Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 129 sonuç

Konu: Nba 2009-10 Sezonu

Nesil
    2006

Default Nba 2009-10 Sezonu

NBA'de yeni sezon başladı. Üç gün boyunca oynanan maçlar nefes nefese geçti. Büyük heyacan kaldığı yerden devam ediyor.

Charlotte Bobcats-New York Knicks: 102-100 (2 uzatma sonucunda)
    Philadelphia 76ers-Milwaukee Bucks: 99-86
    Atlanta Hawks-Washington Wizards: 100-89
    Boston Celtics-Chicago Bulls: 118-90
    Detroit Pistons-Oklahoma City Thunder: 83-91
    Indiana Pacers-Miami Heat: 83-96
    Memphis Grizzlies-Toronto Raptors: 115-107
    Minnesota Timberwolves-Cleveland Cavaliers: 87-104
    New Jersey Nets-Orlando Magic: 85-95
    New Orleans Hornets-Sacramento Kings: 97-92
    Utah Jazz-Los Angeles Clippers: 111-98
    Phoenix Suns-Golden State Warriors: 123-101
    Los Angeles Lakers-Dallas Mavericks: 80-94

Mehmet Okur dünkü maçda oynamazken, Hidayet 14 sayı kaydetti. Ersan ise 11 sayı kaydetti.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu akşam saat 20.00de Toronto Raptors - Orlando Magic maçı var.. Hidayet eski takımına karşı oynayacak ve bu maça ayrı asılacağını düşünüyorum.

Nesil
    2006

Hidayet iyi başladı sezona. Takımında ilk beş oyuncusu. Mutlaka ekstra motivasyonu olur.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Dün geceki 76ers - Knicks maçı çok iyiydi. Bir ara 20 küsür sayı fark attığımız maçta, Knicks yakaladı ve maç uzadı. Uzatmada kazanmasını bildik. İguodala Miller'in takımdan ayrılmış olmasından sonra oyunu kurma konusunda en çok insiyatif alan oyuncu haline gelmiş. 7 asisti vardı yanlış hatırlamıyorsam. Çift hanelere ulaşsaydı tripple double yapmış olacaktı. NBA deki 2. yılını oynayan Speighs de çok yararlı. Lou Williams, Taddeous Young da genç ve etkili isimlerden. Delembert berbat. Elton Brand'de biraz toparlamış gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Neden böLüm kapandı anLamıyorumki?
    Yakında turksportaL geneL diye bir topic açıLacak tüm konular ordan yürüyecek diye korkuyorum...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

OrLando - Toronto maçı müthişti. 3 Ler havada uçuştu adeta. J.J Redick, NeLson, Ve Howard Toronto yu bitirdi. Toronto da İtaLyan müthiş oynadı, Bosh 34 küsür sayı iLe oynamasına rağmen takımı yakan isimdi bana göre. Hido kritik anLarda yine sorumLuLuk aLıp takımı ateşLemeye çaLıştı ama oLmadı.

OrLando Carter,Lewis,Pietrus oLmadan biLe böyLe ezerek oynayabiLiyorsa daha da yoruma gerek yok.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Luffy View Post
    OrLando - Toronto maçı müthişti. 3 Ler havada uçuştu adeta. J.J Redick, NeLson, Ve Howard Toronto yu bitirdi. Toronto da İtaLyan müthiş oynadı, Bosh 34 küsür sayı iLe oynamasına rağmen takımı yakan isimdi bana göre. Hido kritik anLarda yine sorumLuLuk aLıp takımı ateşLemeye çaLıştı ama oLmadı.

OrLando Carter,Lewis,Pietrus oLmadan biLe böyLe ezerek oynayabiLiyorsa daha da yoruma gerek yok.
    Böyle bir maç bekliyordum ama; maçın erken saatte olduğunu unuttum bu yüzden izleyemedim. İki takımda dış şutlara izin veren bir taktiksel anlayışı mevcut. Güzel bir maçı kaçırdım.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Orlando inanılmaz dış atış gücüne sahip. Hayrettin abide söylemiş çok oyuncuları yoktu ama içeride Superman dışarıda Redick süperdi. Eksiklerde geldiğinde bu takım kolay kolay durdurulmaz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Toronto takımındaki oyuncular ile Hidayet birbirleriyle alışma sürecindeler. Hidayet'i Orlando'daki gibi kullanırlarsa daha aktif bir takım olur Toronto.Yavaş yavaş bu sinyalleri vermeye başladılar ama henüz sinyal zayıf.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ama abi çok kişisel oynuyo Toronto ilk yarıda 1-2 pozisyon dikkatimi çekti bomboş durumdaydı Hedo atmadılar ona topu.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

ÖzeLLikLe İspanyoL oyun kurucu Jose CaLderon sanki kasıtLı oLarak Hido ya atmıyor gibi geLdi bana. Sanki çok katkısı varda.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

O yüzden sinyal zayıf dedim İsocum ama ilk maça göre nispeten daha olumluydu abisi. Zaten o seviyede oyuna geçmezlerse Toronto'nun işi zor. Bir tabir vardı otobüs bekleyen diye Hidoyu o kategoride tuttular ilk maç itibari ile şimdi biraz daha pas verir gibiler ama çok da değil. Hido'nun eline top son saniyede değil ya hamleyi yapabileceği son 10 saniyede gelmesi lazım ki akılcılığı ile yapacağı asist ile işi bitirsin boy-zeka karışımı avantaj oluşturuyor onda,ya da oyunu farklı yöne şekillendirebilmesi için gard topu getirdikten sonraki ilk topu alması gerekiyor.

Bakalım ilerki maçlar bize neler gösterecek.

İspanyollar bizim oyunculara hep gıcıktır ne yapalım

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Jose Calderon'da topla oynamayı seven bir isim. Fakat Hidayet'e oynamazlarsa yine Play-off göremezler.

Nesil
    2006

Toronto zaten Canada takımı, oradan büyük bir zararları var ve Hidayet'e karşı şuan antipatikler bunun etkisi var ama; umarım bu kalkar. Çünkü; Hidayet NBA'de nasıl oynanması gerektiğini artık kavradı ve şuan bizim basketbolumuzda ki en büyük yetenek.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Hidayet maçlarda üvey evlat gibi kaldı
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Toronto zaten Canada takımı, oradan büyük bir zararları var ve Hidayet'e karşı şuan antipatikler bunun etkisi var ama; umarım bu kalkar. Çünkü; Hidayet NBA'de nasıl oynanması gerektiğini artık kavradı ve şuan bizim basketbolumuzda ki en büyük yetenek.
    Şuan değil bence gelmiş geçmiş en büyük yetenek. Hidayet'in mental seviyesine şu zamana kadar basketbolcuyu bırak hiçbir sporcu erişemedi bence.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Evet hep bir Bodiroga'mız olsun isterdim ,koşmaz zıplamaz ama basket topunu konuştururdu, Hidayet de Bodiroga'da olmayan özelliklerde var ,mental seviyede tam bir Bodiroga değil tabi,Bodiroga'nın mental seviyesine NBA'deki oyuncular bile zor erişir ( Jason Kidd bir fenomen tabiki )

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Hep Hidayet diyoruz ama Mehmet Okur da sezona iyi başLadı. Son maçta Houston a yeniLdikLeri maçta 21 sayı attı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Mehmet Okur'a karşı biraz antipati var sanki abisi. O yüzden yok sayılıyor olabilir.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Antipatik Lik bir oLay yok. Tanjevic e oLunmuyorsa, Memo ya oLmaya da gerek yok abi

Nesil
    2006

Mehmet Okur'un takımı Utah, Rockets'e 113-96 gibi bir skorla yenilirken. Mehmet Okur ilk beşde başladı. Sahada 36 dakika gibi bir süre alırken, 21 sayı attı, bununla birlikte takımının en skorer ismi oldu. Houston ise tam bir takım oyunu ile rakibini yendi.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Hayrettin abi Mehmet Okur ilk All-Star olmuş oyuncumuzdur Türk bayrağını orda dalgalandırmıştır gururlandırmıştır bizi. Ama Japonya'daki turnuvaya gelmek istememesi onun değerini düşürdü gözümüzde. Mesela bu yaz ülkelerin NBA patentli oyuncuları kadrolarında yer alırken Mehmet Okur yoktu. Haa Tanjevic çağırmadı ayrı konu. Ama zor durumda gelmeyecekse hiç gelmesin.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yok benim antipatim yok da Memoya karşı Hayrocum,hep izlerim kendisini ama genel tavır böyle malesef Tanjevic Memo konusuna gelince İsocum bir zamanlama sırası var, Tanjevic kadroları açıklamadan önce Mehmet Okur bir tv programına konuk oldu,kendince sebeplerden dolayı oynamayacağını söyledi,Tanjevic'in çağırıp çağırmama şansı zaten kalmamıştı abisi. Ama bu durumdan sonra Memo oynamak istese bile Tanjevic gidene kadar zaten çağırılmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Abi ben Memo'yu anlamaya çalışıyorum. yani 82 maç + Playoff oynamıştı o sene. Sonuçta az süreler almıyo. Her maç en az 30 dakika sahada. Ama Pau Gasol - Parker gibi adamlar geliyosa oda gelsin bir zahmet. Dream Team bile tam kadro gelmişti turnuvaya.

Tanjevic zaten zor gidecek gibi abi Adam bize bağlandı daha hareket etmez

Calderon denen palyaçoyu döve döve adam etmezse Hidayet'in kendi özellikleri çerçevesinde yeni takımına geçen seneki ölçülerde katkı sağlaması çok zor ama Hidayet'te o yolu başvuracak bir yapı görmüyorum ben (keşke olsa ). Toronto-Orlando maçı harika bir maçtı ama Calderon'un topla oynama/pas seçimlerine tanık olmak da bir o kadar azap vericiydi.

Nesil
    2006

Hidayet dün oynanan maça 16 sayı 6 asist ile oyndı. Takımıda 110-99 gibi Detroit deplasmnında galibiyet aldı.

Denver seriye bağladı gidiyor, Nets'de yenerek 5/5 yaptılar. Tabii Nets'de şimdiden havlu attı 5 maçda galibiyet yok.

Bu akşam ise Mehmet Okur benim takımım olan Spurs'a karşı olacak. Kusura bakma Memo, bugün yeneceğiz seni.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Spurs çok iyi takım kurdu bu sene Playofflarda tepeyi zorlarlar bence yine Utah karşısında çok da zorlanacaklarını düşünmüyorum ama burası NBA ne zaman ne olcağı pek belli olmuyo

Nesil
    2006

Maç oynanalı saatler oldu ve Utah yendi.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by kaanali View Post
    Spurs çok iyi takım kurdu bu sene Playofflarda tepeyi zorlarlar bence yine Utah karşısında çok da zorlanacaklarını düşünmüyorum ama burası NBA ne zaman ne olcağı pek belli olmuyo
    Spurs'den hiçbir şey olmaz artık.Takımın çekirdeği çok yaşlandı daha konuşmak için erken ama play-offun ilk turunda giderler.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Osman_873 View Post
    Spurs'den hiçbir şey olmaz artık.Takımın çekirdeği çok yaşlandı daha konuşmak için erken ama play-offun ilk turunda giderler.
    Tony Parker tam performansını yakalamaya başladı. Ginobili yavaş yavaş geri dönüyor. Spurs gene bu ligin en büyük favorilerden birisi. Bu kadar küçümsememek lazım. Yaşlı ama; tecrübeli.

Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri