View Full Version : Fenerbahçe - Galatasaray [10.Hafta]
GodfatheR
26.Ekim.2009, 21:14
Peki Alex penaltı atarken Alex'in suratına GS tribünlerinden yansıtılan o ışıkmıdır nedir onu kim açıklayacak ?
SAİT71
Buna kim açıklama getirecek ?
http://i35.tinypic.com/2r4of43.jpg
Lazer tutmuş. Avrupada bile oluyordu. Bunun maç kazanmayla mı ilgisi var ben anlayamadım. Bireylerin yaptıkları şeyler bir camiaya mal edilmemelidir. Aynı şekilde Ali Samiyende yapılsaydı o yapanlardan hesabı sorulmalı. Burada suçlu bu kanunu çıkarıp bu tür eylemleri yapanları özel kameralarla tespit etmeyenlerdir.
Bunu yapanlar dengesizdir.
Ben sonuna kadar oyuna etki edecek küçücük te olsa balon, poşet, hakem düdüğü, lazer vs şeylerin alınmamasını savunurum.
Kırıkkalespor maltepe maçında bir maltepeli taraftar düdük çaldı, K.Kaleli defans oyuncusu oyunu durdurdu sanarak ceza sahası içinde topu eline aldı ama penaltı oldu. Şimdi kurala göre bu doğru ama vicdani olarak bakınca, bu düdüğü nasıl ayırt edeceksin. O anki refleks ile topu alıyorsun ama dibinde taraftar çalıyor o düdüğü. Bence bu tür şeyler toptan yasak olmalı.
yunusgs
Açıklama getirilemez ki!
Yardımcı hakemin başı yarılır.Maç 10 dakika gecikir.Açıklama yok.
Keita'nın gözüne su bardağı atılır.Gözü çıksa kimse açıklama yapmaz.Sonra Keita suçlu olur sarı kart görür.
BaFraLı
Bizim burda 3.lig maçlarında stada bozuk para ile giremiyoruz.Hiç üst taraması yapılmıyor sanırım .Orası Süper Lig ve içeriye alınan cisme bak =).Harika birde Leo Franco'ya tutmuş,yazık.
Osman Tanburacı gödüğüm en fanatik yazarlardan, aynı Ercan Saatçi, Selçuk Yula gibi. Taraftarın nabzına göre şerbet veriyorlar, takip edilse de çok ciddiye alınmamalılar diye düşünüyorum bu tür yazarların.
Aynen. Önemsenmemesi gerekenlerden biri.
Sekopej
26.Ekim.2009, 21:16
Dün oyun tek taraflı oldu, belki o nedenle keyif alamadınız. Galatasaray Fenerbahçe'ye durum 2-1 olduktan sonra karşı gelmek istedi. O arada biraz hareketlendi o kadar. Galatasaray bu kadar kötü oynamasa belki zevkli maç izlerdik.
Elano, Arda Keita çok etkisizdi. Nonda ileride çok hareketsizdi. Hepsi Fenerbahçe sert girdi diye mi oldu? Ne kadar sert girersen gir, bir takım en net gol pozisyonunu 89. dakikada yakalıyorsa, burada sertliğin oyuna etkisi ne derecedir?
Daum dün göstere göstere maçı aldı. Hatta Kazım'ı çıkartmakta çok geç kaldı, Güiza'yı oyuna daha erken alsa, 2-1'den sonra, o dakikalarda bu kadar zorlanmazdık. Daum'un bu planını Rijkaard çözemedi, daha 5 dakika geçmemişti ki Fenerbahçe'nin daha iyi olduğu görülmüştü. Bunu gidermek için farklı şeyler denemedi. Tabi maçın başında Baros'un sakatlanması oyun planını, maç öncesi uygulanmasını istediklerini büyük ölçüde etkiledi. o dezavantajla başlamış oldu Galatasaray maça ve sonrasında toparlayamadı.
titates1
26.Ekim.2009, 21:16
Açıklama getirilemez ki!
Keita'nın gözüne su bardağı atılır.Gözü çıksa kimse açıklama yapmaz.Sonra Keita suçlu olur sarı kart görür.
gözü çıkacak falan abartma istersen plastik birşey alttarafı ayrıca ben gözüne geldiğini falan da görmedim varmı öyle bir şey yanına düştü diye gördüm ? görüntü falan varsa koyabilirmisinzi ?
Bordo61Mavi
26.Ekim.2009, 21:17
Bu Turkiyenin her yerinde oluyor ama genelikle mudahele edildigini biliyorum
Universal
O lazer, Alex penaltı kullanırken onun yüzünede tutuldu. Bir Fenerbahçe taraftarı soktuğu lazer ile iki kulüp başkanınada aynı davranışlarda bulundu.
GodfatheR
Açıklama getirilemez ki!
2 sene önce oynanan "Dünyanın en sulu derbisi" nde de bu kadar hassas davrandın mı Yunuscuğum? Lütfen biraz objektif olun yahu 2 sene önce oynanan o derbi bittiyse bu maç da rahat rahat bitirilirdi ve bitti.
TR.CaPTaiN
Açıklama getirilemez ki!
Sen 12.04.2009'da buna bir açıklama getirmiş miydin ?
http://img263.imageshack.us/img263/2145/semihlazer.jpg (http://img263.imageshack.us/i/semihlazer.jpg/)
NirvanaFX
Açıklama isterken şöyle diyeyim; Yeşil lazer pointer çok sıcaklık yayıyor şöyleki :
DİKKAT:
Seyir halindeki her türlü kara, hava ve deniz taşıtlarına,
Canlıların gözlerine,
ve Ayna, cam, fayans benzeri görüntü yansıtıcılara doğru tutularak kullanmak ciddi zararlara sebep olabilir!
Yeşil Lazer, sadece boşluğa ya da uzaktaki bazı cisimlere tutularak kullanılmalıdır.
Teknik Özellikleri:
Portatif Kalem Şeklinde Yesil Lazer İşaretleyici
532 nm yeşil lazer dalga boyu
Çıkış Gücü: 5mW - 500 mW çıkış gücü (Opsiyonel)
Mesafe (Açık havada ve karanlıkta): 5mW ile minimum 2 Km. Çıkış gücü arttıkça görüş mesafesi de doğru orantılı olarak artar.
Kaynak (http://sistembir.com/product_info.php/products_id/146)
yunusgs
26.Ekim.2009, 21:23
2 sene önce oynanan "Dünyanın en sulu derbisi" nde de bu kadar hassas davrandın mı Yunuscuğum? Lütfen biraz objektif olun yahu 2 sene önce oynanan o derbi bittiyse bu maç da rahat rahat bitirilirdi ve bitti.
O maçta ne hakemin kafası yarıldı ne de Fenerbahçeli bir oyuncuya zarar geldi hatırlatırım.
SAİT71
26.Ekim.2009, 21:26
O maçta ne hakemin kafası yarıldı ne de Fenerbahçeli bir oyuncuya zarar geldi hatırlatırım.
Yunus burda hangi oyuncunuza zarar geldi? Tuncayın kafasına gelen pet şişenin bir tanesi gelmedi oyuncularınıza. Burda her iki tarafta yapılan olaylarda yanlıştır deyip geçmek yerine uzatmayı tercih ediyoruz. Bence iki tarafta yaşanan bu tür olaylar üzücü. Hiç birinin birinden aşağı kalır kabul edici bir bahanesi olamaz.:icon_smile:
GodfatheR
26.Ekim.2009, 21:28
O kadar su şişesi,çakmak hatta telefon içinden hiç birşey gelmedi diyorsun yani. Ya da kafası yarılsaydı haklıydık ama tutturamadık bu yüzden bu konu kapanmalı mı?
Sekopej
26.Ekim.2009, 21:28
Bende bunu anlamıyorum, Fenerbahçe stadınde maçı izleyen hayvanlar Ali Sami Yen'de izleyen hayvanlardan daha isabetli atışlar yapıyorlarsa, yaptıkları şeyin yanlışlığı değişir mi? O maçta iyi ki isabet etmedi, kırılmış koltuk parçaları kafayı yarmakla kalmaz, kesip atardı. Denk gelmemesi o maçta zaten imkansızdı, hatta Tuncay kendisine gelen suyu içmişti.:D Korner atmaya ya da kanata giden oyuncuya neler isabet etti gördük hatta Fenerbahçe 2. golü atmadan önce Tümer'e isabet etti diye taraftar oley çekmişti, sonrasında gol olup Tümer alkışlayınca taraftarı tahrik ediyor oldu.
Tuncay ya da Tümer alıp suyu gitmedikleri için oradaki hayvanlar haklıysa tamam, ama bu tür hayvanlıkları yapanlara her yerde aynı tepkiler verilse, isabet ettirdiğinde bravo demek yerine sen neden atıyorsun diye tepki gösterilse keşke. Tabi derbi maçta, o atmosferde sürü psikolojisinin de etkisiyle buna tepki gösterecek kişi sayısı çok çok sınırlı.
Hatırlattığın iyi oldu çünkü maç başlamadan Deivid'e sus şişesi gelmişti o maçta.Ayrıca sahaya koltuk fırlatmayı savunmanda çok ilginç olmuş.
BaFraLı
26.Ekim.2009, 21:29
Sorunda burda zaten.Diyor Galatasaraylı bir arkadaşım bunlar yanlış şey açıklaması olamaz.Öbür Fenerbahçeli arkadaşım diyor sen 2 sene önce buna açıklama yaptınmı.İyi o zaman sabaha kadar bunları tartışalım.Sanki Galatasaraylı arkadaşım bunun çok doğru bir şey olduğunu savunuyor.Diyor işte yanlış birşeydir.Keza Ali Sami Yen'de bunların lazer tutma gibi şeylerin yapılmasıda terbiyesizliktir.Bunları uzatmanın bir anlamı yok.Olmuş bitmiş herşey.Boşuna tartışmanın bir anlamı yok.Madem objektiflik diyorsunuz iki tarafada objektif bakın.
SAİT71
26.Ekim.2009, 21:33
Tamam kabul geçtim bu olayları.Peki bu olayların başlamasında ana faktör olan Bünyamin Gezer'in bu maça verilmesi ne oluyor.Kaçıncı vukuatı bu Bünyamin'in?Geçen seneki aynı maçta Saraçoğlu'nda Bünyamin.Süper Kupa maçında FB-BJK bu sene Bünyamin ve bu maçta yine Bünyamin.3'ünde de hatalı kararlar var.Neden Bünyamin?
Orası Federasyonun bileceği iştir. Bu mesaj hakkında kimse net birşey diyemez. Diyecek se bir kulübü zan altında bırakmamak için belgeler ile bu bu nedenler ile atanmıştır der. Aksi takdirde kim ne derse boş şeyler der.
Bazıları diyebilir Aziz Yıldırım ayarlamıştır diye ama dediğim gibi kanıtı olarak derse inanılır yoksa desteksiz sallamış olur :D
TR.CaPTaiN
26.Ekim.2009, 21:33
Bende bunu anlamıyorum, Fenerbahçe stadınde maçı izleyen hayvanlar Ali Sami Yen'de izleyen hayvanlardan daha isabetli atışlar yapıyorlarsa, yaptıkları şeyin yanlışlığı değişir mi? O maçta iyi ki isabet etmedi, kırılmış koltuk parçaları kafayı yarmakla kalmaz, kesip atardı. Denk gelmemesi o maçta zaten imkansızdı, hatta Tuncay kendisine gelen suyu içmişti.:D Korner atmaya ya da kanata giden oyuncuya neler isabet etti gördük hatta Fenerbahçe 2. golü atmadan önce Tümer'e isabet etti diye taraftar oley çekmişti, sonrasında gol olup Tümer alkışlayınca taraftarı tahrik ediyor oldu.
Küçük bir ek; Tümer'e alkışladığı için 1 maç oynamama cezası da verilmişti.
Universal
26.Ekim.2009, 21:36
Arkadaşlar, kötünün savunması hiçbir zaman olmaz. İki yıl önce ASY'de oynanan derbide yaşananlarda kötü idi, burada olanlarda kötü idi. İkiside sonuçta kötü. Hani siz bizden daha kötü yaptınız demenin hiçbir anlamı ve savunması olamaz. Yapılanlar, yaşananlar kötü idi. Bizim konuşmamız gerekn kötülükler değil, güzellikler ve futbol olmalıdır. Bu ülke iki gün sonra 86 yılına girecek ve 86 yıldır kötüler konuşulduğu için ilerliyemiyoruz.
BuRiBuRi
26.Ekim.2009, 21:38
Ne zaman kazanan tarafı tebrik edeceksiniz?
Kadıköy'deki maçta Eric Gerets'in kafasına atılanlar, ses bombası, kaleci antrenörüne atılan su şişesi, oyuncular içeri girerken yağan su bombardımanı ve ayranlar derken bunun intikamı Ali Samiyen'deki maça yansıdı. Oradada sahayı suparkına döndürdüler. Yanlış hatırlamıyorsam Deniz'in gözünü çıkarıyorlardı. Şimdi bu maçta olanlardan sonra Ali Samiyen'de bunun intikamı yine alınacaktır. Yani yanlış intikam adı altında bir orda bir burda devam etmektedir.
Lugano Ali Samiyen'de rahat durmuyor. Arda bu maçta rahat durmadı. Bu senaryoda aynı...
Hakemler hep basiretsiz...Bu senaryoda aynı. Yenince ağız tadıyla yenemiyoruz. Yenilince ağız tadıyla yenilemiyoruz. Bütün mesela bu.
TR.CaPTaiN
26.Ekim.2009, 21:40
http://img2.imageshack.us/img2/5462/261256548792.jpg (http://img2.imageshack.us/i/261256548792.jpg/)
NirvanaFX
26.Ekim.2009, 21:43
Kadıköy'deki maçta Eric Gerets'in kafasına atılanlar, ses bombası, kaleci antrenörüne atılan su şişesi, oyuncular içeri girerken yağan su bombardımanı ve ayranlar derken bunun intikamı Ali Samiyen'deki maça yansıdı. Oradada sahayı suparkına döndürdüler. Şimdi bu maçta olanlardan sonra Ali Samiyen'de bunun intikamı yine alınacaktır. Yani yanlış intikam adı altında bir orda bir burda devam etmektedir.
Lugano Ali Samiyen'de rahat durmuyor. Arda bu maçta rahat durmadı. Bu senaryoda aynı...
Hakemler hep basiretsiz...Bu senaryoda aynı. Yenince ağız tadıyla yenemiyoruz. Yenilince ağız tadıyla yenilemiyoruz. Bütün mesela bu.
Anlatmak istediğimizde bu değilmi zaten; şunu demek istiyorum "sizinkiler yapmasın,bizimkilerde yapmasın".Yoksa bu olaylar daha intikam ayağına gider.Olaya hakemlerin basiretsizliğide eklenince gördüğünüz gibi dünkü olayların olmaması diye bir olasılık yoktur.
Zaten olayların bu kadar büyüten şey,
Taraftarların çocukluğu(bu her iki taraf içinde geçerli) ve Hakemlerin basiretsizliğidir.
Sekopej
26.Ekim.2009, 21:43
http://img2.imageshack.us/img2/5462/261256548792.jpg (http://img2.imageshack.us/i/261256548792.jpg/)
Bu resmi arıyordum, koyduğun iyi oldu, tam sarılırlarken olan varsa çok makbule geçer.:)
TR.CaPTaiN
26.Ekim.2009, 21:54
Bu resmi arıyordum, koyduğun iyi oldu, tam sarılırlarken olan varsa çok makbule geçer.:)
Alex'le olanı var. Nedense maç esnasında Semih-Güiza sevinci ayrı bir güzel geldi bana da. :)
http://img190.imageshack.us/img190/3629/b7e1f52dfb9c1b9746729fa.jpg (http://img190.imageshack.us/i/b7e1f52dfb9c1b9746729fa.jpg/)
murat taşlı
26.Ekim.2009, 21:58
Maç esnasında baktım bütün Gs liler kendi oyuncularına küfretti durdu ,yumruk atan Keita yı ayakta alkışladı .Şimdi herkes hakemden dert yanıyor önce kendi oynadığınız futbola ,furbolcunuza,teknik heyetinize bakın,çünkü sorun orda.Zaten biliyorsunuz da kabul etmek zor sanırım .
Sekopej
26.Ekim.2009, 22:03
Alex'le olanı var. Nedense maç esnasında Semih-Güiza sevinci ayrı bir güzel geldi bana da. :)
http://img190.imageshack.us/img190/3629/b7e1f52dfb9c1b9746729fa.jpg (http://img190.imageshack.us/i/b7e1f52dfb9c1b9746729fa.jpg/)
Bana da çok güzel geldi, hem Alex'e hem de Semih'e sarılması. Ayrıca bugün idmanda şakalaşmaları da çok güzeldi Güiza ve Semih'in. Sultan Alex'e zaten diyecek söz yok, gül gül öldüm izlerken.:D
SAİT71
26.Ekim.2009, 22:04
Bana da çok güzel geldi, hem Alex'e hem de Semih'e sarılması. Ayrıca bugün idmanda şakalaşmaları da çok güzeldi Güiza ve Semih'in. Sultan Alex'e zaten diyecek söz yok, gül gül öldüm izlerken.:D
Güiza nasıl kaval çalıyordu gördünüz mü. :DTakımın maşşallahı var. Allah bozmasın.:icon_razz:
HooijDonk07
26.Ekim.2009, 22:16
hiç kimse girip Fener'in resmi sitesine bakmıyor Baros'a geçmiş olsun mesaj'ı var.
Universal
26.Ekim.2009, 22:16
Güiza'nın kaval çalışı mükemmel. Ne olduğunu anlamıyor, eline alıp üflüyor bir takım sesler çıkıyor. Çok güzel çok, hep böyle devam eder inşallah. :)
Buradan (http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=63119) Güiza'nın kaval çalışını dinleyebilirsiniz.
Sekopej
26.Ekim.2009, 22:17
Güiza gol atamadığı için mi acaba sakalları bırakmıştı, şimdi attığına göre keser, 6-7 hafta idare eder bu sefer.:D
Son 10 yılda Galatasaray 4, Fenerbahçe 4 şampiyonluk yaşadı.
10 sezondur kaybediyoruz kadıköyde
10 yıldır 3 puan önümüzde başlıyor gibi birşey fener
ama sonuçta son 10 yıldaki şampiyonluk sayıları eşit.
ayrıca birşey eklemek istiyorum. galatasaray son 14 sezondur inönüde beşiktaşı yenemiyor. sadece 2006da son dakikada hasan kabzenin attığı ve şampiyon olduğumuz maç dışında. arada beraberliklerimiz var.
ama çıkıpta ne basında ne de başka yerde gs bjkyi inönüde yenemiyor tarzı veya hiçbir bjkli taraftarda siz bizi 14 yılda sadece birkez yendiniz evimizde vs. tarzı yorumlar yapmıyor
fb gsyi yendiğinde tabi sevinecek ezeli rakibin nede olsa, ama her sezon abartı haha 9 yıl oldu 10 yıl oldu tarzı yorumlar. bunlar olmuyor işte
ayrıca türkiye kupası muhabbeti; ne zaman fener işte her sezon galatasarayı yeniyoruz evimizde tarzı yorumlar yapmaya başladılar, bunu her maç başında söylemeye başladılar, ondan sonra türkiye kupası ortaya atıldı. eskiden kimse demiyordu veya abartmıyordu 20 küsür senedir kupa alamadınız demiyordu.
buradaki durum budur. fenerlilerin sanki mükemmel bir olay başarmış gibi her maçtan önce bunu ortaya atmalarıdır.
SAİT71
26.Ekim.2009, 22:38
Yılın yorumu annemden geldi;
"Küçük kardeşim Burak a ders çalıştırıyordu, o da pek futbolla alakası olmamasına rağmen, dünden beri Anne biz mi yendik Fener mi yendi diye sormakta annemde her defasında Fener demekteydi. Bunun üzerine suratı asılıyordu. Ders başındaykende aynı konudan bahsedince anacığım sinirlenip, 2 gündür aynı şey, Galatasarayda senin gibi çalışmamış dersine deyince gülmekten koptum desem yeridir." :D çok yerinde bir yorum getirdi. Spor yorumcusu olacak kadınmış meğersem :D
Suicider
26.Ekim.2009, 22:43
biz zaten tebrik ediyoruz fenerbahçeyi siz diyorsunuz ki ofsayt olmasaydı yok penaltı olmasaydı yinede yenerdik e tamam işte bizde zaten onlar olmasa kazanırdık demiyoruzki öle bi iddia mız yok..ayrıca ateşli taraftar su şişesi atmaksa böle ateşli taraftar olmaz olsun hem gs için hem fb için söylüyorum
TuNdRaLoWeR
26.Ekim.2009, 22:49
Her neyse, tüm Fenerbahçeli futbolculara sonsuz teşekkürler.Onlar oynadılar, onlar kazandılar, onlar hak ettiler.Bize de sevinmek düşer..
Nocna Mora
26.Ekim.2009, 23:06
Galatasaray için maç yorumuma gelirsek :)
Galatasaray Kadıköy atmosferini yine kaldıramadı. İlk yarının sonlarında ve ikinci yarının neredeyse tamamında oyunun kontrolünü elinde tuttu ama gözüme çarpan şey ileri hat ile geri hat arasındaki boşluk çok fazlaydı. Bu iyiye işaret değil. Rjiikard bunları görüyor olmalı. Ayrıca bir derbi kaybedildi diye Rjiikard'a yüklenmek çok saçma lig daha bitmedi amatör taraftar olmayalım, hep destek tam destek...
Arda yine durgundu. Bi ara parlamaya çalıştı bencil davrandı anında oyundan aldı onu Rjiikaard.
Baros'un oyundan çıkması takıma zarar verdi çünkü Nonda delemedi savunmayı hiç o yüzden zarar gördük.
Neyse önümüzdeki maçlara bakıcaz ;)
Lucas Neill
26.Ekim.2009, 23:08
http://img4.mynet.com.tr/spr3/emre-baros-18439_501.jpg
Emre'nin topa müdahelesi. Bilerek yaptı diyenler utanırlar herhalde.
Bi kere orda top emrenin önünde ayağına bile değmiyo orda direk Baros'a girdi.
KaPaLı
26.Ekim.2009, 23:09
Arkadaşım top taca çıktı bilmem görebildinmi ?
Arkadaşım top taca çıktı bilmem görebildinmi ?
Arkadaş galiba maçı izlememiş. Resimlere bakarak yorumluyor pozisyonları.
Sekopej
Milan Baros’a geçmiş olsun
Galatasaray'ın Çek futbolcusu Milan Baros, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan derbinin ilk dakikasında sakatlanmış ve oyundan çıkmak zorunda kalmıştır.
Fenerbahçe Spor Kulübü olarak bu talihsiz olayda ayak tarak kemiği kırılan Milan Baros'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa zamanda iyileşip sahalara dönmesini temenni ediyoruz.
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
el.nino
http://i36.tinypic.com/2lnbo0j.jpg[/quote]
bunu boşuna koyduk herhalde emre baros'a bişey yapmadı diyenler barosun sol ayağına iyi baksın.emre'nin dizi nasıl kırıyor.sağ ayak kırık değil sol ayak kırık.
el.nino
26.Ekim.2009, 23:11
http://i36.tinypic.com/2lnbo0j.jpg
emre'nin sol ayağı hiç müdahale yok burda dimi.
el.nino
26.Ekim.2009, 23:14
http://i36.tinypic.com/2lnbo0j.jpg
bir fenerli desin bakayım bana burada müdahale yok.emre hiç birşey yapmamış dimi.
SAİT71
26.Ekim.2009, 23:21
Milan Baros için önceki mesajlarımdada çok üzüldüğümü belirtmiştim. daha ilk dakikada sakatlanıp sahayı terketti. Gerçekten bir futbolcunun bittiği andır.
Yalnız kasti bir şey yok o pozisyonda. neden herşeyde bir kasıt aranıyor. Kasıtlı yapsaydı derdik zaten Emre çirkeflik yaptı diye ama inanın orada topa müdahale etmek istedi. Futbol bu şanssızlık sakatlandı. Zaten o anda böyle bir sakatlamayı kimse hesap edipte uygulayamaz. Bir anda olan gelişen bir durum.
Toparlayamazsa hesap felan verilmez. Futbol hayatı bitenler var. Ayağı kırılanlar var. Kolu kırılanlar çıkanlar her türlü şey var. Bu riski göze alabiliyorsa oynayacak. Kasti tekme felan atıpta sakatlasa hesap verme doğru olabilir ama maçın içindeki bir pozisyonda sakatlanan oyuncu için hesap verilmez.
Bordo61Mavi
27.Ekim.2009, 02:06
Biri kadikoyde resim buluyor digeri Ali sami yenden.
Arkadaslar ne degiscek, mac bitti sonuc tescilendi. Ben Galatasaraya karsi bi kac pozisyonda hakimizin yendigini dusunuyorum ama sadece geldim yazdimki " maclar daha iyi yonetilse hersey daha iyi olcak"
Bosuna bukadar ustune gitmemize gerek yok, rakibide yeneceksin hakemide :)
Bu arada herşey konuşuluyor Hakan'ın golden sonraki hareketi konuşulmuyor.
Alicanfmfan
27.Ekim.2009, 14:18
Ne yapmıs cok merak ettim , sadece sevinç olarak yumrugunu havaya sallıyor.
Ne yapmıs cok merak ettim , sadece sevinç olarak yumrugunu havaya sallıyor.
Evet bizim taraftara doğru sevinç olarak yumruğunu sallıyor.Burda sabahtan beri bir sürü bahane ürettiniz hepsi gerçek bu öylesine bir hareket öyle mi ?
Alicanfmfan
27.Ekim.2009, 14:23
Gerçekten müthiş teorileriniz var artık yorum yapmayacagım.
Alicanfmfan
27.Ekim.2009, 14:25
Cevap vermeyin Galatasaray'lı arkadaslar...
Gerçekten müthiş teorileriniz var artık yorum yapmayacagım.
Cevap vermeyin Galatasaray'lı arkadaslar...
Görende 10 sayfadır türlü türlü bahaneler üreten yok hakemmiş yok taraftarmış yok Cristan'ın yumruğuymuş falan diye birşeyler üreten Fenerbahçe'li arkadaşlar sanır.
Siz 10 sayfadır aynı şeyi yapıyorsunuz 2 mesajda bir şey diyince cevap vermeyin diyorsunuz.
İğneyi kendine çuvaldızı başkasına...
Melekovic
27.Ekim.2009, 15:09
Bitirdiniz mi artık? Hele şükür.
Bu arada kimse kör değil normal yazabilirsin okurlar. Kendinden alıntı yapmana gerek yok.
Onlar kim oluyor acaba bir yanıt verebilir misin? Ne oluyor savaştayız da herkes tarafını mı seçiyor? Sadece gülüyorum.
Şunu bir düşünün,hayatınızdaki insanları takımlarına göre mi seçiyorsunuz? Takım mı en çok önemli şey hayatınızda?
Günü geliyor çok zor durumda oluyorsunuz ,başınızı yasladığınız omuz bir Galatasaraylının bir Fenerbahçelinin omzu oluyor, yeri geldi mi beraber gülüyorsunuz beraber ağlıyorsunuz, öyle anlar gelince bu Galatasaraylı ya da bu Fenerli diye ben bununla muhatap olmam diyor musunuz?
Bunu iyi düşünün.
Taraftar olmak güzel bir şey ama anca taraftar olunabildiği zaman, beraberce şakalaşıp, ince esprilerle birbirinizle dalga geçmeyi bildiğiniz zaman.
Sizi bir Galatasaray bir Fener bir Beşiktaş bir Trabzon mu kurtaracak hayatınızda bir şey olduğu zaman? Siz birbirinizi kurtaracaksınız,birbirinizi kollayacaksınız,beraber gülüp beraber ağlayacaksınız, o yüzden hepinize söylüyorum ,bir şeyleri yazarken bunları iyice düşünün.Bir konu hakkında tartışabilirsiniz, bu konu hakkında da tartışabilirsiniz, ama tartışmayı sakın birbirnizi kıracak seviyelere getirmeyin,sonra yine üzülen siz olursunuz.
O birbirinizi yediğiniz topçularda 3 gün sonra kol kola yemeğe çıkarlar gezerler eğlenirler,o maç bu maç umurlarında bile olmaz.
Revolution
27.Ekim.2009, 18:12
Bitirdiniz mi artık? Hele şükür.
Bu arada kimse kör değil normal yazabilirsin okurlar. Kendinden alıntı yapmana gerek yok.
Onlar kim oluyor acaba bir yanıt verebilir misin? Ne oluyor savaştayız da herkes tarafını mı seçiyor? Sadece gülüyorum.
Şunu bir düşünün,hayatınızdaki insanları takımlarına göre mi seçiyorsunuz? Takım mı en çok önemli şey hayatınızda?
Günü geliyor çok zor durumda oluyorsunuz ,başınızı yasladığınız omuz bir Galatasaraylının bir Fenerbahçelinin omzu oluyor, yeri geldi mi beraber gülüyorsunuz beraber ağlıyorsunuz, öyle anlar gelince bu Galatasaraylı ya da bu Fenerli diye ben bununla muhatap olmam diyor musunuz?
Bunu iyi düşünün.
Taraftar olmak güzel bir şey ama anca taraftar olunabildiği zaman, beraberce şakalaşıp, ince esprilerle birbirinizle dalga geçmeyi bildiğiniz zaman.
Sizi bir Galatasaray bir Fener bir Beşiktaş bir Trabzon mu kurtaracak hayatınızda bir şey olduğu zaman? Siz birbirinizi kurtaracaksınız,birbirinizi kollayacaksınız,beraber gülüp beraber ağlayacaksınız, o yüzden hepinize söylüyorum ,bir şeyleri yazarken bunları iyice düşünün.Bir konu hakkında tartışabilirsiniz, bu konu hakkında da tartışabilirsiniz, ama tartışmayı sakın birbirnizi kıracak seviyelere getirmeyin,sonra yine üzülen siz olursunuz.
O birbirinizi yediğiniz topçularda 3 gün sonra kol kola yemeğe çıkarlar gezerler eğlenirler,o maç bu maç umurlarında bile olmaz.
Abi bu konuda da diğer konularda da gerçekten dediklerine harfi harfine,noktasına virgülüne kadar katılıyorum. İlk kez bir kişiyle adaş olduğum için gurur duydum.
Konuya da gelince o yüksek puntolu her tarafından kışkırtılabilecek düzeyde mesajlar atan arkadaş(!)'a umarım gereken ceza verilir. Kimse Galatasaray muhteşem top oynadı ama hakem maçı sattı da kaybettik demiyor. Galatasaray kötü oynadı ama hakemin de hataları vardı asıl önce bunu idrak etmek gerekiyor ve bu hatalar da sonuca doğrudan veya dolaylı etki etti. Hakemin hataları sadece
Fenerbahçe lehine miydi ? Hayır. Fenerbahçe'nin olmadığı halde verilmeyen 2 ofsaytı vardı ve bazı müdahaleleri de faul değildi. Ancak ve ancak siz burada taraftarları kışkırtırsanız, yok bahanelerin arkasına sığınıyorsunuz,anlamıyorsunuz,hazımsızsınız vs. gibi şeyler söylerseniz insanların size karşı söyleyecekleri laflara da gözyummak zorunda kalırsınız. Şimdi kendi kendine laf sokmak isteyip de seviyesini düşüren,Türkiye'nin en büyük kulüplerinden Fenerbahçe'nin taraftarı olan -ki bu yapılan taraftarlık değildir- kişilerin gerçek Fenerbahçeli olduğuna inanmıyorum. Fenerbahçelilik duruşu bu mudur? Böyle çirkeflik midir? Hiç sanmıyorum. Fenerbahçe camiasında asla böyle kişiler uzun süreli barınamamıştır. Böyle kişiler de ancak antipati ve nefret toplarlar. Hadi devam etsin şimdi o arkadaş(!) veya arkadaş(!)lar çirkeflik yapmaya. Taraftarlıkla insanlık arasındaki kıvamı tutturamamaya.
SAİT71
27.Ekim.2009, 18:19
Kaan Ali de diyor Gsli olarak her iki taraf adına da hatalar oldu. Maça tesir etti. Bende diyorum Fenerli olarak evet öyleyid uzatmaya lüzum yok. Oldu bitti hatalar kasti değildi ama sonuçta etkiledi. Fakat Fenerbahçeyi alakadar eden kendi oyunu, mücadelesiydi. Hakemle aldınız vb. laflar olmamalı çünkü Fenerbahçe ofsayt diye golü atmayacak değil. O hakemin performansı. Gerekli uyarıları TFF verecektir.
Revolution
27.Ekim.2009, 18:28
Kaan Ali de diyor Gsli olarak her iki taraf adına da hatalar oldu. Maça tesir etti. Bende diyorum Fenerli olarak evet öyleyid uzatmaya lüzum yok. Oldu bitti hatalar kasti değildi ama sonuçta etkiledi. Fakat Fenerbahçeyi alakadar eden kendi oyunu, mücadelesiydi. Hakemle aldınız vb. laflar olmamalı çünkü Fenerbahçe ofsayt diye golü atmayacak değil. O hakemin performansı. Gerekli uyarıları TFF verecektir.
İşte bu kadar... Uzadıkça uzadı konu.
HooijDonk07
27.Ekim.2009, 18:36
Oh be sonunda KaanAli'nin dediğine katılıyorum.Türkiye'de oynanan her maçda %100 hakem hata yapıyor.Özellikle d
Suicider
27.Ekim.2009, 19:23
Olayların faturası çıkıyor!
Fenerbahçe ve Galatasaray kulüpleri ile sarı lacivertli takımın Brezilyalı futbolcusu Bilica, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevkedildi.
Süper Lig'de önceki gün oynanan Fenerbahçe - Galatasaray maçı öncesi sahada ısınma çalışmaları sırasında futbolcular arasında yaşanan kavgada rakibine tokat attığı tespit edilen Bilica, maçın hakemlerinin verdiği rapor doğrultusunda PFDK'ya sevkedildi. Maç öncesi çıkan kavgada ise Arda ve Cristian'da bir suç unsuru bulunmadı. Keita da gördüğü kırmızı kart nedeniyle otomatikman PFDK'ya sevkedildi.
Öte yandan Fenerbahçe Kulübü, sahaya atılan yabancı maddeler, Galatasaray Kulübü ise tribünlere verilen tahribat nedeniyle PFDK'ya sevkedildi.
Kaynak : DHA
tarikko
27.Ekim.2009, 19:28
Milan Baros, sakatlığıyla ilgili olarak Galatasaray Televizyonu’na açıklamalarda bulundu.
Futbolda bu tür sakatlıkların yaşanabileceğini belirten Baros, "Umarım en yakın zamanda iyileşir ve sahalara dönerim" dedi.
Sakatlandığı pozisyonunun normal bir pozisyon olduğunu belirten Baros, "Emre’nin kasıtlı bir hareket yaptığını zannetmiyorum. Topla oynamaya çalıştı. Bu sadece benim şanssızlığım” diye konuştu.
Tahmini olarak iki ay sonra antrenmanlara başlayabileceğini ifade eden Çek futbolcu, kesin dönüş zamanın ilerleyen tarihlerde belli olacağını söyledi.
Sporx
Ahmet Göktaş
27.Ekim.2009, 22:05
Keitaya atılan şişeyi , Galatasaraylı taraftarlar atıyor.
İnanmayana kanıtını koyarız :D
HooijDonk07
27.Ekim.2009, 22:08
Banada öle gibi geldi ama cevap vermedim kimseye :D
RaSenGan
27.Ekim.2009, 22:11
Fenerbahçe'nin golleri ofsayt,olmayan penaltıdan gelmiş olabilir.Ama bu Fenerbahçe'nin haketmediği,bizden iyi oynamadığı anlamına gelmez.Şu gerçek ki Fenerbahçe bizden daha iyiydi.Hakemin sayesinde de olsa kazandılar.Söyliycek pek bir şey yok.Fenerbahçe haketti öyle ya da böyle kazandı.Yaşanan olaylara değinmek istemiyorum.Kötü şeyler yazabilirim hiç girmiyim o konuya :) İki takımı da mücadelesinden ötürü kutluyorum.
Universal
27.Ekim.2009, 22:22
Fenerbahçe'nin golleri ofsayt,olmayan penaltıdan gelmiş olabilir.Ama bu Fenerbahçe'nin haketmediği,bizden iyi oynamadığı anlamına gelmez.Şu gerçek ki Fenerbahçe bizden daha iyiydi.Hakemin sayesinde de olsa kazandılar.Söyliycek pek bir şey yok.Fenerbahçe haketti öyle ya da böyle kazandı.Yaşanan olaylara değinmek istemiyorum.Kötü şeyler yazabilirim hiç girmiyim o konuya :) İki takımı da mücadelesinden ötürü kutluyorum.
Evet, hakemin etkisi oldu ama; Fenerbahçe alehinede yanlış kararlar verdiğini düşünüyorum. Bunu tartışmayacam.
Tartışmak istediğim konu Fenerbahçe bu maçı fazlası ile hak etti. Galatasaray kulübünün bu maçta hafızalarda kalan bir şutu yok, kornerden gelen gol tamamen Volkan'ın yaptığı hata ile kaynaklanıyor. Galatasaray üç pas üst üste bu maçda yapamadı. Arda maç başında inanılmaz bir şekilde etkilendi, aklı Baroni ile olan tartışmada idi. Bu yüzden çok kötü oynadı. Keita ise nedenini bilmiyorum ama; bu baskıyı kaldıramadı. Büyük ihtimalle takım içi konuşmalardan etkilenmiş olacak. Ben Galatasaray'ın o akşam futbol adına birşey yaptığını düşünmüyorum. Fenerbahçe size göre hakemlede olsa bu maçı hak eden taraf olduğu düşüncesindeyim. Sonuçta pozisyonlara girdi, rakip takıma çok iyi bir pres uyguladı. Top göstermedi, pas yapmasına engel oldu ve taktiksel olarak maçıda kazandı.
RaSenGan
27.Ekim.2009, 22:28
Evet, hakemin etkisi oldu ama; Fenerbahçe alehinede yanlış kararlar verdiğini düşünüyorum. Bunu tartışmayacam.
Yan hakemler ofsayt nedir onu bilmiyo heralde.Birkaç kez alakasız yere ofsayt vermişti.
Universal
27.Ekim.2009, 22:29
Yan hakemler ofsayt nedir onu bilmiyo heralde.Birkaç kez alakasız yere ofsayt vermişti.
Ben burada hakemi tartışmayacağımı belirttim Aygün. O yüzden tartışmayacağım. Futbol konuşmak, taktik konuşmak isteyen olursa buyursun beraber konuşalım. :)
http://img199.imageshack.us/img199/9092/adszab.png
Alicanfmfan
27.Ekim.2009, 23:22
Galatasaray taraftarı kendi oyuncusunu yabancı madde atacak kadar akılsız degil o şişe tam gs tribününden geçerken ss alınmıs herhalde.
Galatasaray taraftarı kendi oyuncusunu yabancı madde atacak kadar akılsız degil o şişe tam gs tribününden geçerken ss alınmıs herhalde.
Zaten orda bile bile atıyor demiyorum.
TR.CaPTaiN
27.Ekim.2009, 23:25
Bu da videosu. Alıntıdır.
http://www.mediafire.com/download.php?gwh2jwmymmz
Ahmet Göktaş
27.Ekim.2009, 23:33
Yok daha neler. Matematiksel olarak FB tribünü atsa oradan geçemez zaten şişe.
Ayrıca inanmayanlar video olarak izleyebilir face hesabı olanlar.
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1228575002013&ref=mf
KaF KeF
27.Ekim.2009, 23:39
zaten keita'ya değil yardımcı hakeme atmaya çalışılmış gibi duruyor..
Ahmet Göktaş
27.Ekim.2009, 23:41
Yani. bilerek atmayağında zaten hem fikiriz. Sadece doğrunun görülmesi için gösterdim.
Fakat yine cezayı FB alacak sanırım bu olayda.
Bu arada Keita yumruk için en az 5 hatta 6 maç ceza almalı.
PesimiSTyLa
27.Ekim.2009, 23:53
6 maç mı? Daha neler. 3 bilemedin 4 alır. 3 alacaktır tahminimce.
tarikko
27.Ekim.2009, 23:57
Lugano rakibine kafa attığı için 5 maç ceza almıştı.Keita'nın da 5 maç ceza alması gerekir bence..
Ahmet Göktaş
27.Ekim.2009, 23:58
3 almış Keita.
http://img220.imageshack.us/img220/4191/31ov0.jpg
http://www.haber10.com/images/news/183966.jpg
Yumrukla alakası olmayan pozisyon 5 maç
Sağ kroşe 3 maç....
tarikko
28.Ekim.2009, 00:00
Daha belli olmadı ki cezalar..
Alicanfmfan
28.Ekim.2009, 00:00
Çok iyi hatırlıyorum , Galatasaray - Beşiktaş macında Song'un Veysel'e attıgı tekme var idi ve o maçta Song kart dahi görmemişti , Ama macı izleyerek Song'a attıgı tekmeden dolayı 2 maç ceza vermişti..
Şimdi Baroni'nin attıgı yumruklar cezasız kalırsa , vah benim Türk Futboluna..
@Ahmet Göktaş
Ss'leri neden ekledigini anlayamadım amacın kıyaaslamak ise
http://i37.tinypic.com/4g1947.gif
Ahmet Göktaş
28.Ekim.2009, 00:06
Buradaki hata evet. Fakat şampiyonluk maçından , yumrukla alakası olmayan pozisyona 5 maç vermek hatadan ziyade başka birşeydir bana göre. Ona bakılırsa bu maçta yada rövanşında tellonun kafasına jant mıdır cant mıdır atıldı birşey olmadı.
Neyse bence adaletsiz karar olmuş. Ama hep böyle her takım için zaten. Neyse...
Buna hala cevap gelmedi. Umarım Federasyonda bunları iyi kontrol eder.
Eminim bu pozisyonla ilgili birçok karikatür yapılacaktır. :D
Bu mesajı yeni görüyorum. Gerçekten çok ayıp yazıklar olsun adaletinize bu mudur yani sizin adaletiniz bu kadar basit midir hakem 3-1 gs. Biz ne yazsak forumun kuralları hatırlatılıyor peki bu nedir tahriklerin en büyüğüdür bu mesaj.
Zaten bu forumda her zaman Fenerbahçe galibiyetleri küçümsenmiştir.Ne yani golde biz mi kaldırtmadık bayrağı,penaltı da biz mi orta noktaya kostuk.Siz iki pas yapamayıp kaybederken biz sağlam savunmayla hızlı hücumla güncel futboldan örnekler veriyorduk.Sizin takımınız gibi bahanelerin arkasına saklanmadık.Saklanmıyoruz.Ama adalet diye bi sey olmadığı için bu forumda uyarı yerine admin tarafından bu sacma mesaj destekleniyor.
Koskoca galibiyeti bu kadar basitleştirebiliyorsanız ve bu düşünceye admin bile katılabiliyorsa sadece YAZIKLAR OLSUN diyorum.
Daha geçen gün aralarında şakalaşan arkadaşlarımızı siteden 2 hafta 10 gün uzaklaştıran zihniyet bu mesajı nasıl yazar? Bu sitede istediğimizi söylememiz için yönetici mi olmak lazım yani?
Kurallar sabittir. Burada hakarete varmayacak her tartışma makbuldür. Sen kendi kafana göre "koskoca bir galibiyet" olarak değerlendirebilirsin bunu. Ama ben değerlendirmiyorum belki. Ve hakem sayesinde kazandı diyorum fenerbahçe. daha önce buna benzer çok yorum yapıldı burada. Bulurum bunları da. "hakem sayesinde vs. " gibilerinden bir çok yorum yapılınca sesiniz çıkmıyor da fenerbahçenize yapılınca doğal olarak dikkatlerden kaçmıyor.
Bana göre hakemin maçı başlatması bile hatayken, her sene antrenörlerimizin futbolcularımızın kafası yarılırken bunlara bir de hakemlerin kafasının yarılması eklenince, evet bence hakem sayesinde kazandı fener diyebilirim. ve bunun gerekçelerini de söylerim. sen buna katılmazsın, gerekçelerini de "şu yüzden yendik" gibilerinden açıklayabilirisin.
forum kurallarını kendinize göre şekillendirdiğinizde adaletsizlik oluyor tabii ki. ben sizin yerinizde olsam aynısını düşünürdüm.
lütfen ceza aldığınız mesajları tek tek çıkarttırmayın bana. burada kimlerin nasıl ve ne şekilde birbirini kışkırttığını biliyoruz. hakem:3 - gs:1 yorumuna doğru düzgün cevap veremeyip kışkırtılmış hissediyorsanız o sizin sorununuzdur. bu yorumu gerçek hayatta biri size söylediğinde tahriğe kapılıp onun yakasına yapışıyorsanız sorun sizdedir. burada sildiğimiz mesajların çoğu tahrik unsuru ve hakaret bulundurmakta. sorun bunu yazanda mı yoksa cevap veremeyip tahrik olanda mı ilk önce bunu yargılayın.
derbi maçı millet sevincini de üzüntüsünü de rahat rahat yaşasın diye biraz rahat bırakalım demiştik maçtan önce. öyle ki yöneticilerimiz bile bundan dolayı tartışmaya rahatlıkla dalabildiler. ben bile sadece sabriye mesaj yazmak için foruma girerken bu maç için de yorumlar yazdım. herneyse tamam o zaman bu konu kapatıldıktan sonra herkesin mesajını tek tek inceleyeceğiz. uyarı ve cezalar vereceğiz yöneticiler dahil. herşey yine o memnun olmadığınız gibi olur. çünkü napsak yaranamıyoruz.
ama ne olursa olsun bir noktada haklısınız. bir üst yöneticinin bunları yazmaması gerekirdi.
BuRiBuRi
28.Ekim.2009, 04:24
Keita birde kendi elleriyle gösterdi:D :D
Yazık...
nerazzuri
28.Ekim.2009, 05:11
evet kale arkasından bir şişe atıldı, o şişe öyle bir falso aldıki allah kahretsin nasıl verdiyse o seyirci o falsoyu o şişeye, tam sizin trübünün önünden geçerken arkadaşlar ss aldı zaten. herşey komplo. bizde böyle şişeye falso veren taraftarlar oldukça, şampiyon olamayacaksınız. üzgünüm.
TuNdRaLoWeR
28.Ekim.2009, 10:55
Keita Carlos'u ayak üstü öldürmeye kalktı resmen yav:) 3 maç az olur bence, o yumruğu Carlos atmış olsa gene aynısını derdim.Yaptığı ayıptı ve çokta sertti, en az 5 maç.Ne olaylara 5'er maç veriliyor buna verilmezse ayıptır.
murat taşlı
28.Ekim.2009, 11:01
Keita birde tam düşerken vuruyor .K1 de bile adama düşerken vurmak yasak:D
BuRiBuRi
28.Ekim.2009, 13:11
evet kale arkasından bir şişe atıldı, o şişe öyle bir falso aldıki allah kahretsin nasıl verdiyse o seyirci o falsoyu o şişeye, tam sizin trübünün önünden geçerken arkadaşlar ss aldı zaten. herşey komplo. bizde böyle şişeye falso veren taraftarlar oldukça, şampiyon olamayacaksınız. üzgünüm.
Bu konu antu'da da tartışıldı. Boş bir konu:) Kale arkasından oraya atmak aşırı bir güç ister ayrıca öyle bir falso vermek imkansız:D
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/12798023.asp?gid=229
Antu'yu tebrik etmek lazım. Güzel yakalamışlar.
gerrrard
28.Ekim.2009, 13:16
Keita'ya 5-6 maç ceza gelmesi lazım ise, R.Carlos'un güreşine diyecek bir şey bulamıyorum.
Ha bide Bilica'nın maç başlamadan önce Aydın'nın kafasına patlatması var cezasız kalan ki ona hiç değinmiyorum.
tarikko
28.Ekim.2009, 13:20
Keita'ya 5-6 maç ceza gelmesi lazım ise, R.Carlos'un güreşine diyecek bir şey bulamıyorum.
Ha bide Bilica'nın maç başlamadan önce Aydın'nın kafasına patlatması var cezasız kalan ki ona hiç değinmiyorum.
Zaten Carlos sarı kart gördü orada daha ne bekliyordunuz kırmızı kart mı görseydi :)
Bu arada Bilica PFDK'ya sevk edildi ceza alacak muhtemelen..
Bilica'ya 2 veya 3 maç ceza geliyormuş...
BaFraLı
28.Ekim.2009, 13:24
Kazım içinde bir ceza söz konusu mu ?.Maç başlamadan önceki arbedede Aydın'a yaptığı hareket yüzünden.
BuRiBuRi
28.Ekim.2009, 13:26
Kazım içinde bir ceza söz konusu mu ?.Maç başlamadan önceki arbedede Aydın'a yaptığı hareket yüzünden.
Kazım olayları ayırmaya çaılışıyordu:)
murat taşlı
28.Ekim.2009, 13:30
Oyun içinde sarılıp çekmekle ,rakibe bilerek kasten yumruk atmak neredyse aynı sizin için Carlos un yaptığına doğru demiyoruz kartını aldı zaten daha ne olması gerek sizce.Ayrıca Bilica da ceza alması için kurula sevk edildi hakemler açıkladı maçtan önce kart gösterilmiyor diye daha ne olacak ne istiyorsunuz asalım mı?
BaFraLı
28.Ekim.2009, 13:38
Kazım olayları ayırmaya çaılışıyordu:)
Gerçekten mi ? Ayırmaya çalıştığı belli Aydın oraya geliyor bir bakıyoruz Kazım Aydın'ı çekip atmış yok böle bişi ya.
Xsnoopkarl
28.Ekim.2009, 13:49
Gerçekten mi ? Ayırmaya çalıştığı belli Aydın oraya geliyor bir bakıyoruz Kazım Aydın'ı çekip atmış yok böle bişi ya.
aydında oraya sohbet etmeye gelmiyo olsa gerek...ceza gelecekse ona da gelsin
BaFraLı
28.Ekim.2009, 13:54
aydında oraya sohbet etmeye gelmiyo olsa gerek...ceza gelecekse ona da gelsin
Arda takım arkadaşı doğal olarak oraya geliyor ama tam oraya girerken Kazım efendi tutup atıyor.Aydın'ın aktif olarak orda uyladığı birisi yokki.
gerrrard
28.Ekim.2009, 15:11
http://www.youtube.com/watch?v=zWDd5HkTPkg
Burada açıkça görüldüğü üzere Keita'ya gelen pet şişe Fenerbahçe tribünlerinden atılıyor.
Alicanfmfan
28.Ekim.2009, 15:37
Ayrıca Keita'ya olan faulu hakem zamanında calsa hiçbirşey olmayacak bekliyor resmen vursun diye keita düşerken hakeme bakıyor hakemde hiçbişey yok dayanamayıp yumruk atıyor oda.
gerrrard
28.Ekim.2009, 15:44
Ayrıca Keita'ya olan faulu hakem zamanında calsa hiçbirşey olmayacak bekliyor resmen vursun diye keita düşerken hakeme bakıyor hakemde hiçbişey yok dayanamayıp yumruk atıyor oda.
Alican'a katılıyorum. Osman Tanburacı'da bunu yazmış R.Carlos kucaklıyor Keita'yı faul yok.
KaF KeF
28.Ekim.2009, 15:47
faul mu yok ? iyi bakın carlos'a sarı kart çıkıyor..
murat taşlı
28.Ekim.2009, 15:48
Evet çok doğru Carlos sarıldı suçlu,hakem zamanında faulü çalmadı suçlu,Keita yumruk attı ama suç onda değil.Süper bir düşünce.
El Barto
28.Ekim.2009, 15:49
offf içim daraldı yahu. :icon_lol: 3 gündür aynı şeyler yazılıp duruluyor. Hiçbirşey kalmamış şişenin nereden atıldığının peşine düşmüş millet. :)
gerrrard
28.Ekim.2009, 15:50
Faul var. Ama Keita vurduktan sonra.
@murat taşlı
Biz öyle birşey demedik.
PesimiSTyLa
28.Ekim.2009, 15:52
http://www.youtube.com/watch?v=zWDd5HkTPkg
Burada açıkça görüldüğü üzere Keita'ya gelen pet şişe Fenerbahçe tribünlerinden atılıyor.
Yok canım yanlışın var, oradan falso mu aldı o şişe :icon_smile:
Alicanfmfan
28.Ekim.2009, 15:55
Evet çok doğru Carlos sarıldı suçlu,hakem zamanında faulü çalmadı suçlu,Keita yumruk attı ama suç onda değil.Süper bir düşünce.
Zamanında çalsa diyoruz .....
Universal
28.Ekim.2009, 19:38
offf içim daraldı yahu. :icon_lol: 3 gündür aynı şeyler yazılıp duruluyor. Hiçbirşey kalmamış şişenin nereden atıldığının peşine düşmüş millet. :)
Haklısın abi, konuya girmek istemiyorum, futbolu kirleten, kendi için psikojik sorunu olan, sahaya o maddeyi atıp birisinin biryerini vurmaktan zevk alan aciz bir insan olarak görüyorum o kişiyi. İster Fenerbahçe ister Galatasaray tribününden gelsin. Takım tutmadan önce adam olmak gerek.
Zaten bu tartışmalar boş işler, bunlar futbolumuza birşey kazandırmaz. Çünkü; bunları yıllardır konuşuyoruz, sonuç ortada hala Dünya Kupasına gidemiyoruz. Birazda futbol konuşsak belki çok fazla şey değişecek.
SAİT71
28.Ekim.2009, 19:57
Mantığa bak ya faul yokmuş yumruk atmış bravo vallahi. Peki o zaman Carlos niye sarı kart gördü? FIFA faul yapma hakkı vermiş oyunculara ister tutar ister çeker. Sonuçta nizami bir şekilde rakibi faulle durduruyor. Bunun adı tecrübedir. Bir çok top klas oyuncu bile gerekli yerde tehlikeli pozisyon olabileceğini sezdiğinde faul hakkını kullanır. Hatta bazıları yüzde yüz kartlık pozisyonları tereyağından kıl çekercesine yaparki hakem bile faulü verir ama kartı es geçer. Nitekim kartta çıktı. Sizin dediğinizde Tamburacının dediğide doğru değil. Faul yapılmayacaksa maçta yapılmamalı. Öyle şey olmaz. Bir oyuncu faul yapar. Ayağını kıranlarda idam edilmeli o zaman.. Tamburacının yazısını okudum, acayip yanlış şeyler içeriyor. Diyorki;
Evet Saraçoğlu’nda yaşananlardan sonra futbolda bir tutam ümidim kaldı.
Bu şartlarda futbol oynanmaz!
Hakemin kafası yarılıyor maç devam ediyor…
Vay anasını yahu!
İnsan canı hiçe sayılıyor. Yeter ki Fener kazansın!
Hakem Gezer uçmuş!... Aklı bir karış havaya fırlamış!..
Bu Federasyon da MHK da yanmış, bitmiş…
Yandaş olmuş!
Bakalım Fenerbahçe ne kadar ceza alacak göreceğiz!
Arda’ya saldıran futbolcular ne ceza yiyecek?
Yetti yahu!
Ayıbın da bir sınırı var!
2. sene önceki Türk futbolunun utanç gecesi olan Ali Samiyen derbisinde yaşanan rezalette de mi federasyonun parmağı vardı. Ordada olaylar bize karşıydı. ÜStelik 1-3-5 şişe değil.. Kazanan oradada kazandı. Böyle şeyler sadece çamur at izi kalsın mantığıdır..
Zaten Keitaya atmıyorlar yan hakeme atıyorlar. Sen görüntüleri izlemedin galiba. Direk Galatasaray tribününde geliyor şişe. İzlemedende nasıl fikir sahibi oluyorsun onu anlamak güç:icon_razz:
Şişe Gs taraftarlarınca atıldı. Bu ispatlandı lig tv nin görüntüleriyle. Herhangi başka madde gelmedi Keitaya. O şişe de yan hakemi hedef alınarak atılmış ama Keitanın yanına düştü oda göstermelik attı kendini. Zaten Keita sadece futboluyla önplanda olan bir oyuncu olsa Lyonda tutunurdu. Adamlar 17-18 e aldıktan sonra Gs ye 8 e sattıkları için kar ettik diye sevindiler. Keza Lincolnde bu tip bir oyuncu. Bence herkes neyin ne olduğunu biliyor boşuna bu saçma şeyleri tartışmayın.
C h A o S
29.Ekim.2009, 11:09
http://www.milliyet.com.tr/Spor/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&ArticleID=1155510&Date=29.10.2009&b=Bardagin%20sirri%20cozuldu&KategoriID=14
Bir göz atın derim.
Revolution
29.Ekim.2009, 11:17
Onu atan adamın kollarındaki güç nasıl bir güçse yani o kadar mesafeyi isabetli attı bir de, cirit atmacı olsun yani :D şaka bir yana gerçeğin ortaya çıkması da sevindirici bir olay.
Alisamiyen'deki olaylar konusunda haklı olarak Galatasaray suçlanmıştı. Galatasaray'lılarda bunu kabul edip aynı zamanda savunmaya geçmişlerdi. Yani kabul etmemişlerdi. Bugün aynı olayların belki daha hafifi belki daha ağırı belki orta hallisi Kadıköy'de oldu. Fenerbahçe taraftarı haklı olarak suçlanıyor. Fenerbahçelilerde bunu kabul edip aynı zamanda savunmaya geçiyorlar. Yani kabul etmiyorlar.
Çünkü sizin stadınızda da oldu demek yapılanı savunmak demektir. İkiside yapılmamalıydı. İkisinde de aynı tepki konmalıydı ki sizin stadta da oldu, senin futbolcunda yaptı mantığı ortadan kalksın.
Birde şu kısıma dikkat çekmek istiyorum. Olayın tartışılması ile Fenerbahçe'nin iyi oyununun bağlantısı yoktur. Alisamiyen'deki maçta Galatasaray galip gelseydi. Sizlerde atılan onlarca suyu konuşacaktınız. Maçın önüne geçecekti. Ben kendi adıma bırakın bu işleri atmasaydık kazanacakmıydınız demezdim. Çünkü maçın skoru, oyuncu performansı, takım performansının yorumu ayrıdır, maç olaylarının ise bunlardan bağımsız ayrıdır.
RaSenGan
29.Ekim.2009, 15:40
Bizim taraftarların önünde ağ varmış maytap geçmemiş bardak nasıl geçsin :)
anilton
29.Ekim.2009, 15:55
İtiraf ediyorum şişeyi ben attım...:)
Yeni hafta maçlarının konuları açılsın artık bir zahmet.O vesileyle buda kapanmış olur...:)