View Full Version : Gaziantepspor - Fenerbahçe [TSL 9. Hafta]
Jose Couceiro yönetimindeki Gaziantepspor, Kamil Ocak Stadyumunda Saat 16:00 da Christoph Daum yönetimindeki Fenerbahçe'yi ağırlıyor.
Maçın hakemi Bülent Yıldırım, yardımcılığını ise Erdinç Sezertam ve Hüseyin Fidan yapacak.
İddaa Kodu: 403
Ev sahibi ekip 6,25 oran ile
Beraberlik 3,75
Deplasman takımı: 1,30
GodfatheR
18.Ekim.2009, 02:20
İddaa Gaziantep'e ne kadar yüksek oran vermiş :/ Ne 1.30'luk oran az 6.25 lik oran çok :) Maça gelirsek çok eksiğimiz var sezonun en zor maçına çıkıyoruz kazanacağımıza inanıyorum ama beraberlik de süpriz olmaz bizi de bozmaz haftaya derbi var :)
nannar
18.Ekim.2009, 03:15
ben olsam 1-0 çifte şans oynardım:)
scar face
18.Ekim.2009, 06:35
Eksiklerimize rağmen bu maçı alacağız Özer'den,Semih'ten,Emre'den cok seyler bekliyorum...
Haydi Kanarya
KaPaLı
18.Ekim.2009, 13:45
Eksik çok ama çok formda oyuncularımız var. Mehmet Topuz - Özer bu maçta oynayacak sanırım. Lugano - Cristian sarı kart ceza sınırında onlarıda dinlendirse iyi olacak çünkü eğer maçta geriye düşersek Lugano kesin psikoya bağlar :D
tarikko
18.Ekim.2009, 14:19
Eksik çok ama çok formda oyuncularımız var. Mehmet Topuz - Özer bu maçta oynayacak sanırım. Lugano - Cristian sarı kart ceza sınırında onlarıda dinlendirse iyi olacak çünkü eğer maçta geriye düşersek Lugano kesin psikoya bağlar :D
Alex,Lugano,Guiza ve Deivid Antep'e götürülmedi Abi..
Maça gelince önemli eksiklerimiz var ama bunlara rağmen kazanacağız inşallah.Daum Lugano'nun yerinde Bekir'i oynatır diye düşünüyorum.Alex'in yerine de Özer ya da Mehmet oynayacaktır.Bence Özer oynamaliı o bölgede.Zaten Guiza'nın yokluğunda Semih forvette olacak bunu biliyoruz.
Umarım güzel maç olur ve 9'da 9 yaparak yola devam ederiz :)
GodfatheR
18.Ekim.2009, 14:27
Gazetelerde Semih'in arkasında Kazım'ın oynayacağını okudum İnş. böyle bir tercih yapmaz Daum :/
Sekopej
18.Ekim.2009, 15:03
Kazım sağda oynar Mehmet ortada oynar muhtemelen, Özer de 2. devre oyuna girer. Lugano yerine Bekir oynar, hafta içerisinde övmüştü onu, acaba Santos'u oynatacak mı? Santos oynamazsa belki sol kanatta Özer oynar.
Özer, Emre, Cristian, Topuz, Kazım şeklinde olursa orta saha ve önlerinde Semih, kaleye gitmekte sıkıntı yaşamayız. Derbi öncesi kayıp yaşamak istemeyecektir oyuncular, yenilgisiz gitmenin oluşturduğu bir baskı olsa da, bunun üstesinden gelip galip gelerek rekora devam ederiz.
Christian'ın çok dikkatli olması lazım...
scar face
18.Ekim.2009, 15:18
Gökhan ında aynı sekılde...
Universal
18.Ekim.2009, 15:30
Galatasray maçında 10da 10 yapmak istiyorsak. Bu maçı almak zorundayız. Başımızda Daum olduğu için fazla korkmuyorum bu maçda. Türkiye Ligini çok iyi biliyor. Büyük ihtimalle sıkıntılı bir maç olacak. Alex oynamıyor. Bununla birlikte Gökhan ve Baroni sınırda, bunlarda dikkatli oynamak zorunda olacak. Akıllarında hep kart olacak. Umarım şu maçda sakatlık yaşamadan atlatırız. Bizim için en önemli maçlarımızdan biri. Tek avantajımız bize her takım artık ilk yenilgimizi yaşatmak isteyecek bunun için açık ve atak futbol oynayacaklar. Bunu değerlendirmeliyiz.
TR.CaPTaiN
18.Ekim.2009, 15:37
Alex,Güiza,Lugano kafilede yok. Andre Santos Gaziantep'e götürülmesine rağmen ben kulübede bekleyeceğini düşünüyorum. Daum, Santos'u dinlendirmek isteyecektir fakat maçın gidişatına göre ihtiyacı olursa değerlendirmek zorunda kalacaktır. Derbide Gökhan'ın olmaması bizim adımıza çok kötü olur. Dolayısıyla Gökhan yerine de Ali veya Önder'in oynaması gerektiğini düşünüyorum. Yine aynı şekilde derbide Selçuk'a katlanmak zor olabilir, dolayısıyla Cristian'ı bu maçta riske etmemek gerekir.
Daum bu haftaya kadar zorunlu olarak bu kadar değişiklik yapmak zorunda kalmamıştı. Önümüzde 2 ihtimal var; Ya bu kadar fazla oyuncu değişikliği nedeniyle takımda bir kopukluk olacak ya da formaya hasret olan oyuncular için kendilerini gösterme adına önemli bir şans olacağından sahanın her yerinde olan Fenerbahçeli oyuncular göreceğiz. Bana 2. seçenek daha yakın geliyor ve tabi ki öyle umuyorum.
Daum, Kazım'ı Semih'in yanında ikinci forvet olarak değerlendirip klasik 4-4-2'ye dönebilir, şablonu hiç bozmadan Alex'in yerine Özer'i koyabilir veya Kazım'ı sağa alıp Alex yerine Mehmet'i alabilir.
Gaziantepspor doğal olarak bu maça ayrı bir motivasyonla çıkacak fakat erken atacağımız bir golle tüm dengeleri lehimize bozabiliriz. Bu tip deplasmanlarda gol ne kadar gecikirse doğal olarak rakibin hem direnci artar hem de kalemizde de önemli pozisyonlar yakalayabilirler.
Başarılar Fenerbahçe'm.
SAİT71
18.Ekim.2009, 18:11
Bugün 9'da 9 yaparak yeni rekorumuzun keyfini çıkarırız..
BaFraLı
18.Ekim.2009, 20:10
26.dakikada Semih attı.FB 1-0 önde.
murat taşlı
18.Ekim.2009, 20:35
rahatlamak için 2. yi atmamız lazım
TR.CaPTaiN
18.Ekim.2009, 20:36
Sahada iyi futbol olmasa da iyi mücadele var. Fenerbahçe'nin Mehmet'le girdiği pozisyonlar var. Gaziantepspor'un da Julio Cesar'la girdiği iki pozisyon var. Bir tanesi direği yalayıp çıktı, diğerinde de kornerden gelen topa J. Cesar kafayı vurdu, Volkan alışık olduğumuz havada fotoğraf çektirdiği kurtarışlardan birini yaptı. Semih kalecinin uzanamayacağı köşeye kafayı çok iyi vurdu ve Semih'in golüyle ilk yarıyı önde kapattık.
Fenerbahçe topa daha fazla sahip olan taraf ve zaman zaman üçgenlerle çok iyi çıkıyoruz. İlk yarıda Baroni ve Emre gözebatan oyunculardı. Bir gol daha bulup rahatlamalıyız. Son yarım saat Özer'i izleme şansımız olabilir.
KaPaLı
18.Ekim.2009, 20:43
İyi oynuyoruz. Mehmet Topuz - Emre - Baroni 3lüsü olunca müthiş savaşçı takım olmuş. 2. yarıda 2. golu atıp Gökhan - Baroni'yi çıkarır Daum. Yedeklerde Ali Bilgin - Bekir gibi alternetifler var. Vederson çıkıp Özer'ide alabilir oyuna.
Allah yardımcımız olsun.
ForCimbom
18.Ekim.2009, 20:44
fenerbahçe yensin, o gazla kadıköy'de oynasın istiyorum ben...
KaPaLı
18.Ekim.2009, 20:49
O gazla sahaya çıkarsa Galatasaray değil kim gelirse gelsin yeneriz. 9/9 yapmışız içeride ezeli rakibimizle oynuyoruz :) Daum takımları hep Galatasaray'a karşı şansı tutmuş ve farklı maçlara imza atmıştır.
Çok ilginç bir istek.
Nedvedmania
18.Ekim.2009, 20:52
Gaz kelimesi yanlış olmuş ama ben anladım ne demek istediğini :) ve katılıyorum
ForCimbom
18.Ekim.2009, 20:53
evet:)... ...
Merak etmeyin Kadıköy'deki bir Galatasaray maçında konsantrasyon eksikliği,rehavet gibi şeyler olmaz 55.000 kişinin önünde.Daum takımı en iyi şekilde hazırlar "gaz" beklentileriniz karşılık bulamıyacak gibi :)
SAİT71
18.Ekim.2009, 20:56
Şu unutulmasın ki Biz küme düşsekte, yada en iyi zamanımızda CL de Ç.Finalde oynasakta içerde Gs ye maç vermeyiz :) :) :D
Bu arada düzenle butonu gelmiş, ben mi yeni görüyorum yoksa
ForCimbom
18.Ekim.2009, 20:57
Merak etmeyin Kadıköy'deki bir Galatasaray maçında konsantrasyon eksikliği,rehavet gibi şeyler olmaz 55.000 kişinin önünde.Daum takımı en iyi şekilde hazırlar "gaz" beklentileriniz karşılık bulamıyacak gibi :)
muhakkak :0: da ben bu maç üzerinden yorum yaparak onu dedim. şimdi derbiyi tartışmak gereksiz olur.
Nedvedmania
18.Ekim.2009, 21:00
Şu unutulmasın ki Biz küme düşsekte, yada en iyi zamanımızda CL de Ç.Finalde oynasakta içerde Gs ye maç vermeyiz :) :) :D
Bu arada düzenle butonu gelmiş, ben mi yeni görüyorum yoksa
Evet gelmiş :D Benim avatarın bi manası kalmadı :D
.
SAİT71
18.Ekim.2009, 21:08
Buda Semih in attığı golün animasyonu:
http://www.sporx.com/golanimasyon/popup.php?frm_id=242
KaPaLı
18.Ekim.2009, 21:24
Vederson - Dos Santos
Gökhan Gönül - Bekir İrtegün değişiklikleri yapıldı.
SAİT71
18.Ekim.2009, 21:28
1-1 oldu maalesef
Julio Cesar de Souza '84
7 dakika dayanamadılar yuh olsun.
Homer J.S
18.Ekim.2009, 21:30
Ne yalan söyleyeyim çok sevindim. :D
Fenerli arkadaşlar kusura bakmasın ki kusuruma bakacaklarını sanmıyorum, neticede Galatasaraylıyım.
IcedEarth
18.Ekim.2009, 21:31
Fenerbahçe ilk puan kaybını yaparsa derbi çok güzel olacak...
KaPaLı
18.Ekim.2009, 21:33
Daha 2 dk var maçta herşey olabilir.
SAİT71
18.Ekim.2009, 21:34
Hiç üzülmedim. İyi oldu. Biraz yere basmak lazım.
Galibiyet iyi olabilirdi ama zaten rekoru geliştirdik. O yönden gerek kalmadı. Daha Gs nin maçı oynanmadı. Derbi öncesi futbolcularda bu puan kaybıyla ligde kolay maçın olmadığını anlarlar. Galatasaray maçına daha motive olarak çıkarsak baya fark çekeriz :D
bu arada tehlikeli bir yerden G.Antep frikik kazandı. Uzatmada son dakika..
IcedEarth
18.Ekim.2009, 21:34
Yine son saniye golüyle kazanırsa Fener, küfretmek isterim doya doya :zuhaha
Crocodile1963
18.Ekim.2009, 21:35
Mükemmel bir gol Julio Cesar. . .
IcedEarth
Goooooooool De Souza, bu sefer son saniyede Antep attı son saniyede :) 2-1 Antep aldı, ligde namağlup takım kalmadı...
Edit: Spiker De Souza dedi ısrarla, ama Julio Cesar olarak tanınıyor aam :zuhaha ben de farklı adam sandım :zuhaha
Homer J.S
Evet Fener son saniye gollerini çok atıyor. Ki bence Fener'in en büyük artılarından biri de bu. Asla yılmıyorlar, pes etmiyorlar. Büyük takım olmanın gereği de budur.
Not: Derken gol oldu.
KaPaLı
18.Ekim.2009, 21:36
Ohaaa be Julio cesar Ohaaa. Boş geçtiğin büyük takım olacakmı bekliyorum.
Neyse giden 3 puan olsun. Bu kadar eksikle son 10dkda dayanamadık sadece. Maç boyu iyiydik.
SAİT71
18.Ekim.2009, 21:36
Yahu neden bu kadar seviniyorsunuz daha biz puan farkıyla öndeyiz. Bakalım siz Kadıköyde ne yapacaksınız. Bence onu düşünün. :)
Takımım 9/8 yaptı ligde farkını ortaya koydu tebrik ediyorum. Bu mağlubiyet nazarlığımız oldu. Haftaya Kadıköyde gol sayısının artması içinde avantaj olarak değerlendiriyorum kendi hesabımca :) :) :) :) :)
Universal
18.Ekim.2009, 21:37
Tarık abi dün demişti, mutlaka bizi biri derbiden önce yenmeli. İyi oldu sanki bu skor. Umarım haftaya alacağımız sonuç ile telafi ederiz.
Bu arada ben oynanan futboldan memnunum, evet yenildik ama; iyi oynadık. Çok fazla gol kaçırdık. Gol atamassak kaybederiz. Kaybettik.
Gaziantespor'u tebrik ediyorum. Onlarda iyi mücadele ettiler ve kazandılar.
Sağlık olsun demekten başka yapacak birşey yok galiba .
IcedEarth
18.Ekim.2009, 21:39
Sence neden seviniyoruz, o mantıkla derbide kazansak da önünüze geçmezdik, şimdi önünüze geçme ihtimalimiz var. Rakibiniz yendi diye yasa boğulacak değildik, sevinci de abartmıyoruz, saygı duyuyoruz...
SAİT71
18.Ekim.2009, 21:40
Yasa boğulun demedim de yani gooooll felan diye sevinince garipsedim. :D Neyse sevinin tabi birşey demiyorum :)
Sence neden seviniyoruz, o mantıkla derbide kazansak da önünüze geçmezdik, şimdi önünüze geçme ihtimalimiz var. Rakibiniz yendi diye yasa boğulacak değildik, sevinci de abartmıyoruz, saygı duyuyoruz...
"bu kadar" demiş zaten sevinmeye kimse laf etmemiz.Gerçi o kadar abartı bir şey ben de görmedim sevinme konusunda ama :)
IcedEarth
18.Ekim.2009, 21:43
İddaa'da Antep'e oynadım da, onun da etkisi var biraz :zuhaha
Crocodile1963
Bursa'daki Bursaspor - Fenerbahçe maçının bir kopyası oldu. Bursaspor 84'te beraberliği sağlamıştı. Daha sonra son dakikada penaltısı ile maçı kazanmıştı. Bugünde Gaziantep 84'te beraberliği sağladı ve son dakikada çok güzel bir frikik golü ile galip geldi. Tebrikler Gaziantep. . .
İddaa'da Antep'e oynadım da, onun da etkisi var biraz
6.25 oranı görüpte oynamamak elde mi ? Üstelik Fenerbahçe'nin o kadar sakatı varken. . .
TR.CaPTaiN
2. yarı gereksiz geriye yaslandık. Aslında 2. golü bulabilirdik de oyuncularımız kalan dakikalarda iyi bastırdı ama olmadı. İlk golde Julio Cesar topa vururken Önder'e sanki roket geliyor gibi iki büklüm oluyor. Altı üstü top Önder çarpsa ölmezsin. Daum Özer'i Kazım'ın yerine daha erkenden alsaydı topu ilerde daha fazla tutabilirdik. Gökhan 2. yarıda bildiğimiz şekilde ileri-geri çalışamadı. Geriye dönüşlerde sorunlar yaşadı. Daum bu tehlikeyi görüp Bekir'le o kanadı kapattı fakat tüm maç boyunca bizim sağ kanadımızdan yüklenen Gaziantep ilk golü sol kanattan geliştirdiği bir pozisyonda buldu ve sonradan da müthiş bir frikik golüyle maçı kazandı.
Tebrikler Gaziantepspor.
Yazık oldu ya. Yapılan SALAKÇA değişiklikler bitirdi bize. Madem Bekir'i alcan çıkar Emre'yi defansı 5'le.
8 Maçlık galibiyet serisi son anda gitti. Yazık çok yazık.
Ev sahibi ekip 6,25 oran ile
Teşekkürler IDDAA : )
el.nino
18.Ekim.2009, 21:44
valla antep ikinci yarı daha üstün oynadı bizim türk takımlarının en kötü özelliği ilk yarı öndeyse ikinci yarı sanki barcelonayla oynuyor gibi kapanıyor bence antep haketti.
Belliydi bunun olacağı. Bekir maçı hediye etti diyesim var. Tek adama bağlanmaz tabi ama. Golün yenmesinde, golden sonraki 4e7 yakaladığımızda açamadığı orta ve 4 adamımız varken cesar a yaptığı saçma faul ile yazık oldu.
Olcan çok iyiydi. Gerçekten bugün bir gol atmayı haketti.
Daum sağolsun ne diyeyim. Değişikliklerdeki hatalar. Vs vs...
KaPaLı
18.Ekim.2009, 21:45
Berkay Gökhan sarı kart sınırındaydı ondan çıkardı.
DenizlispoR
18.Ekim.2009, 21:48
Kadıköy sendromu gibi bizdede Antep deplasmanı sendromu olmaya başladı Antep'i antepte yenemiyoruz :zuhaha.
PesimiSTyLa
18.Ekim.2009, 21:48
Cesar'ın cok iyi topçu olduğu bize attığı golden belliydi :icon_smile: Antep'in kadrosu müthiş gerçekten, bu maçla çıkışa geçebilirler.
Maça dönersek Fenerbahce öne gectikten sonra oyun oynamadı. Hele 2. yarıda hiçbirsey oynayamadı. Antepten golün geleceği belliydi. Cesar 2 güzel gol attı, 2. muhteşemdi.
Daum'un Bekiri oyuna almasını, Topuzu çıkarmasını anlamadım. Bana göre Topuz bugün FB adına en iyi oynayan adamdı. Kazımı çıkarıp Topuzu saga cekseydi, Özeri de amcye cekseydi daha mantıklı olurdu bence; keza sahada ne yaptığı belli olmayan Kazım vardı.
Antep özellikle 2. yarıda oynadığı oyunla galibiyeti haketti, tebrikler.
SAİT71
18.Ekim.2009, 21:51
Ama gerçek şuki haftaya süper bir maç bizi bekliyor. İki takımında kazanması gerekiyor. belki Gs için beraberlik iyi sonuç olur ama bizim için evimizde puan kaybı olmaması lazım. Zevkli bir derbi maçı olacaktır. Bugünkü mağlubiyetten sonra dahada zevki artacak :D
Universal
18.Ekim.2009, 21:53
Teşekkürler IDDAA : )
Tutturabildin mi Mustafa abi? :)
LadroN
18.Ekim.2009, 21:57
artık hem bizim hemde fenerin balonu fıss diye söndü lig artık dahada zevkli olucak:D
artık hem bizim hemde fenerin balonu fıss diye söndü lig artık dahada zevkli olucak:D
Bir yenilgiyle ne balonuymuş bu 8 de 8 yapan bir balonda hiç görmemiştim :)
Fietra 10
18.Ekim.2009, 21:59
10 çifte şans oynadım bende 1-1 'den sonra Fener fena geliyordu yalnız:) Cesar'ın da attıgı ilk frikik golü değil bu saglam vuruyor..Hep son dakikada kazanırdı İstanbul takımları bu sefer tam tersi oldu 10 dakikada gitti maç..
LadroN
18.Ekim.2009, 22:01
Bir yenilgiyle ne balonuymuş bu 8 de 8 yapan bir balonda hiç görmemiştim :)
lafımı naıl anladın anlayamadım ben fenere balonmu dedim tobe tobe:d havaları gitti dedimn 8 de yaptım yok ben 6 da 6 yaptm ikside sondu anlamında yenilgi psikolojisi bizdede oluyor yenilince her lafı yanlış anlıyoruz
Uchiha Itachi
18.Ekim.2009, 22:02
Tebrikler Gaziantepspor.
BeeTLeJuiCe
18.Ekim.2009, 22:03
Yenildik ve ben seviniyorum :)
Gerçi sevinmemin nedeni, Sene başından beri söylediğim her senaryonun gerçekleşmesi. Şimdi 10. Hafta için olan senaryomun gerçekleşmesini bekliyorum. :)
Ayrıca yine bir gündüz maçı ve yine hüsran. Gündüz maçları büyük takımlara uğursuz!..
deniz.91
18.Ekim.2009, 22:06
Julio Cesarın frikki golü süperdi volkan kımıldayamadı bile tebrikler antep
BaFraLı
18.Ekim.2009, 22:09
Demin fanatik,fanatik yorum atan Fenerbahçe'li arkadaşlar nerde ?.Son dakkada Julio Cesar atmış.Cesar büyükleri boş geçmiyor.
Fietra 10
18.Ekim.2009, 22:10
Yenildik ve ben seviniyorum :)
Gerçi sevinmemin nedeni, Sene başından beri söylediğim her senaryonun gerçekleşmesi. Şimdi 10. Hafta için olan senaryomun gerçekleşmesini bekliyorum. :)
Ayrıca yine bir gündüz maçı ve yine hüsran. Gündüz maçları büyük takımlara uğursuz!..
bu da totem oldu harbiden:)
İngilizlerde bizim aksimize akşam maçı oynamıyor Cl ve Pazartesi günlerindeki maçlar dışında..
Maksic
18.Ekim.2009, 22:12
Maçı izleyemedim ama öyle mutlu oldum ki bir Gaziantep'li olarak canım takımımı tebrik ediyorum birazdan golleri izleyeceğim bakalım nasıl atmışız:)
KaRaBükLü KraL
18.Ekim.2009, 22:18
Öncelikle tüm Fenerbahçeli arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimi iletip G.Antepspor'a helal olsun diyorum.:n:Şimdi Gs bu akşam kazanırsa derbi mükemmel olur haftaya.İnşallah Gs kazanır ve haftaya derbi dadından yenmez bir hale gelir:D
Not:G.Antep,Bursa ve G.Birliği gerisi boş:D
Demin fanatik,fanatik yorum atan Fenerbahçe'li arkadaşlar nerde ?.Son dakkada Julio Cesar atmış.Cesar büyükleri boş geçmiyor.
Nasıl yani? Yarış yapmak mı istiyorsunuz? Yanlış yerdesiniz de farkında değilsiniz.
Hangi fanatik fanatik yorum yapanlar?Burda bulunma amacın farklı sanırım.
Christian kart görmedi bu arada çok iyi oldu.
BaFraLı
18.Ekim.2009, 22:24
Yahu MeMo nediyosun şimdi neyin amacı,neyi farklı.Demin yorum atıyordunuz ters ters.Onu diyorum.
@Aboo
Ne yarışı yapıcam ?.
Yahu MeMo nediyosun şimdi neyin amacı,neyi farklı.Demin yorum atıyordunuz ters ters.Onu diyorum.
@Aboo
Ne yarışı yapıcam ?.
Bir göstersende görsek şu ters ters yorumları.Yenilgi her zaman olur takımını maçtan önce koruyanlar suçlu mu oluyor.
SAİT71
18.Ekim.2009, 22:27
Helal olsun Antep'e, J.Cesar'a, Cocueiro mudur adını yanlış yazdığım teknik adama. Adamlar aslında bu kadroya göre daha yukarıları hakediyorlar. Bizim maçımızdada bilek hakkıyla aldılar. Bize tebrik etmek düşer. Böyle takımlar oldukça ligimizin kalitesi artacaktır. Bugün 1 yenilgi aldıysak yarın avrupada bu yenilgi sonucu galibiyet alabiliriz. Olaylara farklı bakabilen bir taraftar olabilelim. 8'de 8 yaptıktan sonra gayet normaldir yenilmek. Birde geçen sezon Aragonesli Fenere bakıyordumda şimdi keyiften çatlayacak gibi oluyorum. 1 sezonda sonuç olarak müthiş bir ilerleme sözkonusu. Bunu diğer takımlar için söylemek pek mümkün değil :) (sonuç olarak)
BaFraLı
18.Ekim.2009, 22:27
Hayır takımını korursun.Onu mu diyorum ben ?.Forcimbom bi mesaj yazmıştı arkasından imalı imalı yazıyordunzu ya ondan dedim.Sende neden böle ters ters cevap veriyosun anlamıyorum.
Memedov
18.Ekim.2009, 22:37
Bu sezon anadolu takımları bir başka oynuyor. Tebrikler Gaziantepspor. çok iyisin Julio Cesar.
Universal
18.Ekim.2009, 22:46
Şu mağlubiyete üzülen Fenerbahçe taraftarı aranıyor? İddaa'da yattım, tek üzülme sebebim bu. :) Ben oyundan memnunum. :)
TuNdRaLoWeR
18.Ekim.2009, 23:09
Yenilgiler de aşka dahil..;)
gerrrard
18.Ekim.2009, 23:26
Mağlubiyete üzüldüm.
GodfatheR
19.Ekim.2009, 00:11
Kaşındık kaşıdılar tebrikler Gaziantep.
tarikko
19.Ekim.2009, 00:37
Son 10 dakikada maçı vermek çok kötü oldu gerçektende..Daum'un doğru zamanda yapmadığı oyuncu değişiklikleri,geriye yaslanmamız oldukça etkili oldu bu skorda.
Neyse sağlık olsun..Vardır bunda da bir hayır :)
ForsakeN
19.Ekim.2009, 00:43
Daum'un geç kalan veya yapılmayan değişiklikleri yüzünden kaybettiğimizi düşünüyorum.
Fernando Gago
19.Ekim.2009, 01:08
Yediğimiz goller avrupa çapında :D ne diyelim kaçınılmaz sondu bu Tebrikler Antep ...
Universal
19.Ekim.2009, 01:54
Daum, kesinlikle skoru koruyacak değişiklikler yapmalıydı. Selçuk gibi bir ismi ortasahaya almalıydı. Skor 1-1 olduktan sonra pes etmedik, çok fazla pozisyona girdik ama; altın kural işledi atamayana atarlar. Helal olsun G.Antep'e bizi ters köşeye yatırdılar. Yalnız bu bizim 1-0'dan verdiğimiz ikinci maç oluyor.
scar face
19.Ekim.2009, 02:07
Maç sonrasında ben daha çok yoruldum bazı oyunculardan bu her seyi açıklıyor...
Addolorato
19.Ekim.2009, 02:08
Maçın son 15 dakikasını falan izledim açıkcası yetti bana :D. Çok güzel extra goller yedi Fenerbahçe her zaman denk gelmez. Gerçi Julio Cesar ilk hafta bizede atmıştı böyle uzaktan bir gol ama. Bu mağlubiyet kötü oldu Fenerbahçe daha hırslı çıkacaktır nitekim 2 hafta üst üste kaybetmek istemeyeceklerdir.
Alicanfmfan
19.Ekim.2009, 02:10
Helal olsun Antepli topculara hakettikleri bir galibiyet aldılar , tebrikler.
ForsakeN
19.Ekim.2009, 02:12
Son 10-15 dk. dışında Antep'in bu galibiyeti hakedecek birşey yaptığını düşünmüyorum.Biraz taraflı bir yorum olmuş sanki.
Universal
19.Ekim.2009, 02:17
Ben bu söze katılmıyorum Alican, Fenerbahçe'nin kaçırdığı gollerin haddi hesabı yoktu bana göre. Bugün oynanan maçda kim kazanırsa o hak edecekti ama; hani bir taraf ağır bastı demek yanlış olabilir. Hatta uzatma dakikası gösterildikten sonra Fenerbahçe o üç dakika boyunca takım halinde hücum yaptı, girdiği pozisyonlar ortada ama; Gaziantepspor son dakikada bulduğu frikik golü ile maçı aldı.
TR.CaPTaiN
19.Ekim.2009, 02:25
Gaziantepspor 1-1'e dünden razıydı. Hatta kaleci topu alıyor ayağa kalkacakken Olcan kendi kalecisini itiyor, maksat biraz daha zaman çalmak. Ama işte futbol böyle bir oyun 94'te frikik oluyor ve belki de 3 puan alamadığımız için üzülecekken 1 puanı da kaybedebiliyoruz.
scar face
19.Ekim.2009, 02:30
Olcan a orda ne kadar kızdım anlatamam yazıklar olsun...
Alicanfmfan
19.Ekim.2009, 03:00
Hak ettiler derken atılan gollerde herhangi bir önyargı olmamasını hata felan :)
KanaKe
19.Ekim.2009, 03:26
er yada gec yenilecektik zaten bu maca denk geldi.. atilan 3 golde cok güzeldi.
GeNç KaRTaL
19.Ekim.2009, 03:47
Fenerbahçe'nin 1-0 öne geçtiğini öğrendiğimde maçı kesin alırlar dedim.2-1 yenilmeleri,hemde son dakika golüyle çok büyük sürpriz oldu benim içinde.Fark tek haneli rakamalara inmiş oldu böylece..:icon_smile: Kazanan tarafa tebrikler..
Sekopej
19.Ekim.2009, 04:53
Ne diyelim bu takıma rekor kırdıran da Daum'du, bugün kaybedilen 3 puanın da en büyük sorumlusu Daum. Oyuna yerinde müdahaleler yapamadı. Ayrıca maçlarda mutlaka 2 farkı yakalamalıyız yoksa yediğimiz golü çıkarmak zor olur. Ben Beto oyuna girdiğinde şimdi atar, kesin kaybederiz yorumunu yapmıştım, kaybettik ama golü Beto atmadı.:D Alkışlanacak bir goldü, Volkan gibi hepimiz izledik sadece.:)
Vederson çıktığında sağ kanadı etkili kullanacak bir oyuncuları olsaydı, yorulmuş Carlos ve yetersiz Santos ile oradan daha erken goller bulabilirdi Gaziantep.
Derbi öncesi kaybedip ayakların yere basması sağlandı yorumuna katılmıyorum, asıl bu maç kazanılmalıydı çünkü derbi maçının havası farklı olur, üstelik Kadıköy'de oynanacak Galatasaray derbisi. Kimse önceki 9 maçı, rekoru düşünmez o maçta, sadece kazanmayı düşünür, o nedenle kazanıp farkı 8 yapma şansını kaybettik.
Üzülmüştüm aslında ama Galatasaray maçını izlerken yeniden keyiflendim. Haftaya Alex ve Güiza takımda olursa çok zevkli bir derbi izleriz diye düşünüyorum. Geçen arada Galatasaray'ın araya atılan toplarda yaşadığı sıkıntıyı tam anlamıyla gideremediğini gördüm, bizde de bu işi en iyi yapan bir Alex var. Güiza'nın ofsayttan kurtulup arkaya sarkacağı pozisyonlar olacaktır, ya onları gole çevirip kral olur ya da atamayıp sonunu hazırlar.:p Ve atamadığı pozisyonlar olursa, Galatasaray'ın topu rakip kaleye götürdüğünde, aniden golü bulması, kolay gol atması maçı iyice zevkli yapacaktır. Bu düşüncelerle maçı izlerken inanın çok keyiflendim, haftaya çok keyifli bir maç bizi bekliyor olacak.:)
footballer33
19.Ekim.2009, 13:58
Alex, Güiza ve Lugano olmayınca bu skoru bekliyordum açıkçası. Ama yine de son saniyede yenilmişler. Önümüzdeki pazar günü oynanacak derbi daha bir anlamlı oldu şimdi. Kazanan taraf psikolojik olarak da üstünlüğü eline alacaktır. Keyifli bir derbi bizleri bekliyor. Umarım berabere biter. :)
Maçı bugün bir daha izledim. Tartışmalı pozisyonlarıda izledim ve maçın hakkının bize ait olduğu kanaatine vardım. :) Yan hakemler çok kötü.
GodfatheR
19.Ekim.2009, 20:03
Semih'in karşı karşıya kaldığı bir pozisyonu ofsayt diye kesti yan hakem ama ofsaytla alakası yoktu :/
Varonil
20.Ekim.2009, 20:28
Puan kaybı bekliyordum ama yenilgi beni şaşırttı.Sezon başında 9 maçta 24 puan toplayacağımızı söyleseler inanmazdım.Şu anki tabloda kaybedilmiş birşey yok.Derbiyi düşünmeden Steua maçına odaklanmalıyız tamamen.