir dakika sonra Arda sağ kanattan geldi yaptığı ortaya Rüştü dokundu top sinan'ın önünde kaldı. Sol çaprazdan Sinan vurdu ve Manisa yeniden öne geçti
54.dk Alex'in kullandığı serbest vuruşta Luciano vurdu topu kaleci çıkardı Nobre dokundu ve Fenerbahçe'nin beraberlik golü geldi.
48.dk Gelişen Vestel Manisa atağında Sinan'ın indirdiği topla buluşan zafer ceza alanı çizgisinden sert vurdu top yandan auta çıktı
46.dk İkinci yarı Vestel Manisa'nın vuruşuyla başladı.
45.dk Arda'nınsa kanattan ortasıyla buluşan Caner çapraz'dan çok sert vurdu ve Vestel Manisaspor'u öne geçiren golü attı ve hakem ilk yarıyı bitiren düdüğü çaldı
40.dk Alex'in pasıyla ceza alanına giren Tuncay vurmakta geç kalınca defans Tuncay'ın ayaklarından topu söktü aldı ve Fener tehlikesini uzaklaştırdı
36.dk Orta alanda Tuncay kaptığı topla sol kanattan orta yaptı Anelka topu Nobre'ye aktaramadı ve defans tehlikeyi uzaklaştırdı
27.dk Zafer 35 metreden çok sert vurdu. top direkten döndü. Topu takip eden polosko beraberlik golünü buldu
25.dk Aurello'nun ara pasıyla Alex ceza alanına girdi ve topu Tuncay'a çıkardı Tuncay topu kontrol edemeyince araya giren manisa defansı tehlikeyi uzaklaştırdı
16.dk Fenerbahçe sol kanattan ortaladı Nobre'den önce defans topu kornere attı
13.dk Alex orta alanda kaptığı topla ceza alanına girdi topu sağ kanattaki Anelka'ya verdi Anelka çok sert vuruşla topu ağlara gönderdi
10.dk Alex ceza alanı dışından hareketlendi. Yılmaz Alex'i düşürdü ve tehlikeli bir yerden Alex serbest vuruşu kullandı top 90'dan döndü Nobre tamamlamak istedi kaleci Göksel topu çıkardı. Ardından defans topu uzaklaştırdı
7.dk Hızlı gelişen Vestel Manisaspor atağında Caner topu sol kanattan getirdi. Uzaklardan sert bir vuruş yaptı top Rüştü'nün kucağına gitti
1.dk Hakemin düdüğüyle maç başladı. Ve ilk ciddi atağı Sinan'la ev sahibi ekip geliştirdi Rüştü son anda topu kontrol etti

ALINTIDIR

Jesus_FB
15.Nisan.2006, 23:54
Diyecek bi şey bulamıyorum:)

Nedvedmania
15.Nisan.2006, 23:56
bittimi maç oley beee :n:

Eray Dengiz
16.Nisan.2006, 00:00
Bu arada demin gördüm kusura bakma Jesus diğer konu için :(
Maç posizyon bakımından süper bir maçtı. İzleyemeyenler çok şey kaçırdı.. V.Manisaspor olsun Fenerbahçe olsun çok iyi oynadılar. Sonuçtada böyle bir fark geldi.. Daha bir şey belli değil.. Eğer Galatasaray yarında yenerse bu maç Kadıköyde değil, Fenerbahçe'nin Trabzonspor ile yapacağı maçta ve Galatasarayın Beşiktaşla yapacağı maçta çözülür gibime geliyor..

Jesus_FB
16.Nisan.2006, 00:01
bittimi maç oley beee :n:

Terbiyesizlik yapma!!! burda senin sevindiğin gibi üzülen bir sürü insan var biraz saygılı ol!!!

10_Osmanozc
16.Nisan.2006, 00:03
Cifa'nın mesajında terbiyesizce hiçbirşey yok bence.

Frank_Castle
16.Nisan.2006, 00:06
Dananın kuyruğu genede kadıköyde kopacak...
Galatasaray'ın yenmesi gerekirken şimdi yenilmemesi dahi yeterli olabilecek, tabi Rizeyi devirirlerse..
Fenerbahçe ilk kez bu kadar çok gol yedi bu sezon ,5 maçtır sanırım gol yemiyorlardı, hatta rakiplerin atağı bile yoktu; maçı izleyemedim ama ne oldu da bu kadar gol oldu gerets in analiz etmesi lazım ..

tombul taho
16.Nisan.2006, 00:11
bence gollerin çoğu rüştünün hatasıydı. özellikle 2-3 golde bayaa hata yaptı.

fakat fenerli taraftarların sinirinden kudurupda maç sonunda polislere saldırmasına bi anlam veremedim. merak etim gerçeği ne acaba olayın.. ayrıca stad anonsu yapan arkadaşında maç sonunda söledikleri gerçekten çok komik.. ama fenerli arkadaşlara ayıp olacağı için sölemeyecem.

ayrıca duyduğuma göre fenerli futbolcular duş alırken sular ve elektrikler gitmiş galiba.. saçlar şampuanlı kalmışlar.. bayaa olaylar oldu gibi maç sonunda.. yrn gazetede daha çok şey öğreniriz tabi..

Jesus_FB
16.Nisan.2006, 00:14
fakat fenerli taraftarların sinirinden kudurupda maç sonunda polislere saldırmasına bi anlam veremedim. merak etim gerçeği ne acaba olayın.. ayrıca stad anonsu yapan arkadaşında maç sonunda söledikleri gerçekten çok komik.. ama fenerli arkadaşlara ayıp olacağı için sölemeyecem.

ayrıca duyduğuma göre fenerli futbolcular duş alırken sular ve elektrikler gitmiş galiba.. saçlar şampuanlı kalmışlar.. bayaa olaylar oldu gibi maç sonunda.. yrn gazetede daha çok şey öğreniriz tabi..

neden kudurduklarını kendi ağzınla söylüyorsun işte senin o güldüğün şeyler ordaki taraftarı çıldırttı Allah bilir haftaya seyircisiz bir derbi izleriz

paco
16.Nisan.2006, 00:16
isa kardeş sen üzüldün diye herkez üzülecek mi sevincini herkez burda paylaşabilir sen nasıl üzüntünü paylaşıyorsan ayrıca orda terbiyesizlik yok bende çok mutlu oldum:)

Eray Dengiz
16.Nisan.2006, 00:19
Manisa'da çok sayıda yaralı var

Maçın bitiminin ardından stad mikrofonundan 'lay lay Fenerbahçe olamazsın şampiyon' anonsu sonrasında Fenerbahçe trbünlerinde olaylar çıktı. polis müdahele etti. Tribünlerde çok sayıda yaralı var

ALINTIDIR

Berkaiser
Harika oldu.Artık ipler bizim elimizde.Yarın Çarkur Rize'yi yenersek çok iyi olacak.

fanatikadnan
neden kudurduklarını kendi ağzınla söylüyorsun işte senin o güldüğün şeyler ordaki taraftarı çıldırttı Allah bilir haftaya seyircisiz bir derbi izleriz
hehhehheh inaşallah inşallah :)..
Cok sevindim ya en sonunda duvara tosladı fenerbahce hemde 5 yedi..Helal olsun vesteL manisa'ya catır catır top oynamışlar 5 tanede atmışlar..Bravo..Artık GS'de bu hafta maçı alırsa bu isi götürürüz gibime geliyo ama bakalım..

ozzy
16.Nisan.2006, 00:22
söylenecek ne var bilmiyorum.ama futbol bu oluyor.benim anlamadığım bişey var manisa çok güzel top oynadı haketti kazandı helal olsun yalnız galatasaraya karşı neden hiçbir takım böyle top oynamıyor.diyarbakırdan manisada kendi seyircisi önünde fark yiyen takım fenerbahçe maçında mükemmel bir top oynuyor ilginç..

fanatikadnan
16.Nisan.2006, 00:25
söylenecek ne var bilmiyorum.ama futbol bu oluyor.benim anlamadığım bişey var manisa çok güzel top oynadı haketti kazandı helal olsun yalnız galatasaraya karşı neden hiçbir takım böyle top oynamıyor.diyarbakırdan manisada kendi seyircisi önünde fark yiyen takım fenerbahçe maçında mükemmel bir top oynuyor ilginç..
Al işte yine nereye çekiyosunuz konuyu..Hırs diyeyim sana HIRS!..Fenerbahce sanki önceki maçlarını cok guzel top oynayarakmı kazandı hayırr..en sonunda Vestel manisada belliki cok fena hırs yapmıs en sonunda beklenen oldu fenerbahce'ye

ozzy
16.Nisan.2006, 00:27
hehhehheh inaşallah inşallah :)..
Cok sevindim ya en sonunda duvara tosladı fenerbahce hemde 5 yedi..Helal olsun vesteL manisa'ya catır catır top oynamışlar 5 tanede atmışlar..Bravo..Artık GS'de bu hafta maçı alırsa bu isi götürürüz gibime geliyo ama bakalım..

ağzın kulaklarına varıyo çek sevinmişin belli ama unutma biz FENERBAHÇE'yiz..

FeYYaz1989
16.Nisan.2006, 00:27
Artık bunlar kalmadı ya.O niye buna böyle oynadı?bu niye böyle oynadı?Ayrıca bunlar devamlı oluyor futbolda.

paco
16.Nisan.2006, 00:29
siz fenerbahçesiniz bizde galatasarayız ...... bizi karıştırma biz yenildiğimiz zaman sen çok mu üzülüyosun eminim bizden daha çok sevinirsin ....

ozzy
16.Nisan.2006, 00:30
Al işte yine nereye çekiyosunuz konuyu..Hırs diyeyim sana HIRS!..Fenerbahce sanki önceki maçlarını cok guzel top oynayarakmı kazandı hayırr..en sonunda Vestel manisada belliki cok fena hırs yapmıs en sonunda beklenen oldu fenerbahce'ye

sen ne diyosun be lafını bilde konuş.önce burda ortamı geriyosun sonra gelmiş laf atıyosun hırsın kimde olduğu belli o kadar kör etmişki gözünü o hırs senin türkiye liginde neler oluyo haberin yok

jacke
16.Nisan.2006, 00:30

doğru sölüo arkadaş HIRS herşey.Bende fanatik fenerliyim ayrica yukarda bi kaç yazida gördüm gsli arkadaşlarn sevinmesi en doğal hakkı aynı şey bizde olsa bizde sevinecektin.Ne diyelim hak eden kazansın.Oynasınlar topunu bizimkilerde.Gerçeklerden kaçamayız.5-3 yenildik artk telefasi kadiköyde madem manisa bize hırs yaptı bunlar şampionluk için hırs yaparlar olayı bitirirler yoksa bu takımda 100.cü yıla girmeden çok güzel bi hırs olacak aziz başktan tarafindan...ama benm anlayamadğm şu yenildik eywalla.gs li arkadaşlar sonuna kadar sevinir.Ama bjk lilara giren çıkan ne onu anlayamdım yada trabzonlulara ?

perpetua
16.Nisan.2006, 00:32
yalnız galatasaraya karşı neden hiçbir takım böyle top oynamıyor.

Manisa Galatasaray'a karsi da boyle oynadi. O macta Galatasaray biraz da sansi ile uzaktan sutlarla kazandi. Bence Manisa'nin boyle futbol oynayacagi belli idi. Ama bence Fenerbahce defansi bu tip oynayan takimlara karsi hazirlikli degildi.

Selman Ozturk
16.Nisan.2006, 00:32
Manisa galip geldi tebrik ediyorum.Fenerbahçe defansta yaptığı hataların bedelini 5 gol yiyerek ödedi.Türkiye'nin güzîde kulüplerinden biri olan Fenerbahçe'ye bu defans ve skor hiç ama hiç yakışmadı.Ama benim maçtan daha çok üzerinde durduğum nokta maç sonunda şuursuzca stad hoparlörlerinden anons yapan şahıstır. Fenerbahçe taraftarları zaten üzgün ve kızgın bir şekildeyken bu yaptığı hangi akla mantığa hizmettir! zaten çileden çıkmış olan taraftarı provoke etmek ve iyice kızdırmak maç sonu olan olayları doğurdu.Eğer bir ceza gelecekse Fenerbahçe'den önce bu şahsa gelmelidir.Olayların bütün ve tek sorumlusu O'dur... Bir Galatasaray'lı olarak ben bile bu yapılan terbiyesizliği üzüntü ve şaşkınlıkla izledim. Dilerim birdaha böyle sorumsuz sorumlulara görev verilmez futbolumuzda...

Sekopej
16.Nisan.2006, 00:34
bunca olaydan sonra federasyon stadımızı kapatsın artık. o kadar yaptıklarından sonra bunu yapmazlarsa ayıp olur. ayrıca kararı da kadıköyde oynanacak denizli maçı bittikten sonra alsınlar saat 10 da erken alıp da yanlışlıkla denizli maçına kapatmasınlar stadı...

maça gelince rüştü sağolsun her sene bi maç tutturuyo saçma sapan gol yediği o da bu maça denk geldi. biz 33. hafta şampiyonluğu ilan edecektik şimdi son haftaya kaldı değişen tek şey bu sonuçta şampiyon fenerbahçe olacak...

paco
16.Nisan.2006, 00:34
ewet manisa galatasarayada çok iyi oynamıştı ... song falan uzaktan gol atmıştı ... üstelik maçtan önce söylentiler çıktı ersun yanal fb li olduğu için 3 oyuncusu kırmızı kart gördü falan diye o da artı bir hırs konusuydu ....

Vieri
16.Nisan.2006, 00:35
bence vestel oynadı ama fenerbahçe çok kötüydü bu halde fenerbahçe 5 golü kalesinde gördü. galatasaray karşısına bu defansla çıkarsa yine iyi futbol beklememek lazım. vestelin yediği gollere bakarsakta duran toplar konusunda fenerbahçenin ne kadar usta olduğunu görüyoruz. fenerbahçe çok kritik bir zamanda puan kaybetti ve şimdi kadıköydeki derbiye bilenecek. ama unutulmaması gereken bir nokta daha var buda henüz galatasaray ın rize ile oynayacağı mücadele. herkes kafasına göre galatasarayın bu maçtan hemen galip geleceğini düşünüyor. ama unutmayın böyle durumlarda şimdi galatasarayda bir motivasyon karmaşası ortaya çıkacak, yenemezlerse galatasaray sıkıntı yaşanabilir.. rize maçınında sonucu önemli. şimdi gözler bu maçta..

geçtiğimiz hafta içinde fenerbahçe kalesi için yazılıp çizilenler nedeniyle rüştüye nazar değdi baksanıza 5 gol gerçekten fenerbahçe için çok kötü oldu. tüm fenerbahçeli arkadaşlara geçmiş olsun diyorum. haftaya galatasaray maçında öncelikle türkiye futbolu için harika bir futbol olmasını ve mücadelenin kardeşçe geçmesini temenni ediyorum.

FeYYaz1989
16.Nisan.2006, 00:35
Ya o değilde Ersun Yanal'a Fenerbahçe sempatizanı Galatasaray düşmanı diyenler şimdi ne yapacak acaba?

Vieri
16.Nisan.2006, 00:38
fanatizmi bırakalım arkadaşlar lütfen bende bir galatasaraylıyım ama fanatikliğimi buraya yazarken bırakıyorum. lütfen sizdende aynısını bekliyorum. bir cevap yazmadan önce lütfen karşı tarafıda düşünerek yazalım.

Sekopej
16.Nisan.2006, 00:39
Ya o değilde Ersun Yanal'a Fenerbahçe sempatizanı Galatasaray düşmanı diyenler şimdi ne yapacak acaba?

evet en başta hıncal uluç adam hafta içi yazmış vestel fenere yatacak bile bile kart gördüler şampiyon belli artık oynamaya gerek yok diye. 90 dakikayı izlemem ama sırf ne diyecek diye bu hafta izlicem...

paco
16.Nisan.2006, 00:42
bunu sadece hıncal uluç değil fenerlisi bille böyle biiliyordu ama ersun yanal utandırdı herkezi .... tabi en başta da beni

perpetua
16.Nisan.2006, 00:45

Ersun Yanal eger Fenerbahce'nin teknik direktoru olmak istiyorsa tabii ki mevcut teknik direktoru yenmek isteyecektir. Neden elindeki bu firsati tepsin ki?

Vieri
16.Nisan.2006, 00:45
ligin kaderini çiziyor ersun yanal

Kendi sahasında Fenerbahçe'yi yenen Vestel Manisaspor'un çalıştırıcısı Ersun Yanal, kendilerinin Süper Lig'de belirleyici bir ekip olduklarını ve bunu gösterdiklerini ifade etti.
Galibiyetin kendileri için iyi bir sonuç olduğunu da söyleyen Yanal, "Oyuncularımı kutluyorum. Takım mücadelesi galip geldi. Fenerbahçe'ye kalan maçlarda başarılar diliyorum." dedi.

Berkaiser
16.Nisan.2006, 00:48
Arkadaşlar Aurelio sarı kart görmüş galiba.Haftaya cezalı mı?

Sekopej
16.Nisan.2006, 00:49
Arkadaşlar Aurelio sarı kart görmüş galiba.Haftaya cezalı mı?

sizin için maalesef...

Frank_Castle
16.Nisan.2006, 00:52
Maçın sonunda olan olayları kınıyorum ..

Anons yapan her kimse, kardeşim tamam ben de bağırmak isterim öyle ama sen bağıramazsın orada; olay çıkar ..
Sonra taraftarın galeyana gelmesi, en başta polisler müdahele edince normal demiştim ama müdahele boyutu çok fazla, tamam fenerbahçeyi sevmem ama oradakilerde taraftar, oradakiler de insan ; türk polisindeki sağcı,solcu veya taraftar hiç önemli değil; olan bu kalabalık olsun da neci olursa olsun , ben saldırayım yeter mantalitesini anlamıyorum ..muhtemelen bunu istiyor bazı büyükler..

Sekopej
16.Nisan.2006, 00:58
Maçın sonunda olan olayları kınıyorum ..

Anons yapan her kimse, kardeşim tamam ben de bağırmak isterim öyle ama sen bağıramazsın orada; olay çıkar ..
Sonra taraftarın galeyana gelmesi, en başta polisler müdahele edince normal demiştim ama müdahele boyutu çok fazla, tamam fenerbahçeyi sevmem ama oradakilerde taraftar, oradakiler de insan ; türk polisindeki sağcı,solcu veya taraftar hiç önemli değil; olan bu kalabalık olsun da neci olursa olsun , ben saldırayım yeter mantalitesini anlamıyorum ..muhtemelen bunu istiyor bazı büyükler..

aynen katılıyorum. eminim sizde görmüşsünüzdür yerde oturan bir fenerli var ve iki arkadaşı onu polisten korumaya çalışor hem de üzerine kapanarak yani polise bir müdahale yok adam suç işlediyse al götür karakola tek başına adamı niye copluyosun.
bir de engelli birisi dayak yemiş sedyede yatıyordu gerçekten biz millet olarak neden herşeyi abartıyoruz o adamın suçu ne maçı izlemek mi? suçsuz halkı döven polisi çekiyo kameralar ama ne yapcaklar senin dediğin gibi büyükler istiyo...

hezzo
16.Nisan.2006, 01:09
fenerli arkadaşlar sizi üzgün görmek benide üzer amaaaa bir bjk'li ve gs'ye sempatisi olan bir insan olarak bi hayli sevindiğimi belirtmek isterim maçın özetini koyan arkadaşa da teşekkür ederim izlemiş kadar oldum:)

jacke
16.Nisan.2006, 01:12
ya o anons niye yapılır hala aklım almıyor ya sevinmek elbette hakkın yani ben fi fenerli olarak gs şampion olsa bile helal olsun derim haketmişlerki oluyolar...ama öle anons yaparak tahrik edici bi şekilde niye kışkırtıyosun.Anlamıyorum mantğım almıyor ister türk,kürt,göçmen, hiç farketmez eğer bu türkiye topraklarında yaşiorsa memleketi her neolursa olsun bu ülke için herkes yaşiyordur.Saçma saçma olaylar için birbirmze düşman olmayalım.Futbol bu kaybetmeyi bilmessen kazanmayı öğrenemessin.

Frank_Castle
16.Nisan.2006, 01:17
gerçi biz "fincanı taştan oyarlar" çalan fenerbahçeyi de biliriz; kimse sütten çıkmış ak kaşık değil..
ama polislerin yaptıkları yenilir yutulur değil..

orada 2 kişini koruduğu sakat biri falan değil, sefa denen yaşam formu ..koruyanlarda yalakaları; hani bilet verilmedi diye fenerbahçeyi destekleyenleri susturup tezahrüat engelleyenler..

koray_capello
16.Nisan.2006, 01:17
fener beşiktaş maçında açılan pankart niye açıldıysa bu anons ta o yüzden yapılmıştır..

Sekopej
16.Nisan.2006, 01:20
gerçi biz "fincanı taştan oyarlar" çalan fenerbahçeyi de biliriz; kimse sütten çıkmış ak kaşık değil..
ama polislerin yaptıkları yenilir yutulur değil..

orada 2 kişini koruduğu sakat biri falan değil, sefa denen yaşam formu ..koruyanlarda yalakaları; hani bilet verilmedi diye fenerbahçeyi destekleyenleri susturup tezahrüat engelleyenler..

bak bunu bilmiyordum ben de sevmem o adamı. ayrıca sakat olan o değil başkaydı sahanın içinde...

jacke
16.Nisan.2006, 01:20
fener beşiktaş maçında açılan pankart niye açıldıysa bu anons ta o yüzden yapılmıştır..

it aatmeselesini mi diosun anlayamadım.onunla ne alakası olabilirki

Berkaiser
16.Nisan.2006, 01:35
it aatmeselesini mi diosun anlayamadım.onunla ne alakası olabilirki

İkisi de kulüp yönetimleri tarafından bilinen eylemlerdi.

Jesus_FB
16.Nisan.2006, 01:35
bak bunu bilmiyordum ben de sevmem o adamı. ayrıca sakat olan o değil başkaydı sahanın içinde...

ne kadar sevmesende sonuçta bir insan hayvanlara böyle davranılır insan bende sevmem ama yazık günah değil mi

EreN
16.Nisan.2006, 01:39
Manisa Emniyeti'nden Linç!
Karşılaşma sonunda Manisa 19.Mayıs stadınının hoparlarlöründen yapılan anonslarla i... Fener Olamazsın Şampiyon tezahüratları yapıldı. Taraftarlarımızı galeyana getiren bu anonslar, o dakikaya kadar sakin olan ortamın bir anda savaş alanına dönmesine sebep oldu. Anonslara sözlü tepkide bulunan taraftarlarımıza Manisa Emniyet güçleri adeta linç girişiminde bulundu. Kadın erkek ayırımı yapmadan bütün taraftarlarımızı joplayan Manisa polisi, ortamın savaş alanına dönmesine sebep oldu!

Çok sayıda taraftarımız yaralanırken, merhum İslam Çupi'nin eşide yaşanan arbedede nasibini aldı. Kalp Spazmı geçiren Çupi hastahaneye kaldırıldı.
Herşey ortada izlerken içim Cız etmediyse adiyim...Yani o stadın anonscusu proveke ediyor neyse...Yerde sakat insanlar bile vardı ve polis onlara bile vuruyordu..Ulan adam yerde bacakları sakat sana ne zararı olurda onu dövüyorsun!

gorkemyilmazkarasu
16.Nisan.2006, 01:45
valla kazanmamız iyi oldu yarın rizeyide yenersek süper olur kozlar bizim elimize geçer.bide şunu unutmayalım manisasporda kiralık oynayan arda arkadaşlarını gaza getirmişte olabilir normaldir yok bize böyle oynuyolar gsye niye öyle oynuyolar gibi şeyler düşünmek yanlıştır bence

Burak Duran
16.Nisan.2006, 02:10
ben maçı seyretmedim şahsen umutsuzdum ama bizim için iyi bir sonuç maç sonrası olanları izledim. bence bu olaylarda polis çok sert davrandı ayıptır sonuçta oda bir insan böle hayvan muamelesi yapmak yanlış. Neyse Manisayı tebrik ediyorum umarım biz yarınki fırsatı değerlendirip lider oluruz

Enjoy
16.Nisan.2006, 02:15
artık bu fırsatı kaçırmamalıyız..bu akşam maçı alıp 3 puan öne geçip kadıköy'e biraz avantajlı gitmeliyiz..hayırlısı:D

BurakMania
16.Nisan.2006, 02:30
manisa yı tebrik ediyorum sampiyonluk yarısının gs ve fb arasında dahada kızısması lige ayrı bir tat ve heyecan katıyor derbi şimdi daha buyuk anlam kazandı diye dusunuyorum

nekop
16.Nisan.2006, 02:35
beyler mac oldu bitti burda tartısmanın bi anlamı yok gereken cezayı federasyonumuz verecektir...

kaptanonder
16.Nisan.2006, 02:53
yaw bu polislerin yaptına hayretlerle izledim sanki insanları degilde duvara vurar gibi vururyorlar ayıpıtr.günahtır polislerde kapılmıs maca demekki hersey anoscunun sayesinde basladı tam bi dandik adammıs terbiyesizlikden baska bisey degil
Not: feneri sevmem ama polislerin yaptıkları kınıyorum zaten manisa macta gösterdi oyun nasıl oynanırmıs diye birde fener koymus direkleri oyuna rüstü(volkanı)yaktı türk milli takımın gelecegini yakıyor onun yerine olsam bi dakka ble durmam fenerde servet ile lıcıano ikisini forvete koy defansa zarardan baka biseye yaramıyor yazık günah batırdırlar ligin basından beri feneri

kolombo
16.Nisan.2006, 03:04
yaaaaaaa yapmayın bunu yaaaa adamlara iskence yapıyolar yuuuuuuuh ///manisayı tebrik ederim
gs rizeyi yener fb gs macı herseyi artık %50degistir

Kötü oldu bu

kaptanonder
16.Nisan.2006, 03:06
[QUOTE=kolombo]yaaaaaaa yapmayın bunu yaaaa adamlara iskence yapıyolar yuuuuuuuh ///manisayı tebrik ederim
gs rizeyi yener fb gs macı herseyi artık %50degistir

hırs yapan o macı verecek zaten insallah yarın gs yener derbiyi de alırsa besiktas macı gs kesin verir ozaman :D:D

bursa_mc
16.Nisan.2006, 10:05
walla galatasaraylı değilim ama bu skora çok sevindim şampiyon galatasaray olurr.galatasaray in fener out

Frank_Castle
16.Nisan.2006, 11:07
şampiyon 1 maçla değil, kalan 4 haftayla belirli olacak... herkes sakin olsun ..

bu arada fenerbahçe stadında "ölecek ölecek öleceksiniz" diye de bağırılmıştı.. iğne-çuvaldız hikayesi gibi .. lakin be adam sen manisalısın hayret ya.

senderson
16.Nisan.2006, 11:30
FENERBAHÇE TARAFTARI:

Sevgili arkadaşlar, sevgili renkdaşlar...

Dün akşam maçtan sonra olan olaylar gerçekten hepimizi çok çok üzdü ve gerçekten olan olaylarda yaralanan, polisin anlaşılmayan tepkisine maruz kalan abilerimiz, kardeşlerimiz, kendisini Sefa Abimizin önüne siper eden Burak kardeşimiz ve stattaki bir çok Burak kardeşimize yapılanlar çok çok çirkin...

Abilerimiz, Kardeşlerimiz yoldalar geliyorlar, Allaha Çok Şükür Sağlıklarıda Yerinde...

Onlar geldiği zaman daha iyi düşünecekler ve onların planları doğrultusunda hareket edeceğiz o yüzden şu an bizim yapmamız gereken beklemek...

Holigan34
16.Nisan.2006, 12:11
açıkcası şiddetin savunulacak yeti yok..
Amaç için yapılsa yine anlaşılır...

Amaçsızca taraftarlar jopplandı..

her takım için geçerli..

Maça gelincede tarih bunuda yazdı demek yeterli..

comandante
16.Nisan.2006, 12:29
maçı izlemedim ama skor sevindirici tabi...okuduğum kadarıyla çıkan olaylar bi adamın mikrofonda fener olamazsın şampiyon demesiyle başlamış.galatasaray ve fener taraftarları bence burda bu adama pek birşey dememeli.sami yende de saraçoğlunda da olmuyo mu sanki bunlar?

saraçoğlunda fincanı taştan oyarlar diye stad hoparlörlerinden şarkı çalınıyo.

sami yen de "maziinde bir tarih yatar"diye giriliyo stad hoparlörlerinde.gerisi taraftara bırakılıyo.e malum taraftar da yaşa fenerbahçe der mi???

10_Osmanozc
16.Nisan.2006, 12:37
Zevkli bir maç olmuş Manisa'yı tebrik ediyorum.

senderson
16.Nisan.2006, 12:40
Gün Gelecek Devran Dönecek 22 Nisan Günü Hesap Görülecek......

sagopa747
16.Nisan.2006, 12:41
manisaya helal olsun valla yendiler ama sonunda yaşananlar hiç glz deildi bence manisaya ağır bir ceza gelebilir

Burak Duran
16.Nisan.2006, 13:29
Gün Gelecek Devran Dönecek 22 Nisan Günü Hesap Görülecek......

ne hasabını görüyon sen... burda manisanın feneri yenişi konuşuluyor.o hesap zaten görülecekte dikkat edin borcunuz fazla çıkmasın. adamın asabını bozma edepli yorum yap.
konuyla ilgili ise maç baştan sona vestelin hakkıydı sabah maçın tekrarını seyrettim helal olsun adamlar gerçekten çok iyi oynamış tebrik ediyorum

paco
16.Nisan.2006, 13:31
alacakları var o hesabı düşünüyorlar heralde bizde alacaklarını veririz hesaplaşırız ....

zargı
16.Nisan.2006, 13:38
ersun yanal ben galatasaray taraftarıyım dedi gecen yıl su hakan tartışmaları sırasında

zargı
16.Nisan.2006, 13:39
vestel aslında cok iyi oynamadı fener cok kötü oynadı o rüştü neydi öle yaa ama bi GALATASARAY taraftarı olarak sewindim :D

francesco10
16.Nisan.2006, 13:40
doğru sölüo arkadaş HIRS herşey.Bende fanatik fenerliyim ayrica yukarda bi kaç yazida gördüm gsli arkadaşlarn sevinmesi en doğal hakkı aynı şey bizde olsa bizde sevinecektin.Ne diyelim hak eden kazansın.Oynasınlar topunu bizimkilerde.Gerçeklerden kaçamayız.5-3 yenildik artk telefasi kadiköyde madem manisa bize hırs yaptı bunlar şampionluk için hırs yaparlar olayı bitirirler yoksa bu takımda 100.cü yıla girmeden çok güzel bi hırs olacak aziz başktan tarafindan...

ama benm anlayamadğm şu yenildik eywalla.gs li arkadaşlar sonuna kadar sevinir.Ama bjk lilara giren çıkan ne onu anlayamdım yada trabzonlulara ?
yazdıklarının bi kısmına katılıorm ama son lafta haddini aşmısn , ben yorum falan yapmıcaktm ama senin bu yazını görünce dayanamdm, benmde anlamadğm kimse başka bi takım hakkında yorum yapmasn mı?

Mesajlara yanıt verirken dikkat edin,
verdiğiniz yanıtlar sizlerin de ceza almasına neden olur...
Yanıt vermeden ilgili mesajı bize iletin...

VoLkAN BaROs

maça gelince maçta bariz rüştü ve servetin hataları wardı,3 gol kişsel hatalardan ve maç oldukça zevkli geçmiş manisa kazanmış 5-3 ama fenerde alabilirdi gollü bi şeklide altıpas ta çok pozisyon kaçırmış. sinan resmen mutasyona uğramış gibiydi bu adamn başka maçlarını izleyen manisalı ark lar falan warsa söylesinler bütün sezon mu böyle oynadı

Frank_Castle
16.Nisan.2006, 13:54
sözüm sendersona ..

sefa denen yaşam formunu ve tayfasını savunan birinin ben fenerbahçeliliğinden dahi şüphe ederim..
İsteyen arasın bulsun, gerçekten o tayfanın içinde olmayıpta, o tayfadaki insanları seven 1 fenerbahçeli dahi bulabilecekler mi ? menfaat uğruna cop dahi yiyenleri gördük ya hepsine bravo ..
bedava bilet sen nelere kadirsin ?

FeYYaz1989
16.Nisan.2006, 13:54
Ersun Yanal eger Fenerbahce'nin teknik direktoru olmak istiyorsa tabii ki mevcut teknik direktoru yenmek isteyecektir. Neden elindeki bu firsati tepsin ki?
Peki sence Fenerbahçe bu sezon şampiyon olamazsa Aziz Yıldırım,C.Daum'u yendi diye Ersun Yanal'ı takımın başına getirirmi?Bence Ersun Yanal'ın Fenerbahçe hayali(ki aslında böyle bir hayali olduğunu sanmıyorum) Aziz Yıldırım başkan olduğu sürece bitmiştir.

Bu arada jacke Beşiktaşlılar yadar Trabzonsporlular yorum yaparken sanamı soracak?

zargı
16.Nisan.2006, 14:01
ama benm anlayamadğm şu yenildik eywalla.gs li arkadaşlar sonuna kadar sevinir.Ama bjk lilara giren çıkan ne onu anlayamdım yada trabzonlulara ? mesajın için özür dilemen gerekir

jacke adlı arkadaş yukarıdaki mesaj için 1 hafta süreyle sitemizden uzaklaştırılmıştır...
VoLkAN BaROs

FeYYaz1989
16.Nisan.2006, 14:05
Boşversene böyle mesaj atan özür dilemeyi nerden bilecek?;)

Maymuncuk
16.Nisan.2006, 14:25
Maçı seyretmedim ama her iki takımı da tebrik ederim..

Bugün Gazetede Ercan Saatçi'nin yazısına baktım..FBli arkadaşlar kızmayın bana ama ben bu kadar terbiyesiz ve fanatik bir herif görmedim..Fenerin kazandığı maçlarda düzgün yazıyor tamam ona birşey sölemiyoum ama..

Kaybetttiği veya berabere kaldığı maçlarda her zaman maçın adamı yazdığı tarafa ya Hakem,Ya da Daum yazıyor..Rakipten kimseyi yazmıyor..

Bugün de 1-)Rüştü 2-)Daum 3-)Manisa polisi yazmış....Yazık !!!

Burak Duran
16.Nisan.2006, 14:25
aslında doğru diyosunuz arkadaşlar böyle terbiyesizce ve haddini aşan yorum yapan arkadaşlara cvp vermeyin ve modlara bildirin boşuna germeyin kendinizi

nic-39
16.Nisan.2006, 14:29
oncelıkle bızı 6 eksıkle yenen manısaspor oyuncularını tebrık ederım..keza mac sonunda daha once baska bı takımın sorumlusu gıbı rakıp nıe boyle ıyı oynadı bunda bı durum mu var dıecek kadar dusmeyen ve bu tur acıklamalar yapmayan yonetıcılerımızıde tebrık ederım..aynı zamanda bıtıme 4 mac kala hem de kafa kafaya gıden bı sampıyonluk yarısında bu macı ve haftaya oynancak gs macını alıp sampıyonlugu garantıleyeck bı takım hele hele bu takım fb ıse boyle bı rezıl futbol alıp skor olark agır olmasa da sonuc olarak agır bı yenılgıye neden olan oyuncularımızı da tebrık ederım!!(alex harıc)

gs belkı 1 haftalıgına lıder olacaktır kı gslı arkadaslar sevınebılırler bu yenılgı ıcın bu da normaldır..ama dugum haftaya cozulecektır..kadıkoyde gs yı--her zamnkı gıbı--yener sampıyonlugu %70 ılan ederız..fb lıkardeslerım sız canınızı sıkmayın..

dunku mac sonu manısalı stad gorevlısının yaptıgı anonsu fb stadında calan bı sarkıyla bır tutan arkadaslar ı ıse kınıyorum..o tezahuratta basta lay lay derken ne denmek ıstendıgını hepımız bılıoruz,,bu cok ayıptır..aynı sekılde manısa polısının yaptıklarıda cok ayıptır,,polısın ısı ortamı daha da germek degıl sakınlestırmektır,,dbakırda heryere saldıran teror yanlılarına saldıramayan cevap veren bı emnıyet stadda koseye sıkısmıs ıcınde kadını-cocugu-yaslısı olan ve tamamen savunmasız bı taraftar grubuna boyle sert bı mudahele hakkına sahıp degıldır..1kısıye 6-7 polıs coplarıyla saldırıosa bu gorev degıl vahsılıktır,,bunu yapan da ınsan olamaz..goruntulerde ızlersenız basında sapka ya da kask olmayan bı polısın nasıl kendınden gecerek saldırdıgını gorursunuz..bu ayıptır!!ayrıca manısasporun fbnın sampıyonlugu ıle ısı ne nasıl karısabılır..
bjklı ve tslı kardeslerım fbyı sevmek zorunda deıller ya da gsyı destekleyebılırler..ancak fbye karsı saygılı olmak durumundalar..bız nasıl 3-4yenıldıgmızde sızı alkısladıysak tebrık ettıysek sizde lıder olan bı takıma saygı duymak durumundasıız,,tslı arkadaslar zaten aykut KOCAMAN yuzunden bıze sınır olurlar normaldır ama gene de saygılı olmak durumundadırlar..saygılar..

nic-39
16.Nisan.2006, 14:30
aslında doğru diyosunuz arkadaşlar böyle terbiyesizce ve haddini aşan yorum yapan arkadaşlara cvp vermeyin ve modlara bildirin boşuna germeyin kendinizi
kardes kapısılcak bı mevzu yoksa ben gıdeyım yoksa kalayım atısalım :) :D

Burak Duran
16.Nisan.2006, 14:37
benim işim varya arkadaşlarla buluşucam. :D sadece şunu söylicem bizi kadıköyde yenseniz bile daha trabzon maçınız var:D bide şunu diyim polisin müdale etmesinin sebebi Fener taraftarının arasında çıkan kavga sonucu polise saldıran bir kaç fener taraftarıdır benim söyliceklerim bu kadar.
bide ts ve bjk taraftarlarından kimse saygısızlık yapmadı saygısızlık yapan jacke ve sendersondur. jacke tutup bu forumdakilere size giren çıkan mı var derse diğer arkadaşlarda istediği cvbı verir. senderson hesap görülecek derse bende burda onun hesabını görürüm.
şimdi bendende saygılar

Maymuncuk
16.Nisan.2006, 14:38
Bizim de BJK maçımız var ;;)

nic-39
16.Nisan.2006, 14:39
benim işim varya arkadaşlarla buluşucam. :D sadece şunu söylicem bizi kadıköyde yenseniz bile daha trabzon maçınız var:D bide şunu diyim polisin müdale etmesinin sebebi Fener taraftarının arasında çıkan kavga sonucu polise saldıran bir kaç fener taraftarıdır benim söyliceklerim bu kadar
bende rize macına gıdıcem bı sansımı deneyım bari:)sızınde bjk macınız var unutma..ayrıca olay taraftarın koltukları sahaya atmasıyla basladı..gıden arklarım soyledı..

Burak Duran
16.Nisan.2006, 14:48
ya bjk maçı demirören bize veriri :D şimdi fenerli arkadaşlar yanlış anlar ESPİRİ YAPTIM. fbliler de koltukları kırıp sahaya atmaya başladılar... Bu sırada kendi aralarında da bir tartışma oldu, tatışma kavgaya dönüştü ve bir iki kişi diğer fbliler tarafından feci şekilde dövüldü... O sırada tribünde sadece normal polisler vardı ve az sayıdaydılar... Koltukların kırılmasına müdahale etmemişlerdi ancak birileri birilerini dövmeye başlayınca ortalık iyice karıştı, polis müdahale etti... O sırada Pepe bir polisle kavga ediyordu... Hatta gördüğüm kadarıyla polisi bayağı da bir hırpaladı... Ondan sonra film koptu, benimde bildiğim polis müdalesinin sebebi bu.
rize bence bizi yenemez tabi bi terslik olmazsa

VoLkaN BaROs
16.Nisan.2006, 14:49
ama benm anlayamadğm şu yenildik eywalla.gs li arkadaşlar sonuna kadar sevinir.Ama bjk lilara giren çıkan ne onu anlayamdım yada trabzonlulara ?
Arkadaşımız bu mesaj için 1 hafta süre ile süreli uzaklaştırma almıştır. 1 hafta zarfında sitemize giremeyecek konuları okuyamayacaktır...
Bu mesaj bilgi için verilmiştir bu mesaja yorum yapmayınız...

FeYYaz1989
16.Nisan.2006, 14:51
ya bjk maçı demirören bize veriri :D şimdi fenerli arkadaşlar yanlış anlar ESPİRİ YAPTIM. fbliler de koltukları kırıp sahaya atmaya başladılar... Bu sırada kendi aralarında da bir tartışma oldu, tatışma kavgaya dönüştü ve bir iki kişi diğer fbliler tarafından feci şekilde dövüldü... O sırada tribünde sadece normal polisler vardı ve az sayıdaydılar... Koltukların kırılmasına müdahale etmemişlerdi ancak birileri birilerini dövmeye başlayınca ortalık iyice karıştı, polis müdahale etti... O sırada Pepe bir polisle kavga ediyordu... Hatta gördüğüm kadarıyla polisi bayağı da bir hırpaladı... Ondan sonra film koptu, benimde bildiğim polis müdalesinin sebebi bu.
rize bence bizi yenemez tabi bi terslik olmazsa
Evet benim bildiğim sebepte bu.Fenerbahçe taraftarları birini dövmeye başladı.Sonra polis müdahale etti.O zaman polislede kavga etmeye çalıştılar.Sonrada polisden gerektiği dayağı yiyip oturdular.Hoş değildi ama Fenerbahçe'liler polise saldırdı.Sonrada olan oldu işte.

senderson
16.Nisan.2006, 15:06
benim işim varya arkadaşlarla buluşucam. :D sadece şunu söylicem bizi kadıköyde yenseniz bile daha trabzon maçınız var:D bide şunu diyim polisin müdale etmesinin sebebi Fener taraftarının arasında çıkan kavga sonucu polise saldıran bir kaç fener taraftarıdır benim söyliceklerim bu kadar.
bide ts ve bjk taraftarlarından kimse saygısızlık yapmadı saygısızlık yapan jacke ve sendersondur. jacke tutup bu forumdakilere size giren çıkan mı var derse diğer arkadaşlarda istediği cvbı verir.senderson hesap görülecek derse bende burda onun hesabını görürüm.
şimdi bendende saygılar
Gör abi hesabımı bekliyorum..........

Selman Ozturk
16.Nisan.2006, 15:11
Arkadaşlar konu sapmaya başladı.Lütfen birbirimize saygılı şekilde yorumlar yapalım ve tartışalım.Bu mesajımdan sonra 1 tane hakarete varan içeriğe sahip mesaj yazılırsa konuyu kapatmak zorunda kalacağım.Lütfen saygı kuralları çerçevesinde devam edelim yorumlarımıza.

Vieri
16.Nisan.2006, 15:50
Arkadaşlar bundan sonra lütfen rahatsız olduğunuz ve seviyesini düşük gördüğünüz mesajlar için o mesajı gönderen üyenin altındaki http://forum.turksportal.net/vb/images/buttons/report.gif işaretine basarak uyarı gönderiniz, sizlerin bizlere gönderdiğiniz tüm uyarılar dikkate alınmakta ve tartışılmaktadır.

Forumlarda yer alan tartışmaların kalitesi fanatizm oranının düşmesi ile artar. Sizler eminim takımınızı fanatik bir şekilde destekliyorsunuzdur, biz yöneticilerinde desteklediği bir takım bulunmakta ama bizler buraya bir yazı yazarken bunu düşünüyoruz karşı taraftarı rencide etmemeliyiz, aynı şeyler herkes için geçerli. Lütfen daha sağduyulu olalım ve fanatizmi bu forumda kullanmayalım. Sizi rahatsız eden birşey varsa uyarı linkine tıklayın ve cevap vermeyin. Yöneticilerimiz gereğini yapacaktır.

Nedvedmania
16.Nisan.2006, 17:23
Terbiyesizlik yapma!!! burda senin sevindiğin gibi üzülen bir sürü insan var biraz saygılı ol!!!

abi o kadar kızmana ne gerek var :( ben terbiyesizlik yapmadım ki
fenerin yenilmesine gülüyorum zannediyorsan yanlış anlamışsın ben bukadar sewinmemi gülünç buldum ama eğer yanlış anlaşıldıysa pardon isterseniz editleyin mesajımı ama ben feneri küçük düşürecek şeyler söylemedimki :11:

Maymuncuk
16.Nisan.2006, 17:26
Bence de yani..

Ohh be maç bitti demek bence terbiyesizlik değildir..

Sizin için daha iyi birşeydir..n büyük rakibinizin taraftarı sizin yenildiğinize şaşırıyor bundan daha güzel şey var mı :rolleyes:

zargı
16.Nisan.2006, 17:35
abi o kadar kızmana ne gerek var (0)ben terbiyesizlik yapmadım ki
fenerin yenilmesine gülüyorum zannediyorsan yanlış anlamışsın ben bukadar sewinmemi gülünç buldum ama eğer yanlış anlaşıldıysa pardon isterseniz editleyin mesajımı ama ben feneri küçük düşürecek şeyler söylemedimki :11:
kardes bence senin yazında anormal bişe yok.Ayrıca bi GALATASARAYLI olarak takımının rakibi olan birinin yenilmesine sewinme hakkın var heralde

paco
16.Nisan.2006, 17:42
üzülecekmiydi birde ha birde fb şampiyon olsun desin bunu mu istiyorlar ... ben ve bütün galatasaraylılar bu galibiyete sevinmiştir çünkü fb ile şampiyonluk yarışı içindeyiz ki yarış içinde olmasakada ezeli rakibimizin yenilmesi beni her zaman mutlu eder galatasaray yenildiği zamanda fb liler mutlu oluyor ki burda hiç bir galatasaraylı abartılı bir şekilde sevindiğini belli etmedi ...

Nedvedmania
16.Nisan.2006, 17:46
tamam beyler bu konuyu bu kadar uzatmaya gerek yok ben hatalıysam(?) özür diledim daha fazla büyütmmeyelim maça dönelim

enesao
16.Nisan.2006, 18:01
parayla saadet olmaz mış.. bunu bizlere fener bir kez daha gösterdi

gookhan
16.Nisan.2006, 18:25
ardanin sagdan bindirmeleri ile sinanin gol wuruslari ile bu maci vestel almistir

nic-39
16.Nisan.2006, 18:45
parayla saadet olmaz mış.. bunu bizlere fener bir kez daha gösterdi
parayla her zaman saadet olur..bakınız barca-chelsea-bayern-juve or mılan-fb..fener ılk kez yenılmıo!

gookhan
16.Nisan.2006, 18:53
lig
8.sinden 5 yiyen takim mi sampion olacak zuhauhauha

Neron_FB
16.Nisan.2006, 19:17
Sen şampiyonluğu tek maça mı bağlıyosun?? heh :)

mgungor
16.Nisan.2006, 19:21
.manisa çok güzel bir mücadele örneği verdi.sinan attığı gollerle ne kadar kaliteli bir futolcu olduğunu gösterdi..

cimbom rize maçını alırsa kesin şampiyon olcaz

GS Şampiyon....

barahir
16.Nisan.2006, 19:44
ardanin sagdan bindirmeleri ile sinanin gol wuruslari ile bu maci vestel almistir
Ciddi misin abi??? Bende diyorum biz bu maçı nasıl kaybettik helal olsun walla. Maçı ii analiz etmişsin.

Laz_Asker_61
16.Nisan.2006, 20:23
asıl lig şimdi başlıyor
gs kadıköye ve inönüye gelecek bu maçları alacak mı ki ben hiç zannetmiyorum
fener büyük bir avantaja sahipti şimdi şartlar eşit ne kadar da gs 3 puan öne geçecek olsa da (geçecek olsa diyorum çünkü rizeyi yenerler)bence herşey son 2 hafta belli olacak

Nedvedmania
16.Nisan.2006, 20:27
abi ligin bitimine 3-4 hafta kalmış sen asıl lig şşimdi başlıyor diyosun :D:D

Laz_Asker_61
16.Nisan.2006, 20:28
tamam da abicim ligin heyecanı bu dakikadan sonra ama değilmi

Nedvedmania
16.Nisan.2006, 20:32
tamam da abicim ligin heyecanı bu dakikadan sonra ama değilmi
ewet orası öyle;;)(q)

TüMeR_yAğıZ
16.Nisan.2006, 22:05
özete bakıyorumda iyi maç olmuşa benziyor daha iki gol gördüm iki direkten dönen top çat çut şutlar :) severim böyle maçları helal olsun iki takımada.vesteli tebrik etmek lazım galibiyet için.

Burak Duran
16.Nisan.2006, 22:09
Gör abi hesabımı bekliyorum..........

bu sitede adam gibi yorum yapmak zorundasın hesap görülecek falan dersen gerekli cvbı veririm ve hala devam edersen dahada ileriye giderim. Daha yaşın 16 biraz kendinden büyüklere saygılı ol kardeşim bu bi abi tavsiyesi sana

Universal
16.Nisan.2006, 22:18
merak temeyin gene 6 atar lider liğe kuruluruz zaten bu sene son liderliini yaşayacağından eminim

perpetua
16.Nisan.2006, 22:19
bu sitede adam gibi yorum yapmak zorundasın hesap görülecek falan dersen gerekli cvbı veririm ve hala devam edersen dahada ileriye giderim. Daha yaşın 16 biraz kendinden büyüklere saygılı ol kardeşim bu bi abi tavsiyesi sana

Aranizda kavga edecekseniz, ki etmeye degmez sonucta bu sadece bir spordur, bunun yeri forumlar degildir. Bu konunun daha uzerine gitmeyiniz (hurmet ve senderson).

Burak Duran
16.Nisan.2006, 22:27
haklısın abi kusura bakma sinirleniyom işte böle yazılar yazdılarmı

yiğido_35
16.Nisan.2006, 22:28
bence büyük bir takımın yapmaması gereken bir hata , bunu sadece fenerbahçe değil 3 büyüklerin hiçbirinin yapmaması gerekir . Sonuçta şampiyonluk yarışında önüne engel çıkarttı...

FeYYaz1989
16.Nisan.2006, 22:48
Bu arada çıkan olaylara çArşı grubunun bakış açısı,

Kesinlikle tartışma çıkartmak için eklemedim bu yazıyı ve resmi.Kimse saldırmasın.Yöneticiler resmi kaldırılmamı isterlerse kaldırabilirim.

alex_ander
16.Nisan.2006, 22:51
neyse bir beşiktaşlı olarak başkanımızı dinleyerek galatasarayın şampiyon olmasını istiyoruz onun içi,n sevindim bu arada galatasaray rize karşısın da bir sıfır öne geçti bunu belirtelim

VoLkaN BaROs
16.Nisan.2006, 23:12
Bu arada çıkan olaylara çArşı grubunun bakış açısı,

Kesinlikle tartışma çıkartmak için eklemedim bu yazıyı ve resmi.Kimse saldırmasın.Yöneticiler resmi kaldırılmamı isterlerse kaldırabilirim.

eklediğin resmi kaldırdım zira içinde hiç geçmemesi gereken bir kelime vardı, senin bu kelimeyi gözden kaçırdığını varsayıyorum...

FeYYaz1989
16.Nisan.2006, 23:23
eklediğin resmi kaldırdım zira içinde hiç geçmemesi gereken bir kelime vardı, senin bu kelimeyi gözden kaçırdığını varsayıyorum...
Dikkat ediyorum ama hala göremedim(körmüyüm neyim):)
Hakaret falan varsa tüm forumdan özür dilerim.Bir hakaret görsem zaten koymazdım foruma.
Tekrar özür dilerim.

ibo
17.Nisan.2006, 00:42
manisa adeta fenere patladı bu maçta...

ernusal
17.Nisan.2006, 14:10
uzun zamandır böyle rezil maç görmedim fener takımı böyle ciddiyetsiz olamaz arkadaş...ne vestel ii oynadı ne de fener biri 3 tane yemiş diğeri 5 tane böyle futbol ancak 3.sınıf ülkelerde olur defans disiplin olmayan bir maç sanki baklavasına çıkılmış bir maçtı....fenerin de şampiyonluğu bu maçta kaybettiğini düşünüyorum

barman
17.Nisan.2006, 14:12
şimdi fenerin işi zor.kupayı kazanması bence%35

ernusal
17.Nisan.2006, 14:19
kupayı istatislik olarak kazanması zaten zor gibi gözüküyor 23 seneden beri alamamış

LaKe
17.Nisan.2006, 14:23
parayla her zaman saadet olur..bakınız barca-chelsea-bayern-juve or mılan-fb..fener ılk kez yenılmıo!

real madrid e baktınmı arkadaşım:)

nic-39
17.Nisan.2006, 22:20
real madrid e baktınmı arkadaşım:)
lıgde en az 25 kere kupayı aldılar..clde ise galıba ya 9 ya 10 kupası var..baska bısey demıcem..