Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
75. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

38 50.67%
  • Beraberlik

12 16.00%
  • Galatasaray

25 33.33%
Sayfa 1 / 14 12311 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 411 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Galatasaray [10.Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Default Fenerbahçe - Galatasaray [10.Hafta]

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Şimdi burada 1 sayfa dolusu uyarı yazmayacağım çünkü her derbi öncesi yazıyoruz ama olay çıkaranlar yine çıkarıyor. Boşuna kendi kendimize uyarı yapmış oluyoruz.

Bizim Dünya derbisi dediğimiz ama dünyanın pek umursamadığı bu derbide, dostluk havasının hakim olmasını, hakem hatalarının konuşulmamasını ve keyifli bir mücadele izlemeyi dilerim.

Tek uyarım var, mesajı yazdığınızda gelişmiş moda geçip ne yazdığınızı okuyun sonra göndere basın ve mesajı yazarken, yazdıklarınızın size karşı yazılmış olduğunu düşünerek vereceğiniz tepkiyi de hesaba katın. Empati sağlamayı başarırsak, hem bu derbide eğleniriz hem birbirimizi kırmayız hem de sinirlenmeyiz.

Derbilerin keyfi kazandıktan sonra rakip takımın taraftarlarını şakayla kızdırmakla çıkar ama durum öyle bir hal aldı ki, şakayı bile kakaya çevirecek çok kişi var. Bu nedenle bu şakalaşmaları bile yapamıyoruz, bu maçta da yapmayacağız, üzülerek söylüyorum bunu.

Konu kapandığında da kimsenin ceza almamış olması dileğiyle...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

İki takımada başarılar.İki takımda formda.iki takımda Avrupa'dan iyi sonuçlarla döndü.İyi olan kazansın.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bir Galatasaraylı olarak takımıma güveniyorum.Ama Fenerbahçede Kadıköyde bir başka oynuyor.Fenerbahçe bir adım önde.Ama bu maçı 2-1 yada 3-2 kazanırız gibi geliyor kesinlikle gollü geçicek bir karşılaşma bence.Umarım Galatasarayım kazanır.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Bir Şükrü Saraçoğlu fobimiz var bunu hiç bir Galatasaraylı ifade edemez. Ancak bu sene çok iddialı bir kadro kurduğumuz gerçeği de var. Bu maçı önemli kılan bir nokta da Fenerbahçe'nin geçen hafta Gaziantep'e yenilmiş olması.

Keita'nın olduğu kanada özellikle çok güveniyorum. Her iki takıma da başarılar, umarım maç dostça geçer.

He bir de mor forma mevzusuna değinmek istiyorum. Maça mor forma ile çıkacakmışız öyle duydum. Valla maç çok tehlikeli, rezil olmayalım. Ben yönetimin yerinde olsam hayatta giydirmem mor formayı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bende Keita nın performansını çok merak ediyorum.:

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Tatsızlık , tutsuzluk olmasın herkes kendini frenlemeli bende dahilim kimsenin kırılmasını istemiyorum artık , kimseden ah almak istemiyorum

Maça gelirsek , takımıma her zaman güvendim yinede güveniyorum , İnşAllah kazanırız

Allah Yardımcımız Olsun...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bol gollü geçeceğini düşünüyorum. Fenerbahçe'de Alex'in oynayıp oynamayacağı maçın seyrini çok etkileyecektir. Son Avrupa maçlarını izledikten sonra Fenerbahçe'nin bir adım önde olduğunu düşünüyorum. Güzel seyir zevki yüksek bir maç olur umarım.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Ha birde iddaa oynayacaklara tavsiye +7..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CaD0 View Post
    Yok artık LeBron 4-6 oynasınlar.Birde iddaa tek maç açmamış Galatasarayın 3 oranı vardiye Biz kazanırsak batarlar çünkü

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by CaD0 View Post

Bu maç +7 oynayan kafadan yatar Eufa maçları yorgunluğu filan var.Fenerli olarak 1 den 1 oynarım . Gs li olsam 0dan 2 oynardım

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

İnanıyorum ki Nonda gol atacak Fenerbahçe'ye.. Ezeli rekabete aynı zamanda da ebedi dostluğa yakışacak bir maç olur umarım.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İddaa ediyorum bu maç 4-3 gibi bir skorla biterse hele bu goller son dakikalarda gelirse Türkiye nin yarısı Domuz gribine yakalanmadan kalpten gider

Sheriff Misafir

Bol gollü, zevkli, olaysız, göze hoş gelen ve tabikide kazanacağımız bir maç izlemek dileğiyle

Savunmada bu maç fazla sorun yaşamayacağımızı düşünüyorum, orta saha ve hücum hattımız uyum sorununu artık aştı ve güzel bir futbol izletmeye başladılar.

Galatasaray'da son maçın moraliyle saldıracaktır ama savunmasında sorunlar yaşayacağını düşünüyorum, fırsatları iyi değerlendirirsek kazanan taraf oluruz.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Her iki takımda bu kadar güçlü ve iyi giderken karşılaşmamıştı ilk haftalarda sanırım Süper maç olacak süpper..
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Çifte Şans'Lık maç .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Bu maçın ne taktik analizi ne de stratejisi olur..Kadıköyde başka oynuyoruz ve uzun süre sonra taraftar bu kadar iyi.Geçen senede Gs aynı durumdaydı hatta Uefa'da Benfica'yı deplasmanda yenmişti,biz ise hem cl'de hem ligte yokları oynuyorduk ama yinede kazanmıştık.. Bu sefer 2 takımda formda..Derbiyi kazanıp hem seriyi devam ettirmek hem de moral kazanmak istiyoruz..Başarılar Fenerbahçe..

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Bizde her sene ekstra motive oluyoruz ama yenemiyoruz. Artık bu sene yenelim.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Her şeyin bir sonu vardır.Bu son Pazar günü olsun.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Galatasaray'ın defansı çok kötü ama iyi hücumcuları var.Keita çok tehlikeli bir adam, Fenerbahçe onu durduramazsa işi zor.Değişik bir maç olacak, Fenerbahçe fark atabilir yalnız Galatasaray'da bu defans varken.4-1 gibi bir skor beni pek şaşırtmaz.

Nesil
    2006

Fenerbahçe - Galatasaray

Öncelikle, müthiş bir derbi olmasının ve izleyenlerin seyir zevkini en dorukta yaşamasını isteyerek başlıyorum.

Fenerbahçe'nin bu derbide ki yıllardır üstünlüğünü bilmeyeniniz yoktur. Bir şekilde, iyi olsun kötü olsun, cezalısı çok olsun, yönetimde sorun olsun, taraftarlar arasında sorun olsun veya başka sorunlar olsun. Fenerbahçe en sıkıntılı anlarında bile Galatasaray'ı Kadıköy'de yenerek moral bulmuştur.

Fenerbahçe bu sezon çok iyi bir kadro kurdu, ligde mutlak şampiyonluk istiyor. Avrupa'yı ikinci planda tutsa, tabii ki oradaki maçlarıda önemsiyorlar. Çok iyi paslaşan ve uyumlu bir kadrosu var ama; Daum'un mantelitesi yüzünden hep yetecek skorlarla maçları bitirmeyi tercih ediyorlar. Özellikle Volkan Demirel'in performansının son maçlarda tavan yapması Fenerbahçe için büyük avantaj. Galatasaray'ın en etkili silahlarını son adam olarak durdurabilir. Çünkü; Bilica çok topla oynamayı seviyor ve bu top kaptırmaları sorun yaratabilir.

Galatasaray ise, yıllardır hep kazanmak için geliyorlar, zaten böyle gelmeleri ve bunu istemeleri çok doğaldır. Ama her gol yediklerinde yine mi kaybedecez düşüncesi futbolcuları olumsuz etkiliyor ve sonunda belkide öğrenilmiş çaresizlikler dediği olayı yaşıyorlar. Ama Galatasaray bu yıl çok iyi bir kadroya ve teknik heyete sahip. Belkide en son yendikleri kadro kalitesine anca bu sezon yakalayabildiler. Ama birde ufak sorunları var defans yapısı çok gol atıyorlar ama; defans yüzünden gol yemediği maç olmuyor. Bu maçta bu sorun devam ederse zor olur. Birde üstünde Kadıköy'de oynamak ve bu seriyi bozmak çok zor olacak.

İyi bir mücadele bekliyorum, bol gol olacağı kesin. Fenerbahçe'ye gönül verdiğim için, Fenerbahçe kazanır.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Öncelikle, müthiş bir derbi olmasının ve izleyenlerin seyir zevkini en dorukta yaşamasını isteyerek başlıyorum.

Fenerbahçe'nin bu derbide ki yıllardır üstünlüğünü bilmeyeniniz yoktur. Bir şekilde, iyi olsun kötü olsun, cezalısı çok olsun, yönetimde sorun olsun, taraftarlar arasında sorun olsun veya başka sorunlar olsun. Fenerbahçe en sıkıntılı anlarında bile Galatasaray'ı Kadıköy'de yenerek moral bulmuştur.

Fenerbahçe bu sezon çok iyi bir kadro kurdu, ligde mutlak şampiyonluk istiyor. Avrupa'yı ikinci planda tutsa, tabii ki oradaki maçlarıda önemsiyorlar. Çok iyi paslaşan ve uyumlu bir kadrosu var ama; Daum'un mantelitesi yüzünden hep yetecek skorlarla maçları bitirmeyi tercih ediyorlar. Özellikle Volkan Demirel'in performansının son maçlarda tavan yapması Fenerbahçe için büyük avantaj. Galatasaray'ın en etkili silahlarını son adam olarak durdurabilir. Çünkü; Bilica çok topla oynamayı seviyor ve bu top kaptırmaları sorun yaratabilir.

Galatasaray ise, yıllardır hep kazanmak için geliyorlar, zaten böyle gelmeleri ve bunu istemeleri çok doğaldır. Ama her gol yediklerinde yine mi kaybedecez düşüncesi futbolcuları olumsuz etkiliyor ve sonunda belkide öğrenilmiş çaresizlikler dediği olayı yaşıyorlar. Ama Galatasaray bu yıl çok iyi bir kadroya ve teknik heyete sahip. Belkide en son yendikleri kadro kalitesine anca bu sezon yakalayabildiler. Ama birde ufak sorunları var defans yapısı çok gol atıyorlar ama; defans yüzünden gol yemediği maç olmuyor. Bu maçta bu sorun devam ederse zor olur. Birde üstünde Kadıköy'de oynamak ve bu seriyi bozmak çok zor olacak.

İyi bir mücadele bekliyorum, bol gol olacağı kesin.

Birde kim kazanır derseniz, benim hangi takımım tuttuğu belli, bunu söyleyecek değilim.
    Çok iyi bir yorum, maç öncesi söylenebilecek her şeyi 2-3 paragrafta toplamışsın.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Keita'nın maçı olacak bence, öyle hissediyorum. Aslanlarımıza sonuna kadar güveniyorum, umarım seyir zevki üst düzeyde olan bir maç izleriz.

[quote=El Barto;1577342]Fenerbahçe'de Alex'in oynayıp oynamayacağı maçın seyrini çok etkileyecektir.[quote]
    Alex oynayacak büyük ihtimalle abi.Guiza'da öyle.Bugün takımla birlikte antrenmana çıktılar bir sorun çıkmazsa oynayacaklar..

Maça gelince çok çok önemli bir maç.İnşallah olay çıkmadan güzel bir maç izleriz.Atmosfer çok iyi olacaktır stadda.Ben de tribünde olacağım bu maç inşallah Ben saha ve seyirci avantajımızı da düşünerek Galatasaray'dan bir adım önde olduğumuzu düşünüyorum..Ama tabii derbi bu belli olmaz.Galatasaray burada kazanıp lider olmak isteyecektir.Biz de puan farkını 5'e çıkarmak istiyoruz.İnşallah bunu başarırız.

Başarılar diliyorum takımımıza..

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

EZELİ REKABETTE 361. RANDEVU

Fenerbahçe ile Galatasaray ilk kez 17 Ocak 1909´da Papazın Çayırı´nda karşı karşıya geldiler... Yıl 2009, 25 Ekim akşamı ezeli rakipler Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda bir kez daha karşı karşıya...

İşte 100 yıllık tarihi olan bu dev randevudan akılda kalan önemli anlar...

FENERBAHÇE: 136 - GALATASARAY: 113

100 yılı bulan ezeli rekabette Fenerbahçe, galibiyet ve gol sayısı olarak Galatasaray'dan üstün durumda. Fenerbahçe bugüne kadar Galatasaray karşısında 136 kez kazanırken, Galatasaray da Fenerbahçe karşısında 113 kez galip geldi. Tarafların yaptığı 111 maç da berebere sonuçlandı. Ezeli rekabetteki gol sayısında ise Fenerbahçe'nin üstünlüğü bulunuyor. Sarı-Lacivertli takımın attığı toplam 505 gole, Galatasaray 454 golle cevap verdi.

İLK GOL İLK HEYECAN

Galatasaray, Fenerbahçe ağlarını ilk kez 17.01.1909'da Emin Bülent Serdaroğlu ile havalandırdı. Fenerbahçe'nin ilk golünü ise 04.01.1914'te Hasan Kamil Sporel attı.

DERBİNİN GOLCÜLERİ

Ezeli rekabette, Fenerbahçe'ye en çok gol atan Galatasaraylı oyuncu 19 golle Metin Oktay oldu. Fenerbahçe'de ise, Sarı-Kırmızılı ağları en çok havalandıran oyuncu, 27 golle Zeki Rıza Sporel...

BİR MAÇTA 4 GOL

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın 100 yıllık rekabetinde, bir maçta en çok gol atan oyuncular; Galatasaray'da Metin Oktay ve Celal İbrahim, Fenerbahçe'de ise Zeki Rıza Sporel oldu. Bu futbolcular; attıkları 4'er golle tarihe geçtiler.

REKOR TURGAY ŞEREN'DE

Galatasaray-Fenerbahçe karşılaşmalarında en çok forma giyme rekoru, 54 maçla Galatasaraylı Turgay Şeren'e ait. Fenerbahçe'de ise Esat Kaner, Galatasaray'a karşı 49 kez forma giydi.

GALİBİYETE HASRET KALDILAR

Ezeli rekabette istenilen, hep bir tarafın kazanması olmuştur ancak Fenerbahçe-Galatasaray karşılaşmalarında taraflar, birbirlerine karşı çok uzun süre galibiyet alamadılar. Galatasaray üst üste 18 maçı kazanamazken, Fenerbahçe'de 11 maçta galibiyet yüzü göremedi.

1-0'A ABONE

100 yıllık rekabette, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın birbirlerine karşı oynadığı 359 karşılaşmanın 67'si 1- 0'lık skorla sonuçlandı.

EN FARKLI SKOR

Fenerbahçe ve Galatasaraylılar'ın en çok övündükleri başarılardan biridir, en farklı skorla kazanılan maçlar... İki takım arasında yapılan 359 maçta en farklı galibiyeti, 7- 0 ile Galatasaray aldı. Fenerbahçe'nin Galatasaray'a karşı aldığı en farklı galibiyet ise 6-0...

BİR MAÇTA 8 GOL

1983 ve 2001 yıllarında, Galatasaray ile Fenerbahçe, 4- 4 berabere kalarak tarihlerinin en gollü maçlarını oynadılar.

TRİBÜNLERDE 14 KİŞİ

İki takımın yaptıkları maçlarda en fazla seyirci, İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda 70.125 kişi olarak kayıtlara geçti. En az seyirci ile oynanan maç ise şaşırtıcı. 17.11.1922'de, Fenerbahçe Stadı'nda yoğun yağıştan dolayı hakem Fethi Tahsin Başaran'ın şemsiyeyle yönetmek zorunda kaldığı karşılaşmada, tribünlerde sadece 14 kişi vardı.

TARİHİ KAVGA

23 Şubat 1934'te, Fenerbahçe ve Galatasaray arasında oynanan maç, çıkan kavga nedeniyle yarım kaldı. Bu maçtan sonra "Mıntıka Futbol Heyeti" taraflara ağır cezalar kesti. Fenerbahçe'den 9, Galatasaray'dan 8 futbolcu olmak üzere toplam 17 futbolcu uzun süreli cezalar aldı.

YABANCI HAKEMLER

100 yıllık ezeli rekabette, bazı maçlarda yabancı hakemler düdük çaldı. Alman, İsviçreli, Rumen, Macar, Yugoslav, Belçikalı, İngiliz, Yunan, İtalyan, Avusturyalı ve ve Bulgar hakemler bu ezeli rakiplerin maçlarında sahadaki yerlerini aldılar.

BÜYÜK JEST

23 Ocak 1925'teki büyük derbide, Fenerbahçe bir penaltı kazandı. Taksim Stadı'nda oynanan karşılaşmada, penaltı atışından önce, stadın büyük balkon bölümü çöktü. Fenerbahçeli Cafer Çağatay, bu olaydan sonra kullandığı penaltı atışında topu, bilerek kaleci Ulvi Yanal'a teslim etti.

TARİHİ FARKA TARİHİ ÖDÜL

Ezeli rakiplerin maçlarından önce ve sonra yaşanan kavgalara inat, Galatasaray Eski Başkanı Özhan Canaydın, 6 Kasım 2002'de Fenerbahçe'nin Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda 6-0'lık galibiyetinde, atılan golleri alkışlayarak ve Fenerbahçeli yöneticileri tebrik ederek sahadan ayrılmıştı. Canaydın'ın bu hareketi, Dünya Fair Play Konseyi (CIFP) tarafından, 2002 Dünya Fair Play Ödülü ve Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) tarafından düzenlenen Fair-Play Sportif Davranış Ödülü'nü aldı.

ÖNCE GALATASARAY SONRA FENERBAHÇE FORMASI GİYENLER

Fuat Hüsnü Kayacan, Galip Kulaksızoğlu, Hikmet Topuz, Dalaklı Hüseyin, Hasan Kamil Sporel, Rebii Erkal, Bekir Rafet Teker, İsmet Uluğ, Suat Subay, Yılmaz Gündüz, Rasih Minkari, Bülent Varol, Refik Osman Top, Ali Soydan, İsmail Kurt, Kadri Aytaç, Şevki şenlen, Engin Verel, Mehmet Oğuz (K), Güngör Tekin, Erdoğan Arıca, Semih Yuvakuran, Tanju Çolak, Elvir Boliç, Sedat Balkanlı, Benhur Babaoğlu, Saffet Sancaklı, Fatih Akyel, Mehmet Yozgatlı, Emre Belözoğlu.

ÖNCE FENERBAHÇE, SONRA GALATASARAY FORMASI GİYENLER

Horace Armigate,Necip şahin, Haydar Aşan, Ekrem Mahmut, Süleyman Tekil, Orhan Canbolat, Necdet Erdem, Niyazi Tamakan, Hilmi Atakul, Selçuk Hergül, Naci Erdem (K), Ruhi Karaduman, Raşit Çetiner, Arif Kocabıyık, Erhan Önal, İlyas Tüfekçi, Hasan Vezir, Selçuk Yula, Ahmet Yıldırım, Sergen Yalçın, Emre Aşık, Elvir Balic, Haim Michael Revivo, Abdullah Ercan, Stjepan Tomas, Servet Çetin.

OLAYLI MAÇ

Ezeli rakipler son olarak 12 Nisan 2009'da karşı karşıya geldi. Ali Sami Yen'de oynanan karşılaşma golsüz eşitlikle sona ererken maç sonu görüntüler oldukça kötüydü... . Gergin geçen maçın son dakikasında saha karışırken toplam 4 kırmızı kart çıktı. Olayların kahramanları Arda Turan, Emre Aşık, Semih Şentürk ve Diego Lugano, maçın hakemi Fırat Aydınus tarafından oyundan atılırken, olaylar uzun bir süre gündemde kalmıştı.

GELENEK SÜRECEK Mİ?

Tarih 25 Ekim 2009, Türk futbolunun iki dev ekibi kozlarını bu kez Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda paylaşacak.

Fenerbahçe'yi tam 10 yıldır Kadıköy'de yenemeyen Galatasaray, geleneği bozmak isterken, Sarı-Lacivertli ekip üstünlüğünü korumak istiyor.

Tüm dünyanın gözünün üzerinde olacağı bu derbide kazanan futbol olsun...

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Fenerbahçe eğer Sabri ve Keita'nın kulllanacağı sağ kanatı durdurabilirse galip gelir diye düşünüyorum ama eğer son maçta olduğu gibi Roberto Carlos ve Andre Santos kaçırdıkları adamın peşinden koşmamazlık ederlerse Keita Fenerbahçelilere hiç unutamayacaklar bir maç yaşatabilir... Galatasarayda sol kanatta Kewel dün gece oynanan Bükreş maçında belki de geldiğinden bu yana en iyi performansını ortaya koydu ve eğer bunu Kadıköye'de taşıyabilirse 2 kanatın da etkinliği artar... AMC diye anılan mevkide ise Arda Turan'ın görev yapması muhtemel.... O bölgede her ne kadar Arda yetenekli de olsa her sezonki psikolojik baskı nedeniyle etkisiz kalma ihtimali son derece yüksek. Özellikle türk oyuncular kadıköyde stres yapıyorlar...Servet'in topla çıkışlarını bol bol göreceksiniz çünkü o da bu maçta birşeyler yaparak skora katkıda bulunmak isteyecektir...umarım savunma hatalarıyla katkı yapmaz Sol bekde Hakan iyileştimi bilinmez ama eğer Caner oynarsa her ne kadar hücumda hakandan daha iyi de olsa savunmada çok adam kaçırıyor...Orta alanda Ayhan ve Mustafa'nın iyi bir performans göstereceğini düşünüyorum...Fenerbahçe'de herkes belki Semih'i beğeniyor ama bu maç için Guiza biçilmiş kaftan... Çünkü Guiza Türkiye'de (her ne kadar yakaladıgı fırsatları değerlendiremese de ), Gökhan Ünal'la beraber savunma arkasına en iyi koşu yapan forvet... Fenerbahçe'de özellikle çekindiğim Guiza ve eğer oynarsa ara paslarıyla bize sorun yaratacak olan Alex var... Umarım beraberlik ya da Galatasaray galibiyeti ile sonuçlanır... Kadro kalitelerini,saha avantajlarını,menajer kabiliyet ve mantalitelerini,takımların avrupa ve lige verdikleri önemi göz önüne getirdiğimde bana en yakın sonuç gollü beraberlik gibi geliyor ama bakıcez İki takıma da başarılar...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Bu maç Fenerbahçeliler için her zaman dönüm noktasıdır kötü gittiğimiz zamanlarda bile çıkıp G.Saray ı yenmısızdır..

Rakibin hücum hattı cok iyi fakat biz daha komple bir takımız.52 bin taraftarımızla kazanacağımızı düşünüyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Alex ve Güiza'nın oynamasını istiyorum bu maçta. Daum açıklamasında kontrollü oyun oynayacağız dedi, takımın savunmasına güveniyor ve ileride Alex'in defansın arkasına atacağı toplarla gol bulmayı düşünüyor herhalde ama geride Galatasaray'ı beklemek hata olur bence. Galatasaray zaten topu rakip sahaya götürdüğünde usta ayaklarıyla 2 pasta topu gol yapabiliyor, böyle bir durumda ne kadar kontrollü oynarsanız oynayın birisi çıkar ve golü atar. Bu nedenle kontrollü oyun ama topu da ileride tutmak olmalı düşünce.

Kazım'ın sakatlığı varmış, orada Topuz'un oynaması takımın mücadele gücünü arttıracaktır. Galatasaray'ın haftalardır yaşadığı savunma zaafını görüp, ona göre çalışma yapıyorlardır umarım. Dünkü maça bakarsak Topal derbide de stoper oynayabilir, asıl mevkisi stoper olmasa da, yeri geldiğinde kendini arkaya atıp araya kaçacak topları ya da arkaya kaçacak adamı engelleyebilir. Ben isterim ki stoperde Topal değil Servet ve Gökhan oynasın. Güiza bu 2 oyuncuyla fiziki açıdan mücadele edemez ama arkaya yapacağı koşularla çok pozisyon yakalayabilir.

Orta sahaların önemi maçın kazanılmasında etkili olacak bence. Cristian ve Emre ikilisi Mustafa ve Ayhan ikilisine göre ağır basıyor. Santos'un da sürekli içeri kaçtığını düşürsek orta alan hakimiyeti Fenerbahçe'de olacaktır ama Galatasaray kazandığı topu kanatlara, özellikle sağ kanada hızlı şekilde gönderirse, Vederson için zor maç olur çünkü Santos'un yeriye gelip pek yardım edeceğini sanmıyorum.

Bol gollü geçmesini herkes bekliyor, belki bu nedenle 2 hoca da savunmaya daha çok önem verip, gol olmadıkça gereksiz risk almayacaktır, bu nedenle ilk gol gecikirse beklenilenin aksine kısır bir maç da olabilir.

Savunmada kalmaya çalışarak ilk golü kalemizde göreceğimizi düşünüyorum. İlk golü yedikten sonra kendimize gelip hücum ederiz, sonrasında önce beraberliği sonra da galibiyet golünü atarız diye düşünüyorum. Böyle olması maçı daha zevkli hale getirecektir.

Eğer ilk golü biz atarsak, Daum skoru korumak adına daha katı savunma yaptıracaktır.

Sonuçta bu yazdıklarımız faso fiso, sahaya çıkan 22 oyuncu da maçı kazanmak için elinden gelen herşeyi yapacak, daha sakin, ne yaptığını bilen taraf maçı kazanacak. Bizlere de umarım tartışmaların değil, futbolun güzelliklerini konuşacağımız bir derbi sunarlar.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Kelimelerin,yorumların anlamsız olduğu bir maç.Formmuş moralmiş hepsi hikaye.Bu maçta her şey 90 dakika içinde belli olacak.Olaysız bir maç olur ve kazanırız umarım.Başarılar diliyorum Galatasarayımıza.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Berabere bitsin herkes rahat etsin, malesef bizdeki futbol anlayışı ve takım tutmamızla olay olmasın diye temennimiz bu yönde olur hep, bilinçli taraftar çok da fazla yok malesef.

Son senelerdeki istatistiklere gelince, Fenerbahçe bizim takımı hep can simidi olarak görürdü o yüzden Bükreş'e teşekkürler Fenerbahçe'ye yenilgiyi unutturacak bir GS maçı bırakmadıkları için

Rijkaard yapı gereği korkak oynatmayacaktır.Aynı agresif hücum futbolunu yine seyrettirir bize.Daum da bildiğimiz Daum,aşırı önlem alır.

Bu yüzden ilk golu GS atarsa toplam gol sayısının 5'in üzerinde olabileceği bir maç izleriz. İlk golü Fener atarsa maç ya 1-0 ya 2-0 ya 1-1 ya da 1-2 biter.Daha fazla gol olmaz.

Maçın güzel olması açısından ilk golü Galatasaray atsın sonrada skor kimin lehine olursa olsun diyorum. Sadece akıllarımızda yıllarca kalacak olan harika bir maç izleyelim.

Geçen seneki gibi iki takımın birbirinin ceza sahasını birer kez gördüğü ve maç sonunda kavgadan başka maçtan geriye bir şey hatırlanmadığı o 0-0 lık maç gibi bir maç istemiyorum şahsen.

Sayfa 1 / 14 12311 ... SonSon

Mesaj Yetkileri