Stad: ALİ SAMİ YEN
Tarih: 27.09.2009
Saat: 20:00
Hakemler:
(O) CÜNEYT ÇAKIR
(Y) BÜLENT GÖKÇÜ
(Y) NİHAT MIZRAK
(D) SERKAN ÇINAR
Galatasaray
Eskişehirspor
Berabere
Stad: ALİ SAMİ YEN
Tarih: 27.09.2009
Saat: 20:00
Hakemler:
(O) CÜNEYT ÇAKIR
(Y) BÜLENT GÖKÇÜ
(Y) NİHAT MIZRAK
(D) SERKAN ÇINAR
Cüneyt Çakır'ın geçen hafta yönettiği maç.
http://www.dailymotion.com/video/xal...-heryey-ortada
Kendisine ödül olarak G.Saray maçı verilmiş helal olsun Federasyon.
GS kazanacaktır / hakeme rağmen.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Galatasaray rahat kazanamayacak bana göre.Eskişehirspor sezona çok iyi başladı ve Ali Samiyen de en az 1 puan için mücadele edeceklerdir.Youla oynamayacak diye haberler çıkmıştı ne kadar doğru bilmiyorum ama oynarsa Galatasaray defansına zor anlar yaşatabilir.Umarım iyi maç olur ve hakem konuşulmaz..
Eskişehir'le geçen yıldan kalan hesap Sami Yen'de kapanır. Formda hücum oyuncularımızla ve şimdilik kötü görünmeyen savunma hattımızla bu maçtan da galip ayrılacağımızı umuyorum...
Her ne kadar geçen hafta zorlanmasının nedeni hakem olsada, Galatasaray'ın bu haftada zorlanacağını düşünüyorum. Eskişehir Youla'yı etkili kullanır ise 1 puanı kapabilir. Youla'nın Galatasaray savunması arasında rahat hareket edeceğini düşünüyorum. Maç sonucu olarak ise Galatasaray zorlansa bile taraftarının desteğinide alarak 1 farklı bir sonuç ile 3 puanı alabilir. Bu maçta fark olacağını düşünmüyorum.
İki takımda hücumu seviyor bol gol olabilir ki umarımda olur
Youla oynarsa Galatasaray savunmasını zor anlar yaşatır.
Ümit Karan'ın performansını merak ediyorum.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Bu sezon Ali Sami Yende kolay kolay maç kaybetmeyiz. Kazanacağımızı düşünüyorum.
Ayrıca maçın diğer önemi Alpaslan Abi'nin ölüm yıldönümüne denk gelmesi. Tribünlerde bununla ilgili pankart organizasyonu olacak.
Her zamanki gibi takımıma güveniyorum , İnşAllah bol gollü galibiyet alabiliriz.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Eskişehir daha yenilmedi sanırım, ilk olarak ali sami yen'de yenilir gibime geliyor
eskişehir de yenilmemişse daha umarım iki takımda namağlup olmaya devam ederek kapatırlar haftayıama benim ummamla olmuyo tabi bu işler gs kazanacaktır.Üst olur iddaada hatta eskisehir 1 yada 2 gol, gsde 3 yada 4 atar bence
![]()
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
gs alıştı 3-1'ebir 3-1'lik skor'da bu maçtan çıkar, Eskişehir'de namağlupluğa veda eder
![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Türkiye'nin Gökhan Gönül'den sonra 2. sağ beki Sabri şu anda. Ha Uğur çıkar çalışır çabalar formasını alır Gökhan Gönül'le yarışır o daha bi güzel olur. Ama bek konusunda Türkiye'nin sıkıntı çektiğini düşünürsek Sabri kötü bir bek oyuncusu değildir. Hatta bu performansıyla iyi bir bek oyuncusudur...
Şu performansıyla Sabri Abdurrahman'ı katlar bence... Bu da benim fikrim tabii, katılmayabilirsiniz...
sabrinin hızlı koşmasını seviyorum hiç yorulmuyor
adama de sen sadece koş topu kap at adama yine koş![]()
Sabri Türkiye'deki forumlarda en çok konuşulan oyunculardan biridir sanırımama şu anda ki performansını göz önüne alırsak her ne kadar çoğu GS'li antipati duysada iyi oynuyor dememek büyük ayıp olur ayrıca Keita'yla birlikte iyi bir ikili oldular bence ikiside iyi ve birlikte bindirdiği için rakip takımın sol kanadını yerinde kalmaya zorluyorlar
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Zorluyorlar da karşılarında daha tam yetenekli sol açık çıkmadı kanımca.Arkaları çok boş kalıyor.Sabri'ye hiç girmeyelim bence sabri DMCde daha verimli oynar.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Anlamıyorum herkes galatasaray'ın defansına zayıf kalıyor diyor
tam aksine Galatasaray'ın defans hattı Türkiye liginin üstündedir.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Sabri beni kaç maçtır yanıltıyor. Müthiş kademeye giriyor. En zayıf halkamıza bişeyler olmuş![]()
Mecidiyeköy karıştı!
Turkcell Süper Lig'de Galatasaray ile Eskişehirspor arasında oynanacak maç öncesinde istenmeyen olaylar yaşandı. Mecidiyeköy'deki Sürmeli Otel'de kalan Eskişehirspor kafilesinin otobüsüne taşlı saldırı düzenlendi. Eskişehirspor kafilesi oteldeyken, 30-40 metre ilerideki karakolun önünde bulunan Eskişehir takım otobüsünü içkili oldukları öğrenilen Galatasaray taraftarı taş yağmuruna tuttu. Otobüsün camları inerken, Eskişehirspor maçın başlamasına çok kısa bir süre kala Ali Sami Yen'e gitmek için yeni bir otobüs arayışına koyuldu. Eskişehirspor Kulüp Menajeri Kerem Atılmaz olayla ilgili olarak şunları söyledi: "Anlamadığımız bir şekilde hem de polis karakolunun önünde bulunan takım otobüsümüze taşlı saldırı düzenlendi. Otobüsün camları inerken, hiç bir polisin olaya müdahale etmemesi de çok ilginç. Takım otobüsümüze saldırının yanı sıra, maça takımımızı desteklemeye gelen 26 plakalı tüm araçlara da ssaldırı düzenlendi. Bu saldırılara hiç bir anlam veremiyoruz. Tabii taraftarlarımızın bulunduğu araçlara da saldırı olunca, iki takım taraftarları arasında da gergin anlar yaşandı. Şimdi maçın başlamasına çok kısa bir süre kaldı ve stada gitmek için yeni bir otobüs arıyoruz, inanılacak gibi değil!"
Sporx
Bunlara taraftar dememek lazım.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Bol gollü maç bekliyorum iki takımda gol atmayı ve hücüm yapmayı seviyor eğlenceli bir maç olur bence Galatasaray zar zor kazanır ve 7 de 7 yaparak yoluna devam eder
İçkili serserilere galatasaraylı diyemiycem açıkçası bunları atıcaksın içeri vericeksin 1 yılı.O zaman anlarlar ne yaptıklarını:@
Shabani Nondaaaaaa Keita nonda aş![]()
Golden önce Keita topu dışardan mı çevirdi bana mı öyle geldi?