View Full Version : Beşiktaş - Diyarbakırspor [15.Hafta]
The.Crow
03.Aralık.2009, 23:03
http://i46.tinypic.com/4zt4qt.jpg
El Barto
03.Aralık.2009, 23:06
Bu gazla kolay kazanacağımız bir maç olur. Defansif anlamda iyiyiz gol yollarında da iyi olursak bol golle kazanırız.
anil luque
03.Aralık.2009, 23:51
Gövde gösterisinin tavan yapmasını beklediiim bir maç .. Büyük konusmak gıbı olmasn ama rahat kazanırız dıyorum taraftarımızın destegıyle ..
I3esiktas
03.Aralık.2009, 23:57
FERRARİ VE TORAMAN SINIRDA
Beşiktaş`ta Diyarbakırspor maçı öncesi İtalyan oyuncu Matteo Ferrari, sarı kart cezası sınırında bulunuyorLigde bu sezon Galatasaray, Ankaragücü ve Fenerbahçe maçlarında sarı kart görerek 3 karta ulaşan Ferrari, yarınki karşılaşmada sarı kart gördüğü takdirde cezalı duruma düşecek ve ligin 16. haftasında Manisaspor ile oynanacak karşılaşmada forma giyemeyecek.
İtalyan oyuncu, Kasımpaşa maçında ise gördüğü kırmızı kartla cezalı duruma düşmüş ve Eskişehirspor karşısında görev almamıştı.
Bu arada, durumu bugün netlik kazanacak İbrahim Toraman da sarı kart ceza sınırında bulunuyor.
AA
GeNç KaRTaL
04.Aralık.2009, 00:52
Bu maça gitmek istiyorum ama gidemeyeceğim gibi duruyor.Yinede gün doğmadan neler doğar..:)
Yükselişimize devam ederiz gibi geliyor.Maçın sahamızda olması ve Diyarbakır'ın bize oranla güçsüz kadrosu bizi favori kılan etmenler.Maçın sonucunu yine ileri hattaki oyuncularımızın becerileri belirler bence.İnşallah kayıpsız geçeriz bu maçı ve inşallah maça gitme imkanı bulurum..
Ahmet Göktaş
04.Aralık.2009, 01:00
Gol yemeyiz.
Bordo61Mavi
04.Aralık.2009, 06:43
Besiktas adim adim sampionluga ucacak :)
nannar
04.Aralık.2009, 08:14
bence bjk kazanır...
brotha
04.Aralık.2009, 09:04
zor mac olur kimse fark beklemesin bence, 1-0 2-0
KaPaLı
04.Aralık.2009, 09:45
Rıdvan zaten ondan çok atamıyo Beşiktaş :n:
Bashem Abbas ve Diallo oynamayacak sanırım maçta. Beşiktaş'ta Rıdvan - Holosko - Delgado yok. Az gollu bir maç olur. Ferrari'nin diyarbakır forvetlerini geçireceğini sanmıyorum.
El Barto
04.Aralık.2009, 10:05
Rıdvan zaten ondan çok atamıyo Beşiktaş
Niye canım daha geçen hafta 3 tane atmadık mı? :n:
KaPaLı
04.Aralık.2009, 10:12
İstisnalar kaideyi bozmaz :p
El Barto
04.Aralık.2009, 11:49
İstisnalar kaideyi bozmaz :p
Bunun da bir istisna olmayacağı garantisini kimse veremez. :p o yüzden ben farklı kazanacağımızı düşünüyorum açıkçası.
EL-Hadji
04.Aralık.2009, 14:30
Az önce Diyarlı futbolcuılarla cuma namazında beraberdik. Yorgun, bitkin ve hayattan bezmiş bir halleri vardı. Özellikle Şener' in suratı sirke satıyordu. Adamların durumu hakkat zor.
LaigLeNoiR
04.Aralık.2009, 14:56
Çok zor dönemde Diyarbakır ve biz de tam tersine herşey yolda.
Fark atıp herkesin kafasındaki Beşiktaş gol atamıyor kanısını silmemiz lazım.
Nobre de artık bir zahmet gol atsın.
BlackEagle19o3
04.Aralık.2009, 17:26
Nobre değil de Bobo oynarsa fark atarız...
sergennnn
04.Aralık.2009, 17:50
Nobreden umudum yok benim, mümkünse en kısa zamanda gitsin.
Batuhan atsın gol batuhaan :)
Diyarbakır zor bir dönemde ama bunu atlatmak için maça asılabilirler.. Bir gol bulup dirençlerini kırarsak fark gelebilir. Toraman ve Üzülmez oynamayacakmış maçta.
TuNdRaLoWeR
04.Aralık.2009, 18:03
Diyarbakır çok sürpriz bir ekip oldu bu sene benim için.Hiç beklemediğim maçlardan puanlar aldılar.Gönlümden Beşiktaş'ın puan kaybetmesi geçsede mantığım buna izin vermiyor:)
2-0 Beşiktaş.
BlackEagle19o3
04.Aralık.2009, 20:11
Al işte Nobre ilk 11 :s Yine gol atmakta zorlanacağız anlaşılan...
Universal
04.Aralık.2009, 20:28
Beşiktaş kazanır kazanmasınada ben Diyabakır kazanacak diyorum. Kazanırsa süpriz bilmiş olayım diye. :p
sergennnn
04.Aralık.2009, 22:02
Güzel yöntem. :P
Nobre ve Yusuf çıkmalı !
sananes
04.Aralık.2009, 22:53
ben bunu yazarken diyarbakıspor beşiktaşın galibiyet serisini bozmak üzere bitmiştir muhtemelen hatta maç merzifonlu kaleci tokgöze teşekkürler güzel maç çıkardı.fenerbahcem için güzel oldu besiktas tribunlerine tebrikler cok hoş göruntuler oldugunu okudum sözlükte falan
GodfatheR
04.Aralık.2009, 22:58
Tebrikler Diyarbakırspor. Bütün zorluklara rağmen İnönü'den puanı çıkardılar son bölümde iyi pozisyonlarda yakaladılar galip de çıkabilirlerdi ama 1 puan onlar adına da Beşiktaş'ın rakipleri adına da sevindirici oldu.
KaF KeF
04.Aralık.2009, 22:58
Beşiktaş: 0 Diyarbakır: 0
Maç Sonucu
GeNç KaRTaL
04.Aralık.2009, 23:01
Gol atamazsan kazanamazsın.Bu akşamki maçı en iyi bu cümle özetler sanırım.Maçı kazandıracak pozisyonlarımız var ama gol yok.Savunma yine iyiydi.Diyarbakır'ın duran top sonucu direkten dönen topu haricinde pozisyon yok hatırladığım.Bizde ise bir kaç tane net pozisyon vardı ama değerlendiremedi pek muhterem ileri uç elemanlarımız.Bu takımın en çok kazanan 2 lisinin en az katkıda bulunan isimler arasında olmaları ne acı..Mustafa hoca yine yaptı yapacağını ve iyi giden kadroyu yine bozdu.Açıkcası kızamıyorumda.Hocamızın stili bu.Genel olarak başarılı olduktan sonra bir şey deme hakkına sahip olmadığımı düşünüyorum.Rakiplerimiz baya sevineceklerdir bu puan kaybımıza.Neyse sağlık olsun.Umarım bu maçı CSKA maçıyla telafi ederiz..
tarikko
04.Aralık.2009, 23:02
Diyarbakırspor bütün maç savunma yaparak 1 puanı aldı..Son dakikalarda akıllı oynasalar belki gol atabilirlerdi..Yine de Tebrikler..
Oghuse
04.Aralık.2009, 23:02
Beşiktaş'ın yakınmaması gerek resmen kaçırdıkları net 1-2 pozisyonla fırsat teptiler..
GodfatheR
04.Aralık.2009, 23:04
Yusuf-Nihat-Bobo gibi bu sezon toplamda sadece 1 gol atabilmiş bir ileri uçla başlaması puan kaybının en büyük nedeniydi bence.
tarikko
04.Aralık.2009, 23:05
Burada Gökhan'ı da unutmamak lazım.Beşiktaş'a dur diyen isimdi çoğu pozisyonda..Çok iyiydi bugün..
Fernando Gago
04.Aralık.2009, 23:05
Diyarbakır defansif bir oyun sergilese de İleri ikili becerikli olabilseydi Diyarbakır golü de bulabilirdi .. 1 puan onlar için büyük kazanç Tebrikler Diyarbakırspor ...
Crocodile1963
04.Aralık.2009, 23:09
Tebrikler Diyarbakırspor. Çok iyi bir mücadele sergileyerek puanı hakettiler. Denizli'nin kehanetlerinden biri yıkılmış oldu. . .
sergennnn
04.Aralık.2009, 23:11
Denizli yine garip bir şekilde çıktı maça. Yusufla başlama isteği nerden geliyor bilmiyorum.. Tabata kötü, Yusuf ondan kötü.. Şansımız olsaydı golü atabilirdik, onlar şanslı olsa onlar da atabilirdi.
Gökhan da bütün topları çekti valla kendine :)
Şunu da eklemeden edemeyeceğim. Defans yapan bir takıma kızamazsın niye defansif oynadın diye ama oyun oynamamak için uğraşan takıma kızarım. O son dakikalarda birine kramp giriyor o kalkıyor öteki arkadaşına..
anilton
04.Aralık.2009, 23:14
Olmayınca olmuyor...
Belkide bu sezon en çok pozisyona girdiğimiz,en çok topa sahip olduğumuz maçtı...
21 şut attık,%60 topla oynadık,500 civarında isabetli pas yaptık,12 tane korner attık...
Kaçan goller inanılır gibi değil.Gol kaçar ama bugünkiler adeta atmamak için vurulmuş şutkardı sanki.Bobo,Nobre,Nihat,Ernst %100 değil %1000'lik golleri kaçırdılar.Bunlar çok çok net olanlar.Diğerlerini saymıyorum bile.Futbol şansı nasıl Trabzon'da,Manu'da yanımızda olduysa bugün yüzümüze bile bakmadı...
Buda nazar boncuğu olsun.Akıllarda CSKA maçının olduğuda kaçınılmaz...
Gol yememeye devam ediyoruz...
sananes
04.Aralık.2009, 23:17
Burada Gökhan'ı da unutmamak lazım.Beşiktaş'a dur diyen isimdi çoğu pozisyonda..Çok iyiydi bugün..
cidden kaliteli kalecidir gökhan ben cocukken buralarda efsaneydi hatta sonra ankaraya transfer oldu falan tek sorunu devamlılıgı yok insallah diyarbakırda dikiş tutturur
BlackEagle19o3
04.Aralık.2009, 23:47
Bu beraberlik nazar boncuğu olsun da cidden bu Nobre bir daha oynamasın yahu yeter.Futbolcu demeye 1000 şahit ister bu adama...
El Barto
04.Aralık.2009, 23:49
Aaa fark dedik gol bile olmamış. :D
Neyse bir de iyi tarafından bakmak lazım yine gol yemedik. :)
scar face
04.Aralık.2009, 23:55
Diyarbakırsporlu futbolcuları bu kadar sorunla boğuşup,hak etmedikleri muameleyi görmelerine rağmen yürekli mücadele ettikleri için kutluyorum.İnönü'de beraberlik güzel bir netice...
bursa_mc
04.Aralık.2009, 23:59
Nihat ve Nobre ikilisi yine gol atamadı.Bu sonuç Bursaspor'a da yaradı.:)
anil luque
05.Aralık.2009, 00:12
Akıllı olmaktan bıkıp çıldırmak istiyorsanız bugünkü maçı izlemeniz yeterli .. Akıl almaz pozisyonlar kaçtı yahu delirmemek elde değil .. Elbet bi yerde takılacaktık ama o bu maç olmamalıydı ikinci devre bu puanları umarım aramayız.. Antep, Kayseri, Diyarbakır bu üçlüye içerde puan verdik ve ıkıncı yarı deplasmanlar zor olacak umarım aramayız bunları .. He bu arada Rabbim'den tek dileğim sağlıklı bir Delgado.. Eğer bu Tabata'yı Delgado'ya tercıh eden olursa şapkamı yerim!
Alicanfmfan
05.Aralık.2009, 00:26
0 demiştim dogru cıktı ...
Tebrikler her iki takımada.
Ahmet Göktaş
05.Aralık.2009, 01:07
Tebrikler Diyarbakırspor. Çok iyi bir mücadele sergileyerek puanı hakettiler. Denizli'nin kehanetlerinden biri yıkılmış oldu. . .
He evet 0-0 bitti ya tüh kaçırdık şampiyonluğu bak.Yıkıldı kehanetin denizli.
Ahmet Göktaş
05.Aralık.2009, 01:07
Gol yemeyiz.
Ayrıca .... :D
Crocodile1963
05.Aralık.2009, 02:04
He evet 0-0 bitti ya tüh kaçırdık şampiyonluğu bak.Yıkıldı kehanetin denizli.
İlk kehaneti "Bu takım devre arasına kadar yenilmez." idi.
Tam buna uygun bir atasözümüz var ama siz yine alınganlığınızı yaparsınız.
"Biliyorsan konuş ibret alsınlar, bilmiyorsan sus adam sansınlar."
GeNç KaRTaL
05.Aralık.2009, 02:07
Yenilmedik ki zaten.:icon_smile:
Ahmet Göktaş
05.Aralık.2009, 02:44
Anlıyorum seni evet. Nasıl yeniliriz diyarbakıra of allahım defol denizli bu takımdan.
Ayrıca
İYİKİ VARMIŞSIN TÜRKSPORTAL ! ( bu mesajım üstteki yorumlarla tamamen alakasızdır :) )
Addolorato
05.Aralık.2009, 06:57
Nihat o golü atamıyorsa Mustafa Denizli ne yapsın ? Olmayınca olmuyor gerçekten..
brotha
05.Aralık.2009, 06:57
herseyi gectim, nihatin pozisyonu saka gibiydi. Erdinc Nihattan uzaklasti ve birakti , resmen ulan bu gol oldu dedi. Nihat 10 saniye beklese ,yavas yavas baksa kaleye, topun neresine vursam diye dusunse bile golu atardi. Bir de Ernstin pozisyonu nasil girmedi o top anlamadim.
Bu takim iyi yolda arada bir olur boyle kazalar, resmen tek kale oynadik,yukarda saydiklarimin disinda Bobo ve Nobrenin kacan net golleri var.
Mustafa Denizliye Boboyu oynatmadigi icin kizmiyorum, adam rotasyon yapiyor ve hakli, tek kizabilecegim konu Batuhan oynayabilridi ama Ermanin ve Sanslin dedigine gore biryerlerim agriyo oynayamam demis.
Son bir not , Tabata ve Nobre yerine ben oynasam daha yararli olurum , 4 gozle Delgadoyu bekliyorum.
Yusuf-Nihat-Bobo gibi bu sezon toplamda sadece 1 gol atabilmiş bir ileri uçla başlaması puan kaybının en büyük nedeniydi bence.
senin bobonun kac gol attigindan haberin olduguna eminmisin?
bende kiziyorum denizliye, cok haklisin. su takim yenilmez dedi ve gittik diyarbakira yenildik. hadi yenilmeyi gectim yedigimiz golleri gordun mu ?
hele o takoz recep ne hatalar yapti, ozellikle stefan kuntzun kacirdi goller yuzunden sinir krizleri gecirdim. ama en onemlisi gordon milne in yaptigi akil almaz degisikliklerdi.
GeNç KaRTaL
05.Aralık.2009, 11:28
senin bobonun kac gol attigindan haberin olduguna eminmisin?
Nobre diyecekti büyük ihtimal.
GodfatheR
05.Aralık.2009, 12:03
Nobre diyecekti büyük ihtimal.
Evet Nobre yazacaktım. Elim kaymış Bobo yazmışım :)
KanaKe
05.Aralık.2009, 12:58
Diyarbakir'in son dakikalarda attigi golün ofsaytla alakasi bile yok.. Mac Diyarbakir'in hakkiydi.
Ahmet Göktaş
05.Aralık.2009, 13:23
Diyarbakir'in son dakikalarda attigi golün ofsaytla alakasi bile yok.. Mac Diyarbakir'in hakkiydi.
Evet o gol ofsaytt değil. Ancak bu maçın diyarbakırın hakkı oldugu anlamına gelmemeli.
Maçı izleyen herkes görmüştür maçı kimin hakettiğini.
Tek kale oynana bir maç , atılan 20 yi geçik şut, girilen 5-6 net pozisyon ama şanssızlık.
MaTRaKaN
05.Aralık.2009, 13:29
Maçı kesinlikle Beşiktaş kaybetmeliydi.
Bu kadar saçmayalan forvetlerin cezasını kesti Diyarbakırspor ama hakem izin vermedi.
Ahmet Göktaş
05.Aralık.2009, 13:35
Maçı kesinlikle Beşiktaş kaybetmeliydi.
Bu kadar saçmayalan forvetlerin cezasını kesti Diyarbakırspor ama hakem izin vermedi.
Aynen abi Nobre hala oynuyor ya vallahi akıl almıyor. İvankov o sürede daha çok gol atmış. 30 hafta oldu , 40 tane maç oldu , en çok para alan adam ve bu adam aynı zamanda santrafor oynuyor , her maç en kötü 3-4 pozisyon bulan bir büyük takımda , ancak tek bir golü yok. Her yerinden öpüyorum seni nobre o zaman.
scar face
05.Aralık.2009, 13:40
ne bu sinir yahu bjklilerde her maç kazanacaksınız diye bi sey yok :)
Ahmet Göktaş
05.Aralık.2009, 13:42
Sinir mi ? Nerede ? Aksine biz oynana güzel oyundan memnunuz. Ve ayrıca her zamanki gibi gol yemediğimiz içn ve rekor devam ettiği içinde ayrı bir mutluyuz. Her maç kazanacağız diye birşey yok evet.böyle birşey söylyende yok.
footballer33
05.Aralık.2009, 13:57
Şunu kabul etmek gerekir ki, maça çıkan kadro kötüydü ve yanlıştı. Nihat'ın 11'de işi yok şu haliyle. Hadi onu geçtim, sağ tarafta niye oynar bu adam. Nihat'tan verim almak istiyorsan uzun forvetlerin yakınında oynatacaksın. Bobo, Batuhan gibi adamların yanında ya da hemen arkasında. Nobre de artık, Batuhan iyileşmişken en son düşünülmesi gereken forvet bu takımda. Zaten, Batuhan bu tip maçlarda değil de hangi maçlarda oynayacak onu da çok merak ediyorum. Orta saha ve defansımız da her zamanki gibiydi, görevlerini yaptılar ve gol yemedik yine. Ancak, forvetteki sıkıntı nasıl gidecek orası hala muamma. Kısaca, gereksiz ve hesapta olmayan bir puan kaybıydı. Ama oynanan futbol iyiydi, onu da söyleyelim.
LaigLeNoiR
05.Aralık.2009, 14:03
Kazanabilirdik ama olmadı çok fazla üzerinde yorum yapılacak bir maç değil, kaybedilen 2 puan oldu.
eXcitinG
05.Aralık.2009, 14:08
Puan kayıpLarı oLacaktır ama böyLe basit takımLara karşı ve İnönü de puan kaybı yaşıyor oLmak gerçekten üzücü. Geçen yıL biz böyLe basit maçLarda hiç kaybetmeyerek Şampiyon oLmuştuk.. Bu yıL iş tersine döndü, zor maçLarı kazanıyoruz, koLay maçLarı kazanamıyoruz..
Aykan19o3
05.Aralık.2009, 14:13
Bu kadar pozisyona girip golü bulamamak sinir bozucu. Holosko-Delgado biran önce dönsünlerde kurtulalım şu Tabata ile Nobre'den.
indie
05.Aralık.2009, 23:10
Olmayınca olmuyor. Zaten Nobre ile olmayacağını da (Nihatı bir kenara ayırıyorum, iyi bir futbolcu, zamanla düzelme şansı var) zaten biliyorduk.
Bu arada Diyarbakırspora defans yaptılar diye asla kızmam, sonuçta biz de Old Traffordda savunma yaptık. Ama daha maçın başından başlayan yatmaları, zamandan çalmaları ayıbın ötesinde bir durum. Kalecileri daha 31. dakikada aut başına 40 saniye çalıyordu. Geçen hafta sivasta son 5 dakikada Rüştüye sarı veren hakem 60 dakika uyarmakla yetindi. Hatta bir ara abartıp ikişer ikişer yere atlamaya başladılar. Manu maçında Toramanın burnu kırıldı, Tellonun bileği döndü diye (ki gerçekten oldu bu sakatlıklar) 96 dakika oynatıldı maç, bu maçı 6 değişikliğin üzerine çalınan onca zamana karşın 4 dakika uzatmaları da saçmaydı. Gerçi Nobrenin olduğu bir takım 100 dakikada da gol atamazdı bence, ayrı.