PDA

View Full Version : Bülent Korkmaz Resmen Bakü'de

tarikko
24.Eylül.2008, 22:24
Resmi imzaya kaldı! Galatasaray'ın eski teknik direktörlerinden Bülent Korkmaz, yeni takımını buluyor. Korkmaz, Azerbaycan 1. Lig takımlarından Bakü kulübü ile anlaşmak üzere.

Sarı-Kırmızılı kulüpten ayrıldıktan sonra hiçbir takımda görev yapmayan Bülent Korkmaz, Azerbaycan'dan gelen teklifi kabul ederek Bakü kulübüyle menajeri vasıtasıyla görüşmelere başladı. Korkmaz, pürüzlerin giderildiğini belirterek, "Her konuda anlaşmaya vardık. En kısa zamanda resmi sözleşmeyi imzalayacağız. Kardeş ülke Azerbaycan'da çalışmaktan mutluluk duyarım." diye konuştu.

Bu arada Bakü, 12 takımlı Azerbaycan Süper Ligi'nde şu anda 3 maçta topladığı 4 puanla 8. sırada yer alıyor. 2 gol atıp 2 gol yiyen Bakü, yarın Karabağ ile kendi sahasında karşı karşıya gelecek. Ligde Mughan'ın liderliği sürüyor.

Zaman

SAİT71
24.Eylül.2008, 23:25
İnşallah kendini ispatlar

ThersoN
25.Eylül.2008, 01:02
daha önceden rasim kara azebaycan'da çalıştı, geçen sene.. azeriler alışık yani, bülent korkmaz başarılı olur

IcedEarth
25.Eylül.2008, 01:04
Umarım aradığını orada bulursun Büyük Kaptan... Kalbimiz hep seninle...

Oghuse
25.Eylül.2008, 01:06
Rasim Kara'da hala orada sanırım.. Kardeş kardeş çalışırlar.. :D

ThersoN
29.Eylül.2008, 02:38
Bülent Korkmaz resmen Bakü'deGalatasaray'ın eski teknik direktörü ve futbolcusu Bülent Korkmaz, daha önceden anlaşmaya vardığı Azerbaycan'ın Bakü takımı ile resmi sözleşme imzaladı.

http://media2.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/bulentkorkmazbaku.widec.jpg
Bülent Korkmaz resmen Azerbaycan'ın Bakü kulübüyle mukavele imzaladı.
Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de yapılan imza töreninde Bakü Genel Menajeri Zeynal Mamedov, Bülent Korkmaz ve basın mensupları katıldı.
Bülent Korkmaz 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşme imzalarken, Bakü'ye para için değil, başarılara imza atmak için geldiğini söyledi.

Bakü'ye Avrupa kupalarında da başarı kazanmak için geldiğinin altını çizen Korkmaz, “En kısa zamanda bir başka Bakü göreceksiniz” dedi.
Bülent Korkmaz, kendisi için oyuncuların karakterinin önemli olduğunu, karakterli futbolcuların her zaman kulüplerini düşündüğünü ve bu tip oyuncularla çalışmaya her zaman hazır olduğunu söyledi.

ForsakeN
29.Eylül.2008, 05:11
Bülənt Qorxmaz

http://2.bp.blogspot.com/_J1xM0arkJPo/SsIqACmZCXI/AAAAAAAAQr4/4Ko20DxkeDk/s1600/5454.jpg

Azərbaycan Premyer Liqasınını qalibi “Bakı” klubu Türkiyə futbolunun canlı əfsanəsi Bülənt Qorxmazla müqavilə imzalayıb.

Azerbaycan 1.liginin şampiyonu Bakü kulübü Türkiye futbolunun yaşayan efsanesi Bilent korkmaz'la mukavele imzaladı.

Hayırlısı olsun.

Addolorato
29.Eylül.2008, 05:14
Başarılar dilerim büyük kaptanımıza..

scar face
29.Eylül.2008, 05:18
Hayırlı olsun basarılar ...

pek de mutlu görünmüyor ama :)

Oghuse
29.Eylül.2008, 05:23
http://www.fcbaku.com/content.php?lang=tr&page=2&nid=201
Hayırlı olsun..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Unibank Premyer Lig`in 6.tur Bakü-Karabağ maçını izleyenler arasında, takımın esas antrenör adaylarından Bülent Korkmaz da vardı. Kulübümüzün Resmi İnternet Sitesine verdiği açıklamada Bülent Korkmaz şunları söyledi:

“Kulüp Başkanı Hafiz Mammadov ile görüşerek detayları konuştuk. Ben kulübün hep iddialı ekiplerden olduğunu biliyorum. Takımın oyunlarını televizyonda izmişliğim vardır. Geçen sene Bakü`nün davetiyle Azerbaycan Futbolu ve kulüp hakkında bilgi edinmiştim. Bu sebepten, dialog kurmakta zorluk yaşamadık.

Takımın işleri pek iyi gitmiyor, bugünkü maçtan bunu sezmek mümkündü. Takım maça hazırlıksızdı. Pratik eksiklik nedeniyle rakibe yenik düşdüler. Sahada tek bir takım havası yoktu.

Takımın kadrosunda tanıdık isimlerden, Jaba vardı. Onu Türk Ligi`nden biliyorum. Çok deneyimli ve tehlikeli biri. Fakat yine söylüyorum, futbol ekiple oynanan bir oyun, futbolcuların kendi kafalarına göre oynadığı değil.

Ben Bakü`nün teklifine olumlu bakıyorum. Bir daha Kulüp Başkanı`yla konuşacağız. Bir sorun çakacağını zannetmiyorum, tüm bilgimi, deneyimimi toplayarak, Bakü`nün tez bir zamanda çok zor bir takım olarak şekillenmesinde elimden geleni yapmaya hazırım.

Sadece şunu belirtmekte yarar, zaman ihtiyacımız var. Bir yıl içinde arzu etdiğimiz ekibi oluçşturmak imkansız, fakat çok şeyler yapabiliriz. İlk önce çocuk ve genç takımlarımızda işi döğru bir şekilde yürütmek gerekiyor. Her yıl kulübün en az 2-3 oyuncusunu esas kadroya dahil etmeye çalışacağım.
Çok tanıdık geldi.. :D

ThersoN
29.Eylül.2008, 07:47
pişmesi için güzel bi yer, umarım başarılı olur..

ColdPlay1985
29.Eylül.2008, 07:49
Allah Bakü taraftarlarına sabır versin.

tarikko
29.Eylül.2008, 09:02
Basarilar diyelim o zaman :)

IcedEarth
29.Eylül.2008, 09:07
Allah Bakü taraftarlarına sabır versin.
Doğru 1 yıl kadar sabrederlerse şampiyon olabilirler ;)

ColdPlay1985
29.Eylül.2008, 09:19
Doğru 1 yıl kadar sabrederlerse şampiyon olabilirler ;)
Kimbilir belkide dediğin gibi olur ama az bir ihtimal.

Fernando Gago
29.Eylül.2008, 20:52
Umarım Türk futbolunu iyi temsil eder . . .

EL-Hadji
29.Eylül.2008, 21:52
Rasim Kara'da hala orada sanırım.. Kardeş kardeş çalışırlar.. :D

Rasim hoca 2 sezon önce oradaydı. Şimdi boşta...

Azeri ligi bizim tff 2.lig le Bank Asya arasında bir lig... Güm-pat-çat futbolu... Ne yapsın Korkmaz... Hayırlı olsun. Bari genç yeteneklerimizden 3-5 tane götürse de düzenli forma şansı bulsalar...

BaFraLı
29.Eylül.2008, 23:01
"İz bırakmak için Bakü'deyim"

Azerbaycan'ın Bakü takımıyla anlaşan Bülent Korkmaz, yeni görevi hakkında iddialı açıklamalarda bulundu.

Bülent Korkmaz, Bakü takımında başarıyı hedefliyor. Korkmaz, Radyospor'a yaptığı açıklamada, geçen yıl Azerbaycan'a gittiğinde Bakü Kulübü yetkililerinin kendisine projelerini sunduklarını belirterek, "Hedefleri olan bir kulüp yaratmak istediklerini söylediler. Bana sundukları projelerden etkilendim. Bu yıl Türkiye'de çalışmayı hiç düşünmüyordum. Böyle bir teklif gelince ben de kabul ettim. Burada güzel bir oluşum var. Azerbaycan gelişmek isteyen bir anlayışa sahip. Azerbaycan futbolu 20 yıl önceki Türk futbolunun ayarında ama gelişmeye ve büyümeye açık" diye konuştu.

Kendisine sunulan projeyi gördükten sonra teklifi hemen kabul ettiğini anlatan Korkmaz, "Türkiye'de zorluklar yaşayarak buraya geldim. Deneyimim var ve iz bırakmak için Bakü'deyim. Bu insanlarla aynı dili konuşuyorum, Azerbaycan halkı bizi çok seviyor. Türkiye'yi çok iyi tanıyorlar. Bütün bunlar tercihimi etkiledi. Burada yabancılık çekmeyeceğim, kendimi evimde gibi hissediyorum" ifadelerini kullandı.

"Türkiye'den oyuncu getirebilirim"

Bülent Korkmaz, Bakü Kulübü ile 1.5 yıllık anlaşma yaptığını anlatarak, "4-5 yıl kalmamı istiyorlar ama henüz bir karar verilmiş değil. Ben işimi seviyorum, hobi olarak yapmıyorum. Tabi ki insan ülkesinde çalışmak ister, bu yıl böyle bir durum olmadığı için ben de kararımı bu şekilde kullandım. Her yerde insan futbolunu ve anlayışını geliştirebilir" değerlendirmesinde bulundu.

Transfer döneminde Türkiye'den oyuncu alabileceklerini söyleyen Korkmaz, sözlerini şöyle tamamladı:

"Türkiye'den oyuncular transfer edebilirim ama buraya gelecek oyuncunun verebilecekleri önemli. Transfer sezonuna daha zaman var. Zamanı geldiğinde karar vereceğiz ama tabi ki burada Türk futbolcusu olsun isterim. Futbol adına değerler katmak ve kazanmak için buradayım. Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edip, burada bir elçi görevi yapacağım."

goal

Alicanfmfan
29.Eylül.2008, 23:10
Başarılar , Büyük Kaptan...

ThersoN
14.Ekim.2009, 16:24
Hafta sonları yine FOX tvde çıkıyor, nasıl iş bu :D part time mi? :D