Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 31 sonuç

Konu: Trabzon Lisesi Alkışlayın:)

Default Trabzon Lisesi Alkışlayın:)

Başardılar sonunda bu beni çok mutlu etti...Trabzonspor'un geleceği parlak yani...
    Haber Fanatik Gazetesinden alınmıştır

Trabzon Lisesi Dünya Şampiyonu

Çin Halk Cumhuriyeti’nin Şanghay kentinde düzenlenen Dünya Liselerarası Futbol Şampiyonası´nda, finalde, evsahibi Çin Halk Üniversitesi Lisesi´ni 1-0 yenen Trabzon Lisesi şampiyon oldu.

25 gol attı, 2 gol yedi
    Finalde, Çin Halk Üniversitesi Lisesi´ni 28. dakikada Yavuz´un attığı golle 1-0 yenmeyi başaran Trabzon Lisesi, aynı zamanda 25 gol atarak turnuvanın en çok gol atan ve 2 gol yiyerek de şampiyonanın en az gol yiyen takımı oldu. 10 gol atan Ergin Keleş de gol kralığını elde etti.

1978’de Finalde Kaybetmişti
    Son 5 yılda, 3 kez Türkiye birinciliği, 2 kez de Türkiye ikinciliği bulunan Trabzon Lisesi, 1978 yılında da İrlanda´nın Dublin kentinde yapılan Dünya şampiyonasında, finalde Nijerya´ya penaltılarla yenilerek dünya ikinciliğiyle yetinmişti.

Ömer Eyüboğlu: Türk halkına armağan olsun
    Trabzon Lisesi Müdürü Ömer Eyüboğlu yaptığı açıklamada, büyük bir azim ve istekle maçlara çıktıklarını belirterek, “Dünya kupasında böyle bir başarı elde etmek, bizi son derece mutlu etti. Ayrıca, Türk halkına böyle bir sevinç yaşattığımız için, çok mutluyuz” dedi. Eyüboğlu, öğrencilerinin alınlarından öptüğünü de ifade ederek, “Bu öğrenciler kupada, Türkiye´nin adını en üst noktaya çıkarmıştır. Onların ve teknik heyetimizin azmi sonucunda bu başarıyı elde ettik. Bu başarı, Türk halkına armağan olsun” diye konuştu. Trabzon Lisesi, 26 Kasım Çarşamba günü Trabzon´a dönecek.

Törenle Karşılanacaklar
    Dünya Liseler Futbol Şampiyonası´nda birinci olan Trabzon Lisesi, Trabzon´da törenle karşılanacak. Trabzon Lisesi Müdür Yardımcısı Muhittin Satılmış yaptığı açıklamada, öğrencilerinin gösterdiği başarıdan dolayı çok mutlu olduklarını ve bu mutluluklarını, tüm Trabzon halkıyla paylaşmak istediklerini bildirdi. Satılmış, belediye anonslarından, elde ettikleri başarıyı tüm Trabzon halkına duyuracaklırını da vurgulayarak, “Bu başarı, tüm Trabzon´undur” diye konuştu. Öte yandan 26 Kasım Çarşamba günü sabah saat 09.00´da Trabzon´a gelecek olan kafile, burada otobüse bindirilecek. Öğrenci ve teknik heyet, bu otobüsle kent turu atacak.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

vay çok güzel sevindirici bir haber bu tebrik ederiz
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

osman arkadaşım benden daha hızlı davranmış. Bende şunu söyleyeyim bari. yavuz yılmaz ve ergin keleş cm4 deki takımımın iki değişmez oyuncusu. onlarla gurur duyuyoruz

Hızlıyımdır Yattara.Herşeyde

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Trabzonspor alt yapısı iyi oyuncular yetiştiriyor beğeniyorum
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Aynen öyle yaw....

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Eeee kimin babası orada okumuş ....

Valla benim babam okumadı ama bu sene ben İst. de oturmama rağmen oraya yazılmayı düşündüm ama anne babandan ayrılmak zor olur diye yazılmadım Eğer yazılsa idm A.Sebat,TS maçlarında görürdünüz beni...

kimin babası orda okumuş ki. bence dünyanın en iyi lisesi. son 5 yılda 3 türkiye birinciliği 2 ikinciliği var. daha ne olsun. gerçi genetik bi durum . lazlar bu işi yapıyo birader. nası etyopyalılar koşuyosa trabzonlularda futbolcu oluyo.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

O mesajı ben attığıma göre benim babamo lisede okumuş oluyor....

The Answer Trabzonlusun yane...???Neresinden

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

ben İstanbul'da doğdum ama babam ve annem trabzonda doğduğundan Trabzonlu'yum diyorum.Sürmene'denim

hmmm bende İstanbul doğumluyum ve İst. oturuyom ama Trabzon Farozluyum belki bilirsiniz

answer hemşeri muhabbetini sevmem aslında ama bende sürmeneliyim. ama bende samsunda doğdum büyüdüm neyse.özüne davet edeyim bari seni

Farozu bilmiyon mu yattara

Faroz u bilmeyen çarpılır osman kardeşim. Ama sürmene bi başka. Havası suyu toprağı. Sürmeneden normal adam da çıkmaz zaten. YA DELİ YA DAHİ. BEN DELİ LERİNDENİM.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Bende Dahi olanındanım

Biliyonuz yani Faroz'u...

sürmeneden deliler çıkar faroz dan zır deliler. bi maça gitmiştim trabzonda yıl 1991 yada 92.beşiktaşa yenildik.farozlu olduğunu daha sonra öğrendiğim bi babaanne (yaş 70-75 arası) belini doğrultamıyo. elinde bastonu "ula çağirun o ********in uşağini puraya" diyo. çağırdığı da iskender miydi neydi. herhalde bastonu kırmıştır kafalarında .görmedim . ama kadıncağız azimle bekliyodu yani.

Çıkar BE.Farozlu değil mi???
    Ne Çarşı Ne Genç Fenerbahçeliler Ne UltrAslanlar En Büyük Çılgınlar

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

hangi lise şampiyon cıkardı.. dünya şampiyonu..

Bismillahirahmanirahim gece gece 4sene önceki konuyu niye hortlattın yahu...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

bir anlamı vardır elbet..

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Şampiyonluğun yıl dönümü falanda değil ama..Açıkçası bende anlamadım bizle de paylaşırmısın o anlamı..

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

dogrudur ondan sonraki senede final oynadılar da niye bu konuya msj attın ki Yunus

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Faroz mu o
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Helal olsun.Trabzon'lu gençler kendilerini futbola adamışlar sanki.Futbolla yatıp Futbolla kalkıyolar.Başarıda gelmiş Bravo..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

10 gol atan Ergin Keleş de gol kralığını elde etti.

Ergin keleş gol kralı olmuş şu an hangi takımda acaba

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by sekocan View Post
    10 gol atan Ergin Keleş de gol kralığını elde etti.

Ergin keleş gol kralı olmuş şu an hangi takımda acaba
    Trabzonspor'da oynuyor hatta dün manisa maçında da forma giydi gelecek var bu çocukta zaten milli takımda da oynuyor

Faroz'a gelince Faroz tabir-i caizse Trabzon'un psikopat mahallesi.. deniz kenarında bir yer Kahvehaneleri ile ünlüdür Trabzonun Trabzonsporun kalesidir...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

FAROZ'de 2 sene önce dayak yiyorduk arkadaşlarla zor kurtulduk

Bizim arkadaşlar (fenerliler) sağolsunlar, FB-TS maçı varmış sordular maç kaç kaç diye
    FB yeniyo falan dediler bizimkiler seviniodu, bi baktık adamlarda bi hareketlenme biz topukları yağladık.Arabaya zor attık kendimizi

Her neyse.Konunun özünden sapmayalım.Hortlamış bir konuda olsa tebrik etmek gerek.Ben de GİRESUN LİSESİ'nde okuyordum TRABZON şampiyon olduğunda.Bazıları benim arkadaşım dolaylı yoldan

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri