View Full Version : G.Saray'dan Semih Misillemesi!..
tarikko
24.Eylül.2008, 21:53
Kanarya'nın Arda ısrarına sinirlenen Başkan Adnan Polat, ailesi fanatik G.Saraylı olan Semih'i sezon sonunda kadroya katmak istiyor.
Takvim'in haberine göre, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın ısrarla Arda Turan'ı istemesine sinirlenen Galatasaray Başkanı Adnan Polat'ın müthiş bir misilleme planı içinde olduğu ortaya çıktı. Alınan bilgilere göre, Polat'ın hedefindeki isim Sarı-Lacivertliler'in golcüsü Semih Şentürk...
Cimbom transfer için çalışmalara gizliden gizliye başladı.
Ailesi de "git" diyor! Semih'in yakın arkadaşı Arda'ya F.Bahçe'de yedek kalmasından dolayı duyduğu rahatsızlığı anlattığı ve Arda'nın da durumu Başkan Polat'a ilettiği öğrenildi. Semih'in ailesinin de fanatik G.Saraylı olduğu ve transferi çok istediği belirlendi. Yıldız futbolcunun sezon sonu sözleşmesi biteceği için transferi bedavaya gelecek.
:)
ShevAnil
24.Eylül.2008, 21:56
Fanatik G.Saraylı :D
BeeTLeJuiCe
24.Eylül.2008, 22:00
Yalan haber, Semih Fenerbahçelidir. Semih ile İzmirsporda oynarken tanışmıştım o yüzden bu kadar net konuşuyorum.
tarikko
24.Eylül.2008, 22:02
Arda nasıl Fenerbahçe'ye gitmezse Semih de aynı şekilde Galatasaray'a gitmez zaten.Nasıl böyle bir haber yapıyorlar hayret :) Ailesi de git diyor !! :D :D
IcedEarth
24.Eylül.2008, 22:04
Yalan haber olduğu apaçık ortada, basın yine ne uyduracağını şaşırdı. Kaldı ki bizim Semih'e ihtiyacımız olduğunu düşünmüyorum.
Yalan haber, Semih Fenerbahçelidir. Semih ile İzmirsporda oynarken tanışmıştım o yüzden bu kadar net konuşuyorum.
Haber yalan da Semih Galatasaraylı demiyor zaten haberde, ailesi Galatasaraylı diyor :) Onun bile inandırıcılığı pek yok ama...
BeeTLeJuiCe
24.Eylül.2008, 22:09
Semih gibi bir Fenerbahçeli Ailesi evlatlıktan red etsede gitmez. O yüzden ailesi fbli, gsli, bjkli olması farketmez. Arda haberinden sonra gündem olsun diye yapılmış bir haber olarak görüyorum. Ailesini baskı yaptığını nerden biliyorlar. Evlerinin önündemi yatıyolar, telefonmu dinliyorlar?
IcedEarth
24.Eylül.2008, 22:14
Benim anlamadığım konuyu açan arkadaş habere inanmamasına rağmen açmış. Sonuna bir gülücük bile koymuş. Niyet nedir acaba?
tarikko
24.Eylül.2008, 22:22
Benim anlamadığım konuyu açan arkadaş habere inanmamasına rağmen açmış. Sonuna bir gülücük bile koymuş. Niyet nedir acaba?
Ne niyetim olacak yahu gördüm sitede ve burada açtım.Her şeyi anlamak istediğiniz gibi anlamayın bir kerede..
Melekovic
24.Eylül.2008, 22:44
Semih Galatasaray'a gelmez hikaye bunlar,konuyu açan kardeşimde nasıl hikaye yazıldığını göstermek için açmış,bunda büyütülecek bir şey yok.
Ama ben Semih'in yurtdışında bir takıma gitmesini isterim, nöbetçi golcü genç yetenek denile denile kaç yaşına geldi,Fenerbahçe'ye yarın Guiza gider başkası gelir ,Semih Daum ile yine aynı oyun düzeninde kalır. Kendi geleceğini düşünmesi gereken kendisi.
tarikko
24.Eylül.2008, 22:46
Semih Galatasaray'a gelmez hikaye bunlar,konuyu açan kardeşimde nasıl hikaye yazıldığını göstermek için açmış,bunda büyütülecek bir şey yok.
Aynen abi hele şükür yahu bunu anlayamayan insanlar oluyor işte..
SAİT71
24.Eylül.2008, 22:56
Bu haberi uyuran gazetecinin maaşını kesmek lazım. Daha inandırıcı yalanlar bekliyoruz. Aslında bizde bir gazete çıkarsak baya satar. Mesela: Messi Fenerde, İbrahimovic Gs de :)
bugra 1905
24.Eylül.2008, 23:26
Ardanın Fenere Gitmesi İhtimalinden Daha Düşük Bir İhtimaldir Bu
Hiç İnandırıcı Bir Haber Gelmedi
DenizlispoR
24.Eylül.2008, 23:46
Beşiktaş Alex'i,Trabzonspor'da Volkanı alsın mükemmel olacak.
sentugo
24.Eylül.2008, 23:59
Haydarrrrrrrrrrrrrrrr :D
ThersoN
25.Eylül.2008, 01:22
Semih'in GS'ye gelmesini biraktım, GS'de oynayamaz ki, yani FB'deki durumundan ileri gidemez, ondan gelmez bence
sananes
26.Eylül.2009, 00:25
semihin gsye gitmesini ardanın fenere gelmesini falan bıraktımda:) sezon sonu sözleşmesi bitiyosa o iş kötü yavaş yavaş 11e koymaları lazım "bizim oğlan" dönemi bitti semih için.Semih artık 11 oynaması gereken birisi takımın yıldızlarından hatta.Oynatmamaya devam ederlerse gidebilir avrupaya falan
Bu konunun açılıp haberle dalga geçilmesi bile rahatsız etmiş :)
LifeYourself
26.Eylül.2009, 00:30
Bir kere Adnan polat aziz yıldırımla şakalaşıyor hep arda konusunda neden sinirlensin ki:D
Aynı şekilde adnanda azize birlikteyken bir şaka niyetiyle semihi kaça verirsin diyebilir:)