PDA

View Full Version : Uefa Avrupa Ligi F Grubu 2.Maçı [ Galatasaray - Sturm Graz ]

ThersoN
29.Eylül.2008, 07:51
Başarılar Aslanıma..

tarikko
29.Eylül.2008, 09:00
Galatasaray rahat kazanir bana göre..

ColdPlay1985
29.Eylül.2008, 09:22
Galatasaray için rahat bir maç olur 4-1 gibi bir skor bekliyorum.

Alicanfmfan
29.Eylül.2008, 10:04
Yine Tnt mi verecek macı arkadaslar ?

Flawless Victory
29.Eylül.2008, 11:03
Maç en az 3 farkla biter diye tahmin ediyorum.

Sheriff
29.Eylül.2008, 12:47
Umuyorumki Galatasaray bu maçta ülkemizi en iyi şekilde temsil edecek ve kazanan taraf olacak. Bizden zayıf rakibimiz karşısında takımımıza başarılar diliyorum..

BaFraLı
29.Eylül.2008, 20:22
Aslanlara başarılar.Bende galibiyet alacağımızı düşünüyorum.Maçı D-Smart vericek sanırım.

Nedvedmania
29.Eylül.2008, 22:57
Maçı TNT veriyor.

el.nino
29.Eylül.2008, 23:54
maçı yine tnt veriyor.ama fenerbahçe maçı d-smartta.aydın doğan sadece Galatasarayımızın maçlarını verecek herhalde avrupa liginde.

ThersoN
01.Ekim.2008, 01:50
Sturm Graz 2009-2010
Kale
1 Christian Gratzei
22 Andreas Lukse
25 Uwe Kropfhofer
Defans
2 Fabian Lamotte
4 Mario Sonnleitner
5 Ferdinand Feldhofer
15 Luca Tauschmann
17 Martin Ehrenreich
18 Ilia Kandelaki
20 Mark Prettenthaler
23 Gordon Schildenfeld
Orta saha
6 Manuel Weber
7 Peter Hlinka
9 Haris Bukva
10 Samir Muratović
13 Jakob Jantscher
21 Dean Maric
27 Christian Klem
28 Daniel Beichler
29 Sandro Foda
Forvet
8 Andreas Hölzl
11 Mario Haas
12 Dominic Hassler
19 Mario Kienzl
26 Marvin Weinberger
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

maçı yine tnt veriyor.ama fenerbahçe maçı d-smartta.aydın doğan sadece Galatasarayımızın maçlarını verecek herhalde avrupa liginde.

aydın doğan'ın maç düşüncek hali mi kaldı :)

Nedvedmania
01.Ekim.2008, 02:59
Bilindiği üzere UEFA kupası maçlarından 6'sı şifresiz kanalda yayınlanacak, buna göre bu akşam oynanacak olan Galatasaray - Sturm Graz maçı'da TNT kanalında şifresiz olarak yayınlanması gerekmekte.

UEFA Kuralları Var Kimse Babasının Hayrına Yayın Yapmıyor!
Evet gerekmekte çünkü işin aslı şu UEFA kurallarına göre bir ülkeden 2 veya daha fazla takım UEFA Avrupa Kupasında yarışıyorsa iki veya daha fazla maçın şifreli kanaldan yayınlanması yasak enfazla 1 maç şifreli kanaldan yayınlanabiliyor.

Bu durum bize şu gerçeği göstermekte Doğan medyası babasının hayrına şifresiz kanaldan maç yayınlamıyor, yani bazı kişilerin sandığı gibi bizlere kıyak geçmiyor.

Hani CNN Türk Yayınlayacaktı ?
Şimdi olayı biraz daha açalım daha önce maçların CNN Türk'de yayınlanacağı Mehmet Ali Birand tarafından açıklanmıştı ancak bu kanalın Digitürk platformunda bulunması ve Digitürk üyelerinin bu maçları izleyecek olması Doğan Medya Grubunun işine gelmemiş olacak ki başka bir kanal arayışına geçtiler. TNT ismi bu arayışda ortaya çıktı ve şifresiz olarak bu kanalda yayınlanacağı maçın yayınlanacağı gün ( dikkat edin yayın günü ) gazete ve tv'lerden duyuruldu.

Hayal Kırıklığı!
Maçın şifresiz olacağını bekleyen biz vatandaşlar bir güzel tv'lerimizin karşısına geçip maç saatini beklemeye başladık, öyle ya UEFA kurallarına göre maç şifresiz herkese açık kanalda yayınlanacaktı ve maç saati geldi çattı oda nesi birden bire ekranımız karardı...

Maçı Sanırım Sadece Kendileri Uydudan İzleyecek
Maç şifreli kanalda UEFA kurallarına uygun olmayan bir şekilde yayınlanmaktaydı üstelik bu kanal ulusal yayın yapmayan ( onlara göre ulusal yayın yapan ) bir kanaldı yani karasal yayından ( eski çatı antenlerimizle ) Türkiye'nin her yerinden seyredilemeyen bir kanal. Uydu'da da Biss Key ile şifrelenmişti, ancak yukarıda resimde de koyduğumuz gibi TNT sürekli yayın yaptığı platformları kendi kanalında yayınlamakta hatta maçın bu platformlardan izlenebileceğini yazmaktaydı...

Peki Bu Akşam Ne Olacak ?
Bu akşam ne olacak dediğinizi duyar gibiyiz... Bu akşam da birşey değişmeyecek yine şifresiz kanalda yayınlanması gereken maç uydudan izleyenler icin şifrelenecek ve pek çok Galatasaraylı yine bu maçı malesefki seyredemeyecek...

YAZIKLAR OLSUN!...

NOT: Normal anteni olanlar, uydu girişi yerine normal antenlerini takarak izleyebirler.

Facebook Galatasaray Fan Page Yönetimi.
( http://www.facebook.com/galatasarayfanpage)

Gncl1905
01.Ekim.2008, 07:47
İLK 11!

Galatasaray; Leo Franco, Sabri Sarıoğlu, Emre Aşık, Servet Çetin, Hakan Balta, Ayhan Akman, Mehmet Topal, Arda Turan, Kader Keita, Elano, Milan Baros

Yedekler; Aykut Erçetin, Uğur Uçar, Caner Erkin, Mustafa Sarp, Aydın Yılmaz, Harry Kewell, Shabani Nonda

Alicanfmfan
01.Ekim.2008, 08:48
Hakem müthiş harika !

İnanılmaz bir şansızlık var üzerimizde hayırlar olsun , Mehmet topal Rezalet oynuyor umarım ikinci yarı cıkar bu macı 3-1 , 4-1 alacagız hakemide yenecegiz.

IcedEarth
01.Ekim.2008, 08:48
Gerçekten çok kötü bir golle 45+1de 1-0 geriye düştük. Bastığımız dakikalarda saçma bir kontrayla golü yedik maalesef... İkinci yarıda işleri düzeltmek adına Nonda oyuna sürülecektir...

ThersoN
01.Ekim.2008, 08:50
bu aşkın katili sensin rijkaard!

nerazzuri
01.Ekim.2008, 08:53
Amatörce bir heyecan var futbolcularda bugün çok bariz belli oluyor bu top ayağa geldiği zaman.

Ve birde çok çok belirgin yorgunluk.

2.yarı Nonda ve Kewell'ı bekliyorum. Keita,Baros çok etkisiz. Özellikle Baros'u bu kadar etkisiz ilk defa gördüm Galatasaray forması ile.

Uchiha Itachi
01.Ekim.2008, 08:55
Mehmet Topal kafasını kaldırıp pas atmayı ne zaman deneyecek acaba.2. yarı alırız 3-1.

IcedEarth
01.Ekim.2008, 09:04
Taraftar gerçekten şahane, bu maçı alamazlarsa o taraftara ayıp...

IcedEarth
01.Ekim.2008, 09:18
Top gol olmak istemiyor adeta, bu pozsyonun kaçmasının başka açıklaması yok...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Eleştirilen Elano'nun şahane pası, yine eleştirilen Milan Baros'un şahane kaleci yatırışı ve boş kaleye topu abanışı :) 1-1 oldu, bu maç bizim inşallah...

Alicanfmfan
01.Ekim.2008, 09:54
Bana kalırsada en kötü oynayan oyuncular Baros,Elano,Kewell ve Arda inanılmaz kötüydüler tabi birde Mehmet Topal....

Çok şansızdık yine direkten dönen toplar yine kacan inanılmaz goller , artık böyle şans olmaz olsun diyorum

Ayrıca oyuna göre cok iyi skor yenemiyporsan yenilmeyeceksin.

nerazzuri
01.Ekim.2008, 09:57
Ne kadar tutuk, ne kadar amatörce. Bu sezonun en kötü Galatasaray'ı.

Ön liberolar oyun kurmaktan aciz. Hele Elano'nun o pas hataları. Birde çok kolay topu ağlara göndereceği yerde vole denemesi.

Baros'un kale ağızındaki şutundan bahsetmiyorum bile.

Keita veya Elano'yu çıkartıp çift forvete dönmek bu kadar mı zordu? anlamış değilim hala.

Vardır bir bildiği diyelim Rijkaard hocamızın, iki takımıda tebrik ediyorum.

Alicanfmfan
01.Ekim.2008, 09:59

Ön liberolar oyun kurmaktan aciz. Hele Elano'nun o pas hataları. Birde çok kolay topu ağlara göndereceği yerde vole denemesi.

Keita veya Elano'yu çıkartıp çift forvete dönmek bu kadar mı zordu? anlamış değilim hala.

Keita bugün görünmeyen kahramandı bos alana kosular attıgı paslar gollük paslar , sahanın en iyisiydi.

gerrrard
01.Ekim.2008, 10:00
Elano berbat oynadı. Tutmadım ben bu adamı

World Hollow o1
01.Ekim.2008, 10:01
Elano berbat oynadı. Tutmadım ben bu adamı

imza ve yorum tutmamış. :)

GS yensin çok istedim ama olmayınca olmuyor..

Gelecek maçlarda başarılar..

tombul taho
01.Ekim.2008, 10:13
Galatasaray'ın bu sezon yaşayacağı en büyük sorunu hepimizin anladığı karşılaşma olmuştur bence. nedir bu sorun peki? şudur:

kapanan takımları açamıyor bu takım. bunu eskişehir maçında da, bugünkü sturm graz maçında da görmüş olduk. ha diyeceksiniz ki peki kasımpaşa maçında neden olmadı? çünkü eskişehir ve sturm graz kapanmayı yani savunma yapmayı kasımpaşa'dan çok daha iyi biliyor diye cevaplarım. ve bu Galatasaray için büyük bir sıkıntı yaratacak. çünkü her zaman siz öne geçeceksiniz diye bi kaide yok ya da ne bileyim öne geçseniz bile o maçın berabere olmayacağını nereden biliyosunuz? işte bu yüzden bu duruma bi çare bulunmalı. ha ama şu var Galatasaray bana göre sturm graz'ı avusturya'da rahat yenecektir. çünkü kendi evinde olduğu için açık oynayacaktır sturm graz. kısacası Galatasaray deplasmanda daha iyi oynayabilen ve evinde daha çok puan kaybedebilen bi ekip olacaktır bence.

ayrıca gördüm ki bizde ortasaha namına hiç bişey yokmuş. Ayhan sakat olduğu için sıkıntı çekiyoruz dedik hep ama Ayhan düzeldi yine bişey olmadı. ömer üründül gibi konuşacak olursak: "defans bloğu ile forvet bloğu arasında kalan orta saha bloğu kısmında Galatasaray'da top alıp oyun kurmayı becerebilecek ve topu iyi dağıtabilecek bi adam yok" Linderoth faktörü ortaya çıkıyor burda da. çünkü Linderoth'u Galatasaray'a gelmeden önce de takip eden bi insan olarak onun iyi oyun kurabilen bi ön libero olduğunu biliyorum.

topçularımızda da bi sorun var ama ne hala çözebilmiş değilim. böyle ne bileyim bi isteksizlik, bi güçsüzlük, bi pas atmaya mecali kalmayan insan tipi var. koşamıyorlar sanki. bi de yardımlaşma yapamıyoruz boş adamları göremiyoruz. körlük var bu takımda.

mesela o Mehmet Topal'ın hali nedir? ya da Hakan Balta'nın? eskiden bütün orta sahayı toplaya bile hatta ve hatta takımın hamalı ilan edilen Mehmet Topal bu mudur? bu kadar mıdır? aynısı Hakan Balta için de geçerli.

siz eğer kendi evinizde avusturya liginde şuanda 5. olan bi takımla karşılaşıp kendi evinde beraber kalıyosanız bi yerlerde bi sorun varmış gibi geliyor.

ayrıca Arda'da ön plana çıkmaya başladığı için büyük bi düşüş olduğunu düşünüyorum. Elano ise hala form tutma bi kenara uyum sorunu yaşıyor. Sabri ise hala bildiğimiz Sabri. tamam birader iyi güzel ciğerin yok koşabiliyosun da biraz beynini kullan ve mantıklı oyna bi kere.

eğer sturm graz yerinde bitiriciliği daha iyi bi ekip olsa büyük ihtimalle çok daha farklı olurdu bu karşılaşma. ha diyeceksiniz ki Galatasaray hiç mi oynamadı? oynadı. ama yaptığımız ataklar kendi evimizde bi elin parmaklarını geçmiyor ki bunlardan da 2 tanesi direkten döndü zaten. bi şekilde bu takımın üretici olması gerekiyor.

peki Rijkaard'da hiç mi hata yok?
bunun yorumunu 10.haftaya kadar yapmayacağım :D :D

tarikko
01.Ekim.2008, 10:14
Açıkçası skora herkes gibi ben de şaşırdım.Rahat kazanacağini düşünüyordum Galatasaray'ın..Beklenmedik bir skor oldu.

Bu arada 2 hafta oldu bir türlü 2 takimda birlikte kazanamadi. :)

ThersoN
01.Ekim.2008, 10:23
oyunu gördükten sonra skora ben de şaşırdım, biz bu takıma nasıl yenilmedik!!!
topu kaleye vurmak ana amaç olmalıydı, sanırım biz bunu unuttuk.. kaç tane ciddi pozisyonumuz varki kaleyi bulan.. ayrıca rijkaard bu takımın barcelona olmadığını ne zaman anlayacak.. belirgin hatalar var.. eğer kanat organizasyonu üzerine kurulu bir takım yapacaksan o takımda sabri olmamalı.. ayrıca elano'nun izledigim maçlarında sürekli bir formsuzluk, yorgunluk hakim..
Strum Graz takımını yürekten alkışlıyorum, takımımızı bizden daha iyi analiz edip, maça inanmışlar, biz ise rakibi küçümsemişiz, yapılan basit hatalardan sonra nası oluyor da böyle hatalar yapıyoruz diyen bile yok takımda, topu kaptıran koşmayı bırakıyor.. rakip bizi iyi analiz etmiş, iyi de kapandılar, kontra atakla tehlikeler yarattılar, bizim pas atmayı beceremeyen savunma oyuncularımız da rakibin ekmeğine yağ sürdü... rakibin son vuruşları inanılmaaz kötüydü.. biraz kaliteli futbolculara sahip olsalar bu maç bize hüsran olurdu.. rıdvan dilmenin de dediği gibi (eskişehir maçı için) takımın hucüm oyuncuları etkisiz olursa galatasaray da oynayamıyor..

PesimiSTyLa
01.Ekim.2008, 10:27
2. yarı oyunu yığdık rakip alana ama şanssızlık, biraz da bencillikten golü bulamadık.
İlk yarıdaki Arda'nın golü tertemiz goldü bana kalırsa.
Takımda en iyi oynayan Keita'ydı. Baros golü güzel attı ama direge nişanladığı top ve 2ye 1 giderken Ardaya pas vermek yerine bencillik yapıp kendi gitmesi ve pozisyonu harcaması yakışmadı.
Mehmet Topal sakatlıktan döndüğünden beri bildiğimiz Topaldan çok uzak. Bu haliyle ilk 11 oynaması çok zor. Takımın en kötüsüydü bugün.
Elano yorumlarına katılmıyorum. Şimdi adının büyüklüğünden ötürü ondan beklenti bir hayli fazla olduğu için maç içinde goller atıp attırmasını bekliyoruz. Bugün attığımız golde topu kazanan da asisti yapanda Elano'ydu. Çok iyi oynamadı ama kötü oynadığına da kesinlikle katılmıyorum.

Bu gruptan her türlü lider çıkacağımızı düşünüyorum. O yüzden beraberliği çok önemsemiyorum. Yenilmiş olsaydık işler daha kötü olurdu. Hala liderlik konusunda en yakın rakibimiz olan Pana'dan 1 puan avantajlıyız ve onlarla içerde maç yapacağız.

Asıl önemli olan bu maçtan ve eses maçından çıkarılması gereken hatalar. Onları da mutlaka Rijkaard görmüştür. Mehmet Topal, Hakan Balta toparlanmalı. Servet basit oynamalı. Yine bugün bi gazla çıkıp 40 metreden şutu falan vardı. Bunlara gerek yok.

SAİT71
01.Ekim.2008, 12:00
Bence Baros maçı bitirdi. Attığı golden hariç kalenin dibinden o golü atamadı. 2 ye 1 yakaladılar yandaki adama verse goldü. Baros un bencilliği ve beceriksizliği 2 puandan etti. Savunmada alarm vere vere sireni bozuldu. Elano yoktu. Paslarda ve oyun olarak takımda bir panik vardı. Bence bu maçı alması lazımdı. ülke puanına katkı anlamında 200 puan gitti.. :(

Nedvedmania
01.Ekim.2008, 22:45
Taraftar süper , Futbol güzel Ama skor kötü. 2 direkden dönen top , 2 verilmeyen penaltı , 1 sayılmayan gol ve bir çok yakaladığımız pozisyon. Maçın hakkı asla 1-1 değildi. Futbol böyle birşey işte.

ColdPlay1985
01.Ekim.2008, 22:48
Taraftar süper , Futbol güzel Ama skor kötü. 2 direkden dönen top , 2 verilmeyen penaltı , 1 sayılmayan gol ve bir çok yakaladığımız pozisyon. Maçın hakkı asla 1-1 değildi. Futbol böyle birşey işte.

2 penaltı?Siz iyi alışmışsınız Türkiye'de verilen beleş penaltılara,avrupada böyle pozisyonlara penaltı diyenlere bi tarafıyla güler adamlar.

Alicanfmfan
01.Ekim.2008, 22:52
Hee alıstık beleş penaltılara , neyi ima ediyorsun adam yorumunu belirtmiş yok bi tarafıyla gülerler yok beleş penaltı hangi ve nerde beleş penaltı kazandık ispatlar mısın , ispatlayamıyacagın şeyleride buraya yazma.

ColdPlay1985
01.Ekim.2008, 22:55
Hee alıstık beleş penaltılara , neyi ima ediyorsun adam yorumunu belirtmiş yok bi tarafıyla gülerler yok beleş penaltı hangi ve nerde beleş penaltı kazandık ispatlar mısın , ispatlayamıyacagın şeyleride buraya yazma.

Arif'le başlayan şimdilerde Baros'la devam eden Galatasaray'daki kendini yere atma modasından bahsediyorum anlamamış olman ilginç

MeMo
01.Ekim.2008, 22:59
Arif'le başlayan şimdilerde Baros'la devam eden Galatasaray'daki kendini yere atma modasından bahsediyorum anlamamış olman ilginç

A oldu mu şimdi Galatasaray aleyhine mesaj atılır mı burda? :)

Maçın bir kısmını izledim Baroş'un kaçırdığı golde kendime gelemedim :) büyük şanssızlık hakikaten.

ColdPlay1985
01.Ekim.2008, 23:02
A oldu mu şimdi Galatasaray aleyhine mesaj atılır mı burda? :)

Maçın bir kısmını izledim Baroş'un kaçırdığı golde kendime gelemedim :) büyük şanssızlık hakikaten.

Yeni olduğum için pek fazla şey bilmiyorum ama şu kısa sürede öğrenmiş oldum burada Galatasaray yalakalığı yapmam gerektiğini.

Sirius Black
02.Ekim.2008, 01:47
Skibbe, B.Korkmaz gibi dünya çapında teknik direktörlerden sonra Rijkaard küçük geldi galiba...

LifeYourself
02.Ekim.2008, 01:54
ardaya türkiye maçlarından sonra birşey oldu galiba bir toparlayamadı.
çok gol kaçırdık.Keita bence güzel oynadı.ama işte her zaman dediğimiz gibi olmayınca olmuyor.

SAİT71
02.Ekim.2008, 02:02
Yaa arkadaşlar Rijkaard felan hikaye. Bir ton pozisyon kaçırmış bunları atamıyorsa oyuncun Rijkaard ne yapacak. Gsli arkadaşlar basının dolduruşuna gelmeyin ve hocanızı destekleyin. Hatta şampiyon olamasanızda destekleyin. Rijkaard ne yaptığını bilen bir hoca. Böyle hocalar-ekipler kolay gelmez. Hele bir de sistemi oturtup gençleri çıkarsa alt yapı hamlesi yapsa o zaman bir ekol olabilir kulüpte. Ben Rijkaard ı destekliyorum. Her takımın düşüş devresi olur-olacaktır.

Nedvedmania
02.Ekim.2008, 06:06
Rijkaard eleştiren zihniyete hiçbirşey demiyorum. Yalancı basından bir farkınız kalmamış sizinde. Hemen etkileniyorsunuz. Eskişehir maçına kadar güzel oynuyorduk. 2 maç berabere kaldık diye katilmi oldu Rijkaard ? Ayrıca güzel oynamamıza rağmen berabere kaldık. 2 penaltı + golümüz sayılsaydı şimdiye burda Rijkaard ı övüyor olucaktınız.

Kasımpaşa maçında 2 değişiklikle anında skoru değiştiren Rijkaard değilmiydi ? Daha ne akıllı taktikler yaptı ama siz 2 beraberlikle bunları unutuyorsunuz.

Şu futbolu skor a göre yorumlamayın.

Addolorato
02.Ekim.2008, 06:15
Maçı izlemedim ama elimizden kaçmış sanırım. Zararı yok hala Rijkaard yönetiminde yenilmedik bu eleştriler niye anlamıyorum. Gazetelerden falan okuduguma görede fena oynamamışız.

Sirius Black
02.Ekim.2008, 06:35
Yaa arkadaşlar Rijkaard felan hikaye. Bir ton pozisyon kaçırmış bunları atamıyorsa oyuncun Rijkaard ne yapacak. Gsli arkadaşlar basının dolduruşuna gelmeyin ve hocanızı destekleyin. Hatta şampiyon olamasanızda destekleyin. Rijkaard ne yaptığını bilen bir hoca. Böyle hocalar-ekipler kolay gelmez. Hele bir de sistemi oturtup gençleri çıkarsa alt yapı hamlesi yapsa o zaman bir ekol olabilir kulüpte. Ben Rijkaard ı destekliyorum. Her takımın düşüş devresi olur-olacaktır.
Her kelimesinin altına imzamı atarım.

ColdPlay1985
02.Ekim.2008, 06:37
Galatasaray kaçırdıda Sturm graz kaçırmadı mı?Galatasaray savunmasının dünkü hali ortadaydı,şuursuzca saldırdılar ve savunmada çok boşluk bıraktılar eğer Sturm Graz'da daha becerikli oyuncular olsa belki şuan Galatasaray'ın mağlubiyetini konuşuyor olacaktık.

aBSoLuTLioN
02.Ekim.2008, 09:23

Çıtadan bahsedip duruyordu futbolcular bir ara hatırlarmısınız? Hani 2002 Dünya Kupası'nda o çıtayı çok yükselttik, en yukarıyada çıkartacağız dedikleri çıta.

Bizim taraftarında, televizyonda maymunluk yapan sözde yorumcununda çıtası inanılmaz yükseldi Rijkaard transferinden sonra, Skibbe ve Bülent K. 'dan sonra böyle bir adama sallamak güzel bir duygudur heralde. Hadi iyisiniz yine, İspanya standartlarına geldik bakın, oradaki adamlarla aynı seviyede sallayabiliyorsunuz. Helal olsun vallahi, büyüksünüz.

Heee bu arada ben hala çıta diyorum, yükselecek o çıta..
Ama dikkat edin, çıtayı kafanıza yemeyin..

Selamlar..

Homer J.S
29.Eylül.2009, 21:29
http://www.galatasaray.org/images/fikstur/7992__logo_gsFootball.jpghttp://www.galatasaray.org/images/fikstur/2572__logo_graz.jpg

Uefa Avrupa Ligi F Grubu 2.Maçı
Galatasaray - Sturm Graz
Hakem: Bas Nijhuis
Tarih: 01.10.2009 22:05
Yer: Ali Sami Yen

anilton
29.Eylül.2009, 21:33
Başarılar G.Saray...

Bakalım Schildenfeld'in gözleri düzelmiş mi?:D

Alicanfmfan
30.Eylül.2009, 02:01
Allah yardımcımız olsun..

SAİT71
03.Ekim.2009, 16:24
Galatasaray kaçırdıda Sturm graz kaçırmadı mı?Galatasaray savunmasının dünkü hali ortadaydı,şuursuzca saldırdılar ve savunmada çok boşluk bıraktılar eğer Sturm Graz'da daha becerikli oyuncular olsa belki şuan Galatasaray'ın mağlubiyetini konuşuyor olacaktık.

Tamamda bu savunmayla ne bekleyebilirsinki? Elinde bir Puyol, Pepe mi var? Zaten Gökhan Zan felan yok. Servet ise bazen tutukluk yapıyor ve çoğu zaman hem milli hemde kulüp takımında yıpranıyor, çoğu maçta iğneyle oynuyor. Bence savunmaya özellikle sağ kanada bir isim alınmalı ki burayada transfer yaptın ama hala aynı savunma diyebilmeliyiz.

Eray Dengiz
03.Ekim.2009, 16:31

çift forvete dönerse şuan oynadığımız sisteme ihanet etmiş olur. amacımız günü kurtarmak mı yoksa geleceği kurtarmak mı?

Rijkaard'ı eleştirirsek vallahi Allah bizi çarpar çarpar...