Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
37. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

23 62.16%
  • Eskişehirspor

6 16.22%
  • Berabere

8 21.62%
Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 144 sonuç

Konu: Galatasaray - Eskişehirspor [ TSL 7.Hafta ]

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Default Galatasaray - Eskişehirspor [ TSL 7.Hafta ]

Stad: ALİ SAMİ YEN
    Tarih: 27.09.2009
    Saat: 20:00
    Hakemler:
    (O) CÜNEYT ÇAKIR
    (Y) BÜLENT GÖKÇÜ
    (Y) NİHAT MIZRAK
    (D) SERKAN ÇINAR

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Cüneyt Çakır'ın geçen hafta yönettiği maç.

http://www.dailymotion.com/video/xal...-heryey-ortada

Kendisine ödül olarak G.Saray maçı verilmiş helal olsun Federasyon.

GS kazanacaktır / hakeme rağmen.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Galatasaray rahat kazanamayacak bana göre.Eskişehirspor sezona çok iyi başladı ve Ali Samiyen de en az 1 puan için mücadele edeceklerdir.Youla oynamayacak diye haberler çıkmıştı ne kadar doğru bilmiyorum ama oynarsa Galatasaray defansına zor anlar yaşatabilir.Umarım iyi maç olur ve hakem konuşulmaz..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Eskişehir'le geçen yıldan kalan hesap Sami Yen'de kapanır. Formda hücum oyuncularımızla ve şimdilik kötü görünmeyen savunma hattımızla bu maçtan da galip ayrılacağımızı umuyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Her ne kadar geçen hafta zorlanmasının nedeni hakem olsada, Galatasaray'ın bu haftada zorlanacağını düşünüyorum. Eskişehir Youla'yı etkili kullanır ise 1 puanı kapabilir. Youla'nın Galatasaray savunması arasında rahat hareket edeceğini düşünüyorum. Maç sonucu olarak ise Galatasaray zorlansa bile taraftarının desteğinide alarak 1 farklı bir sonuç ile 3 puanı alabilir. Bu maçta fark olacağını düşünmüyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

İki takımda hücumu seviyor bol gol olabilir ki umarımda olur

Youla oynarsa Galatasaray savunmasını zor anlar yaşatır.

Ümit Karan'ın performansını merak ediyorum.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu sezon Ali Sami Yende kolay kolay maç kaybetmeyiz. Kazanacağımızı düşünüyorum.
    Ayrıca maçın diğer önemi Alpaslan Abi'nin ölüm yıldönümüne denk gelmesi. Tribünlerde bununla ilgili pankart organizasyonu olacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Her zamanki gibi takımıma güveniyorum , İnşAllah bol gollü galibiyet alabiliriz.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Eskişehir daha yenilmedi sanırım, ilk olarak ali sami yen'de yenilir gibime geliyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

eskişehir de yenilmemişse daha umarım iki takımda namağlup olmaya devam ederek kapatırlar haftayı ama benim ummamla olmuyo tabi bu işler gs kazanacaktır.Üst olur iddaada hatta eskisehir 1 yada 2 gol, gsde 3 yada 4 atar bence
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

gs alıştı 3-1'e bir 3-1'lik skor'da bu maçtan çıkar, Eskişehir'de namağlupluğa veda eder
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Ben Sabri'nin Rijkaard'ın gelişinden sonraki performansından memnunum. Rijkaard gibi üst düzey bir futbol adamı da memnun ki defansif yönü çok kuvvetli Uğur Uçar'ı oynatmıyor. Siz neden Sabri'ye bu kadar taktınız onu anlamıyorum. Tamam antipati duyuyor olabilirsiniz. Ama bu iyi oynadığı gerçeğini görmemenizi gerekirmez bence.
    Göktuğ geçen senekine göre iyi oynuyor.

Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Türkiye'nin Gökhan Gönül'den sonra 2. sağ beki Sabri şu anda. Ha Uğur çıkar çalışır çabalar formasını alır Gökhan Gönül'le yarışır o daha bi güzel olur. Ama bek konusunda Türkiye'nin sıkıntı çektiğini düşünürsek Sabri kötü bir bek oyuncusu değildir. Hatta bu performansıyla iyi bir bek oyuncusudur...

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Türkiye'nin Gökhan Gönül'den sonra 2. sağ beki Sabri şu anda. Ha Uğur çıkar çalışır çabalar formasını alır Gökhan Gönül'le yarışır o daha bi güzel olur. Ama bek konusunda Türkiye'nin sıkıntı çektiğini düşünürsek Sabri kötü bir bek oyuncusu değildir. Hatta bu performansıyla iyi bir bek oyuncusudur...
    Türkiye'de bence Abdurrahman ondan kaliteli bir bektir bu benim görüşümdür.Bu performansı ile TRde yeterli bence .

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Şu performansıyla Sabri Abdurrahman'ı katlar bence... Bu da benim fikrim tabii, katılmayabilirsiniz...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

sabrinin hızlı koşmasını seviyorum hiç yorulmuyor
    adama de sen sadece koş topu kap at adama yine koş

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sabri Türkiye'deki forumlarda en çok konuşulan oyunculardan biridir sanırım ama şu anda ki performansını göz önüne alırsak her ne kadar çoğu GS'li antipati duysada iyi oynuyor dememek büyük ayıp olur ayrıca Keita'yla birlikte iyi bir ikili oldular bence ikiside iyi ve birlikte bindirdiği için rakip takımın sol kanadını yerinde kalmaya zorluyorlar
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Zorluyorlar da karşılarında daha tam yetenekli sol açık çıkmadı kanımca.Arkaları çok boş kalıyor.Sabri'ye hiç girmeyelim bence sabri DMCde daha verimli oynar.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Anlamıyorum herkes galatasaray'ın defansına zayıf kalıyor diyor

tam aksine Galatasaray'ın defans hattı Türkiye liginin üstündedir.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Sabri beni kaç maçtır yanıltıyor. Müthiş kademeye giriyor. En zayıf halkamıza bişeyler olmuş

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Mecidiyeköy karıştı!

Turkcell Süper Lig'de Galatasaray ile Eskişehirspor arasında oynanacak maç öncesinde istenmeyen olaylar yaşandı. Mecidiyeköy'deki Sürmeli Otel'de kalan Eskişehirspor kafilesinin otobüsüne taşlı saldırı düzenlendi. Eskişehirspor kafilesi oteldeyken, 30-40 metre ilerideki karakolun önünde bulunan Eskişehir takım otobüsünü içkili oldukları öğrenilen Galatasaray taraftarı taş yağmuruna tuttu. Otobüsün camları inerken, Eskişehirspor maçın başlamasına çok kısa bir süre kala Ali Sami Yen'e gitmek için yeni bir otobüs arayışına koyuldu. Eskişehirspor Kulüp Menajeri Kerem Atılmaz olayla ilgili olarak şunları söyledi: "Anlamadığımız bir şekilde hem de polis karakolunun önünde bulunan takım otobüsümüze taşlı saldırı düzenlendi. Otobüsün camları inerken, hiç bir polisin olaya müdahale etmemesi de çok ilginç. Takım otobüsümüze saldırının yanı sıra, maça takımımızı desteklemeye gelen 26 plakalı tüm araçlara da ssaldırı düzenlendi. Bu saldırılara hiç bir anlam veremiyoruz. Tabii taraftarlarımızın bulunduğu araçlara da saldırı olunca, iki takım taraftarları arasında da gergin anlar yaşandı. Şimdi maçın başlamasına çok kısa bir süre kaldı ve stada gitmek için yeni bir otobüs arıyoruz, inanılacak gibi değil!"

Sporx

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Bunlara taraftar dememek lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by welet1905 View Post
    Sen herhalde Lugano'yu kastediyorsun, bu rahatça anlaşılıyor. Milli takımlara, kendi ülke pasaportunu taşıyan en iyi oyuncular seçilir her zaman, en formda olanlar seçilir. Bu durumda Türk Milli Takımı'nın defans hattı Türk defanslar içinde en iyileridir, nokta.
    Ona birşey demedim ki zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bol gollü maç bekliyorum iki takımda gol atmayı ve hücüm yapmayı seviyor eğlenceli bir maç olur bence Galatasaray zar zor kazanır ve 7 de 7 yaparak yoluna devam eder

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İçkili serserilere galatasaraylı diyemiycem açıkçası bunları atıcaksın içeri vericeksin 1 yılı.O zaman anlarlar ne yaptıklarını:@

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Haygary View Post
    İçkili serserilere galatasaraylı diyemiycem açıkçası bunları atıcaksın içeri vericeksin 1 yılı.O zaman anlarlar ne yaptıklarını:@
    Ne oldu ki?Bilmediğimden soruyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Quote Originally Posted by Togiii View Post
    Mecidiyeköy karıştı!

Turkcell Süper Lig'de Galatasaray ile Eskişehirspor arasında oynanacak maç öncesinde istenmeyen olaylar yaşandı. Mecidiyeköy'deki Sürmeli Otel'de kalan Eskişehirspor kafilesinin otobüsüne taşlı saldırı düzenlendi. Eskişehirspor kafilesi oteldeyken, 30-40 metre ilerideki karakolun önünde bulunan Eskişehir takım otobüsünü içkili oldukları öğrenilen Galatasaray taraftarı taş yağmuruna tuttu. Otobüsün camları inerken, Eskişehirspor maçın başlamasına çok kısa bir süre kala Ali Sami Yen'e gitmek için yeni bir otobüs arayışına koyuldu. Eskişehirspor Kulüp Menajeri Kerem Atılmaz olayla ilgili olarak şunları söyledi: "Anlamadığımız bir şekilde hem de polis karakolunun önünde bulunan takım otobüsümüze taşlı saldırı düzenlendi. Otobüsün camları inerken, hiç bir polisin olaya müdahale etmemesi de çok ilginç. Takım otobüsümüze saldırının yanı sıra, maça takımımızı desteklemeye gelen 26 plakalı tüm araçlara da ssaldırı düzenlendi. Bu saldırılara hiç bir anlam veremiyoruz. Tabii taraftarlarımızın bulunduğu araçlara da saldırı olunca, iki takım taraftarları arasında da gergin anlar yaşandı. Şimdi maçın başlamasına çok kısa bir süre kaldı ve stada gitmek için yeni bir otobüs arıyoruz, inanılacak gibi değil!"

Sporx
    Daha ne olsun Memo

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by AlieN View Post
    Daha ne olsun Memo
    Görmemişim Rezalet gerçekten...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu arada gol olmuş yazarken.Nonda 1-0...
    Last edited by MeMo : 28.Eylül.2009 at 00:25 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Shabani Nondaaaaaa Keita nonda aş

Golden önce Keita topu dışardan mı çevirdi bana mı öyle geldi?

Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri