PDA

View Full Version : Trabzon Lisesi Alkışlayın:)

10_Osmanozc
23.Kasım.2003, 19:57
Başardılar sonunda bu beni çok mutlu etti...Trabzonspor'un geleceği parlak yani...
Haber Fanatik Gazetesinden alınmıştır :!:

Trabzon Lisesi Dünya Şampiyonu

Çin Halk Cumhuriyeti’nin Şanghay kentinde düzenlenen Dünya Liselerarası Futbol Şampiyonası´nda, finalde, evsahibi Çin Halk Üniversitesi Lisesi´ni 1-0 yenen Trabzon Lisesi şampiyon oldu.

25 gol attı, 2 gol yedi
Finalde, Çin Halk Üniversitesi Lisesi´ni 28. dakikada Yavuz´un attığı golle 1-0 yenmeyi başaran Trabzon Lisesi, aynı zamanda 25 gol atarak turnuvanın en çok gol atan ve 2 gol yiyerek de şampiyonanın en az gol yiyen takımı oldu. 10 gol atan Ergin Keleş de gol kralığını elde etti.

1978’de Finalde Kaybetmişti
Son 5 yılda, 3 kez Türkiye birinciliği, 2 kez de Türkiye ikinciliği bulunan Trabzon Lisesi, 1978 yılında da İrlanda´nın Dublin kentinde yapılan Dünya şampiyonasında, finalde Nijerya´ya penaltılarla yenilerek dünya ikinciliğiyle yetinmişti.

Ömer Eyüboğlu: Türk halkına armağan olsun
Trabzon Lisesi Müdürü Ömer Eyüboğlu yaptığı açıklamada, büyük bir azim ve istekle maçlara çıktıklarını belirterek, “Dünya kupasında böyle bir başarı elde etmek, bizi son derece mutlu etti. Ayrıca, Türk halkına böyle bir sevinç yaşattığımız için, çok mutluyuz” dedi. Eyüboğlu, öğrencilerinin alınlarından öptüğünü de ifade ederek, “Bu öğrenciler kupada, Türkiye´nin adını en üst noktaya çıkarmıştır. Onların ve teknik heyetimizin azmi sonucunda bu başarıyı elde ettik. Bu başarı, Türk halkına armağan olsun” diye konuştu. Trabzon Lisesi, 26 Kasım Çarşamba günü Trabzon´a dönecek.

Törenle Karşılanacaklar
Dünya Liseler Futbol Şampiyonası´nda birinci olan Trabzon Lisesi, Trabzon´da törenle karşılanacak. Trabzon Lisesi Müdür Yardımcısı Muhittin Satılmış yaptığı açıklamada, öğrencilerinin gösterdiği başarıdan dolayı çok mutlu olduklarını ve bu mutluluklarını, tüm Trabzon halkıyla paylaşmak istediklerini bildirdi. Satılmış, belediye anonslarından, elde ettikleri başarıyı tüm Trabzon halkına duyuracaklırını da vurgulayarak, “Bu başarı, tüm Trabzon´undur” diye konuştu. Öte yandan 26 Kasım Çarşamba günü sabah saat 09.00´da Trabzon´a gelecek olan kafile, burada otobüse bindirilecek. Öğrenci ve teknik heyet, bu otobüsle kent turu atacak.

Vieri
23.Kasım.2003, 20:11
vay çok güzel sevindirici bir haber bu tebrik ederiz (d)

yattara
23.Kasım.2003, 21:25
osman arkadaşım benden daha hızlı davranmış. Bende şunu söyleyeyim bari. yavuz yılmaz ve ergin keleş cm4 deki takımımın iki değişmez oyuncusu. onlarla gurur duyuyoruz (b)

10_Osmanozc
23.Kasım.2003, 22:30
Hızlıyımdır Yattara.Herşeyde (b) :mrgreen:

Vieri
24.Kasım.2003, 03:36
Trabzonspor alt yapısı iyi oyuncular yetiştiriyor beğeniyorum (w)

10_Osmanozc
24.Kasım.2003, 15:18
Aynen öyle yaw.... (d)

TheAnswer
25.Kasım.2003, 18:14
Eeee kimin babası orada okumuş .... :mrgreen:

10_Osmanozc
25.Kasım.2003, 19:50
Valla benim babam okumadı ama bu sene ben İst. de oturmama rağmen oraya yazılmayı düşündüm ama anne babandan ayrılmak zor olur diye yazılmadım :roll: Eğer yazılsa idm A.Sebat,TS maçlarında görürdünüz beni... :mrgreen:

yattara
26.Kasım.2003, 04:10
kimin babası orda okumuş ki. bence dünyanın en iyi lisesi. son 5 yılda 3 türkiye birinciliği 2 ikinciliği var. daha ne olsun. gerçi genetik bi durum . lazlar bu işi yapıyo birader. nası etyopyalılar koşuyosa trabzonlularda futbolcu oluyo.

TheAnswer
26.Kasım.2003, 10:10
O mesajı ben attığıma göre benim babamo lisede okumuş oluyor.... (b)

10_Osmanozc
26.Kasım.2003, 15:20
The Answer Trabzonlusun yane...???Neresinden :mrgreen:

TheAnswer
26.Kasım.2003, 19:08
ben İstanbul'da doğdum ama babam ve annem trabzonda doğduğundan Trabzonlu'yum diyorum.Sürmene'denim

10_Osmanozc
26.Kasım.2003, 22:17
hmmm bende İstanbul doğumluyum ve İst. oturuyom ama Trabzon Farozluyum belki bilirsiniz :?:

yattara
27.Kasım.2003, 03:03
answer hemşeri muhabbetini sevmem aslında ama bende sürmeneliyim. ama bende samsunda doğdum büyüdüm neyse.özüne davet edeyim bari seni :)
(l) (l)

10_Osmanozc
27.Kasım.2003, 03:08
Farozu bilmiyon mu yattara

yattara
28.Kasım.2003, 00:26
Faroz u bilmeyen çarpılır osman kardeşim. Ama sürmene bi başka. Havası suyu toprağı. Sürmeneden normal adam da çıkmaz zaten. YA DELİ YA DAHİ. BEN DELİ LERİNDENİM. (c) (b) (l) (r)

TheAnswer
28.Kasım.2003, 00:47
Bende Dahi olanındanım :mrgreen:

10_Osmanozc
28.Kasım.2003, 02:14
Biliyonuz yani Faroz'u... (a)

yattara
28.Kasım.2003, 07:22
sürmeneden deliler çıkar faroz dan zır deliler. bi maça gitmiştim trabzonda yıl 1991 yada 92.beşiktaşa yenildik.farozlu olduğunu daha sonra öğrendiğim bi babaanne (yaş 70-75 arası) belini doğrultamıyo. elinde bastonu "ula çağirun o ********in uşağini puraya" diyo. çağırdığı da iskender miydi neydi. herhalde bastonu kırmıştır kafalarında .görmedim . ama kadıncağız azimle bekliyodu yani.

10_Osmanozc
28.Kasım.2003, 15:47
Çıkar BE.Farozlu değil mi??? (a)
Ne Çarşı Ne Genç Fenerbahçeliler Ne UltrAslanlar En Büyük Çılgınlar (a)

byunuss1
21.Eylül.2006, 07:10
hangi lise şampiyon cıkardı.. dünya şampiyonu..

Fıratcan Alçınkaya
21.Eylül.2006, 07:12
Bismillahirahmanirahim gece gece 4sene önceki konuyu niye hortlattın yahu...

byunuss1
21.Eylül.2006, 07:16
bir anlamı vardır elbet..

Oghuse
21.Eylül.2006, 07:29
Şampiyonluğun yıl dönümü falanda değil ama..Açıkçası bende anlamadım bizle de paylaşırmısın o anlamı..

Fietra 10
21.Eylül.2006, 07:30
dogrudur ondan sonraki senede final oynadılar da niye bu konuya msj attın ki Yunus :)

Ralph
21.Eylül.2006, 16:34
Faroz mu o :D

Rodrigo Tello
21.Eylül.2006, 17:51
Helal olsun.Trabzon'lu gençler kendilerini futbola adamışlar sanki.Futbolla yatıp Futbolla kalkıyolar.Başarıda gelmiş Bravo..

nerazzuri
21.Eylül.2006, 18:06
10 gol atan Ergin Keleş de gol kralığını elde etti.

Ergin keleş gol kralı olmuş şu an hangi takımda acaba :D

Fietra 10
21.Eylül.2006, 20:32
10 gol atan Ergin Keleş de gol kralığını elde etti.

Ergin keleş gol kralı olmuş şu an hangi takımda acaba :D

Trabzonspor'da oynuyor:) hatta dün manisa maçında da forma giydi gelecek var bu çocukta zaten milli takımda da oynuyor :)

Faroz'a gelince Faroz tabir-i caizse Trabzon'un psikopat mahallesi.. deniz kenarında bir yer Kahvehaneleri ile ünlüdür:) Trabzonun Trabzonsporun kalesidir...

LaigLeNoiR
21.Eylül.2006, 21:40
FAROZ'de 2 sene önce dayak yiyorduk arkadaşlarla zor kurtulduk:D

Bizim arkadaşlar (fenerliler) sağolsunlar, FB-TS maçı varmış sordular maç kaç kaç diye
FB yeniyo falan dediler bizimkiler seviniodu, bi baktık adamlarda bi hareketlenme biz topukları yağladık.Arabaya zor attık kendimizi:D

Her neyse.Konunun özünden sapmayalım.Hortlamış bir konuda olsa tebrik etmek gerek.Ben de GİRESUN LİSESİ'nde okuyordum TRABZON şampiyon olduğunda.Bazıları benim arkadaşım dolaylı yoldan;)

SaRPeR1903
21.Eylül.2006, 22:34
Liseli ergin şimdi Trabzonspor'da :D