PDA

View Full Version : Nba 2009-10 Sezonu

Universal
31.Ekim.2009, 18:23
NBA'de yeni sezon başladı. Üç gün boyunca oynanan maçlar nefes nefese geçti. Büyük heyacan kaldığı yerden devam ediyor.

Charlotte Bobcats-New York Knicks: 102-100 (2 uzatma sonucunda)
Philadelphia 76ers-Milwaukee Bucks: 99-86
Atlanta Hawks-Washington Wizards: 100-89
Boston Celtics-Chicago Bulls: 118-90
Detroit Pistons-Oklahoma City Thunder: 83-91
Indiana Pacers-Miami Heat: 83-96
Memphis Grizzlies-Toronto Raptors: 115-107
Minnesota Timberwolves-Cleveland Cavaliers: 87-104
New Jersey Nets-Orlando Magic: 85-95
New Orleans Hornets-Sacramento Kings: 97-92
Utah Jazz-Los Angeles Clippers: 111-98
Phoenix Suns-Golden State Warriors: 123-101
Los Angeles Lakers-Dallas Mavericks: 80-94

Mehmet Okur dünkü maçda oynamazken, Hidayet 14 sayı kaydetti. Ersan ise 11 sayı kaydetti.

Revolution
01.Kasım.2009, 13:58
Bu akşam saat 20.00de Toronto Raptors - Orlando Magic maçı var.. Hidayet eski takımına karşı oynayacak ve bu maça ayrı asılacağını düşünüyorum.

Universal
01.Kasım.2009, 20:33
Hidayet iyi başladı sezona. Takımında ilk beş oyuncusu. Mutlaka ekstra motivasyonu olur.

PesimiSTyLa
01.Kasım.2009, 20:38
Dün geceki 76ers - Knicks maçı çok iyiydi. Bir ara 20 küsür sayı fark attığımız maçta, Knicks yakaladı ve maç uzadı. Uzatmada kazanmasını bildik. İguodala Miller'in takımdan ayrılmış olmasından sonra oyunu kurma konusunda en çok insiyatif alan oyuncu haline gelmiş. 7 asisti vardı yanlış hatırlamıyorsam. Çift hanelere ulaşsaydı tripple double yapmış olacaktı. NBA deki 2. yılını oynayan Speighs de çok yararlı. Lou Williams, Taddeous Young da genç ve etkili isimlerden. Delembert berbat. Elton Brand'de biraz toparlamış gibi.

garydelgadov
01.Kasım.2009, 20:46
Neden böLüm kapandı anLamıyorumki?
Yakında turksportaL geneL diye bir topic açıLacak tüm konular ordan yürüyecek diye korkuyorum...

eXcitinG
02.Kasım.2009, 02:21
OrLando - Toronto maçı müthişti. 3 Ler havada uçuştu adeta. J.J Redick, NeLson, Ve Howard Toronto yu bitirdi. Toronto da İtaLyan müthiş oynadı, Bosh 34 küsür sayı iLe oynamasına rağmen takımı yakan isimdi bana göre. Hido kritik anLarda yine sorumLuLuk aLıp takımı ateşLemeye çaLıştı ama oLmadı.

OrLando Carter,Lewis,Pietrus oLmadan biLe böyLe ezerek oynayabiLiyorsa daha da yoruma gerek yok.

Universal
02.Kasım.2009, 14:54
OrLando - Toronto maçı müthişti. 3 Ler havada uçuştu adeta. J.J Redick, NeLson, Ve Howard Toronto yu bitirdi. Toronto da İtaLyan müthiş oynadı, Bosh 34 küsür sayı iLe oynamasına rağmen takımı yakan isimdi bana göre. Hido kritik anLarda yine sorumLuLuk aLıp takımı ateşLemeye çaLıştı ama oLmadı.

OrLando Carter,Lewis,Pietrus oLmadan biLe böyLe ezerek oynayabiLiyorsa daha da yoruma gerek yok.

Böyle bir maç bekliyordum ama; maçın erken saatte olduğunu unuttum bu yüzden izleyemedim. İki takımda dış şutlara izin veren bir taktiksel anlayışı mevcut. Güzel bir maçı kaçırdım.

KaPaLı
02.Kasım.2009, 14:57
Orlando inanılmaz dış atış gücüne sahip. Hayrettin abide söylemiş çok oyuncuları yoktu ama içeride Superman dışarıda Redick süperdi. Eksiklerde geldiğinde bu takım kolay kolay durdurulmaz.

Melekovic
02.Kasım.2009, 15:04
Toronto takımındaki oyuncular ile Hidayet birbirleriyle alışma sürecindeler. Hidayet'i Orlando'daki gibi kullanırlarsa daha aktif bir takım olur Toronto.Yavaş yavaş bu sinyalleri vermeye başladılar ama henüz sinyal zayıf.

KaPaLı
02.Kasım.2009, 15:06
Ama abi çok kişisel oynuyo Toronto ilk yarıda 1-2 pozisyon dikkatimi çekti bomboş durumdaydı Hedo atmadılar ona topu.

eXcitinG
02.Kasım.2009, 15:16
ÖzeLLikLe İspanyoL oyun kurucu Jose CaLderon sanki kasıtLı oLarak Hido ya atmıyor gibi geLdi bana. Sanki çok katkısı varda.

Melekovic
02.Kasım.2009, 15:37
O yüzden sinyal zayıf dedim İsocum ama ilk maça göre nispeten daha olumluydu abisi. Zaten o seviyede oyuna geçmezlerse Toronto'nun işi zor. Bir tabir vardı otobüs bekleyen diye Hidoyu o kategoride tuttular ilk maç itibari ile şimdi biraz daha pas verir gibiler ama çok da değil. Hido'nun eline top son saniyede değil ya hamleyi yapabileceği son 10 saniyede gelmesi lazım ki akılcılığı ile yapacağı asist ile işi bitirsin boy-zeka karışımı avantaj oluşturuyor onda,ya da oyunu farklı yöne şekillendirebilmesi için gard topu getirdikten sonraki ilk topu alması gerekiyor.

Bakalım ilerki maçlar bize neler gösterecek.

İspanyollar bizim oyunculara hep gıcıktır ne yapalım :D :D :D

gerrrard
02.Kasım.2009, 18:01
Jose Calderon'da topla oynamayı seven bir isim. Fakat Hidayet'e oynamazlarsa yine Play-off göremezler.

Universal
02.Kasım.2009, 23:43
Toronto zaten Canada takımı, oradan büyük bir zararları var ve Hidayet'e karşı şuan antipatikler bunun etkisi var ama; umarım bu kalkar. Çünkü; Hidayet NBA'de nasıl oynanması gerektiğini artık kavradı ve şuan bizim basketbolumuzda ki en büyük yetenek.

Corpus
02.Kasım.2009, 23:51
Hidayet maçlarda üvey evlat gibi kaldı :(

gerrrard
03.Kasım.2009, 15:37
Toronto zaten Canada takımı, oradan büyük bir zararları var ve Hidayet'e karşı şuan antipatikler bunun etkisi var ama; umarım bu kalkar. Çünkü; Hidayet NBA'de nasıl oynanması gerektiğini artık kavradı ve şuan bizim basketbolumuzda ki en büyük yetenek.

Şuan değil bence gelmiş geçmiş en büyük yetenek. Hidayet'in mental seviyesine şu zamana kadar basketbolcuyu bırak hiçbir sporcu erişemedi bence.

Melekovic
03.Kasım.2009, 16:11
Evet hep bir Bodiroga'mız olsun isterdim ,koşmaz zıplamaz ama basket topunu konuştururdu, Hidayet de Bodiroga'da olmayan özelliklerde var ,mental seviyede tam bir Bodiroga değil tabi,Bodiroga'nın mental seviyesine NBA'deki oyuncular bile zor erişir :D :D :D ( Jason Kidd bir fenomen tabiki :D :D :D )

eXcitinG
03.Kasım.2009, 17:00
Hep Hidayet diyoruz ama Mehmet Okur da sezona iyi başLadı. Son maçta Houston a yeniLdikLeri maçta 21 sayı attı.

Melekovic
03.Kasım.2009, 17:01
Mehmet Okur'a karşı biraz antipati var sanki abisi. O yüzden yok sayılıyor olabilir.

eXcitinG
03.Kasım.2009, 17:10
Antipatik Lik bir oLay yok. Tanjevic e oLunmuyorsa, Memo ya oLmaya da gerek yok abi :)

Universal
03.Kasım.2009, 17:13
Mehmet Okur'un takımı Utah, Rockets'e 113-96 gibi bir skorla yenilirken. Mehmet Okur ilk beşde başladı. Sahada 36 dakika gibi bir süre alırken, 21 sayı attı, bununla birlikte takımının en skorer ismi oldu. Houston ise tam bir takım oyunu ile rakibini yendi.

KaPaLı
03.Kasım.2009, 17:22
Hayrettin abi Mehmet Okur ilk All-Star olmuş oyuncumuzdur Türk bayrağını orda dalgalandırmıştır gururlandırmıştır bizi. Ama Japonya'daki turnuvaya gelmek istememesi onun değerini düşürdü gözümüzde. Mesela bu yaz ülkelerin NBA patentli oyuncuları kadrolarında yer alırken Mehmet Okur yoktu. Haa Tanjevic çağırmadı ayrı konu. Ama zor durumda gelmeyecekse hiç gelmesin.

Melekovic
03.Kasım.2009, 17:29
Yok benim antipatim yok da Memoya karşı Hayrocum,hep izlerim kendisini ama genel tavır böyle malesef :D :D :D Tanjevic Memo konusuna gelince İsocum bir zamanlama sırası var, Tanjevic kadroları açıklamadan önce Mehmet Okur bir tv programına konuk oldu,kendince sebeplerden dolayı oynamayacağını söyledi,Tanjevic'in çağırıp çağırmama şansı zaten kalmamıştı abisi. Ama bu durumdan sonra Memo oynamak istese bile Tanjevic gidene kadar zaten çağırılmaz.

KaPaLı
03.Kasım.2009, 17:32
Abi ben Memo'yu anlamaya çalışıyorum. yani 82 maç + Playoff oynamıştı o sene. Sonuçta az süreler almıyo. Her maç en az 30 dakika sahada. Ama Pau Gasol - Parker gibi adamlar geliyosa oda gelsin bir zahmet. Dream Team bile tam kadro gelmişti turnuvaya.

Tanjevic zaten zor gidecek gibi abi :D Adam bize bağlandı daha hareket etmez :n:

hulleci
03.Kasım.2009, 17:35
Calderon denen palyaçoyu döve döve adam etmezse Hidayet'in kendi özellikleri çerçevesinde yeni takımına geçen seneki ölçülerde katkı sağlaması çok zor ama Hidayet'te o yolu başvuracak bir yapı görmüyorum ben (keşke olsa :D). Toronto-Orlando maçı harika bir maçtı ama Calderon'un topla oynama/pas seçimlerine tanık olmak da bir o kadar azap vericiydi.

Universal
06.Kasım.2009, 01:02
Hidayet dün oynanan maça 16 sayı 6 asist ile oyndı. Takımıda 110-99 gibi Detroit deplasmnında galibiyet aldı.

Denver seriye bağladı gidiyor, Nets'de yenerek 5/5 yaptılar. Tabii Nets'de şimdiden havlu attı 5 maçda galibiyet yok.

Bu akşam ise Mehmet Okur benim takımım olan Spurs'a karşı olacak. Kusura bakma Memo, bugün yeneceğiz seni. :)

Revolution
06.Kasım.2009, 22:14
Spurs çok iyi takım kurdu bu sene Playofflarda tepeyi zorlarlar bence yine Utah karşısında çok da zorlanacaklarını düşünmüyorum ama burası NBA ne zaman ne olcağı pek belli olmuyo :)

Universal
06.Kasım.2009, 23:14
Maç oynanalı saatler oldu ve Utah yendi. :)

GodfatheR
06.Kasım.2009, 23:17
Spurs çok iyi takım kurdu bu sene Playofflarda tepeyi zorlarlar bence yine Utah karşısında çok da zorlanacaklarını düşünmüyorum ama burası NBA ne zaman ne olcağı pek belli olmuyo :)

Spurs'den hiçbir şey olmaz artık.Takımın çekirdeği çok yaşlandı daha konuşmak için erken ama play-offun ilk turunda giderler.

Universal
06.Kasım.2009, 23:25
Spurs'den hiçbir şey olmaz artık.Takımın çekirdeği çok yaşlandı daha konuşmak için erken ama play-offun ilk turunda giderler.

Tony Parker tam performansını yakalamaya başladı. Ginobili yavaş yavaş geri dönüyor. Spurs gene bu ligin en büyük favorilerden birisi. Bu kadar küçümsememek lazım. Yaşlı ama; tecrübeli.

GodfatheR
06.Kasım.2009, 23:29
Tony Parker tam performansını yakalamaya başladı. Ginobili yavaş yavaş geri dönüyor. Spurs gene bu ligin en büyük favorilerden birisi. Bu kadar küçümsememek lazım. Yaşlı ama; tecrübeli.

TecrübeLiler ama bi yere kadar diye düşünüyorum. Sezonu 4. veya 5. bitirip iLk turda elenirler düşüncemde ısrarlıyım :D

garydelgadov
19.Kasım.2009, 22:22
Nets 12/0.:D

Universal
29.Kasım.2009, 22:02
http://www.nba.com/video/channels/top_plays/2009/11/27/20091126_aotw.nba/?ls=iref:nbahpt1

J.Kidd'in yaptığı müthiş asist. Tek kelime ile harika ötesi. Haftanında asisti seçildi.

tarikko
29.Kasım.2009, 23:42
Ohoo mükemmel :)

KaPaLı
30.Kasım.2009, 09:55
Fenomen JK #5 :cool:

sakary Ali
29.Ocak.2010, 16:20
Bence NBA maçları hakkındaki yorumlarımızı bu konu altında toplayalım.

Uzun zamandır gece kalkıp NBA maçı izlemiyordum.Ama Allen İverson'u izlemek için bu geceki 76ers-Lakers maçını izleyeceğim.Güzel bir maç olur inşallah.İverson'da artık iyi bir performans gösterir.

sakary Ali
30.Ocak.2010, 12:05
Dün gece Lakers beklendiği gibi kazanmayı başardı.Iverson 23,Bryant 24 sayı attı.Iverson ilk yarı çok basit top kayıpları yaptı.Ama birkaç pozisyonda geri dönüş sinyalleri verdi.

vuque
30.Ocak.2010, 14:06
Bi Ara Iverson Takımı Ateşledi Ve Farkı Kapatmaya Başladılar(3. Çeyrek'te) Ancak Nefesleri Yetmedi :p

sananes
30.Ocak.2010, 15:41
iverson iyi mi oldu philedelpia'ya kötü mü cözemedim hala iguodala eskisi gibi oynamıyo artık ki şu şartlarda iversondan daha büyük bi koz kendisi.dün kobe çok tutuktu ilk devre sonradan izlemedim eğlenceli değil maç diye

vego
31.Ocak.2010, 01:07
Utaj Jazz'ın Sacramento Kings'i konuk ettiği maçta, ev sahibinden 5 isim çift haneli sayılara ulaşarak zaferin mimarları oldu...

http://media2.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/mehmetokurjazzkings.widec.jpg

Salt Lake City'de Utah Kazz-Sacramento Kings maçına Jazz forveti Paul Millsap damga vurdu. Millsap, kariyer rekorunu egale ettiği gecede 32 sayı kaydetti ve 14 ribaund alarak double double yaptı. Millsap bu performansını 7 de asistle süsledi. Beş oyuncunun çift haneli sayılara ulaştığı Jazz, Kings karşısında 101-94 ile zafere uzandı.

EnergySolutions Arena'da 19 bin 480 taraftarın izlediği karşılaşma 2 saat 25 dakika sürerken Sacramento Kings karşısında 7 sayı farkla kazanan Jazz, peş peşe 5'inci galibiyetine ulaştı.

Jazz'da Andrei Kirilenko 18 sayı, 7 ribaund ve 5 blokla zafere katkı yaparken, Sundiata Gaines 12 ve Cj Miles 12'şer sayı üretti.
Ev sahibinde 25 dakika süre alan Mehmet Okur, 11 sayıyla katkı verdiği galibiyet gecesinde 5 ribaund aldı 2 de asist verdi. 2'de 2 üç sayılık basketle oynayan Okur, 1 kere geldiği faul çizgisinden sayıyla ayrıldı. Okur saha içerisinde de 7'de 4 isabet oranı buldu.
Sacramento Kings'in en etkili ismi 33 sayı kaydeden Kevin Martin olurken Tyreke Evans da 25 sayı 6 asistle oynadı.

vego
31.Ocak.2010, 13:45
NBA'de Andre Miller'ın 52 sayı attığı maçta Portland Trail Blazers, deplasmanda Dallas Mavericks'i mağlup ederek 3 maç aradan sonra galibiyetle tanıştı.

http://media4.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/andremillerportland15.widec.jpg

NTV SporGüncelleme: 13:07 TSİ 31 Ocak. 2010 Pazar
NBA'de sabaha karşı 6 maç oynandı.

Geceye Portland'ın guardı Andre Miller attığı 52 sayı ile damga vururken, temsilcimiz Ersan İlyasova'nın formasını giydiği Milwaukee Bucks evinde Miami Heat'i 95-84 mağlup etti. Ersan maçı 4 sayı - 1 ribaund ve 1 asistle tamamladı.
Portland'ın Dallas'ı 114-112 mağlup ettiği maçta Andre Miller attığı 52 sayı ile adeta şov yaparken, konuk ekipte L.Aldrigde 21 sayı – 4 ribaund, J.Bayless 17 sayı – 1 ribaund 2 asist ve S.Blake 10 sayı – 2 ribaund ve 3 asistle oynadı.

Ev sahibi ekipte yıldız oyuncu Dirk Nowitzki 28 sayı – 9 ribaund 2 asistle en skorer isim olurken, J.Terry 18 sayı – 4 ribaund 5 asist, J.Howard 17 sayı – 5 ribaund, J.Barea 13 sayı – 7 ribaund 3 asist, S.Marion 12 sayı 4 ribaund ve Jason Kidd ise 10 sayı – 4 ribaund ve 10 asistle maçı tamamladı.
Milli basketbolcumuz Ersan İlyasova'nın formasını giydiği Milwaukee Bucks evinde Miami Heat'i 95-84 mağlup etti. Ersan'ın 4 sayı – 1 ribaund 1 asistle oynadığı maçta, Milwaukee'de H.Warrick 22 sayı – 6 ribaundla en skorer oyuncu oldu. Andre Bogut 17 sayı – 15 ribaund 2 asist, B.Jennings 17 sayı – 5 ribaund 5 asist, C.Delfino 16 sayı – 7 ribaund 2 asist ve C.Bell 11 sayı – 3 ribaund 1 asistle oynadı.
Miami Heat de ise Dwyane Wade attığı 21 sayı ile mağlubiyeti önleyemezken, Q.Richardson 16 sayı – 6 ribaund 2 asist, 15 sayı – 10 ribaund, D.Wright 12 sayı – 2 ribaund 1 asistle maçı tamamladı.
Memphis Grizzlies evinde New Orleans Hornets'e uzatmalarda 109-102 mağlup olurken sahasında 11 maçlık galibiyet serisi de sona erdi. Konuk ekibin oynadığı son 10 maçın 4'ü uzatmaya giderken, bunların üçünü kaybeden New Orleans bu kez kazanmayı başardı. New Orleans'ta D.Collison'un 18 asistle kariyer rekorunu kırdığı maçta konuk ekipte D.West 22 sayı – 4 ribaund, E.Okafor 21 sayı – 10 ribaund, P.Stojakovic 20 sayı – 5 ribaund 2 asiste tamamladı.
Ev sahibi Memphis'te ise 25'er sayı ile oynayan M.Gasol ve Z.Randolph yenilgiyi önleyemezken, O.Mayo 17 sayı – 8 ribaund 3 asist, R.Gay 10 sayı – 7 ribaund 1 asist ve M.Conley 10 sayı – 4 ribaund 5 asistle oynadı.
Washington Wizards evinde New York Knicks'i 106-96 mağlup etti. Maçın en skorer isme M.Miller attığı 25 sayı ile sezon rekoru kırarken, A.Jamison 25 ribaundla kariyer rekorunu kırdı.

garydelgadov
01.Şubat.2010, 00:16
Lakers-Boston maçı var şuanda ntvde..

sakary Ali
01.Şubat.2010, 10:45
Lakers Kobe'nin bitime 7 saniye kala attığı basketle kazandı.Son çeyreği izledim.Spiker ile Kaan Kural süper maç oluyor dediler.Celtics oyuncuları maç boyunca Kobe'yi çok güzel tutmuşlar.Ama son saniyede Kobe zor pozisyonda sayıyı bulup Lakers'a maçı kazandırdı.

mpaker66
01.Şubat.2010, 12:45
kobe bunu hep yapıo wade in savunmasnda da miamiye atmıştı adam harika bee:D

vego
01.Şubat.2010, 14:24
NBA'de gecenin maçında Los Angeles Lakers, deplasmanda Boston Celtics'i Kobe Bryant'ın bitime 7 saniye kala attığı basketle 90-89 yendi.

http://media2.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/na0s3kfj.widec.jpg

NTV Spor
Güncelleme: 01:44 TSİ 01 Şubat. 2010 Pazartesi
NBA’e oynanan 2 maçla devam edilirken, 2007-2008 sezonu finalistleri Boston Celtics ve Los Angeles Lakers TD Garden’da karşı karşıya geldi. NTV’den canlı yayınlanan maç büyük çekişmeye sahne olurken, konuk Lakers salondan 90-89’luk skorla galip ayrıldı.
İlk çeyrek 30-19 Lakers üstünlüğü ile kapanırken, ikinci periyotta Rondo ve Pierce ile dengeyi kuran ev sahibi devreye 5 sayı farkla 52-47 önde girdi.
Üçüncü çeyrek karşılıklı basketlerle geçilirken, son çeyreğe 7 sayı geriden giren Lakers, savunmasını devreye soktu. Son periyotta rakibine 16 sayı imkanı veren konuk ekip, bitime 7.3 saniye kala Kobe Bryant’ın Ray Allen’ın üzerinden attığı basketle 90-89 öne geçti. Son hücumda Ray Allen’ın atığı çemberden dönünce kazanan Lakers oldu.
document.write('');

Üste üste 4. galibiyetini alan Los Angeles Lakers’ta galibiyeti getiren isim Kobe Bryant 19 sayı-6 asist-3 ribaund, Andrew Bynum da 19 sayı-11 ribaundla başrolü oynadılar.
Son 8 maçta 6. yenilgisini alarak büyük bir düşüşe giren Boston’da ise Rajon Rondo’nun 21 sayı-12 asist-5 ribaundluk performansı yenilgiyi önleyemedi.
MARTIN-BILLUPS SPURS'Ü YIKTI
Diğer maçta Denver Nuggets deplasmanda San Antonio Spurs'ü 103-89 mağlup etti.
Konuk ekipte Kenyon Martin 27 sayı-11 ribaund, Chauncey Billups da 25 sayı-11 asistle yıldızlaştı.
Spurs'te ise en skorer isim 16 sayı-10 ribaundla Tim Duncan oldu.

NBA’de Toronto Raptors, Indiana Pacers’ı farklı mağlup ederken, maçın başında yüzüne dirsek darbesi alan Hidayet Türkoğlu salonu terk etti.

http://media3.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/hidayethaber5544211111.widec.jpg

NTV Spor
Güncelleme: 10:39 TSİ 01 Şubat. 2010 Pazartesi
NBA’de Toronto Raptors, Indiana Pacers’ı 117-102 mağlup ederek üst üste 5. galibiyetini aldı. Mike Dunleavy'nin dirsek darbesiyle sarsılan milli basketbolcumuz Hidayet Türkoğlu, tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı. yapılan kontrollerin ardından Türkoğlu'nun sağ göz çukurunda bir çatlak belirlenirken, doktorlar tecrübeli oyuncunun bir süre maskeyle oynayacağını açıkladı.
Karşılaşma karşılıklı basketler başladı. Chris Bosh’un devreye girmesiyle kontrolü ele alan Toronto, 7 sayılık avantaj yakaladı. Roy Hibbert’la rakibine cevap veren Indiana, ilk çeyreğin sonunda farkı 3 sayıya indirdi: 32-29
İkinci çeyreğe Rasho Nesterovic’in sayılarıyla hızlı giren Kanada temsilcisi, farkı 9 sayıya kadar çıkarttı. Dahnthay Jones’un basketleriyle oyundan kalmaya çalışan Indiana, soyunma odasına 63-59 geride gitti.

İkinci yarıya daha etkili başlayan Toronto, ilk 6 dakika içinde farkı çift hanelere taşıdı. Kontrolü ele alan ev sahibi takım, son çeyreğe de 95-86 önde başladı. Son çeyrekte de Indiana’nın farkı eritmesine izin vermeyen ev sahibi takım, sahadan 117-102 galip ayrılarak üst üste 5. galibiyetini aldı.
Toronto’da Chris Bosh 26 sayı – 15 ribaund – 7 asist ve 2 blokluk performansıyla yıldızlaşırken, Jarrett Jack 16 sayı – 6 asist – 2 ribaundla, kenardan gelen Antonie Wright da 15 sayı – 6 ribaundla katkı yaptı.
Konuk ekipte ise Troy Murphy’nin 14 sayı – 8 ribaund – 3 asisti ile Luther Head’in 15 sayı – 2 ribaund – 2 asisti yeterli olmadı.

HooijDonk07
01.Şubat.2010, 23:46
Bu gece maç var mı ?

sakary Ali
02.Şubat.2010, 00:07
Bu gece maç var mı ?
Memphis-Lakers maçı var NBA TV'de 03.00'te.

sakary Ali
02.Şubat.2010, 11:14
Utah seriye bağladı

NBA’de Utah Jazz, son çeyrekteki etkili oyunuyla Dallas Mavericks’i mağlup ederek üst üste 6. galibiyetini aldı ve bu sezonki en uzun galibiyet serisini yakaladı.

Milli basketbolcu Mehmet Okur’un takımı Utah Jazz’ın çıkışı sürüyor. Dallas Mavericks’i evi EnergySolutions Arena’da ağırlayan Jazz, rakbini 104-92’lik skorla geçerek galibiyet serisini 6’ya çıkararak bu sezonki en uzun galibiyet serine ulaştı. Mehmet Okur, oyunda kaldığı 31 dakikada 11 sayı – 6 ribaund – 2 asist üretirken, kullandığı 4 şutun 2’sini sayıya çevirdi.
Büyük bir çekişmeye sahne olan maçın ilk çeyreğini konuk Dallas 26-24 önde kapatırken, ikinci çeyrekte savunmada daha etkili olan Jazz, soyunma odasına da 53-46 üstünlükle gitmeyi bildi.

İkinci yarıya Dirk Nowitzki ve Jason Terry’nin kaydettiği basketlerle başlayan Dallas, 62-61 öne geçti. Çeyreğin son bölümünde sahneye çıkan Memo’nun çabalarıyla üstünlüğü yeniden ele geçiren ev sahibi takım, son çeyreğe 77-76 önde girdi. Son çeyrekte yaptığı sert savunmayla rakibine kolay sayı şansı tanımayan Jazz, farkı çift hanelere taşıdı ve sahadan da 104-92 galip ayrıldı.
Jazz’da Paul Millsap 25 sayı – 9 ribaund – 4 blokla ön plana çıkarken, Deron Williams 18 sayı – 15 asist – 7 ribaundla, kenardan gelen C.J. Miles da 17 sayı – 5 ribaund – 2 asistle galibiyette büyük pay sahibi oldu.
Konuk ekipte Alman Yıldız Dirk Nowitzki 28 sayı – 8 ribaundla, Jason Terry 19 sayı – 8 asist – 4 top çalmayla, Jason Kidd de 11 sayı – 9 asist – 3 ribaundla salondan ayrıldı.

MIAMI: 81 - MILWAUKEE: 97
Milli basketbolcu Ersan İlyasova'nın takımı Milwaukee Bucks, Miami Heat'i deplasmanda 97-81'lik skorla farklı mağlup etti. Merkez Grubu ekibi, bu sonuçla galibiyet serisini 3 maça çıkarttı.

10 dakika süre alan Ersan, karşılaşmayı serbest atışlardan bulduğu 3 sayıyla noktaladı. Başarılı oyuncu, istatistiklerine de 2 ribaund ve 1 asist ekledi.

Özellikle ikinci çeyrekte sergilediği etkili basketbolla sonuca giden Bucks'ta Avustralyalı pivot Andrew Bogut 22 sayı - 11 ribaundla, Carlos Delfino da 16 sayı - 10 ribaund - 4 asist - 3 top çalmayla double-double yaptı.

Ev sahibi ekipte süper yıldız Dwyane Wade 23 sayı - 6 asist - 4 top çalmasıyla, Michael Beasley'nin 16 sayı - 5 ribaund - 2 top çalması yeterli olmadı.

GodfatheR
02.Şubat.2010, 11:25
Memo acayip etkisiz bir an evvel toparlanmalı.

vego
02.Şubat.2010, 15:31
NBA'de Kobe Bryant fırtınası esmeye devam ediyor. Los Angeles Lakers'ın Memphis Grizzlies'e 95-93 mağlup olduğu maçta 44 sayı atan Bryant, üçüncü çeyrekte yaptığı smaçla Los Angeles Lakers tarihinin en skorer oyuncusu oldu.

http://media3.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/kobebryanthaber443123139312.widec.jpg

NTV Spor
Güncelleme: 12:41 TSİ 02 Şubat. 2010 Salı
Los Angeles Lakers'ın süper yıldızı Kobe Bryant, kariyerindeki başarılara bir yenisini daha ekledi. 1996 yılından bu yana giydiği Lakers formasıyla dört şampiyonluk yaşayan Bryant, kulüp tarihinin en skorer ismi oldu.
Takımının Memphis Grizzlies ile oynadığı maçın üçüncü çeyreğinde Jordan Farmar'ın pasını çift el smaçla bitiren Kobe, efsanevi forvet Jerry West'i geçerek Los Angeles Lakers tarihinin en skorer oyuncusu oldu.
Los Angeles'ın Memphis'e 95-93 mağlup olduğu gecede 44 sayı atan Bryant, takımının mağlubiyeti için üzgün olduğunu söylerken, rekorun sadece kendisine ait olmadığını vurguladı.

"Bu rekorun tek sahibi ben değilim. Rekoru Jerry West, Elgin Baylor, Magic Johnson ve diğerleriyle birlikte kırdık" sözleriyle geride bıraktığı efsane oyunculara atıfta bulunan Bryant, "bu unvanı kendi seyircim önünde kutlamak isterdim" dedi.
Kobe Bryant, son olarak kariyerini noktalarken NBA tarihinin en skoreri olmak istediğini söyledi. Kareem Abdul-Jabbar'ın 38 bin 387 sayılık rekorunu kırıp kıramayacağı sorulan Bryant, "vücudum izin verdiği sürece oynayacağım. belki o rekoru da kırabilirim" dedi.
31 yaşındaki Bryant, 997 maçta 25 bin 208 sayı üretti.

sananes
03.Şubat.2010, 04:36
o rekoru da kırmasını isterim kobe'nin ama zor gibi...

vego
03.Şubat.2010, 17:23
NBA'de bu sezon adından sıkça söz ettiren oyunculardan biri de kariyerinde ilk kez All-Star seçilen Kevin Durant. Üst üste 22. maçında da 25 sayı barajına ulaşan Durant, sayı krallığında 2. sıraya yerleşti. Atlantalı Smith ise bin blok barajına ulaşan en genç oyuncu unvanını eline geçirdi.

http://media.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/kevindurant_.widec.jpg

NTV Spor
Güncelleme: 11:11 TSİ 03 Şubat. 2010 Çarşamba

2007 NBA draftında, Greg Oden'ın ardında 2. sırada seçilen Kevin Durant, büyük bir yıldız olma yolunda basamakları hızla tırmanıyor. Oklahoma City Thunder'ın genç forveti, başarılı bir çaylak sezonunun ardından 2. yılında gösterdiği gelişimi, bu sezon süper yıldız seviyesine taşıdı. Durant, Atlanta Hawks karşısında üst üste 22. maçında da 25 sayı barajına ulaşmayı başardı. Aynı başarıyı son olarak 9 sezon önce Allen Iverson yinelemişti.
Atlanta karşısında 33 sayı-11 ribaund ile oynayan Durant, sayı krallığında da zirveye bir adım daha yaklaştı. Durant, 29.7 sayı ortalaması ile ilk sırada bulunan Denverlı Carmelo Anthony'i sadece birkaç basket farkla takip ediyor. Yıldız basketbolcu, bu sezon 7.4 ribaund ve 3 asist ortalamalarıyla mücadele ediyor.
Oklahoma-Atlanta maçında, Josh Smith de önemli bir başarının altına imza attı. Atlanta'nın atletik forveti, bin blok barajına ulaşan en genç oyuncu olarak adını NBA tarihine yazdırdı. Smith, Nenad Krstic'e yaptığı blokla, eski Clipperslı Benoit Benjamın'e ait rekoru eline geçirdi.

vego
03.Şubat.2010, 17:25
Sol ayağında kırık olduğu düşünülen Boston Celtics’in yıldız oyuncusu Pual Pierce’ın uzun bir süre sahalardan uzak kalabileceği açıklandı.

http://media4.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/paulpiercehaber5543423412.hmedium.jpg

NTV Spor
Güncelleme: 14:33 TSİ 03 Şubat. 2010 Çarşamba
Bu sezon sakatlıklarla boğuşan şampiyonluk adaylarından Boston Celtics, yıldız oyuncusu Paul Pierce’tan uzun bir süre faydalanamayabilir.
Geçtiğimiz Pazartesi günü Boston Celtics’in Washinghton Wizards’ı 99-88 yendiği maçta Caron Butler’la girdiği mücadele sonucunda sol ayağından sakatlanan yıldız oyuncu Paul Pierce’ın ayağında kırık olduğundan şüphe ediliyor.
Takım tarafından yapılan açıklamada salı günü çekilen filmlerde tecrübeli oyuncunun sol ayağında kırık olup olmadığının netlik kazanmadığı belirtilirken, kontrollerin devam edeceği ifade edildi.

Celtics, All-Star oyuncunun ayağında kırık olsa dahi Pierce’ın uzun süre sahalardan uzak kalmamasını umut ediyor.
32 yaşındaki oyuncu bu sezon 18.9 sayı ortalaması yakalarken, 8. kez All-Star takımına seçildi.

vego
04.Şubat.2010, 14:54
Utah evinde Portland'ı 118-105 yenerken, Mehmet Okur 28 sayı-8 ribaundla sezonun en iyi maçını çıkardı.

http://media.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/s4tl3o02.widec.jpg

Güncelleme: 10:26 TSİ 04 Şubat. 2010 Perşembe

NBA’de Utah Jazz'ın evinde Portland Trail Blazers'ı 118-105 yendiği maçta, milli basketbolcu Mehmet Okur 28 sayı atarak hem maçın en skorer ismi oldu, hem de sezonun en yüksek sayısına ulaştı.
Utah'daki Energy Solutions Arena'da yapılan maçta, 33 dakika sahada kalan Okur, 28 sayı, 8 ribauntla oynayarak takımının galibiyetine büyük katkıda bulundu. Maçta 5 serbest atış kullanan Okur, bu atışların tamamında başarılı oldu. 2 kez üç sayılık atış kullanan Mehmet Okur, bu denemelerin birinde de isabet sağladı.
Utah'da Rus oyuncu Andrey Kirilenko 22 sayı, 6 ribaunt, 8 asistle oynadı ve takımının en skorer 2. oyuncusu oldu. Oyun kurucu Deron Williams da 13 sayı, 13 asist ile ''double-double'' yaptı.

Yıldız oyuncu Brandon Roy'un sakatlığı nedeniyle forma giymediği Portland'da ise Lamarcus Aldridge 27 sayı, 12 ribaunt, 5 asistle ''double-double'' yaptı, Martell Webster da 20 sayı 3 ribaunt ile oynadı.
Utah, maçın ilk çeyreğini 29-27, devreyi ise 60-52 önde tamamladı. Üçüncü çeyreği de 88-77 önde geçen Utah maçtan da 118-105 galibiyetle ayrıldı.
Batı Konferansı Kuzeybatı grubunda oynayan Utah Jazz'ın 30 galibiyeti ve 18 yenilgisi bulunuyor.
HİDO YİNE YOK
NBA'deki bir diğer temsilcimiz Hidayet Türkoğlu ise üst üste ikinci maçını kaçırdı. Türkoğlu, sağ göz kemiğindeki çatlak sebebiyle takımının New Jersey Nets'i 108-99 yendiği karşılaşmada maskesi yetişmediği için oynamadı.
Hido'nun yokluğunda kazanan Toronto'da Chris Bosh 20 sayı-9 ribaundla oynarken, Sony Weems de 14 sayı ve 11 ribaundla her iki alanda da kariyer rekorunu kırdı.
SİXERS UZATMADA
Gecenin uzatmaya giden maçında Philadelphia 76ers, Chicago Bulls'u 106-103 yendi. Elton Brand'in 26 sayı, Andre Iguodala'nın 25 sayı-8 ribaund ve 8 asistle oynadığı maçta Philadelphia'nın yıldızı Allen Iverson çocuğunun hastalığı sebebiyle forma giymedi.
Chicago'da dördüncü çeyrekte attığı 13 sayıyla maçı uzatmaya götüren Derrick Rose, 30 sayıyla maçın en skoreri oldu.

vego
04.Şubat.2010, 14:55
NBA'de, Denver Nuggets'ın başarılı oyun kurucusu Chauncey Billups, 14 Şubat gecesi Dallas'ta düzenlenecek All-Star maçında Batı Karması formasını giyecek. Billups, dizinden sakatlanan Chris Paul'ün yerine, NBA Başkanı David Stern'ün özel davetiyle All-Star'da yer alacak.

http://media3.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/q107z94f.widec.jpg

NTV Spor
Güncelleme: 09:54 TSİ 04 Şubat. 2010 Perşembe

NBA Başkanı David Stern, dizindeki sakatlığı nedeniyle All-Star maçında yer alamayacak Chris Paul'ün yerine, Denver Nuggets'ın oyun kurucusu Chauncey Billups'ı Batı Karması'na davet etti.
Batı Konferansı'nda 2. sırada yer alan Denver formasıyla, maç başına 19.4 sayı ve 6.2 asist ortalamalarıyla mücadele eden Billups, "Dünyanın en iyi oyuncularıyla bir arada oynayacağı için" heyecanlı olduğunu belirtti.
14 Şubat'taki maçta Batı Karması forması giyecek Billups, eşinin bu haberi biraz buruk karşıladığını söyledi.

Tecrübeli oyuncu, "Biz aslında Sevgililer Günü için eşimle Meksika'da tatil planlarımızı yapmıştık. Dallas'a gideceğimizi duyunca başta biraz üzüldü; ancak All-Star seçildiğim için sevindi. Artık tatili Teksas'ta geçireceğiz" ifadelerini kullandı.

Stejan67
04.Şubat.2010, 17:41
Billups Da All-Stara yakışır bi basketbolcu gitmesi iyi oldu

sakary Ali
04.Şubat.2010, 19:02
76ers Chiago'yu kendi sahasında yendi.Uzatmaya giden karşılaşmada İgoudola'nın harika performansıyla 3 sayı farkla kazandı.

PHİ'nin Play-Offa gitmesi için 8.sıradaki Chiago'yu geçmesi lazım.Tabi Chiago dışında başka takımlarda var.7 galibiyet fark kaldı dün gece ki galibiyet ile.Bu arada İverson dün gece oynamadı.76ers 2 maçtır kazanıyorr.

garydelgadov
04.Şubat.2010, 19:02
Kidd'imin oynamasını istiyordum ama oLmadı maaLesef...

vego
06.Şubat.2010, 15:42
Ersan İlyasova, kariyer rekoru kırdığı maçta takımı Milwaukee Bucks'ı New York Knicks deplasmanında zafere taşıdı...

http://media2.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/ersanbuckskniks.widec.jpg

NTV Spor
Güncelleme: 09:38 TSİ 06 Şubat. 2010 Cumartesi

New York Knicks'in Milwaukee Bucks'ı konuk ettiği maçta Madison Square Garden'ı 19 bin 427 taraftar doldurdu. Bucks'ın deplasmanda 114-107'lik zafere imza attığı maçta galibiyete damga vuran 25 sayıyla Ersan İlyasova oldu. Maça sonradan dahil olan milli basketbolcu, 25 sayıyla kariyer rekoru kırarken takımının en skorer ismi oldu ve 30 dakika süre aldığı maçı 9 da ribaundla tamamladı. Ersan saha içerisinde 18'de 10 ile oynarken üç sayılık atışlarda 3'te 2 ve serbest atışlarda da 4'te 3'lük bir isabet buldu.

Bucks'ın yıldız ismi Brandon Jennings 22 sayısının 19'unu ikinci yarıda kaydederek galibiyete önemli bir katkıda bulundu. Bucks'ta Andrew Bogut migren ağrıları sebebiyle sadece 6 dakika süre alarak maçı 6 sayı 3 ribaundla yarım bırakırken, Luc Mbah a Moute 16, Delfino ve Bell 13'er sayıyla, 2 saat 10 dakika süren karşılaşmayı tamamladı. Bucks bu sonuçla son 5 maçta 4'üncü galibiyetini aldı.
reklam document.write('');Karşılaşma boyunca liderliğin 8 kez el değiştiği maçta ev sahibi Knicks'in ve maçın en skorer ismi bu sezonun en iyi performansını gösteren David Lee oldu. Lee 32 sayıyla maçı tamamlarken 15 de ribaund aldı. Yedek isimlerden Al Harrington 22 ve Wilson Chandler da 19 sayıyla takımlarına katkı yaptı. Knicks bu sonuçla son 11 maçta 8'inci kez salondan boynu bükük ayrıldı.

NBA'DE GÜNÜN SONUÇLARI
Indiana 107 Detroit 83
Orlando 91 Washington 92
New York 107 Milwaukee 114
Boston 96 New Jersey 87
Atlanta 91 Chicago 81
New Orleans 94 Philadelphia 101
Memphis 83 Houston 101
Dallas 108 Minnesota 117
Sacramento 102 Phoenix 114
LA Lakers 113 Denver 126

gfbcagatay
06.Şubat.2010, 16:09
Ersan süper oynadı,umarım böyle devam eder.

sakary Ali
07.Şubat.2010, 12:07
76ers dün gece Houstan'ı 102-95 yenerek üst üste 4 galibiyetini aldı.İnşallah play-offlara katılacaklar.

Bir ara karşılaşmada 15 sayı geri düşmelerine rağmen son periyotu 32-19 kazanarak maçı da kazanmayı başardılar.

eXcitinG
08.Şubat.2010, 22:07
Dün OrLando - Boston maçı vardı NTVspor da. OrLando 3.Çeyrekte ki süper oyunu iLe Boston`u süpürdü.

Maçın adamı R.Rondo. Müthiş oynadı.

PesimiSTyLa
09.Şubat.2010, 01:14
Son maçlarda müthişiz. Allstar weekend'e kadar 2 maçımız var. Minesota ile içerde Toronto deplase. Minesotayı da geçeriz sanırım. Yalnız İşleri sıkı tutup play of mu kastırmak, bu sezondan vazgeçip, iyi bir draft lotery mi? Bence 2.si mantıklı. Play offta olsak dahi en fazla -ki zor- 7. oluruz ilk turda yine eleniriz. Ne fark edecek? :icon_smile:
Iguodala'nın Tmac yada Amare ile takas dedikoduları vardı. her 2sinin de sözleşmesi sene sonu bitiyor ve (Iggy'nın ağır kontratından da kurtulmuş oluruz) cap room da yer açıp free agent bir ismi almak istediğimiz söyleniyordu. Buna benzer bir takas olursa muhtemelen bu sezondan vazgeçmiş olacağız. Bence de maantıklısı bu olur.

sakary Ali
09.Şubat.2010, 21:39
Son maçlarda müthişiz. Allstar weekend'e kadar 2 maçımız var. Minesota ile içerde Toronto deplase. Minesotayı da geçeriz sanırım. Yalnız İşleri sıkı tutup play of mu kastırmak, bu sezondan vazgeçip, iyi bir draft lotery mi? Bence 2.si mantıklı. Play offta olsak dahi en fazla -ki zor- 7. oluruz ilk turda yine eleniriz. Ne fark edecek? :icon_smile:
Iguodala'nın Tmac yada Amare ile takas dedikoduları vardı. her 2sinin de sözleşmesi sene sonu bitiyor ve (Iggy'nın ağır kontratından da kurtulmuş oluruz) cap room da yer açıp free agent bir ismi almak istediğimiz söyleniyordu. Buna benzer bir takas olursa muhtemelen bu sezondan vazgeçmiş olacağız. Bence de maantıklısı bu olur.
Olsun ya Play-Off'tan gider gerekirse 8.sıradan girer Clevandsı'da eleriz. :D

Professeur
11.Şubat.2010, 17:25
Şova hazır mısınız?

Dünyanın bir numaralı basketbol ligi NBA'de All-Star heyecanı... Basketbolseverler, bu hafta sonu yapılacak yarışmalar ve oynanacak All-Star maçıyla rüya ligin şov bölümünü doyasıya yaşayacak.Bu sezon Dallas'ın ev sahipliğini yapacağı hafta sonu etkinlikleri çerçevesinde, Smaç Yarışması, 3 Sayı Yarışması, Yetenek Yarışması ve H-O-R-S-E gibi yarışmaların yanısıra NBA'de ilk sezonunu geçirenler (Rookies) ile ikinci sezonunu geçirenler (Sophomores) arasında oynanan maçı ve halk oyuyla ilk beşleri belirlenen Doğu Karması ile Batı Karması arasındaki gösteri maçı etkinliklerin en önemli ve sonucu merak edilen yarışmalar ve maçlar olacak.
Nicole Powell da orada
Fenerbahçe forması giyen Nicole Powell da bu organizasyonda yer alacak. Powell, bir eski NBA yıldızı, bir WNBA oyuncusu ve bir NBA oyuncusundan oluşan takımlarla yapılan Haier Shooting Stars yarışmasında Sacramento'yu, Tyreke Evans ve Chris Webber ile birlikte temsil edecek.
All-Star'da bir Türk
“Milenyum Doktoru” ve “Dünyanın en iyi tanıdığı kalp doktorlarından biri” olarak tanınan Dr. Mehmet Öz, her yıl geleneksel yapılan şov amaçlı "NBA All-Star Celebrity" etkinliğinde yer alacak. 12 Şubat gecesi Hollywood yıldızları ve efsane NBA oyunculardan kurulu takımda forma giyecek. Dr. Mehmet Öz’ün de bulunduğu NBA All-Star Celebrity Takımı’nın koçlarından biri de efsanevi basketbolcu Magic Johnson olacak. Ayrıca, etkinlik öncesinde Shakira, Alicia Keys, Usher gibi ünlü şarkıcılar da konser verecek. Etkinliğin 1.5 milyar kişi tarafından izleneceği tahmin ediliyor.

KAYNAK:SPORX.COM

vego
16.Şubat.2010, 17:51
Lebron ve O'Neal'ın takımı Cleveland ve Philadelphia, Phoenix Suns'ın yıldız pota altı oyuncusu Amare Stoudemire için teklif götürdü. Miami de atletik forveti kadrosuna katmak istiyor. Amare'nin, Cleveland'a çok yakın olduğu yorumları yapılıyor.

http://media.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/amare_basket_.widec.jpg

NTV Spor
Güncelleme: 14:04 TSİ 16 Şubat. 2010 Salı

NBA'de takas döneminin bitimine kısa bir süre kala, transfer piyasası hareketlilik kazandı. Phoenix Suns'ın sezon sonunda sözleşmesi sona erecek yıldızı Amare Stoudemire ise transferin en gözde isimlerinden. Amerikan basınına göre, Doğu Konferansı'nın zirvesindeki Cleveland Cavaliers ve Philadelphia 76ers, yıldız oyuncuyu kadrolarına katabilmek için Phoenix'e resmi teklif götüren iki takım oldu.
Süper yıldız Lebron James'in takımı Cleveland, Amare Stoudemıre karşılığında, Zydrunas Ilgauskas, J.J. Hickson ve Danny Green'i önerdi. Teklifi yetersiz bulan Phoenix Yönetimi, Cleveland'ın 2010 draftındaki ilk tur hakkının da takasa dahil edilmesini istedi. İki kulüp arasındaki pazarlığın perşembe gününe kadar sonuçlanması bekleniyor.
Phoenix Suns'a gelen bir diğer teklif de Philadelphia 76ers'tan. Amare Stoudemire ile birlikte Phoenix'ten Jason Richardson ve Leandro Barbosa'yı da isteyen Philadelphia Yönetimi, karşılığında Andre Iguodala, Samuel Dalembert ve Lou Williams'ı göndermeyi göze aldı. Özellikle Barbosa'yı bırakmak istemeyen Phoenix Yönetiminin, bu teklifi kabul etmesi beklenmiyor.

Yıldız oyuncu Amare Stoudemire ise Twitter sayfasından, “Shaquılle O'Neal ile oynarken, daha çok sayı atıp daha iyi savunma yapıyordum. Birlikte oynayamayacağımızı söylemekten vazgeçin” ifadesiyle Cleveland'da forma giyebileceği sinyalleri verdi.
Öte yandan Miami Heat’in de, Stoudemire için devreye girmeye hazırlandığı belirtiliyor.
NBA'de takas dönemi Perşembe günü TSİ 22:00'da sona erecek.

sakary Ali
16.Şubat.2010, 21:26
76ers'e giderse gerçekten harikulade olur :D

vego
17.Şubat.2010, 16:45
Mehmet Okur'un formasını giydiği Utaj Jazz, Houston Rockets deplasmanından 9 sayı farkla galip ayrıldı. Maçın en skoreri olan Okur, Jazz'ın bu galibiyetinde başrolü oynadı.

http://media3.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/okurjazzrockets.300w.jpg (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fjavascript%3AvPlay er_NTV%28%26%2339%3Bhttp%3A%2F%2Fvideo.ntvmsnbc.co m%2F%23v181108020253183105132232011150024192236068 192079%26%2339%3B%29)

NTV Spor
Güncelleme: 09:24 TSİ 17 Şubat. 2010 Çarşamba

10 maçla devam eden NBA'de, milli basketbolcu Mehmet Okur'un formasını giydiği Utah Jazz, Houston Rockets'a konuk oldu. Toyota Center'da 14 bin 942 taraftarın izlediği maçta, Okur, en skorer isim olurken Jazz, Rockets'ı 9 sayı farkla 104-95 yendi.

Jazz'ın ve maçın en skorer ismi olarak elde edilen galibiyette çok önemli bir rol oynayan Mehmet Okur, ilk beşte başladığı maçta 27 dakika süre aldı ve 21 sayı kaydetti. Sahadan 16'da 9 isabetli basketle ayrılan Okur, üç sayılık basketlerde 2'de 1 ve serbest atışlarda ise 4'te 2 isabetle oynadı. 21 sayısını 7'si defansif olmak üzere 8 ribaundla süsleyen Okur, 4 blok yaparken 2 de asist verdi.

Okur'un ardından Jazz'ın en skoreri 20 sayıyla Milsap olurken, bu galibiyette başrol oynayan bir diğer isim 17 sayı, 15 asistle maçı tamamlayan Deron Williams oldu. Krilenko ile Boozer 12'şer sayı üretti ve maça sonradan giren Korver 10 sayı ile oynayarak takımına katkı yaptı.
Rockets'da yedek David Andersen ve Aaron Brooks 18'er sayı kaydederken Houston ekibi toplamda 24 top kaybıyla sezon rekoru kırdı.

vego
17.Şubat.2010, 16:47
Portland Trail Blazers, Steve Blake, Travis Outlaw ve 3 milyon dolar karşılığında Los Angeles Clippers’ın tecrübeli pivotu Marcus Camby’i renklerine bağladı.

http://media1.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/marcuscambyhaber123123.hlarge.jpg

NTV Spor
Güncelleme: 23:06 TSİ 16 Şubat. 2010 Salı

NBA’de takas süresinin sona ermesine kısa bir süre kala Los Angeles Clippers ile Portland Trail Blazers 3 oyuncunun takım değiştirdiği bir takas gerçekleştirdi.
NBA’in en önemli savunmacılarından Marcus Camby bu takasla Portland Trail Blazers’a giderken, oyun kurucu Steve Blake ve forvet Travis Outlaw da Los Angeles Clippers’a katıldı. Ayrıca Portland’ın bu takasta L.A. Clippers’a 3 milyon dolar ödeyeceği belirtildi.
Portland Trail Blazers, genç pivotu Greg Oden ve Joel Przybilla’nın sakatlıkları nedeniyle sezonu kapatmasının ardından pota altına takviye yapmak istiyordu.

2 kez NBA savunma takımına seçilen ve 1 kez de yılın savunmacısı seçilen Camby, maç başına 12.1 ribaundla ligde bu kategoride ikinci sırada bulunuyor.
Bu sezon 51 maçta görev yapan 35 yaşındaki oyuncu, 7.7 sayı – 12.1 ribaund ve 1.9 blok ortalamaları yakaladı.

KaPaLı
17.Şubat.2010, 17:33
Big Man Oden - Camby pota altı süper olur. Tek dezavantajı yaşı. Clippers Salary boşaltmak için yolluyo adamları takımdan ama aldıkları adamlar yüzünden bu sefer kadro şişiyo.

KaPaLı
17.Şubat.2010, 17:49
New York Knicks ve Houston Rockets Takas Dedikosu : Buna göre Rockets, sezon sonu kontratı biten Tracy McGrady, Joey Dorsey ve Brian Cook'u yollayıp karşılığında Jared Jeffries, Jordan Hill ve Al Harrington ile Larry Hughes'un ikilisinden birisini kadrosuna dahil edecek.

Houston süper iş yapar böyle takas gerçekleşirse.

KaPaLı
18.Şubat.2010, 12:16
Son Dakika takasları

Darko Milicic Minnesota'da

Takasın sonsaatlerine yaklaşılırken bir gelişme de Knicks ve T'Wolves arasında yaşandı. İki takım arasında gerçekleşen takasta Darko Milicic Minnesota Timberwolves'in yolunu tutarken, Brian Cardinal New York Knicks'e geçti. Nba tarihinin en kötü draftları arasında kabul edilen ve kendisinden beklenen gelişmeyi bu yıl da gösteremeyen Darko Milicic, Brian Cardinal karşılığında Minnesota'ya takas oldu. Bu sene D'Antoni'nin oyun sisteminde bir türlü kendine yer bulamayan Milicic, yalnızca 8 maçta takımı adına görev aldı ve 2 sayı- 2.3 ribaunt ortalamaları tutturdu. Brian Cardinal ise Minnesota adına bu sene forma giydiği 27 maçta 1.7 sayı ortalaması tutturdu.

2010 yazında serbest kalacak olan süper yıldızlardan birini alabilmek için, takasın son günlerinde salary boşaltmak için uğraşan Chicago Bulls takımı Milwaukee Bucks ile 3 oyuncuyu kapsayan bir takas konusunda anlaştı.

İki takımın prensipte anlaştığı ve kesin haberin takas süresi dolmadan verileceği açıklanırken, bu takasa göre Bulls John Salmons'ı Milwaukee'ye gönderdi. Karşılığında ise Kurt Thomas ve Francisco Elson'ın biten kontratlarını aldı.

Chicago Bulls bu takas kesinleştiği takdirde sezon sonunda salary cap'inde yaklaşık 20 milyon dolarlık bir boşluk yaratmış olacak.

Son dönemde Dallas Mavericks ve Cleveland Cavaliers gibi iki güçlü takıma önemli parçalarını gönderen Washington Wizards, free agent sezonunda istediği hamleleri yapabilecek gibi görünüyor. Takımdaki durumu netlik kazanmayan yeni transfer Ilgauskas da düşünüldüğünde, D.C. temsilcisi free agent sezonuna minimum $33.000.000'lık bir rahatlıkla girecek.
Bu rakama ise Dallas'tan gelen Josh Howard'ın 2009-2010 sezonuna ait $10.89 milyon dolarlık kontratı dahil edilmiyor. Washington takımı oyuncunun 2010-2011 sezonundaki $11.8 milyon dolarlık konrtratını karşılayacak.

KaPaLı
18.Şubat.2010, 12:17
Yanlış haber koymuşum. Cleveland İlgauskas yollamış Jamison almışlar.

Takasta en çok ismi geçen takımlardan olan Cleveland Cavaliers sonunda muradına erdi. Prensip anlaşmasına varılan üçlü takas sonucunda Cleveland, Washington'ın all-star forveti Antawn Jamison'ı kadroya kattı.

Cleveland,Washington ve Clippers takımları arasında kararlaştırılan takas anlaşmasına göre;

Washington Zydrunas Ilgauskas'ı, Al Thornton'u, Brian Skinner'ı, Fenerbahçe kadrosunda yer alan ancak hakları Cavs'da bulunan Emir Preldzic'i ve 1. tur draft hakkını aldı.

Cleveland Jamison'ın yanında Sebastian Telfair'i de kadroya katarken, Drew Gooden da Clippers'ın yolunu tuttu.

KaPaLı
18.Şubat.2010, 14:50
T-Mac - Kevin Martin takası gerçekleşmiş.

Takas süresinin dolmasına saatler kala bir anlaşma haberi daha geldi. Houston Rockets ve Sacramento Kings takımları iki yıldız ismi barındıran bir takas konusunda prensipte anlaştı.
Anlaşma sağlanan takasa göre:
Houston; Tracy McGrady, Carl Landry ve Joey Dorsey'i Kings'e gönderirken, karşılığında Sacramento'nun skorer yıldızı Kevin Martin ile birlikte Sergio Rodriguez, Hilton Armstrong ve Kenny Thomas'ı alacak.
Bu takasın resmiyete dönüşmemesinin tek nedeni olarak, takasın içine New York Knicks'in de dahil olma ihtimali bulunması gösteriliyor.

Sacramento onu elinden çıkarabilrmiş.

evin Martin karşılığında Sacramento Kings'in yolunu tutan Tracy McGrady'nin durumu hala netleşmiş değil.

Tracy McGrady'i, özellikle bu sezon sona erecek olan devasa kontratıyla iştahla bekleyen New York Knicks, Sacramento'ya Jared Jeffries'i, Jordan Hill'i, Larry Hughes'u ve draft hakkını verip, oyuncuyu takasın son saatlerinde kadroya katmak istiyor.

Kaynakların göz önüne getirdiği bir başka durum ise, Tracy McGrady'nin şampiyonluk yolunda son bir adım atmak isteyen takımlardan Lakers ya da Cleveland'a gidebileceği yönünde.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
18.Şubat.2010, 14:55
Ne ilginç takaslar oluyor yahu !

KaPaLı
18.Şubat.2010, 15:09
Son takaslardan sonra Cavs kadrosu. Müthiş ötesi takım oldular. Amare söylentileri vardı ama Jamison gelmesi daha iyi oldu. Kobeyi durdurabilirlerse Şampiyonluk onların.

http://i48.tinypic.com/14d2fih.jpg

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
18.Şubat.2010, 15:11
Gerçektende Cleveland süper kadrosu oldu...Dediğin gibi Lakers'ı durdurabilirlerse Şampiyon olmaları zor gözükmüyor.

KaPaLı
18.Şubat.2010, 15:13
Shaquille O'Neal / Leon Powe
Antawn Jamison / Anderson Varejao
Jamario Moon / JJ Hickson
Lebron James / Delonte West
Mo Williams / Daniel Gibson

Dışarıda kalan Anthony Parker - Jawad Williams - Darnell Jackson - Sebastian Telfair - Daniel Green gibi adamlarda var.

KaPaLı
18.Şubat.2010, 15:18
NBA sitelerinde ve forumlarında dolaşan dedikoduya göre Memphis'in Monta Ellis karşılığında Mayo'yu verme teklifi Golden State tarafından reddedilmiş.

KaPaLı
18.Şubat.2010, 15:50
Transferin gözdesi Amare

Lebron ve O'Neal'ın takımı Cleveland ve Philadelphia, Phoenix Suns'ın yıldız pota altı oyuncusu Amare Stoudemire için teklif götürdü. Miami de atletik forveti kadrosuna katmak istiyor. Amare'nin, Cleveland'a çok yakın olduğu yorumları yapılıyor.

http://media.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/amare_basket_.widec.jpghttp://www.ntvmsnbc.com/images/icons/slideshow.gif (http://www.ntvmsnbc.com/id/25058355/displaymode/1176/rstry/25058352/) İlişkili fotoğrafları göster (http://www.ntvmsnbc.com/id/25058355/displaymode/1176/rstry/25058352/)
var hasRelatedPhotos = 'false';if (hasRelatedPhotos=='true'){var vRPL = document.getElementById("viewRelatedPhotosLink");if (vRPL!=undefined) vRPL.style.display = "";var vLRPG = document.getElementById("linkRelatedPhotos");var vLIRPG = document.getElementById("linkImgRelatedPhotos");if (vLRPG) {if(vLIRPG) vLIRPG.href=vLRPG.href;}}
getCSS("3053751")

NTV Spor
Güncelleme: 14:04 TSİ 16 Şubat. 2010 Salı function UpdateTimeStamp(pdt) { var n = document.getElementById("udtD"); if(pdt != '' && n && window.DateTime) { var dt = new DateTime(); pdt = dt.T2D(pdt); n.innerHTML = dt.D2S(pdt,((''.toLowerCase()=='false')?false:true )); } }

NBA'de takas döneminin bitimine kısa bir süre kala, transfer piyasası hareketlilik kazandı. Phoenix Suns'ın sezon sonunda sözleşmesi sona erecek yıldızı Amare Stoudemire ise transferin en gözde isimlerinden. Amerikan basınına göre, Doğu Konferansı'nın zirvesindeki Cleveland Cavaliers ve Philadelphia 76ers, yıldız oyuncuyu kadrolarına katabilmek için Phoenix'e resmi teklif götüren iki takım oldu.
Süper yıldız Lebron James'in takımı Cleveland, Amare Stoudemıre karşılığında, Zydrunas Ilgauskas, J.J. Hickson ve Danny Green'i önerdi. Teklifi yetersiz bulan Phoenix Yönetimi, Cleveland'ın 2010 draftındaki ilk tur hakkının da takasa dahil edilmesini istedi. İki kulüp arasındaki pazarlığın perşembe gününe kadar sonuçlanması bekleniyor.
Phoenix Suns'a gelen bir diğer teklif de Philadelphia 76ers'tan. Amare Stoudemire ile birlikte Phoenix'ten Jason Richardson ve Leandro Barbosa'yı da isteyen Philadelphia Yönetimi, karşılığında Andre Iguodala, Samuel Dalembert ve Lou Williams'ı göndermeyi göze aldı. Özellikle Barbosa'yı bırakmak istemeyen Phoenix Yönetiminin, bu teklifi kabul etmesi beklenmiyor.

Yıldız oyuncu Amare Stoudemire ise Twitter sayfasından, “Shaquılle O'Neal ile oynarken, daha çok sayı atıp daha iyi savunma yapıyordum. Birlikte oynayamayacağımızı söylemekten vazgeçin” ifadesiyle Cleveland'da forma giyebileceği sinyalleri verdi.
Öte yandan Miami Heat’in de, Stoudemire için devreye girmeye hazırlandığı belirtiliyor.
NBA'de takas dönemi Perşembe günü TSİ 22:00'da sona erecek.

Suns iyice batacak anlaşıllan.

Professeur
18.Şubat.2010, 16:08
Bende sizlere katılıyorum süper kadrosu oldu Cavs'ın.Bu arada tamam T-Mac'in kalitesi tartışılmaz ama uzun zaman sakat kalmış bir oyuncu için nasıl bu kadar teklif geliyor onu da anlamış değilim:)Sacremento Kevin Martin'i niye gözden çıkarır anlamadım. :)

KaPaLı
18.Şubat.2010, 16:18
Sacramento'nun yaptığını bende anlamadım. Kevin Martin hem takımı oynayan hemde takımın hucum gucunu taşıyan adamdı. Senede 60-70 maç rahat oynar. T-Mac sakatlık problemi yaşıyo 2 senedir. Tamam kalitesi mükemmel ama adam sakat. Bir daha bu seviyede oynayıp oynayamacağı bile meçhul.

vego
18.Şubat.2010, 17:39
Sacramento'nun yaptığını bende anlamadım. Kevin Martin hem takımı oynayan hemde takımın hucum gucunu taşıyan adamdı. Senede 60-70 maç rahat oynar. T-Mac sakatlık problemi yaşıyo 2 senedir. Tamam kalitesi mükemmel ama adam sakat. Bir daha bu seviyede oynayıp oynayamacağı bile meçhul.

t mac kontratı bu sene bitiyo ve yaklaşık 21 milyon dolar bilmem anlatabildimmi T mac ın değeri yok herkes kontratını istiyor:)

KaPaLı
18.Şubat.2010, 17:46
Öyle tabi kontratı çok düşük değil. Yüksek paralar var işin ucunda. Bu takastan şu sonuç çıkıyo Sacramento sezonu kapattı.

garydelgadov
18.Şubat.2010, 20:01
Takasın son gününde taşLar yerinden oynadı resmen.Gerçekten çok hareketLi saatLer yaşandı.ÖnceLikLe Caron ButLer ve Heywood'un takıma katıLmasıyLa kadrosunu iyice güçLerindirdi Mavs..Daha sonra Camby'nin BLake ve OutLaw karşıLığında PortLand'a geçmesi de önemLiydi.
Ardından bu sabaha bakaLım.T-mac,CarL Landry ve Joes Dorsey'in Kingse geçmesi,karşıLığında geçen tek ismin Kevin Martin oLması en bomba takastı hiç şüphesiz.Kings inanıLmaz karLı çıktı...
SaLmonsun Bucka gitmesi,karşıLığında Kurt Thomas'ın BuLLsa geçmesi,ve tabi Antawn Jamison'ın Cavsa geçisi de önemLiydi.Cavs iyice güçLendi bu geLişmeyLe.Artık muhteşem bir pLay off bekLiyor bizi..:)

KaPaLı
19.Şubat.2010, 12:25
Takasın son günü resmen şov vardı.

Takas haberlerinin ardı arkası kesilmiyor. Son olarak Chicago Bulls ile Charlotte Bobcats takımlarının takas konusunda prensipte anlaştığı haberi geldi.

Yapılacak takasa göre, Chicago Bulls'un atletik forveti Tyrus Thomas Charlotte yolunu tutarken, Flip Murray ve Acie Law, Bulls kadrosuna katılacak. Bobcats ayrıca gelecek için 1. tur draft hakkı gönderecek.

T-Mac 1 takasta daha kullanıldı.

Bu sabah duyurduğumuz, Houston-Sacramento arasında gerçekleştirilen takasa New York Knicks takımı da dahil oldu. Bunun sonucunda Kings, Tracy McGrady'i New York'a gönderiyor.

Anlaşmaya varılan takasa göre, Kevin Martin, Jared Jeffries ve Jordan Hill Houston'ın yolunu tutarken; Sacramento Kings Carl Landry, Larry Hughes ve Joey Dorsey'i kadroya katacak.

Ayrıca New York, Sergio Rodriguez'i alırken; 2012 ilk tur draft hakkını Houston'a gönderecek. Houston da 2011 draft haklarını New York'a verecek.

Çok düşük itibarlı bir takas daha.

Takas süresi dolmak üzereyken doğu yakasından bir haber daha geldi. ESPN'de yer alan habere göre Philadelphia 76ers ile Milwaukee Bucks takımları arasında bir takas gerçekleşti. Buna göre;

Milwaukee Bucks Francisco Elson ve Jodie Meeks'i Sixers'a gönderirken; Royal Ivey ve Primoz Brezec'i kadrosuna dahil etti. Ayrıca 2. tur draft hakkı aldı.

Boston belalarla uğraşmaya devam ediyo : ) Bench iyice zayıfladı.

Nba'de takas süresinin dolacağı son günde ardı arkasına takas haberleri gelmeye devam ediyor. Son gelen haberler içinde ismi en dikkat çeken, Boston'ın yolunu tutan Nate Robinson.

New York, Boston'a Nate Robinson ve Marcus Landry'i gönderirken; Eddie House, J.R. Giddens ve Bill Walker, New York'un yolunu tuttu.

Bir diğer dikkat çekici isim ise Memphis Grizzlies'a gitmesi an meselesi olan Ronnie Brewer. Utah'ın Brewer karşılığında Memphis'ten 1. tur draft hakkı alacağı açıklandı.

Basına yansıyan diğer haberlere göre ise, San Antonio Spurs, veteran pivot Theo Ratliff'i, takas sürecinin yoğun takımı Charlotte'a gönderdi.

Washington Wizards bir takas hamlesi daha yaparak, Dominic McGuire'ı Sacramento'ya yollarken, karşılığında gelecek için 2. tur draft hakkı ve bir miktar para aldı.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
19.Şubat.2010, 13:37
Nate Robinson Boston da mı şimdi ? :n:

KaPaLı
19.Şubat.2010, 15:20
Eddie House gibi takım oyuncusunu yollayıp Nate gibi sorumsuz ve kendine oynayan birini almak hele Rondo gibi oyuncusu varken saçmalık.

KaPaLı
19.Şubat.2010, 15:28
Takas döneminde 44 oyuncu yer değiştirdi.işte tüm transferler

New York: Tracy McGrady (HOU), Sergio Rodriguez (SAC)
Sacramento: Carl Landry, Joey Dorsey (HOU), Larry Hughes (NYK)
Houston: Kevin Martin, Hilton Armstrong (SAC), Jordan Hill, Jared Jeffries (NYK)

Boston: Nate Robinson, Marcus Landry (NYK)
New York: Eddie House, J.R. Giddens, Bill Walker (BOS)

Charlotte: Tyrus Thomas (CHI)
Chicago: Ronald Murray, Acie Law (CHA)

Milwaukee: John Salmons (CHI)
Chicago: Hakim Warrick, Joe Alexander (MIL)

Sacramento: Dominic McGuire (WAS)
Washington: 2010 2'inci Tur Draft Hakkı (SAC)

Charlotte: Theo Ratliff (SAS)
San Antonio: 2016 2'inci Tur Draft Hakkı (CHA)

Utah: Gelecekteki 1'inci Tur Draft Hakkı (MEM)
Memphis: Ronnie Brewer (UTA)

Milwaukee: Primoz Brezec, Royal Ivey, 2010 2'inci Tur Draft Hakkı (PHI)
Philadelphia: Francisco Elson, Jodie Meeks (MIL)

Cleveland: Antawn Jamison (WAS), Sebastian Telfair (LAC)
Washington: Zydrunas Ilgauskas, Emir Preldzic, 2010 1'inci Tur Draft Hakkı (CLE), Al Thornton (LAC)
LA Clippers: Drew Gooden (WAS)

New York: Brian Cardinal (MIN)
Minnesota: Darko Milicic (NYK)

Portland: Marcus Camby (LAC)
LA Clippers: Travis Outlaw, Steve Blake (POR)

Washington: Josh Howard, James Singleton, Quinton Ross, Drew Gooden (DAL)
Dallas: Caron Butler, Brendan Haywood, DeShawn Stevenson (WAS)

eXcitinG
19.Şubat.2010, 16:43
T-Mac gidebiLeceği en zayıf takıma gitti.

Nate-Eddie takası ise tam bir saçmaLık. Başka birşey değiL.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
19.Şubat.2010, 18:00
Gerçekten de Eddie House gibi bir takım oyunu silahını gönderip Nate Robinson'u almak akıl alır gibi değil....Çok yanlış yaptı Celtics yönetimi :(

vego
20.Şubat.2010, 12:31
NBA'de Hido ile Ersan'ın gecesi

12 maçla devam eden NBA'de, Toronto Raptors, New Jersey Nets'e Milwaukee Bucks, Detroit Pistons'a ve Utah Jazz da Golden State Warriors'a konuk oldu.

http://media.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/hedoturkogluraptorsnets.widec.jpg

NTV Spor
Güncelleme: 10:23 TSİ 20 Şubat. 2010 Cumartesi

New Jersey'deki IZOD Center'da Nets'in Raptors'ı konuk ettiği maçı 11 bin 994 taraftar izledi. 106-89 Kanada ekibinin zaferiyle sonuçlanan maçta Hido'nun da aralarında bulunduğu 7 Raptors oyuncusu 2 saat 11 dakika süren maçı çift haneli sayılarla tamamladı.
Sakat olan Bosh'un yerine maça başlayan Rasho Nesterovic, 16 sayıyla bu sezonun en iyi performansını sergilerken Toronto'nun bu galibiyeti, New Jersey ekibinin bu sezon 50'inci mağlubiyeti elde etmesine sebep oldu.
Jarrett Jack 18, Jose Calderon 16 ve DeMar DeRozan da 14 sayıyla galibiyete destek veren isimlerdi.

Karşılaşmaya ilk 5'te başlayan ve 29 dakika süre alan Hidayet Türkoğlu, sahadan 11'de 5 ve üç sayılık çizgisinden de 5'te 2 ile oynayarak maçı 14 sayıyla tamamladı. Hido 14 sayısının yanı sıra 6 asist 6 da ribaundla takımına destek verdi.
Nets'de Brook Lopez 22 ve Devin Harris 19 sayı 11 asistle maçı tamamladı.
BUCKS PISTONS'I DEVİRDİ
Detroit'de Palace of Auburn Hills'de oynanan ve 18 bin 701 taraftarın izlediği maçta Pistons, Bucks'ı konuk etti. 91-85 konuk ekibin galibiyetiyle sonuçlanan karşılaşmada Milwaukee Bucks ile ilk maçına çıkan John Salmons, 19 sayı kaydetti ve maçın tamamlanmasına 16 saniye kala galibiyeti perçinleyen 3 sayılık baskete imza atarak göz doldurdu.
Bucks'da Carlos Delfino eski takımının potasına 16 sayı bırakırak takım arkadaşlarına destek verdi.
Bucks'da takımın en skorer ismimlerinden biri maça sonradan girerek 33 dakika süre alan Ersan İlyasova oldu. Milli basketbolcu, sahadan 6'da 6 ile isabet bulurken 1'de 1 üç sayılık basket kaydetti ve 16 sayıyla karşılaşmayı tamamladı. Ersan 16 sayısını 12 ribaundla destekleyerek double double yaparken 3 de asist verdi.
Bucksla çıktığı ilk maçta takıma oldukça hızlı uyum sağladığı gözlenen Salmons, perşembe günü Joe Alexander ve Hakim Warrick ile trade olarak Chicago'dan gelmişti. Salmons'un bu karşılaşmadaki en büyük artısı 13'de 1 ile oynayan ve 10 sayıyla maçı tamamlayan Brandon Jennings'in yerini doldurmak oldu.
Pistons'da Richard Hamilton 29 sayıyla karşılaşmayı tamamladı.
JAZZ'A DEVAM
Oakland'daki ORACLE Arena'da oynanan ve 18 bin 322 taraftarın izlediği maçta Warriors, Jazz'ı konuk etti. Utah Jazz'ın 100-89'luk bir skorla deplasmanda galip geldiği akşamda Mehmet Okur görev yapmadı. Eşi Yeliz doğum yapan Okur (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.ntvmsnbc.com%2 Fid%2F25059654%2F), Salt Lake'e geri dönerken Okur çiftinin çocuklarına Yiğit Mehmet Okur ismini verdikleri öğrenildi.
Carlos Boozer'ın 30 sayı 16 ribaundla galibiyette başrolü oynadığı maçta Andrei Kirilenko 22 sayı kaydetti ve Jazz 18'de 16 yapmayı başardı.
C.J. Miles 16, Deron Williams da 9 sayı 11 asistle galibiyete katkıı yapan isimler oldu.
Utah'ın bu sonuçla deplasmanda elde ettiği 6 maçlık galibiyet serisi, 12-20 Şubat 2002'den beri deplasmanda elde ettikleri en iyi seri oldu.
Golden State'in en etkili ismi 22 sayı kaydeden C.J. Watson oldu.
NBA'DE SÜNÜN SONUÇLARI
Charlotte 110 Cleveland 93
Washington 107 Denver 97
Philadelphia 106 San Antonio 94
Minnesota 94 Chicago 100
New Jersey 89 Toronto 106
Orlando 85 Dallas 95
Detroit 85 Milwaukee 91
Memphis 87 Miami 100
New Orleans 107 Indiana 101
Phoenix 88 Atlanta 80
Golden State 89 Utah 100
Portland 76 Boston 96

vego
20.Şubat.2010, 12:37
Mehmet Okur ikinci kez baba

NBA takımlarından Utah Jazz'da forma giyen milli basketbolcu Mehmet Okur, ikinci kez baba oldu.

http://media3.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/memobaba.hlarge.jpg http://www.ntvmsnbc.com/images/icons/slideshow.gif (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.ntvmsnbc.com%2 Fid%2F25059658%2Fdisplaymode%2F1176%2Frstry%2F2505 9654%2F)

NTV Spor ve Ajanslar
Güncelleme: 11:54 TSİ 19 Şubat. 2010 Cuma

Basketbol Federasyonu'nun resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, Mehmet Okur'un eşi Yeliz Okur, Salt Lake City'de bir erkek çocuğu dünyaya getirdi. Melisa adında kızları olan Yeliz-Mehmet Okur çifti erkek çocuklarına Yiğit Mehmet adını verdi.
Açıklamada, bebeğin Pazartesi günü dünyaya gelmesi beklendiği ve Mehmet Okur'un bu gece oynanacak Golden State Warriors maçı için takımı Utah Jazz ile birlikte Oakland'a gittiği, ancak eşinin ikinci çocuklarını dünyaya getirdiği haberi üzerine milli basketbolcunun, Salt Lake City'e döndüğü bildirildi.

KaPaLı
22.Şubat.2010, 15:08
http://www.facebook.com/video/video.php?v=320822007963&ref=mf

Bu adam insan falan değil. Önce Superman'e blok vurdu sonra gitti karşı potaya bıraktı topu. Arkadan koşup gelen potansiyel blok makinesi Dwight Howard. Yapan kimmi LeBron James tabiki : )

eXcitinG
23.Şubat.2010, 16:46
http://www.facebook.com/video/video.php?v=320822007963&ref=mf (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2 Fvideo%2Fvideo.php%3Fv%3D320822007963%26ref%3Dmf)

Bu adam insan falan değil. Önce Superman'e blok vurdu sonra gitti karşı potaya bıraktı topu. Arkadan koşup gelen potansiyel blok makinesi Dwight Howard. Yapan kimmi LeBron James tabiki : )

Gece gece izLiyordum NTVspor dan o maçı. Bi ara tam böyLe uyudum, uyuyacağım, LeBron un o hareketini gördükten sonra uykum feLan kaçtı, sabaha kadar da uyuyamadım :D

yaman76hakanFB
28.Şubat.2010, 00:08
Dün gece Dallas Mawerics forması giyen efsane oyun kurucu Jason Kidd Atlanta Hawks'ı yendikleri maçta kariyerinin 104.triple dauble'ına imza attı.. Ama ne triple dauble.. Rakamları veriyorum:

-19 sayı..
-17 asist
-16 ribaunt..

Sizi bilmiyorum arkadaşlar; ama ben Magic Johnson'dan beri böyle triple dauble'a rastlamadım.. Çok triple dauble gördüm ama üç kategoride birden 15-15-15 sınırını geçenine Magic Johnson'dan beri ilk defa rastlıyorum.. Arada bir yerlerde varsa muhtemelen o da Jason Kidd'e aittir..

36 yaşını deviren Jason Kidd yıllara meydan okumanın ne güzel örneği.. (Yandaki avatarda resmini gördüğünüz "kaptan" gibi..)

KaPaLı
28.Şubat.2010, 09:43
Fenomen farkını göstermiş yine.

vego
28.Şubat.2010, 16:38
NBA'de temsilcimiz Mehmet Okur'un da 17 sayı attığı maçta Utah Jazz, sahasında Houston Rockets'i mağlup ederken son oynadığı 8 maçtaki 6. galibiyetine imza attı. Okur, 3 maç aradan sonra ilk defa çift haneli rakamlara ulaşmış oldu.

NTV Spor
Güncelleme: 10:04 TSİ 28 Şubat. 2010 Pazar

Nba'de sabaha karşı 5 maç oynandı.
Milli basketbolcumuz Mehmet Okur'un formasını giydiği Utah Jazz evinde Houston Rockets'i 133-110 mağlup ederek son 8 maçta 6. galibiyetini aldı. Okur 17 sayı – 8 ribaund ve 3 asistle galibiyette önemli bir rol oynadı. Ev sahibinde D.Williams 35 sayı – 7 ribaund – 13 asistle maça damgasını vuran isim oldu. C.Boozer 18 sayı – 8 ribaund, P.Millsap 18 sayı – 4 ribaund – 5 asist, W.Matthews 18 sayı – 3 ribaund – 3 asist ve C.Miles ise 11 sayı - 3 asist yaptı.
Indiana, Chicago'yu 100-90 yenerek 3 maç aradan sonra galip geldi. Granger attığı 30 sayı ve 8 ribaundla galibiyetin mimarı oldu. Ev sahibi takımda T.Murphy 17 sayı – 4 ribaund – 3 asist, D.Jones 17 sayı – 1 ribaund – 1 asist ve R.Hibbert 12 sayı – 7 ribaund – 3 asistle maçı tamamladı. Konuk ekip Chicago Bulls'ta ise D.Rose 27 sayı – 2 ribaund – 4 asistle mağlubiyeti engelleyemezken, T.Gibson 14 sayı – 9 ribaund – 3 asist, J.Pargo 14 sayı – 3 ribaund -1 asist ve L.Deng 13 sayı – 18 ribaundla oynadı.

Memphis, New York'u 120-109 yenerek deplasmanda üst üste 4. galibiyetini aldı. Konuk ekipte A.Harrington 31 sayı – 4 ribaund – 3 asistle maça damgasını vuran isim olurken, D.Lee 21 sayı – 7 ribaund – 3 asist, E.House 15 sayı – 2 ribaund -4 asist ve D.Gallinari 11 sayı – 5 ribaund ve 2 asistle oynadı. Ev sahibi New York Knicks'ta ise Z.Randolph 31 sayı – 25 ribaund – 2 asistle müthiş bir performans ortaya koymasına rağmen yenilgiyi önleyemedi. Ev sahibinde R.Gay 27 sayı – 5 ribaund – 3 asist, M.Gasol 25 sayı – 13 ribaund – 8 asist ve M.Conley 18 sayı – 3 ribaund – 5 asist yaptı.
Portland deplasmanda Minnesota'yı 110-91 yenerek son 4 maçta 3. galibiyetini aldı. Portland'da N.Batum 31 sayı – 7 ribaund – 7 asistle en skorer isim oldu. L.Aldridge 21 sayı – 7 ribaund – 2 asist ve R.Fernandez 18 sayı – 4 ribaund – 1 asistle oynadı. Minnesota'da ise A.Jefferson 19 sayı – 11ribaund – 2 asist, R.Sessions 13 sayı – 4 ribaund – 4 asist, K.Love 10 sayı – 6 ribaund – 2 asist ve C.Brewer 10 sayı – 1 ribaund ve 2 asistle maçı tamamladı.
Golden State, Detroit'i 95-88 yenerek 2 maç aradan sonra galip geldi. Golden State'te S.Cury 27 sayı – 5 ribaund – 4 asistle en skorer isim oldu. Ev sahibinde A.Tolliver 19 sayı – 14 ribaund – 5 asistle double double yaparak bir diğer katkı sağlayan oyuncu oldu. C.Watson 17 sayı – 8 ribaund – 5 asist, A.Morrow 15 sayı – 3 ribaund – 5 asist ve R.Turiaf 11 sayı – 6 ribaund ve 2 asistle maçı tamamladı. Konuk Detroit'te ise T.Prince 18 sayı – 6 ribaund – 8 asist, R.Stuckey 17 sayı – 7 ribaund – 1 asist, R.Hamilton 16 sayı – 6 ribaund – 2 asist ve J.Jerebko 11 sayı 6 ribaund ve 8 asistle oynadı.

tarikko
28.Şubat.2010, 19:04
Helal olsun Kidd'e..Muthis bir adam gercekten..

KaPaLı
03.Mart.2010, 15:17
http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs418.snc3/25192_341914975278_57769340278_3493435_7342505_n.j pg

Philadelphia efsanesi Allen Iverson'dan bir veda daha... 76ers, yıldız basketbolcunun takıma geri dönmeyeceğini üzülerek duyururken bu durumun AI'ın son vedası olduğu ifade ediliyor.

NBA ekiplerinden Philadelphia 76ers, yıldız ismi Allen Iverson ile yollarını ayırmak zorunda kaldı.

Daha önce 76ers'ı NBA finallerine taşıyan Allen Iverson, Philadelphia ekibiyle ikinci döneminde arzu edilen seviyeye ulaşamazken takım yaptığı açıklamada, AI'ın takıma dönmeyeceğini açıkladı.

Bir aydır takımla birlikte olamayan Iverson, dört yaşındaki kızı Messiah'ın hastalığı sebebiyle uzun bir süredir Atlanta'da ailesinin yanında bulunuyor.

Aralık'ta 76ers'a dönen Iverson, ailesindeki sağlık sorunları sebebiyle zorunlu izin alırken, 20 Şubat'tan beri takımda forma giyemedi.

Philadelphia 76ers'dan başkan Ed Stefanski yaptığı açıklamayla konuya açıklık getirirken "Allen ile son durumu görüştük ve sezonun geri kalanında takıma geri dönmeyeceği konusundan anlaştık. Çok sevdiği takıma ve takım arkadaşlarına ayak bağı olmak istemiyor, konsantrasyonlarını dağıtmak istemiyor. Allen için çok zor bir dönem. Kariyeri ile özel hayatı arasında denge kurmaya çalışıyor ve elinden geleni yapıyor" dedi.

NBA'in En Değerli Oyuncusu (MVP) ödülü bulunan ve 4 kez sayı kralı olan 34 yaşındaki AI, bu sezon 28 maçta 13.8 sayı ortalaması tutturdu. AI, sezona Memphis'te başlamış ancak 3 maç sonra kariyerine noktayı koyduğunu duyurmuştu.

1996 draftında 1 numaradan 76ers'a seçilen AI, burada 10 sezon forma giymiş ve Aralık 2006'da Denver'a transfer edilmişti. 2001'de MVP olan yıldız basketbolcu, o sezonda Sixers'ı finallere taşımayı başarmıştı.

Elinden geldiğince antrenmanlara devam edeceği ifade edilen Iverson'ın bu sefer geri dönmemek üzere basketboldan ayrılma kararı alabileceği belirtiliyor.

vego
16.Mart.2010, 18:27
Soyunma odasına silah getirdiği için sezon sonuna kadar NBA’de forma giymesi yasaklanan Gilbert Arenas, bir dergiye verdiği röportajda, cezalandırılmayı hakettiğini söyledi. Arenas, takım arkadaşı Javaris Crittenton ile karşılıklı olarak birbirilerine silah çekmelerini ise ‘arkadaşlar arasında bir şaka’ olarak nitelendirdi.

http://media3.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/gilbertarenas_silahsakasi_.hlarge.jpg

NTV Spor
Güncelleme: 12:55 TSİ 16 Mart. 2010 Salı

Gilbert Arenas, Washington Wizards'ın evi Verizon Center'ın soyunma odasına 4 silah getirmiş ve boş silahları, takım arkadaşı Javaris Crittenton'ın önüne koymuştu. Crittenton da, kağıt oyunu nedeniyle karşı karşıya geldiği Arenas'a aynı şekilde karşılık vermişti. Olayın basına yansıması üzerine NBA Yönetimi, Arenas'ın sezon sonuna kadar forma giymesini yasakladı. Ayrıca yıldız oyuncu hakkında kamu davası açıldı.
Crittenton ile sadece şakalaştıklarını savunan Arenas, bir dergiyi verdiği röportajda, olayların bu boyutlara ulaşabileceğini tahmin etmediğini söyledi. Cezalandırılmayı hakettiğini belirten Arenas, yaşamını yitiren Washington Wizards sahibi Abe Pollin'in anısına saygısızlık yaptığı için de üzgün. Arenas, “Evimin garajında Abe Pollin'in resimleri var. Bayan Pollin'i aradım. Kendisine ‘Abe hala bizimle birlikte olsaydı, ne kadar üzgün olduğumu söyler ve kendimi affettirmek için herşeyi yapardım’ dedim” ifadelerini kullandı.
Silah tutkusunu kabul eden Arenas, geçmişte, çoğu 1. Dünya Savaşı’nda kullanılan antika silahlar olmak üzere evinde 500 kadar silah bulundurduğunu itiraf etti. Yıldız basketbolcu, çocuklarının doğumuyla birlikte, 4'ü hariç bu silahların tümünü bir depoya kaldırdığını dile getirdi.

HooijDonk07
20.Mart.2010, 00:35
Bu gece maç var mı NTVspor yada NTV'de.

Aşk-ı Şehir
20.Mart.2010, 02:11
NTV'de Houston - Boston maçı var 2.30'da dostum. Belki ilgilenirsin şu anda NTVSPOR'da Florida State - Gonzaga (NCAA) maçı var. :)

Universal
20.Mart.2010, 11:42
Ersan'lı Bucks'ın uzatmalı sevinci

Ersan İlyasova'nın formasını giydiği Bucks, iki kez uzatmaya giden karşılaşmada Kings deplasmanında mutlu sona ulaştı.

http://media3.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/ersanbuckskings.widec.jpg

Kings 108, Bucks 114 (2 UZATMA)
Sacramento Kings, ARCO Arena'da 12 bin 98 taraftar önünde konuk ettiği Milwaukee Bucks'a 2 uzatma sonunda teslim oldu. 2 saat 55 dakika süren karşılaşmada Bucks'ın "yıldız çaylağı" Brandon Jennings 35 sayı kaydetti. Jennings kariyer rekoru kırarak 8 üç sayılık baskete imza atarken 8 de asist verdi.

Bucks'da John Salmons 27, Andrew Bogut 21 sayı 11 ribaundla galibiyete destek verdi.

Özellikle maçın tamamlanmasına 6 saniye kala kaydettiği üç sayılık basketle takımını rahatlatan Ersan İlyasova, 36 dakika süre aldığı maçta 12 sayı 11 ribaundla oynayarak double double yaptı. Ersan 4 de asist verdi.

NTVSpor

Aşk-ı Şehir
20.Mart.2010, 12:00
Ersan yavaş yavaş ısınıyor. Seneye çok daha iyi olacaktır...

vego
20.Mart.2010, 17:11
11 maçla devam eden NBA'de Los Angeles Lakers peş peşe 6'ıncı zaferine imza attı. Bu arada Hawks'ın son saniye zaferinde boşrolde Joe Johnson vardı.

http://media2.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/kobaminlakers.widec.jpg

NTV Spor
Güncelleme: 11:39 TSİ 20 Mart. 2010 Cumartesi
Lakers 104, Timberwolves 96
Kobe Bryant 22 sayı kaydettiği maçta bu sezonun en iyi performansına ulaşarak 13 asist yaptı ve takımı Lakers'ı peş peşe 6'ıncı galibiyetine taşıdı.

Lamar Odom 18 sayısından 11'ine son çeyrekte ulaşırken, Pau Gasol 17 sayı 14 ribaundla oynadı.
document.write('');

Timberwolves'da Jonny Flynn 20 sayı kaydederken Minnesota takımı, 19'da 18 ve peş peşe 12'inci maçını kaybetti.
Hawks 93, Bobcats 92, UZATMA
Joe Johnson'ın Atlanta için süre dolarken 3 Charlotte'lı defans oyuncusu üzerinden kaydettiği basket uzatmalara giden maçta ev sahibini 1 sayı farkla zafere taşıdı.
Sakatlığı sebebiyle 2 maç kaçırdıktan sonra takıma geri dönen Johnson, karşılaşmayı 18 sayıyla tamamladı.
Hawks'da Josh Smith de 18 sayı 11 ribaundla galibiyete destek verdi.

Bobcats'den Raymond Felton 25 sayıyla takımın en skoreri olurken sakatlıktan geri dönen Gerald Wallace 20 sayı kaydetti.
Rockets 87, Celtics 94
Paul Pierce'ın 26 ve Ray Allen'ın 5'i üçlükten 19 sayı kaydettiği maçta Boston, Houston'ın peş peşe 4 galibiyetten sonra ilkmağlubiyetini almasını sağladı.
Kevin Garnett 15 sayı, Rajon Rondo 10 asistle Celtics'e destek verdi.
Rockets'da Luis Scola ve Kevin Martin 17'şer sayıyla maçı tamamladı.
Knicks 92, 76ers 88
Toney Douglas 22 sayısından 14'ünü son çeyrekte kaydederken New York'u Philadelphia karşısında zafere taşıdı.
76ers'da Elton Brand 19 sayıyla maçı tamamladı.
Spurs 147, Warriors 116
Manu Ginobili'nin 23 sayı kaydettiği maçta Spurs, 1996'da Gregg Popovich idaresine geçtiği günden beri elde ettiği en yüksek sayıya ulaştı.
Richard Jefferson 21 sayı kaydederken Spurs maçı yüzde 65 isabetle tamamladı.
Warriors'da Monta Ellis 29, Corey Maggette 30 sayıyla maçı tamamladı.
Trail Blazers 76, Wizards 74
Brandon Roy, maçın tamamlanmasına saniyeler kala aldığı ribaundun ardından 0.9 saniye kala kaydettiği basketle Portland'ı uçurdu.
Geçen hafta Batı'da haftanın oyuncusu olan Roy, 14 sayı kaydederken takım peş peşe 5'inci maçını kazandı. LaMarcus Aldridge 19 sayı 12 ribaundla galibiyete önemli bir katkı yaptı.
Peş peşe 10'uncu maçını kaybeden Wizards'ta Mike Miller 16 sayı kaydetti.
Pacers 106, Pistons 102
Sakatlıktan dönen Danny Granger'ın 29 sayı kaydettiği maçta Troy Murphy de 20 sayı bularak galibiyete destek verdi.
Maçta sadece 1 kez geri düşen Indiana, maçın sonunda 8-0'lık bir seri yakalayarak galibiyeti elde etti.
İki hafta önce baygınlık geçiren Detroit’den Rodney Stuckey takıma geri dönerken 25 sayıyla en etkili isim oldu.

vego
21.Mart.2010, 12:49
NBA'de temilcilerimiz Hidayet Türkoğlu ve Ersan İlyasova'nın takımları deplasmanda kazanırken, Mehmet Okur'un oynamadığı maçta Utah Jazz da sahasında gülen taraf oldu.

http://media.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/torontohidonets.widec.jpg
var hasRelatedPhotos = 'false';if (hasRelatedPhotos=='true'){var vRPL = document.getElementById("viewRelatedPhotosLink");if (vRPL!=undefined) vRPL.style.display = "";var vLRPG = document.getElementById("linkRelatedPhotos");var vLIRPG = document.getElementById("linkImgRelatedPhotos");if (vLRPG) {if(vLIRPG) vLIRPG.href=vLRPG.href;}}getCSS("4532114")
getCSS("3053751")

NTV Spor
Güncelleme: 11:04 TSİ 21 Mart. 2010 Pazar function UpdateTimeStamp(pdt) { var n = document.getElementById("udtD"); if(pdt != '' && n && window.DateTime) { var dt = new DateTime(); pdt = dt.T2D(pdt); n.innerHTML = dt.D2S(pdt,((''.toLowerCase()=='false')?false:true )); } }

NBA'de sabaha karşı 7 maç oynandı.
East Rutherford'da Toronto Raptors'ı konuk eden New Jersey Knicks, sahadan 100-90 yenik ayrıldı. Toronto'da Chris Bosh 36 sayıyla takımını galibiyete taşıyan isim olurken, Hidayet Türkoğlu 13 sayı 7 ribaunt ile oynadı. Oyuna kenardan başlayan Jarrett Jack de 15 sayı 8 ribaunt ile göze çarpan isimlerden oldu. New Jersey'de ise en skorer isim, 22 sayı atan Devin Harris oldu.
Utah Jazz'ın New Orleans'ı ağırladığı maçta ise gülen taraf 106-86 ile evsahibi takım oldu. Mehmet Okur, rahatsızlığı nedeniyle bu maçta forma giyemezken, oyuna kenardan başlayan ve 15 ribaunt almayı başaran Paul Millsap, 22 sayıyla Utah'ın en çok sayı atan oyuncusu oldu. Utah'da CJ Miles 19, Deron Williams 17 sayı ile oynadı. New Jersey'de ise en çok sayı atan oyuncu 19 sayıyla Marcus Thornton oldu.

Ersan İlyasova'nın formasını giydiği Milwaukee Bucks, deplasmanda karşılaştığı Denver Nuggets'ı 102-97 yenmeyi başardı. Milwaukee'de 26 sayı atan John Salmons ile 21 sayı atan Carlos Delfino göze çarpan iki oyuncu oldu. Türk oyuncu İlyasova da attığı 14 sayıyla takımının galibiyetinde önemli rol oynadı. 16,3 sayı ve 10,4 ribaunt ortalamasıyla oynayan Andrew Bogut, bu maçta sadece 2 sayı ve 3 ribaunt ile oynayarak Milwaukee'de şaşırtan isim oldu.
Denver'da ise Carmelo Anthony ile Chauncey Billups 29'ar sayı ile oynadı. Carmelo Anthony'nin maçın son dakikalarında yaptığı başarısız atışlar maçın Milwaukee lehine sonuçlanmasında etkili oldu.

HooijDonk07
27.Mart.2010, 22:14
Bu gece NTVspor yada Ntv de maç var mı ?

yaman76hakanFB
30.Mart.2010, 11:30
Bu gece NBA tv.de batı konferansının iki iddialı takımı Dallas Mawerics ile Denver Nugets'ın karşılaşmasını izledim... Playofflar öncesi yer kapma savaşının iyice kızıştığı şu günlerde "iki galibiyet" değerindeki karşılaşmayı ev sahibi Dallas 109-93 'lük bir skorla kazandı...

Denver'ın en büyük taktiksel hatası daha maçın ilk dakikasından itibaren rakibinin en büyük skoreri Dirk NOWITZKI'yi ısrarla Carmelo ANTHONY ile savunmak istemesiydi... Carmelo onun savunmasında özellikle ilk bölümlerde elinden geleni yaptı ama bu arada o kadar çok yıprandı ki; ofansta birşey üretmeye dermanı kalmadı... Melo gibi bir adamın koskoca bir devreyi 5 sayıyla kapatması olacak iş mi? Bu yetmezmiş gibi ikinci yarı da Nowitzki'yi durdurma görevi Melo'nundu... Kimse ona kızmasın; bu taktiksel bir çılgınlıktı... Acaba George Karl olsaydı, bu tercihte bu denli ısrarcı olur muydu? Koçu da anlıyorum; Kenyon Martin'in yokluğunda Dirk gibi dışarıdan da oynayabilen birisini başka kimle durdurabilirdi? Ama 48 dakika boyunca da Melo'ya bu eziyet yapılmaz ki?

Dallas ise Nowitzki savunmasında yeterince yıpranan Melo'yu en iyi savunmacısıyla Shown MARION'la müdafaa etti ve doğrusu Matrix işini mükemmel yaptı... Oyunun son periyodunda Nowitzki'nin dümenin başına geçtiği ana kadar olan bölümü saymazsak Marion bence Dallas'ın en etkili ismiydi... Savunmada Melo'yu bitirmekle kalmadı; ilk üç periyot takımının en skoreriydi.. Uzun süredir böyle iki yönlü bir Matrix izlememiştim...

Nowitzki kariyerinin ikinci triple-double'ına imza attı... Son dakikalarda bir asiste ihtiyacı vardı... Eğer Terry o son pası asiste çeviremeseydi, maçın başlarında Dirk'ün Haywood'a bir şut feykinden sonra verdiği nefis bir pas vardı... Onu kaçırdığı için Haywood'a çok kızacaktım... Neyse ki; triple-double'ı sonunda tamamladı...

Bir parargrafta Jason Kidd'e açacağım... Bir oyuncunun varlığı bu kadar mı belirleyici olur? Ne zaman kenara gelse aradaki fark pamuk şekeri gibi eridi... Ne zaman parkeye adımını attı, takımı yine ritim buldu... Carmelo'nun üzerinden iki tane ribaunt çekti ki; akıl alır gibi değil... Sadece oyun zekası ve zamanlama harikası... Bir defa Billups'tan, bir defa J.R.Smith'ten bire bir müdafaada top çaldı ki, ders niyetine okutulsa yeridir...

Denver adına J.R.Smith direndi... Billups bu sene o bildiğimiz, önce pası düşünen Billups gibi değil... Sürekli çemberi arıyor... Artık pas ikinci tercihi olmuş... Üst üste kırdığı kariyer rekorları ona yaramamış anlaşılan...

Şu durumda Nugets'ın kanser tedavisi gören koçları George Karl'ı aradığı muhakkak...

Universal
08.Nisan.2010, 15:31
Bucks sonradan açıldı

Milwaukee Bucks sahasında New Jersey'i ikinci yarıdaki etkili oyunuyla yenerken, Ersan İlyasova 15 sayı-9 ribaundla oynadı.

http://media3.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/t6uxytas.widec.jpg

NBA'e oynanan 13 maçla devam edilirken, Doğu Konferansı'nda play-off'u bir önceki maçta garantileyen Milwaukee Bucks, evinde New Jersey Nets ile karşılaştı.

İlk yarıdaki başabaş oyun sonrası ikinci yarıda açılan Bucks, 108-89'luk skorla Andrew Bogut'suz çıktığı ikinci maçtan da galip ayrıldı.

Üst üste 3. maçını kazanan Milwaukee'de John Salmons 22 sayı-5 asist-4 ribaundla oynarken, tecrübeli oyunculardan Jerry Stackhouse 18 sayı 2 sayı-2 ribaund, ligde 15. yılını geçiren Kurt Thomas da 12 sayı-10 ribaundla oynadı.

Milli basketbolcu Ersan İlyasova 30 dakika süre aldığı maçı 15 sayı-9 ribaund-2 asist-1 blokla tamamladı. Bogut'un yokluğunda 7/12 saha içi ve 1/4 üç sayı isabetiyle başarılı bir performans sergileyen Ersan, 'double-double'ı kıl payı kaçırdı.

Tarihinin en kötü sezonunu geçiren New Jersey'de ise Devin Harris 25 sayıyla sahanın en skorer ismi oldu.

BOBCATS TARİHİNDE BİR İLK

NBA'de deplasmanda New Orleans Hornets'i 104-103 mağlup eden Charlotte Bobcats, tarihinde bir ilki gerçekleştirerek Play-Offlar'a kalmayı garantiledi.

Larry Brown yönetimindeki Charlotte, New Orleans'ı geçerken, 28 sayıyla oynayan Stephen Jackson takımına galibiyeti getiren oyuncu oldu. Bobcats'de ayrıca Tyson Chandler 16 sayı 10 ribaundla double double yaptı.

Hornets'te ise Marcus Thornton'un 36 sayıyısı galibiyet için yeterli olmadı. New Orleans'a bir kötü haber de Chris Paul'den geldi. Yıldız oyun kurucunun elindeki problem nedeniyle sezonu kapattığı açıklandı.

NELSON TARİHE GEÇTİ

NBA'de Minnesota Timberwolves'u 116-107'lik skorla mağlup eden Golden State Warriors'un koçu Don Nelson, NBA tarihine geçti.

Minnesota galibiyetiyle birlikte, NBA'deki 1,333. galibiyetine ulaşan Don Nelson, Lenny Wilkens'i geçerek rekorun yeni sahibi oldu.

Don Nelson maçtan sonra yaptığı açıklamada "Rekorun eski sahibi Lenny Wilkens benim için idoldü" dedi.

Universal
14.Nisan.2010, 14:22
Chicago play-off'a çok yakın

NBA'de Chicago Bulls, Derrick Rose'un 39 sayıyla kariyer rekoru kırdığı maçta Boston Celtics'i 101-93 yenerek Doğu Konferansı'nda play-off'a kalan son takım olma yolunda büyük avantaj yakaladı.

http://media4.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/chicagohaber578671523123123.widec.jpg

Doğu Konferansı'nda son play-off bileti için Toronto Raptors'la mücadele eden Chicago Bulls, evi United Center'da ağırladı. Derrick Rose'un yıldızlaştığı maçta Bulls, rakibini 101-93 mağlup ederek önemli avantaj yakaladı. Chicago, son maçında Charlotte'ı yenmesi durumunda play-off biletini cebine koyacak. Toronto'nun yola devam eden taraf olması için, Bulls'un son maçını kaybetmesi Kanada temsilcisinin ise New York Knicks'i yenmesi gerekiyor.

Son çeyrekteki etkili oyunuyla sonuca giden Chicago'da Derrick Rose 17'si son çeyrekte olmak üzere toplam 39 sayıyla kariyer rekoru kırarken, istatistiklerine 7 asist - 5 ribaund ve 3 blok ekledi. Kirk Hinrich, ürettiği 30 sayıyla bu sezonki en yüksek skoruna ulaştı. Pota altında takımına önemli katkı yapan Joakim Noah ise 16 ribaund - 3 blok - 2 asistle maçı noktaladı.

Konuk ekipte Paul Pierce 28 sayı - 2 ribaund - 2 asistle ön plana çıkarken, Ray Allen da 25 sayı - 3 ribaundla mücadele etti. Kevin Garnett 14 sayı - 9 ribaund - 2 asist - 2 top çalmayla katkı yaptı.

PHOENIX: 123 - DENVER: 101
Phoenix Suns, Amare Stoudemire ve Steve Nash'in son çeyrekte süre almadığı maçta Denver Nuggets'ı 123-101 yenerek play-off'un ilk turunda ev sahibi avantajını yakaladı.

Phoenix'te Amare Stoudemire 26 sayı - 8 ribaund - 2 asistle takımının en skorer ismi olurken, Kanadalı yıldız Steve Nash 18 sayı - 10 asistle double-double yaptı. Jason Richardson da 14 sayı - 7 ribaundla katkı sağladı.

Denver'da Carmelo Anthony 29 sayı - 6 ribaund - 2 asist - 2 top çalmayla sahanın en skorer ismi olurken, Chauncey Billups 16 sayı - 3 ribaundla, Ty Lawson da 13 sayı - 5 asistle oynadı.

L.A. LAKERS: 106 - SACRAMENTO: 100
Los Angeles Lakers, Kobe Bryant ve Andrew Bynum'ın dinlendirildiği maçta Sacramento Kings'i 106-100'lük skorla geçti.

Los Angeles Lakers'ta İspanyol yıldız Pau Gasol 28 sayı - 8 ribaund - 3 asistle takımını sırtlarken, Shannon Brown 24 sayı - 3 ribaund - 3 asistle, Sasha Vujacic 13 sayı - 6 ribaund - 2 asistle oynadı.

Sacraemento Kings'te Beno Udrih 21 sayı - 11 asistle, Jason Thompson da 19 sayı - 16 ribaund - 5 asistle double-double yaparken, kenardan gelen Francisco Garcia da 15 sayı - 4 asist - 3 ribaundla maçı bitirdi.

vego
15.Nisan.2010, 17:53
NBA'de normal sezonun bitmesiyle Play-Off heyecanı basketbolseverleri sararken, hem Doğu hem Batı Konferansları'nda eşleşmeler belli oldu.

http://media.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/denverutahhh.widec.jpg

http://media2.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/1504playoffkutu.thumb.jpgNBA'de play-off 1. turun maç fikstürü ve yayın programı... (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.ntvmsnbc.com%2 Fid%2F25082237%2F)

NTV Spor
Güncelleme: 10:07 TSİ 15 Nisan. 2010 Perşembe

NBA'de normal sezon sabah karşı oynanan maçlarla sona erdi. 82 maçlık bu uzun serüven sonrası 16 takım Play-Off biletini aldı.
NBA'deki temsilcimiz Ersan İlyasova'nın takımı Milwaukee Bucks, normal sezonu 6. sırada bitirirken, sezonu 3. sırada bitiren Atlanta Hawks'la eşleşti. Bogut ve Redd'in eksikliğiyle rakibi karşısına çıkacak olan Buck'ın turu geçme şansı sayıf gibi gözüküyor.
NBA'DE en fazla galibiyet yüzdesine sahip olan ve Doğu Konferansı'nı ilk sırada bitiren Cleveland Cavaliers, son günde Play-Off biletini alan Chicago Bulls ile eşleşti. Bu iki takım arasında normal sezonda oynanan 4 maçta 2-2 eşitlik var.

Doğu Konferansı'nı ikinci sırada bitiren Orlando Magic, ilk turda bu sezon ilk kez Play-Off'a kalan Charlotte Bobcats ile eşleşti. Magic normal sezonda oynanan 4 maçın 3'ünü kazanmasını bildi.
Doğu Konferansı'nda son eşleşme ise Boston Celtics ile Miami Heat eşleşti. 2008'da şampiyonluk yaşayan Boston Celtics karşısında Miami'nin en büyük kozu şüphesiz süper yıldız Dwyane Wade olacak. İki takım arasında normal sezonda oynanan 3 maçı da Boston kazanmıştı.
MEMOLU UTAH DENVER KARŞISINDA;
Batı Konferansı'nda normal sezonu 5. sırada bitiren Utah Jazz, Denver Nuggets'la eşleşti. İlk turun en çekişmeli maçlarına sahne olacak eşleşmede Mehmet Okur'un performansı da şüphesiz Utah için çok önemli.
Batı Konferansı'nı lider olarak tamamlayan Los Angeles Lakers, sıralamada kendine 8. sırade yer bulan Oklahoma Thunders ile eşleşti. Kobe Bryant önderliğindeki geçe sezonun şampiyonu Lakers bu turun mutlak favorisi. Kevin Durant ise Lakers'a bir süpriz yapmak için uğraşacak.
Batı'da 2. sırada yer alan Dallas Mavericks, oyuncularının yaşlanmasıyla eski günlerini mumla arayan San Antonio Spurs'la eşleşti. Nowitzki önderliğine 2006 yılında yapamadıklarını yapmak isteyen Dallas Mavericks'in en çekindiği isim şüphesiz Ginobili olacak. Normal sezonda oynanan 4. maçın 3'ünü Dallas kazandı.
Steve Nash önderliğinde oldukça iyi bir sezon geçiren ve normal sezonu 3. sırada bitiren Phoenix Suns, kendine sıralamada 7. sırada yer bulan Portland Trail Blazers ile eşleşti. Brandon Roy'un sakatlığı nedeniyle oldukça sıkıntılı günler yaşayan Portland karşısında turun favorisi kesinlikle Suns..

NBA'de Play-Off heyecanı 17 Nisan'da oynanacak maçlarla başlayacak.

vego
15.Nisan.2010, 17:55
Geçtiğimiz sezon Orlando ile finale yükselen Hidayet Türkoğlu, bu sezon Toronto Raptors formasıyla play-off'un dışında kaldı.

http://media3.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/vni9x4i2.widec.jpg

http://media2.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/1504playoffkutu.thumb.jpgNBA'de play-off 1. turun maç fikstürü ve yayın programı... (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.ntvmsnbc.com%2 Fid%2F25082237%2F)

NTV Spor
Güncelleme: 09:13 TSİ 15 Nisan. 2010 Perşembe
NBA'de normal sezonun bitmesiyle birlikte play-off eşleşmeleri de belli oldu. Hidayet Türkoğlu'nun forma giydiği Toronto Raptors, son gece New York Knicks'i mağlup etmesine rağmen Chicago Bulls'un kazanmasıyla play-off'a kalamadı.
New York’u rahat bir oyunla 131-113 yenen Toronto’da Hidayet Türkoğlu, sezonun son maçını 5 sayı-3 asistle tamamladı.
Doğu Konferansı'nda lider Cleveland Cavaliers, play-off biletini son gün alan Chicago Bulls ile eşleşecek. Ev sahibi avantajına sahip Cleveland serinin favorisi. Ancak Chicago'nun normal sezonda oynanan dört maçın ikisini kazanması, favori Cleveland açısından seriyi ilginç hale getiriyor.

Doğu Konferansı'nı ikinci sırada bitiren Orlando Magic'in ilk turdaki rakibiyse Charlotte Bobcats. NBA'e adım attığı 2004 yılından bu yana ilk kez play-off'a kalmayı başaran Charlotte, geçtiğimiz yılın finalisti Orlando'yla karşı karşıya gelecek. İki takım arasında normal sezonda oynanan dört maçın üçünü kazanan Orlando, serinin favorisi.
NBA'deki temsilcilerimizden Ersan İlyasova'nın forma giydiği Milwaukee Bucks ise normal sezonun son maçında Boston Celtics’i 106-95 yenerken, Ersan İlyasova Celtics potasına 15 sayı bıraktı. Doğu'da normal sezonu altıncı bitiren Bucks, Atlanta Hawks ile eşleşti. Bucks, ev sahibi avantajına sahip atlanta karşısında eksik kadrosuyla bir sürpriz peşinde koşacak. Milwaukee'de all-star Michael Redd ve Avustralyalı pivot Andrew Bogut sakatlıkları yüzünden bu seride oynayamayacak.
Doğu Konferansı'nın son eşleşmesi Boston Celtics ile Miami Heat arasında... 2008 şampiyonu Boston, tecrübeli kadrosuyla play-off'ta daha iyi oynamaya alışkın. Süper yıldız Dwyane Wade'in sürüklediği Miami ise geçtiğimiz sezon favori Atlanta karşısında seriyi yedi maça kadar taşımıştı. İki takım arasında normal sezonda oynanan üç maçı da kazanan Boston Celtics, bu serinin de favorisi...

yaman76hakanFB
15.Nisan.2010, 18:45
Toronto Raptors bu haliyle playoff yapsa n'olurdu ki? Pazar akşamı Bulls'la playoffa kalma adına çok önemli bir maç oynadılar... Bu kadar kötü savunma yapan, böyle önemli bir maçta bile tenezzül edip, geriye koşmayan bir takımın NBA playofflarına katacağı hiçbir anlam ve güzellik olamaz... O maçta kariyer ribaunt rekorunu kıran Hido'da 2/12 gibi felaket bir şut yüzdesiyle maç boyunca çember dövdü...

Bu sene batı playofflarının tadına doyulmayacak...

Doğuda 50 galibiyetle Celtics 4.sıradan playofflara katıldı.

Batıda 50 galibiyetle Thunder 8. ve son sıradan playofflara katıldı...

Batı 2.si Dallas ile 7.Spurs ilk sırada eşleşiyor ve bu iki takım arasında hemen hemen hiçbir güç farkı yok...

Doğuya gelince... İlk tur eşleşmelerinde heyecan verecek bir seri olacağını sanmıyorum...

Cumartesi NBA playoffları başlıyor... Show bitti... Gerçek NBA'e hoş geldiniz... Yetenekli çocuklar kenara çekilsin; erkeklerin oyunu başlıyor...

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
15.Nisan.2010, 18:47
Kötü oldu Toronto'nun Kalamaması...

yaman76hakanFB
18.Nisan.2010, 13:06
Ve playoff ateşi bu gece yandı... Sabaha karşı NTV'nin canlı yayınladığı maçta Denver Nugets sahasında konuk ettiği Utah Jazz'ı 126-113'lük skorla yenerek seride durumu 1-0 yaptı. Milli Basketbolcumuz Mehmet Okur sakatlandı ve maçı yarıda bıraktı. Umarım önemli değildir. Nugets'da ise Carmelo Anthony 18/25 gibi harika bir şut yüzdesiyle 42 sayı üretip unutulmaz bir resital sundu. Bu rakam aynı zamanda MELO'nun playoff kariyer rekoru...

Gecenin diğer üç maçı ise doğu konferansındaydı. Clevand Cavaliers beklendiği gibi Bulls'u fazla zorlanmadan geçmiş: 96-83

Bir başka milli oyuncumuz Ersan İlyasova'nın takımı Milwake Bucks ise NBA tv.nin canlı yayınladığı maçta Atlanta Hawks'a kaybetti: 92-102

Gecenin en gergin maçı ise Boston Celtics ile Miami Heat arasında yaşandı. Boston 14 sayıdan geri gelip, 9 sayı farkla kazanmayı bildi: 85-76 Maç esnasında Dwyane wade'in dirseği Ray Allen'ın suratında patladı... daha sonra itiş kakışlar meydana geldi... Başrollerde Kevin Garnet vardı... KG daha sonra diskalifiye edildi...

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
18.Nisan.2010, 16:30
Tebrikler Boston...

yaman76hakanFB
18.Nisan.2010, 16:50
Bu arada Mehmet Okur'un sakatlığı çok ciddiymiş... En az 3 ay, eğer tendon koptuysa 7-8 ay yok... Malesef çok üzücü bir durum... Tam form tutmuştu ki...

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
18.Nisan.2010, 17:28
Evet yaa tamda açıklama yapmıştı umarım Play-off'ta sakatlanmam da Milli Takımda oynarım diye...:(

yaman76hakanFB
20.Nisan.2010, 15:14
Bu sabah,Türkiye saati ile 05:30'da oynanan ve NBA Tv.nin canlı yayınladığı playoff serisi 2.maçında Utah Jazz deplasmanda denver Nugets'ı 114-111'lik skorla yenerek çok önemli bir galibiyet aldı. Seriyi 1-1'e getiren Utah ekibi böylece saha avantajını da ele geçirmiş oldu...

hakemler o kadar kötü bir yönetim gösterdi ki, iddia ediyorum, bu maç Türkiye'de oynansa en az Hüseyin Göçek kadar tartışılırlardı... O kadar saçma düdüklerle oyunu kesintiler ve tempoya engel oldular ki; maçın bir playoff maçı gibi oynanmasına izin vermediler...

İlk maçın yıldızı süperyıldız Carmelo Anthony bu defa oldukça kötü bir yüzdeyle hücum etti... 25 şutun sadece 9'unda isabet bulan süperyıldız buna rağmen 32 sayıya ulaştı...

Utah'ı ise maçın ilk yarısı sayılarıyla, ikinci yarı ise asistleriyle Derron Williams taşıdı... Üçüncü periyotta carlos Boozer'ın bir takip smacı vardı ki; görülmeye değer... basketbolseverler kaçırmasın...

yaman76hakanFB
24.Nisan.2010, 22:52
Bu gece sabaha karşı 04:30'da NTVSpor'da Lakers-Thunder maçı canlı yayınlanacak... Yine bu gece 03:00'da NBA tv. SUNS_PORTLAND serisi 4.maçını ekranlara taşıyacak... (NBA tv.bu maçın tekrarını sabah 08:30'da verecek... Lakers-Thunder maçını canlı izleyecek olanlar saatin kesişmesi sorununu bu şekilde aşabilir... Eğer NTVSpor spikeri diğer maçların sonucunu söylemezse ben 08:30'da "canlı" maçmış gibi ekran başına geçip tamamını tekrardan izleyeceğim...

KaPaLı
25.Nisan.2010, 01:00
Çok geç ya. Dün 2'deydi Boston - Miami maçı rahatça izledim.

yaman76hakanFB
25.Nisan.2010, 18:52
Bu gece 22:30'da NBA Tv. Clevand Cavaliers- Chigago Bulls maçını canlı yayınlıyor... Bu maçın bitiminde ( 01:00) bu defa NTVSpor BANTTAN Celtics-Heat maçını verecek... Gerçi NBA tv.de her molada oynanan maçların dakikası dakikasına skoru ekrana veriliyor ve bu sebeple Boston maçının sonucunu öğreniriz ve bir heyecanı kalmaz ama ben yine de her ikisini izlemeye niyetliyim; uykuma söz geçirebilirsem...

KaPaLı
25.Nisan.2010, 18:54
Boston - Miami 4. maç oluyo demi Hakan abi ?

İzlenir bu maç Boston kazanırsa süpürecek Miami'yi. Yaşlanan kadrosuna dinlenmek için ekstra süreleri olacak.

yaman76hakanFB
25.Nisan.2010, 18:55
Evet; 4.maç... Yine Miami'nin salonunda oynanacak...

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
26.Nisan.2010, 17:57
Miami aldı maçı...

yaman76hakanFB
26.Nisan.2010, 18:42
Bu gecenin canlı yayını:

Saat: 03:00
Kanal: NBA Tv
Maç: Charlotte Bobcats-Orlando Magic
Seride durum: Orlando lehine 3-0

Bu seri dışında süpürülme hadisesi yaşanacak seri kalmadı... Bakalım; Bobcats sahasında bir direnç koyabilecek mi; yoksa sezonun "süpürülen" tek takımı mı olacak?

yaman76hakanFB
30.Nisan.2010, 20:20
BU MAÇLAR KAÇMAZ

NBA'de playoff ateşi bütün heyecanı ile katlanarak devam ediyor... Bu gece (Cumayı Cumartesiye bağlayan gece sabaha karşı) 04:30'da NTV'de Lakers-Thunder maçı saat 04:30'da canlı yayınlanacak... Bu maçtan yarım saat sonra ise bu defa NBA Tv.de Utah-Denver maçı var... Her iki seride de 6.maçlar oynanıyor... Sanırım Nugets'ın maçını izlerim...

Ve asıl şölen Cumartesiyi Pazar'a bağlayan gece doğu yarı finalinin merakla beklenen eşleşmesinde... Clevand-Boston saat 03:00'da NTVSpor'da canlı olarak kapışacak... O gece NBA tv.nin maç yayını ise henüz belli olmadı...

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
30.Nisan.2010, 21:03
cidden kaçmaz yahu bu maçlar...İzlemek lazım ;)