View Full Version : Maldonado Kral Oldu!
Cengo
23.Eylül.2008, 11:08
Bir yerli site haberi? Nedense şaşırmadım.
Sheriff
23.Eylül.2008, 11:09
Aynen öyle zaten gelmeden önce çok formdaydı Brezilya'nın en iyi defansif ortasahalarından biri olarak gösteriliyordu öve öve bitiremiyorlardı ama buraya uyum sağlayamadı demekki..
nekop
23.Eylül.2008, 11:12
Maldonado'yu kral yapanlar Hüseyin'i izleseler tanrı diye taparlar herhalde..
GeNç KaRTaL
23.Eylül.2008, 16:07
Bir yerli site haberi? Nedense şaşırmadım.
Evet sporx'ten aldım haberi.Başlığıda aslında "İskoçya'lı Maldonado" idi ama ben birinci cümlenin daha ilgi çekici olduğunu düşündüğüm için onu kullandım..
GeNç KaRTaL
24.Eylül.2009, 04:15
İskoçyalı Maldonado!
Maldonado kral oldu! Fenerbahçe ve Türkiye'de sancılı bir dönem geçirdikten sonra Brezilya'ya geri dönen Şilili futbolcu Claudio Andres del Transito Maldonado Rivera yeni takımı Flamengo'da kral oldu.
Maldonado'nun gelişiyle birlikte son dört maçtır gol yemeyen ve yenilmeyen Flamengo'da taraftarlar ve teknik ekip Şilili isme büyük övgüler yağdırırken, Brezilya basını da Maldonado'nun başarılı performansını konuşmaya başladı.
2008-2009 sezonunda Fenerbahçe ile 17 maça çıkan, orta sahada ileri doğru oynamak yerine daha sakin bir futbolu tercih ettiği için eleştirilen Maldonado'nun Flamengo kulübü ile yaptığı kontrat ise 1 yıllık.
Ofansif bir takım olan Maldonado'nun Flamengo'ya gelişiyle birlikte takımı savaşan bir hale sürüklemesi Brezilya basının 29 yaşındaki orta saha oyuncusu için "Highlander/İskoçyalı" adlı filmdeki kahraman benzetmesinin ve manşetleri atılmasına sebep oldu.
Yetenekli ismin gelişiyle Flamengo, St. Andrew, Sport, Coritiba karşısında kazanırken Atletico-PR ile 0-0 berabere kalmıştı ve bu dört maçta da kalesinde gol görmemişti. Flamengo kulübü ligde geride kalan 25 hafta sonunda topladığı 37 puanla 8. sırada yer alıyor.
Oghuse
24.Eylül.2009, 04:16
Acaba ligle mi alakalı diyeceğim. İzlemeden de yorum yapmak istemiyorum. Çok şaşırdım doğrusu
LaigLeNoiR
24.Eylül.2009, 04:32
Hiç şaşırmadım. Maldonado Türkiyeye gelmeden önce de kraldı zaten. Geldi burada birşey olamadı gitti yine kral. Değişmeyecek.
Burada birşey olamaz ama Brezilya'da herzaman kral olur.
Powered by vBulletin® Version 4.2.2 Copyright © 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.