PDA

View Full Version : Ersun Yanal'ın Galatasaray'ın basına gecmesini istermisiniz?

zargı
16.Nisan.2006, 13:54
GALATASARAYLILAR ersun yanal ın GALATASARAY'ın basına gecmesini istermiydiniz bunu sormamın nedeni bu konuyla ilgili sizin düşüncelerinizi ögrenmektir.Benim kendi fikrim bence ersun yanal cok basarılı bi hocadır, gerets'tende kat kat iyidir ve GALATASARAY'ın basına gecmesi süper olur.Sizin böle bişe gercekleşse tepkiniz nolur.

Frank_Castle
16.Nisan.2006, 13:57
isterim , çünkü ilk işi Hakan Şükür ü şutlamak olurdu ..
Evet hizmetleri inanılmaz ama adam memleketin zararına çalışan insanlara sempati duyulması için çalışan bir nefer ..ben bu misyondaki bir adamın kulübümde yıllarca oynaması sindiremem..

lakin ersun yanal gelmez, gelemez; çünkü adam türk.. hemen başını yakarlar..

Mcnicky
16.Nisan.2006, 13:58
şahsen istemem

zargı
16.Nisan.2006, 13:58
Evet hizmetleri inanılmaz ama adam memleketin zararına çalışan insanlara sempati duyulması için çalışan bir nefer ..ben bu misyondaki bir adamın kulübümde yıllarca oynaması sindiremem..

Abi ben Hakan'a sölediklerine kesinlikle katılmıyorum

Frank_Castle
16.Nisan.2006, 14:03
isteyen katılır, isteyen katılmaz.. saygı duyarım; ama ümit karan varken bu altıpastan dışarı atma uzmanı kaç maç oynadı, hatta ümit karan sürgün bile edildi..
neyse konu bu değil ama Hakanın artık gs de oynamasını istemiyorum, mümkünse Katara gitsin, orada oynasın, orada başarılı olsun.. ümit karanın hasan kabzenin , cafercanın önü açılsın ..

ayrıca ersun yanal bu takımla o agresif futbolunu sergileyemez.. çünkü gs ye karşı açık oynamazlar.. gerets çok kötü değil ama bazı maçlarda yaptığı hatalar var ki, türk hoca yapsa kovulurdu..

hezzo
16.Nisan.2006, 14:05
ben istemem çünkü pek güvenilecek bir insan olduğunu düşünmüyorum geçengünlerde star'da gösterilen şike dosyası vs. bir sürü kötü işleri var ersun yanal'ın dolayısıyla yararlı olucağını sanmıyorum

paco
16.Nisan.2006, 14:11
gerets varken ersun yanal a hiç gerek yok üstelik gerets olmasada gerek yok ... aman abi bize uzak olsun bir fb yi yendi diye hemen adam antrenör mü yapacaz

zargı
16.Nisan.2006, 14:13
gerets varken ersun yanal a hiç gerek yok üstelik gerets olmasada gerek yok ... aman abi bize uzak olsun bir fb yi yendi diye hemen adam antrenör mü yapacaz
Fb'yi yenmesiyle ne alakası var abi ben içimden geceni söledim isterim GALATASARAY'ın basına gecmesini

ben istemem çünkü pek güvenilecek bir insan olduğunu düşünmüyorum geçengünlerde star'da gösterilen şike dosyası vs. bir sürü kötü işleri var ersun yanal'ın dolayısıyla yararlı olucağını sanmıyorum
Abi GALATASARAY da şike filan yapamaz nereye yapıyo

emirduman
16.Nisan.2006, 14:16
Gerets kadar başarılı bir teknik adamı gönderip, Ersun Yanal'ı getirme düşüncesinin bile sorulması bana çok abest geliyor....

zargı
16.Nisan.2006, 14:17
Gerets kadar başarılı bir teknik adamı gönderip, Ersun Yanal'ı getirme düşüncesinin bile sorulması bana çok abest geliyor....
gerets mi basarılı abi yapma nolur adam en kritik maçlarda ne hatalar yaptı kendi eliyle maçı verdi

Gravity
16.Nisan.2006, 14:22
Hala daha şampiyonluğun en güçlü adayı bu takım ama ve altyapıdan yetişen bir çok genci artık tribünler de tanıyor. Tek başına bu bile başarılı sayılması gereken bir nedenken ilkini de ekle ve sonuç ortada. Üstelik Galatasaray tarihinde kırmadığı rekor kalmadı adamın puan açısından.

Maymuncuk
16.Nisan.2006, 14:28

Aynen katılıyorum..Ersun Yanal Anadolu takımlarında başarı sağlayabilir..

BurakMania
16.Nisan.2006, 14:31
ben bir besiktaslı olarak gerets i gercekten takdir ediyorum butun olumsuzluklara ragmen galatasarayın su anki konumunun bas kahramanıdır bence o varken de ersun yanal a ihtiyac oldugunu dusunmuyorum

Burak Duran
16.Nisan.2006, 14:35
ya ersun yanal kim ya Gerets gibi bir hoca var başımızda bu takımı nerelere getirdi. Ersun yanal kadar saçma bir hoca yok bence. gereksiz bir insan kendisi

nic-39
16.Nisan.2006, 14:41
ardayla zafer ne adammıs ole ya..manısanın en ıyı 3 adamından 2 sıydı aksam..konuyla alakası yok ama..yanal defans yapmasını da ogrenırse cok ıyı bı hoca olacaktır..

Maymuncuk
16.Nisan.2006, 14:44
Ya Türkiye Milli Takımı Teknik Direktörü iken Sistemime uymuyor diyip Türkie'nin en iyi santraforunu Milli Takıma almayıp sonra her maçta kanatlardan orta yapıp gol bulamayan Teknik Adamdan ne beklersin???

Ona Teknşk Direktör bile demem..O şu anda Galatasaray'da yardımcı Ant. olmayı bile haketmiyor..

enesao
16.Nisan.2006, 18:06
allah korusun ya gelmesin.. milli takımın başına geçti de ne yaptı??

Nedvedmania
16.Nisan.2006, 18:09
asla ve asla katien geçmesin allah kimseye öyle teknik drektör vermesin
vestel manisa hariç :D
bence çok başarısız bi teknikdrektör ama vestelde bişi oldu adama

uyurtsever
16.Nisan.2006, 18:21
Gerets bu kadar olumsuzlukta takımı sampiyonluga kostururyor siz hala adamı basarısız buluyorsuzunuz.Kadro genis degil oyun kurucu yok para yok ouncular aylarca para alamıyor maddi sıkıntı,klübün yarısından cogu baskanı elstriyor bunları görmüyorsunuz geretsi basarısız bulup bir fenerbahce macıyla ersun yanal ı teknik direktör adayı yapıyorsunuz o zaman hagi de 5-1 galibiyet aldı kalsaydı ki bence kalmalıydı.

gookhan
16.Nisan.2006, 18:24
gerets olmasaydi efet

nart_susruko
16.Nisan.2006, 19:23
nayır nolamaz....

mgungor
16.Nisan.2006, 19:25
floryanın kapısının önünden bile geçmesin..

nart_susruko
16.Nisan.2006, 19:34
daha milli takımın başındayken Ali Sami Yene maç izlemeye gelmeyen(milli takıma oyuncu seçmek için) Galatasaray'ın başına td olarak nasıl gelecek...
olamaz böyle birşey...

Eray Dengiz
16.Nisan.2006, 20:16
Ersun Yanal iyi bir teknik hoca ama şuan Greats Galatasaray'da başarılı bir dönem geçiriyor. Onun için istemezdim açıkçası..

gorkemyilmazkarasu
16.Nisan.2006, 23:52
bugün hakanı özetlerden bi izleyin sonra bu adamı milli takıma almayan adamın gsnin başına geçmesini tartışın isterseniz...

Jesus_FB
17.Nisan.2006, 00:11
Arkadaşlar ülkemizde bu medya baskısı olduğu sürece Türk teknik adamlar 3 büyüklein başına gelmesin harcayıveriyorlar hemen yazık oluyor valla

ibo
17.Nisan.2006, 00:38

hakan şükür konusunda bu akşam hakan sana cevap verdi zaten :)

Aslan41
17.Nisan.2006, 00:54
Galatasaray ın başına gelirse takımda ne huzur nede başarı kalır.
ilk işi Fb nin dediğinin dinleyip H.Şükür ü yollar...
sonrada diğerlerini............

katiyen gelmesin.
Gerets le yola uzun yıllar devammm.

ibo
17.Nisan.2006, 01:08
ersun yanal ın gelmesini kesinlikle istemem zaten kendisi FB li...

nart_susruko
17.Nisan.2006, 01:46
Arkadaşlar ülkemizde bu medya baskısı olduğu sürece Türk teknik adamlar 3 büyüklein başına gelmesin harcayıveriyorlar hemen yazık oluyor valla
evet çok doğru...

zargı
17.Nisan.2006, 02:39
ersun yanal ın gelmesini kesinlikle istemem zaten kendisi FB li...
yanlış bilyosun kendisi GALATASARAY taraftarı

ibo
17.Nisan.2006, 10:42
yanlış bilyosun kendisi GALATASARAY taraftarı
valla ben kendisini FB li diye biliyorum... Yanlış biliyorsam pardon...

zargı
17.Nisan.2006, 13:56
valla ben kendisini FB li diye biliyorum... Yanlış biliyorsam pardon...
gerci fener taraftarı sanmakta haklısın o kadar cok fener sempatizanı gibi hareketi olduki normal böle zannetmen.Ancak kendisi GALATASARAY taraftarı bunu ersun yanal ın agzından duydum.

LaKe
17.Nisan.2006, 14:28
ben şahsen hiç istemem. bu durumdaki bi takımı hangi t.direktör alıpta lider yapmış ki

paco
17.Nisan.2006, 14:32
erik geretsin hakkını ödeyemeyiz adama avrupadan bir çok takımdan teklif geliyor ... ama gitmiyor .. bence gerets e borçluyuz elimizdekilerin değerini bilmemiz lazım ... ayrıca ersun yanal da diğer antrenörler pek farkı yok ....

zargı
17.Nisan.2006, 14:45
abi ben size sadece böle bi durum olsa tepkiniz nolur dedim gerets gidiyo ersun yanal geliyo demedimki :D:D:D

paco
17.Nisan.2006, 14:52
eee ersun yanal gelince gerets kalacak mı benim esas tepkim geretsin göderilmesi olur:)

dinaMYt
17.Nisan.2006, 18:22
adam milli takım antrenörü iken ali sami yene gelmeye korkuyordu.şimdi biz bu adamı alıp teknik direktörümüz niye yapalım?ayrıca ersun yanal şu ana kadar hangi takımla hangi başarıları yakaladı?milli takımı nasıl paçavraya çevirdiğini ne kadar çabuk unuttunuz.ersun yanal değil galatasaray teknik direktörü olmak floryanın kapısından bile geçemez.

Cancanokan
17.Nisan.2006, 18:30
Gerets iyi bir hoca niye ersun yanal gelsinki

emirduman
17.Nisan.2006, 21:55
48 yılın en iyi Galatasaray’ı!

Gerets’in ekibi, Terim'in kadrosunu da geçerek, 30. haftalar itibariyle 48 yıllık lig tarihinin en iyi Galatasaray’ı unvanını yakaladı.

Çaykur Rizespor’u 4-2 mağlup ederek, liderlik koltuğuna kurulan Galatasaray, bu galibiyetle kendi tarihindeki en iyi dönemi de yakaladı. Eric Gerets’in öğrencileri, 48 yıllık lig tarihinde 30. haftalar baz alındığında en iyi performansı yakalayan ekip oldu. 30 maçta 23 galibiyet, 5 beraberlik, 2 yenilgi elde eden Sarı-Kırmızılılar, yüzde 85’lik bir başarı oranı yakaladı. Gerets’in ekibine en yakın başarı, 1998/99 ve 1999/2000 sezonlarında Fatih Terim tarafından elde edilen yüzde 83.3’lük oran oldu.

Kaynak: Webaslan.com

eh, Gerets başarılı biraz be.... ;)

MKS_82
19.Nisan.2006, 19:25
ayrıca ersun yanal şu ana kadar hangi takımla hangi başarıları yakaladı?.
ynai okadarda hakkını yemeyelim bence. millli takım agfelene kadar her takımda başarılı oldu. milli takımda kötüydü gerçi ama şimdi onu mumla arıyoruz. ayrıca kimsenin cesaret edemediğini yapıp hakanı yedek bıraktı. bu bile büyük iş. birde başlığı açan arkadaş yanalmı yoksa geretsmi diye sormuyorki. sadece böyle bişey olsa tepkiniz nolurdu diyor. geretsle ne ilgisi varki. bir arkadaşta yanalın çok şikeci olduğundan bahsetmiş. türkiyede çok temiz kaç kişi varki? tabi star tv yanala kafayı taktığı için çok üzerine gtti. kimin üzerine gitse mutlaka bişeyler bulurdu. ayrıca zaten gs nin başına gelsede 2 yenilgiden sonra gönderilirdi. çünkü türk.

Berkaiser
19.Nisan.2006, 19:42
Tabi gelsin Ersun Yanal yardımcı antrenör olarak da Hakan Şükür'ü koyalım yanına sonra da kulübü kapatırız artık.:D