View Full Version : Galatasaray - Eskişehirspor [ TSL 7.Hafta ]
El Barto
24.Eylül.2008, 19:09
Stad: ALİ SAMİ YEN
Tarih: 27.09.2009
Saat: 20:00
Hakemler:
(O) CÜNEYT ÇAKIR
(Y) BÜLENT GÖKÇÜ
(Y) NİHAT MIZRAK
(D) SERKAN ÇINAR
LaigLeNoiR
24.Eylül.2008, 21:46
Cüneyt Çakır'ın geçen hafta yönettiği maç.
http://www.dailymotion.com/video/xal...-heryey-ortada
Kendisine ödül olarak G.Saray maçı verilmiş helal olsun Federasyon.
GS kazanacaktır / hakeme rağmen.
tarikko
24.Eylül.2008, 21:57
Galatasaray rahat kazanamayacak bana göre.Eskişehirspor sezona çok iyi başladı ve Ali Samiyen de en az 1 puan için mücadele edeceklerdir.Youla oynamayacak diye haberler çıkmıştı ne kadar doğru bilmiyorum ama oynarsa Galatasaray defansına zor anlar yaşatabilir.Umarım iyi maç olur ve hakem konuşulmaz..
IcedEarth
24.Eylül.2008, 22:20
Eskişehir'le geçen yıldan kalan hesap Sami Yen'de kapanır. Formda hücum oyuncularımızla ve şimdilik kötü görünmeyen savunma hattımızla bu maçtan da galip ayrılacağımızı umuyorum...
BeeTLeJuiCe
24.Eylül.2008, 22:22
Her ne kadar geçen hafta zorlanmasının nedeni hakem olsada, Galatasaray'ın bu haftada zorlanacağını düşünüyorum. Eskişehir Youla'yı etkili kullanır ise 1 puanı kapabilir. Youla'nın Galatasaray savunması arasında rahat hareket edeceğini düşünüyorum. Maç sonucu olarak ise Galatasaray zorlansa bile taraftarının desteğinide alarak 1 farklı bir sonuç ile 3 puanı alabilir. Bu maçta fark olacağını düşünmüyorum.
CeNTeR_TR
24.Eylül.2008, 22:24
İki takımda hücumu seviyor bol gol olabilir ki umarımda olur :)
Youla oynarsa Galatasaray savunmasını zor anlar yaşatır.
Ümit Karan'ın performansını merak ediyorum.
PesimiSTyLa
24.Eylül.2008, 23:08
Bu sezon Ali Sami Yende kolay kolay maç kaybetmeyiz. Kazanacağımızı düşünüyorum.
Ayrıca maçın diğer önemi Alpaslan Abi'nin ölüm yıldönümüne denk gelmesi. Tribünlerde bununla ilgili pankart organizasyonu olacak.
Alicanfmfan
24.Eylül.2008, 23:18
Her zamanki gibi takımıma güveniyorum , İnşAllah bol gollü galibiyet alabiliriz.
ThersoN
25.Eylül.2008, 01:01
Eskişehir daha yenilmedi sanırım, ilk olarak ali sami yen'de yenilir gibime geliyor
sananes
25.Eylül.2008, 02:46
eskişehir de yenilmemişse daha umarım iki takımda namağlup olmaya devam ederek kapatırlar haftayı:D ama benim ummamla olmuyo tabi bu işler gs kazanacaktır.Üst olur iddaada hatta eskisehir 1 yada 2 gol, gsde 3 yada 4 atar bence:)
Knightmare
25.Eylül.2008, 03:35
gs alıştı 3-1'e :D bir 3-1'lik skor'da bu maçtan çıkar, Eskişehir'de namağlupluğa veda eder :)
DenizlispoR
26.Eylül.2008, 08:07
Ben Sabri'nin Rijkaard'ın gelişinden sonraki performansından memnunum. Rijkaard gibi üst düzey bir futbol adamı da memnun ki defansif yönü çok kuvvetli Uğur Uçar'ı oynatmıyor. Siz neden Sabri'ye bu kadar taktınız onu anlamıyorum. Tamam antipati duyuyor olabilirsiniz. Ama bu iyi oynadığı gerçeğini görmemenizi gerekirmez bence.
Göktuğ geçen senekine göre iyi oynuyor.
IcedEarth
26.Eylül.2008, 08:13
Türkiye'nin Gökhan Gönül'den sonra 2. sağ beki Sabri şu anda. Ha Uğur çıkar çalışır çabalar formasını alır Gökhan Gönül'le yarışır o daha bi güzel olur. Ama bek konusunda Türkiye'nin sıkıntı çektiğini düşünürsek Sabri kötü bir bek oyuncusu değildir. Hatta bu performansıyla iyi bir bek oyuncusudur...
DenizlispoR
26.Eylül.2008, 08:16
Türkiye'nin Gökhan Gönül'den sonra 2. sağ beki Sabri şu anda. Ha Uğur çıkar çalışır çabalar formasını alır Gökhan Gönül'le yarışır o daha bi güzel olur. Ama bek konusunda Türkiye'nin sıkıntı çektiğini düşünürsek Sabri kötü bir bek oyuncusu değildir. Hatta bu performansıyla iyi bir bek oyuncusudur...
Türkiye'de bence Abdurrahman ondan kaliteli bir bektir bu benim görüşümdür.Bu performansı ile TRde yeterli bence :).
IcedEarth
26.Eylül.2008, 08:18
Şu performansıyla Sabri Abdurrahman'ı katlar bence... Bu da benim fikrim tabii, katılmayabilirsiniz...
LifeYourself
26.Eylül.2008, 08:19
sabrinin hızlı koşmasını seviyorum hiç yorulmuyor:D
adama de sen sadece koş topu kap at adama yine koş:D
E.Cartman
26.Eylül.2008, 09:56
Sabri Türkiye'deki forumlarda en çok konuşulan oyunculardan biridir sanırım :zuhaha ama şu anda ki performansını göz önüne alırsak her ne kadar çoğu GS'li antipati duysada iyi oynuyor dememek büyük ayıp olur ayrıca Keita'yla birlikte iyi bir ikili oldular bence ikiside iyi ve birlikte bindirdiği için rakip takımın sol kanadını yerinde kalmaya zorluyorlar ;)
DenizlispoR
26.Eylül.2008, 10:02
Zorluyorlar da karşılarında daha tam yetenekli sol açık çıkmadı kanımca.Arkaları çok boş kalıyor.Sabri'ye hiç girmeyelim bence sabri DMCde daha verimli oynar.
Alicanfmfan
26.Eylül.2008, 10:55
Anlamıyorum herkes galatasaray'ın defansına zayıf kalıyor diyor :)
tam aksine Galatasaray'ın defans hattı Türkiye liginin üstündedir.
gerrrard
26.Eylül.2008, 11:03
Sabri beni kaç maçtır yanıltıyor. Müthiş kademeye giriyor. En zayıf halkamıza bişeyler olmuş :p
BaFraLı
27.Eylül.2008, 03:57
Mecidiyeköy karıştı!
Turkcell Süper Lig'de Galatasaray ile Eskişehirspor arasında oynanacak maç öncesinde istenmeyen olaylar yaşandı. Mecidiyeköy'deki Sürmeli Otel'de kalan Eskişehirspor kafilesinin otobüsüne taşlı saldırı düzenlendi. Eskişehirspor kafilesi oteldeyken, 30-40 metre ilerideki karakolun önünde bulunan Eskişehir takım otobüsünü içkili oldukları öğrenilen Galatasaray taraftarı taş yağmuruna tuttu. Otobüsün camları inerken, Eskişehirspor maçın başlamasına çok kısa bir süre kala Ali Sami Yen'e gitmek için yeni bir otobüs arayışına koyuldu. Eskişehirspor Kulüp Menajeri Kerem Atılmaz olayla ilgili olarak şunları söyledi: "Anlamadığımız bir şekilde hem de polis karakolunun önünde bulunan takım otobüsümüze taşlı saldırı düzenlendi. Otobüsün camları inerken, hiç bir polisin olaya müdahale etmemesi de çok ilginç. Takım otobüsümüze saldırının yanı sıra, maça takımımızı desteklemeye gelen 26 plakalı tüm araçlara da ssaldırı düzenlendi. Bu saldırılara hiç bir anlam veremiyoruz. Tabii taraftarlarımızın bulunduğu araçlara da saldırı olunca, iki takım taraftarları arasında da gergin anlar yaşandı. Şimdi maçın başlamasına çok kısa bir süre kaldı ve stada gitmek için yeni bir otobüs arıyoruz, inanılacak gibi değil!"
Sporx
DenizlispoR
27.Eylül.2008, 04:08
Bunlara taraftar dememek lazım.
Sen herhalde Lugano'yu kastediyorsun, bu rahatça anlaşılıyor. Milli takımlara, kendi ülke pasaportunu taşıyan en iyi oyuncular seçilir her zaman, en formda olanlar seçilir. Bu durumda Türk Milli Takımı'nın defans hattı Türk defanslar içinde en iyileridir, nokta.
Ona birşey demedim ki zaten.
Maksic
27.Eylül.2008, 05:50
Bol gollü maç bekliyorum iki takımda gol atmayı ve hücüm yapmayı seviyor eğlenceli bir maç olur bence Galatasaray zar zor kazanır ve 7 de 7 yaparak yoluna devam eder
LifeYourself
27.Eylül.2008, 05:58
İçkili serserilere galatasaraylı diyemiycem açıkçası bunları atıcaksın içeri vericeksin 1 yılı.O zaman anlarlar ne yaptıklarını:@
İçkili serserilere galatasaraylı diyemiycem açıkçası bunları atıcaksın içeri vericeksin 1 yılı.O zaman anlarlar ne yaptıklarını:@
Ne oldu ki?Bilmediğimden soruyorum...
bySilver
27.Eylül.2008, 06:37
Mecidiyeköy karıştı!
Turkcell Süper Lig'de Galatasaray ile Eskişehirspor arasında oynanacak maç öncesinde istenmeyen olaylar yaşandı. Mecidiyeköy'deki Sürmeli Otel'de kalan Eskişehirspor kafilesinin otobüsüne taşlı saldırı düzenlendi. Eskişehirspor kafilesi oteldeyken, 30-40 metre ilerideki karakolun önünde bulunan Eskişehir takım otobüsünü içkili oldukları öğrenilen Galatasaray taraftarı taş yağmuruna tuttu. Otobüsün camları inerken, Eskişehirspor maçın başlamasına çok kısa bir süre kala Ali Sami Yen'e gitmek için yeni bir otobüs arayışına koyuldu. Eskişehirspor Kulüp Menajeri Kerem Atılmaz olayla ilgili olarak şunları söyledi: "Anlamadığımız bir şekilde hem de polis karakolunun önünde bulunan takım otobüsümüze taşlı saldırı düzenlendi. Otobüsün camları inerken, hiç bir polisin olaya müdahale etmemesi de çok ilginç. Takım otobüsümüze saldırının yanı sıra, maça takımımızı desteklemeye gelen 26 plakalı tüm araçlara da ssaldırı düzenlendi. Bu saldırılara hiç bir anlam veremiyoruz. Tabii taraftarlarımızın bulunduğu araçlara da saldırı olunca, iki takım taraftarları arasında da gergin anlar yaşandı. Şimdi maçın başlamasına çok kısa bir süre kaldı ve stada gitmek için yeni bir otobüs arıyoruz, inanılacak gibi değil!"
Sporx
Daha ne olsun Memo :)
Daha ne olsun Memo :)
Görmemişim :) Rezalet gerçekten...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada gol olmuş yazarken.Nonda 1-0...
LadroN
27.Eylül.2008, 06:39
Shabani Nondaaaaaa Keita nonda aş:D
ColdPlay1985
27.Eylül.2008, 06:40
Golden önce Keita topu dışardan mı çevirdi bana mı öyle geldi?
LifeYourself
27.Eylül.2008, 06:40
Sağ kanattan Keita müthiş hareketlerle geldi! Hızlı giden topu çizgide tuttu! Ceza sahasına sert bir pas attı! Nonda penaltı noktasında bomboş kaldı! Rahat bir vuruşla, sağ ayağıyla topu ağlara gönderiyor!
LadroN
27.Eylül.2008, 06:41
Tamamı geçmemiş galiba
LifeYourself
27.Eylül.2008, 06:43
Galatasaray bu dakikaya kadar 8 şut attı kaleye... 4 tanesi isabetli... Eskişehirspor ise 4 şutta tek isabet yakaladı...
ColdPlay1985
27.Eylül.2008, 06:45
Eskişehir'de orta saha diye bişey yok Galatasaray elini kolunu sallaya sallaya atağa cıkıyor.
LadroN
27.Eylül.2008, 06:49
4 Forvetle çıkarsan orta saha olmaz tabi
ColdPlay1985
27.Eylül.2008, 06:52
4 Forvetle çıkarsan orta saha olmaz tabi
Doğru diyorsun valla kendi seviyendeki takımlara bu kadar hücum oyuncusuyla cıkarsan bi sorun olmaz yesende atarsın ama büyüklerle maç yaparken bu kadar forvet oyuncusuyla oynarsın sonuçlarınada katlanırsın.
titates1
27.Eylül.2008, 08:34
Tebrikler es-es Fenerbahçemiz liderlik koltuğunda inşallah haftaya da rekoru kıracağız...
IcedEarth
27.Eylül.2008, 08:38
Önceki sayfada gholü Hakan Balta'nın ağır kalmasından yediğimiz söylenmişti. Hiç alakası bile yok, gol tamamen bir şans golü, Hakan Balta'nın golde yapacak hiçbir şeyi yoktu maalesef.
Ayrıca Leo Franco'dan bu hafta da dahil olmak üzere çok memnunum, gerçekten şahane bir kaleci olduğunu her hafta daha iyi gösteriyor...
IcedEarth
27.Eylül.2008, 08:49
Temennimiz bu yönde, nasıl siz resmen Eskişehirspor'dan daha fazla sevindiyseniz biz de sizin puan kaybetmenizi bekliyoruz...
IcedEarth
27.Eylül.2008, 08:53
Ahahahah süpersin Göktuğ :zuhaha :zuhaha :zuhaha.
Yanlış mıyım abi her gelen emanet demiş koskoca liderliğe :) Emaneti filan yok bu işin, kim sonuca giderse o alır liderliği, bu hafta Fenerbahçe gitti, haftaya da biz gitmeyi istiyoruz... Kaldı ki lig içindeki liderlikler fazla önemli değil, sadece motivasyon artırıcı etkisi vardır. Önemli olan şampiyonluktur...
DenizlispoR
27.Eylül.2008, 08:54
Yanlış mıyım abi her gelen emanet demiş koskoca liderliğe :) Emaneti filan yok bu işin, kim sonuca giderse o alır liderliği, bu hafta Fenerbahçe gitti, haftaya da biz gitmeyi istiyoruz... Kaldı ki lig içindeki liderlikler fazla önemli değil, sadece motivasyon artırıcı etkisi vardır. Önemli olan şampiyonluktur...
Baya hoşuma gitti o cümle :zuhaha.Altını çizdiğim yere katılıyorum.
DenizlispoR
27.Eylül.2008, 08:54
Fenerbahçe gitti,haftaya da biz gitmeyi istiyoruz değil :D.
gerrrard
27.Eylül.2008, 08:57
Bu kayıp iyi oldu takımın üzerindeki baskı hafifler en azından.
Aşk-ı Şehir
27.Eylül.2008, 09:02
Golü bi attıramamışsınız yahu Galatasaray'a. :D Şöyle bir okudum da mesajları sanki aciz basit bir takımmışız gibi yazılar var. 1-1'den sonra Keita'nın vurduğu vole dışında pozisyonu yok. 1 puan bizim için oldukça iyi.:) Yenilgisizliğe devam...
Nedvedmania
27.Eylül.2008, 09:09
Kimse bahsetmemiş ama bugün Tribün şov süperdi. Hem Es Es hemde Bizim şovumuz vardı. Es Es in Alpaslan abiye yaptığı tezahuratlarda çok güzeldi. Sempatimi kazandılar gerçekten :)
Bunlar Yeni açıktan çektiğim foto. Çok güzel bi video çektim onuda yarın uploadlarım :D
http://img183.imageshack.us/img183/3550/stp68705.jpg (http://img183.imageshack.us/i/stp68705.jpg/)
http://img246.imageshack.us/img246/1920/stp68698.jpg (http://img246.imageshack.us/i/stp68698.jpg/)
Aşk-ı Şehir
27.Eylül.2008, 09:09
Kusura bakmayın ama yine maç ile alakasız, ne olduğu belli olmayan muhabbetler dönüyor...
titates1
27.Eylül.2008, 09:20
mutluyum şampiyonluktaki tek rakibimiz puan kaybetti haftayı lider olarak kapattık umarım bu ilerki maçlarda da tökezlemesine neden olur galatasarayın ..
not : arnavut'a selam olsun hemşeriyiz :icon_smile:
Nedvedmania
27.Eylül.2008, 10:01
Videoyu da uploadladım. Boyutunu düşürdüğüm için kaliteside düştü maalesef :)
http://www.izlesene.com/video/spor-alpaslan-dikmen-eskisehir-maci/1181474
eGowiCh
27.Eylül.2008, 10:10
Ayhan Tumani ve Roland Koch da maçtaydı, 3 hafta önceden başlamışlar analize galiba :)
Eskişehir bile Mehmet Yılmaz, Youla, Ümit Karan ve Burak Yılmaz gibi 4 forvetle sahaya çıkmışken Galatasaray da Nonda'nın yanında Baros'u koyabilirdi.
Crocodile1963
28.Eylül.2008, 03:57
Galatasaraylı bir arkadaşım ile maç öncesi iddiaya girmiştik. O 4-2 biter dedi ben 1-1 biter dedim. İki takımda beni yanıltmadı. Keşke iddaa oynasaymışım :D
LadroN
28.Eylül.2008, 04:33
Dünyada hiçbir takım 34 te 34 YAPAMAZ!Bizim kaybımız olduğu gibi fenerbahçenin de kaybı olacaktır.O yüzden üzülmeye gerek yok.Bazı fenerbahçeli arkadaşlarım benle dalga geçiyorlar eninde sonunda bizde dalga geçeriz rahat olsunlar.10. Haftayı bekliyoruz olmadı o maçı kazanaır 1 puan öne geçeriz:D
SAİT71
28.Eylül.2008, 05:19
Hem Fener hem Gs oldukça başarılı bir giriş yaptılar. Ben herhangi bir kazancımız olduğunu düşünmüyorum bu puan kaybından. Daha çok sular akacak ligde. Sadece 2 puan fark var ve 10. haftada derbi var. Kaldıki Fenerbahçe o derbiyi alsada 5 bilemedin 7-8 puan fark yapsa, daha öncedende olduğu gibi, geriden gelebilme, öndeyken şampiyonluğu kaybetme gibi vakaları çok yaşadık ve dolayısıylada şahsım adına konuşursam;
Bu puan kaybının galibiyet serisi çoğaldıkça acaba seri bozulacak mı düşüncesiyle oluşabilecek bir baskıyıda hafif yoldan yok etmesi olarakta görülebileceği ve bir avantajda olabileceğidir. Tabiki özgüven eksiltebilir ama baskıda oluşturabilir bu seriler.
Ayrıca baktığımızda 6-da 6 gibi müthiş bir başlangıçtan sonra alınan bir beraberlikle Rijkaard ın taktik bilgisine dem vurulması hoş değil (Gazetelere yönelik olarak)... Acaba o girilen pozisyonlardan biri gol olsa Rijkaard nasıl göklere çıkardı :)
Crocodile1963
25.Eylül.2009, 19:42
Bol gollü bir maç bekliyorum umarım izleyenler keyif alırlar. Her iki tarafında defans hatları kötü ve yine her iki tarafında hücum hatları kuvvetli. Galatasaray bir adım önde ancak zor maç olur. . .
IcedEarth
25.Eylül.2009, 19:53
Bizim defans hattımıza sezon başından beri kötü deniyor. Buna kesinlikle katılmıyorum, sezon başından beri kaç gol yediğimiz ortada. O kadar eleştirilen Sabri bile aşama kaydetti, transferi ben dahil birçoklarının tepkisini çeken Mustafa Sarp neredeyse her maçta beklentinin çok çok üstünde performans gösteriyor, stoperlerimizin hepsi milli takımda görev almış isimler, özellikle Servet şu anda Türkiye'nin en iyisi, sol bekimiz Hakan Balta Türkiye'nin açık ara en iyisi, ki yedeği de Caner gibi genç yaşta Avrupa tecrübesi görmüş bir oyuncu. Sağ bekimiz de kimse beğenmese bile Türkiye'deki en iyi 2. isim olan Sabri, ki yedeği Uğur'un da kalitesi ortada. Defans önündeki ikili için Ayhan-Barış-Mehmet Topal-Mustafa Sarp 4lüsü arasında müthiş bir forma yarışı var hangi 2liyi koyarsanız koyun oynuyor. Kalecimiz Leo Franco İspanya'da en uzun süre forma giyen yabancı kaleci olarak geldi ülkemize, ki performansı gayet iyi. Yedeği olarak geleceğin milli takımının bir numarası Ufuk Ceylan var.
Kimse beğenmese bile Türkiye'deki en iyi savunma hattına sahip olduğumuzu düşünüyorum ben açıkçası...
Galatasaray tabii ki favori ama ben Ümit Karandan iyi performans ve gol belki goller bekliyorum.
Clayman
25.Eylül.2009, 21:59
Kazanırız herhalde.
LifeYourself
25.Eylül.2009, 22:06
Hakem olaya karışmazsa eğlenceli bir maç olur 3-2 4-3 gibi skorlarla bitebilir maç
bursa_mc
25.Eylül.2009, 22:26
Haftanın en gollü maçlarından biri olabilir..Gs'nin ve Es es'in defansif yönleri ofansa göre biraz hafif kalıyor..3-2 v 4-2 gibi skorla biter bence.Tabi kazanan Galatasaray olur..
ShevAnil
25.Eylül.2009, 22:46
4-1 gibi bi skor bekliyorum. Maça gidecek varmı??
Varonil
25.Eylül.2009, 22:48
Üst olur :D Galatasaray favori,Eskişehirspor'a şans vermiyorum.
Hakem geçen hafta rezalet bir maç yönetmiş.Galatasaray'ın 8 süper lig maçını yönetip 6 penaltı vermiş.Bu kadar kötü bir tercih olamaz.Yanlış anlamayın Galatasaray'ı bir şeyle suçlamıyorum.
E.Cartman
26.Eylül.2009, 01:20
Ben bol gollü bir maç bekliyorum ve Youla'dan korktuğu mu söylüyorum :zuhaha tabi ki gönlüm GS'den yana ama beraberlik olursa da süpriz olmaz ama Es-Es'in yeneceğini düşünmüyorum bırakmazlar maçı bizimkiler yinede en azından puanla döneriz... :D
Corpus
26.Eylül.2009, 01:53
3-2 gibi bir skor bekliyorum.Es-es ters gelebiliyor GS ye .
Alicanfmfan
26.Eylül.2009, 02:55
Hakem geçen hafta rezalet bir maç yönetmiş.Galatasaray'ın 8 süper lig maçını yönetip 6 penaltı vermiş.Bu kadar kötü bir tercih olamaz.Yanlış anlamayın Galatasaray'ı bir şeyle suçlamıyorum.
Penaltı mı vermiş :D , tabi Galatasaray'a nasıl penaltı verir degil mi penaltıysa penaltıdır , böyle bir degerlendirme yapmak cok komik olr.
Penaltı mı vermiş :D , tabi Galatasaray'a nasıl penaltı verir degil mi penaltıysa penaltıdır , böyle bir degerlendirme yapmak cok komik olr.
Penaltıysa penaltıdır boşuna tartışma olur.6 penaltı normal bir rakam gelmedi bana.Neyse tartışma çıkmasın.
E.Cartman
26.Eylül.2009, 03:13
Penaltıysa penaltıdır boşuna tartışma olur.6 penaltı normal bir rakam gelmedi bana.Neyse tartışma çıkmasın.
Boşuna tartışma cidden çıkmasın da 6 penaltının pozisyonlarına da bakmak lazım yani cidden haklı penaltılarsa bir şey demek ayıp olur hakeme yapcak bir şey yoktur yani 6 penaltının 4ü ya da 5i doğruysa fazla bir şey diyemeyiz ama 4ü-5i hataLysa o zaman MHK'ya yükleniLir :D:D
ShevAnil
26.Eylül.2009, 17:48
Fenerbahçeli arkadaşların Cüneyt Çakır'ı sevmemesinden doğal birşey olamaz zaten :) :)
LifeYourself
26.Eylül.2009, 17:53
Bu maçta sanırım hata yapmaz ya çok ateşli bir atmosfer olacağını düşünmüyorum.
yaman76hakanFB
26.Eylül.2009, 17:54
Eskişehir'in bu maçtan bir beraberlik çıkarması kimseyi şaşırtmamalı..Özellikle Galatasaray'ın çok kolay pozisyon verdiğini ve Eskişehir'in iyi bitiricileri olduğunu düşünürsek..Favori elbette kendi sahasında Galatasaray ama bir beraberlik asla sürpriz sayılmaz..
titates1
26.Eylül.2009, 19:03
Üst olur en az bir beraberlik bekliyorum eskişehirden..
Aşk-ı Şehir
26.Eylül.2009, 19:30
Takımda sakat yok, cezalı yok, yani takımda eksik yok. :) Kadrodaki bütün oyuncuların alternatifi var (İvesa hariç.:D) Galatasaray'dan korkmuyoruz. Hafife alınmak bizi kızdırsada işimize geliyor. Futbolcular korkmuyor zaten kaybetsek bile bu sezon kendimize rakip olarak görüdüğümüz Gençlerbirliği ve Trabzonspor'un üstünde kapatacağız haftayı.:) Sonuç ne olursa olsun önümüzdeki maçlara umutla bakacağız...
Addolorato
26.Eylül.2009, 19:45
Zor maç Ali Sami'yende olmasaydık puan kaybetmemiz normaldi ama içerde bu sezon puan vermemeliyiz onun için favori Galatasaray ama berabere biterse kimse için süpriz olmaz.
aBSoLuTLioN
26.Eylül.2009, 21:48
Haftanın en iyi maçı olacak. İki takımında 'hücumu çok sevmesi' seyir zevkini tavan yaptıracak tartışmasız.
Eskişehir cephesinden bakarsak önde basmaları halinde Galatasaray'da sorun yaratabilirler diye düşünüyorum. Tıpkı geçtiğimiz hafta oynanan Kasımpaşa maçındaki gibi. Ama 'yok kardeşim, ben taktiğimi değiştirmeden hücum ederim' gibi bir manteliteyle hareket ederlerse Galatasaray'ın tapılası silahları çok canlarını yakar Es-Es'li savunmacıların. :icon_smile:
Galatasaray'a başarılar.
Bu arada, rahat uyu Alpaslan ağabey.. :icon_neutral:
IcedEarth
27.Eylül.2009, 00:39
Her hafta puan kaybetmemiz bekleniyor nedense :) Şu savunma kötü savunma değildir, Türkiye'nin en iyi savunma hattıdır. Sadece bir miktar topu oyuna sokma problemi vardır. Yapmayın Allah için...
Her hafta puan kaybetmemiz bekleniyor nedense :) Şu savunma kötü savunma değildir, Türkiye'nin en iyi savunma hattıdır. Sadece bir miktar topu oyuna sokma problemi vardır. Yapmayın Allah için...
Galatasaray rakip olduğu için puan kaybı beklenmemesinden daha doğal bir şey yok.Bu arada neye göre Türkiye'nin en iyi savunma hattıdır forma rengine göre mi ?
tarikko
27.Eylül.2009, 00:42
Tam onu soracaktim yahu neye gore en iyiymis acaba ?
IcedEarth
27.Eylül.2009, 00:49
Stoperlerimizin hepsi Milli takım seviyesinde (Servet, Emre Aşık, Emre Güngör, Gökhan Zan). Sol bekimiz Türkiye'nin en iyisi. Sağ bekimiz bu yıl arı gibi çalışıyor, maçlarda üst düzey performans gösteriyor. Bek olarak Uğur, Alpaslan, Caner gibi isimler alternatif. Orta sahanın defansif yönünde en iyi rotasyona sahibiz (Mehmet Topal, Barış Özbek, Mustafa Sarp, Ayhan Akman, hatta Linderoth). Kalecimiz gayet formda bir Leo Franco
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Umarım yeterli açıklama olmuştur, ya da daha fazla da açabilirim sizin için ;)
Stoperlerimizin hepsi Milli takım seviyesinde (Servet, Emre Aşık, Emre Güngör, Gökhan Zan). Sol bekimiz Türkiye'nin en iyisi. Sağ bekimiz bu yıl arı gibi çalışıyor, maçlarda üst düzey performans gösteriyor. Bek olarak Uğur, Alpaslan, Caner gibi isimler alternatif. Orta sahanın defansif yönünde en iyi rotasyona sahibiz (Mehmet Topal, Barış Özbek, Mustafa Sarp, Ayhan Akman, hatta Linderoth). Kalecimiz gayet formda bir Leo Franco
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Umarım yeterli açıklama olmuştur, ya da daha fazla da açabilirim sizin için ;)
Yok gerek yok.Allah her takıma arı gibi çalışan sağ bek versin diyelim o zaman.
BaFraLı
27.Eylül.2009, 00:52
Amin.......
ForCimbom
27.Eylül.2009, 00:52
Amin diyelim hep beraber :):schaf:
IcedEarth
27.Eylül.2009, 01:02
Ben Sabri'nin Rijkaard'ın gelişinden sonraki performansından memnunum. Rijkaard gibi üst düzey bir futbol adamı da memnun ki defansif yönü çok kuvvetli Uğur Uçar'ı oynatmıyor. Siz neden Sabri'ye bu kadar taktınız onu anlamıyorum. Tamam antipati duyuyor olabilirsiniz. Ama bu iyi oynadığı gerçeğini görmemenizi gerekirmez bence.
LaigLeNoiR
27.Eylül.2009, 06:55
Bu maçta umarım G.Saray'a hakem yardım etmez. İçimden bir ses böyle diyor da...
ShevAnil
27.Eylül.2009, 08:15
Her maç çok yardımları dokunuyor ya Murat abi, belki bu maçdada bir iki pozisyonda yardım eder :D
LadroN
27.Eylül.2009, 15:45
Bizim maç kazanmak için hakeme ihtiyacımız yok.Geçen haftaki maçta hakemi de yendik kanadık yani hakemler bizim tarafımızda değil korkmayın
Clayman
27.Eylül.2009, 16:23
Hakemi de yeniyoruz biz, ne yardımı Murat abi ? :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Galatasaray rakip olduğu için puan kaybı beklenmemesinden daha doğal bir şey yok.Bu arada neye göre Türkiye'nin en iyi savunma hattıdır forma rengine göre mi ?
Türkiye Milli Takımı'nın defans hattına bakarsan gerekli açıklamayı oradan alırsın.
Hakemi de yeniyoruz biz, ne yardımı Murat abi ? :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Türkiye Milli Takımı'nın defans hattına bakarsan gerekli açıklamayı oradan alırsın.
İyide zaten bizim milli takımın defans oyuncuları çok iyi değil ki.Milli oyuncular olmaları ligin en iyisi olduklarını göstermez.
LaigLeNoiR
27.Eylül.2009, 16:34
Hakemler G.Saray'ın yanında demedim ama bu hakemin ne mal olduğunu çok iyi biliyorum o yüzden demiştim.
Clayman
27.Eylül.2009, 16:34
İyide zaten bizim milli takımın defans oyuncuları çok iyi değil ki.Milli oyuncular olmaları ligin en iyisi olduklarını göstermez.
Sen herhalde Lugano'yu kastediyorsun, bu rahatça anlaşılıyor. Milli takımlara, kendi ülke pasaportunu taşıyan en iyi oyuncular seçilir her zaman, en formda olanlar seçilir. Bu durumda Türk Milli Takımı'nın defans hattı Türk defanslar içinde en iyileridir, nokta.
ColdPlay1985
27.Eylül.2009, 18:39
Her maç kalesinde 4-5 tane net pozisyon gören Galatasaray'ın defansı mı en iyi?komik olmayın arkadaşlar Galatasaray'ın defans hattı hem Fenrbahce'den hem de Beşiktaş'tan daha kötüdür ama hücum hattı çok etkili olduğu için defansın zaafları henüz tam olarak görülememiştir.
Alicanfmfan
27.Eylül.2009, 18:52
Yorumlara bakınca , daha cok seviyorum Galatasaraylı olmayı :)
Eray Dengiz
28.Eylül.2009, 00:39
Golden önce Keita topu dışardan mı çevirdi bana mı öyle geldi?
topun tamamı çıkmadı.
LadroN
28.Eylül.2009, 00:42
Doğru diyorsun valla kendi seviyendeki takımlara bu kadar hücum oyuncusuyla cıkarsan bi sorun olmaz yesende atarsın ama büyüklerle maç yaparken bu kadar forvet oyuncusuyla oynarsın sonuçlarınada katlanırsın.
birde maç samiyende neyse ikinci yrı ne olucak bakalım
LifeYourself
28.Eylül.2009, 00:52
Golün Animasyonu (http://www.sporx.com/golanimasyon/popup.php?frm_id=231):D(Nonda)
Addolorato
28.Eylül.2009, 00:53
Ivesa ahtapot gibi yanlız her yere kolu uzanıyor.. Açtıgımız bütün ortaları eritti ilk yarı , yerden oynamak lazım.
LifeYourself
28.Eylül.2009, 01:00
Sağ kanattan serbest vuruş kazandı Eskişehirspor... Ceza alanı arka tarafına... Mehmet Yılmaz yükseldi... Leo Franco'nun kontrolünde top! Direğe çarptı ve dışarı çıktı!
KaF KeF
28.Eylül.2009, 01:01
Mehmet Yılmaz 1-1
LifeYourself
28.Eylül.2009, 01:01
Burak Yılmaz rakiplerini geçti sağda! Pasını çıkardı Koray'a... Koray'ın kaleye şutu! Hakan Balta'dan sekti! Leo Franco yerde! Mehmet Yılmaz seken topa hareketlendi ve topu filelere gönderdi!
ColdPlay1985
28.Eylül.2009, 01:02
Mehmet Yılmaz attı 1-1
LifeYourself
28.Eylül.2009, 01:02
Ofsayt beklentileri oldu bu golde... Ama hakem aynı görüşte değil... Skor 1-1 oldu şimdi!
ColdPlay1985
28.Eylül.2009, 01:03
Rıza Çalımbay orta sahayı güçlendirilmeli yoksagol sevinçleri fazla uzun sürmez.
LifeYourself
28.Eylül.2009, 01:08
Rıza hoca büyük ihtimalle antalyaspordaki gibi bir hata yapmaz eğer bir karambol bulamazsak 1-1 biter.
Rıza hoca az sonra defans veya orta saha oyuncularını sokar oyuna
ColdPlay1985
28.Eylül.2009, 01:08
Ümit Karan'la Burak çıktı Serdar'la Bülent Kocabey oyunda.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kewell çıktı Aydın oyunda.
Clayman
28.Eylül.2009, 01:16
Yerden oynamak gerek, kalecileri 2 metre...
ColdPlay1985
28.Eylül.2009, 01:17
Eskişehir çok yaslandı geriye her an atabilir Galatasaray.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Baroş oyunda Nonda kenarda.Eskişehir'de Youla kenarda Ragıp oyunda.
scar face
28.Eylül.2009, 01:20
Galatasaray golü bulur mutlaka...
LifeYourself
28.Eylül.2009, 01:20
Eskişehirin Golünün Animasyonu (http://www.sporx.com/golanimasyon/popup.php?frm_id=232)(Mehmet)
IcedEarth
28.Eylül.2009, 01:23
Acil gol bulmamız lazım, Sami Yen'de yapılacak puan kayıpları ekstra kayıplar olur bu yıl çünkü...
scar face
28.Eylül.2009, 01:23
Golde galiba Hakan ağır kalmıs....Ben kac kere dedim Hakan Balta hep ağır kalıyor diye ama...
Galatasaray'ın puan kaybetmesi Fenerbahçe için iyi olacaktır. Fakat bu hafta Galatasaray puan kaybederse Fenerbahçe otomatik olarak haftaya kaybeder. :D Sonuç olarak 10. hafta 2 takımda aynı puanla girer.:p
IcedEarth
28.Eylül.2009, 01:29
Biz bu Ivesa'yı geçmekte hep zorlanıyoruz...
LifeYourself
28.Eylül.2009, 01:31
Rıza çalımbay tecrübeli hoca biz fener gibi gol atamayız öle beleşten adamlar sırf defans bu maç bitti gibi ama belli olmaz yinede
scar face
28.Eylül.2009, 01:32
Beles mi biz mi ileri cıkın dedim kardesım kaleyi bulan 11 sutumuz vardı dün bırak da gol atalım nerelere cekıyorsunuz yahu...
LifeYourself
28.Eylül.2009, 01:33
Beleş dediğim takımın hatası bence sen çekiyorsun bir yerlere.
Rıza çalımbay tecrübeli hoca biz fener gibi gol atamayız öle beleşten adamlar sırf defans bu maç bitti gibi ama belli olmaz yinede
Evet Galatasaray'ın attığı gollerde müthiş organizasyonlar göze çarpıyor :) Heralde maç stresinden böyle bir laf söyledin.Yoksa Galatasaray'a da şans sıkça yardım ediyor bunlar futbolun içinden.
Clayman
28.Eylül.2009, 01:34
Eskişehir 11 kişi ceza sahasında bekliyor, gol atmamız lazım bir şekilde...
World Hollow o1
kendinde dedin bak işte !
Hatası diye bu beleşcilik değildir kurnazlıkdır, fenerde 11 kişi yaslanmasını bilirdi.
LifeYourself
Sonuçta ben işte fenere bile bile attırdılar gol demiyorum farkındaysan fenere demiyorum bişi rıza hoca tecrübelidir diyorum biz öle gol atamıyoruz diyorum bir gsli fb diye boş mesaj yazsa nerelere çekiyor diyorsunuz.
Sen Fenerbahçe Beleş gol atıyor diyorsun ve karşı gelincede başka yerlere çekiyorsun diyorsun. Ayakta alkışlıyorum ve mesajını şikayet ediyorum.
IcedEarth
28.Eylül.2009, 01:35
3 dakikamız kaldı gol için, şansa bir gol bulamazsak ilk puan kaybımızı yapıyoruz maalesef...
scar face
28.Eylül.2009, 01:36
Tamam işte takımın hatasıysa beleş olmaz bu...
ColdPlay1985
28.Eylül.2009, 01:36
Cüneyt Çakır son 20 dkdr tüm takdir haklarını Galatasaray'dan yana kullanıyor.
LifeYourself
28.Eylül.2009, 01:37
Evet Galatasaray'ın attığı gollerde müthiş organizasyonlar göze çarpıyor :h: Heralde maç stresinden böyle bir laf söyledin.Yoksa Galatasaray'a da şans sıkça yardım ediyor bunlar futbolun içinden.
kendinde dedin bak işte !
Hatası diye bu beleşcilik değildir kurnazlıkdır, fenerde 11 kişi yaslanmasını bilirdi.hemen bütün fbliler üşüştü yanlış anlamakta ısrar ediyorsunuz.ben fener hep beleş atıyor demiyorum ki.O maçta 10 kişi atak yaptı fener gibi takım karşısında.böyle olunca fener beleşe rahatça gol attı.Ama rıza hoca tecrübeli böyle bir hata yapıcağını düşünmüyorum.
Memedov
28.Eylül.2009, 01:37
sen hata yapmazsan o hata yapmazsa, kim alacak bu 3 puanları geç bu işleri.
Galatasaray sezonun ilk puanını kaybetti. tebrikler Eskişehir deplasmandan 1 puanla dönüyorlar.
LifeYourself
28.Eylül.2009, 01:38
Sen Fenerbahçe Beleş gol atıyor diyorsun ve karşı gelincede başka yerlere çekiyorsun diyorsun. Ayakta alkışlıyorum ve mesajını şikayet ediyorum.ne olur şikayet et feneri yerin dibine soktuğumu söyle banlanmam gerektiğini söyle çok saçma şeyler yapıyorsunuz birşey demiyorum
Clayman
Çok net gol kaçırdık. Canınız sağolsun...
KaF KeF
1-1 bitti..Tebrikler es-es...
IcedEarth
Maalesef ilk puan kaybımız yine Eskişehir'den geliyor. ŞuEskişehir'e bir türlü şansımız tutmuyor...
LifeYourself
28.Eylül.2009, 01:39
Sağ kanattan Arda'nın ceza sahasına yaptığı paralel ortaya Keita enteresan bir vuruş yaptı kale sahasında! Top üstten auta çıkıyor! Ali Sami Yen Stadı 'Gol' diye ayağa kalktı! Top üstten auta çıktı!
maç bitti
ColdPlay1985
28.Eylül.2009, 01:39
Emaneti geri almış olduk.Tebrikler Es-Es.
bursa_mc
28.Eylül.2009, 01:40
Eskişehir için kazançlı bir maç oldu..:) Tebrikler
Bizim açımızdan çok güzel oldu.Bu maçtan önce puan kaybı bekliyordum Galatasaray'dan öyle de oldu.Tebrikler Es-Es.
scar face
28.Eylül.2009, 01:43
bu mactan tek kaybım tahmin yarısmalarından ötürü :p
Emaneti geri almış olduk.Tebrikler Es-Es.
Hani Facebook'da Beğen diye bir tuş varya. Burda yok ama anla sen işte. :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada maç berabere biter diyen 3 kişiden biride benim. :p
PesimiSTyLa
28.Eylül.2009, 01:52
Futbolun cilvesi işte. Bu sezon ligde hiç %100 gol pozisyonu vermediğimiz maç oldu; ama galibiyeti alamadık. Buna karşılık daha az gol pozisyonu ürettiğimiz maçtı. Keita ile 2. yarı başında ve maç sonu, bir de Maçın başlarında Sarp ile -yakaladığımız gol harici- 3 pozisyonumuz vardı.
2 puanı kaybettik, sahamızda kaybetmememiz gereken bir maçtı. Eses istediğini aldı. Tebrikler.
IcedEarth
28.Eylül.2009, 01:54
Bugün bahsedildiği gibi defansın zaaflarından değil hücum hattının zorlanmasından dolayı sonuca gidemedik.
scar face
28.Eylül.2009, 01:57
Bir kez daha totemim işe yarıyor :D
Clayman
28.Eylül.2009, 02:11
Sağlık olsun. Nazar boncuğumuz oldu. Rijkaard bundan bi ders çıkartır bizim çocuklara, onlar da gereken dersi alıp sahada uygularlar.
Şuan lider olmak hiç mi hiç önemli değil. Sene sonundaki liderlik önemli olan. Kafaya takmamak lazım...
TR.CaPTaiN
28.Eylül.2009, 02:12
Eses maça normal mevkisi forvet olan 4 oyuncuyla başladı. Burak Yılmaz'ın kanat oynaması pek anormal değil, hem kanat hem forvet oynayabilen bir oyuncu fakat Mehmet Yılmaz'da bir kanat oyuncusunda aranan özelliklerden herhalde hiçbiri bulunamaz. Dakikalar ilerledikçe ileri dörtlü geriden kopmaya başladı. Eses geride her ne kadar iyi mücadele etse de Keita'nın çabası ve defanstaki hata golü kalelerinde görmelerine neden oldu. İkinci yarıda da Hakan'a çarpan top Mehmet Yılmaz'ın önüne düştü ve Eses beraberliği sağladı. İkinci yarının ortalarından itibaren oyuncu değişiklikleriyle Rıza hoca takımını ayakta tuttu.
İki takımın da iyi oynadığını düşünmüyorum. Ama tabi ki Eskişehirspor'u yenilmezlik serisini devam ettirdiği için tebrik ediyorum.
Alicanfmfan
28.Eylül.2009, 02:13
Şansızdık rakibin golünü izleyince zaten anlasılır ne kadar şansız oldugumuz.
spider3784
28.Eylül.2009, 02:18
Ivesa ahtapot gibi yanlız her yere kolu uzanıyor.. Açtıgımız bütün ortaları eritti ilk yarı , yerden oynamak lazım.
+1905
Bu Mehmet Topal nereye bakıyor?
Kazanabileceğimiz bir maçtan 1 puan ile ayrıldık.En azından lige namağlup devam etme arzusunun oyuncularımız üzerinde yarattığı gerginliği üzerimizden attık. Sonuna kadar arkandayız Galatasaray.:s_galatasaray:
DisCo
28.Eylül.2009, 13:57
Galatasaray maça müthiş başladı. Ancak golü geç buldu. İlk 10 dakikada ki baskı ile gol atamayacağımız takım yok. Bu tempoyu maç içine yaydığımızda ise gerçekten çok farklı skorlar ortaya çıkabilir. 10 dakika basacaksın 10 dakika aktif dinleneceksin.
2. yarı ile beraber Eskişehirspor iyi direndi diyemeyeceğim. Galatasaray'ı resmen durdurdu. Tabi Keita golü atsaydı bugün farklı şeyler konuşabilirdik ama dediğim gibi Eskişehirspor'unda hakkını vermek lazım. Rijkaard'ın Aydın ısrarınıda anlayamıyorum ya neyse...
Son olarak hızlı bir pas atılır ve kaleci çıkar. Böyle pozisyonlarda oyuncuya topun dibine girmesi anlatılmaz mı? Hadi anlatılmadı oyuncu kendi kafasında maçı oynarken böyle bir pozisyonda topun dibine girerim demez mi? Ya da bir maçta kendisi veya takım arkadaşı böyle bir golü kaçırdığında yahu başka zaman olduğunda ben topun dibine gireyim diye ders çıkarmaz mı?
Birde yapılan faullerde rakip oyuncu topu engellerken çekilmesini bekleyip öyle isyan ediyoruz. Vur topa çarpsın görsün sarı kartını. Bir çok maçta bunu yaşıyoruz.
Bunlara dikkat edilse Youla oyundan atılmış, Mustafa Sarp'ta golü bulmuştu. Geçmiş maçlarda bu iki durumun kaybettirdiği şeyleri yazmıyorum bile.
bugra 1905
28.Eylül.2009, 15:43
Tebrikler ES-ESe
Gerçekten Bu Senenin En Zor Deplasmanı Samiyenden 1 Puanda Olsa Aldılar
yaman76hakanFB
28.Eylül.2009, 18:50
Eskişehir'in bu maçtan bir beraberlik çıkarması kimseyi şaşırtmamalı..Özellikle Galatasaray'ın çok kolay pozisyon verdiğini ve Eskişehir'in iyi bitiricileri olduğunu düşünürsek..Favori elbette kendi sahasında Galatasaray ama bir beraberlik asla sürpriz sayılmaz..
Maçtan bir gün önce,Cumartesi yazmıştım..Beni hiç şaşırtmadı..Ama Burak Yılmaz'ın halâ bu kadar sorumsuz ve disiplinsiz oynaması,çok övülen Eskişehir savunmasının bu kadar S:O:S. vermesi çok şaşırttı..
tarikko
28.Eylül.2009, 21:36
Açıkçası Galatasaray'ın zorlanacağını ama yine de kazanacağını düşünüyordum.Fakat Eskişehir çok iyi kapanınca gole izin vermedi ve 1 puanla döndü..Tebrikler Es-Es..