Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 97 sonuç

Konu: Gaziantepspor - Fenerbahçe [TSL 9. Hafta]

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Default Gaziantepspor - Fenerbahçe [TSL 9. Hafta]

Jose Couceiro yönetimindeki Gaziantepspor, Kamil Ocak Stadyumunda Saat 16:00 da Christoph Daum yönetimindeki Fenerbahçe'yi ağırlıyor.

Maçın hakemi Bülent Yıldırım, yardımcılığını ise Erdinç Sezertam ve Hüseyin Fidan yapacak.

İddaa Kodu: 403

Ev sahibi ekip 6,25 oran ile
    Beraberlik 3,75
    Deplasman takımı: 1,30
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

İddaa Gaziantep'e ne kadar yüksek oran vermiş :/ Ne 1.30'luk oran az 6.25 lik oran çok Maça gelirsek çok eksiğimiz var sezonun en zor maçına çıkıyoruz kazanacağımıza inanıyorum ama beraberlik de süpriz olmaz bizi de bozmaz haftaya derbi var

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

ben olsam 1-0 çifte şans oynardım
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Eksiklerimize rağmen bu maçı alacağız Özer'den,Semih'ten,Emre'den cok seyler bekliyorum...

Haydi Kanarya

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Eksik çok ama çok formda oyuncularımız var. Mehmet Topuz - Özer bu maçta oynayacak sanırım. Lugano - Cristian sarı kart ceza sınırında onlarıda dinlendirse iyi olacak çünkü eğer maçta geriye düşersek Lugano kesin psikoya bağlar

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Eksik çok ama çok formda oyuncularımız var. Mehmet Topuz - Özer bu maçta oynayacak sanırım. Lugano - Cristian sarı kart ceza sınırında onlarıda dinlendirse iyi olacak çünkü eğer maçta geriye düşersek Lugano kesin psikoya bağlar
    Alex,Lugano,Guiza ve Deivid Antep'e götürülmedi Abi..

Maça gelince önemli eksiklerimiz var ama bunlara rağmen kazanacağız inşallah.Daum Lugano'nun yerinde Bekir'i oynatır diye düşünüyorum.Alex'in yerine de Özer ya da Mehmet oynayacaktır.Bence Özer oynamaliı o bölgede.Zaten Guiza'nın yokluğunda Semih forvette olacak bunu biliyoruz.

Umarım güzel maç olur ve 9'da 9 yaparak yola devam ederiz

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Gazetelerde Semih'in arkasında Kazım'ın oynayacağını okudum İnş. böyle bir tercih yapmaz Daum :/

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kazım sağda oynar Mehmet ortada oynar muhtemelen, Özer de 2. devre oyuna girer. Lugano yerine Bekir oynar, hafta içerisinde övmüştü onu, acaba Santos'u oynatacak mı? Santos oynamazsa belki sol kanatta Özer oynar.

Özer, Emre, Cristian, Topuz, Kazım şeklinde olursa orta saha ve önlerinde Semih, kaleye gitmekte sıkıntı yaşamayız. Derbi öncesi kayıp yaşamak istemeyecektir oyuncular, yenilgisiz gitmenin oluşturduğu bir baskı olsa da, bunun üstesinden gelip galip gelerek rekora devam ederiz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Christian'ın çok dikkatli olması lazım...

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Gökhan ında aynı sekılde...

Nesil
    2006

Galatasray maçında 10da 10 yapmak istiyorsak. Bu maçı almak zorundayız. Başımızda Daum olduğu için fazla korkmuyorum bu maçda. Türkiye Ligini çok iyi biliyor. Büyük ihtimalle sıkıntılı bir maç olacak. Alex oynamıyor. Bununla birlikte Gökhan ve Baroni sınırda, bunlarda dikkatli oynamak zorunda olacak. Akıllarında hep kart olacak. Umarım şu maçda sakatlık yaşamadan atlatırız. Bizim için en önemli maçlarımızdan biri. Tek avantajımız bize her takım artık ilk yenilgimizi yaşatmak isteyecek bunun için açık ve atak futbol oynayacaklar. Bunu değerlendirmeliyiz.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Alex,Güiza,Lugano kafilede yok. Andre Santos Gaziantep'e götürülmesine rağmen ben kulübede bekleyeceğini düşünüyorum. Daum, Santos'u dinlendirmek isteyecektir fakat maçın gidişatına göre ihtiyacı olursa değerlendirmek zorunda kalacaktır. Derbide Gökhan'ın olmaması bizim adımıza çok kötü olur. Dolayısıyla Gökhan yerine de Ali veya Önder'in oynaması gerektiğini düşünüyorum. Yine aynı şekilde derbide Selçuk'a katlanmak zor olabilir, dolayısıyla Cristian'ı bu maçta riske etmemek gerekir.

Daum bu haftaya kadar zorunlu olarak bu kadar değişiklik yapmak zorunda kalmamıştı. Önümüzde 2 ihtimal var; Ya bu kadar fazla oyuncu değişikliği nedeniyle takımda bir kopukluk olacak ya da formaya hasret olan oyuncular için kendilerini gösterme adına önemli bir şans olacağından sahanın her yerinde olan Fenerbahçeli oyuncular göreceğiz. Bana 2. seçenek daha yakın geliyor ve tabi ki öyle umuyorum.

Daum, Kazım'ı Semih'in yanında ikinci forvet olarak değerlendirip klasik 4-4-2'ye dönebilir, şablonu hiç bozmadan Alex'in yerine Özer'i koyabilir veya Kazım'ı sağa alıp Alex yerine Mehmet'i alabilir.

Gaziantepspor doğal olarak bu maça ayrı bir motivasyonla çıkacak fakat erken atacağımız bir golle tüm dengeleri lehimize bozabiliriz. Bu tip deplasmanlarda gol ne kadar gecikirse doğal olarak rakibin hem direnci artar hem de kalemizde de önemli pozisyonlar yakalayabilirler.

Başarılar Fenerbahçe'm.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bugün 9'da 9 yaparak yeni rekorumuzun keyfini çıkarırız..

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

26.dakikada Semih attı.FB 1-0 önde.

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

rahatlamak için 2. yi atmamız lazım

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Sahada iyi futbol olmasa da iyi mücadele var. Fenerbahçe'nin Mehmet'le girdiği pozisyonlar var. Gaziantepspor'un da Julio Cesar'la girdiği iki pozisyon var. Bir tanesi direği yalayıp çıktı, diğerinde de kornerden gelen topa J. Cesar kafayı vurdu, Volkan alışık olduğumuz havada fotoğraf çektirdiği kurtarışlardan birini yaptı. Semih kalecinin uzanamayacağı köşeye kafayı çok iyi vurdu ve Semih'in golüyle ilk yarıyı önde kapattık.

Fenerbahçe topa daha fazla sahip olan taraf ve zaman zaman üçgenlerle çok iyi çıkıyoruz. İlk yarıda Baroni ve Emre gözebatan oyunculardı. Bir gol daha bulup rahatlamalıyız. Son yarım saat Özer'i izleme şansımız olabilir.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

İyi oynuyoruz. Mehmet Topuz - Emre - Baroni 3lüsü olunca müthiş savaşçı takım olmuş. 2. yarıda 2. golu atıp Gökhan - Baroni'yi çıkarır Daum. Yedeklerde Ali Bilgin - Bekir gibi alternetifler var. Vederson çıkıp Özer'ide alabilir oyuna.

Allah yardımcımız olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

fenerbahçe yensin, o gazla kadıköy'de oynasın istiyorum ben...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

O gazla sahaya çıkarsa Galatasaray değil kim gelirse gelsin yeneriz. 9/9 yapmışız içeride ezeli rakibimizle oynuyoruz Daum takımları hep Galatasaray'a karşı şansı tutmuş ve farklı maçlara imza atmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    Çok ilginç bir istek.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    Gaz kelimesi yanlış olmuş ama ben anladım ne demek istediğini ve katılıyorum
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer

evet... ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Merak etmeyin Kadıköy'deki bir Galatasaray maçında konsantrasyon eksikliği,rehavet gibi şeyler olmaz 55.000 kişinin önünde.Daum takımı en iyi şekilde hazırlar "gaz" beklentileriniz karşılık bulamıyacak gibi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Şu unutulmasın ki Biz küme düşsekte, yada en iyi zamanımızda CL de Ç.Finalde oynasakta içerde Gs ye maç vermeyiz

Bu arada düzenle butonu gelmiş, ben mi yeni görüyorum yoksa

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Merak etmeyin Kadıköy'deki bir Galatasaray maçında konsantrasyon eksikliği,rehavet gibi şeyler olmaz 55.000 kişinin önünde.Daum takımı en iyi şekilde hazırlar "gaz" beklentileriniz karşılık bulamıyacak gibi
    muhakkak da ben bu maç üzerinden yorum yaparak onu dedim. şimdi derbiyi tartışmak gereksiz olur.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Şu unutulmasın ki Biz küme düşsekte, yada en iyi zamanımızda CL de Ç.Finalde oynasakta içerde Gs ye maç vermeyiz

Bu arada düzenle butonu gelmiş, ben mi yeni görüyorum yoksa
    Evet gelmiş Benim avatarın bi manası kalmadı

.
    Last edited by Nedvedmania : 18.Ekim.2009 at 21:00 Reason: Bakayim işe yarıyormu :D
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Buda Semih in attığı golün animasyonu:

http://www.sporx.com/golanimasyon/popup.php?frm_id=242

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Vederson - Dos Santos
    Gökhan Gönül - Bekir İrtegün değişiklikleri yapıldı.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

1-1 oldu maalesef

Julio Cesar de Souza '84

7 dakika dayanamadılar yuh olsun.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Ne yalan söyleyeyim çok sevindim.

Fenerli arkadaşlar kusura bakmasın ki kusuruma bakacaklarını sanmıyorum, neticede Galatasaraylıyım.

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri